Cemil Karanfil Haberleri

'Zor günleri beraber atlatacağız' dedi: İzmir'in yeni belediye başkanı fiyatları düşürdü: Halk ekmek, 7 liradan 5 liraya indi

İzmir’de 7 TL’den satışa sunulan halk ekmeğin fiyatı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talimatı ile 5 TL’ye indirildi. Başkan Tugay, “Günlük olarak üretilecek 120 bin ekmek, yarın sabahın ilk sevkiyatlarıyla kentimizin 93 noktasında faaliyet gösteren büfelerimizde 5 TL olarak satışa sunulacak. Bu zor günleri beraber atlatacağız” dedi.

Finans 2024-04-15 14:42:30

CANLI | İzmir yerel seçim sonuçlarında oy oranları belli oldu: CHP'li Cemil Tugay önde mi? AK Partili Hamza Dağ ne kadar oy aldı?

Seçim sürecinin en heyecanlı anı geldi çattı. Sandıklar kapandı, yasaklar kalktı. Gözler büyükşehirlere çevrilirken İzmir sonuçları da yakından takip edilmeye başlandı. CHP'nin kalesinde son durum da yasakların kalkmasıyla belli oldu. CHP'li Cemil Turgay ne kadar oy aldı? AK Partili Hamza Dağ sürpriz yapabilecek mi? İşte İzmir yerel seçim sonuçları...

Finans 2024-03-31 19:01:49

İzmir seçim sonuçları CANLI! İzmir'de seçim yarışı devam ediyor, Hamza Dağ sürpriz yapar mı Cemil Tugay mı kazanacak?

Ülkemizin en güzide illerinden biri olan İzmir'de de seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor! CHP'nin aday gösterdiği Cemil Tugay kuşkusuz avantajlı olan taraf fakat seçim çalışmalarıyla yurt genelinde dikkat çeken AK Parti adayı Hamza Dağ da sürpriz yapma peşinde. İzmir'de Hamza Dağ mı Cemil Tugay mı kazandı? Canlı İzmir seçim sonuçları kaçta belli olacak?

Finans 2024-03-31 14:52:35

Şişli'de hastane bahçesinde doktora şiddet! 3 kişi gözaltına alındı

Şişli, Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’nde görevli doktor hastane bahçesinde hasta yakını tarafından darbedildi. Yaşanan kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 2024-03-31 01:25:31

CANLI İZMİR SEÇİM SONUÇLARI! İzmir'de seçim sonuçları nasıl olacak? Cemil Tugay mı Hamza Dağ mı?

İzmir seçim sonuçları... Türkiye, Mayıs ayından sonra bir kez daha sandık başına gidiyor. En çok merak edilen şehirlerden biri de İzmir, İzmir'de yarışın CHP adayı Cemil Tugay ve Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ'ın arasında geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Canlı İzmir seçim sonuçlarını Mynet'ten anlık olarak takip edebileceksiniz.

Haber 29-03-24 16:49

Ramazanda sindirimi kolaylaştıran karışıma yoğun ilgi! İftar ve sahur arasında içildiğinde susuzluğu engelliyor

Eskişehir’de aktarlık yapan esnaf, demir hindi şerbeti, kızamık şekeri, tarçın, karanfil, zencefil ve zerdeçal ile hazırlanan karışımın Ramazan Ayı’nda oruç tutan vatandaşların hem sindirimlerini kolaylaştırdığını hem de susuzluk hislerinin önüne geçtiğini söyledi.

Haber 29-03-24 08:49

CHP büyükşehir belediyesini kaybedebilir! Anket sonucunda 'Özlem Çerçioğlu' sürprizi: İzmir'de fark açık ama...

31 Mart akşamı çıkacak sandık sonucu merakla beklenen iki ilden yeni anketler geldi. CHP'nin mevcut başkan yerine farklı aday gösterdiği İzmir'de Cemil Tugay ile Cumhur İttifakı'nın adayı Hamza Dağ arasındaki fark dikkat çekti. İki dönemdir yönettiği Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde ise CHP ummadığı bir sonuçla karşı karşıya!

Haber 19-03-24 10:42

CHP'de İzmir gerginliği! Tugay, Tunç Soyer'i hedef aldı: Dünden beri içim acıyor

Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın açıklamalarıyla parti için kriz yaşayan CHP'de yeni gerginliğin adı İzmir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İstanbul'a Ekrem İmamoğlu'na destek için giden Tunç Soyer'i hedef aldı. 'Dünden beri içim acıyor' diyen Tugay, "Burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız, başka şehirde başkaları için çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 12:58

Siirt’te jandarma kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadınlara karanfil vererek günlerini kutladı.

Yurthaber 08-03-24 12:20

DEM Parti İzmir adayları: Cemil Tugay bizimle fotoğraf vermek istemedi

DEM Parti İzmir Büyükşehir Belediye eşbaşkan adayları Akın Birdal ve Türkan Aslan, yerel seçim gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber 07-03-24 15:44

Cemil Tugay, Hamza Dağ'ın önünde! AK Partili isim Mansur Yavaş önde demişti! İzmir'deki anket sonuçları da gelmeye başladı

Türkiye, bu ayın sonundaki seçimlere kilitlenmiş durumdayken anket şirketleri de araştırmalarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. ORC Araştırma, İzmir'de yapılan seçim anketinin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

Haber 06-03-24 15:02

Arka Sokaklar'dan Kül Masalı dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

Yapımcılığını Cemil Cengiz’in üstlendiği TRT’nin Kül Masalı dizisinin yeni bölümü 7 Mart Cuma günü seyirciyle buluşacak. Dizinin kadrosuna Ela Yörüklü dahil oldu.

Magazin 02-03-24 17:30

Özgür Özel'in zor anları! Cemil Tugay sanarak elini kaldırdığı kişi...

Türkiye, yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Siyasi partiler seçim mitinglerine tam gaz devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay sanarak başka birisinin elini kaldırdı. Yaşanan o ilginç anlar sonrası hatasının farkına varan Özel, hızla Cemil Tugay'ı bularak elini kaldırdı.

Haber 16-02-24 17:03

Bu ankette sonuçlar çok farklı! Kendi partilerinin adayını tercih etmediler: DEM Parti ve İYİ Parti seçmeni İzmir'de şaşırtacak

Son seçim anketine bu kez farklı bir detay iz bıraktı. 31 Mart yerel seçimlerinin en heyecanlı noktalarından olan İzmir için yapılan ankette, seçmenlerin desteklediği parti dışındaki partilerin adaylarına oy verme eğilimi ölçüldü. İYİ Parti ve DEM Parti seçmenleri kendi adaylarına oy vermeyi düşünse de Cemil Tugay ve Hamza Dağ'ın kendi partilerinin seçmenleri dışında alacağı oy da hayli yüksek gözüküyor!

Haber 16-02-24 10:37

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay'ın zor anları! Sahneye çıkarken...

31 Mart yerel seçim maratonu tam gaz devam ederken CHP lideri Özgür Özel, İzmir Aday Tanıtım Töreni'nde açıklamalarda bulundu. İzmir'de 30'da 30 yapacağını ifade eden Özel'in 'çok sevdiğim ve güvendiğim' sözleriyle sahneye davet ettiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, sahneye çıkarken merdivenlerde düştü. Canlı yayında gerçekleşen olay anbean görüntülendi.

Haber 15-02-24 15:38

3 ay arayla acı üstüne acı! Ukraynalı kadın gözyaşlarına boğuldu Kendi aralarında 'Ölmek istiyoruz, babamızı çok özledik' diye konuşuyorlardı

Ankara'da otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada Zülbiye Güler (70) ile torunları Meryem Güler (14) ve Tayyar Güler (10) yaşamını yitirdi. İki kardeş ve babaanneleri, toprağa verildi, yaralı kurtulan Ukraynalı anne İrina Güler (36) cenazede gözyaşlarına boğuldu. İrina Güler'in, çocukları ile 2,5 ay önce pankreas kanserinden hayatını kaybeden eşi Cemil Güler'in mezarını ziyaretten dönüşte kazanın olduğu öğrenildi.

Haber 14-02-24 15:31

Tunç Soyer'den ret kararı! Gözler Ankara'daki görüşmedeydi; Özgür Özel'in teklifini geri çevirdi

CHP'nin yeni İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cemil Tugay kadar mevcut başkan Tunç Soyer de gündemde. Soyer dün Ankara'ya gelerek Genel Başkan Özgür Özel ile görüşmüştü. Görüşme sonrası ilk açıklamasını yapan Soyer, Özel'in teklifini geri çevirdiğini bildirdi.

Haber 10-02-24 14:57

İzmir seçmenine soruldu: Fark kıl payı! Son anket sonucu paylaşıldı, ilk iki sıra dikkat çekti

31 Mart yerel seçimlerinin sonucu en çok beklenen illerinden İzmir için yeni bir anket sonucu paylaşıldı. Cemil Tugay, Hamza Dağ, Ümit Özlale ve Naşit Birgüvi'nin dahil olduğu yarışa DEM Parti ve Yeniden Refah Partisi adaylarının da eklenmesi bekleniyor. Mevcut tabloya göre gelen sonuçlardaki az fark ise ankete damgasını vuran detay oldu.

Haber 05-02-24 13:53

Helikopter kazasında şehit olan 2 pilotun cenazesi Ankara'ya getirildi!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde polis helikopterinin kırsal alanda kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'ün cenazeleri Ankara'ya getirildi.

Haber 04-02-24 23:05

Şehit pilot emniyet amiri ile ilgili kahreden detay! Babası açıkladı: 20 gün sonra...

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in (33) Ankara'daki baba evinde yas var. Şehidin babası Mehmet Gülen (62), "Dün annesiyle gittik alışverişini yaptık, ayın 24'ünde de oğluma nişan yapacaktık. Ama ben yarın oğlumun düğününü yapacağım, cenazesini defnedeceğim" dedi. Baba Gülen'in anlattığı, Ankara gar saldırısı ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğluyla yaşadığı anıları da duygulandırdı. İşte detaylar...

Haber 04-02-24 15:10

CHP’de düğüm çözülüyor… Çankaya için düşünülen isim Özgür Özel’in avukatı Hüseyin Can Güner!

CHP'de yerel seçimler için aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Dün İzmir adayının Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay olduğu açıklanırken, ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı 32 yaşındaki Lal Denizli ise Çeşme'den aday gösterildi. Gözler diğer açıklanacak adaylara çevrilirken Çankaya adayı için Lal Denizli gibi genç bir ismin belirlendiği gelen bilgiler arasında. Gazeteci Kenan Taş o ismi açıkladı.

Haber 31-01-24 08:13

Adaylaştıktan saatler sonra ev ve iş vaatleriyle sahneye çıktı! Cemil Tugay: Bu şehirden ayrılmak istemeyecekler

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemil Tugay'ın adaylığı dün akşam netleşti. Tugay bugün yaptığı açıklamada "Ev sahibi olmayanları, ev sahibi yapacağız. İş sahibi olmayanları, iş sahibi yapacağız" dedi.

Haber 30-01-24 15:03

CHP'de tartışmanın adı İzmir! Cemil Tugay kararı sonrası Özgür Özel'den ilk yorum: 22 saat boyunca...

CHP'nin uzun süredir beklenen İzmir kararı belli oldu! Tunç Soyer'in yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak edilirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemil Tugay oldu. Buğra Gökçe'nin de yer aldığı ve tartışmaların eksik olmadığı İzmir yarışında nihai kararın ardından Özgür Özel ilk kez konuştu. Özel'in '22 saatlik süreç' ile ilgili anlattıkları dikkat çekti.

Haber 30-01-24 10:28

CHP'deki İzmir adayı tartışmalarına Uğur Dündar da katıldı: Şanssız İzmir...

Aday belirleme sürecinin hareketli partisi CHP, dün gece merakla beklenen İzmir adayını açıkladı. Tunç Soyer'le yola devam etmeme kararı alan parti aday olarak kulislerde adı geçen Cemil Tugay'ı duyurdu. Gazeteci Uğur Dündar'ın İzmir adayları için yaptığı paylaşım ise kısa sürede gündem oldu.

Haber 30-01-24 09:36

CHP PM'de kabul edildi! İşte CHP'nin İzmir adayları, büyükşehir için Cemil Tugay yarışacak

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ederken CHP'nin İzmir adayı merak ediliyordu. Bugün CHP PM toplandı. Aday olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı gösterme kararı alındı. Ayrıca ilçe belediye başkan adayları da belli oldu.

Haber 29-01-24 22:11

MrBeast'in 250 bin dolarlık çekilişini kazananlardan biri Onedio'dan Cemil Kemaloğlu oldu! Paylaşımı herkesin içini ısıttı 'Canım kızım iyileşti...'

Dünyaca ünlü YouTuber Mr.Beast'in 250 bin dolarlık çekilişi tüm dünyada gündem oldu. X üzerinden gerçekleştirdiği çekilişin kazanlarından biri de Türkiye'dendi. Cemil Kemaloğlu'nun paylaşımı yürekleri ısıttı.

Trend 26-01-24 18:17

Deniz Zeyrek'in Hamza Dağ ile ilgili sözlerine AK Parti'den sert tepki geldi! İsmini duyunca umursamamıştı diyerek ilk kez açıkladı

Gazeteci Deniz Zeyrek'in AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'la ilgili sözleri gündem olmuştu. AK Parti cephesinden ise Zeyrek'in sözlerine çok sert yanıt geldi. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, yıllar önce Zeyrek'in Dağ'dan istediği şeyi açıklarken, "Bugün hala Hamza Dağ onu umursamıyor. Onun için onu tahrik etme çabasına gerek yok" dedi.

Haber 25-01-24 12:00

200 TL'ye alıp 20 milyon TL'ye satıyorlar! Akılalmaz yöntem: İnternet ilanlarla dolu... O dükkana akın akın gitmelerinin sebebi buymuş

Akılalmaz dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez de dolandırıcılar davul derisine dadandı ve türlü yöntemlerle dönüştürdükleri derileri tarihi belgeymiş gibi satmaya çalıştıkları ortaya çıktı. Antalya Valiliği Kültür Varlıkları Birim Yetkilisi Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, dolandırıcıların 200 TL'ye satın aldığı eskimiş davul derilerini, üzerine işlem yapıp '10 sayfalık ceylan derisinden İncil' şeklinde verdikleri ilanla 15-20 milyon TL'ye sattığını söyledi.

Finans 24-01-24 11:49

'Erdoğan istifasını istedi Büyükekşi kabul' etmedi iddiası gündem olmuştu! Fatih Altaylı, Erdoğan'la yakın diyerek yeni TFF Başkanlığı için isim verdi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'istifa etsin' talebini kabul etmediği iddiası gündem yarattı. Spor yorumcusu Erman Toroğlu tarafından ortaya atılan iddia sonrası gazeteci Fatih Altaylı'dan da dikkat çeken bir yorum geldi. Altaylı, "Toroğlu söylüyorsa doğrudur! Mehmet Büyükekşi'nin söyleyebileceği bir cümle" diye konuştu. Altaylı ayrıca TFF Başkanlığı için Cemil Kazancı'nın isminin geçtiğini söyledi.

Spor 11-01-24 11:10

Son dakika | Türk diplomat Osman Köse'yi şehit etmişti! MİT ve TSK'dan Irak'ın kuzeyinde hava harekatı: Terörist Cemil Akar etkisiz hale getirildi

2019'da Türk diplomat Osman Köse'yi şehit eden terörist Cemil Akar, MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildi.

Haber 31-12-23 09:53

Okmeydanı Şehir Hastanesi’nde doktora yumruklu saldırı! O anlar kamerada... Kızın saçına dokundu iddiası

Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor M.Y., hasta yakınları tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Saldırı ve arbede anları kameralara anbean yansırken, yüzü kanlar içinde kalan doktor tedavi altına alındı. Şişli polisi tarafından gözaltına alınan 2 şahıstan 1’i tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şahısların, doktorun hastaneye getirdikleri kız kardeşlerinin saçına dokunduğu için saldırıda bulundukları iddia edildi.

Haber 24-12-23 10:59

Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktoru darbeden şüpheli tutuklandı!

Şişli Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor hasta ve hasta yakını tarafından darp edildi. Yüzü kanlar içinde kalan doktor tedavi altına alınırken, saldırıda bulunan M.E.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutukladı, Burak Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 23-12-23 22:50

Atakum’da yol çalışmalarına 147 milyon TL

Samsun’un Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “2019 Mart ayından bu yana Atakum’da 1,5 milyon metrekarelik alanda kapsamlı yol çalışmaları yürüttük ve bu çalışmalar toplamda 147 milyon TL’ye mal oldu” dedi.

Yurthaber 30-11-23 14:23

Başakşehir-Pendikspor maçında yardımcı hakem Cemil Tunç sakatlandı ve kendini yere bıraktı!

Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Başakşehir-Pendikspor mücadelesinde haftanın ikinci hakem sakatlığı yaşandı. Galatasaray-Alanyaspor mücadelesinde sakatlanarak maça devam edemeyen Ali Şansalan'ın ardında bu kez, Başakşehir-Pendikspor maçının yan hakemi Cemil Tunç bir anda kendisini yere bırakarak oyuna devam edemedi. İşte detaylar...

Spor 27-11-23 21:37

Eski koca dehşeti! Boşandığı iki çocuğunun annesini boğazını keserek öldürdü

Balıkesir'de eski koca dehşeti yaşattı. Ayşe Acar, bir süre önce boşandığı 16 yıllık eski eşi Cemil Fidan tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Hakkında, uzaklaştırma kararı bulunan Cemil Fidan'ın cinayetten önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda eski eşini kastederek, "Öfkeyle oturursam zararsız kalkmam, benim Allah'a bir can borcum var onu da verdiği gibi alır herkes attığı adıma dikkat etsin" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Haber 17-11-23 19:28

En etkili antibiyotik: Soğana karanfil batırıp başucunuza koyun! Kışın hastalıklardan korunun

Kış aylarının yaklaşmasıyla beraber hastalıklardan korunma yöntemleri de araştırılmaya başlandı. Genellikle kış mevsiminde ortaya çıkan soğuk algınlığı, nezle ve grip gibi hastalıklar kişiyi kolaylıkla etkisi altına alabiliyor. Soğana karanfil batırma yöntemi hem doğal hem de en etkili antibiyotiklerin başında geliyor. İşte soğan karanfil tarifinin uygulanışı ve faydaları...

Haber 29-09-23 14:27

Isparta'da Domates ve Karanfil Festivali yapıldı

Isparta merkeze bağlı Deregümü köyünde, "Domates ve Karanfil Festivali" düzenlendi.

Yurthaber 19-09-23 07:42

Selde hayatını kaybeden doktor ve eşine duygusal tören...

Kırklareli'ndeki sel felaketinde hayatını kaybeden Anestezi Asistanı Dr. Selman Bağışlar ile eşi Mihriban Bağışlar için Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan ailelerin gözyaşları sel oldu.

Haber 07-09-23 14:37

Tam 20 kişi giydirdi! Simge Sağın Harbiye konserinde 30 Ağustos'u andı, alkış koptu! Emek dediğin budur

Aşkın Olayım adlı şarkısıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Simge Sağın, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne aldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamayı unutmayan sanatçının kostümü olay oldu.

Magazin 31-08-23 01:09

Yeşilçam'ın güzeller güzeli Fatma Karanfil bakın kim çıktı! Meğer herkes tanıyormuş! Her yaşı ayrı güzel

Yeşilçam yıldızları zaman zaman gündem olmaya devam ediyor. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan isimler arasında Fatma Karanfil de bulunuyor. Yeşilçam'ın sayılı güzelleri arasında yer alan usta oyuncu adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 24-08-23 21:07

Tüyler ürperten görüntüler! Akrepleri ağzına alıp kendini sokturdu, sözleri şaşkına çevirdi: 'Amerika nasıl kolanın sırrını vermiyorsa...'

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Cemil Özcan’ın yaptıkları tüyler ürpertti. Özcan, iki akrebi ağzına alıp kendini sokturttuğu anları kamera kaydına aldırdı. Ormanda kesim işiyle uğraşan Özcan, dağlarda bulduğu akreplere kendini sokturup, daha sonra da kendini tedavi ettiğini iddia etti. Kendini nasıl tedavi ettiğinin sır olduğunu ileri süren Özcan, "Amerika nasıl kolanın sırrını vermiyorsa ben de bunun sırrını vermiyorum. İsterseniz profesörleri getirin. Onlar açıklasın bunun sırrını" dedi.

Haber 24-08-23 11:55

Planlarını anladı, kendi planını devreye soktu! 20 milyona satmak istediler... 'Senaryo hazır, av bekliyorlar'

Antalya'da yaşayan USKAD Genel Başkanı Cemil Karabayram'a telefonla ulaşan 2 dolandırıcı, İran'dan geldiğini söyledikleri sahte tabloyu tarihi tablo olduğunu belirtip 20 milyon TL'ye satmaya kalkınca baltayı taşa vurdu. Plastik sanatlar uzmanı da olan Karabayram "Bu tabloyla ilgili İran'dan bir belge üretmişler, noterli ve orijinal olduğuna dair. Profesyonelce hazırlanmış tam bir organize iş, senaryo hazır, av bekliyorlar, ben yakalamasaydım mutlaka birilerini ağlarına düşüreceklerdi" dedi.

Haber 19-08-23 16:08

Görüntüler sosyal medyada gündem oldu! 'Demir eğdiler vücudumda' 6 kişi tarafından dövülen gurbetçi anlattı: Anam yaşında kadın...

Alanya’da gezi teknesi çalışanı olduğu iddia edilen 6 kişinin saldırısına uğrayarak tahta ve demir sopalarla dövülen gurbetçi Cemil Akgün, “Anam yaşında kadın üzerinden iftira attılar, Müslümanım Elhamdülillah, taciz falan hayatta yapmam, böyle şeylerle alakam yok. Ben buranın çocuğuyum. Kafamda ve vücudumda yaralar var. Aklımla oynadılar, şikayetçi olmadım. Allah onların haklarını verecek ama devletimden de bir şey beklerim. Demir eğdiler vücudumda, parmağım kırık. Dudağıma dikiş atıldı” dedi.

Haber 07-08-23 13:49

Simge Sağın'ın sahne kostümü yılbaşı ağacı süslerine benzetildi! Sosyal medyada gündem oldu

Ünlü şarkıcı Simge Sağın magazin gündeminden düşmüyor. Son günlerde 'Aşkın Olayım' şarkısıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda konser verdi. Simge Sağın'ın iddialı sahne kostümü yılbaşı ağacı süslerine benzetildi. Sağın, sahne kıyafetiyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-07-23 14:43

Mabel Matiz ve Gaye Su Akyol kuliste öpüştü! Dudak dudağa poz sosyal medyayı ikiye böldü

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserde Gaye Su Akyol ile dudak dudağa pozuyla gündem oldu. Yakın arkadaş oldukları bilinen ikilinin hayranları adeta ikiye bölündü. Görüntüler sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-07-23 17:03

Kan donduran vahşet! Husumetlisini öldürüp, cesedini ateşe verdi

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. A.A. (53) husumetli olduğu Cemil Z.'yi (47) inşaat halindeki evde tabancayla öldürüp, cesedini ateşe verdi. Jandarma, olayın ardından kaçan A.A.'yı yakalayıp, gözaltına aldı. İşte detaylar...

Haber 20-06-23 15:30

Karanfil suyunun saça faydaları nelerdir, ne işe yarar? Karanfil suyu saça nasıl uygulanır, saç çıkartır mı?

Doğanın bize sunduğu birçok mucizevi bitki arasında, karanfil şüphesiz özel bir yere sahiptir. Yüzyıllardır kullanılan karanfil, aromatik özellikleriyle ünlüdür ve birçok kültürde hem mutfakta hem de tıbbi amaçlarla değerlendirilmiştir. Ancak karanfilin sağlık ve güzellik faydalarının en etkili şekilde elde edilmesinin bir yolu daha keşfedildi: Karanfil suyu. Peki, karanfil suyunun saça faydası nedir?

Haber 15-06-23 11:28

Besi çiftliğinin 'Kral'ı... Fiyatı adeta ikinci el otomobiller ile yarışıyor! 1 ton 400 kilo ağırlığında

Kurban Bayram yaklaşmasıyla birlikte hareketlilik başlarken, Düzce'de "Kral" ismi verilen ve besi çiftliğinde yetiştirilen 1 ton 400 kilo ağırlığındaki boğa görenleri şaşırtıyor. 'Kral'ın fiyatı adeta ikinci el otomobiller ile yarışıyor. Besi çiftliğinin gözdesi olan 2 yaşındaki boğa, 250 bin TL'den alıcısını bekliyor. Veteriner Hekim Şerif Ali Karanfil, "Alıcılarını bekliyoruz. 250 bin TL’den satışta, zaten et karşılığına baktığımızda da kurban rayiçlerinde bir boğamız" ifadelerini kullandı.

Haber 09-06-23 13:03

Şahika Ercümen, depremde ölenler için Van Gölü'nün derinliklerine karanfil bıraktı

Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybedenleri anmak amacıyla Van Gölü'nün derinliklerine karanfil bıraktı.

Yurthaber 09-06-23 11:10