Cemil Tosun Haberleri

Kanala düşen tosunu itfaiye kurtardı

Düzce’de kanala düşen tosun itfaiye ekiplerince yapılan çalışma ile kurtarıldı.

Yurthaber 2024-04-25 13:58:17

Beşiktaş'ta maç bitti kriz çıktı! Oyuna giremeyen Cenk Tosun direkt olarak soyunma odasına gitti...

Süper Lig’in 33. haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş, 5 maç sonra galibiyetle tanıştı. Siyah-beyazlılarda süre bulamayan Cenk Tosun sinirlenerek direkt soyunma odasına gitti. Cenk Tosun'un sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor 2024-04-19 22:38:44

Aşk iddialarıyla gündemdeydi! Melisa Döngel ödül gecesi tarzıyla dillere düştü! 'Dilimlenmiş biber dolması gibi'

Son dönemde adı birçok isimle anılan Melisa Döngel şimdilerde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Döngel bu defa ödül gecesi tarzıyla adından söz ettirdi. 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' seçilen Döngel'in tarzı hiç beğenilmedi ve pozlarına yorum yağdı.

Magazin 2024-04-18 08:13:00

Kirli Sepeti'nin yıldızı Melisa Döngel sessizliğini bozdu! Ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği 'Aylin' karakteri ile adından söz ettiren Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Son dönemde özel hayatıyla da adından söz ettiren Melisa Döngel'in ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu aşk iddialarına yanıt verdi.

Magazin 2024-04-17 10:23:04

'Zor günleri beraber atlatacağız' dedi: İzmir'in yeni belediye başkanı fiyatları düşürdü: Halk ekmek, 7 liradan 5 liraya indi

İzmir’de 7 TL’den satışa sunulan halk ekmeğin fiyatı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talimatı ile 5 TL’ye indirildi. Başkan Tugay, “Günlük olarak üretilecek 120 bin ekmek, yarın sabahın ilk sevkiyatlarıyla kentimizin 93 noktasında faaliyet gösteren büfelerimizde 5 TL olarak satışa sunulacak. Bu zor günleri beraber atlatacağız” dedi.

Finans 15-04-24 14:42

CANLI | İzmir yerel seçim sonuçlarında oy oranları belli oldu: CHP'li Cemil Tugay önde mi? AK Partili Hamza Dağ ne kadar oy aldı?

Seçim sürecinin en heyecanlı anı geldi çattı. Sandıklar kapandı, yasaklar kalktı. Gözler büyükşehirlere çevrilirken İzmir sonuçları da yakından takip edilmeye başlandı. CHP'nin kalesinde son durum da yasakların kalkmasıyla belli oldu. CHP'li Cemil Turgay ne kadar oy aldı? AK Partili Hamza Dağ sürpriz yapabilecek mi? İşte İzmir yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 19:01

Beşiktaş'ta Cenk Tosun dönemi sona eriyor! Yeni adresi belli oldu...

Beşiktaş ile henüz kontrat imzalamayan Cenk Tosun'un geleceği belli oldu. Siyah-beyazlılarla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayan milli oyuncunun yeni adresi netleşti.

Spor 31-03-24 15:00

İzmir seçim sonuçları CANLI! İzmir'de seçim yarışı devam ediyor, Hamza Dağ sürpriz yapar mı Cemil Tugay mı kazanacak?

Ülkemizin en güzide illerinden biri olan İzmir'de de seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor! CHP'nin aday gösterdiği Cemil Tugay kuşkusuz avantajlı olan taraf fakat seçim çalışmalarıyla yurt genelinde dikkat çeken AK Parti adayı Hamza Dağ da sürpriz yapma peşinde. İzmir'de Hamza Dağ mı Cemil Tugay mı kazandı? Canlı İzmir seçim sonuçları kaçta belli olacak?

Finans 31-03-24 14:52

Şişli'de hastane bahçesinde doktora şiddet! 3 kişi gözaltına alındı

Şişli, Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’nde görevli doktor hastane bahçesinde hasta yakını tarafından darbedildi. Yaşanan kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 31-03-24 01:25

CANLI İZMİR SEÇİM SONUÇLARI! İzmir'de seçim sonuçları nasıl olacak? Cemil Tugay mı Hamza Dağ mı?

İzmir seçim sonuçları... Türkiye, Mayıs ayından sonra bir kez daha sandık başına gidiyor. En çok merak edilen şehirlerden biri de İzmir, İzmir'de yarışın CHP adayı Cemil Tugay ve Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ'ın arasında geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Canlı İzmir seçim sonuçlarını Mynet'ten anlık olarak takip edebileceksiniz.

Haber 29-03-24 16:49

İftar sonrası vazgeçilmez lezzet haline geldi! Artık çaydan daha fazla tüketiliyor

Türkiye'de yetişmeyen bir ürün olduğu halde hazırlama yöntemleriyle dünyaca meşhur olan kahve, iftar sonrasının vazgeçilmez lezzet haline geldi. Osmanlı’dan günümüze kadar uzanan lezzetin revaçta olduğunu belirten kahveci Fatih Tosun, “İftardan sonra çay kadar artık tercih edilen bir idealimizde Türk kahvesi olarak bilenen protokol kahvelerimizdir” dedi.

Yemek 19-03-24 15:42

CHP büyükşehir belediyesini kaybedebilir! Anket sonucunda 'Özlem Çerçioğlu' sürprizi: İzmir'de fark açık ama...

31 Mart akşamı çıkacak sandık sonucu merakla beklenen iki ilden yeni anketler geldi. CHP'nin mevcut başkan yerine farklı aday gösterdiği İzmir'de Cemil Tugay ile Cumhur İttifakı'nın adayı Hamza Dağ arasındaki fark dikkat çekti. İki dönemdir yönettiği Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde ise CHP ummadığı bir sonuçla karşı karşıya!

Haber 19-03-24 10:42

CHP'de İzmir gerginliği! Tugay, Tunç Soyer'i hedef aldı: Dünden beri içim acıyor

Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın açıklamalarıyla parti için kriz yaşayan CHP'de yeni gerginliğin adı İzmir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İstanbul'a Ekrem İmamoğlu'na destek için giden Tunç Soyer'i hedef aldı. 'Dünden beri içim acıyor' diyen Tugay, "Burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız, başka şehirde başkaları için çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 12:58

DEM Parti İzmir adayları: Cemil Tugay bizimle fotoğraf vermek istemedi

DEM Parti İzmir Büyükşehir Belediye eşbaşkan adayları Akın Birdal ve Türkan Aslan, yerel seçim gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber 07-03-24 15:44

Cemil Tugay, Hamza Dağ'ın önünde! AK Partili isim Mansur Yavaş önde demişti! İzmir'deki anket sonuçları da gelmeye başladı

Türkiye, bu ayın sonundaki seçimlere kilitlenmiş durumdayken anket şirketleri de araştırmalarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. ORC Araştırma, İzmir'de yapılan seçim anketinin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

Haber 06-03-24 15:02

Beşiktaş tribünlerinden Cenk Tosun ve Aboubakar'a tepki

Beşiktaş’ın başında ilk derbisine çıkan Teknik Direktör Fernando Santos, Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlılarda Cenk Tosun ve Aboubakar'a tribünlerden tepki vardı.

Spor 03-03-24 21:17

Resul Tosun'un Yeniden Refah Partisi iddiası gündem oldu! İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde kendi adaylarıyla yerel seçime katılan Yeniden Refah Partisi ile ilgili AK Partili eski milletvekili ve yazar Resul Tosun'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Tosun, Yeniden Refah Partisi'nin seçimden önce adaylarını çekebileceğini öne sürdü. İddiaların ardından ise Yeniden Refah'ın İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi.

Haber 03-03-24 19:31

Arka Sokaklar'dan Kül Masalı dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

Yapımcılığını Cemil Cengiz’in üstlendiği TRT’nin Kül Masalı dizisinin yeni bölümü 7 Mart Cuma günü seyirciyle buluşacak. Dizinin kadrosuna Ela Yörüklü dahil oldu.

Magazin 02-03-24 17:30

Cenk Tosun'dan Konyaspor galibiyeti sonrası Galatasaray derbisi için açıklama!

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdıran Beşiktaş'ta golcü oyuncu Cenk Tosun hafta sonu oynanacak olan kritik Galatasaray derbisine dair açıklamalarda bulundu.

Spor 28-02-24 23:17

Beşiktaş'tan Cenk Tosun ve Salih Uçan açıklaması! Galatasaray maçını işaret ettiler...

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın durumları konusunda son bilgiyi veren Feyyaz Uçar, Galatasaray mücadelesini işaret etti.

Spor 25-02-24 22:12

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray bir deri bir kemik kaldı! Son pozları dikkat çekti

Şimdilerde Ayça Bingöl ve Cansu Tosun ile başrolünü paylaştığı Kirli Sepeti dizisinde Hayriye karakterine hayat veren Ceren Moray son pozlarıyla dikkat çekti. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ünlü isim adeta bir deri bir kemik kaldı. Ceren Moray'ın son pozlarına yorum yağdı...

Magazin 20-02-24 10:00

Özgür Özel'in zor anları! Cemil Tugay sanarak elini kaldırdığı kişi...

Türkiye, yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Siyasi partiler seçim mitinglerine tam gaz devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay sanarak başka birisinin elini kaldırdı. Yaşanan o ilginç anlar sonrası hatasının farkına varan Özel, hızla Cemil Tugay'ı bularak elini kaldırdı.

Haber 16-02-24 17:03

Adıyaman, depremden önceki öğrenci sayısına yaklaştı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, kentte depremden önce 169 bin 615 olan öğrenci sayısının bugün itibarıyla 160 bin 711'e ulaştığını bildirdi.

Yurthaber 16-02-24 15:10

Bu ankette sonuçlar çok farklı! Kendi partilerinin adayını tercih etmediler: DEM Parti ve İYİ Parti seçmeni İzmir'de şaşırtacak

Son seçim anketine bu kez farklı bir detay iz bıraktı. 31 Mart yerel seçimlerinin en heyecanlı noktalarından olan İzmir için yapılan ankette, seçmenlerin desteklediği parti dışındaki partilerin adaylarına oy verme eğilimi ölçüldü. İYİ Parti ve DEM Parti seçmenleri kendi adaylarına oy vermeyi düşünse de Cemil Tugay ve Hamza Dağ'ın kendi partilerinin seçmenleri dışında alacağı oy da hayli yüksek gözüküyor!

Haber 16-02-24 10:37

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay'ın zor anları! Sahneye çıkarken...

31 Mart yerel seçim maratonu tam gaz devam ederken CHP lideri Özgür Özel, İzmir Aday Tanıtım Töreni'nde açıklamalarda bulundu. İzmir'de 30'da 30 yapacağını ifade eden Özel'in 'çok sevdiğim ve güvendiğim' sözleriyle sahneye davet ettiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, sahneye çıkarken merdivenlerde düştü. Canlı yayında gerçekleşen olay anbean görüntülendi.

Haber 15-02-24 15:38

Cansu Tosun fit kalmasını neye borçlu? Düzenli egzersiz ve dengeli beslenme

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren bir çocuk annesi oyuncu Cansu Tosun gözlerden uzak sakin bir hayat yaşıyor. Tosun fit görünümünün sırrını verdi.

Magazin 15-02-24 11:25

3 ay arayla acı üstüne acı! Ukraynalı kadın gözyaşlarına boğuldu Kendi aralarında 'Ölmek istiyoruz, babamızı çok özledik' diye konuşuyorlardı

Ankara'da otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada Zülbiye Güler (70) ile torunları Meryem Güler (14) ve Tayyar Güler (10) yaşamını yitirdi. İki kardeş ve babaanneleri, toprağa verildi, yaralı kurtulan Ukraynalı anne İrina Güler (36) cenazede gözyaşlarına boğuldu. İrina Güler'in, çocukları ile 2,5 ay önce pankreas kanserinden hayatını kaybeden eşi Cemil Güler'in mezarını ziyaretten dönüşte kazanın olduğu öğrenildi.

Haber 14-02-24 15:31

Tunç Soyer'den ret kararı! Gözler Ankara'daki görüşmedeydi; Özgür Özel'in teklifini geri çevirdi

CHP'nin yeni İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cemil Tugay kadar mevcut başkan Tunç Soyer de gündemde. Soyer dün Ankara'ya gelerek Genel Başkan Özgür Özel ile görüşmüştü. Görüşme sonrası ilk açıklamasını yapan Soyer, Özel'in teklifini geri çevirdiğini bildirdi.

Haber 10-02-24 14:57

Okul bahçesinde dehşet! Çocuğunu almaya gitti, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Murat Tosun (32), çocuğunu almak için gittiği okulun bahçesinde bıçaklı saldırıya uğradı. Servis şoförlüğü yaptığı belirtilen evli ve 3 çocuk babası Tosun, hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 14:59

İzmir seçmenine soruldu: Fark kıl payı! Son anket sonucu paylaşıldı, ilk iki sıra dikkat çekti

31 Mart yerel seçimlerinin sonucu en çok beklenen illerinden İzmir için yeni bir anket sonucu paylaşıldı. Cemil Tugay, Hamza Dağ, Ümit Özlale ve Naşit Birgüvi'nin dahil olduğu yarışa DEM Parti ve Yeniden Refah Partisi adaylarının da eklenmesi bekleniyor. Mevcut tabloya göre gelen sonuçlardaki az fark ise ankete damgasını vuran detay oldu.

Haber 05-02-24 13:53

Helikopter kazasında şehit olan 2 pilotun cenazesi Ankara'ya getirildi!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde polis helikopterinin kırsal alanda kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'ün cenazeleri Ankara'ya getirildi.

Haber 04-02-24 23:05

Şehit pilot emniyet amiri ile ilgili kahreden detay! Babası açıkladı: 20 gün sonra...

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in (33) Ankara'daki baba evinde yas var. Şehidin babası Mehmet Gülen (62), "Dün annesiyle gittik alışverişini yaptık, ayın 24'ünde de oğluma nişan yapacaktık. Ama ben yarın oğlumun düğününü yapacağım, cenazesini defnedeceğim" dedi. Baba Gülen'in anlattığı, Ankara gar saldırısı ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğluyla yaşadığı anıları da duygulandırdı. İşte detaylar...

Haber 04-02-24 15:10

Kirli Sepeti'nin Medine'si Cansu Tosun gala tarzıyla gündem oldu! Gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi

Şimdilerde Fox Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Medine karakteriyle dikkat çeken Cansu Tosun başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil'in başrolünde yer aldığı İyi Bir Aile Değiliz filminin galasına katıldı. Cansu Tosun'un gala tarzı olay oldu.

Magazin 31-01-24 09:47

CHP’de düğüm çözülüyor… Çankaya için düşünülen isim Özgür Özel’in avukatı Hüseyin Can Güner!

CHP'de yerel seçimler için aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Dün İzmir adayının Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay olduğu açıklanırken, ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı 32 yaşındaki Lal Denizli ise Çeşme'den aday gösterildi. Gözler diğer açıklanacak adaylara çevrilirken Çankaya adayı için Lal Denizli gibi genç bir ismin belirlendiği gelen bilgiler arasında. Gazeteci Kenan Taş o ismi açıkladı.

Haber 31-01-24 08:13

Adaylaştıktan saatler sonra ev ve iş vaatleriyle sahneye çıktı! Cemil Tugay: Bu şehirden ayrılmak istemeyecekler

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemil Tugay'ın adaylığı dün akşam netleşti. Tugay bugün yaptığı açıklamada "Ev sahibi olmayanları, ev sahibi yapacağız. İş sahibi olmayanları, iş sahibi yapacağız" dedi.

Haber 30-01-24 15:03

CHP'de tartışmanın adı İzmir! Cemil Tugay kararı sonrası Özgür Özel'den ilk yorum: 22 saat boyunca...

CHP'nin uzun süredir beklenen İzmir kararı belli oldu! Tunç Soyer'in yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak edilirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemil Tugay oldu. Buğra Gökçe'nin de yer aldığı ve tartışmaların eksik olmadığı İzmir yarışında nihai kararın ardından Özgür Özel ilk kez konuştu. Özel'in '22 saatlik süreç' ile ilgili anlattıkları dikkat çekti.

Haber 30-01-24 10:28

CHP'deki İzmir adayı tartışmalarına Uğur Dündar da katıldı: Şanssız İzmir...

Aday belirleme sürecinin hareketli partisi CHP, dün gece merakla beklenen İzmir adayını açıkladı. Tunç Soyer'le yola devam etmeme kararı alan parti aday olarak kulislerde adı geçen Cemil Tugay'ı duyurdu. Gazeteci Uğur Dündar'ın İzmir adayları için yaptığı paylaşım ise kısa sürede gündem oldu.

Haber 30-01-24 09:36

CHP PM'de kabul edildi! İşte CHP'nin İzmir adayları, büyükşehir için Cemil Tugay yarışacak

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ederken CHP'nin İzmir adayı merak ediliyordu. Bugün CHP PM toplandı. Aday olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı gösterme kararı alındı. Ayrıca ilçe belediye başkan adayları da belli oldu.

Haber 29-01-24 22:11

MrBeast'in 250 bin dolarlık çekilişini kazananlardan biri Onedio'dan Cemil Kemaloğlu oldu! Paylaşımı herkesin içini ısıttı 'Canım kızım iyileşti...'

Dünyaca ünlü YouTuber Mr.Beast'in 250 bin dolarlık çekilişi tüm dünyada gündem oldu. X üzerinden gerçekleştirdiği çekilişin kazanlarından biri de Türkiye'dendi. Cemil Kemaloğlu'nun paylaşımı yürekleri ısıttı.

Trend 26-01-24 18:17

Deniz Zeyrek'in Hamza Dağ ile ilgili sözlerine AK Parti'den sert tepki geldi! İsmini duyunca umursamamıştı diyerek ilk kez açıkladı

Gazeteci Deniz Zeyrek'in AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'la ilgili sözleri gündem olmuştu. AK Parti cephesinden ise Zeyrek'in sözlerine çok sert yanıt geldi. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, yıllar önce Zeyrek'in Dağ'dan istediği şeyi açıklarken, "Bugün hala Hamza Dağ onu umursamıyor. Onun için onu tahrik etme çabasına gerek yok" dedi.

Haber 25-01-24 12:00

200 TL'ye alıp 20 milyon TL'ye satıyorlar! Akılalmaz yöntem: İnternet ilanlarla dolu... O dükkana akın akın gitmelerinin sebebi buymuş

Akılalmaz dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez de dolandırıcılar davul derisine dadandı ve türlü yöntemlerle dönüştürdükleri derileri tarihi belgeymiş gibi satmaya çalıştıkları ortaya çıktı. Antalya Valiliği Kültür Varlıkları Birim Yetkilisi Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, dolandırıcıların 200 TL'ye satın aldığı eskimiş davul derilerini, üzerine işlem yapıp '10 sayfalık ceylan derisinden İncil' şeklinde verdikleri ilanla 15-20 milyon TL'ye sattığını söyledi.

Finans 24-01-24 11:49

'O ağaçların yanında yetiştiği için çikolata tadı var! Tokluk hissi veriyor' Konya'da artık çok sık tüketiliyor

Konya’da kahveye ilgi gün geçtikçe artıyor. Konyalıların eskiden sadece Türk kahvesi içtiğini söyleyen kahveci Fatih Tosun, şu anda dünya kahvelerine de ilginin arttığını söyledi. Dünya kahvelerinin belli başlı sağlık sorunlarına iyi geldiğini söyleyen Tosun "Mocha kahvesi bu yüksek rakımda yetişen bir kahve türü. Kakao ağaçlarının yanında yetişiyor. İster istemez kakao ağaçlarından çikolata tadı almış oluyor. İnsana tokluk hissi veriyor." dedi.

Haber 22-01-24 12:44

Cenk Tosun Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor karşısında bir ilki başardı!

Beşiktaş’ın tecrübeli santrforu Cenk Tosun, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'a karşı oynanan mücadelede bu sezon ilk kez bir maçta iki gol kaydederek bir ilki yaşadı.

Spor 16-01-24 23:16

Mucize filminin Mizgin'i Seda Tosun boşanma sonrası pozlarıyla dikkat çekti! Boşanma yaradı

2015 yılında vizyona giren Mucize filmiyle adını geniş kitlelere duyuran Seda Tosun geçtiğimiz günlerde Taner Ataş'tan boşandı. Seda Tosun boşanma sonrası yaptığı paylaşımlarla beğeni topladı.

Magazin 15-01-24 06:57

'Erdoğan istifasını istedi Büyükekşi kabul' etmedi iddiası gündem olmuştu! Fatih Altaylı, Erdoğan'la yakın diyerek yeni TFF Başkanlığı için isim verdi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'istifa etsin' talebini kabul etmediği iddiası gündem yarattı. Spor yorumcusu Erman Toroğlu tarafından ortaya atılan iddia sonrası gazeteci Fatih Altaylı'dan da dikkat çeken bir yorum geldi. Altaylı, "Toroğlu söylüyorsa doğrudur! Mehmet Büyükekşi'nin söyleyebileceği bir cümle" diye konuştu. Altaylı ayrıca TFF Başkanlığı için Cemil Kazancı'nın isminin geçtiğini söyledi.

Spor 11-01-24 11:10

Kavgaya müdahale eden polis memurunu pompalı tüfekle vuran sanıktan pes dedirten açıklama: Tüfek ben yere düşünce ateş aldı

Kayseri'de kıraathanedeki kavgaya müdahale ettiği sırada pompalı tüfekle vurulan polis memuru Murat Akpınar'ın 34 gün sonra şehit olduğu olaya ilişkin açılan 8 sanıklı davanın tutuklu tek sanığından pes dedirten açıklamalar geldi. Sanık Adnan Tosun, "Hiç alakam yoktu. Tesadüfen oradaydım. Üzerime geliyorlardı. Ellerinde sopa ve bıçaklar vardı. Havaya ateş ettim. Kimseyi hedef alarak ateş etmedim. Tüfek ben yere düşünce ateş aldı" dedi.

Haber 04-01-24 18:35

Son dakika | Türk diplomat Osman Köse'yi şehit etmişti! MİT ve TSK'dan Irak'ın kuzeyinde hava harekatı: Terörist Cemil Akar etkisiz hale getirildi

2019'da Türk diplomat Osman Köse'yi şehit eden terörist Cemil Akar, MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildi.

Haber 31-12-23 09:53

Serenay Sarıkaya'nın annesi ile ilişkisi olay olmuştu... Kenan Tosun'un eski eşinden şoke eden iddialar!

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun birlikteliği gündeme bomba gibi düşmüştü. 'İhanet' iddialarıyla gündeme gelen Kenan Tosun, eşi Serpil Tepe ile boşandıklarını, "Zaten boşanma arifesindeydik, bir ay önce ayrıldık" açıklamasıyla duyurmuştu. Eski eşinin sözlerine cevap veren Tepe, 'Eşim ile 35 yılı aşkın süredir yürüdüğümüz yolu, ihaneti sebebiyle ayırmak zorunda kaldık' ifadelerini kullandı.

Magazin 29-12-23 16:49

YABANİ 16. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 26 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 16. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 26-12-23 20:12