Cemile Haberleri

Fare zehri, kelepçeler, birbirini ısıran insanlar... Esra Erol ne diyeceğini bilemedi! 'Küçük dilimizi yuttuk'

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ilgi çekiyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programda birkaç gündür Cemile teyze ve gelini Zeynep Nazan konuşuluyor. Gelini ile birlikte kocasını fare zehriyle öldürmek istediğini itiraf eden Cemile teyzenin anlattıkları karşısında Esra Erol ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 2024-01-19 15:34:39

Esra Erol'da yayınında çıldıran Cemile ortaya çıktı! Başörtüsünü çıkardı o halleri olay oldu

Görücü usulü evlenen Cemile, Esra Erol'da programıyla tanınmıştı. Eşinden boşanmak için Esra Erol'a katılan Cemile'nin sinir krizi geçirdiği anlar sosyal medyayı sallamıştı. Cemile aylar sonra son görüntüsüyle yine adından söz ettirdi.

Magazin 2023-11-24 14:22:32

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ıydı! Emir Berke Zincidi'nin değişimi inanılmaz!

Kanal D'nin hafızalarda iz bırakan dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin oyuncuları dönem dönem gündeme gelmeye devam ediyor. 1980'lerin anlatıldığı dizide Cemile ve Ali'nin küçük oğulları Osman'ı canlandıran Emir Berke Zincidi o dönem de performansıyla çok konuşulmuştu. Genç yıldız yıllar sonra ortaya çıktı. Görenler tanıyamadı.

Magazin 2023-10-29 00:19:11

Yatak odasında boğazı kesilmişti... Katil en yakını çıktı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Ahmet Güllü (50), işten döndüğünde eşi Cemile Güllü'yü (48) yatak odasında boğazından bıçaklanmış halde buldu. Cemile Güllü'yü, oğlu Mert Güllü'nün (23) öldürdüğü ortaya çıktı. Yakalanan Mert Güllü, borcu nedeniyle eve haciz geleceği için tartıştığı annesini öldürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

Haber 2023-09-28 17:15:33

Eve gelen eşi korkunç manzarayla karşılaştı! 48 yaşındaki kadın yatak odasında boğazından bıçaklanarak öldürüldü

Mersin’in Tarsus ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. Akşam saatlerinde işten eve gelen A.G., eşi Cemile G.'yi yatak odasında boğazından bıçaklanarak öldürülmüş halde buldu. Polis ekipleri olayı aydınlatmak için çalışma başlattı.

Haber 28-09-23 00:45

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı! Aşk dolu karelerine yorum yağdı

2000'li yılların unutulmaz yapımlarından biri olan Aşk-ı Memnu hala özet bölümleriyle gündeme geliyor. Beren Saat, Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in başrollerinde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Cemile karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Ermiş yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Ünlü oyuncu bu defa sevgilisi ile pozlarıyla gündeme geldi. Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 26-09-23 14:38

Kirli Sepeti'nin Songül'ü Ayça Bingöl kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayça Bingöl hangi dizilerde oynadı?

Ayça Bingöl Kirli Sepeti dizisindeki Songül rolüyle izleyicilerin dikkatini çekti. En son, TRT1'de yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinde rol alan Bingöl, bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan Kirli Sepeti ile ekranlara geri dönüyor. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Cemile karakteriyle izleyicilerin hafızalarında yer edinen ünlü oyuncunun Kirli Sepeti dizisindeki performansı merak edildi. Peki, Kirli Sepeti'nin Songül'ü Ayça Bingöl kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayça Bingöl hangi dizilerde oynadı?

Magazin 24-09-23 19:51

Ordu'da korkunç kaza! 8 aylık hamile kadın kurtarılamadı

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde hafif ticari araç virajlı yolda şarampole yuvarlandı. Mustafa Çakır (73), Fatma Çakır (63) ile 8 aylık hamile Cemile Sağlam (40) bebeği ile birlikte hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Dursun Sağlam (71) ile Seyfettin Sağlam (42) hastanede tedaviye alındı.

Haber 07-09-23 13:05

Bebeğini kaybetti, 3 yıl sonra büyük bir şok yaşadı! Telefonuna gelen mesaj hayatını altüst etti

İstanbul'da yaşayan Cemile Meral Bakkal'ın 3 yıl önce ikiz bebeklerinden biri ölü doğdu. Bebeğe anında ölüm belgesi verilirken Bakkal, 3 yıl sonra gelen mesajla şoke oldu. Mesajda kendisine ölüm belgesi düzenlendiğini gören kadın şimdi yaşadığını kanıtlamaya çalışıyor. Yaşadıklarını anlatan kadın, "Banka hesaplarımda blokeler yaşıyorum. Çalıştığım firmada sigorta primlerim ödenmiyor. Hastaneye gidemiyorum. Ölü gözüktüğüm için ilaç alamıyorum" dedi.

Haber 12-08-23 08:16

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş aşkını ilan etti! Sevgilisi bakın kimmiş

Başrollerini Beren Saat, Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Cemile karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Ermiş sonunda aradığı aşkı buldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Ermiş, bu defa aşkını ilan ettiği video ile gündem oldu.

Magazin 22-06-23 16:28

Aşkı Memnu'nun Cemile'si son haliyle şoke etti! İddialı pozlarına beğeni yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Aşkı Memnu'da hayat verdiği Cemile karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Ermiş son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü oyuncu iddialı ve cesur pozlarıyla bakana bir daha baktırdı.

Magazin 14-04-23 08:52

Annesinin boğazını kesip, çatıdan atladı! Acılı baba kahreden anları anlattı: 'Cenaze aracını gördüğüm an yıkıldım'

Manisa'da yaşanan olay dehşete düşürdü. Yunusemre ilçesinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen 29 yaşındaki Emrah Karataş, tartıştığı annesi Cemile Karataş'ı boğazını bıçakla geçerek öldürdü. Daha sonra evlerinin çatısından atlayarak intihar eden Emrah Karataş hayatını kaybetti. Yaşanan korkunç olayın ardından konuşan acılı baba Yaşar Karataş, "Tartışma çıkarırdı, huysuzdu ama böyle bir olay yaşanacağını düşünmezdim. Büyük bir aile faciası, zor, kolay değil. Bu da benim imtihanım" diye konuştu.

Haber 30-03-23 10:59

SON DAKİKA | 10. günde peş peşe mucizeler! Enkazda 228 saat yaşama tutundular

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkımlara yol açan deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarında 10. güne girildi. Çalışmaların 9. gününde peş peşe gelen kurtarılma haberleri umutları yeşertirken, bu sabah da yeni bir mucize haberi geldi. Kahramanmaraş'ta 42 yaşındaki Melike İmamoğlu 222 saat sonra; 74 yaşındaki Cemile Kekeç de 226 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı. 228. saatte ise bir kadın ile iki çocuk sağ kurtarıldı.

Haber 15-02-23 14:30

Enkazdan sağ çıkarılan Cemile'nin ilk sözleri görevlilerin boğazını düğümledi! '30 saattir babamın cansız bedeni yanımda'

Kahramanmaraş’ta meydana gelen felaketin ardından kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak enkaz altındayken kendisini kurtarmaya gelen görevliyle konuşan Cemile isimli küçük kız, babasının öldüğünü ve 30 saattir onun cansız bedeninin yanında olduğunu söyledi. Bu sözler sonrası boğazı düğümlenen görevli o esnada ne söyleyeceğini bilemedi.

Haber 10-02-23 20:04

FOX TV sunucusu Kadir Ezildi milyonları gözyaşlarına boğdu! ''Resmen can veriyordum koltukta''

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi, bu hafta diğer haftalardan farklı olarak apartmandaki komşularını yarıştırıyor. Kadir Ezildi'nin komşusu Cemile Uçkun, ünlü sunucu hakkında anlattığı bir hikayeyle izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Magazin 01-11-22 08:28

Aşkı Memnu’nun Cemile’si son hali ile şaşırttı! 40 yaşındaki Pelin Ermiş’ten iddialı pozlar

Aşkı Memnu dizisindeki Cemile karakteri ile hafızalara kazınan Pelin Ermiş son günlerde sosyal medyadaki paylaşımları ile gündemde. Özellikle Beren Saat’in canlandırdığı Bihter ile olan sahneleri çok konuşulan Ermiş’in son hali takipçilerini hayran bıraktı.

Magazin 29-10-22 23:23

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş süper minisiyle deniz kenarından poz verdi!

2008-2010 yılları arasında yayınlanan unutulmaz dizi Aşk-ı Memnu'da Cemile rolüne hayat veren Pelin Ermiş, geçtiğimiz aylarda son haliyle gündem olmuştu. Şimdilerde iddialı pozlarını paylaşan oyuncu, sosyal medyada ilgi çekiyor.

Magazin 27-09-22 19:21

Hakkarigücü, kadrosuna 4 Afrikalı kadın futbolcu daha kattı

Teknik sorumlu Cemile Timur: - "Bizim için en önemli şey, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde kalıcı olmak. Futbolda her şey mümkün. Geçen sene şampiyon olabilirdik, bu sene de şampiyon olma ihtimalimiz çok yüksek" - Kenyalı Vivian Nasaka Makokoha: - "Şampiyon olmak için geldik. Takımımız çok güçlü, çok iyi oyunculara sahip. Buraya geldiğim için çok mutluyum"

Yurthaber 24-09-22 11:11

Sosyal medya Cemile Hanım'ı konuşuyor! Canlı yayındaki tepkileri gündem oldu

Görücü usulü evlendiği eşinden boşanmak istediği için Esra Erol'da programına başvuran Cemile Hanım'ın canlı yayındaki ilginç halleri sosyal medyada gündem oldu. 'Beni sokağa attı' dediği kayınvalidesiyle canlı yayında yüzleşen Cemile Hanım'ın o anlardaki tepkileri sosyal medyayı salladı. 'Eşimle evlendiğim güne lanet olsun' diyen Cemile Hanım için "Cemile tüm kadınların vücut bulmuş hali" yorumları yapıldı. İşte izleyenleri şaşkına çeviren o anlar...

Haber 22-09-22 16:35

Yatak odası pozlarıyla olay olmuştu! Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'ten derin yırtmaçlı poz...

Aşk-ı Memnu'da Cemile, Adını Feriha Koydum'da Gülsüm rollerine hayat veren Pelin Ermiş, oyunculuk performansıyla akıllara kazınan isimlerden biri oldu. Aldığı rollerle yıllar sonra gündeme gelen Ermiş, bu defa sosyal medya pozlarıyla dikkat çekmeye başladı.

Magazin 05-09-22 21:08

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya göğüs dekolteli poz verdi!

Nazlı Pınar Kaya, ekranların sevilen yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisindeki Cemile rolüyle oyunculuk kariyerinde iyi bir çıkış yakaladı. Sosyal medya pozlarıyla da dikkat çeken oyuncu, dekolteli poz verdi.

Magazin 23-08-22 01:05

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya mini etekli poz verdi!

Bir Anadolu hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı dizisi, senaryosunun yanı sıra oyuncularıyla ön plana çıkmaya devam ediyor. Bu defa, dizide Cemile rolüne hayat veren Nazlı Pınar Kaya'nın sosyal medya pozu dikkat çekti.

Magazin 20-08-22 09:26

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş derin bacak dekoltesiyle yaktı geçti! Ah Beşir kaybettiğine bir bak

Halit Ziya Uşaklıgil'in eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisi oyuncuları ve konusuyla, yayınlandığı döneme damga vurdu. Dizide Cemile rolüne hayat veren Pelin Ermiş, yıllar sonra pozlarıyla gündem oldu.

Magazin 25-07-22 21:28

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş iddialı poz verdi! Bacağını kaldırıp...

Pelin Ermiş Aşk-ı Memnu dizisindeki Cemile rolü ile akıllara kazındı. Bu dizideki performansıyla yıllar sonra bile sosyal medyada ilgi görüyor. Ermiş şimdilerde ise pozlarıyla ön plana çıkıyor.

Magazin 24-07-22 17:23

Etek giyen avukata panelde şok tepki: 'Biz din adamıyız, masanın arkasında anlat'

Şanlıurfa'da çocuk yaşta evliliklerin önüne geçilmesi için düzenlenen panelde kadın avukatın etek boyuna gösterilen tepki olay oldu. Konuşmacı olarak panele katılan avukat Cemile Didem Karaboğa'ya bazı kişiler 'Biz din adamıyız, masanın arkasında anlat' diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Karaboğa konuşmasını yarıda keserek salonu terk etti. Konuyla ilgili Şanlıurfa Barosu'ndan açıklama geldi.

Haber 10-06-22 14:34

Cemile ne demek? Cemile kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimeler ilk defa duyulmasa da bazen anlamları merak edilebilir. Farklı dillerde olduğu gibi Türkçede de birçok kelimeye kulak aşinalığı ile alışılır. Bu da zaman zaman bazı kelimelerin anlamlarının araştırılmasına sebebiyet verir. Araştırılan kelimeler arasında çok bilinenler olduğu gibi az karşılaşılanlar ve günlük hayatta çok sık kullanılmayan kelimeler de yer alır. Cemile kelimesi de Türkçe konuşanların merak ettiği kelimeler arasında yer alır. Cemile ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:21

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş pozlarıyla Instagram'ı sallıyor! Yavaş ol Cemile

Adını Feriha Koydum dizisinde Gülsüm, Aşk-ı Memnu dizisinde Cemile rolüyle ekranlara gelen Pelin Ermiş, bu rollerle seyircilerin aklına kazındı. 40 yaşındaki Pelin Ermiş'in pozları Instagram'ı sallıyor.

Magazin 16-05-22 17:06

17 yaşındaki Cemile Şenel vurularak öldürülmüştü! Son sözü, 'Vuruldum abi' olmuş

Sultangazi'de geçen yıl 17 yaşındaki Cemile Şenel'in öldürülmesine ilişkin tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada sanıklar ilk kez hakim karşısına çıkarken, Tutuklu sanık Nusret Tekin savunmasında suçlamaları kabul etmediğini söylerken, ''Sanık Servet Sürücü’yü korkutmak için silah çektim. Ben Cemile'nin vurulduğunu anlamadım. Servet'in peşine giderken Cemile seslendi bana 'vuruldum abi' diye ben de hemen Cemile'yi kucaklamaya çalıştım. Ben kendimden geçmişim'' ifadelerini kullandı.

Haber 12-05-22 09:30

Cemile hala yıllardır otizmli yeğenine annelik yapıyor

Yalovalı 21 yaşındaki Gizem Karaduman'ın halası ve vasisi Cemile Atik: - "Annesi onu 16 yıl önce bırakıp gitti. Onunla hep ben ilgilendim. Onunla çok mutluyuz"

Yurthaber 07-05-22 11:02

Elazığ'da korkunç olay! Cezaevinden izinli çıktı, yaptığı ilk iş bu oldu: Anneni öldürdüm

Elazığ'da kayınvalidesi Zerife Doğan ve baldızı Gülay Doğan'ı tabancayla öldürüp, diğer baldızının oğlu Ali Tayyip Demirbağ'ı da ağır yaraladıktan 1 gün sonra polise teslim olan Fırat Alan tutuklandı. Öte yandan Fırat Alan'ın, eşi Cemile Alan'ı arayarak, "Annenle kız kardeşini öldürdüm; git, evde görürsün" dediği ortaya çıktı. Alan, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 06-04-22 17:14

Balkondan düşerek ölen Ece'nin yaşamadığı eziyet kalmamış! 'Kıyafetlerinde sperm arıyordu'

Ümraniye'de 28 yaşındaki Ece, balkondan düşerek hayatını kaybetti. Gözaltına alınan eşi E. Acar serbest bırakıldı. Genç kadının yaşadığı eziyet dolu günler ise yürek burktu. Ece'nin annesi Cemile Gürsel, "Çocuğuma torunlarıma hepsine şiddet uyguladı. Çocuğumu soyup soyup üstüne bakıyor, acaba üzerinde bir leke var mı diye. Kızımın elbiselerini alıyor, kaynanasına kayınbabasına, görümcelerine 'Bunun üzerinde sperm örnekleri var bakın görmüyor musunuz' diyor. Madde bağımlısı'' dedi.

Haber 18-03-22 11:52

Eşi ve kayınpederini adliye önünde katletmişti! Mahkeme ceza yağdırdı

Bilecik'te Onur Acar (32) boşanma aşamasında olduğu Cemile Nur Acar (23) ile kayınpederi Abdullah Duman'ı (48) adliye önünde pompalı tüfekle öldürdü. Mahkeme Onur Acar'a iyi hal indirimi uygulamadı ve biri ağırlaştırılmış 2 kez müebbet hapis cezası verdi. İşte detaylar!

Haber 15-03-22 16:24

Müge Anlı’yı çıldırtan olay! Damadıyla kaçan Cemile Özdemir olayında şaşkına çeviren gelişme

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı’da yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Eşini ve çocuklarını bırakan Cemile Özdemir, damadına kaçtı. Kızıyla evlenmeden önce damadıyla ilişkisinin olduğu ortaya çıkan 'Cemile Özdemir' olayında, beklenmedik bir gelişme yaşandı. Gelen tepkiler üzerine ATV harekete geçti.

Magazin 11-03-22 16:55

Meslek lisesi öğrencileri sevimli dostlar için kulübe yaptı

Muş Varto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cemile Bingölballı: - "Amacımız daha çok çocuklarda empati, hayvanların yaşam haklarına saygı ve merhamet duygusunu pekiştirmekti. Şimdiye kadar kuş, kedi ve köpek için 50 kulübe yaptık"

Yurthaber 17-02-22 11:00

Eşini ve kayınpederini öldürdü, savunması 'pes' dedirtti: Öldürme kastım olsaydı, tüfek yerine tabanca getirirdim

Bilecik'te boşanma aşamasında olduğu eşi Cemile Nur Acar ve kayınpederi Abdullah Duman'ı adliye önünde pompalı tüfekle öldüren Onur Acar'ın yargılanması başladı. Mahkemede söz alan Acar, savunmasında "Öldürme kastım olsa neden tüfek getireyim? Tabanca getirirdim. Öldürmek istesem gece evlerini basar öldürürdüm" dedi. Acar'ın açıklamaları 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Haber 16-02-22 15:45

Rizesporlu futbolcu Aziz Aksoy ve ailesine silahlı saldırı! Evden çıkarken kurşun yağmuru

Rizesporlu futbolcu Aziz Aksoy ve ailesine İstanbul'da silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı, Esenler Erokspor'da kiralık olarak forma giyen Aksoy'un ailesi ile birlikte evden çıktıkları anda gerçekleşti. Baba Serkan Aksoy, anne Cemile Aksoy ve kardeşi Cemil Aksoy'un yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı saldırıdan Rizesporlu Aksoy ise yara almadan kurtuldu. Rizespor'dan da söz konusu olayla ilgili açıklama geldi.

Spor 08-02-22 10:59

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'i bir de şimdi görün! Dekoltesiyle Instagram'ı salladı

Başrollerini Beren Saat, Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisi, Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. Dizide hayat verdiği 'Cemile' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Pelin Ermiş, değişimiyle şaşırttı.

Magazin 01-02-22 16:55

Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz'ın süper minili pozlarına beğeni yağdı!

Başrollerini Su Burcu Yazgın Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın paylaştığı Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği 'Cemile' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz, süper mini elbisesiyle Instagram'ı salladı.

Magazin 22-01-22 10:12

Namağlup lider Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı'nda yüzler gülüyor

Kenyalı futbolcu Mwanalima Adam Jereko: "Üç maçta üç galibiyet aldık. Galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz" - Teknik Sorumlu Cemile Timur: "Önümüzdeki maçlarımızı da kazanarak ligi 1. sırada bitirip play-off turuna katılmayı hedefliyoruz. İkinci devrede 1-2 takviyemiz olacak"

Yurthaber 07-01-22 11:23

Kumru Cemile Kula İtfaiyesinin maskotu oldu

Kumru "Cemile" Kula İtfaiyesinin maskotu oldu

Yurthaber 04-01-22 15:15

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor! Bu halini unutun

TRT1'de ekrana getirilen Gönül Dağı dizisinde Cemile karakterine hayat veren güzel oyuncu Nazlı Pınar Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Intagram'da bambaşka biri olan Nazlı Pınar Kaya, paylaşımları ile adından söz ettiriyor.

Magazin 04-01-22 09:53

Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz kırmızı elbiseli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu!

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği 'Cemile' karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı kırmızı elbiseli pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 23-12-21 09:46

Eski eşi ve kayınvalidesini öldürmüştü! Kapıyı açtırdığı taksiciye ‘eşime sürpriz yapacağım’ demiş

Mardin'de eski eşi Cemile Başçı (27) ile kayınvalidesi Kadriye Başçı’yı (54) tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihara kalkışan Seyfettin Değer’in (29), evin kapısını açtırdığı taksici Murat Tulga’nın (23), ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde olay anını anlatan Tulga'nın, Seyfettin Değer'in eşine sürpriz yapacağını söylediği için evin kapı zilini çaldığını söylediği öğrenildi.

Haber 20-12-21 12:48

GÜNCELLEME - Şanlıurfa'da çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilen babaya 34 yıl hapis cezası

Tutuksuz yargılanan sanığın tutuklanmasına karar verildi - Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği İl Koordinatörü Avukat Cemile Didem Karaboğa: - "Bir çocuğa ne yaparsanız yapın bu, faillerin yanına kalmıyor" AVUKATIN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 15-12-21 14:13

Hakkari'de kadın futbolcuların başarısı, kız çocuklarını bu branşa yöneltti

Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı'nın TFF Kadınlar 1. Ligi'ne yükselme başarısından etkilenen 30'u aşkın kız çocuğu, takımın altyapısına katıldı - Teknik sorumlu Cemile Timur: - "Mevcut futbolcularımızdan BESYO mezunu kızlarımız, altyapımızın başında. Onlarla yakından ilgileniyoruz. Küçük kızlarımız da gelecek için bize umut veriyor" - Altyapı sporcusu Zehra Özdemir: - "İyi bir futbolcu olmak istiyorum. Burada futbol adına birçok şey öğreniyoruz"

Yurthaber 28-11-21 11:09

Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz göğüs dekolteli pozuyla sosyal medyayı salladı!

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği Cemile karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı derin dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 25-11-21 09:23

Kırmızı Oda'nın Derya'sı Ayça Bingöl'ün gözlerden sakındığı ikizleri sosyal medyaya ilgi odağı oldu

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Cemile karakteriyle hafızlara kazınan Ayça Bingöl, Kırmızı Oda'da sergilediği performansla da izleyiciden tam not aldı. Başrolünü Binnur Kaya'nın üstlendiği Kırmızı Oda dizisinde Cemile karakterine can veren Bingöl'ün oyunculuğunun yanı sıra özel hayatı da ilgi odağı oldu. Ayça Bingöl'ün minik ikizleri olduğunu öğrenen takipçileri şaştı kaldı.

Magazin 16-10-21 08:43

Doğduğun Ev Kaderindir'in Cemile'si Elif Sönmez Aziz kadrosunda

Ramo’nun ardından bir süre dinlenen Murat Yıldırım Aziz isimli dizinin başrol oyuncusu olarak boy gösteriyor. Dizinin kadrosuna, son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Cemile rolüyle izlediğimiz Elif Sönmez de dahil oldu.

Magazin 26-09-21 12:07

Nilsu Yılmaz kimdir, nereli? Kardeşlerim dizisinin Cemile'si Nilsu Yılmaz kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?

TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı karakterlerle beğeni toplayan Nilsu Yılmaz şimdilerde Kardeşlerim dizisinde Cemile karakterini canlandırıyor. Peki Nilsu Yılmaz kimdir, nereli? Kardeşlerim dizisinin Cemile'si Nilsu Yılmaz kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? İşte ayrıntılar...

Magazin 13-09-21 01:02