Cenaze Haberleri

Zonguldak'ta iç mimar cinayeti şüphelisinin maktulün cenaze törenine katıldığı belirlendi

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde iç mimarın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüphelinin, maktulün cenaze törenine katıldığı öğrenildi.

Yurthaber 20-03-2024 13:40

Gazeteci-yazar Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede 84 yaşında hayatını kaybeden gazeteci-yazar Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 19-03-2024 14:43

Şehit Uzman Çavuş Ercan Güven, Aydın'da son yolculuğuna uğurlandı

Konya'da askeri eğitim uçağının düştüğü üs bölgesindeki şantiyede şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi, memleketi Aydın'da toprağa verildi.

Yurthaber 15-03-2024 15:38

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır tabutun başından ayrılmadı

Kapıcılar Kralı, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Türk sinemasının klasikleri haline gelmiş filmlerin yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı. 86 yaşında hayatını kaybeden Keskiner için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlendi. Keskiner'in cenazesinde Kadir İnanır zor anlar yaşadı.

Magazin 14-03-2024 18:09

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'in vefat eden ablası son yolculuğuna uğurlandı

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'in 67 yaşında hayatını kaybeden ablası Müzeyyen Erez'in cenazesi, Zonguldak'ta toprağa verildi.

Yurthaber 29-02-2024 15:31

Bilal Erdoğan'ın eşinin dedesinin cenazesi, Kocaeli'de toprağa verildi

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan'ın eşi Reyyan Erdoğan'ın dedesinin cenazesi, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde defnedildi.

Yurthaber 26-02-2024 15:48

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Kavlak için cenaze töreni düzenlendi

Yaşamını yitiren TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak için sendika binası önünde tören düzenlendi.

Finans 25-02-2024 15:34

Film gibi ama gerçek! Öldüğü için gömülen kadının yaşadığı iddia edilince mezarı kazıp çıkarttılar... Tuz, limon ve sirkeyle yıkadılar

24 yaşındaki Maria Lopez, 11 Şubat'ta Nikaragua'nın Waspam kentindeki bir hastanede hayatını kaybetti. Yerel haber kaynağı SNC, 24 yaşındaki kadın için ertesi gün aile üyelerinin katılımıyla gömüldüğünü söyledi. Lopez'in aile üyelerinden birinin genç kadının kendisini cep telefonunu arayarak hâlâ hayatta olduğunu söylediği iddia etmesi üzerine mezar yeniden açıldı.

Trend 23-02-2024 13:04

Ticaret Bakanı Bolat'ın babası Şevki Bolat son yolculuğuna uğurlandı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın dün tedavi gördüğü hastanede vefat eden babası Şevki Bolat, toprağa verildi.

Yurthaber 22-02-2024 15:36

Soçi açıklarında hayatını kaybeden 3 Türk balıkçının cenazeleri Ordu'ya getirildi

Rusya'nın Soçi kenti açıklarında avlanan balıkçı teknesinde zehirlenen 3 balıkçının cenazesi, Ordu'nun Ünye ilçesindeki limana getirildi.

Yurthaber 19-02-2024 07:46

Vefat eden ses sanatçısı Neşe Can İzmir'de toprağa verildi

Ses sanatçısı Neşe Can, 88 yaşında İzmir'de vefat etti.

Yurthaber 14-02-2024 15:31

Antalya'da şiddetli yağışta hayatını kaybeden kişinin cenazesi ailesine teslim edildi

Antalya'da etkili olan şiddetli yağışta dün aracıyla alt geçitte mahsur kalarak hayatını kaybeden kişinin cenazesi, adli tıptan ailesi tarafından teslim alındı.

Yurthaber 14-02-2024 13:16

Öldüğü zannedilen kadın yakılmak üzereyken bir anda canlandı! Cenazedekiler inanamadı...'Gözlerini açınca korktuk'

Hindistan'da yaşayn 52 yaşındaki Bujji Aama isimli bir kadın evinde çıkan yangın sonucunda vücudunun yarısının yanmasıyla hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ifade edilen Aama için bir cenaze töreni düzenlendi. Öldüğü sanılan bir kadın, yakılmadan dakikalar önce cenaze salonunda uyandı. 52 yaşındaki kadının akrabaları yaşadıkları olay karşısına şaşkına döndüklerini ifade etti.

Trend 13-02-2024 15:17

Sonunda bu da oldu! Gözyaşlarıyla vefat eden aile üyesinin videosunu çekerek paylaştı.... Sosyal medyadan tepki yağdı

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kısa sürede tepkilere neden oldu. İsmi açıklanmayan bir kullanıcısı, gözyaşları içinde vefat eden aile üyesinin videosunu çekerek paylaştı. Akrabasının ölüm anlarını duygusal bir müzikle birlikte sosyal medyadan yayınlayan genç kızın paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 13-02-2024 09:12

Yazar Alev Alatlı son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar Alev Alatlı için Eyüpsultan'da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Erdoğan, "Bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan Cumhurbaşkanlığı ödülü alan bir ablamızdı. Mekanı cennet olsun" dedi.

Haber 03-02-2024 14:15

İzmir'in Dikili ilçesinde balıkçı teknesinin batması sonucu ölenlerin cenazeleri defnedildi

İzmir'in Dikili ilçesinde balıkçı teknesinin batması sonucu hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 31-01-2024 15:03

Cenazade dikkat çeken anlar! İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun yanına gitti: Ne konuştuklarını açıkladı

CHP'nin eski genel başkanlarından Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Törene CHP'nin önemli isimleri katıldı. Cenaze namazı öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ayaküstü kısa bir görüşme gerçekleştirdi. İmamoğlu görüşmenin detaylarını gazetecilere açıkladı.

Haber 25-01-2024 15:23

Adalet Bakanı Tunç, Bartın Belediye Başkanı Fırıncıoğlu'nun eşinin cenaze törenine katıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun eşi Hatice Fırıncıoğlu'nun cenaze törenine iştirak etti.

Yurthaber 23-01-2024 14:13

Cenazesi bile hazırdı! Tabutun boş olduğunu görünce inanamadılar... Öldükten altı gün sonra yeniden dirildi

Çin'in Guangxi eyaletindeki evinde takılıp düştükten sonra kafa travması yaşayan 95 yaşındaki Li Xiufeng, komşusu tarafından hareketsiz halde bulununca öldüğü düşünüldü. Komşu Chen Qingwang, yaşlı kadının hareket etmediğini ve nefes almadığını tespit edince cenaze hazırlıkları başladı. Komşu ve oğlu cenaze hazırlıklarını yaparken 95 yaşındaki kadın 6 gün sonra hayata geri döndü.

Trend 20-01-2024 09:39

Antalya'da korkunç cinayet! 17 bıçak darbesi ile öldürülen 3 çocuk annesinin cenazesi gözyaşları içinde alındı

Antalya’nın Kepez ilçesinde dini nikahlı eşi tarafından 17 bıçak darbesi ile öldürülen 3 çocuk annesi kadının cenazesi annesi ve yakınlarının gözyaşları arasında alındı. Kızını son bir kez cenaze arabasında görmek için arabaya doğru giden acılı anne, yakınları tarafından morgda gösterilmek üzere ikna edildi. Cinayetin ardından kendisine de zarar veren şüpheli kaçmaya çalışırken yaralı halde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 15-01-2024 18:16

Antalya'da ormanlık alanda ölü bulunan Rus turistin cenazesi teslim alındı

Antalya'da ormanlık alanda ölü bulunan Rus turistin cenazesi teslim alındı.

Yurthaber 15-01-2024 15:26

Pençe-Kilit şehitlerine son veda! Türkiye, kahraman askerlerini gözyaşlarıyla uğurladı

Türkiye, Kuzey Irak'tan gelen 9 şehit haberiyle yıkıldı. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu ülkenin dört bir yanına şehit ateşi düştü. Şırnak'ta düzenlenen askeri tören sonrası memleketlerine uğurlanan kahramanlar, gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehit Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu’nun sosyal medyadaki son paylaşımı ortaya çıktı. Paylaşımda “Sizleri çok seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın” ifadeleri yürekleri sızlattı.

Haber 14-01-2024 14:19

Kayseri'de basketbol oynarken hayatını kaybeden Endonezyalı üniversite öğrencisi toprağa verildi

Kayseri'de basketbol oynarken rahatsızlanarak hayatını kaybeden Endonezyalı üniversite öğrencisi Kemas Raditya Rahman'ın (19) cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 10-01-2024 14:36

Mersin'de kocasının öldürdüğü kadının cenazesi defnedildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde, kocasının demir çubukla darbetmesi sonucu yaşamını yitiren kadının cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 08-01-2024 11:20

20 yıldır süren gelenek, asılan pankartla son buldu! İnşallah bizim köyde başladı, ülkemizdeki bütün köylere de örnek olur

Kırıkkale'nin Ahılı köyünde yaşayan vatandaşların aldığı ortak kararla cenazelerde taziye yemeği uygulaması kaldırıldı. 20 yıldır süren gelenek, köy meydanına asılan ve üzerinde "Cenaze evine yemek götürülür. Bundan dolayı cenazelerimizde taziye yemeği kaldırılmıştır" ifadesi bulunan pankartla sona erdi. 36 yıldır bu köyde yaşadığını söyleyen köy sakini Emrah Erduran ise, "İnşallah bizim köyde başladı, ülkemizdeki bütün köylere de örnek olur." şeklinde konuştu.

Haber 07-01-2024 12:26

Usta sanatçıya veda! Ayla Algan son yolculuğuna uğurlandı... Ünlü isimler akın etti 'Ben hep onu ölümsüz gibi görürdüm'

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 86 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Magazin 06-01-2024 17:18

En acı tesadüf! Taziye ziyaretinde kalp krizi geçirdi, iki arkadaş yan yana toprağa verildi

Ankara'da acı bir olay yaşandı. Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Üzeyir Türker'in (51) cenazesinin getirildiği Ordu'nun Akkuş ilçesinde yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Abdullah Çimen (56), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İki arkadaş, bugün yan yana kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Haber 02-01-2024 21:58

Adana'da yangında yaşamını yitiren çift ile ikiz bebeklerinin cenazesi defnedildi

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, dün yangın çıkan evde yaşamını yitiren anne, baba ve ikiz bebeklerinin cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 02-01-2024 13:48

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazanın tanığı o anları anlattı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda 10 kişinin öldüğü, 61 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında cenazeden dönenleri taşıyan otobüste bulunan vatandaş, olaya ilişkin tanıklığını aktardı.

Yurthaber 28-12-2023 14:04

Şehit Piyade Teğmen Günay'ın cenazesi Afyonkarahisar'a getirildi

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın naaşı Afyonkarahisar'a getirildi.

Yurthaber 26-12-2023 07:46

Manisa'daki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki! Vali Ünlü'nün makam aracıyla alandan ayrıldı

Irak'ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın cenazesi, Manisa'da toprağa verildi. Törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, camiye girerken protesto edildi. Özgür Özel, korumalar ve güvenlik eşliğinde caminin bahçesine girerken, gerginlik cenaze namazı sırasında da devam etti. Özel Vali Enver Ünlü'nün makam aracına binerek alandan ayrıldı. makam aracını yumruklayan kişilere, çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Haber 24-12-2023 21:04

Yürek sızlatan görüntüler! Tabutunu kadınlar taşıdı, gözyaşları sel oldu

Ankara'nın Sincan ilçesinde eski eşi Şafak Şahin (36) tarafından öldürülen Nursena Kozan (25) son yolculuğuna uğurlandı. Kozan’ın annesi Gülay Tek ve kadınlar, "Erkek şiddetinden gitti. Erkekler değil kadınlar taşıyacak" diyerek, cenazeyi cenaze aracına kadar taşıdı. Kadınlardan bazıları ise kısa süreli 'Kadına şiddete hayır’ ve 'Şiddet gösteren erkekler yok olsun' sloganları attı. Nursena Kozan’ın cenazesi daha sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 15-12-2023 15:59

Ordu'da fındık bahçesine giden kişinin cesedi bulundu

Ordu'nun Altınordu ilçesinde haber alınamayan kişi ölü bulundu.

Yurthaber 30-11-2023 14:00

Denizli'de turistleri taşıyan otobüsle otomobilin çarpıştığı kazada ölü sayısı 3'e çıktı

Denizli'nin Çardak ilçesinde dün turistleri taşıyan otobüsle otomobilin çarpışması sonucu hastaneye kaldırılan Taylandlı turist hayatını kaybetti.

Yurthaber 24-11-2023 13:27

Siirt'te maden ocağındaki göçükte yaşamını yitiren mühendisin cenazesi İzmir'de toprağa verildi

Siirt'in Şirvan ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden maden mühendislerinden Emre Gökduman (24), İzmir'in Bayındır ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 24-11-2023 10:46

Morgda cenazeler karıştı! Gerçeği anlayan aileler şoka girdi: Anneannemizin aslında Tevfik amca olarak cenaze namazının kılındığını öğrendik

Bilecik'te hastane morgunda bulunan bir erkek ve kadına ait cenazelerin karıştı. Vefat eden yaşlı kadının cenazesi yanlış kişilere teslim edilerek defnedildi. Cenazesi karışan Fatma Avcı'nın torunu avukat Duygu Akkaya, "Anneannemizin ama aslında Tevfik amca olarak cenaze namazının kılındığı ve oraya defnedildiğini öğrendik." dedi.

Haber 22-11-2023 18:44

Sosyal medyanın konuştuğu cenaze töreni! Gece kulübünde cenaze töreni yaptılar... Herkes kapağı açık tabutun başında dans etti

El Salvadorlu Darwin Bernal'in vefat etmesi üzerine ailesi ve arkadaşları ona alışılmışın dışında bir cenaze töreni yapmaya karar verdi. Bernal'in eğlenceye olan tutkusunu bilen sevdikleri gece kulübünde cenaze töreni düzenledi. Törene katılanların büyük bir bölümü kapağı açık olan tabutun başında dans etti.

Trend 18-11-2023 11:45

Cenaze töreni defileye dönüştü! O anlar izleyenlerin ağzını açık bıraktı: Az önce ne izledim ben?

İlginç olay görenleri şaşırttı. Bir model, 62 yaşında hayatını kaybeden moda tasarımcısının cenaze töreninde, poz verip yürüyerek cenazeyi adeta podyuma dönüştürdü! O anlar izleyenleri hayrete düşürdü. O anlarla ilgili bir izleyici ise "az önce ne izledim ben?" yorumunu yaptı. "Vasiyet" iddiası ise dikkat çekti.

Trend 16-11-2023 16:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacer Coşan'ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Sultan Camii’nde Mehmed Zahid Kotku’nın kızı Hacer Coşan’ın cenaze törenine katıldı. Erdoğan, cenaze öncesinde Karacaahmet Mezarlığı’nda anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti.

Haber 14-11-2023 17:28

Cenaze aracını içindeki cenazeyle birlikte kaçırdı! 'Anne-oğul' iddiasını çürüten gerçek sorguda ortaya çıktı

Osmaniye'de Mehmet Can K. isimli bir şahıs, geçtiğimiz gün, içerisinde Hacer K’.ye ait cenazenin bulunduğu cenaze aracını kaçırmıştı. Hacer K.'nin ise şahsın annesi olduğu iddia edilmişti. Adıyaman’da yakalanan Mehmet Can K. tutuklandı. Sorguya alınan Mehmet Can K.’nin Hacer K.’nin oğlu olmadığı ortaya çıktı.

Haber 12-11-2023 13:56

Bağcılar'da eski sevgili dehşeti! 'Annen ile kardeşini öldürdüm, cenazeleri merdivende'

Bağcılar'da eski sevgili dehşet saçtı. Barbaros Tüzün ile Filiz Çilingir kısa süreli bir birliktelik yaşayıp ayrılmışlardı. Ayrılığı kabullenemeyen eski sevgili Tüzün, Filiz Çilingir'e defalarca ateş etti. Annesini korumak isterken 14 yaşındaki Selin Akçay da kurşunların hedefi oldu. Dehşet saçan eski sevgilinin, Filiz Çilingir'in büyük kızına attığı mesaj ise kan dondurdu.

Haber 08-11-2023 00:00

Tekirdağ'da evinin önünde otururken tüfekle açılan ateş sonucu ölen kadının cenazesi defnedildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kavga sırasında pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu evinin önünde otururken isabet eden saçmayla yaşamını yitiren kadının cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 31-10-2023 15:01

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazada yaralanan sürücü öldü

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde aynı aileden 2 kişinin öldüğü kazada yaralanan sürücü, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 16-10-2023 13:35

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Çakmak'ın cenazesi Hatay'da defnedildi

Törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Yurthaber 11-10-2023 14:59

'Sadece Suriyelinin cenazesi güzel kokuyordu' diyen imam, kendini savundu! Eşini Hatay'daki depremde kaybeden acılı eş isyan etti

Hatay'daki depremle ilgili "İçlerinden sadece Suriyelinin cenazesi güzel kokuyordu" diyen imam Seyfullah Akyiğit olay yarattı. Akyiğit'in sözlerine tepki yağarken, Diyanet'in soruşturma başlattığı öğrenildi. Gazeteci İsmail Saymaz ise Akyiğit ile depremde eşini kaybeden Abdullah Gül arasındaki konuşmayı aktardı. Saymaz, Gül'ün "Akyiğit'e Suriyeli Türk ayrımı yaparak, siyaset yaptınız" diyerek sitem ettiğini belirtti.

Haber 03-10-2023 12:26

Antalya'da Kazakistan uyruklu hamile kadın evinde ölü bulundu

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde Kazakistan uyruklu hamile kadın evinde ölü bulundu.

Yurthaber 29-09-2023 15:26

Bahçelievler'deki patlamada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi toprağa verildi

Bahçelievler'de doğal gaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada hayatını kaybeden Özgür Çoban ve Ahmet Bal'ın naaşları, İstanbul'da toprağa verildi.

Yurthaber 29-09-2023 14:57

Kore gazisi Giresun'da son yolculuğuna uğurlandı

Giresun'un Espiye ilçesinde vefat eden Kore gazisi Ali Rıza Arslan'ın cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 28-09-2023 14:24

Kanepenin altında can vermişti! Cihan Carruh'un cenazesi toprağa verildi

Aksaray'da acı bir veda yaşandı. 2 katlı müstakil evin alt katında çıkan yangında hayatına kaybeden Suriye uyruklu Cihan Carruh'un (6), cenazesi toprağa verildi.

Haber 25-09-2023 16:35