Cenaze Fuari Haberleri

Yenidoğan bebeğin öldüğü söylenmişti! Cenazede hareket edince herkesi şaşkına çevirdi... 'Resmen dirildi'

Paraguay'da yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşti. Doktorlar gerçekleştirilen doğumda bebeğin öldüğünü bildirdi. Çocuğunun cansız bedenini alarak cenaze töreni düzenleyen baba törende yenidoğan bebeğin tabutun içinde hareket ettiğini gördü. Baba Ignacio yerel basına, "Resmen dirildi" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-04-19 08:15:26

Saz eşliğinde uğurlamışlardı! Melih Gökçek'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı, tepkiler peş peşe geldi

Antalya Elmalı Akçaeniş’in Türkmen Alevi Tahtacı Köyü’nde yapılan bir cenaze töreni sazlar eşliğinde oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yorumu ise cenaze yakınlarını kızdırdı. Tepkiler ise peş peşe geldi.

Haber 2024-04-18 08:43:20

Didim’deki kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Aydın’ın Didim ilçesinde dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden Erdinç Atılgan ve Serap Atılgan çifti Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanırken, Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa çiftinin cenazeleri ise Muğla’da defnedildi.

Yurthaber 2024-04-15 15:16:45

Beşiktaş'ta 29 kişinin feci şekilde can verdiği yangında kahreden detay: Facia sırasında kız arkadaşını arayıp...

Beşiktaş'taki bir gece kulübünde meydana gelen yangın faciası sırasında binada bulunan Binali Çayır'ın kız arkadaşı, Çayır'ın kendisini aradığını söyledi. Kız arkadaşı telefon konuşmada Çayır'ın nefes alamadığını ve boğulduğunu ifade etti. Yangında ölen 2 kişi için Pendik'te cenaze töreni düzenlendi.

Haber 2024-04-03 17:58:56

Son dakika: Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Acı haberi Bakan Koca duyurdu

Son dakika: Türk sinemasının duayen ismi yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. İnanoğlu'nun vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Gazeteci Cüneyt Özdemir de kayınpederi İnanoğlu'nun cenaze programını açıkladı.

Magazin 02-04-24 20:18

O Kız'ın Kadir'i Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

O Kız dizisinde hayat verdiği 'Kadir' karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, baba acısıyla sarsıldı. Babası Akın Petekkaya'nın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, cenaze bilgilerini de paylaştı.

Magazin 27-03-24 14:37

Katliam gibi kazada ölen ailenin defninde yürük burkan görüntü

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde tırla, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişilik aile kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 27-03-24 13:59

Cenaze törenine damga vuran anlar! Tepki göstermek için hepsi arkasını döndü

Cezaevinden izinli çıkan ve toplam 20 suç kaydı bulunan Uğur Falay, izninin son gününde annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar etti. 3 cenazede aynı yerden kaldırılırken cenazede Uğur Falay'a tepki gösterenler arkalarını dönerek protesto etti.

Haber 26-03-24 16:12

Zonguldak'ta iç mimar cinayeti şüphelisinin maktulün cenaze törenine katıldığı belirlendi

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde iç mimarın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüphelinin, maktulün cenaze törenine katıldığı öğrenildi.

Yurthaber 20-03-24 13:40

Denizli şehidini ebediyete uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şırnak’taki programı sonrası Mardin’e giden polis aracının kaza yapması sonucu şehit olan polis memuru Fırat Der, memleketi Denizli’de binlerce kişinin katıldığı cenaze törenin ardından son yolcuğuna uğurlandı.

Yurthaber 15-03-24 14:59

Tüm dünya bu olayı konuşuyor! Morgda cesetler karıştı: Başkası gömüldü...

Galler'de meydana gelen olay ülkeyi ayağa kaldırdı. Cwmbran şehrindeki Grange Üniversitesi Hastanesi'nde bir aileye yanlış bir adamın cesedi verildi. Aile durumun farkına varmadığı için hiç tanımadıkları adamın cesedine cenaze töreni düzenlemiş oldu. Hastanin daha önceden de yanlışlıkla farklı bir kişinin cesedini yaktığı öğrenildi.

Trend 10-03-24 15:31

Putin'in en büyük rakibiydi... Rus muhalif Navalny son yolculuğuna uğurlanıyor: Yüzlerce kişi alanda!

Rusya'da Putin'in en sert muhalifi olan 47 yaşındaki Aleksey Navalny, 19 yıl hapis cezasına çarptırılmış ve Kuzey Kutup bölgesindeki bir hapishanede tutuluyordu. 16 Şubat tarihinde cezaevindeyken aniden ölen Navalny'nin sır ölümünün arkasında Putin'in olabileceği iddiaları uluslararası medyada gündem olmuştu. Cesedi günler sonra ailesine teslim edilen Navalny için cenaze töreni düzenleniyor.

Haber 01-03-24 16:28

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Kavlak için cenaze töreni düzenlendi

Yaşamını yitiren TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak için sendika binası önünde tören düzenlendi.

Finans 25-02-24 15:34

Erkan Özerman'ın vefatı sanat camiasını yasa boğmuştu! Vasiyeti ortaya çıktı

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman’ın cenaze programı ve vasiyeti belli oldu.

Magazin 14-02-24 13:44

Öldüğü zannedilen kadın yakılmak üzereyken bir anda canlandı! Cenazedekiler inanamadı...'Gözlerini açınca korktuk'

Hindistan'da yaşayn 52 yaşındaki Bujji Aama isimli bir kadın evinde çıkan yangın sonucunda vücudunun yarısının yanmasıyla hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ifade edilen Aama için bir cenaze töreni düzenlendi. Öldüğü sanılan bir kadın, yakılmadan dakikalar önce cenaze salonunda uyandı. 52 yaşındaki kadının akrabaları yaşadıkları olay karşısına şaşkına döndüklerini ifade etti.

Trend 13-02-24 15:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Baltacı'nın cenazesine katıldı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın cenaze törenine katıldı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Biz biliyoruz ki ölüm, hayat, hepsi bizim için birer imtihan. Yine burada da böyle bir imtihanı yaşamış oluyoruz" dedi.

Haber 11-02-24 17:31

Gökhan Zan'dan Melih Gökçek'e olay sözler! 'Zavallı bir jeliboncu...'

Eski futbolcu Gökhan Zan, kendisine yönelik sözleri nedeniyle eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e yanıt verdi. Zan, Gökçek için "Siz ise, kendi halkına ihanet etmiş, kendi partisi tarafından hain ilan edilmiş, aynı masada yemek yedikleriniz tarafından cenaze törenlerinde görmezden gelinmiş, zavallı bir jeliboncu, devletin malına çökmüş mafyavari bir şahsiyetsiniz" dedi.

Haber 07-02-24 22:39

Hatay'daki 6 Şubat anmasında büyük protesto! Lütfü Savaş ve Fahrettin Koca'ya tepki: Biz kefen bulamadık, cenaze arabası bulamadık

Tam bir yıl önce bugün 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin en çok etkilediği illerin başında gelen Hatay'da felaketin birinci yıl dönümü nedeniyle anma töreni düzenlendi. Törene Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yapılan protestolar damga vurdu. Bazı vatandaşlar, polis barikatlarını aşmaya çalışırken, "Biz kefen bulamadık, cenaze arabası bulamadık" diyerek tepki gösterdiği görüldü.

Haber 06-02-24 06:57

Meral Akşener'in ablası son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze törenine Ekrem İmamoğlu da katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in vefat eden ablası Mualla Özen (80) Kocaeli'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda siyasi ve bürokratın yanı sıra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Haber 03-02-24 18:10

Yazar Alev Alatlı son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar Alev Alatlı için Eyüpsultan'da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Erdoğan, "Bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan Cumhurbaşkanlığı ödülü alan bir ablamızdı. Mekanı cennet olsun" dedi.

Haber 03-02-24 14:15

Kilisede hayatını kaybeden Tuncer Murat Cihan'ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu! O esnada gelmiş bu kahrolasıca insanlar

Dün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde gerçekleşen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Tuncer Murat Cihan son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Kuzen Murat Cihan, "Kendisinin yüzde 80 engelli raporu var. Vakit geçirmek ve gezme amacıyla oraya girmiş. O esnada bu kahrolasıca insanlar gelmiş. Bizim garibanı bulmuş, olan bize oldu" dedi.

Haber 29-01-24 15:49

Cenaze yakınlarını taşıyan otobüs devrildi, çok sayıda yaralı var

Sivas’ta cenaze yakınlarını taşıyan otobüs devrildi, çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Yurthaber 26-01-24 14:22

Son dakika | Bu kez Sivas'ta yolcu otobüsü kaza yaptı! Cenaze töreninden dönen çok sayıda kişi yaralandı

Son dakika haberi: Sabah saatlerinde Kastamonu'da 6 kişinin yaşamına mal olan otobüs kazasının ardından öğleden sonra bu kez de Sivas'ta 40 yolculu bir otobüs kaza yaptı. Kazada çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Haber 26-01-24 13:49

Cenazade dikkat çeken anlar! İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun yanına gitti: Ne konuştuklarını açıkladı

CHP'nin eski genel başkanlarından Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Törene CHP'nin önemli isimleri katıldı. Cenaze namazı öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ayaküstü kısa bir görüşme gerçekleştirdi. İmamoğlu görüşmenin detaylarını gazetecilere açıkladı.

Haber 25-01-24 15:23

Antalya’da cansız bedeni bulunan Merve Şevval Elmas, İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı

Antalya’da kaybolduktan 16 gün sonra cesedi bulunan 18 yaşındaki Üniversite Öğrencisi Merve Şevval Elmas için bugün İstanbul’da cenaze töreni düzenlendi.

Yurthaber 24-01-24 15:28

Adalet Bakanı Tunç, Bartın Belediye Başkanı Fırıncıoğlu'nun eşinin cenaze törenine katıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun eşi Hatice Fırıncıoğlu'nun cenaze törenine iştirak etti.

Yurthaber 23-01-24 14:13

Tokat'ta buzlanan yolda cenaze nakil aracı devrildi

Tokat'ta Yeşilyurt Belediyesine ait cenaze nakil aracı, buzlanan yolda devrildi.

Yurthaber 22-01-24 10:59

Cenazesi bile hazırdı! Tabutun boş olduğunu görünce inanamadılar... Öldükten altı gün sonra yeniden dirildi

Çin'in Guangxi eyaletindeki evinde takılıp düştükten sonra kafa travması yaşayan 95 yaşındaki Li Xiufeng, komşusu tarafından hareketsiz halde bulununca öldüğü düşünüldü. Komşu Chen Qingwang, yaşlı kadının hareket etmediğini ve nefes almadığını tespit edince cenaze hazırlıkları başladı. Komşu ve oğlu cenaze hazırlıklarını yaparken 95 yaşındaki kadın 6 gün sonra hayata geri döndü.

Trend 20-01-24 09:39

Antalya'da korkunç cinayet! 17 bıçak darbesi ile öldürülen 3 çocuk annesinin cenazesi gözyaşları içinde alındı

Antalya’nın Kepez ilçesinde dini nikahlı eşi tarafından 17 bıçak darbesi ile öldürülen 3 çocuk annesi kadının cenazesi annesi ve yakınlarının gözyaşları arasında alındı. Kızını son bir kez cenaze arabasında görmek için arabaya doğru giden acılı anne, yakınları tarafından morgda gösterilmek üzere ikna edildi. Cinayetin ardından kendisine de zarar veren şüpheli kaçmaya çalışırken yaralı halde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 15-01-24 18:16

MİT Kontrterör Daire eski Başkanı Mehmet Eymür son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede dikkat çeken çelenk detayı

KOAH hastalığına bağlı solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı. Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker de cenazeye çelenk gönderdi.

Haber 14-01-24 20:50

Cenazeye Kılıçdaroğlu da katıldı... CHP'li Engin Altay'ın acı günü: Sinop'un en eski partilisi Kazım Altay hayatını kaybetti

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın babası Kazım Altay 95 yaşında yaşamını yitirdi. Altay için Erfelek'te cenaze namazı kılındı. Cenazeye eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Haber 14-01-24 15:29

Twitter'daki 'Muhalif Gençlik' hesabı kapatıldı! Yumruklu saldırı sonrası 'Metin Yüksel' paylaşımı olay olmuştu... 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son günlerde gündem yaratan Muhalif Gençlik isimli Twitter hesabı kapatıldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, kapatma kararını 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu. Söz konusu hesap, Filistin mitingi sonrası yapılan yumruklu saldırı sonrası Metin Yüksel'in cenaze fotoğrafını paylaşarak dikkat çekmiş ve Suudi Arabistan'daki Süper Kupa'nın iptal edilmesiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti.

Haber 10-01-24 14:38

SON DAKİKA | İsrail uçakları vurdu! Sıra Lübnan'da mı? Hizbullah komutanının cenaze töreni yakınına peşe peşe hava saldırıları

Son dakika haberi: Gazze Şeridi'ndeki yoğun saldırılarını sürdüren İsrail bu kez Lübnan'ın güneyine hava saldırısı düzenledi. Panik yaratan saldırı dün öldürülen Hizbullah'ın üst düzey saha komutanlarından Visam Hüseyin Tavil'in cenaze töreninin yapılacağı alana yakın bir noktada gerçekleşti. Söz konusu saldırı sonrası 'Sıra Lübnan'a mı geldi?' sorusu akıllara gelirken, bölgede tansiyon giderek tırmanıyor.

Haber 09-01-24 14:30

20 yıldır süren gelenek, asılan pankartla son buldu! İnşallah bizim köyde başladı, ülkemizdeki bütün köylere de örnek olur

Kırıkkale'nin Ahılı köyünde yaşayan vatandaşların aldığı ortak kararla cenazelerde taziye yemeği uygulaması kaldırıldı. 20 yıldır süren gelenek, köy meydanına asılan ve üzerinde "Cenaze evine yemek götürülür. Bundan dolayı cenazelerimizde taziye yemeği kaldırılmıştır" ifadesi bulunan pankartla sona erdi. 36 yıldır bu köyde yaşadığını söyleyen köy sakini Emrah Erduran ise, "İnşallah bizim köyde başladı, ülkemizdeki bütün köylere de örnek olur." şeklinde konuştu.

Haber 07-01-24 12:26

Usta sanatçıya veda! Ayla Algan son yolculuğuna uğurlandı... Ünlü isimler akın etti 'Ben hep onu ölümsüz gibi görürdüm'

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 86 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Magazin 06-01-24 17:18

Kayseri'de Hamas yöneticilerinden Salih el-Aruri için gıyabi cenaze namazı kılındı

İsrail'in Beyrut'ta düzenlediği saldırıda öldürülen Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri için Kayseri'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yurthaber 05-01-24 07:47

Niğde’de Şeyh Salih Aruri ve Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı

Niğde Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen programla Hamas Başkan Vekili Şeyh Salih Aruri ve Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yurthaber 04-01-24 11:36

Malatya'da, İsrail saldırılarında öldürülen Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Malatya'da, İsrail saldırılarında öldürülen Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yurthaber 04-01-24 07:52

Batman ve Şırnak'ta, İsrail'in saldırılarında öldürülenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Batman ve Şırnak'ta İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı, dua edildi.

Yurthaber 04-01-24 07:48

Trakya'da Salih el-Aruri ve hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

İsrail'in Beyrut'ta düzenlediği saldırıda öldürülen Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri için Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yurthaber 04-01-24 07:46

Van'da Salih el-Aruri için gıyabi cenaze namazı kılındı

İsrail'in Beyrut'ta düzenlediği saldırıda öldürülen Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri için Van'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yurthaber 04-01-24 07:40

En acı tesadüf! Taziye ziyaretinde kalp krizi geçirdi, iki arkadaş yan yana toprağa verildi

Ankara'da acı bir olay yaşandı. Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Üzeyir Türker'in (51) cenazesinin getirildiği Ordu'nun Akkuş ilçesinde yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Abdullah Çimen (56), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İki arkadaş, bugün yan yana kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Haber 02-01-24 21:58

O bayrağı görünce yumruk atmıştı... Ege Akersoy'a destek için cenaze fotoğrafı paylaştılar! 'En delikanlınızı Fatih Camii'nde vurduk' 1979'daki cinayette gerçek ortaya çıktı

Dünün en çok konuşulan paylaşımıydı, yumruk hadisesinden sonra bir hesaptan Fatih Camii'nde öldürülen Akıncı hareketi lideri Metin Yüksel'in cenazesinin fotoğrafı paylaşılmış ve daha sonra sosyal medyada peş peşe karşıt yorumlar gündem olmuştu. TÜGVA tarafından organize edilen yürüyüşten sonra İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege Akersoy, tutuklanmıştı.

Haber 02-01-24 14:41

Cenaze için gelen husumetlisini takip etti! Sonrası korkunç

Düzce'ye cenaze için gelen husumetlisi Ali Yavuz'u (65) takip ederek öldüren Sami G. (53), 6 gün sonra yakalandı.

Haber 28-12-23 18:23

Şehit babasına yönelik sözleri tepki çekmişti; gazeteci Can Ataklı'ya yurt dışı çıkış yasağı

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın cenaze törenine oğlunun üniformasıyla katılan şehit babası Mehmet Aslan için, "Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?" ifadelerini kullanan ve hakkında resen soruşturma başlatılan gazeteci Can Ataklı yurt dışı çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Haber 27-12-23 16:17

Elvan Gruda son yolculuğuna uğurlandı

Sinema sanatçısı Ayşen Gruda ile sinema ve dizi oyuncusu Yılmaz Gruda’nın kızı Elvan Gruda son yolculuğuna uğurlandı. 55 yaşında hayatını kaybeden Gruda'nın cenazesi Şişli Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Magazin 26-12-23 17:05

Malatya’daki şehit cenazesinde CHP'ye tepki! Çelengi parçaladılar…

Şehit cenazelerinde CHP’ye yönelik süren tepkilere bir yenisi daha eklendi. Malatya’da son yolculuğuna uğurlanan şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın cenaze namazı öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gönderdiği çelenk, cenaze namazına katılan vatandaşlar tarafından parçalanarak tören alanı dışına atıldı.

Haber 26-12-23 13:58

Gazeteci Can Ataklı'nın sözleri tepki çekti: Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın cenaze törenine oğlunun üniformasıyla katılan şehit babası Mehmet Aslan, "Selahattin Demirtaş'a, Osman Kavala'ya, selam gönderenlere de hakkımı helal etmiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Gazeteci Can Ataklı ise YouTube kanalındaki yanında şehit babası Aslan'ı hedef alarak "Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?" şeklinde konuştu. Bu sözlerin ardından Ataklı hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber 25-12-23 18:16

Manisa'daki şehit cenazesinde gerginlik! Özgür Özel'den açıklama: 'Hepsi isim isim tespit ediliyor'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Manisa'da Irak'ın kuzeyinde şehit düşen askerin cenaze törenine katılmıştı. Bir grup, Özel'e tepki göstermiş ve CHP lideri alandan Manisa Valisi'nin makam aracıyla çıkartılmıştı. Özel, yaşananlara ilişkin olarak bugün yaptığı açıklamada "Şimdi bugün hepsi isim isim tespit ediliyor. Manisa'da olanların parti aidiyeti çok açık ortada ama civar illerden getirilenlerde de aynı kümelenme belli" dedi.

Haber 25-12-23 11:44