Cenazeye Tecavuz Haberleri

MİT Kontrterör Daire eski Başkanı Mehmet Eymür son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede dikkat çeken çelenk detayı

KOAH hastalığına bağlı solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı. Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker de cenazeye çelenk gönderdi.

Haber 2024-01-14 20:50:55

Cenazeye Kılıçdaroğlu da katıldı... CHP'li Engin Altay'ın acı günü: Sinop'un en eski partilisi Kazım Altay hayatını kaybetti

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın babası Kazım Altay 95 yaşında yaşamını yitirdi. Altay için Erfelek'te cenaze namazı kılındı. Cenazeye eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Haber 2024-01-14 15:29:49

Selahattin Demirtaş’ın babası hayatını kaybetti

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Selahattin Demirtaş’ın cenazeye katılması için Adalet Bakanlığı’na başvuru yapıldığı öğrenildi. Tahir Demirtaş, geçen yıl kasım ayında kalp krizi geçirmiş, cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş, yoğun güvenlik önlemleri altında getirildiği Diyarbakır’da babasıyla görüşmüştü.

Haber 2023-12-31 13:59:20

7 yaşındaki Elvin'in kahreden ölümü! Okulda fenalaşıp yaşamını yitirdi... İncelemeler yapılıyor

Gaziosmanpaşa'da ilköğretim okulunda fenalaşan 7 yaşındaki Elvin Ak hayatını kaybetti. Çocuğun ölüm nedeninin Adli Tıp Raporu'ndaki incelemenin ardından belli olacağı kaydedilirken, cenazeye katılan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, "Bununla ilgili zaten incelemeler yapılıyor. Gerekli incelemeyi de müfettişlerimiz yapacak" dedi. Elvin Ak'ın dayısı Ethem Güneş ise Sadece benim tek istediğim şey şu, o kör noktayı kamera görmüyor. O noktayı da kamera görsün." diye konuştu.

Haber 2023-12-17 12:22:21

Usta senarist Safa Önal son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeye, Yeşilçam'ın usta isimleri Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Serdar Gökhan'ın yanı sıra oyuncular Kerem Alışık, Zafer Algöz ve yönetmen Nazif Tunç da katıldı.

Yurthaber 01-08-23 15:57

SON DAKİKA | Gazeteci Mehmet Barlas hayatını kaybetti!

Son dakika haberi: Gazeteci Mehmet Barlas, 81 yaşında hayatını kaybetti. Sabah Gazetesi'nde başyazarlık görevini yürüten Barlas, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Barlas, pazar günü kılınacak cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanacak. Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı öğrenildi.

Haber 01-06-23 23:33

Emre Altuğ babasını toprağa verdi! Eski eşi Çağla Şıkel yalnız bırakmadı

Yalı Çapkını dizisinde Orhan'a Emre Altuğ babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Babasını toprağa veren başarılı oyuncu ve şarkıcıya iki çocuğunun annesi Çağla Şıkel destek oldu. Cenazeye annesiyle katılan Şıkel eski eşini yalnız bırakmadı.

Magazin 15-05-23 14:14

Kılıçdaroğlu ailesinin acı günü: Selvi Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi Hüseyin Özdağ son yolculuğuna uğurlandı... Cenazeye siyasiler de katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ, dün rahatsızlanıp hayatını kaybetmişti. Özdağ'ın cenazesi bugün Eskişehir'deki cemevinde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Cenazeye aile yakınlarının yanı sıra birçok siyasi de katıldı.

Haber 10-05-23 13:28

Cenazeye giderken kaza yaptılar: Aynı aileden 2 ölü, 2 yaralı

Amasya’nın Taşova ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrilerek defalarca takla atan cipteki aynı aileden 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 17-01-23 08:05

Kuyuya düşen baba ve oğula yürek yakan veda! Acılı anne ayakta duramadı

Manisa'nın Salihli ilçesinde sondaj kuyusuna düşen ve cansız bedenlerine 10 saat süren çalışmalar sonrasında ulaşılan baba ve 2 yaşındaki oğlu gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeye tekerlekli sandalyeyle katılan anne Yağmur Demir, oğlu Batu Demir ve eşi Aytuğ Demir'in fotoğrafını öperek uğurladı.

Haber 07-01-23 18:19

Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim'in son yolculuğuna çok sayıda ünlü isim katıldı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in dün hayatını kaybeden annesi Nuriye Terim, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye siyaset, spor ve sanat camiasından çok sayıda isim akın etti.

Spor 26-11-22 14:37

Hıncal Uluç toprağa verildi! Tansu Çiller'den Mehmet Ağar'a pek çok isim oradaydı...

Hayatını kaybeden Hıncal Uluç'un cenazesi gerçekleşti. Yazar ve spor yorumcusu Hıncal Uluç için tören gerçekleştirildi. Çalıştığı kurumun önünde tören düzenlendikten sonra Hıncal Uluç'un naaşı, defnedileceği Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü. Tansu Çiller'den Mehmet Ağar'a pek çok isim cenazeye katıldı.

Magazin 22-11-22 16:07

Cenazeye gidenlerin bulunduğu otomobil dereye devrildi, 3 kişi yaralandı

Tokat'ın Niksar ilçesinde, cenazeye gidenlerin bulunduğu otomobilin dereye devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 08-11-22 10:47

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın duygusal anları! Eski hayat arkadaşını zor gününde yalnız bırakmadı

Derya Tuna'nın annesi Ayşe Tuna hayatını kaybetti. Türkücü İbrahim Tatlıses de eski hayat arkadaşı Derya Tuna'yı acı gününde yalnız bırakmadı. Cenazeye katılan Tatlıses ile Derya Tuna birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Magazin 03-11-22 13:50

Müjdat Gezen'in acı günü! Vefat eden ablası son yolcuğuna uğurlandı

Ünlü sanatçı Müjdat Gezen'in ablası Birsen Demirkuş 89 yaşında hayatını kaybetti. Demirkuş Üsküdar Şakirin Cami'inde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan Müjdat Gezen "Öğlen namazına Halit abimi gömdük, ikindi namazına ablamı. Aynı gün 2 kayıp ağır geldi" diye konuştu.

Magazin 27-10-22 20:05

Yozgat'ta cenazeye gidenleri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 25 kişi yaralandı

Yozgat'ta cenazeye gidenleri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 25 kişi yaralandı

Yurthaber 19-10-22 11:21

Maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden işçilerden İbrahim Köse son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeye İçişleri Bakanı Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ve Bartın Valisi Arslan da katıldı

Yurthaber 16-10-22 17:09

Maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden işçilerden Mustafa Can Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeye, İçişleri Bakanı Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu da katıldı

Yurthaber 16-10-22 14:50

Çok ama çok acı! Eşinin cenazesine katılmak için yola çıktı, kazada hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da kalp krizi geçirip ölen eşinin cenazesine katılmak için Nevşehir'de tedavi gördüğü hastaneden kalkıp cenazeye katılmak üzere yola çıkan kadın trafik kazasında hayatını kaybetti. Yaşanan olayın ardından karı-kocanın bir gün arayla hayatını kaybetmesi çiftin 6 çocuğu ile yakınlarını yasa boğdu. Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda annelerinin cenazesini teslim alan çocukları gözyaşı dökerken, talihsiz kadının bir gün önce vefat eden eşinin yanına defnedileceği öğrenildi.

Haber 15-10-22 13:55

Tevfik Göksu'nun acı gününde dikkat çeken kare! İmamoğlu sosyal medya hesabından paylaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun vefat eden ablası Emine Dalay (71) son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Göksu'nun sık sık şiddetli atışmalar yaşayarak karşı karşıya geldiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. İmamoğlu, sosyal medya hesabından da paylaşım yaptı.

Haber 11-10-22 17:16

Ankara'da öldürülen müzisyen Onur Şener son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeye, Şener'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bazı milletvekilleri de katıldı

Yurthaber 03-10-22 17:45

Cenazeye gidiyorlardı! Erzincan'da midibüs devrildi, yaralılar var

Erzincan'da cenaze için Bursa'dan yola çıkanların içinde bulunduğu midibüs devrildi. Kazada sürücüyle birlikte midibüste bulunan toplam 21 kişi yaralandı. Kazayla ilgili tahkikat başlatılırken yaralılardan 3’ünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haber 03-10-22 08:55

Komşusunu arayıp, intihar etmişti! Polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

19 Eylül'de Trabzon'da başından silahla vurulmuş halde bulunan ve intihar ettiği ortaya çıkan polis memuru İlknur Erim Bahadır son yolculuğuna uğurlandı. Namaz öncesinde oğlu ile cenazeye uzaktan bakan Ahmet Bahadır’ı yakınları yalnız bırakmadı. Cenaze öncesi ve sonrasında anne Nuriye Erim’in yanından bir an bile ayrılmayan kadın bir polis memuru, gözyaşlarını tutamadı. Bahadır'ın intihar etmeden önce polis komşusunu arayıp ''Çocuğumu okuldan alır mısın?'' dediği ortaya çıkmıştı.

Haber 22-09-22 16:53

İstanbul'da silahın kazayla patlaması sonucu vefat eden polis, son yolculuğuna uğurlandı

Samsun'daki cenazeye Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş da katıldı

Yurthaber 12-09-22 13:59
Yurthaber 05-09-22 14:45

Civan Canova'nın eski eşi Açelya Akkoyun'un zor anları! Lütfen teyzeciğim kırmayayım sizi

Oyuncu Civan Canova bugün son yolculuğuna uğurlandı. Zincirlikuyu Camii'ndeki cenaze törenine katılanlar arasında Canova'nın 1998-2002 yılları arasında evli kaldığı oyuncu Açelya Akkoyun da vardı. Akkoyun cenazeye gelenlerin yoğun ilgisinden zor anlar yaşadı.

Magazin 23-08-22 15:58

Usta oyuncu Civan Canova son yolculuğuna uğurlandı

İki gün önce hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane oyuncusu Civan Canova, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Canova, İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Salon'da gerçekleştirilen törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye yakınları, sanatçı dostları ve çok sayıda seveni katıldı.

Magazin 23-08-22 15:31

Başepiskopos Ateşyan'ın ablası için Diyarbakır'daki tarihi kilisede cenaze töreni yapıldı

Surp Giragos Ermeni Kilisesi'ndeki töreni yöneten Ateşyan: - "Cenazeye katılanlara şükranlarımı sunuyorum. 50-60 seneden sonra ilk kez buradan bir cenaze kaldırıyoruz"

Yurthaber 08-08-22 15:46

Seslendirme sanatçısı Sungun Babacan son yolculuğuna uğurlandı! O ses bu coğrafyada çınlamaya devam edecek

Türkiye'nin en önemli seslendirme sanatçılarından Sungun Babacan 63 yaşında hayatını kaybetti. Sungun Babacan (63), Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Törene, Derya Baykal ve Yekta Kopan'ın da aralarında olduğu sanatçı dostları katıldı. Cenazeye katılan seslendirme sanatçısı Yekta Kopan ise "Çok erken bir kayıp. Belki yüzünü bilmeseler de sesiyle tanıyanlar var. O ses bu coğrafyada çınlamaya devam edecek" dedi.

Magazin 07-08-22 20:08

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Yılancı toprağa verildi

Cenazeye katılan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: "Yol arkadaşımızı kaybettik, tüm camiamızın başı sağ olsun. Cumhurbaşkanımızın baş sağlığı dileklerini de bu vesileyle bir kez daha iletiyorum" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli: "Bize vasiyeti vardı 'Ben her şeyi tamamlayamadım, bazı şeyler eksik kaldı' diye, biz de vasiyetini elbette her şeyi yerine getireceğiz inşallah"

Yurthaber 27-07-22 14:36

Bu acının tarifi yok! Başında bandajla yaralandığı kazada ölen eşi ile kızını son yolculuklarına uğurladı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde dün akşam şarampole devrilen otomobilde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Melek Yolartıran (34) ile kızı Bilge Yolartıran (5) hayatını kaybetti. Kazada eşini ve kızını kaybeden Salibey Yolartıran ise yaralandı. Melek Yolartıran ile kızı Bilge Yolartıran'ın cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazada yaralanan Salibey Yolartıran ise, başındaki bandajla cenazeye gelerek eşi ve kızını son yolculuklarına uğurladı.

Haber 24-07-22 16:14

Kahreden fotoğraf! Başından ayrılamadılar: Feryatlar, gözyaşları...

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde kahreden bir olay meydana geldi. Serinlemek için gölete giren 15 yaşındaki bir çocuk boğularak hayatını kaybetti. Çocuğun cansız bedeni ekiplerin yarım saatlik çalışmasının ardından 15 metre derinlikte bulundu. Çocuğun yakınları cenazeye sarılarak gözyaşı dökerken çocuğun suda kaybolduktan sonra ailesinin yaşadığı panik anları ve feryatlar ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 11-07-22 19:16

Şehit Piyade Teğmen Halis Keskin Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı

Şehidin hamile eşi Elif Keskin, cenazeye asker üniformasıyla katıldı

Yurthaber 03-07-22 20:40

Cenazeye gidenleri taşıyan minibüsün evin çatısına devrildiği kazada 7 kişi yaralandı

Cenazeye gidenleri taşıyan minibüsün evin çatısına devrildiği kazada 7 kişi yaralandı

Yurthaber 02-07-22 14:37

Kan izlerini duvarı boyayarak gizlemişlerdi! Katil, itiraf etti... Komşu cinayetinde 3 tutuklama

Mersin'de, ensesinden tek kurşunla vurulduğu belirlenen Mahmut Saat cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, 3'ü de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cenazeye katılmayan yan komşu Tolga T.'nin cinayeti işlediği öğrenilmiş, ailesiyle kan izlerini ortadan kaldırmak için duvarı siyaha boyadıkları ve koltuğu da attıkları ortaya çıkmıştı.

Haber 24-06-22 12:11

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesi için kadınlara yönelik uyarı

Haziran ayı başında böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu yaşamını yitirdi. İsmailağa Cemaati'nden yapılan bir açıklamada, Ustaosmanoğlu'nun hassasiyetine dikkat çekilerek kadınların cenazeye katılmaması istendi. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Ali Rıza Ustaosmanoğlu da cenazeye katılacakların taşkınlıklardan ve provokasyonlardan uzak durması gerektiğini ifade etti.

Haber 23-06-22 16:30

Yürek yakan feryat! Şehit eşini bu sözlerle uğurladı: Bizim ne güzel hayallerimiz vardı

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nda geçirdiği kaza sonucunda şehit olan Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya'nın (31) cenazesi Bartın’da toprağa verildi. Şehidin eşi Sevgi Özkaya (23), tabutuna sarılıp "Bizim ne güzel hayallerimiz vardı, bizi bıraktın gittin" diyerek ağladı. Özkaya'nın bu feryadı cenazeye katılanları duygulandırdı.

Haber 23-06-22 15:38

Bayramda kaybolmuştu, katili cenazeye katılmayan komşusu çıktı! Vahşeti böyle kapatmaya çalışmışlar

Mersin'de bayramın ikinci günü kaybolan ve 12 gün sonra cenazesi evinden 25 kilometre uzakta arazide bulunan Mahmut Saat'in cenazeye katılmayan yan komşu tarafından öldürüldüğü ve ailece olayı gizledikleri ortaya çıktı. Katil zanlısı Tolga T. suçunu itiraf ederken, cinayete tanık olan kardeşleri ile el birliği yaparak cesedi yok edip, kan izlerini ortadan kaldırmak için duvarı siyaha boyadıkları ve koltuğu da attıkları ortaya çıktı.

Haber 23-06-22 15:32

Sude Naz Akkuş'a veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan da cenazeye katıldı! 'Takipçisi olacağız'

AK Parti'nin Adana'daki gençlik programı dönüşü yaşanan kazada hayatını kaybeden Sude Naz Akkuş için cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan cenaze namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Şoförle ilgili Yargı gereken neyse yapacak. Bizler de takipçisi olacağız." dedi.

Haber 23-05-22 13:47

Canlı cenazeye dönmek ne demek? Canlı cenazeye dönmek TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Canlı cenazeye dönmek ne demektir? Canlı cenazeye dönmek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 17:32

Doğu Kudüs'te cenazeye polis müdahalesi

İsrail askerlerinin açtığı ateşte öldüğü düşünülen Filistin asıllı gazeteci Ebu Akile'nin cenaze töreninde gergin anlar yaşandı.

Haber 13-05-22 18:37

Şirin Ebu Akile'nin cenazesinde arbede! Tabut yere düştü

Batı Şeria'nın Cenin kentindeki baskında İsrail askerlerince öldürülen Al Jazeera televizyonunun Filistinli kadın muhabiri Şirin Ebu Akile'nin cenaze töreninde arbede çıktı. İsrail polisi cenazeye katılanlara cop, ses bombası ve kauçuk kaplı mermiyle müdahale etti. O sırada Akile'nin naaşının bulunduğu tabut yere düştü.

Haber 13-05-22 15:09

Mahir İpek'in zor anları! Anneciğim vefat etti, cenazeye gidemedim

Geçen yıl ocak ayında annesini kaybeden ve korona olduğu için cenazeye katılamayan Mahir ipek, yaşadığı acıyı anlatırken ağlamamak için kendini zor tuttu.

Magazin 04-05-22 09:32

Babasının cenazesine gidemeyen Tolga Karel mezarlığı paylaştı! Sana yetişemedim

Amerika'da yaşayan Tolga Karel babasının ölüm haberini alınca yıkıldı. Tolga Karel cenazeye gidemezken görüşmediği eski eşi ve oğlu oradaydı. Tolga Karel babasının gömüldüğü anları paylaşarak "Sana yetişemedim" dedi.

Magazin 25-04-22 08:46

Babasının cenazesine katılamayan Tolga Karel kimdir? Tolga Karel kaç yaşında, nerelidir?

Tolga Karel, gündemde yer alan isimler arasında bulunuyor. Türkiye'yi terk edip Amerika'ya giden Tolga Karel babasının ölüm haberi ile sarsıldı. Amerika'dan cenazeye gelemeyen Karel'in babası son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılamayan Tolga Karel’in kim olduğu ve özel hayatına dair sorular sorulmaya başlandı. İşte Tolga Karel'e dair merak edilenler!

Magazin 24-04-22 16:34

Tolga Karel babasının cenazesine gelemedi! Görüşmediği karısı ve oğlu oradaydı

Türkiye'yi terk edip Amerika'ya giden Tolga Karel babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Amerika'dan cenazeye gelemeyen Karel'in babası son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Tolga Karel’in görüşmediği oğlu Cihangir ve eski eşi manken Günay Musayeva katıldı.

Magazin 24-04-22 14:41

İstanbul'da şoke eden olay! 'Cenazeye gideceğim' diye evden çıktı, mezarlıkta ölüsü bulundu

Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerde evinden akrabasının cenazesine katılmak için ayrılan yaşlı adam mezarlıkta ölü bulundu. İddiaya göre Mustafa Hilmi Öztürk dün akşam saatlerinde, vefat eden bir akrabasının cenazesine katılacağını söyleyerek evden ayrıldı. Fakat aradan geçen sürede kendisinden haber alamayan bakıcısı önce akrabalarını arayarak orada olup olmadığını sordu. Katılacağını söylediği cenazeye hiç gitmediği belirlenen Öztürk’ün mezarlıkta cansız bedeni bulundu.

Haber 26-02-22 12:40

Benan Kocadereli kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli'nin mesleği ne? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan neden ayrıldı? Cenazeye gitti mi?

Benan Kocadereli eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesinin yankıları sürerken yeniden gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ve sonrasındaki gelişmeler gündemdeki yerini koruyor. Peki Benan Kocadereli kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli'nin mesleği ne? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan neden ayrıldı? Cenazeye gitti mi? Detaylar haberimizde...

Magazin 07-02-22 15:04

Benan Kocadereli kimdir? Ne iş yapıyor? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli cenazeye gitti mi? Ne açıklama yaptı?

Benan Kocadereli eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yaşamını yitirmesi sebebiyle yıkıldı. Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü gündemdeki yerini koruyor. Vatandaşlar bu kapsamda Mahmutyazıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir? Ne iş yapıyor? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli cenazeye gitti mi? Ne açıklama yaptı? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 07-02-22 06:47