Cenevre Ofisi Haberleri

Kadın futbolunda şampiyonluk yolunda derbi heyecanı

Türkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi arasında oynanacak derbi heyecanı, Pazar günü saat 14.00’te Derağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaşanacak.

Yurthaber 2024-03-22 10:38:06

Turgut Altınok yeni vaadini açıkladı! 'Ulaşımı ücretsiz yapacağız'

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarına devam ediyor. Keçiören Seçim Ofisi açılışına katılan Altınok, suya indirim yapacağını açıklaması sonrasında yeni vaadini duyurdu. Açıklamasının devamında Altınok "31 Mart'tan sonra ilk belediye meclisinde alacağımız kararla emekli vatandaşlarımıza ulaşımı ücretsiz yapacağız" dedi.

Haber 2024-03-16 18:11:55

İlber Ortaylı 'en çok kızdığım şey' diyerek açıkladı: Ağır cezaya çarptırılması gerekir

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli'de gerçekleştirilen bir söyleşide Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Eğitim sistemini anlatan Prof. Dr. Ortaylı, “Okumak denilen şey insanların kafasına sokulur; modern devlet de bunu hazırlamakla mükelleftir. Geçen asırda değildi. Bizim zavallı çocuklarımız, gençlerimiz istediğini seçmek şansına sahip değil." dedi ve en çok kızdığı şeyi söyledi. İşte detaylar...

Haber 2024-02-26 19:22:27

Marmara Kariyer Fuarı kapılarını açtı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF) başladı.

Yurthaber 2024-02-26 14:41:09

Mansur Yavaş'tan 'çılgın proje' çıkışı! Ben işbaşına geldiğimde ikaz ettiler deyip açıkladı

ABB Başkan adayı Mansur Yavaş seçim temposunu artırdı. Gölbaşı'nda seçim ofisi açan Yavaş, "Türkiye'nin çılgın projelerden bıktığını" söyleyip "Zenginle fakir arasındaki uçurumu görüyorsunuz, ekonomik sıkıntıları görüyorsunuz. Bunun tek bir sebebi yolsuzluktur" diye konuştu.

Haber 25-02-24 11:12

Ağrı’da UDER-Ulusal Çocuk Hakları Derneği Ofisi açıldı

T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Çocuk Hakları İçin Gönüllü Eller Projesi” kapsamında, UDER-Ulusal Çocuk Hakları Derneği Ofisi yoğun bir katılımla açıldı.

Yurthaber 23-02-24 10:34

TİKA ile FCDO arasında işbirliğini içeren mutabakat zaptı Ankara'da imzalandı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile Birleşik Krallık Dışişleri, Milletler Topluluğu ve Kalkınma Ofisi (FCDO) arasında çeşitli alanlarda işbirliği yapılmasını içeren mutabakat zaptı Ankara'da imzalandı.

Yurthaber 14-02-24 07:48

Karla kaplı Kars, Türkiye Ralli Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk yarışı olarak planlanan "Sarıkamış Rallisi" için hazırlık yapılıyor.

Yurthaber 31-01-24 11:17

BM Türkiye Ofisi önünde insani ihtiyaçların Filistin'e ulaştırılması için eylem yapıldı

Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri, insani ihtiyaçların koşulsuz şartsız Gazze'ye ulaştırılması için Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Ofisi önünde eylem yaptı.

Yurthaber 19-01-24 15:46

Hamas ile İsrail arasında yeni anlaşma! İlk açıklama Katar’dan geldi…

İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü saldırıları devam ederken önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. Katar, İsrail ile Hamas arasında Gazze'deki esirlere ilaç teslimi karşılığında, bölgedeki sivillere ilaç ve insani yardım girişini içeren bir anlaşmaya varıldığını duyurdu. İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ofisi ise Gazze Şeridi'ndeki İsrailli esirlere ilaç dağıtımının bugünden itibaren başlayacağını açıkladı.

Haber 17-01-24 07:31

Ünlü türkücü, Türkiye'yi terk edip o ülkeye yerleşti! Türkücünün son hali gündem oldu! İşte son hali...

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, İsviçre'ye taşındı. Şarkıcı İsviçre'nin Cenevre kentinde bir köyde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Ev, bağ, bahçe işleriyle bizzat ilgilenen Dilovan, müzik kariyerini ise oğlu Alan Dere'ye bıraktı. Türkücü, doğa iç içe olan pozlarını da paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü türkücünün son hali gündem oldu.

Magazin 09-01-24 09:04

Euro Bölgesi'nde 2023 enflasyonu belli oldu

Euro Bölgesi'nde tüketici fiyat endeksi (TÜFE), Aralık ayında yükseliş kaydetti. Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Euro Bölgesi'nin Aralık ayına ilişkin enflasyon öncü verilerini yayımladı.

Finans 05-01-24 14:42

DAKAF’24 Fuarında Elite World Van Hotel’e yoğun ilgi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Van YYÜ’nün ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarında (DAKAF’24) Elite World Van Hotel’e yoğun ilgi gösterildi.

Yurthaber 05-01-24 08:36
Van

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'nda en çok savunma sanayisi stantları ziyaret edildi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle Van Yüzüncü Üniversitesi (Van YYÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'na (DAKAF'24) katılan gençler, savunma ve havacılık sanayisindeki çalışmaların anlatıldığı, yerli ve milli imkanlarla geliştirilen silahların sergilendiği stantları gezdi.

Yurthaber 04-01-24 14:22

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı sürüyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin (Van YYÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'24) devam ediyor.

Yurthaber 04-01-24 12:23

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı için hazırlıklar tamamlandı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin (Van YYÜ) ev sahipliğinde yarın başlayacak Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'24) için hazırlıklar tamamlandı.

Yurthaber 02-01-24 12:28

Polis memurunun müstehcen paylaşımlar yaptığı sayfası başına bela oldu! Yetmedi devriye sırasında cinsel içerikli eylemleri ifşalandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oregon eyaletinin Yamhill İlçesi Şerif Ofisi Yardımcısı David Richard Mills, müstehcen paylaşımlar yaptığı hesabının ifşa edilmesinden sonra halka açık yerlerde cinsel içerikli eylemler gerçekleştirme dahil olmak üzere 12 suçla tutuklandı.

Trend 25-12-23 14:01

Yer: İzlanda! Haftalardır beklenen patlama gerçekleşti

İzlanda Meteroloji Ofisi (IMO) dün yaptığı açıklamada, İzlanda’nın Grindavik kenti yakınlarındaki Fagradalsfjall yanardağında haftalardır beklenen patlamanın gerçekleştiğini duyurdu. Yetkililer, yarımadada yaşayan vatandaşları güvenli bir şekilde tahliye etmişlerdi.

Haber 19-12-23 10:13

Alman vatandaşlarını dolandıranlara operasyon: 7 gözaltı

Mersin’de bir ofisi çağrı merkezine çevirerek Alman vatandaşlarını dolandırdığı iddia edilen 7 şüpheli, gözaltına alındı.

Yurthaber 21-11-23 10:11

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin 90+5. dakikasında tarihi olay! Gol sonrası sosyal medya adeta yıkıldı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, derbide konuk ettiği Beşiktaş JK United Payment'i 3-2 yendi. Karşılaşmanın 90+5. dakikasında siyah - beyazlıların Donjeta Halilaj ile bulduğu gol ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Spor 20-11-23 22:29

Dünyanın önde gelen kamu istihdam kurum temsilcileri Antalya'da buluştu

Dünya Kamu İstihdam Kurumları Birliğinin (WAPES) Avrupa Bölge Konferansı İŞKUR, Azerbaycan Devlet İstihdam Ajansı ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi işbirliğinde Antalya'da başladı.

Yurthaber 16-11-23 13:37

Akaryakıtta dev hamle! Petrol Ofisi, BP Türkiye'yi satın alıyor: 2024’te tamamlanacak

Yaz aylarında İngiltere merkezli petrol devi BP ile Petrol Ofisi arasında görüşmeler yürütüldüğüne ilişkin açıklamalar basında yer alırken bugün kritik bir gelişme yaşandı. Petrol Ofisi, BP’nin Türkiye’deki akaryakıt dağıtımı işini devralıyor. Konuya ilişkin resmi açıklama yapıldı.

Finans 16-11-23 13:31

Kadın futbolunda İstanbul derbisi, Ülker Stadı'nda oynanacak

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 11. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Beşiktaş JK United Payment arasındaki derbi mücadelesi Ülker Stadı'nda gerçekleştirilecek.

Yurthaber 15-11-23 13:41

İzlanda'daki sismik hareketlilik korku yarattı! Yollarda yarıklar oluştu... Çatlak kasabayı adeta ikiye böldü

İzlanda’nın Reykjanes Yarımadası'nda devam eden sismik hareketlilik bölge halkını endişelendirdi. İzlanda Meteoroloji Ofisi Pazartesi günü yaptığı açıklamada, depremlerin büyüklüğü ve yoğunluğunun azalmasına rağmen hareketliliğin devam ettiğini söyledi. Devam eden hareketlilik nedeniyle birçok yolda yarık oluştu.

Trend 14-11-23 10:46

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bundan sonraki planı belli oldu! İstanbul ve Ankara detayı...

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’de 13 yıl sürdürdüğü genel başkanlık görevine geçtiğimiz hafta veda etti. CHP'de yapılan kurultayla birlikte partinin yeni lideri Özgür Özel oldu. Seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, aktif siyasete devam etme hazırlığında. Yeni yol haritasına göre Kılıçdaroğlu yeni bir vakıf kuracak, ya da var olan bir vakfın yönetimini devralacak. Vakfın hem İstanbul’da hem de Ankara’da birer ofisi bulunacak. Kılıçdaroğlu, çalışmalarına bu ofislerde devam edecek.

Haber 13-11-23 17:20

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti

Galatasaray Petrol Ofisi-Fenerbahçe Petrol Ofisi derbisini 2-1'lik skorla sarı-kırmızılılar kazandı. Galatasaray, liderliği Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET'ten devraldı.

Spor 12-11-23 19:03

İzlanda’da yanardağ alarmı: Kasabanın tamamı tahliye edildi

İzlanda Meteoroloji Ofisi, Reykjanes yarımadasında bulunan Fagradalsfjall yanardağında birkaç gün içinde patlama meydana gelebileceği ve bölgede sismik aktivitenin bulunduğunu duyurdu. İzlanda Cumhurbaşkanı Gudni Johannesson, Grindavik kasabasının tahliye edildiğini ve bölgede acil durum ilan edildiğini duyurdu.

Haber 12-11-23 16:32

DSÖ'den Gazze açıklaması! Onurlu yaşam hakkı imkansız

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Doğu Akdeniz Bölge Ofisi Direktörü Ahmed el-Manzari, İsrail saldırıları altındaki Gazze'de "sağlık hizmetlerine erişim ve onurlu yaşam hakkının neredeyse imkansız" olduğunu belirtti.

Haber 30-10-23 00:12

İsrail saldırılarını eleştiren Fazıl Say’ın Avrupa'daki 4 konseri iptal edildi! 'Barıştan ve insanlıktan yanayım'

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını eleştiren dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın, Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’deki konserleri yaptığı paylaşımlar nedeniyle iptal edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Say'ın fikirlerinden dolayı Avrupa’daki konserlerinin iptal edilmesini kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Magazin 21-10-23 09:21

Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu

Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu. Turkcell Genel Müdürlüğü görevine, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç atandı.

Finans 13-10-23 14:42

Bakan Işıkhan, İŞKUR'un o raporunu paylaştı! Bu mesleklerde işçi bulmak altın kadar değerli oldu: 'Adım atmaya devam ediyoruz...'

Türkiye İş Kurumu’nun Resmi İstatistik Programı (RİP) kapsamındaki görevleri arasında yer alan ve Avrupa İstatistik Ofisi (EUROSTAT) standartlarına uyumlu olarak yılda dört defa gerçekleştirilen Açık İş İstatistikleri Araştırması’nın 2023 yılı üçüncü çeyrek sonuç raporu yayımlandı. Rapora göre Açık iş oranın en yüksek olduğu mesleklerin başında, “Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız)”, “Garson (Servis Elemanı)” ve “Paketleme İşçisi” meslekleri yer alıyor.

Finans 12-10-23 12:02

SON DAKİKA | Ukrayna duyurdu Rusya’nın, Groza köyünde sivil tesisi bombalaması sonucu 49 kişi öldü

Son dakika haberi: Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak, ülkesinin Harkiv bölgesindeki Groza köyüne yönelik düzenlenen Rus saldırısında 49 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Haber 05-10-23 16:00

GSB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI 2023: 2. etap GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Kariyer Kapısı sonuç sorgulama ekranı

GSB personel alımı sonuçları merak konusu oldu. 3 bin 295 büro personeli, 3 bin 259 destek personeli ve 400 psikolog alımı için sonuçlar geçtiğimiz günlerde erişime açılmıştı. Koruma ve güvenlik görevlisi ile bakım onarım destek personeline ilişkin yapılacak açıklama ise heyecanla bekleniyor. Peki, 2. etap GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Kariyer Kapısı T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi GSB personel alımı sonuçları ekranı...

Finans 22-09-23 14:10

Mersin'de şafak operasyonu, hepsi yakalandı! Dublör kullanıyorlarmış, aralarında avukat ve memurlar da var

Mersin'de dublör kullanarak gurbetçilerin gayrimenkullerini satışa çıkaran suç örgütüne operasyon düzenlendi. Şafak vakti düzenlenen operasyonda aralarında tapu memurları, avukat, emlak ofisi sahipleri ve çalışanlarının da bulunduğu 23 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 22-09-23 08:24

SAHA İstanbul Karabük irtibat ofisi açıldı

Savunma, havacılık ve uzay sektörlerinde faaliyet gösteren sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul'un Karabük irtibat ofisi faaliyete geçti.

Yurthaber 14-09-23 13:56

TMO Giresun'da fındık alımlarına başladı

Giresun'da Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2023 ürünü fındık alımına başladı.

Yurthaber 28-08-23 11:28

Toprak Mahsulleri Ofisi mısır alım fiyatını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi mısır alım fiyatını açıkladı. Buna göre TMO, mısır alım fiyatını ton başına 6 bin TL olarak belirledi.

Finans 22-08-23 18:09

Değeri dudak uçuklattı! Böyle ele geçirildi...

İngiliz polisinin tarihi eser operasyonunda 2 milyon sterlinlik vazo ele geçirildi. Londra Metropolitan Polis Teşkilatı, 2019'da İsviçre'nin Cenevre kentindeki bir müzeden çalınan ve değeri 3,5 milyon sterlini bulan 3 eserden 2 milyon sterlinlik 15. yüzyıldan kalma tarihi vazonun Londra'da ele geçirildiğini açıklarken, 3 kişinin bu kapsamda yürütülen davada suçlu bulunduğunu belirtti.

Haber 20-08-23 09:49

SON DAKİKA | Acı haber geldi! Kocaeli'de TMO silosundaki patlamada yaralananlardan 1'i hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosundaki patlamada yaralananlardan 1 kişi, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren kişinin patlamada yaralanan 20 yaşındaki Ekrem Kalkan olduğu öğrenildi. Patlamada 3'ü ağır 12 kişi yaralanmıştı.

Haber 09-08-23 10:54

Kocaeli'de TMO silosundaki patlamada yaralananlardan 1'i hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosundaki patlamada yaralananlardan 1 kişi, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede öldü.

Yurthaber 09-08-23 10:50

Kocaeli'de TMO silosundaki patlamada yaralanan güvercinler tedaviye alındı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosundaki patlamada yaralanan 10 güvercin tedavi ediliyor.

Yurthaber 08-08-23 09:43

SON DAKİKA | Kocaeli’deki TMO deposunda patlama! Derince Limanı'ndan dumanlar yükseldi, yaralılar var

Son dakika haberi: Kocaeli’de Derince Limanı mevkiinde büyük bir patlama oldu. Bölgeden dumanlar yükselirken, çok sayıda ekip sevk edildi. Gölcük'te de hissedilen patlamanın Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosunda meydana geldiği öğrenildi. Patlamada yaralı sayısı 12'ye yükselirken patlama anına ait görüntüler ortaya çıktı. Göçük altından 1 kişi çıkarıldı. Vali Seddar Yavuz, patlamanın nedeniyle ilgili açıklama yaptı.

Haber 07-08-23 15:44

FINDIK FİYATLARI ne zaman açıklanacak, fındık taban fiyatı kaç TL? Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatlarını açıkladı mı?

Fındık fiyatları hakkında araştırmalar hız kazandı. Fındık üreticileri 2023 yılı taban fiyatının ne kadar olacağını merak ediyor. Çiftçi ve üreticileri ilgilendiren fındık fiyatları, geçtiğimiz sene Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temmuz sonunda açıklanmıştı. Şimdi ise gözler yeni taban fiyata çevrildi. Bu kapsamda FINDIK FİYATLARI ne zaman açıklanacak, fındık taban fiyatı kaç TL? Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatlarını açıkladı mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılm

Finans 04-08-23 13:19

TMO hububatta arz edilen tüm ürünü alacak

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, üreticinin kayıtlı olan tüm ürününü almaya hazır olduklarını belirtti.

Yurthaber 17-07-23 15:49

O geceki haliyle korunuyor... Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'daki çatışmanın izleri duruyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ üyesi askerlerce basılan 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel, o gecenin izlerini taşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit olan koruma polisi Mehmet Çetin'in kaldığı oda kapalı tutulup, o geceki haliyle korunuyor.

Haber 15-07-23 11:10

13 yaşındaki Alman Marlene sırra kadem bastı! Balkondan çarşafları birleştirip...

Almanya Kalkınma Bankası Türkiye Ofisi Direktörü Dr. Kirk Mildner'in ikizlerinden biri olan 13 yaşındaki Marlene Mildner 3 gündür kayıp. Elde edilen güvenlik kamerası kayıtlarından balkondan çarşafları birleştirerek indiği görülen Mildner'i polis her yerde arıyor.

Haber 06-07-23 15:28

Yeni fiyatları belli oldu! Ekmeklik buğday, makarnalık buğday ve arpada 2023-2024 tarifesi

2023 yılında hasat edilen ve önceki yıllardan devreden buğday ve arpa stokları için 2023-2024 satış sezonu başında uygulanacak satış fiyatları belli oldu. Makarnalık buğday, ekmeklik buğday ve arpa için ton üzerinden belirlenen yeni fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi duyurdu.

Finans 26-06-23 16:59

Emre Kurttepeli, ICC Girişimcilik Merkezi Açılış Törenine konuşmacı olarak katıldı

ICC (Milletlerarası Ticaret Odası) Girişimcilik Merkezi, İstanbul’da Bölge Ofisi kurarak, TOBB, Facebook ve Habitat’ın işbirliğinde oluşturulan ‘Facebook İstasyon’a ortak oldu.

Finans 15-06-23 10:46

Ekmeğe zam mı geliyor? 340 TL'den 570 TL’ye yükseldi: TMO'dan buğday fiyatı kararı...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), un fabrikalarına sübvansiyonlu buğday satışını durdurdu. Ekmeğe yüzde 30-50 zam bekleniyor. Konuya ilişkin konuşan sektör yetkilileri yaptıkları değerlendirmede, "Bu alım fiyatlarıyla gelecek yıl daha az üretim yapacak hale geleceğiz" dedi.

Finans 15-06-23 08:45