Cengiz Kocak Haberleri

CANLI MANİSA seçim sonuçları! Manisa yerel seçim sonuçlarını kim kazandı? CHP adayı Ferdi Zeyrek ve MHP adayı Cengiz Ergün ne kadar oy aldı?

Manisa seçim sonuçları belli oldu. Yerel seçim öncesi gelen anket sonuçlarında kentte kıyasıya bir yarış olması bekleniyordu. Seçmenler bugün son kararını vermek için sandık başına gitti. Manisa’da Cumhur İttifakı’nın adayı mı yoksa CHP’nin adayı mı kazandı? Peki, Manisa seçim sonuçlarına göre CHP adayı Ferdi Zeyrek ve MHP adayı Cengiz Ergün ne kadar oy aldı? İşte Manisa yerel seçim sonuçlarının detayları

Finans 2024-03-31 18:32:07

Canlı Kırşehir seçim sonuçları! Kırşehir seçim sonuçlarında CHP adayı Selahattin Ekicioğlu mu, AK Parti adayı Osman Arslan mı, İYİ Parti adayı Ufuk Cengiz mi kazanacak?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Kırşehir seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu mu yoksa AK Parti'nin adayı Osman Arslan mı avantajlı olduğu merak ediliyor. Pazar akşamı Kırşehir seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak! Peki, Kırşehir seçim sonuçlarında CHP adayı Selahattin Ekicioğlu mu, AK Parti adayı Osman Arslan mı, İYİ Parti adayı Ufuk Cengiz mi kazanacak?

Haber 2024-03-29 15:48:49

Canlı Manisa seçim sonuçları! Manisa seçim sonuçlarında CHP adayı Ferdi Zeyrek mi, MHP adayı Cengiz Ergün mü önde?

Manisa seçim sonuçlarına dair araştırmalar hız kazandı. Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gidecek. 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullanacağı yerel seçim sonuçları ise heyecanla takip ediliyor. Peki, Manisa seçim sonuçlarına göre CHP adayı Ferdi Zeyrek mi, MHP adayı Cengiz Ergün mü önde? İşte konuya dair tüm ayrıntılar...

Haber 2024-03-29 14:55:41

Antalya, spor turizminde tenis kortlarıyla öne çıkıyor

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, "Teniste Antalya ve buradaki hizmet, dünyada bilinir hale geldi. Antalya'ya yabancı sporcular, antrenör ekibi ve çoğu zaman da ailesi ve akrabalarıyla geliyor. Sporcular, ülkelerine dönünce de Antalya'yı tanıtıyor." dedi.

Yurthaber 2024-03-27 12:33:49

Bu köyde seçimin kaderi Almanya’daki seçmenlerin elinde! Sandık başına gelmelerini bekliyoruz”

Batman’ın 10 haneli Yolveren köyünde, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde oy kullanacak 37 seçmenin 20’si, Almanya’da yaşıyor. 2 adayın yarıştığı köyde seçilecek olan muhtarı, köye gelecek seçmenlerin oyları belirleyecek. Muhtar adayı Cengiz Kıy, “Gözümüz Avrupa’daki seçmenlerde. Seçimde oy kullanma hakkı olanların sandık başına gelmelerini bekliyoruz” dedi.

Haber 24-03-24 15:55

Özgür Özel'den o isimle ilgili dikkat çeken sözler! Bahçeli'ye dosyalar gittiğinde 'Vallahi ben bunlara inanmam' demedi

CHP lideri Özgür Özel, Manisa'da yaptığı konuşmada MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özel, "Cengiz Ergün artık Manisa'ya zulmettiğin günlerin sonu geldi, yeni başkanın adı, artık Ferdi" derken Devlet Bahçeli ile alakalı da çarpıcı ifadeler kullandı. Özel, "Bahçeli'ye bununla ilgili dosyalar gittiğinde Devlet Bey, 'Vallahi ben bunlara inanmam' demedi" dedi.

Haber 23-03-24 14:52

Sportif yatırımlar 2028 Avrupa Üniversite Oyunlarını Manisa’ya getiriyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Manisa’ya yapılan modern spor tesisleri, bunun getirdiği sportif başarılar, futbol, basketbol, voleybol ve bireysel spor dallarındaki yükselen grafik, Manisa’yı sportif anlamda cazibe merkezi haline getirdi.

Yurthaber 20-03-24 13:58

A Milli Futbol Takımı'nda sakatlık şoku! Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu aday kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'ın başarılı isimlerinden Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı. İki ismin yerine kadroya Rıdvan Yılmaz ile Oğuz Aydın'ın dahil edildiği öğrenildi.

Spor 19-03-24 07:42

Mansur Yavaş'tan İYİ Parti adayı Cengiz Topel Yıldırım ile ilgili dikkat çeken sözler: Geldi benden Mamak Belediye Başkanlığı'nı istedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayında İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın usulsüzlük ve ihaleye fesat karıştırma iddialarına sert yanıt verdi. Yavaş, "Cengiz Topel Yıldırım bu seçim döneminde geldi benden Mamak Belediye Başkanlığı'nı istedi. Biz de vermeyince bu sefer bütün televizyonlara sadece ve sadece Mansur Yavaş’ı karalamak için gidiyor. Ruh sağlığını kaybetmiş bu arkadaş. Belediyenin beş kuruşu kaybolmaz" dedi.

Haber 12-03-24 22:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de AK Parti'nin adaylarını tanıttı! Hamza Dağ'ın duygusal anları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir'de düzenlediği mitingine katıldı. Mitinge Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ da katıldı. Erdoğan adayları tanıtırken "Dağlar gibi seviyoruz" dedi. Erdoğan'ın konuşması sırasında Cengiz Kurtoğlu şarkısı da çalınırken Hamza Dağ ise duygusal anlar yaşadı.

Haber 10-03-24 19:21

Emekli polis dehşet saçtı! Eşi ve oğlunu İstanbul'da öldürüp, tarlasına gömmüş

İstanbul'da yaşayan emekli polis memuru Cengiz Bedir dehşet saçtı. 54 taşındaki emekli polis, boşanma aşamasında olduğu ve kayıp olarak aranan eşi Zeynep Bedir (45) ile oğulları Tarık Bedir'i (26) silahla öldürdükten sonra, Kırklareli'de tarlasına gömdü. Ortaya çıkan cinayetler sonrası gözaltına alınan Bedir'in yer göstermesiyle tarlaya gömülen anne ile oğlunun cansız bedeni bulundu.

Haber 09-03-24 19:08

Seçimlere 23 gün kala Mansur Yavaş'a 'adaylıktan çekil' çağrısı! İYİ Partili Cengiz Topel Yıldırım: Oyları bölme!

Seçimlere 23 gün kala CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'a "Oyları bölme! Çekil" çağrısı geldi. İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım sosyal medya hesabından bir çağrı yaparak "İki maskesiz aday yarışsın" diye konuştu.

Haber 07-03-24 08:19

Para, uyuşturucu, onlarca silah... Osmaniye'de iki çeteye şok! Elebaşları da yakalandı

Osmaniye'de eş zamanlı olarak "Mahzen-3" operasyonları düzenlendi. Elebaşılığını Murat Özdemir ve Cengiz Arslan'ın yaptığı 2 ayrı organize suç örgütü çökertilirken elebaşları dahil 55 kişi yakalandı.

Haber 04-03-24 09:06

Fenerbahçe, Hatayspor'u 2-0 mağlup ederek hata yapmadı! Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi maç fazlasıyla liderliğe oturdular...

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Hatayspor, Fenerbahçe’yi ağırladı. Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği maçın öncesinde hata yapmak istemeyen sarı-lacivertliler sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak beklemeye geçti. Fenerbahçe'nin gollerini 24. dakikada Bright Osayi-Samuel ve 40. dakikada Cengiz Ünder kaydetti.

Spor 02-03-24 20:53

Manisa’nın 3 ilçesine kültür ve yaşam merkezi yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni dönemde Akhisar, Turgutlu ve Salihli olmak üzere 3 ilçeye kültür ve yaşam merkezi kazandıracaklarını müjdeledi.

Yurthaber 01-03-24 15:26

Sarıgöl’de 375 üreticiye 65 ton gübre desteği

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ilçesinde çiftçilerle buluştu.

Yurthaber 01-03-24 14:50

Gördes Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin temeli atıldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’te Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.

Yurthaber 26-02-24 13:54

Epilepsi hastası kız çocuğuna komşusundan cinsel istismar! Dudağından öperken görünce iğrenç olay ortaya çıktı

Konya'da Cengiz K. (55), komşularının bakması için kendilerine bıraktığı epilepsi hastası kızları A.A.'ya (12) tehditle cinsel istismarda bulundu. A.A., Cengiz K.'nin zaman zaman kendisini öptüğünü, okşadığını, ısırdığını, cinsel bölgelerine dokunduğunu, cep telefonundan müstehcen görüntüler izlettiğini ve yaptıklarını anlatmaması için tehdit ettiğini söyledi. 'Nitelikli cinsel istismar' suçundan tutuklu yargılanan Cengiz K., 'iyi hal' indirimi uygulanarak 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 23-02-24 16:10

Ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı çok konuşulmuştu! Deniz Cengiz, Cüneyt Özdemir yayınında eleştirilere tepki gösterdi

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla uzun süre gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz'in ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı izleyenleri şoke etti. Yayının ardından ünlü oyuncu Cüneyt Özdemir'in programına katıldı ve hakkındaki yorumlara tepki gösterdi.

Magazin 22-02-24 11:30

Jet Sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz sosyal medyayı salladı! Ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Magazin 21-02-24 10:50

Anket sonuçları açıklandı: Ankara'da Yavaş önde, o parti ise adeta eridi!

AREA Araştırma'nın Ankara'da yaptığı son yerel seçim anketinde Mansur Yavaş, açık ara önde görülürken, İYİ Partili Cengiz Topel Yıldırım ise hayal kırıklığı oldu.

Haber 10-02-24 16:07

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder ağızları açık bıraktı, attığı golle bir ilki başardı!

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Cengiz Ünder attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ederken yıldız oyuncu Antalyaspor kalesini de boş geçmedi. Yıldız oyuncu müthiş bir gole imza atarken Süper Lig'de de bir ilki başardı. İşte detaylar...

Spor 03-02-24 20:24

Ünlü iş adamına silahlı saldırı! Seyir halindeyken aracına kurşun yağdırdılar

TEM Mahmutbey mevkiinde iş adamı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz’in içerisinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi. Olayda Cengiz ailesinin şoförü yaralandı.

Haber 30-01-24 15:59

Ünlü iş adamına trafikte silahlı saldırı

TEM Mahmutbey mevkiinde iş adamı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz’in içerisinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi. Olayda Cengiz ailesinin şoförü yaralandı.

Yurthaber 30-01-24 15:30

Diziler ve filmler merhametsizliği artırdı Psikiyatri Uzmanından dikkat çeken açıklama!

Merhamet duygusunun azalması konusunda bilgiler veren Psikiyatri Uzmanı Dr. Cengiz Soylu, “Sadece insanlar için değil, dünyadaki tüm varlıklar için olmazsa olmaz merhamet duygusu; başta diziler ve filmlerin etkisi olmak üzere birçok nedenden dolayı yerini merhametsizliğe bıraktı” dedi.

Kadin 29-01-24 10:23

Cengiz Ünder'den Ankaragücü karşılaşmasının ardından itiraf! Roma'da attığım gole benzettim

Süper Lig'de heyecan 23. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 23. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederken Sarı-Lacivertliler'in golleri yeni transfer Cengiz Ünder'den geldi. Maçın ardından kameraların karşısına geçen yıldız oyuncu dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Spor 28-01-24 22:52

Cengiz Ünder duble yaptı, Fenerbahçe geriye düştüğü Ankaragücü mücadelesinden 3 puanı kurtarmayı bildi!

Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen Sarı-Lacivertliler mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrılırken haftayı 3 puanla kapatmış oldu ve liderliğini sürdürdü. İşte detaylar...

Spor 28-01-24 20:55

Cengiz Ünder durdurulamıyor! Ankaragücü maçında da attı! Fenerbahçe onun golüyle bu sezon Avrupa'nın 5 büyük liginde 100 gole ulaşan ilk takım oldu

Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Ankaragücü ile karşılaştı. Mücadelenin henüz ilk dakikalarında 1-0 geriye düşen Sarı-Lacivertliler'de Cengiz Ünder 12 dakika içinde attığı 2 golle yanıt verirken, yıldız isim bu performansıyla Fenerbahçe adına bir ilki de başarmış oldu. İşte detaylar...

Spor 28-01-24 20:11

Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasında fark bıçak sırtı! Son seçim anketi geldi: İpler onların elinde

Yerel seçim anketlerinin sonuncusundan çok çarpıcı sonuçlar geldi! Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı olarak açıklanan son isim Cengiz Topel Yıldırım olmuştu. Mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş ile AK Partili rakibi Turgut Altınok arasındaki farkın bıçak sırtı olduğu görüldü. Diğer adaylara vermeyi düşünen veya kararsız seçmenler ise seçimin sonucunu belirleyecek oranda.

Haber 28-01-24 16:50

Sakarya'da korkunç kaza! Otomobil TIR'a çarptı, polis memuru şehit oldu

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, TEM Otoyolu'nda koruma görevindeki 3 polis memurunun bulunduğu otomobil, TIR'a arkadan çarptı. Kazada polis memuru Cengiz Parlak şehit olurken, 2 polis de yaralandı.

Haber 28-01-24 01:33

SON DAKİKA | İstanbul'da Buğra Kavuncu, Ankara'da Cengiz Topel Yıldırım! Akşener duyurdu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a yeni rakipler

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu. İYİ Parti lideri Akşener mevcut başkanlar Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın karşısına aday olacak iki ismi açıkladı. Buna göre yerel seçimlerde İstanbul'da Buğra Kavuncu, Ankara'da Cengiz Topel Yıldırım, İYİ Parti'nin büyükşehir belediye başkan adayları oldu.

Haber 24-01-24 14:32

Türkiye için korkutan tablo! Yüzde 70-80 oranında arttı! Hangi virüsle enfekte olursanız olun...

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle başvuran günlük ortalama hasta sayısı, son 1 ayda yüzde 80 arttı. Yoğun bakım ünitesindeki yoğunluğun kış aylarında arttığını söyleyen Prof. Dr. Melike Cengiz, “Covid farklı varyantlarla halen devam ediyor. Hangi virüsle enfekte olursa olsun burada genel zatürre tedavisi yapıyoruz" dedi. Öte yandan Kovid-19 etkeni olan SARS-CoV-2'nin de yeni varyantlarının ortaya çıkmaya devam ettiğine dikkat çekildi.

Haber 23-01-24 09:56

Mansur Yavaş ile ortak noktaları Ankaragücü! Turgut Altınok'tan sonra... İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu

Türkiye, iyiden iyiye seçim iklimine girdi. AK Parti, mevcut belediye başkanı Mansur Yavaş'a karşı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u aday gösterdi. İYİ Parti'nin de Ankara adayı uzun süredir merak ediliyordu. İsmail Saymaz, İYİ Parti'nin Ankara adayının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu duyurdu. Cengiz Topel ile Mansur Yavaş'ın ortak noktası ise Ankaragücü! İYİ Parti'den de konuyla ilgili açıklama geldi.

Haber 22-01-24 18:01

Beklenen oldu, sıfır otomobile yüzde 4 zam! ‘Kaçınılmaz bir şey’ diyerek yeni zamma sinyal yaktılar: Faizsiz kredi, kolay ödeme… İşte Ocak ayı otomobil kampanyaları

2023 yılında neredeyse yüzde 100 zamlanan sıfır otomobil fiyatları için Ocak 2024 itibarıyla yüzde 2-4 arasında artış yapıldı. Otomobilde zamların devam edip etmeyeceğine ilişkin değerlendirmede bulunan OSD Başkanı Cengiz Eroldu, enflasyon ve kurdaki artışın araç fiyatlarına yansıyacağını söyledi. Öte yandan sıfır otomobil Ocak ayı kampanyaları da tek tek açıklandı.

Finans 15-01-24 11:58

2024'ün ilk siyasi partisi kuruldu: Emekliler Partisi'nden dikkat çeken 'milletvekili maaşı' vaadi! 'Asgari ücretin üç katı...'

Emekliler Partisi (EP), 2024 yılında kurulan ilk siyasi parti olarak kayıtlara geçti. Son 2 ayda kurulan ikinci emekli partisi EP'nin vaatleri de dikkat çekti. EP Genel Başkanı Cengiz Erten sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, milletvekili maaşlarının asgari ücretin en fazla 3 katı arasında olacağını ve emekli milletvekili maaşlarının da asgari ücret kadar olacağını duyurdu.

Finans 13-01-24 14:58

Rakipleri gole boğuyorlar! Geçen hafta Cengiz Ünder, bu hafta Edin Dzeko... Fenerbahçe'nin golcüleri bir başka son 4 maçta 3 hat-trick

Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında Konyaspor'u konuk eden Fenerbahçe mücadelede rakibine adeta gol oldu yağdı. Sarı-Lacivertliler'in bir süredir sessiz olan golcüsü Dzeko'da bu maçta hat-trick yapmayı başarırken, Fenerbahçe'de son 4 maçta 3 isim hat-trick yapma başarısı gösterdi.

Spor 10-01-24 21:00

AK Parti Manisa ve Mersin'de MHP'nin adayına destek verecekti! O iki isim dahil 55 aday belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi, ikisi büyükşehir olmak üzere toplamda 55 adayının ismini açıkladı! AK Parti, Manisa ve Mersin'de aday çıkarmayarak MHP'nin adayını destekleyecek. MHP'nin Manisa büyükşehir belediyesi için adayı mevcut başkan Cengiz Ergün olurken Mersin adayı ise Serdar Soydan oldu.

Haber 10-01-24 16:57

İstanbulspor karşısında attığı 4 golle takımını sırtlayan Cengiz Ünder için Fenerbahçe'den paylaşım!

İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe'de Cengiz Ünder attığı birbirinden şık 4 golle mücadeleyi tamamlarken karşılaşmanın ardından Sarı-Lacivertliler'in resmi hesabından yıldız oyuncu için bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...

Spor 07-01-24 18:22

Direk, penaltı, rekor, 6 gol! Fenerbahçe İstanbuspor'u 5-1 mağlup etti, Cengiz Ünder rekor kırdı... Bu maçta her şey var!

Süper Lig'de heyecan 19. hafta mücadeleleri ile devam ediyor. 19'ncu hafta karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda İstanbulspor'a konuk oldu. Tam 6 golün kaydedildiği mücadelede Fenerbahçe rakibini 5-1 mağlup etmeyi başarırken Cengiz Ünder attığı 4 golün yanında performansıyla da maça damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 07-01-24 17:56

Cengiz Ünder bir döndü pir döndü, 44 dakikada hat trick! Yıldız oyuncu İstanbulspor karşısında adeta kariyer maçını oynadı

Fenerbahçe Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye attığı goller ve oyunuyla damga vuran isim Cengiz Ünder olurken, ilk yarıda hat-trick yaparak adeta kariyer maçını oynadı. İşte detaylar...

Spor 07-01-24 17:01

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'den muhteşem füze! İzleyenlerin ağzı açık kaldı, 'Kadıköy'den vurdu'

Süper Lig'in 19. hafta karşılaşmasında İstanbulspor'a konuk olan Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Cengiz Ünder attığı golle izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı. İşte detaylar...

Spor 07-01-24 16:22

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder için karar verildi!

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in geleceği belli oldu. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertlilerde İrfan Can Kahveci'nin yokluğu Cengiz Ünder ile doldurulacak.

Spor 03-01-24 11:00

'Mucizelerin Azizi' olarak biliniyor! Noel Baba için Demre'ye akın ettiler, nüfusun 7 katı turist geldi

'Mucizelerin Azizi' olarak bilinen Aziz Nikolaos ait anıt müzeye bir diğer adıyla Noel Baba Kilisesi yılbaşı öncesi ziyaretçi akınına uğruyor. Antalya Demre'deki kiliseye yıl içinde gelenlerin sayısı ilçenin nüfusunun 7 katı oldu. Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, "Dünyanın birçok yerinden gelen Hristiyanlar, hac vazifesi için kiliseyi ziyaret ediyor. Bizler de kültürel varlığımız olan bu kiliseyi en iyi şekilde korumayı amaçlıyoruz" dedi.

Haber 29-12-23 10:11

Eşinin ölümüyle sarsılmıştı! Elif Karlı kızını evlendirdi! Gelin çiçeğindeki detay duygulandırdı

Ünlü şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Elif Karlı, kızı Ecen Naz Karlı'yı evlendirdi. Kızının gelin çiçeğini paylaşan Elif Karlı "Bak meleğim kızımız evlendi" şeklinde paylaşım yaptı.

Magazin 23-12-23 08:44

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi Kayseri'den 3 puanla döndü! Batshuayi ve Cengiz Ünder bu sezon ilkleri yaşadı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında, lider Fenerbahçe, kritik Kayserispor deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıktı. Galatasaray derbisi öncesi hata yapmak istemeyen sarı-lacivertliler bu maça çok iyi hazırlandı. Karşılaşmanın ilk başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, maçtan 4-3'lük galibiyetle ayrılarak derbi öncesi liderliğini sürdürdü. Mücadelenin 90+10'uncu dakikasında Fred kırmızı kart görerek Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Spor 20-12-23 19:05

Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü attı! Ceza sahası dışından hem de ne gol...

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında, lider Fenerbahçe, kritik Kayserispor deplasmanına çıktı. Mücadelenin henüz başında 1-0 öne geçen sarı-lacivertlilerde golün sahibi Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atmış oldu.

Spor 20-12-23 17:20

Yerel seçimde siyasetin nabzı yükseldi! 'İzmir' tartışmasında AK Partili Dağ'dan yanıt: Tunç Soyer matematiği ile yapıldı

Yerel seçimler yaklaştıkça İzmir her geçen gün daha çok konuşulmaya başladı. Yerine CHP'den başka bir ismin aday gösterilmesi beklenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'bütçe' çıkışı gündeme damgasını vurdu. Soyer'e ise AK Partili Hamza Dağ'dan sert yanıt geldi. Dağ, Soyer için "Ali Cengiz oyunu sergiliyor" deyip 7 soru yönelttiği bir paylaşımda bulundu.

Haber 08-12-23 11:20

Yatağında ölü bulunmuştu... Gizli tanık her şeyi anlattı! Para karşılığı cinsel ilişkiye girmişler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili, annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu gizli tanığın itirafıyla tutuklandı. Gizli tanığın, Turcen'in tutuklu olduğu süre boyunca aynı koğuşta kaldığı Lale Cengiz olduğu ortaya çıktı. Cengiz, "Birden çok kişiyle para karşılığı ilişkiye girdiğini, Gamze'nin de gördükleri nedeniyle kendisini tehdit ettiğini söyledi. Gamze'nin de para karşılığı ilişkiye girdiğini söyledi" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-12-23 09:59

Cengiz Ünder'den sonra Nicolo Zaniolo ile anlıyordu! Survivor Aleyna'dan açıklama

Survivor All Star 2024 yarışmacılarından biri olan Aleyna Kalaycıoğlu özel hayatıyla da merak ediliyor. Cengiz Ünder'den sonra Nicolo Zaniolo ile anılan Survivor Aleyna konuya dair açıklama yaptı.

Magazin 03-12-23 15:27