Cep Telefonlari Haberleri

Genç kızı AVM önünde tekme tokat dövdüler, sebebi 'pes' dedirtti! O anlar kamerada

Diyarbakır'da bir grup kız çocuğu, AVM önünde bir genç kızı tekme tokat dövdü. Çevredekilerin araya girmesiyle genç kız kurtulurken, saldırı anları cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Saldırının nedeni ise 'pes' dedirtti.

Haber 2024-03-28 15:50:57

Hatay’da gümrük kaçağı cep telefonu ve silah ele geçirildi

Hatay’da bir ikamet ve bir iş yerinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca, fişek ve kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Yurthaber 2024-03-27 14:45:07

Fatih’te çarşaflı kadın böyle darbedildi, çevredekiler film izler gibi izledi

Fatih’te bir telefoncudan aldığı kılıfı değiştirmek isteyen çarşaflı kadının, dükkan sahibinin yeğeni tarafından sokak ortasında darbedildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 2024-03-27 14:09:40

Elektrik direğinden kıvılcım çıktı! Panik anları kameraya böyle yansıdı

Karabük'te elektrik direğinden çıkan kıvılcımın vatandaşları tedirgin ettiği anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Haber 2024-03-27 09:22:30

Elektrik direğinden çıkan kıvılcım paniğe neden oldu

Karabük’te elektrik direğinden çıkan kıvılcımın vatandaşları tedirgin ettiği anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Yurthaber 27-03-24 08:11

Starlink uyduları Bitlis semalarında böyle görüntülendi!

Elon Musk'ın Starlink uydularının geçişi Adilcevaz semalarında görüntülendi. Cep telefonu ile çekilen görüntülerde gökyüzünde tek sıra halde giden uydular vatandaşları heyecanlandırdı.

Haber 27-03-24 01:00

Liseliler arasında bıçaklı kavga! Ortalık savaş alanına döndü

Avcılar’daki bir lisede ders bitimi sonrasında dağılan öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada 1 öğrenci bıçakla yaralandı. 2 öğrencinin de çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralandığı kavga anı, cep telefonu ve güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber 26-03-24 17:59

İmamdan cinsel istismar... 9 yaşındayken başladı, 11 yıl boyunca her hafta devam etti! Videoya çekip tehdit etmiş

Adana’nın Kozan ilçesinde cami imamı M.A., camiye kursa gelen Ç.K.'nin (22), 9 yaşından beri 11 yıl boyunca kendisine her hafta cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine tutuklandı. Ç.K., imamın istismar sırasında cep telefonu ile görüntüsünü çektiğini, kendisini rezil etmekle tehdit ettiğini bu yüzden korkup kimseye bir şey anlatamadığını ileri sürdü. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 16:59

İETT otobüsünde kavga! Şoför ile yolcu birbirine girdi: 'Seni kimseye bırakmam, boksörüm lan ben'

Bayrampaşa'da duraklarda kapıları erken kapattığı iddia edilen İETT otobüsü şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Otobüs şoförü, "Bırakırım bu mesleği. Burada beklerim seni. Seni kimseye bırakmam. Boksörüm lan ben" diyerek yolcunun üzerine yürüdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 26-03-24 13:50

Kimi buldularsa cebinden cep telefonunu çalmışlar! Nevruz kutlamalarından dönüşte yakayı ele verdiler

Nevruz kutlamasında Batman'dan Diyarbakır'a gelen bir araç takibe alındı. Araçta ve içindeki 5 kişinin üzerinde yapılan aramada 22 cep telefonu çıktı. Araçtakiler telefonları çalmadıklarını söyledi. Ancak telefonlar çalmaya başladı ve polis hattaki kişileri de şubeye davet etti. Gerçeğin ortaya çıkması geç olmadı.

Haber 26-03-24 09:54

Diyarbakır'daki nevruz etkinliğinde 22 cep telefonu çalan 5 kişi tutuklandı

Diyarbakır’da gerçekleştirilen nevruz etkinliğinde 22 cep telefonu çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 26-03-24 08:15

Dörtyol’da gümrük kaçağı 20 telefon ele geçirildi

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 20 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Yurthaber 25-03-24 12:38

Beylikdüzü’nde yunus balığının tekneye eşlik ettiği, izleyenleri gülümseten anlar! “İlk defa böylesine denk geliyorum

Beylikdüzü’nde teknesiyle açılan bir vatandaş, yunus balığının kendisine eşlik ettiği anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Haber 24-03-24 18:10

İzmir'de kadına şiddet! Yol ortasında tartıştığı kadına tekme ve yumruk attı

İzmir'de, bir erkek tartıştığı kadını sokak ortasında darbetti. Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 24-03-24 07:14

Araç dışında hiçbir yerde buluşmuyor! Flört uygulaması üzerinden tanışıp erkekleri tuzağına düşürdü, yakayı ele verdi

Antalya'da flört uygulaması üzerinden tanıştığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulamasının şifrelerini öğrenen 1'i kadın 3 şüpheli yakalandı. Hem hesaplardaki parayı hem de bankadan çektikleri kredileri kendi hesaplarına aktaran şüpheliler, 2 milyon liralık vurgun yaptı.

Haber 23-03-24 17:14

Cizre'de sel felaketi! Can pazarı kamerada: Kendisi kurtuldu, başkasını kurtarmak isterken...

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sağanak sırasında sele kapılan kişi kendi imkanlarıyla kurtulduktan sonra arkasından gelen kişiyi de kurtarmak isterken yine suya kapıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, bu kişiler bir süre sonra kendi imkanlarıyla sudan çıktı. Öte yandan, olumsuz hava koşulları nedeniyle Cizre, Uludere ve Beytüşşebap ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

Haber 22-03-24 14:59

Arnavutköy’de trafikte tartışan sürücüler kamerada

Arnavutköy’de sürücülerin trafikte yaşadığı tartışma anları cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken bir sürücü çevreyolunda önünü kestiği otomobilin sürücüsüne bıçak çekti.

Yurthaber 22-03-24 09:54

Cep telefonu ile oy kabinine girilir mi? Cep telefonu ile oy kullanmak yasak mı? Cep telefonu ile oy kullanma cezası

Seçmen kütüğünde kaydı bulunan her vatandaşın seçim günü geldiğinde oy kullanması önemli bir sorumluluktur. Bu yüzden seçme ve oy hakkı bulunan her bireyin seçim gününde oy verme işlemlerini gerçekleştirmesi önemlidir. Oy verme esnasında bireylerin bazı cihazları yanlarında bulundurmaması gerekir. Peki, cep telefonu ile oy kabinine girilir mi?

Haber 21-03-24 18:03

Tokat'ta arazideki kurtlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde 2 kurt, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 21-03-24 14:43

Gören de duyan da koştu, meydan muharebesine döndü! Esenyurt'ta esnafla motokuryelerin kavgasında çekiç ve sopalar havada uçuştu

Esenyurt'ta motokuryelerin esnafla kavgası adeta meydan muharebesine dönüştü. Çevredeki esnaf ve kuryerlerin de dahil olduğu kavgada çekiç ve sopalar havada uçuştu. 4 esnafın yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Haber 21-03-24 12:13

Telefon ve bilgisayar bağımlısı kedi

Kars’ta 5 yaşındaki sahibi Asel ile birlikte sürekli cep telefonu ve bilgisayardan çizgi film ve oyunlar izleyen kedi, oyunların bağımlısı oldu.

Yurthaber 21-03-24 09:45

Rize'de sokak ortasında silahlı çatışma! Cep telefonuyla anbean kaydedildi: Yaralılar var

Rize, Mermerdelen Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde çatışma çıktı. İki grup arasında başlayan silahlı çatışmada 1'i kadın olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Mahalleli çatışma nedeniyle büyük panik yaşadı.

Haber 20-03-24 18:53

Mecidiyeköy'de tartışma! '50 tane dosyam var' diyerek üzerine yürüdü

Mecidiyeköy’de bir araç motosiklete çarptı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü, '50 tane dosyam var' diyerek otomobil sürücüsünün üzerine yürüdü. Tartışmayı çevredeki vatandaşlar önlerken, yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 19-03-24 23:17

Yer: Bursa! ATV'sine bağladığı köpeğini sürükledi

Bursa'da bir kişi, sahibi olduğu köpeği ATV'ye bağlayıp sürükledi. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 18-03-24 20:34

İki aile arasında 'muhtar adaylığı' kavgası! Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde yerel seçimlerde muhtar adaylığı konusunda akraba iki aile fertleri arasında çıkan silahlı kavgada Ali Kiraz, hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Aralarında mevcut muhtar Mehmet Göker'le birlikte 3 kişinin gözaltına alındığı kavga anı cep telefonu ile kaydedilirken, olaydan sonra bazı evlerde çıkan yangınlar itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber 17-03-24 21:45

Kocaeli'de gemi kazası: Vinçler domino taşı gibi devrildi! Olay anı kamerada

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan Evyaport limanında gemi kazası meydana geldi. Kıyaya çarpan gemi devasa vinçleri adeta domino taşı gibi devirdi. Dehşet anları saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 16-03-24 17:07

Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Eşini ve kızını katleden öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: 'Gece yarısı karımın telefonuna...'

Erzurum'da, eşi Kadriye Böçkün’ü 24 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün’ü ise 14 bıçak darbesiyle öldüren 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün'ün (46) ifadesi ortaya çıktı. Böçkün'ün ifadesinde, "Hastayım ve bir aydır ilaçlarımı kullanmıyorum. Gece yarısı eşimin cep telefonuna gelen aramaya sinirlendim. 'O kişiyi ben arayacağım' dedim ve kabul etmeyince mutfaktan aldığım bıçakla üzerine saldırdım. Kızım araya girince ona da vurdum" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 15-03-24 15:30

Adidas'ın Terrex serisi outdoor ayakkabılarında sezon sonu fırsatları

Sezonunda yüksek fiyatlarıyla cep yakan outdoor ayakkabılar, sezon sonunda yarı fiyatına düşmesiyle yüzleri güldürüyor. İyi bir outdoor ayakkabı ihtiyacınız varsa, outdoor severlerin favorilerinden Adidas'ın Terrex serisinde kaçırılmayacak bir indirimin başladığını duyuralım. Bahar Fırsatları kapsamında büyük indirimlerle satışa sunulan ayakkabıları sizin için seçtik.

Haber 14-03-24 14:38

Yer: Antalya! Arka arkaya çakan şimşeklerin dansı böyle görüntülendi

Antalya’da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış ve dolu esnasında çakan şimşekler kenti aydınlattı. O anlar cep telefonları kameralarına yansıdı.

Haber 14-03-24 10:16

Böylesi görülmedi! Telefonuna sızan dolandırıcılar hesabından 509 bin lira çekti, 50 lira da Kızılay'a bağış yaptılar

Erzurum'da yaşayan mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş (43), dolandırıcıların hedefi oldu. Kızıltaş'ın satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcıların, Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yapmaları dikkat çekti. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 14-03-24 09:59

Gezgin Fatih Koparan Bangladeş'ten paylaştı! Gözlerini bir an olsun ayırmadılar: Böyle karşıma dikilip beni izliyorlar”

Sosyal medyadan seyahatlerine dair yaptığı paylaşımları sayesinde 'gezgin' olarak tanınan Fatih Koparan son olarak Bangladeş'ten ilginç bir video yayınladı. Instagram'da 140 bini aşkın takipçisi bulunan Koparan, Bangladeş'te kendisini izleyen yerel halkı cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaştı.

Trend 13-03-24 15:39

TikTok canlı yayınında ölümden döndü! İnşaat işçisinin başına gelen kaza saniye saniye kamerasına yansıdı

TikTok Türkiye'de ve dünyada milyonlarca kullanıcısı sayesinde her geçen gün popüler olmaya devam ediyor. Özellikle TikTok'ta canlı yayın açan kullanıcılar kamera karşısındayken başlarına birbirinden ilginç olaylar gelebiliyor. İnşaatta çalıştığı sırada TikTok canlı yayın açan bir kişinin cep telefonuna ölümle burun buruna geldiği anlar yansıdı.

Trend 13-03-24 08:16

Sosyal medya fenomeni evinin banyosunu kaydeden bir drone görünce şaşkına döndü! Artık evimde bile güvende hissetmiyorum

Sosyal medya fenomeni 22 yaşındaki Kerolay Chaves evinin banyo penceresinin hemen önünde bir drone gördü. Kendisini gözetleyen ve çekim yapan kamerayı fark eden kadın o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan ifşaladı. Sosyal medyadaki paylaşımı kısa sürede beğeni toplayan kadın, "Artık evimde bile güvende hissetmiyorum" diyerek duruma isyan etti.

Trend 12-03-24 13:40

İstanbul’da trafikte yumruklu yol verme kavgaları kamerada: Kadınla tartışınca dayak yedi

Beyoğlu’nda iddiaya göre trafikte yol verme tartışması esnasında bir kadınla tartışan adama diğer sürücüler adeta meydan dayağı attı. Bakırköy’de ise yol verme tartışması yaşayan kadın sürücüler arasında çıkan tartışmada bir kadın aracında inerek diğer aracın camını yumrukladı. Sancaktepe’de bir tır sürücüsü ile araç sürücüsü arasında çıkan tartışma ise kısa sürede son buldu. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 12-03-24 12:24

İlçe ilçe tespit ettik! İstanbul'da iftar menüleri cep yakıyor: Dışarıda iftar yapabilene aşk olsun

Ramazan ayının gelmesiyle beraber restoranların iftar menüleri de bir bir görücüye çıktı. Dün ilk iftarın yapılmasının ardından menü fiyatları bir kez daha gündem oldu. İstanbul'da her bütçeye göre iftar menüsü olmasıyla beraber semtler arasında görülen fiyat farkı müşterilerin dikkatini çekti. Göze batan bir başka konu ise iftar menülerinin geçen seneye göre neredeyse yüzde 100 zamlanması oldu. İşte 2024 yılı ramazan ayında İstanbul'daki iftar menüsü fiyatları...

Finans 12-03-24 11:53

Dehşete düşüren görüntüler! Elektrik kaçağını test etmek için köpeği kullandı

Büyükçekmece'de A.S. (16), aydınlatma direğinde elektrik kaçağı olduğu iddia edilen noktaya köpeği fırlattı. O anları ise A.S.'nin arkadaşı cep telefonu kamerası ile kaydetti. İşte o görüntüler...

Haber 12-03-24 11:30

Yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kaza ile ilgili flaş gelişme! Yaralının kaybolan telefonu ortaya çıktı

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazada yeni detaylar ortaya çıktı. Kazayı yapan 16 yaşındaki oğlu T.C.'yi Mısır'a kaçırdığı belirlenen yazar Eylem Tok'un daha sonra oğluyla ABD'ye kaçtığı ortaya çıktı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, anne ve oğlu için tutuklama kararı çıkarıldığını söyledi. Yaralı birinin kayıp cep telefonun ortaya çıkmasından sonra, kazayla ilgili yeni detaylara ulaşıldı.

Haber 08-03-24 22:32

Elazığ’da tek teker üstünde giden motorcu tehlike saçtı

Elazığ’da tek teker üstünde giden motorcu, hem kendi canını hem arkadaşının canını hem de trafiği tehlikeye attı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 08-03-24 11:01

Mide bulandıran anlar! Hindistan'da bir dansçı bir grup erkek tarafından taciz edildi... Görüntüler sosyal medyanın tepkisini çekti

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü tepkilere neden oldu. Hindistan'da kaydedilen görüntülerde bir kadın dansçı bir grup erkek tarafından taciz edildi. Kadın dansçının yaşadığı zor anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülere tepkiler gecikmedi.

Trend 08-03-24 08:29

Antalya'da alev alev yanan gecekondu küle döndü! O anlar telefon kamerasına yansıdı

Antalya'da bir gecekondu çıkan yangında küle döndü. Gecekondunun alev alev yanma anı vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 07-03-24 21:41
Yurthaber 07-03-24 14:37

Oy kullanacak herkesi ilgilendiriyor! Bu oyuna sakın düşmeyin: Dolandırıcıların 'seçmen' taktiği

Gündemdeki olayları kullanarak vatandaşları kandırmak isteyen dolandırıcılar bu kez de 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacak seçmenleri gözüne kestirdi. Bazı cep telefonlarına "Seçimde oy kullanacağınız sandık değişti" tarzı mesajlar gönderildi. Bu mesajların dolandırıcıların son oyunu olduğu ortaya çıkarken vatandaşlara da 'sakın açmayın' uyarısı yapıldı.

Haber 07-03-24 12:54

MEB'den son dakika duyurusu! Bütün özel okulları kapsıyor, veliler şimdiden sevindi: Önümüzdeki sene ücretsiz ve zorunlu olacak

Milli Eğitim Bakanlığı, bazı yönetmelikleri değiştirdi ve uygulamalar kısa sürede devreye girecek. Fiyatlarıyla cep yakan özel okullar da bu değişikliklerden payını aldı. Bazı okullarda kitap fiyatları velileri isyan ettirirken önümüzdeki yıldan itibaren bu sorun ortadan kalkmış olacak. MEB, bakanlık onaylı kitapları özel okullara ücretsiz gönderecek ve bu kitapların okutulması zorunlu olacak. İşte detaylar...

Egitim 07-03-24 12:00

Sonunda bunu da gördük... Mısır Çarşısı'nda taneyle hurma satışı başladı! Fiyatlar dudak uçuklatıyor

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala, farklı çeşitlerdeki hurmalar tezgahlara çıkmaya başladı. Ancak hurma fiyatları bu yıl cep yakıyor. Her bütçeye uygun hurma satışı yapılan Mısır Çarşısı'nda hurma fiyatı 200 ila 620 TL arasında değişiklik gösteriyor. Üstelik bu yıl taneyle hurma satışı da başladı. Jumbo hurmanın tanesi 15 TL'den satılıyor. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 11:59

Trafik sigortası ve kasko ücretleri cep yaktı! Araç sahipleri için dikkat çeken çağrı: “Eskiden araba alınacak fiyata şimdi sigorta yapılıyor”

Trafik sigortası ve kasko ücretlerine gelen zamlar sonrası araç sahipleri isyanda. Trafiğe çıkan her 5 araçtan birisi ise artan maliyetler nedeniyle sigortasız. Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken araç sahipleri için indirim çağrısı yaptı.

Finans 07-03-24 10:34

Apple cihazlarının zamlı fiyatlarına baktınız mı?

Cep telefonları, modern yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Günümüzde, iletişimden eğlenceye, işten eğitime kadar birçok alanda kullanılan bu cihazlar, hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırmış ve değiştirmiştir.

Haber 05-03-24 19:12

Boğdu, parçaladı, derin dondurucuya koydu... İnternet arama geçmişi kan dondurdu! 'Kemik kaç derecede kül olur?'

Bayrampaşa’da Hakan Öztürk, Muhammed Nuh Kasadar'ı boğarak öldürüp, cesedini parçalayarak derin dondurucuya koydu. Hakim karşısına çıkan sanık Öztürk, ‘’Herhangi bir savunma yapmayacağım, aslında savunma yapmayacağım’’ dedi. Öte yandan sanığın cep telefonunda cinayeti gerçekleştirmeden 10 gün önce "Kemik ateşte yanar mı? Kemik kaç derecede kül olur? aramaları yaptığı belirlendi. Ayrıca telefonundan çocukların müstehcen görüntüleri çıktı. İşte kan donduran vahşetin detayları...

Haber 04-03-24 16:59

Taksi krizleri kamerada! Taksimetre açmadı, istediği ücret dudak uçuklattı

İstanbul’da taksiyle yolculuk yapan bir kadın, seyahat sonunda taksimetre ücretini ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsü ise yaşananları “Seni savcılığa vereceğim” diyerek kayıt altına aldı. Beşiktaş’ta ise taksiye binerek Halkalı’ya gitmek isteyen müşterilerden taksimetre açmadan bin lira isteyen taksi sürücüsü yolcuları yolda indirdi. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 04-03-24 09:59

Yolu kapatan magandalar düğün eğlencesinde havaya böyle ateş açtı

Bursa'nın İnegöl ilçeainde düzenlenen düğün eğlencesinde yine magandalar sahnedeydi. Araçlardan inen şahıslar tabancalarla havaya ateş etti. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 04-03-24 09:04