Cephanelik Haberleri

Jandarmanın durdurduğu araçtan cephanelik çıktı: 2 gözaltı

Sakarya’da jandarma ekiplerince devriye sırasında durdurulan bir araçtan 9 adet tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Yurthaber 2024-03-12 11:55:40

“Mahzen-3” operasyonunda şüphelilerin evinden cephanelik çıktı

Osmaniye’de geçtiğimiz günlerde düzenlenen “Mahzen-3” operasyonunda, şüphelilerin evinden cephanelik çıktı.

Yurthaber 2024-03-06 10:27:48

Yer: Adana! Kendisini MİT mensubu ve polis olarak tanıtan kişinin evinden cephanelik çıktı! Asıl mesleği şaşkına çevirdi...

Adana'da kendini MİT mensubu ve polis olarak tanıtan kişi kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada bir cephanelik ortaya çıkarıldı. Kendisini durduran polislere "hayırdır devrem" diyerek yalanını sürdürmeye çalışan sahte polisin asıl mesleği ise şaşkına çevirdi.

Haber 2024-02-26 10:24:59

Cephanelik gibi ev! Silahları samanların içine gizlemiş

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, bir evin bazı bölümleriyle samanların içine gizlenmiş seyyar dipçikli kalaşnikof, ruhsatsız av tüfeği ve 2 tabanca ele geçirildi.

Haber 2024-01-10 20:22:42

İstanbul’da cephanelik gibi tamirhane

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki bir motosiklet tamirhanesine düzenlenen operasyonda, ruhsatsız dürbünlü bir otomatik silah ve ruhsatsız 4 tabanca ile bu silahlara ait mermiler ele geçirildi.

Yurthaber 12-10-23 09:55

Yapılan aramalarda çıkanlar şaşkına çevirdi! Ev, ev değil adeta...

Aydın’ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri silah kaçakçılığına geçit vermedi. Bir şüpheli şahsın evinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ele geçirildi. Ev, ev değil adeta cephanelik çıktı.

Haber 11-10-23 12:59

Ev değil cephanelik çıktı, poşet poşet silah ele geçirildi

Aydın’ın Çine ilçesinde jandarma tarafından arama yapılan evden ve iş yerinden onlarca silah ile yüzlerce mermi çıktı.

Yurthaber 18-09-23 11:54

Baskın yapılan evden cephanelik çıktı

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir adrese düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve bazı hayvanlara ait tahnitler ele geçirildi.

Haber 17-09-23 14:59

İstanbul'da kafeye silahlı saldırı, çatışma çıktı! 5 İsveçli tutuklandı: Evlerinden adeta cephanelik çıktı

İstanbul'da bir kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. Olayda bir kişi yaralanırken İsveçlilerin evinde yapılan aramada adeta bir cephanelik ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanırken polis her yerde motosikletli saldırganları arıyor.

Haber 15-09-23 16:40

Suç makinesi kıskıvrak yakalandı, evinde cephanelik çıktı

İzmir’de 45 hırsızlık olayından dolayı hakkında hapis cezası bulunan azılı hırsız, polis ekipleri tarafından evinde kıskıvrak yakalandı.

Yurthaber 07-09-23 08:22

Tekirdağ'da eski cephanelikte üretilen istiridye mantarının hasadı yapıldı

Tekirdağ'da eski askeri cephanelik binasında, ayçiçeği kabuğu ve buğday samanı kompostu ile üretilen istiridye mantarının hasadı yapılıyor.

Yurthaber 18-07-23 10:03

Batman’da bir adreste adeta cephanelik çıktı

Batman İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bir adreste yapılan aramada 25 adet tabanca ve çok miktarda tabanca malzemesi ele geçirildi.

Yurthaber 16-06-23 12:41

Yer: İstanbul! Barış Boyun'un kanlı suikast timini trafik kazası durdurdu

İstanbul'da kanlı saldırı hazırlığındaki infaz timini, çete üyelerinin yaptığı trafik kazası durdurdu. Çete üyelerinin geride bıraktıkları araçta mini bir cephanelik ele geçirildi. İnfaz timinin, Barış Boyun suç örgütü üyesi oldukları tespit edildi. İstanbul'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. 17 kişinin gözaltına alındığı olayda 8 kişi tutuklandı. Öte yandan çete üyelerinin kaza anı ve aracı bırakıp gittikleri anın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 12-05-23 06:51

Silah sesleri polisi harekete geçirdi, çatı katından cephanelik çıktı: 11 gözaltı

Tekirdağ Çorlu’da silah sesleri gelmesi üzerine bir evin çatı katına operasyon düzenleyen polis ekipleri, cephanelikle karşılaştı.

Yurthaber 28-04-23 09:53

Stadyuma 'cephanelik' sokmuşlar! Göztepe - Altay maçında ambulans şoförlerinin misafir tribünü tuvaletine bıraktığı yanıcı maddeler basına gösterildi...

Göztepe ile Altay arasında oynanan İzmir derbisinde tribüne atılınca sarı - kırmızılı taraftar Mehmet Çakır'ın ağır yaralanmasına neden olan ve ambulans şoförleri tarafından tuvalete sokulduğu belirlenen işaret fişeği ile meşale, sis bombası ve torpiller, parmak izi incelemesinden sonra emniyette basına gösterildi.

Spor 29-11-22 21:15

Fatih'te 2 polisi vuran saldırganla ilgili şok detay! 'Üzeri cephanelik gibiydi'

Başakşehir'de Güven Güler, 2 kişiyi öldürüp 2 kişi yaraladıktan sonra Fatih'te 2 polise silahlı saldırı düzenleyerek yaraladı. Polisin operasyonuyla yakalanan şüpheli Güven Güler'i yakalanmadan önce saklandığı viyadükte gören Emrah G. yaşananları anlattı. Emrah G., "İki kutu mermi vardı. Yakalanmasaydı, katliam bile yapabilirdi. Üzeri cephanelik gibiydi" dedi.

Haber 20-09-22 17:01

Teröristlerin Tendürek'te kullandığı 9 odalı mağara ile cephanelik bulundu

Teröristlerin yıllarca kullandığı sığınak, barınak ve mağaraların tespit edilmesine yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, içinde mutfak, tuvalet ve depoların olduğu 9 odalı büyük mağara ile çok sayıda silah ve mühimmatın bulunduğu cephaneliği kullanılamaz hale getirdi - Çok sayıda kalaşnikof silah, çeşitli silahlara ait yaklaşık 80 bin fişek, 16 el bombası, tabanca ve şarjör, akü, jeneratör, gıda maddeleri, taşınabilir güneş paneli, ütü ve masası, ilaç, 7 bidon akaryakıtın ele geçirildiği operasyonu AA ekibi görüntüledi

Yurthaber 19-09-22 11:05

Yer: Ataşehir! Market değil sanki cephanelik

Ataşehir'de yasa dışı silah satışı yapıldığı tespit edilerek operasyon düzenlenen market cephaneliği aratmadı. Marketteki tezgahın altında 3 ruhsatsız tabanca, 3 şarjör, 14 fişek bulunurken, market sahibinin evinde yapılan aramalarda ise bir kurusıkı tabanca, 25 kurusıkı tabanca fişeği, bir av tüfeği, 29 av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Market sahibi V.Ö. ve 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

Haber 27-07-22 16:02

Cephanelik ne demek? Cephanelik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatımızın her aşaması kelimelerden oluşur. Bu noktada sık kullanılan kelimeler kadar nadir duyulan kelimelere de rastlanabilir. Bu fark göze çarpsa da tüm kelimeleri birleştiren bir ortak nokta bulunur. Bu ortak nokta da anlamlarının merak edilmesidir. Cephanelik kelimesi de anlamı merak edilen kelimelerden biridir. Türkçenin zenginliğini ortaya koyan kelime deryasının bir parçası olan Cephanelik kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:22

Eşi hapse girdikten sonra suç makinesine dönüştü! 'Hanımağa'nın evinden çıkanlar şoke etti

Eşi cezaevinde girdikten sonra suç makinesine dönüşen 'Hanımağa' lakaplı Pınar Dalkılıç, polisiz düzenlediği operasyonla yakalanmıştı. İstanbul Esenler'de uyuşturucu ve silah ticareti yapan 'Hanımağa'nın evinde bulunan cephanelik ise şoke etti. Silahların yanı sıra yüzlerce hap da ele geçirilirken, Dalkılıç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 22-04-22 13:32

Üzerinden cephanelik çıkan kadının savunması pes dedirtti: Kızımı evlendirecektim

Antalya’da 20 adet silahı satmak isterken jandarma tarafından suçüstü yakalanan ve "Çocuğumu everecektim. Ama beş kuruşum yoktu. Çocuğumu evlendirmek için bu işi kabul ettim" diyen kadın kurye ile kadının evinin balkonunda yakalanıp silahları Konya’dan birlikte getirdiğini itiraf eden şüpheli, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 14-09-21 19:23

Diyarbakır'da Gizli Osmanlı Cephaneliği Bulundu

Diyarbakır’ın ilk kurulduğu yer olduğuna inanılan İçkale’de 56 yıl sonra yapılan kazılarda, Osmanlı İmparatorluğuna ait gizli bir cephanelik bulundu. Kazıda, 1.Dünya Savaşından sonra İtilaf Devletlerine teslim edilmesi gereken ancak saklanan 782 el bombası ortaya çıkarıldı.

Haber 05-08-21 12:59

Diyarbakır’da cami bahçesinde bulunan eski tabuttan cephanelik çıktı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çermik İlçesinde cami bahçesinde tabut içerisinde ve kullanılmayan eski okul binasında uzun namlulu silah ve tabanca ile mühimmat bulundu. Olayla ilgili 2 şüpheli ise gözaltına alındı.

Haber 13-07-21 16:45

Polis son anda fark etti! Cephanelik ele geçirdi

Adana'da havaya ateş açan silahlı grup, polisleri görünce kaçmaya çalıştı. Kovalama sırasında şüphelilerin otomobilinden atıldığı belirlenen bir kalaşnikof marka piyade tüfeği, iki ruhsatsız av tüfeği ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltın alındı.

Haber 29-06-21 07:45

Cezaevinden yönetmişler! Organize suç çetesine operasyon, cephanelik ele geçirildi

Diyarbakır’da cezaevinde olan çete liderince yönetilen organize suç örgütüne yönelik hava destekli operasyon gerçekleştirildi. 25 kişinin gözaltına alındığı operasyonda cephanelik ele geçirildi.

Haber 04-06-21 10:34
Haber 15-03-21 09:35

Ev değil adeta cephanelik

Manisa’nın Akhisar ilçesinde Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan aranan şahsın yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 1 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, bir adet balistik yelek, 38 adet mühimmat ve bir adet şarjör, bir adet ruhsatsız av tüfeği ve 3 adet fişek ele geçirildi.Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando timleri tarafından Akhisar ilçesine bağlı Büknüş Mahallesi’nde kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan aranan D.D.’nin (19) saklandığı M.Y.’ye (80) ait eve operasyon düzenledi.

Haber 11-03-21 20:21

Jandarmanın uyuşturucu operasyonunda evden cephanelik çıktı

Aksaray’da jandarmanın uyuşturucu tacirine yönelik bir ikamete gerçekleştirdiği operasyonda evde uyuşturucuyla birlikte tabanca, tüfekler ve mermiler ele geçirildi.Operasyon, Aksaray’ın Yenikent beldesinde bir ikamete yönelik gerçekleştirildi.

Haber 03-03-21 13:16

Otomobile silahlı saldırı düzenleyenlerin evinden cephanelik çıktı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir kişinin otomobiline silahlı saldırı düzenleyen zanlıların evinden cephanelik çıktı.Edinilen bilgiye göre, 11 Şubat tarihinde Kadirli ilçesinde M.T.

Haber 18-02-21 11:03

Şüphe üzerine durdurulan araçtan cephanelik çıktı

Aydın’ın Efeler ilçesinde polis ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçan otomobilden 2 adet ruhsatsız silah, silahlara ait 21 fişek ve kullanımı yasak bıçak ele geçirildi.Olay, Orta Mahalle 205 sokak üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi.

Yurthaber 15-02-21 17:07

Batman’da teröristlere ait cephanelik ele geçirildi

Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCK terör örgütünün kırsal yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda Hasankeyf’te çok sayıda mühimmat ele geçirildi.Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin tespit ve deşifre edilerek, teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik Yıldırım-14 Şehit Uzman Jandarma Çavuş Bülent Doğan operasyonunda Hasankeyf kırsalında terör örgütü mensuplarının izi sürüldü.

Haber 12-02-21 14:59

Avanos’ta uyuşturucu tacirinin evinde adeta cephanelik ele geçirildi

Nevşehir’in Avanos ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında şüpheli şahsın evinde yapılan aramada adeta cephanelik ele geçirildi.Edinilen bilgilere göre, Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında İ.A.Ş.’nin evinde ve üzerinde yapılan aramada 12,86 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 5 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 5 adet 6,35 mm çapında tabanca fişeği, 52 adet av tüfeği fişeği, 1 adet uyuşturucu madde içme düzeneği, 1 adet alüminyum folyo, 38 adet pipet ele geçirildi.

Yurthaber 08-02-21 12:08

İş yeri cephanelik çıktı

Aydın’ın Didim ilçesinde bir iş yerinde yapılan aramada iki tabanca, bir av tüfeği ve bunlara ait mermi ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Kom Grup Amirliği ekiplerince bir işyerinde arama yapıldı.

Yurthaber 05-02-21 12:25

Kalaşnikofla haraç isteyen zanlının evi cephanelik gibi

Adana’da haraç istediği, vermeyenlerin de iş yerlerine uzun namlulu silahla ateş ettiği öne sürülen zanlı evinde yakalanırken, yapılan aramada 2 uzun namlulu silah, 2 tabanca, 1 tüfek , çelik yelek ve çok sayıda mermi ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Emre H.

Haber 26-01-21 10:04

Teröristin üzerindeki kroki incelendi, mini cephanelik bulundu

Diyarbakır’da geçtiğimiz aylarda düzenlenen operasyonlarda etkisiz hale getirilen Doktor Amara kod adlı Müzeyyen Aydınlı isimli teröristin üzerinden çıkan kroki bölgesinde yapılan operasyonda, metropollerde yapılması planlanan eylemlerde kullanılmak üzere gizlenmiş mini cephanelik ele geçirildi.Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca 3 Ekim 2020 tarihinde icra edilen operasyonda etkisiz hale getirilen Doktor Amara kod adlı Müzeyyen Aydınlı’nın üzerinde çıkan krokinin değerlendirilmesi üzerine, Bağlar İlçesi Yeşildallı Mahallesi kırsalında operasyon düzenlendi.

Haber 25-01-21 16:16

Evden cephanelik çıktı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde jandarma ekiplerinin bir eve yaptıkları operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve mermiyle yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.

Haber 21-01-21 18:21

Evden cephanelik çıktı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde jandarma ekiplerinin bir eve yaptıkları operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve mermiyle yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bir evde çok sayıda ateşli silah bulundurulduğu ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.

Yurthaber 21-01-21 17:58

Otogardaki valizden çıkanlar şaşkına çevirdi

Eskişehir’de şehirlerarası otobüs terminaline giren bir kişinin valizinden adeta cephanelik çıktı.Edinilen bilgiye göre, şehirlerarası otobüs terminaline gelen F.K.

Yurthaber 21-01-21 16:13

Batman’da cephanelik ele geçirildi

Batman’da kuru sıkı tabancaların namlusunu değiştirerek silahlara atış kabiliyeti kazandıran ve ticaretini yapan şebekeye yönelik polis tarafından operasyon düzenlendi.

Haber 12-01-21 13:20

Cephanelik Mesire Alanında temizlik çalışması

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cephanelik Mesire Alanında temizlik çalışması gerçekleştirdi.Ekipler, etrafa çok fazla çöp atılması üzerine bölgede temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yurthaber 12-01-21 10:33

Cephanelik gibi eve operasyon

Gaziantep’te Jandarma Komutanlığı ekiplerince cephanelik gibi bir eve yapılan operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına bağlı Nizip Jandarma Komutanlığı ekiplerince Nizip ilçesinde bir eve operasyon yapıldı.

Haber 08-01-21 13:24

Tarihi eser operasyonundan cephanelik çıktı

Adana’nın Pozantı ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı belirlenen 3 kişi, kaçak kazı yaparken suçüstü yakalandı.

Haber 05-01-21 13:50

Kazan Vadisi’nde silah ve mühimmat ele geçirildi

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Kazan Vadisi Han Yaylası mevkiinde yapılan operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi.Valilik tarafında yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı tarafından İl Emniyet Müdürlüğü desteği ile PKK/KCK bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen Çalışmalar kapsamında; 29.12.2020 günü Çukurca ilçesi Kazan Vadisi Han Yaylası mevkiinde yapılan operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarına ait cephanelik içerisinde yapılan arama faaliyeti sonucunda;1 adet Doçka Silahı, 1842 adet Doçka mühimmatı, 1 adet 82 mm’lik Havan ve Sehpası,13 adet 82 mm’lik Havan mühimmatı, 14 adet Havan Tapası, 1 adet SPG 9 (Geri Tepmesiz Tüfek) Roket ve Sehpası, 29 adet SPG 9 (Geri Tepmesiz Tüfek) Mühimmat Sevk Fişeği, 27 adet SPG 9 Mühimmatı, 1 adet Savunma tipi El Bombası ele geçirilmiştir.

Haber 30-12-20 18:33

Cephanelik gibi otomobil polise takıldı

Aydın’da şüphe üzerine durdurulan bir otomobilden 10 adet ruhsatsız silah, bu silahlara ait 10 adet şarjör ve 13 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemek amacı ile yapılan çalışmalar sürüyor.

Yurthaber 30-12-20 16:09

Hakkari’de cephanelik ele geçirildi

Hakkari’nin Kavaklı köyü kırsalında PKK/KCK bölücü terör örgütüne ait çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince PKK/KCK bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 26-27 Aralık tarihlerinde merkez Kavaklı köyü Katomarinos bölgesinde operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.

Haber 28-12-20 21:39

Operasyonda mini cephanelik ortaya çıktı

Denizli’de silah ve uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı belirlenen şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda, ortaya çıkan mini cephanelik görenleri hayrete düşürdü.Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) ekipleri silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi.

Yurthaber 28-12-20 17:15

Mardin’de mini cephanelik ele geçirildi

Mardin’in Derik ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 2 piyade tüfeği, 2 av tüfeği ve 3 tabanca ile şarjör ele geçirildi.

Haber 27-12-20 18:21

Ordu’da kumar oynanan barakadan cephanelik çıktı, 16 kişiye 50 bin 400 TL ceza kesildi

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bir barakada kumar oynayan 16 kişi hakkında 50 bin 400 lira ceza kesildi, yapılan aramalarda ise ruhsatsız silahlar, suç aletleri ve uyuşturucu madde ele geçirildi.Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Karapınar Mahallesi’nde bulunan baraka içerisinde kumar oynadıkları tespit edilen 16 kişi yakalandı.

Haber 24-12-20 09:03

Batman’da bir evde mini cephanelik çıktı

Batman’da bir eve düzenlenen operasyonda çok sayıda silah, şarjör ve bıçak ele geçirildi.Batman merkez Aydınlıkevler Mahallesinde ikamet eden C.T.

Haber 14-12-20 14:07