Cerrahi Haberleri

Yanağından ceviz büyüklüğünde tümör alınan kadın ölümden döndü! Göğsünden doku alınarak yeni bir yanak yapıldı

Kazakistan'da yaşayan 61 yaşındaki Aıganym Yeleuova, 1 yıl önce ağız kanseri olduğunu öğrendi. Ülkesinde ameliyat olan ancak hastalığı nüks eden Yeleuova, tedavi için Türkiye'ye geldi. Konuşma, yeme ve içme gibi hayati fonksiyonlarını kaybetmek üzere olan hastanın ağız tabanından sol çenesine yayılan ceviz büyüklüğündeki tümör 3 saatlik operasyonla alındı. Yeleuova'ya göğsünden doku alınarak yeni bir yanak yapıldı. Pipetle beslenen yavaş yavaş konuşabilen hasta ölümden döndü.

Haber 20-01-2024 14:23

Hayatının hatasını yaptı! Dudak dolgusu yüzünden başına gelenler dehşete düşürdü

İnce dudaklı olanlar veya dudak şeklini değiştirmek isteyenler dudak dolgusu uygulamasını sıklıkla kullanıyor. Bu uygulama doğru yerde yapılmadığında çok ciddi sonuçlara yol açabiliyor. Karli Gardner, TikTok uygulaması üzerinden dudak dolgusu yaptırdıktan sonra başına gelenleri paylaştı.

Haber 08-09-2022 16:18

Dümdüz göğüslerini büyütmesi herkesi şaşırttı! Göğüsleri büyük gösterecek yöntemler

Küçük göğüs çok daha rahat olsa da birçok kadın göğüslerinin boyutlarından memnun değil. Göğüsleri büyütmek için çok çeşitli uygulamalar bulunuyor. Ancak sadece cerrahi operasyonlar yaptırmak istemiyor ve göğüslerinizin sadece elbise üzerinden büyük görünmesini istiyorsanız aşağıda bulunan göğüsleri büyük gösterme yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Kadin 07-09-2022 07:04

Sandığınız kadar uzun değilmiş: Kadınların orgazm olmasına yetecek penis boyu açıklandı! Penis boyunu uzatmak için...

Penis boyu birçok erkeğin açıklayamadığı problemleri arasında bulunuyor. Toplum uzun cinsel organın daha hızlı ve etkili orgazm yarattığını düşünüyor. Ancak yapılan araştırmalara göre kadınların orgazm olması için penisin düşünülen boyutlarda olmasına gerek yok. Ayrıcı penisi uzatmak için çok çeşitli yöntemler bulunuyor.

Haber 06-09-2022 11:35

Cerrahi

Cerrahi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Cerrahi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer son yolculuğuna uğurlandı

İnançer'in naaşı, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, dua ve ilahilerle binlerce kişinin eşliğinde getirildiği Nureddin Cerrahi Tekkesi'ne defnedildi

Yurthaber 05-09-2022 19:55