Cete Lideri Haberleri

Son dakika | 'Emekli maaşı' hesabı konuşmasına damga vurdu! Özgür Özel: Zam yapalım dediğimde 'yok' dedikleri paranın 2 katı bu

Son dakika haberi: Yerel seçim başarısının ardından ilk grup toplantısındaki konuşmasına CHP lideri Özgür Özel, "Bugün tarihi bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz" sözleriyle başladı. Merkez Bankası'nın 2023 zararını açıkladığı raporu anımsatan Özel, "Bu para 'En düşük emekli maaşını 17 bin lira yapalım' dediğimde 'Yapamayız, para yok' dedikleri paranın tam 2 katıdır" deyip emekli maaşları için dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

Finans 2024-04-16 14:10:11

Son dakika | Bahçeli MHP'nin oy oranını hesapladı: Hani nerede yüzde 5'in altında? Televizyon bülbülü profesöre sesleniyorum!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin yerel seçimde aldığı sonuçlarla ilgili "Milletimizin mesajını aldık ve gerekli çalışmaları başlattık" mesajını verdi. MHP'nin sandıktan başarıyla çıktığını savunan Bahçeli, Türk siyaset tarihine geçen "40 yapar" hesaplamasına benzer bir çıkışa daha imza attı. "Televizyon bülbülü olan bir profesöre sesleniyorum" diyen Bahçeli "Hani nerede yüzde 5'in altında oy oranımız, hani nerede küçülen MHP?" dedi.

Haber 2024-04-16 11:00:38

CHP lideri Özgür Özel'in yeni imajı! 'Değişim' ona da yaradı: Önce gözlüklerini bıraktı şimdi de saçlarını boyattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'taki yerel seçimlerden sonra iki ameliyat geçirdi. Ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat olan CHP lideri Özel'in son olarak saçlarını boyaması dikkat çekti.

Haber 2024-04-16 06:36:31

CHP lideri Özgür Özel'den YSK'ya Hatay için yeni başvuru! Hal, tam kanunsuzluk halidir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuruda bulundu. Lütfü Savaş ile birlikte geldiği YSK önünde açıklama yapan CHP lideri Özgür Özel, 300'e yakın seçmenin yurt dışında oy kullandığını, o gün yurt dışında bulunduklarını ispatladıklarını söyledi. Özel, "Hal, tam kanunsuzluk halidir. 3 bin 389 ölü seçmen seçimlerde oy kullanmıştır" dedi.

Haber 2024-04-15 19:50:36

Bahçeli'nin çağrısına rest çekti: Müsavat Dervişoğlu'ndan 'Meral Akşener' iddiasına yanıt geldi

İYİ Parti'de hareketli günler yaşanırken MHP lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e "Partisinin başında kalmalı" çağrısı gelmişti. İYİ Parti genel başkan adaylarından Müsavat Dervişoğlu, Bahçeli'nin çağrısına sert bir yanıt verdi. Dervişoğlu ayrıca Akşener'in kendisini desteklediği iddialarını da yanıtladı.

Haber 15-04-24 15:47

İsrail'in eli tetikte: İran'a karşılık için fırsat kolluyorlar! Savaş Kabinesi toplandı, ilk açıklama geldi

Dün akşam topraklarına İran'dan yüzlerce füze fırlatılan İsrail'in nasıl bir tavır alacağı merak konusuydu. Bugün Savaş Kabinesi, İran saldırılarına verilecek yanıtı masaya yatırmak üzere toplandı. Savaş Kabinesi üyesi ve ana muhalefet lideri Benny Gantz'den çatışmanın süreceği sinyali geldi.

Haber 14-04-24 16:31

İran-İsrail gerilimi sonrası CHP lideri Özgür Özel'den açıklama: Büyük endişeyle izliyoruz'

İran'ın İsrail'e yönelik düzenlediği "Gerçek Vaat Operasyonu" saldırısıyla ilgili CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Özel, "Bölgemizi tehdit eden İsrail ile İran arasındaki karşılıklı saldırıları büyük endişeyle izliyoruz" dedi.

Haber 14-04-24 14:14

İran-İsrail geriliminde füzeler ateşlendi! Saldırı sonrası dikkat çeken sözler: 3. Dünya Savaşı'nın eşiğindeyiz

İran'ın İsrail'e insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı başlatmasının ardından "3. Dünya Savaşı" uyarısı dikkat çekti. Tüm dünyada endişe yaratan açıklama Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro'dan geldi. Kolombiya lideri Petro, ABD'yi soykırıma destek vermekle suçlarken "3. Dünya Savaşı'nın eşiğindeyiz" diye konuştu.

Haber 14-04-24 05:19

İran lideri Hamaney'den İsrail'e başlattıkları saldırı sonrası ilk açıklama: 'Siyonist rejim ektiğini biçecek'

İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA ve füze saldırısı başlattıklarını duyurdu. Tüm dünyada gündem olan saldırı açıklamasının ardından İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ilk sözler geldi. Hamaney "Siyonist rejim ektiğini biçecek. İran siyonist rejimi cezalandırılacak." dedi. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ise İsrail'e saldırı konusunda ABD'ye gerekli uyarıyı yaptıklarını açıkladı.

Haber 14-04-24 00:01

Karamollaoğlu'ndan Hamas liderine başsağlığı mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail'in son saldırılarında çocuklarını ve torunlarını kaybeden Hamas lideri İsmail Haniyye'ye başsağlığı dileklerini iletti.

Haber 11-04-24 15:30

MHP'li Feti Yıldız'dan Özgür Özel'e 'ölüm' göndermeli mesaj! CHP'den tepki gecikmedi: Bahçeli'nin sözlerinden daha kötüsü olmaz derken...

Bayramın ilk günü gazetecilere açıklama yapan CHP lideri Özgür Özel, Devlet Bahçeli'nin sandık sözlerini hedef almıştı. MHP'li Feti Yıldız'dan, Özel'e çok konuşulacak bir cevap geldi. Şeyh Edebali öğütünü hatırlatan Yıldız, "İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler" ifadelerini kullandı. CHP'den bu açıklamaya tepki gecikmedi.

Haber 11-04-24 14:41

Hamas lideri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşme anı böyle görüntülendi

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu ve 4 torunu yaşamını yitirdi. Bu saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’yi arayarak başsağlığı diledi. O anların görüntüleri de yayınlandı.

Haber 11-04-24 07:41

İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı! Hamas lideri İsmail Heniyye'nin 3 oğlu hayatını kaybetti

İsrail'in Gazze kentinin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı'nda hareket halindeki bir aracı hedef alması sonucu Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin 3 oğlu ve torunlarından bazıları hayatını kaybetti.

Haber 10-04-24 18:18

Savaş çanları çalıyor: İran 'Cezalandıracağız' dedi, İsrail'den sert yanıt! ABD medyası: 'Her an saldırabilir'

İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğunu vurması sonrası bölgede tansiyon yükseldi. İran ve İsrail'den peş peşe açıklamalar geldi. İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail’in İran konsolosluğuna yönelik saldırısının “cezalandırılacağını” söyledi. İsrail yönetimi ise herhangi bir saldırıya güçlü bir karşılık verileceğini belirtti. Öte yandan ABD medyası İran'ın her an saldırabileceğini belirtirken, ABD Başkanı Biden ise "İsrail'i her koşulda koruyacağız" dedi.

Haber 10-04-24 17:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe temaslar

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu. Öte yandan Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile de telefonda görüştü. Ayrıca Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Tinubu ile de görüştü.

Haber 10-04-24 14:37

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 3 günde 3 ameliyat geçirdi! Değişimi dikkat çekti

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimin ardından hem ses tellerinden hem de gözlerinden operasyon geçirdi. Üç günde 3 ameliyat geçirip sağlığına kavuşan Özel, Ramazan Bayramı için memleketi Manisa'ya gitti. Burada Manisa eski belediye başkanlarının mezarlarını ziyaret eden Özgür Özel'in değişimi de dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Haber 10-04-24 00:28

CHP Hatay için pes etmiyor, Özgür Özel de kolları sıvadı: 'Başka ihtimal yok! Bizzat ben yapacağım'

Hatay'da seçim sonrası tartışmalar bitmek bilmedi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) son olarak CHP'nin itirazını reddetmişti. Ancak CHP lideri Özgür Özel, "Hatay seçimlerinin iptal olması dışında bir ihtimal yoktur" diyerek sürecin takipçisi olacağını belirtti.

Haber 09-04-24 16:52

CHP lideri Özel'den Ramazan Bayramı mesajı: Gazze başta olmak üzere mezalimin son bulmasını diliyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Özgür Özel mesajında Gazze'deki katliama dikkat çekti.

Haber 09-04-24 16:29

Cemaat lideriyle fotoğrafı gündem oldu! Başsavcı hakkında harekete geçildi: Soruşturma başlatıldı

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in "Süleymancılar" olarak bilinen dini yapılanmanın lideri Alihan Kuriş'le fotoğrafı çıktı. Gündem olan karenin ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu Başsavcı Eskiler hakkında soruşturma başlattı. Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner konuyla ilgili "Gereği yapılır elbet" ifadelerini kullandı.

Haber 08-04-24 12:21

CHP lideri Özgür Özel Sabah Gazetesi'ne konuştu! Dikkat çeken röportaj

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. Gazetenin yazarlarından Yavuz Donat'ın sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu isteyeceğim. Nereye randevu verirse orada görüşeceğim." diye konuştu. Özel'in söz konusu açıklamalarının "Makama saygından asla taviz yok" başlığıyla gazetenin manşetinde yer alması ise dikkat çekti.

Haber 08-04-24 08:33

Togg, elektrikli otomobil satışlarında zirvedeki yerini sağlamlaştırdı

Türkiye elektrikli otomobil pazarında yılın ilk çeyreğinde satış lideri 4 bin 145 araçla Togg oldu.

Finans 04-04-24 14:50

Özgür Özel'den ses getirecek çıkış! 'Artık birinci partiyiz' dedi ve ekledi 'Erdoğan'ı arayacağım'

31 Mart seçimlerinin ardından siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Bayramın yaklaşmasıyla CHP lideri Özgür Özel merak edilen detayı açıkladı. Canlı yayına katılan Özel, Erdoğan'ın geçen bayramda kendini aramadığını belirterek, "Geçen bayram o birinci partiydi ben seçim başarısı elde etmiştim. Onun araması münasip olurdu beni aramadı diye ben partilerinde beni arayan en üst rütbedeki kişiyi aramıştım. Şimdi biz birinci partiysek şimdi Sayın Cumhurbaşkanını aramak bana düşer." dedi.

Haber 04-04-24 09:45

Sosyal medya Babacan'ın tutmayan öngörüsünü konuşuyor! CHP sözleri gündem oldu: Olmaz dediği her şey oldu

31 Mart seçimlerinin sona ermesinin ardından geçmişte yapılan birçok öngörü gündem oldu. Bunlardan en çok konuşulanı ise DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın CHP için söylediği sözler oldu. 2023 seçimlerinde CHP listelerinden seçime giren ve milletvekili çıkarmayı başarabilen DEVA Partisi lideri Babacan o dönemki eleştirilere, "CHP'nin tek başına kazanması mümkün mü?' diyerek karşılık vermişti.

Haber 02-04-24 09:59

CHP lideri Özgür Özel'den 'erken seçim' yorumu! En çok sevindiği ve en çok üzüldüğü şehirleri açıkladı... 'Hayal kırıklığı' dedi, 3 isme tepkisi dikkat çekti

31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarıyla 47 yıl sonra yeniden birinci parti olan CHP'de genel başkan Özgür Özel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs'ta da bu sevinci yaşayabileceklerini ancak hatalarından ders çıkardıklarını söyleyen Özel, "Aldığımız her oyun CHP değil, Türkiye İttifakı oyu olduğunun farkındayım" dedi. Erken seçim iddialarıyla ilgili de konuşan Özel, en çok sevindiği ve en çok üzüldüğü şehirleri açıkladı. Özel'in özellikle 3 isme yönelik tepkisi ise dikkat çekti.

Haber 02-04-24 08:21

SON DAKİKA | Devlet Bahçeli'den seçim sonuçları sonrası ilk açıklama! 'Erken seçim' sözleri dikkat çekti

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim sonuçları sonrası ilk kez açıklamada bulundu. "Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir" diyen Bahçeli'nin, 'erken seçim' ile ilgili sözleri dikkat çekti. MHP'nin seçimlerde büyük bir başarı elde ettiğini belirten Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabinesine de tam destek verdiğini belirtti. İşte Bahçeli'nin o açıklamaları...

Haber 01-04-24 13:35

Seçim hüsranı sonrası İYİ Parti lideri Akşener istifa edecek mi? Tepkiler giderek artıyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün 14.30 sıralarında seçime dair basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. Hem parti içinde hem de seçmen arasında tepkilerle karşılaşan Akşener'in istifa edeceği de kulislerde dönen dedikodular arasında... Akşener'e en önemli tepkiyi İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'dan geldi. Yılmaz hem İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu hem de Akşener'i istifaya çağırdı.

Haber 01-04-24 11:03

Çok partili sisteme geçişin ardından Cumhuriyet tarihinde bir ilk! CHP ilk kez o ilde birinci oldu

31 Mart seçim gecesi sona erdi. Birçok ilde sürpriz sonuçlar ortaya çıktı. En dikkat çeken sonuçlardan biri de Manisa'da yaşandı. CHP lideri Özgür Özel'in ilinde çok partili sisteme geçişten sonra CHP ilk kez birinci parti çıktı. Öte yandan CHP’nin Şehzadeler Belediye Başkan adayı Gülşah Durbay seçimi kazanarak, Manisa tarihinin ilk kadın belediye başkanı oldu.

Haber 01-04-24 01:35

Özgür Özel ile Meral Akşener arasında 'Balıkesir' polemiği yaşanmıştı! Balıkesir'de CHP adayı Ahmet Akın farklı sonuçla seçimi kazandı

CHP lideri Özgür Özel ile İYİ Parti lideri Meral Akşener arasında 'Balıkesir adayı' krizi yaşanmıştı. Özel 2019 seçimlerini hatırlatarak Akşener'e adayları Turhan Çömez'i geri çekme çağrısı yapmıştı. Akşener ise "CHP'nin jest isteme işleminden bıktım usandım, midem bulanıyor artık" yanıtını vermişti. Bu tartışmaların ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimindeki sonuç dikkat çekti. CHP'nin adayı Ahmet Akın, AK Parti ve İYİ Parti adaylarının önünde farklı şekilde seçimi kazandı.

Haber 01-04-24 00:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçimlerle ilgili ilk açıklama: 31 Mart bizim için bir bitiş değil dönüm noktasıdır

Türkiye'nin aylardır beklediği seçim birçok ilde sonuçlandı. CHP lideri Özgür Özel'den zafer konuşması gelirken gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da seçimle ilgili ilk açıklamasını AK Parti Genel Merkezi'nde yaparak, "31 Mart bizim için bir bitiş değil; aslında bir dönüm noktasıdır. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırmıştır." ifadelerini kullandı.

Haber 01-04-24 00:36

İstifa edeceği iddia edilmişti! İYİ Parti lideri Meral Akşener seçim sonuçları sonrası Genel Merkez'den ayrıldı

Son dakika haberi: Yerel seçim sonuçları büyük sürprizlere sahne olurken, İYİ Parti'nin oy oranındaki düşüş gündem oldu. Sadece il olarak Nevşehir'i kazanan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddia edildi. İYİ Parti lideri Akşener, seçim sonuçlarının ardından genel merkezden ayrıldı. Akşener'in yarın bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Haber 01-04-24 00:02

Türkiye haritası kırmızıya döndü, Kılıçdaroğlu göndermeleri olay oldu: Sakın öndeyiz diye twit atma

2024 seçimleri sürpriz sonuçlara sahne oldu. Pek çok ilde AK Parti'nin elinde olduğu belediye CHP'ye geçerken; CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti oldu. 14 Mayıs'taki genel seçimlere oranla sandıktan çıkan sürpriz sonuçlar sonrası eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündem oldu. Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan göndermeler sosyal medyada çok konuşuldu.

Finans 31-03-24 21:09

Devlet Bahçeli'ye ne oldu? Yüzündeki morlukların nedeni belli oldu, Ankara'dan gelen fotoğraflar dikkat çekti!

Türkiye, sandık başında! Seçim heyecanı sürerken oy kullanılan okullardan yeni görüntüler gelmeye de devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamalar sırasında yüzünde bazı morluklar olduğu görüldü. Bu morlukların neden kaynaklandığı merak edilirken Bahçeli'nin kolunda da bir sargı vardı.

Haber 31-03-24 14:10

Papa Franciscus, Paskalya yortusu öncesindeki Haç Yolu ayinine katılamadı

Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus, Paskalya Yortusu öncesinde Roma'da yapılan geleneksel "Haç Yolu (Via Crucis)" ayinine katılımını bu yıl "sağlığını korumak" gerekçesiyle son anda iptal etti.

Haber 29-03-24 23:35

Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İnterpol kırmızı bülteniyle “Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve “Dolandırıcılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Maxat Rakhishov’un İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-23’ Operasyonuyla yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 29-03-24 08:02

Papa Franciscus, 12 kadının ayağını yıkayarak tek tek öptü

Katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Katoliklerin bu hafta sonu kutlamaya hazırlandığı Paskalya Yortusu ritüelleri çerçevesinde 12 kadın mahkumun ayağını yıkadı. Papa Franciscus, önceki papalardan farklı olarak rahiplerin yerine yardıma muhtaçlar ya da mahkumların ayağını yıkamayı tercih ediyor.

Haber 29-03-24 07:31

İmamoğlu seçimi kazanır mı? sorusuna yanıt verdi! CHP lideri Özel, Giresun'u, Trabzon'u, Sinop'u kazanacağız dedi; Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli için iddialı konuştu

İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den iddialı açıklamalar geldi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Özel "İmamoğlu seçimi kazanır mı?" sorusuna yanıt verdi. Her anketin bir öncekinden daha iyi geldiğini belirten Özel, "Farkı artıracağını düşünüyorum" diye konuştu. "Giresun'u, Trabzon'u, Sinop'u kazanacağız" diyen Özel; Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli'yi de almaları halinde şaşırmayacağını söyledi.

Haber 28-03-24 10:54

CHP lideri Özgür Özel'den Sarıyer'den bağımsız aday olan Şükrü Genç'e çekil çağrısı! 'Kusura bakma affedemeyiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sarıyer Belediye Başkanı ve bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç'e 'adaylıktan çekil' çağrısı yaptı. Özel, "Oktay Aksu kazanıyor. Eğer, gerçekten bu partiye gönül verdiysen bugün yarın açıklamanı yaparsın, çekilirsin. Pazartesi günü gelirim, rozetimi kendim takarım. Yok, şimdi çekilmeden, pazarı getirdin, bize korkulu rüyayı gördürttün, Pazar günü seçimi kazandık, ondan sonra döneyim. Kusura bakma, affedemeyiz" dedi.

Haber 27-03-24 21:21

MHP lideri Devlet Bahçeli'den 31 Mart mesajı! Terörist yandaşları Türkiye'nin gücünü tanıyacaklar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" isminde bir yazılı açıklama yaptı. Yerel seçimlere sayılı günler kala Bahçeli, "DEM'in ve CHP'nin yönetimi altında bulunan belediyelerin kötü ve kötürüm hallerine daha fazla tahammül etmek, sabır göstermek, seyirci kalmak ne mümkün ne de muhtemeldir." ifadelerini kullandı.

Haber 27-03-24 16:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yozgat mitinginde konuştu! Ortada bir matruşka ittifakı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta düzenlenen AK Parti mitinginde halka seslendi. 50 bin kişinin katıldığı mitingde Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'e yüklendi. Erdoğan ayrıca muhalefet partileri arasındaki ittifak konusunda da "Seçmenin iradesini işporta malı gibi birilerine peşkeş çekiyorlar. Karşımızda matruşka ittifakı var." ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-24 16:36

Türkiye'deki motosikletli ölüm çetesine suikast talimatı: İntikam için düğmeye basmış! Barış Boyun hedef göstermişti, korkunç plan suya düştü

Daltonlar çetesinin firari lideri Barış Boyun, Yunanistan'da altı adamının öldürülmesi üzerine intikam için düğmeye bastı, suikast talimatını verdi. Boyun'un motosikletli ölüm timi, suikast planının son aşamasına geldi ancak farkında olmadıkları bir şey vardı: Polisin gözleri üzerindeydi! İstanbul'dan Tekirdağ'a yapılan yolculukların dikkat çekmesi üzerine başlatılan araştırma suikast hazırlığındaki ölüm çetesinin planını suya düşürdü.

Haber 26-03-24 08:13

Selahattin Demirtaş İstanbul için çağrı mı yapacak? Kulisler hareketlendi, CHP lideri Özel'den açıklama geldi

Yerel seçimlere günler kala eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın açıklama yapacağı iddiasına ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken değerlendirmeler geldi. "Sayın Demirtaş'ın Edirne Cezaevi'nden İstanbul seçimlerine yönelik bir açıklama yaparak seçime yönelik hamle yapacağını falan beklemiyorum açıkçası" diyen Özel, böyle bir açıklama gelmesi takdirde kendileri de gerekli açıklamayı yapacaklarını belirtti.

Haber 26-03-24 07:46

Özgür Özel'den o isimle ilgili dikkat çeken sözler! Bahçeli'ye dosyalar gittiğinde 'Vallahi ben bunlara inanmam' demedi

CHP lideri Özgür Özel, Manisa'da yaptığı konuşmada MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özel, "Cengiz Ergün artık Manisa'ya zulmettiğin günlerin sonu geldi, yeni başkanın adı, artık Ferdi" derken Devlet Bahçeli ile alakalı da çarpıcı ifadeler kullandı. Özel, "Bahçeli'ye bununla ilgili dosyalar gittiğinde Devlet Bey, 'Vallahi ben bunlara inanmam' demedi" dedi.

Haber 23-03-24 14:52

'Gece gündüz bizi konuşuyorlar' diyen Fatih Erbakan isyan etti: Yukarıdan talimat gitmiş, ambargo var

Seçim dönemine damgasını vuran Yeniden Refah Partisi'nin lideri Fatih Erbakan "Gece gündüz bizden bahsediyorlar. Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar" sözleriyle dikkat çekti. Erbakan, "Yukarıdan talimat gitmiş, ambargo var" diyerek televizyon ekranlarında yeterince yer bulmamalarına sitem etti.

Haber 22-03-24 16:56

Galler’in yeni Başbakanı belli oldu! Avrupa'da bir ilk

Galler’de Başbakan Mark Drakeford’un görevden çekilmesinin ardından parlamentoda yapılan oylama ile Galler İşçi Partisi Lideri Vaughan Gething, ülkenin yeni başbakanı seçildi. Gething, Avrupa’daki ilk siyahi lider olarak kayıtlara geçti.

Haber 20-03-24 20:20

Emeklilere seyyanen zam söylentileri kulislerin 1 numaralı gündemi oldu! Akşener 'arkadaşımdan duydum' dedi rakam vererek açıkladı: Emekliler ayağa kalkar

2024 Ocak ayı itibarıyla emeklilere verilen zam yüzleri güldürmedi. Hal böyle olunca hem vatandaşlar hem siyasetçiler emekli maaşlarındaki düşüklüğü dillerinden düşürmedi. Bugün gelen bir haber ise emeklileri heyecanlandırırken kulisleri de hareketlendi. Seyyanen zam iddiası sonrası İYİ Parti lideri Meral Akşener de 'Arkadaşımdan duydum' diyerek tartışmalara katıldı. Rakam veren Akşener 'emekliler ayağa kalkar" dedi. İşte detaylar...

Finans 20-03-24 19:37

CHP lideri Özgür Özel'den Gökhan Zan yorumu! Şaşırmadım diyerek açıkladı: Gözündeki ateşi farklı gördüm!

Seçime günler kala TİP, Gökhan Zan'ın adaylığından desteğini çekerken gözler bir yandan da CHP'ye çevrildi. Daha önce TİP'in Hatay'da CHP'ye kaybettirecek bir potansiyeli olduğunu söyleyen CHP lideri Özgür Özel, yaşanan pazarlık ve montaj iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. CHP lideri "Gökhan Zan'ın gözündeki ateşi farklı gördüm. Başka bir hırs vardı. Hukuk sürecini takip edeceğiz ama duyduğuma, gördüğüme şaşırmadım." dedi.

Haber 20-03-24 06:42

Türkiye bu iki seçeneği konuşacak! Erdoğan'ın önü açılmalı deyip tüm siyasi partilere çağrı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu benim son seçimim" çıkışı sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Ayrılamazsın! Türk milletini yalnız bırakamazsın" seslenişi de bir o kadar konuşulmuştu. MHP'den flaş bir çıkış daha geldi. Bahçeli'nin sözlerine açıklık getiren Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "Erdoğan bir kez daha aday olmalı. Bunun yolu belli" deyip Türkiye'nin konuşacağı iki seçeneği gündeme getirdi.

Haber 19-03-24 08:55

Babacan'dan Ümit Özdağ ile yapılan gizli protokole ilişkin açıklama! 'Denize düşen yılana sarılır'

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Millet İttifakı adayı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan 'gizli protokole' ilişkin açıklama yaptı. "Biz protokolden birincisini biliyorduk ama ikincisini bilmiyorduk" diyen Babacan "O günkü sıkışmışlıkla 'denize düşen yılana sarılır' şeklinde değerlendirdik" dedi.

Haber 18-03-24 23:38

Akşener, 'Erdoğan'a oy istiyor' eleştirileri hakkında ilk kez konuştu: 'Sayın Erdoğan yapacak bunu'

Seçimlere 13 gün kala siyasi arenada tartışmalar devam ediyor. İYİ Partili lideri Meral Akşener Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Diyorlar ki Meral Akşener, Erdoğan'a oy istiyor. Ne alakası var kardeşim." dedi. Hükümeti eleştiren Akşener, 'para yok' iddiaları için de, "Hadi oradan be Suriyelilere para buluyorsun da emekliye, öğretmene mi bulamıyorsun?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 17:55