Cevap Haberleri

YDUS soru ve cevapları nasıl sorgulanır? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? ÖSYM YDUS soru ve cevap sorgula!

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2022-YDUS) 18 Aralık'ta tamamlandı. Sınavda adaylara, soruları cevaplandırmaları için 100 dakika süre tanındı. Sınavın tamamlanmasının ardından adayların gözleri, sınav soru ve cevap anahtarına çevrildi. Peki YDUS soru ve cevapları nasıl sorgulanır? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM YDUS soru ve cevap sorgulama linki!

Egitim 18-12-2022 14:22

KPSS ortaöğretim soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı nereden sorgulanır?

Lise mezunu adayların kamuda personel olması için girmesi gereken KPSS ortaöğretim sınavı 6 Kasım'da tamamlandı. Sınava katılan adaylar, sınavın sorularının ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. KPSS ortaöğretim soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı nereden sorgulanır? İşte detaylar...

Egitim 06-11-2022 15:15

Bakan Nebati'den Türkiye'yi eleştiren Yunan Bakan'a tepki! 'Saygısızlık'

Suudi Arabistan'da devam eden 6'ncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'nın bugünkü oturumunda gergin anlar yaşandı. Yunanistan Kalkınma ve Yatırım Bakanı Adonis Georgiadis dün konu dışına çıkıp Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamalar yapmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yunan Bakan'ın açıklamalarına tepki gösterdi. Bakan Nebati, ikili meselelerin bu platforma getirilmesinin saygısızlık olduğunu dile getirdi.

Finans 26-10-2022 20:10

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan'dan hakkındaki iddialara dair açıklama:

"Benim ve ailemin FETÖ ile bir irtibatını bulun öğretim üyeliğinden istifa etmeye hazırım"

Yurthaber 29-08-2022 16:09

Cevap

Cevap Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cevap Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP'li Seyit Torun'un sözlerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan videolu yanıt! 'Bu devletin hiçbir kanunsuz işi olmaz'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un "CHP'li Belediyeleri soruşturmak için İçişleri Bakanlığı'nda özel birim kuruldu" sözlerinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir video yayınladı. Soylu, yayınladığı videoda "Bu devletin hiçbir kanunsuz işi olmaz. Esasen devlet olmanın da, demokrasinin de, hukukun da temeli budur. Paylaştığımız bu gerçekler ışığında, iftira sahiplerini özür dilemeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 12-08-2022 19:45