Cevik Kuvvet Minibusu Haberleri

Bursa'da nefes kesen operasyon! İHA'lar da katıldı, tüm mahalle ablukaya alındı... Kimisi çatıda kaçarken, kimisi gardıropta saklanırken yakalandı

Bursa'dan nefes kesen bir operasyon düzenlendi. 100 ekip, 8 dedektör köpek, 2 İHA ve 1000 polisle yapılan operasyon film setlerini aratmadı. Evlerin çatılarından kaçmaya çalışan torbacılar İHA'lar tarafından tespit edilirken, bazı zehir tacirleri ise saklandıkları evlerin gardıroplarından çıktı. Gözaltına alınan 60 şüpheli Çevik Kuvvet otobüslerine bindirilerek Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Haber 2024-03-12 10:57:34

Film gibi 6 gün yaşadı ama hiç hatırlamadı! Başından geçenleri öğrenince kulaklarına inanamadı... 'Yaşamam imkansızdı'

Nefes darlığı, yüksek ateş şikayetiyle başvurduğu devlet hastanesinden bilinci kapalı, entübe edilmiş durumda Acıbadem Kent Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilen Ahmet Kuvvet (50) hiçbir şey hatırlamadığı 6 günün sonunda gözlerini yeniden hayata açtı. Tedaviyi gerçekleştiren Doç. Dr. Cüneyt Narin, “Kendisi için verilmiş hiçbir kararı bilmeyen hastamız uyanıp da süreci öğrenince ‘yaşamam imkansızdı” dedi. Mutlu son ekip çalışmasıyla geldi” dedi.

Kadin 2024-02-19 07:21:32

Manisa'daki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki! Vali Ünlü'nün makam aracıyla alandan ayrıldı

Irak'ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın cenazesi, Manisa'da toprağa verildi. Törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, camiye girerken protesto edildi. Özgür Özel, korumalar ve güvenlik eşliğinde caminin bahçesine girerken, gerginlik cenaze namazı sırasında da devam etti. Özel Vali Enver Ünlü'nün makam aracına binerek alandan ayrıldı. makam aracını yumruklayan kişilere, çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Haber 2023-12-24 21:04:40

Kahvehanede silahlı çatışma! Ölü ve yaralılar var

Samsun'un Bafra ilçesinde bir kahvehanede çıkan kavga kanlı bitti. İki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. Olayın ardından yaralıların yakınları hastaneye akın ederken, bölgeye il merkezinden çok sayıda çevik kuvvet ekibi de sevk edildi.

Haber 2023-11-19 18:44:36

Diğer Haber Etiketleri

Bursa uyuşturucu operasyon Göz yoğun bakım entübe edilmek Kalp‎ by pass nedir anjiyo Özgür Özel cenaze Manisa şehit Samsun silahlı kavga yangın UKOME Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ersin Tatar DEAŞ terörist Kocaeli trafik kazası msb Esenyurt kavga hava kuvvetleri komutanı Bayrampaşa sivil silahlı saldırı Silahlı çatışma Gaziantep Sinan Akçıl sosyal medya yaşında Nureddin Nebati Sakarya Namaz cinayet dambıl dumbell bench bench press bench press faydaları bench press hangi kasları çalıştırır bench press nasıl yapılır bench press ne demek bench press nedir bench press nereyi çalıştırır incline bench press Faruk Çelik Protesto hopaspor ak parti Üsküdar ibb Antakya deprem Bakan cenk da, erden hakemi iyet tff amedspor Bursaspor gerginlik son dakika Adıyaman Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Aksaray Ekrem İmamoğlu Atina kitabe osmanlı arması restorasyon restore tadilat Hulusi Akar Diyarbakır ifade terör saldırısı Gözaltı zanlı Çevik Kuvvet polis soruşturma Mardin esnaf lokantası tarif kelle paça kelle paça çorbası kelle paça çorbası tarifi kelle paça tarifi kelle paça faydaları eş anlamlı kelimeler Elazığ komutan Irak sınır soğan kaza solunum yatak odası karanfil hastalık virüs enerji stres antibiyotik İzmir pasaport Azerbaycan TSK Türk Silahlı Kuvvetleri resmi gazete Milli Savunma Bakanlığı Sağlık Bakanı Sağlık Bakanlığı personel alımı Gaziantep Üniversitesi test Yenişehir MHP Milli Savunma Bakanı

Gece yarısı alevlere teslim oldu! Bursa'da alevler geceyi gündüze çevirdi

Bursa'da gece yarısı sularında 10 katlı bir binada yangın çıktı. Yangına müdahale için 33 itfaiye aracı ve 100 personel devreye girdi, ayrıca çevik kuvvet polisleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın saatler sonra söndürülebildi.

Haber 12-11-23 07:15

UKOME toplantısı sırasında arbede çıktı! Baygınlık geçirdi

İstanbul'da Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı sırasında salon dışında toplanan 8+1 taksi dolmuş sahipleri eylem yaptı. Eylemciler salona girmeye çalışınca arbede çıktı. Güvenlik görevlileri ile arbedede bir eylemci kısa süreli baygınlık geçirdi. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile salona girmesi engellenen kalabalık salon önünden ayrıldı.

Haber 26-10-23 13:16

KKTC'den Alman özel kuvvetlerinin Güney Kıbrıs'a gelmesine tepki: Uluslararası anlaşmalara aykırı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) kontrol ettiği bölgelere Almanya özel kuvvet birliklerine bağlı askerlerin gelmesine tepki gösterdi. Tatar, "Kıbrıs Cumhuriyeti'nin garantörü olan Türkiye ile ortağı olan bizim iznimiz ve onayımız olmadan yabancı askeri kuvvetlerin Ada'ya gelmesi uluslararası anlaşmalara aykırıdır." dedi.

Haber 23-10-23 20:46

İzmir'deki mağarada bulundu: Teröristler hepsini oraya saklamış! Bornova'da DEAŞ operasyonunda ele geçirilenler şoke etti

İzmir'in Bornova ilçesindeki bir mağaraya teröristlerce çok sayıda malzeme gizlendiği ortaya çıktı. Kentte DEAŞ'a yönelik operasyon için düğmeye basıldı. Operasyona dedektör köpekleri, Bomba İmha ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri de katıldı.

Haber 18-09-23 10:56

Kocaeli'de zincirleme trafik kazası! 5 polis yaralandı

Kocaeli'de zincirleme trafik kazası meydana geldi. 5 aracın karıştığı kazada 5 çevik kuvvet polisi yaralandı.

Haber 16-09-23 17:01

MSB duyurdu! Memur alımına ilişkin sözlü sınav sonuçları yayımlandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Kuvvet Komutanlıklarına memur alımına ilişkin sözlü sınav sonuçları yayımlandı.

Haber 31-08-23 22:19
msb

Esenyurt'ta çocukların kavgasına aileler de karıştı, ortalık savaş alanına döndü

Esenyurt’ta sokakta oynayan çocuklarının kavgasına ailelerin de karışmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Silah ve döner bıçağı da kullanılan kavgada 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen özel harekât ve çevik kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İşte detaylar...

Haber 08-08-23 18:05

Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ziya Cemal Kadıoğlu ile ilgili araştırmalar hız kazandı. YAŞ toplantısının bugün yapılmasının ardından kararlar açıklandı. Hava Kuvvetleri Komutanlığına Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu atandı. Peki, Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 03-08-23 16:38

İstanbul'da kavgayı ayıran polis memuru silahla bacağından vuruldu

Görev dışında olan sivil çevik kuvvet polisini vuran şüphelinin ve çevredeki vatandaşların kaçış anları güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 31-07-23 07:40

Kavgayı ayıran polis memuru silahla bacağından vuruldu!

İstanbul'da kavgayı ayıran polis memuru silahla bacağından vuruldu. Bayrampaşa ilçesindeki olayda, görev dışında olan sivil çevik kuvvet polisini vuran şüphelinin ve çevredeki vatandaşların kaçış anları güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haber 31-07-23 00:34

Gaziantep'te katliam gibi silahlı kavga! 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralı

Gaziantep'te, husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı. Silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olay sonrası bölgede, özel harekat polisleri ve çevik kuvvet ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Haber 03-07-23 10:48

Sinan Akçıl, oy kullanmaları eleştirilen gurbetçilere teşekkür etti! Hatice Beline kuvvet dedi

Sinan Akçıl 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerden sonra oy kullanmaları eleştirilen gurbetçilere teşekkür ederek "Siz olmasanız Türkiye çok zor durumda kalır" dedi. Şarkıcı Hatice ise bunun üzerine yaptığı yorumla dikkat çekti.

Magazin 30-05-23 14:59

Bakan Nebati’den dikkat çeken seçim sözleri! Sosyal medyada gündem oldu: ‘14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak…’

Türkiye cumhurbaşkanını seçmek için tarihinde ilk kez ikinci tur oylaması yapmaya hazırlanırken siyasi isimlerden açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda 28 Mayıs öncesi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Nebati, “Millet sevdasını, hizmet aşkını zırhtan elbise yapanları hiçbir kuvvet asla durduramaz. Vuslat yakındır. 14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak” dedi.

Finans 20-05-23 14:19

Sakarya'da tehlikeli gerginlik: Namaz sonrası 2 ev ateşe verildi

Sakarya’nın Erenler ilçesinde silahlı kavgada ölen Mutlu Ayhan'ın (28) yakınları, cenaze namazı sonrası saldırganlara ait olduğu iddia edilen 2 evi taşlayarak eşyaları ateşe verdi. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile olay sonlandırılırken, iki evde maddi hasar oluştu.

Haber 08-05-23 18:41

Dambıl antrenmanı nasıl yapılır, ne işe yarar? Dambıl çalışmanın faydaları nelerdir, dambıl ile vücut geliştirilir mi?

Dambıl antrenmanı fitness dünyasında oldukça popüler olan ve ağırlık kaldırma egzersizleri yaparken kullanılan ekipmanlardan biridir. Dambıllar sporcuların evde veya spor salonlarında kendi başlarına yapabilecekleri birçok farklı egzersiz sunar. Dambılların avantajlarından biri kardiyo ve kuvvet antrenmanı gibi farklı hedefler için kullanılabilmeleridir. Peki, dambıl ile vücut geliştirilir mi, spora yeni başlayanlar kaç kg dambıl seçmeli?

Haber 08-05-23 14:04

Bench press nedir? Bench press çeşitleri nelerdir?

Bench press spor salonlarında ve evde yapılan bir kuvvet egzersizidir. Bench press barbell veya dambıl kullanarak göğüs, triseps ve ön omuz kaslarını çalıştırmaya odaklanır. Bu egzersiz özellikle vücut geliştirme, fitness ve kuvvet sporları alanlarında popülerdir ve bu spor dallarında başarılı olmak için sık sık yapılır. Pek çok vücut geliştirmecinin gözdesi olan bench press nedir, nasıl yapılır?

Haber 30-04-23 22:01

Hopaspor maçında AK Partili Faruk Çelik'e protesto! Tribünü terk etti, polis önlem aldı

Eski Bakan ve AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Faruk Çelik, 3. Lig’de oynanan Hopaspor-Tepecikspor maçında tribünlerin tepkisiyle karşılaştı. Bir grup Hopaspor taraftarının ıslıklı protestosuyla karşılaşan Çelik; önce bulunduğu tribünü terk etti, maç bitimindeyse çevik kuvvet polisi eşliğinde stattan ayrıldı.

Haber 24-04-23 09:49

Üsküdar sahilinde yıkım tartışması! Polis bölgede nöbet tutuyor! Kaymakamlık ve İBB'den açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Üsküdar Kaymakamlığı arasında, Salacak'taki sahilde kafe ve restoranların yıkımıyla ilgili tartışma devam ediyor. Kafe ve restoranların önünde çevik kuvvet ekiplerinin bekleyişi sürerken konuyla ilgili Üsküdar Kaymakamlığı da bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada söz konusu yapıların 'Yapı Kayıt Belgesi'nin bulunduğu vurgulandı. İBB'nin açıklamasında ise "Mimar Sinan'ın eseri korunacağına, onun estetiği ve bütünlüğünü bozan kafe himaye edildi" denildi.

Haber 14-04-23 01:55

Sihirli dokunuş

Dördüncü yüzyılda Antakya'da yaşamış bir filozof var. Adı Libanios. Antakya Akademisi'ni kurmuş. Güzel bir sözü var, şöyle diyor; "Melekler dünyaya bir daha inmeye karar verirlerse Antakya’ya inecekler." Şu an Antakya’dan giden dostlarım; bir melek olup Antakya’ya yeniden inin. Biliyorum dev dalgalarla boğuşuyorsunuz. Arkanızda hiçbir güç kuvvet yok ama asla yalnız değilsiniz.

Haber 11-04-23 17:06

Bursaspor-Amedspor maçında ortalık savaş alanına döndü! Futbolcular birbirine girdi... Süleyman Soylu: Açığa alındılar!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadelede eden ekiplerden Bursaspor 23. hafta mücadelesinde sahasında Amedspor'u ağırladı. 2-1'lik Bursaspor üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşma öncesi ısınmaya çıkan futbolcular arasında gerginlik yaşandı. İki takım futbolcuları arasında yaşanan arbedeye çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Karşılaşma gergin bir ortamda başlarken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan tribünlerde açılan posterlere dair bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 05-03-23 14:04

Tayinini Adıyaman’a aldı, gittiği gece depreme yakalandı: Ailesi hala enkaz altında

Kahramanmaraş'taki 7,7 büyüklüğündeki deprem Adıyaman'ı da etkiledi. İki yıllık çevik kuvvet polisi Servet Çelik, depreme Adıyaman’a tayin olduğu gece yakalandı. Çelik’in (42) yakını Ahmet Oruç, "İstanbul’da çevik kuvvette görev yapıyordu. Tayinini Adıyaman’a aldı, gittiği gece depreme yakalandı. Göçük altından çıkarıldı, şu anda buraya geldi, şu an içeride. Ama ailesi hala enkaz altında" dedi.

Haber 07-02-23 09:08

Aksaray’da Çevik Kuvvetten ’şok’ denetim

Aksaray’da suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde Çevik Kuvvet ekipleri trafik polisleri eşliğinde şehir meydanında ’şok’ denetim gerçekleştirdi.

Yurthaber 30-01-23 07:53

Ekrem İmamoğlu’ndan Atina’da dikkat çeken ‘kardeşlik ve birlik’ mesajı

Balkan ülkelerinden belediye başkanları Atina'da buluştu. B40 Balkan Şehirleri Ağı Atina Zirvesi kapsamında Atina’ya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da gitti. Balkan ülkeleri içerisindeki farklılık ve çeşitliliklere dikkati çeken İmamoğlu burada yaptığı konuşmasında "Birlikten kuvvet doğar" mesajı verdi.

Haber 23-01-23 14:54

Esenyurt'taki markette yetersiz bakiye kavgası! Akrabaları da karıştı, ortalık savaş alanına döndü

İstanbul Esenyurt'ta bir markette kasiyer ve müşteri arasında kart bakiyesi yetmemesi nedeniyle kavga çıktı. Kadının akrabaları da kavgaya karışında, ortalık savaş alanına döndü. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat polisleri sevk edildi. Polis ekipleri öfkeli kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. 2 kişinin gözaltına alındığı olayda, kavgaya çok sayıda kişi darbedilip yaralandı.

Haber 15-01-23 21:47

Bursa'daki komutanlar ocağının 131 yıllık Osmanlı arması ve kitabesi yenilendi

Sultan Abdülmecid döneminde "Mekteb-i Fünun-u İdadi" adıyla açılan, günümüze kadar 4 harbiye reisi ile serasker, 5 genelkurmay başkanı ve çok sayıda kuvvet komutanı yetiştiren Bursa'daki Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulunun 131 yıllık binasının Osmanlı arması ve kitabesi restore edildi.

Yurthaber 06-01-23 11:20

Son dakika: Bakan Akar Teyakkuz durumunda sürüyor diyerek mesaj verdi! Yunanistan'a 'barış eli' tepkisi: Yanlış hesap Ankara'dan döner

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte Kilis'te harekat merkezinden terörle mücadeleye ilişkin mesajlar verdi. Akar, mesajında Yunanistan'la yaşanan gerilime değinirken "Yanlış hesap Ankara'da döner. Teyakkuz durumunda faaliyetlerimiz sürüyor" dedi.

Haber 01-01-23 13:07

Diyarbakır'daki terör saldırısını gerçekleştiren terörist, suçunu itiraf etti

Diyarbakır'da çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında düzenlenen, 8'i polis memuru 9 kişinin yaralandığı terör saldırısını gerçekleştirdiği gerekçesiyle tutuklanan terörist, bombayı araca kendisinin yerleştirdiğini itiraf etti. - Tutuklanan terörist F.A: - "Diyarbakır'a bu ayın ilk haftasında bir örgüt mensubu bombayı getirdi. Sonra patlatacağımız yeri görmeye gittik. Planlarımızı yaptık. Bombayı arabaya ben yerleştirdim"

Yurthaber 22-12-22 08:19

Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin 4 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır'da çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında düzenlenen, 8'i polis memuru 9 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

Yurthaber 20-12-22 13:10

Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin gözaltı sayısı 17'ye yükseldi

Diyarbakır'da çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında düzenlenen, 8'i polis memuru 9 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınanların sayısı 17'ye yükseldi.

Yurthaber 19-12-22 12:27

SON DAKİKA | Diyarbakır'da polis servisine hain saldırı! Bombalı araç patlatıldı, yaralılar var... Bakan Soylu: Sorgulanan kişi itiraf etti

Son dakika: Diyarbakır-Mardin yolu üzerinde bombalı araç, polis çevik kuvvet aracının geçtiği sırada patlatıldı. Saldırıda gelen ilk bilgilere göre biri sivil olmak üzere 9 kişi yaralandı. Saldırı ihbarının ardından bölgeye güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olayda gözaltı sayısı 5'e yükseldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sorgulanan kişinin saldırıyı itiraf ettiği açıkladı.

Haber 16-12-22 06:34

Ne hastalık kalır ne yorgunluk: Esnaf lokantası usulü kelle paça tarifi! Kelle paça nasıl yapılır?

Kelle paça kışın en sağlıklı çorbaları arasında yer alıyor. Vücuda anında kuvvet veren kelle paça esnaf lokantalarının vazgeçilmez lezzetlerinden. Evde esnaf lokantası usulü kelle paça yapmak istiyorsanız aşağıdaki tarif tam size göre! Bu kelle paça çorbası tarifi içen herkese şifa dağıtıyor.

Yemek 07-12-22 11:15

Kuvvet eş anlamlısı nedir? Kuvvet kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Kuvvet kelimesi anlam bakımından ve eş anlamlı kelimeleri bakımından zengin bir kelimedir. Güç belirtisi anlamında kullanılan kuvvet, bir insan için kullanıldığı zaman kuvvetli olarak karşımıza çıkar. Günlük yaşamda sıkça kullanılan kelimelerden biri olan kuvvet kelimesinin kullanım alanı oldukça geniştir. Peki, kuvvet kelimesinin eş anlamlısı olan kelimeler nelerdir?

Egitim 06-12-22 17:10

Elazığ'da hareketli anlar! Alkollü sürücü, emniyet binasına otomobiliyle girmeye çalıştı

Elazığ'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde dün akşam hareketli anlar yaşandı. Çevik Kuvvet binasına girmeye çalışan otomobilin sürücüsü, polisin 'dur' ihtarına uymadı. Polisler havaya ateş açması sonucu aracı durdurdu. Otomobilden inen ve alkollü olduğu belirlenen şüpheli, gözaltına alındı.

Haber 02-12-22 02:26

SON DAKİKA | Bakan Akar ve komutanlar sınır hattında!

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Irak sınırında incelemelerde bulundu.

Haber 27-11-22 14:13

Gribin düşmanı, antioksidan deposu, tam bir mikropsavar...

Doğal antibiyotik denince akla ilk gelen besinlerden biri olan soğanın faydaları saymakla bitmiyor. Yemekleri lezzetlendirdiği kadar bünyeye de kuvvet veren soğan, mikropsavar özelliği ile hastalıkları sizden uzak tutuyor. Bağışıklığı zirveye çıkaran, grip düşmanı soğan aynı zamanda antioksidan deposudur.

Haber 26-11-22 10:30

Gaziantep’te otomobille polis midibüsü çarpıştı! 5'i polis 6 yaralı

Gaziantep’te Çevik Kuvvet polislerini taşıyan midibüs lastiğinin patlaması sonucu otomobille çarpıştıktan sonra devrildi. Kazada 5 Çevik Kuvvet polisi ve otomobil sürücüsü yaralandı.

Haber 18-11-22 22:21

Hemen deneyin: Yatak odanıza koyacağınız soğan ile fark yaratın! Etkileri şaşırtacak

Soğan doğal antibiyotik olarak görülüyor. Her yemeğin olmazsa olmazı olan soğan vücuda kuvvet sağlıyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Soğanın faydasını duyanlar oldukça şaşırıyor. Özellikle kışın görülen hastalıklar için soğan vazgeçilmez nimetler arasında bulunuyor. Yatak odasında baş ucunuza koyacağınız soğanın etkileri ise fark yaratıyor.

Haber 09-11-22 15:19

Özel harekat ve çevik kuvvet devreye girdi! Göç idaresinde olay çıkarttı... Sınır dışı edilecek

Kocaeli İl Göç İdaresi’nde özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de devreye girdiği büyük bir olay çıktı. Azeri suç örgütü lideri Hacıyev İlqam Zilqam, İzmir’de sahte pasaporta yakalanıp sınır dışı edilmek üzere Kocaeli’ne getirildi. Rusya’ya gönderileceğini iddia eden Azeri suç örgütü lideri göç idaresini karıştırdı. Şahsın Azerbaycan’a sınır dışı edileceği öğrenildi.

Haber 06-11-22 18:17

Eskişehir’de bir gecede 8 bin 542 şahıs sorgulandı

Eskişehir’de 340 polis ve 1 tim çevik kuvvet ile yapılan geniş çaplı denetimde 8 bin 542 şahıs, 587 araç ve 94 umuma açık yer kontrol edildi.

Yurthaber 04-11-22 13:23

Milli Savunma Bakanı Akar ve kuvvet komutanları sınır hattında

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ile gittiği Hakkari'de, helikopterle sınır hattına geçti. Akar ve komutanlar, sınır birliklerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Haber 02-11-22 14:51

Milli Savunma Bakanlığı ve TSK'ya uzman yardımcıları alınacak! Başvuru tarihleri açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ile Genelkurmay Başkanlığı ve kuvvet komutanlıklarına sözlü sınav sonucuna göre 65 uzman yardımcısı alımı gerçekleştirilecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda, başvuru tarihleri de açıklandı.

Haber 28-10-22 02:08

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları neler?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 85 bin personel alımı gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlıkta 'Beyaz Reform'a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın." ifadelerini kullanmıştı. Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları neler? İşte merak edilenler...

Haber 21-10-22 16:04

Sporcuların performansı bilimsel analizlerle artırılacak

Gaziantep Üniversitesinde kurulan "Sporcu Performans Ölçüm Değerlendirme ve Rehabilitasyon Merkezi"nde, kuvvet, dayanıklılık, beceri, koordinasyon, reaksiyon ve vücut kompozisyon gibi 25 analizle sporcuların en üst düzeye ulaşması sağlanıyor

Yurthaber 19-10-22 11:05

Bursa'da korkunç silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı! Çevik kuvvet devreye girdi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Saldırgan gözaltına alınırken ilçeye güvenlik amacıyla çok sayıda çevik kuvvet ekibi gönderildi.

Haber 28-09-22 23:51

MHP'li isme İstanbul'da silahlı saldırı! Hastane güvenlik çemberine alındı

İstanbul Sancaktepe'de sabah saatlerinde silahlı bir saldırı gerçekleşti. Saldırıya uğrayan kişinin MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcı Erkan Hançer olduğu belirlendi. Kanlar içinde yere yığılan Hançer Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Güvenlik amacıyla hastane önüne çok sayıda çevik kuvvet gönderildi.

Haber 27-09-22 16:25