Çevre Ve Şehircilik Bakanı Haberleri

Bakan açıkladı: Konut kredisinin detayları netleşti! İşte verilecek hibe miktarı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yürütülecek kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamındaki "Yarısı Bizden Kampanyası"na ilişkin merak edilen 8 sorunun yanıtını paylaştı. Kampanyada verilecek hibe miktarı da belli oldu.

Finans 17-03-2024 14:21

Bakan Özhaseki net konuştu! 'Ağa gelmiş, hatırlı gelmiş, partili gelmiş... Yok öyle bir şey'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de bir dizi temaslarda bulundu. Ziyaretinde gazetecilere açıklama yapan Bakan Özhaseki "Taviz yok. Ağa gelmiş, eşraf gelmiş, hatırlı gelmiş, partili gelmiş. Yok öyle bir şey. Başkanlar dimdik duracak. Fay kırığının geçtiği yerde sağlı sollu 65 metrelik bir hatta bina koyamazsınız" dedi.

Haber 17-08-2023 18:26

Bakan Kurum açıkladı! İşte ‘Yarısı Bizden’ kampanyasında son durum…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, konutta Yarısı Bizden kampanyasına bugüne kadar 108 bin 246 bina için başvuru yapıldığını açıkladı. Kurum deprem bölgesinde kaldırılan enkazlarla ilgili de merak edilen soruya yanıt verdi: Deprem hafriyatı ne olacak? İşte detaylar…

Finans 06-05-2023 12:54

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar, kaç TL oldu? Kentsel dönüşüm kira desteği hangi illerde veriliyor? Bakan Kurum'dan açıklama geldi!

Kentsel dönüşüm kira desteği miktarı merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümde kira yardımlarının arttırıldığını duyurdu. İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir gibi illerde verilen kira desteklerine zam yapıldı. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar, kaç TL oldu? Kentsel dönüşüm kira desteği hangi illerde veriliyor?

Finans 10-03-2023 18:33

Çevre Ve Şehircilik Bakanı

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çevre Ve Şehircilik Bakanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bakan Kurum: 56 bin 80 binayı yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olarak tespit ettik

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Tüm illerimizde 577 bin 689 bina, yani 2 milyon 665 bin 317 bağımsız bölüm inceledik. Bunlardan 56 bin 80 binayı yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olarak tespit ettik" dedi.

Haber 16-02-2023 20:33

Bakan Kurum duyurdu! İşte arsa ve iş yeri için başvuru sayısı

İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuruda rakamlar belli oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuranların sayısını açıkladı.

Finans 18-11-2022 14:22

Bakan Kurum'dan sosyal konut projesiyle ilgili açıklama! 'Çalışmalarımızı daha da hızlandırdık'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesiyle ilgili barınma ihtiyacına cevap veren, sosyal konutta adeta bir devrim niteliği taşıyan bu dev yatırımın; dünyada eşi ve benzerinin olmadığını vurguladı. Açıklamasının devamında Bakan Kurum, "Halihazırda devam eden çalışmalarımızı daha da hızlandırdık" dedi.

Haber 29-09-2022 14:01