Cevresel Etki Degerlendirmesi Haberleri

Tüpgaz ile pişen yemekler daha mı lezzetli?

Kimileri için bir tutku, kimileri için bir hobi olan yemek pişirmenin püf noktası, doğru pişirme yöntemlerini uygulamaktan geçiyor. Pişirme tekniği ve şekli yemeğin lezzetine doğrudan etki ediyor. Bununla birlikte önemli konulardan biri alevin verimli olması ve doğru bir biçimde kullanılması. Güçlü alev ve verimlilik denilince bugün tüpgaz önemli bir enerji kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle restoranlarda gördüğümüz büyük alevlerle pişen yemekler tam anlamıyla bir lezzet şöleni!

Haber 2024-04-03 13:19:02

Bağırsak çalıştıran smoothie tarifi! İftar sonrası içildiğinde muhteşem etki gösteriyor! Yüksek lif kaynağı

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızı etkileyen önemli bir faktördür. Düzenli olarak bağırsakları çalıştıran besinler tüketmek önemlidir. Bağırsak çalıştıran smoothie tarifi, iftar sonrası içildiğinde muhteşem etki gösteriyor. Bu smoothie, yüksek lif kaynağı olmasıyla bağırsakları harekete geçirir ve sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur.

Kadin 2024-03-18 15:36:25

Osmanlı'dan sonra bir ilk: TSK'nın ayak izleri her yerde! Türkiye'nin askeri varlığı genişliyor; Irak, Libya, Suriye, Katar, Azerbaycan, Somali, Gambiya, Mali...

ABD merkezli Bloomberg, Türkiye'nin dünyadaki askeri varlığının genişlediğini yazdı. Dünyanın dört bir yanındaki Türk askerinin etki alanının küresel çapta yayıldığına dikkat çekilirken, Osmanlı İmparatorluğu'ndan sonra ilk kez böyle bir durumun yaşandığı belirtildi. Söz konusu haberde bir harita da paylaşılırken; Türk askeri varlığının bulunduğu noktalar işaretlendi.

Finans 2024-03-13 06:51:59

İbn-i Sina'dan yüz yıllık şifa reçetesi: Kalbi yeniden doğmuş gibi yapıyor! Limon ve balla karıştırınca mucizevi etki ediyor

İbn-i Sina'nın yüzlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçeteler günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Kalp sağlığına oldukça faydalı olan karışımın tarifini yazan İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada da birçok ülkede uygulanıyor. Otlarla yapılan bu karışım limon kabuğu rendesi ve bal ile birleştiğinde ortaya muhteşem bir şifa kaynağı çıkıyor.

Kadin 2024-03-05 11:05:59

Diğer Haber Etiketleri

yemek lezzet ateş bağırsakları çalıştıran bağırsak smootie nedir Türkiye tsk Asker 5 yaş Kalp‎ mon ibni sina ısırgan otu melisa bal limon emekli EYT Yeniden Refah Partisi Seçim 2024 İstanbul kilo verme hazımsızlık şişkinlik göbek sosyal medya Dinçer Güner yoğurt sağlıklı yaşam akne nasıl geçer sivilce cilt hücre hücreler gençleşme yöntemleri saç dökülmesi etki tarım zirve 3600 ek gösterge kredi mevduat faizi Merkez Bankası Alanyaspor bahçe maçı hedefi kulübün maçı maçın süper li verildi fenerbahçe bitkiler sirke diş zerdeçal diş macunu çörek otu tarif kinoa tavuk Sebze sağlıklı beslenme börülce tasarruf çamaşır makinesi kurutma makinesi bulaşık makinesi bulaşık yıkama fırın televizyon fatura damarlar eo sağlıklı yiyecek yeşil yapraklı sebzeler yeşil sebzeler kalp krizi kalp damar hastalıkları kettle Astroloji Boğa burcu Aslan burcu Akrep burcu lifli gıdalar Baklagiller kuru baklagiller bağırsak sağlığı basen bacak karaciğer yağlanması Kızılcık alara uyku uykusuzluk Yerel seçim ak parti ginseng adaçayı civan perçemi hayıt tohumu çemen otu Cinsellik cinsel ilişki İngiltere Akciğer‎ öksürük pekmez zeytinyağı karabiber kış hastalık soğuk algınlığı estradiol nedir estradiol yüksekliği estradiol kaç olmalı kamkat Murat Kurum Ekrem İmamoğlu seçim anket nar kolesterol tansiyon nar suyu faydaları saç serumu saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesine ne iyi gelir erkeklerde saç dökülmesine ne iyi gelir da, erden ın iyet galatasaray Göz iltihap diş ağrısı diş eti iltihabı geçmeyen diş eti iltihabı karanfil sumak oynanacak Süper Lig son dakika gökhan ünal kerem inan Derbi Astrolog aşk uyumu burç yorumları Balık burcu Koç burcu Yengeç burcu burçlar paşa kılıcı saç bakımı saç kesimi saç boyama cilt bakımı kaş almak kaş öksürüğü ne iyi gelir öksürüğü ne geçirir öksürüğü anında ne keser interaktif vergi dairesi interaktif vergi dairesi bilek siyah iş görüşmesi kombin meteoroloji genel müdürlüğü hava durumu düşük belirtileri düşük belirtileri nelerdir düşük nasıl olur düşük yaptığımı nasıl anlarım vesbe

Kademeli emeklilik bekleyene SGK veri ile açıklama yaptı! 1 milyona yakın EYT’li hem emekli hem çalışıyor: Dengeleri bozacak rakamlar…

Kademeli emeklilik talepleri kapıların ‘şimdilik’ kapanmasına rağmen devam ederken Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından gelen açıklama dikkat çekti. Buna göre SGK dengesine önemli ölçüde etki eden EYT’ye ilişkin veriler ortaya çıktı. Emekli olan EYT'lilerin 919 bininin sigortalı olarak çalışmaya devam ettiği görüldü. 2023 yılında 2 milyon 194 bin kişiye yaşlılık aylığı bağladı. Toplam emekli sayısı 15,2 milyona ulaştı.

Finans 05-03-24 10:52

Yeniden Refah'tan İstanbul için iddialı açıklama! 3. partiyiz dedi, yüzde 30 çıkışı dikkat çekti: AK Parti'den oy alıyoruz!

Seçimlere 27 gün kala belediye başkan adayları ve partiler çalışmalarına hız verirken; özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Bursa, Hatay, Şanlıurfa ve Mersin başta olmak üzere bazı kentlerin seçim sonuçları şimdiden merak ediliyor. Cumhur İttifakı'ndan koparak seçimlere kendi adaylara giren Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) 31 Mart akşamı sonuçlara nasıl bir etki yapacağı kulislerde en çok konuşulan konular arasında olurken, YRP özellikle İstanbul'daki yarışta kritik bir konumda bulunuyor

Haber 04-03-24 07:13

Davul gibi şişen göbeği indiriyor, karnı dümdüz yapıyor! 10 gün boyunca içildiğinde etki gösteriyor

Göbeği eritmek ve karnı düzleştirmek, birçok kişinin hedefidir. Bu hedefe ulaşmak için bazen doğal ve etkili çözümlere ihtiyaç duyulur. Bu kür tarifi, düzenli olarak 10 gün boyunca içildiğinde etkisini gösteriyor. Göbeğinizdeki değişimi görmek için bu içeceği deneyebilir ve istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kadin 01-03-24 16:01

Astrolog Dinçer Güner herkese alarm kurdurdu! Şimdi de '3 gün' diyerek paylaştı

Ünlü astrolog Dinçer Güner "28 Şubat günü TSİ 03:28'de başlar ve en yüksek noktasına 11.33 ile 12.01 arasında ulaşır" diyerek herkese saat kurdurmuştu. ünlü astrolog şimdi de "Etki süresi 3 gün" diyerek paylaştı.

Magazin 29-02-24 08:53

Yatmadan önce bir kase yendiğinde mucizevi etki ediyor! Faydalarına inanamayacaksınız

Yoğurdun sağlığa faydaları uzun zamandır bilinmektedir, ancak yatmadan önce bir kase yoğurt yemenin mucizevi etkileri pek çoğunuz için sürpriz olabilir. Yatmadan önce bir kase kadar yoğurt tüketmenin vücudunuza olan olumlu etkilerini öğrenmeniz sağlıklı bir yaşam için atacağınız önemli adımlardan biri olacaktır. İşte uyumadan önce yenilen bir kase yoğurdun 8 mucizevi faydası...

Kadin 27-02-24 12:03

Akneye karşı savaş açan 9 yiyecek! Bir porsiyonu etki ediyor

Günlük yaşamımızda sık sık karşılaştığımız bir sorun olan akneyle savaşmak için birçok farklı yöntem deniyoruz. Bu can sıkıcı probleme karşı bazen doğal ve besinsel çözümler daha etkili olabilir. Akne ve sivilce oluşumuna karşı savaş açan ve bir porsiyonunda bile etkisi hissedilen 9 güçlü yiyeceği haberimizde derledik. Cilt sağlığınız için bu yiyecekleri tüketerek, sivilce ve akne problemlerini doğal yollarla hafifletebilirsiniz.

Kadin 26-02-24 14:15

Yaşlanmayı yavaşlatıyor, cilde gençlik katıyor! Yarım saatte etki ediyor... 'Türkiye’de ve dünya genelinde hızla popüler hale geldi'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Mustafa Tümtürk, yaşlanma belirtileriyle mücadele edenler için umut verici bir kök hücre tedavi yöntemi olan eksozom tedavisine başladıklarını duyurdu. Bu tedavi yöntemi, cilt üzerindeki lekelerden saç dökülmesine kadar geniş bir yelpazedeki problemleri hedef alıyor.

Kadin 26-02-24 07:42

İzmir'de 2. Tarım Teknoloji Etki Zirvesi düzenleniyor

Tarım 4.0 Teknoloji ve Etki Derneği tarafından düzenlenen "2. Tarım Teknoloji Etki Zirvesi" İzmir'de başladı.

Yurthaber 22-02-24 10:55

SGK Uzmanı Özgür Erdursun memurların bilmediği 3600 Ek Gösterge detayını anlattı: 1.10.2008 tarihine dikkat! ‘Emekli aylıklarına 1 gram yararı yok…’

Sayıları 500 bine yakın birinci derecedeki tüm memurlara 3600 ek gösterge verilmesi için çalışmalar devam ederken yeni bir detay ortaya çıktı. Özellikle tazminat ve emekli aylıklarına etki edeceği belirtilen 3600 Ek Gösterge düzenlemesinin 2008 sonrası işe başlayan devlet memurlarının emekli maaşlarına etki etmeyeceği dile getirildi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, “1.10.2008 öncesi memur olan kişiye göre emekli aylıkları yüzde 30 daha az fark ediyor” diyerek tek tek anlattı.

Finans 21-02-24 08:54

Merkez Bankası'nın kararının ardından krediler ve TL mevduat faizlerine ilişkin dikkat çeken beklenti!

Akbank Genel Müdürü Kaan Gür, Merkez Bankası'nın zorunlu karşılıklara ilişkin kararını değerlendirdi. Gür kararın TL mevduat faizlerini artırıcı bir etki yaptığını ve bu adımın kredi iştahını da yukarı çekeceğini söyledi.

Finans 14-02-24 17:10

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe maçındaki teşvik primi iddialarına cevap verdi!

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, son oynadıkları Fenerbahçe maçındaki hakem hatalarının sonuca doğrudan etki ettiğini belirterek, hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Spor 14-02-24 16:26

Uyumadan 2 saat önce içildiğinde mucizevi etki gösteriyor! 'Sindirimi kolaylaştırır, ağız kokusuna son verir'

Uyumadan 2 saat önce tüketeceğiniz bu basit karışımın etkilerini duyan şaşırıyor. Sindirim sorunları ve ağız kokusu gibi yaygın sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için basit ve etkili bir çözüm sunuyor. Uykudan önce tüketilen bu içecek, vücudun gece boyunca dinlenme sürecinde sindirim sistemini desteklemeye yardımcı olabilir.

Kadin 13-02-24 15:22

Dişleri süt gibi bembeyaz yapan mucize kür! Anında etki ediyor

Beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak, genel görünümünüzü ve özgüveninizi artırır. Süt gibi bembeyaz dişlere sahip olmanın mucizevi bir yolu var! Evde hazırlayabileceğiniz basit bir kür, dişlerinizde anında etki gösterir.

Kadin 13-02-24 10:07

Ölümden başka her şeye deva: 'Kutsanmış tohum' olarak biliniyor, antikanser etki gösteriyor! Hipokrat'ın tedavilerinde kullandığı şifa kaynağı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, çörekotunun antioksidan özellikleriyle dikkat çeken timokinon adlı bileşeni içermesi nedeniyle güçlü bir kanser önleyici besin olarak kabul edildiğini söyledi.

Haber 12-02-24 10:05

Nasıl daha sağlıklı beslenirim? diyenler için sağlıklı yemek tarifleri

Sağlıklı beslenme, bedenimizin ve zihnimizin en iyi performansını sergilemesi için temel bir unsurdur. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirmek bazen zorlayıcı olabilir. "Nasıl daha sağlıklı beslenirim?" sorusuyla yola çıkanlar için bu yazıda sağlıklı yemek tarifleri ve pratik öneriler sunduk. Her bir tarif, lezzetli olmanın yanı sıra vücudun ihtiyaç duyduğu besin öğelerini dengeleyerek sağlığı destekleyici bir etki sunacak.

Yemek 09-02-24 09:19

Yıllardır yanlış yapıyormuşuz! Fark faturada ortaya çıkıyor... Boş alan bırakmak gerekiyormuş: İşte tasarruf sağlayacak tüyolar

Evde elektrik ve su harcayan cihazların kullanımındaki küçük farklar, büyük tasarruf hamlelerine dönüşüp ciddi anlamda bütçe üzerinde olumlu etki yaratabiliyor. Bunun için pek çok kişi farklı yöntemler uygularken uzmanlar bazılarının ise birer efsaneden ibaret olduğunu belirtiyor. İşte evde tasarruf sağlayacak doğru yöntemler ve doğru sandığınız bazı yanlışlar...

Kadin 06-02-24 11:44

ÖZEL | TL mevduat faizi ve kredi faiz oranları için açıklama geldi! Merkez Bankası’nın adımı sonrası tablo netleşti: ‘Ne alırsam gider dönemi bitti’

Merkez Bankası Başkanlığına Fatih Karahan’ın atanmasının ardından kurumun yeni yönetimi zorunlu karşılık oranlarında değişikliğe gitti. TL mevduatları için alınan bu kararın mevduat faizlerine nasıl etki edeceği merak ediliyordu. Ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, mevduat faizinde artış, kredi faiz oranlarında düşüş yaşanabileceğini dile getirdi. ‘Ne alırsam gider dönemi bitti’ diyen uzman isim altın, dolar ve borsa için Mynet’e çok kritik açıklamalarda bulundu.

Finans 05-02-24 13:36

Duyan markete koşuyor: Sık sık yiyenlerin beyinleri 11 yıl daha genç oluyor! 'Düzenli olarak tüketenlerde kalp krizi riski %16 azalıyor'

Sağlıklı bir yaşam elbette ki sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan geçiyor. Doğanın bize sunduğu öylesine mucizevi etki gösteren besinler var ki çoğumuz bunlardan habersiziz. Prof. Dr. Erkan Topuz yiyenlerin beyinlerinin 11 yıl daha genç olduğu ve ayrıca kalp krizi risklerinin de %16 daha azaldığı o besin grubunu paylaştı.

Kadin 02-02-24 15:02

Tek malzeme kettle kirecinden eser bırakmıyor! Su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu

Su ısıtıcıları zaman içinde kullanıma bağlı olarak kireçlenme eğilimindedir. Bu durum su ısıtıcısının performansını olumsuz etkileyebilir. Öte yandan kettelada biriken kireçler sağlığı riske atabiliyor. Kettle kirecini temizlemek için anında etki eden her evde bulunan malzemeyi temizlik uzmanları açıkladı. İşte su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu...

Kadin 02-02-24 12:03

Sancılı sürece hazır olun: 2024 Şubat ayını zor geçirecek 3 burç açıklandı! İşte dikkat edilmesi gereken tarihler...

Hayatın her alanında etki gösteren Astroloji bilimi birçok kişinin yakın takibinde. Astroloji kişinin taşıdığı burçlara ve gökyüzündeki hareketlere göre bazı ön görüler yapabiliyor. Eğer siz de burçlara ilgiliyseniz bu yıl şubat ayını zor geçirecek 3 burç ve nedenlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 02-02-24 10:41

Bu 3 etkili tüyo bağırsakları rahatlatıyor! 'Bağışıklık sisteminin yüzde 70'i burada bulunuyor' Hem ruh hem de cilde etki ediyor

Sağlıklı bir bağırsak sistemi genel vücut sağlığına önemli katkı sağlar. Neden mi bağırsakların rahat ve düzenli çalışması gerekiyor? Çünkü; Bağışıklık sisteminin % 70’i bağırsakta bulunur, bağırsaklar rahatsa ruhun da rahattır, bağırsaklar güzelse cildin de güzeldir ve bağırsaklar sağlıklıysa vücut da sağlıklıdır. Peki, bunun için neler yapmalısınız? İşte bağırsakları rahatlatan ve tıkır tıkır çalıştıran 3 etkili tüyo...

Kadin 02-02-24 09:42

Basenleri eritip bacakları incelten kür tarifi! Sadece 10 gün boyunca yatmadan önce tüketildiğinde etki ediyor

Sağlıklı bir yaşam sürdürmek ve vücut formunu korumak birçok kişinin önem verdiği bir konu. Basen ve bacak bölgelerindeki fazla kiloları eritmek bazen zorlayıcı olabiliyor. Sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersizden destek almanın yanı sıra, bazı doğal kür tarifleri de bu süreci hızlandırabilir. Diyetisyen Büşra Çalışkan 10 günde basenleri eriten ve bacakları incelten kür tarifini paylaştı.

Kadin 29-01-24 15:59

Türkiye’de her 2 kişiden birinde görülüyor! Kızılcık meyvesi 8 haftada etki etti

Günümüzün en yaygın sağlık problemlerinden olan “yağlı karaciğer hastalığı” dünyada her 4 kişiden birinde görülüyor. Türkiye’de ise bu oranın daha yüksek olduğunu ve her 2 kişiden birinde görüldüğünü belirten Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Merve Bayram, “Kızılcık meyvesiyle yaptığımız 8 haftalık çalışma sonucunda, kızılcık meyvesinin tüketiminin vücut ağırlığını, vücut yağ oranını ve bel çevresini azalttığını gördük” dedi.

Haber 26-01-24 07:16

15 dakikada etki ediyor, saatlerce kalıyor... İyi bir gece uykusu için gereken 5 şey! Dünyaca ünlü uzman açıkladı

Günümüzde pek çok kişi iyi bir gece uykusu çekememekten şikayetçi. Bu durum kişinin sosyal yaşamına etki ettiği gibi aynı zamanda sağlığını da olumsuz etkileyebiliyor. Bu nedenle dünyaca ünlü uzman Profesör Russell Foster, iyi bir gece uykusu için kaçınılması gereken 5 şeyi açıkladı. Özellikle öyle bir şey var ki 15 dakikada etkisini gösterip, saatlerce vücutta kalarak uykusuzluğa neden olabiliyor. İşte bazı yanlış alışkanlıklarınızı değiştirip size daha iyi bir uyku sunacak o yöntemler...

Kadin 24-01-24 11:07

AK Parti'nin üç büyükşehir teklifi ilk kez açıklandı: Yeniden Refah Partisi'nden sürpriz görüşme sonrası 'ittifak' çıkışı

Dün AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında sürpriz bir görüşme yaşandı. İki parti arasındaki görüşme trafiği bir süreliğine kesintiye uğramıştı. İstanbul'da aday çıkarmaları durumunda seçim sonucuna önemli ölçüde etki etmesi beklenen YRP'nin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, AK Parti'den kendilerine gelen teklifi açıkladı.

Haber 23-01-24 10:36

Kadınların mutlaka tüketmesi gereken 5 çay! İnanılmaz faydalı... Doğurganlıktan libidoya kadar etki ediyor

Doğanın bize sunduğu mucize bitkiler her derdin devası oluyor. Keza bitki çayları da aynı şekilde. Özellikle kadınların mutlaka tüketmesi gereken bu 5 çay, menopoz ateşlenmelerini azaltma, doğurganlığı artırma, libidoyu yükseltme ve regl ağrılarının hafifletilmesi gibi pek çok fayda sağlıyor.

Kadin 20-01-24 10:41

Cinsel ilişkinin bilinmeyen 5 faydası! Meğer öyle etkileri varmış ki... Duyan çok şaşırdı

Cinsel ilişki sadece fiziksel bir haz olmakla kalmıyor aynı zamanda sağlık üzerinde bir dizi olumlu etki yaratıyor. İşte cinsel ilişkinin daha önce hiç duymadığınız 5 faydası...

Kadin 20-01-24 09:06

Türk yayıncı İngiltere'de finalist oldu! Türkiye'yi gururlandırdı

Macenta Yayıncılık, prestijli İngiltere merkezli BETT ödüllerinde ‘Dönüşümsel Etki’ kategorisinde finalist olarak belirlendi.

Trend 17-01-24 13:10

Bir kaşık yerseniz öksürük size uğramıyor! Hem yetişkinlerde hem de çocuklarda etki gösteriyor! Ciğerleri tertemiz yapan karışım

Kış aylarında sıkça karşılaşılan öksürük sorununa karşı doğanın bize sunduğu mucizelerden faydalanmak gerekiyor. Bu karışımı sadece bir kaşık alıp yediğinizde öksürük size uğramıyor. Hem yetişkinlerde hem de çocuklarda etkili olan bu karışım, ciğerleri adeta tertemiz yapıyor.

Kadin 16-01-24 10:23

Estradiol nedir, Estradiol ne demek? Estradiol kaç olmalı? Estradiol yüksekliği ve düşüklüğü nedenleri, belirtileri

Vücutta salgılanan hormonlar, bireyin dengeli bir yaşam sürebilmesi bakımından hayati önem taşımaktadırlar. Hormonların her birinin görevleri bulunur. Hormonlar damarlardaki kan ile birlikte doku ve organlara ulaşarak etki gösterirler. Hormon testleri ise her bir hormon için özel olarak yapılmalıdır. Her hormon gibi estradiolun vücutta eksik veya yüksek çıkması vücut dengesinin bozulduğu anlamına gelir. Peki estradiol nedir?

Haber 13-01-24 21:21

Günlük C vitamini ihtiyacının %75'ini tek başına karşılıyor! Soğuk algınlığı ve öksürük için yüzyıllardır kullanılıyor! İşte mucizevi faydaları

Turunçgiller ailesinin küçük mücevheri olan kamkat meyvesi tam bir C vitamini deposu olarak biliniyor. Yüzyıllardır hastalıklara şifa olarak kullanılan bu meyve aynı zamanda kilo vermek isteyenler için de oldukça sağlıklı bir atıştırmalık. Anti-inflamatuar etki yaratır. İltihaplı hastalıklara, soğuk algınlığa ve öksürük şikayetlerine karşı oldukça etkilidir.

Haber 12-01-24 14:26

Murat Kurum sonrası ilk yerel seçim anketi! Gözler yüzde 9,7'de: İstanbul'da seçimin kilidi onların elinde

AK Parti'nin belediye başkanı Murat Kurum olarak açıklandıktan sonra ilk yerel seçim anketi de geldi. İYİ Parti ve DEM Parti'nin henüz açıklanmayan adaylarının da sonuçlara etki edeceği tabloda Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki fark dikkat çekti. Öte yandan kararsızların oranı da ankette öne çıkan detaylar arasında.

Haber 10-01-24 17:08

Mucize içecek: Kalp krizi riskini azaltıyor, tansiyonu dengeliyor! Sadece yarım bardak içmeniz yeterli

Bedenimizdeki tüm sistemlerin birbiriyle etkileşim halinde olduğu bir gerçektir. Beslenme alışkanlıklarımız, sağlığımızı doğrudan etkiler. Tükettiğimiz her gıda, kanımızın bileşimiyle başlayıp organlarımızın düzgün çalışmasına kadar geniş bir etki alanına sahiptir. Bu noktada, nar suyunun sağlık üzerindeki etkileri oldukça şaşırtıyor. Nar suyu, kötü kolesterol seviyelerini düşürmek, yüksek tansiyonu kontrol altına almak ve kalp krizine karşı koruma sağlamak gibi faydalarıyla ön plana çıkar.

Haber 09-01-24 09:26

Hızlı etki sunan saç serumlarıyla saç dökülmesine son! İşte en sevilen saç serumları

Siz de saç dökülmesi yaşayanlardansanız doğru yerdesiniz. Saç dökülmesi ile mücadelenizde size destek olacak, saçınıza ihtiyacı olan özeni sunacak ve sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlayacak 15 saç serumunu sizin için bu yazımızda bir araya getirdik. Kullanımı kolay ve hızlı sonuçlar elde etmenizi sağlayacak bu ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 02-01-24 16:45

Ünlü astroloğun 2024 tahmini gündem yarattı! 'Güneş tutulması güzel bir etki bırakacak'

Cansu Canan ile Gündem Dışı programının konuğu olan Astrolog Dinçer Güner ve Küratör Duygu Demir 2024 ile ilgili dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Duygu Demir ve Dinçer Güner, 2024 yılında Güneş tutulmasının Galatasaray üzerinde çok güzel bir etki bırakacağını söyledi. Güner, 2024 yılının Galatasaray'ın senesi olacağını dile getirdi.

Spor 01-01-24 00:52

Diş iltihabını ve ağrısını geçiren mucize karışım! Anında etki ediyor

Diş eti iltihabı ve ağrısı hayat kalitesini olumsuz etkileyen acı verici durumlardır. Ancak, doğal ve hızlı bir şekilde bu ağrılardan kurtulmak mümkün. İşte tam da burada devreye giren bir mucize karışım var. Bu karışımın diş iltihabını ve ağrısını anında hafiflettiği iddia ediliyor. Doğal içeriğiyle dikkat çeken bu karışımın içeriğinde bulunan maddeler, ağrıyı hızla dindirme ve iltihabı azaltma konusunda etkili olabilir. Diş ağrısı ve iltihabına acil çözüm arayanlara mucize karışım haberimizde.

Kadin 29-12-23 10:29

Fenerbahçe'nin en büyük avantajı seyircisi, Dış faktörler etki etmezse Galatasaray kazanır Gökhan Ünal ve Kerem İnan'dan derbi öncesi Mynet'e çok özel açıklamalar!

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük iki adayı olan Fenerbahçe ile Galatasaray 18. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Dev maç öncesi futbolseverleri heyecan sararken, bir dönem Fenerbahçe'de top koşturan Gökhan Ünal ile Sarı-Kırmızılılar'ın altyapısından yetişen ve UEFA Şampiyonu olan kadroda da yer alan Kerem İnan'a karşılaşmaya dair görüşlerini sorduk.

Spor 24-12-23 13:39

Ev almadan önce dikkat edin! Komşularıyla anlaşamayan burçlar açıklandı

Günlük, haftalık ve aylık burç yorumları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hayata büyük oranda etkileri olan burçlar bazen yol gösterici olabiliyor. Astrolojiye göre burçlar kişinin karakteristik yapısına etki eder. Bu durumun etkileri sosyal hayatta, iş yaşamında, aşkta ve komşuluk ilişkilerinde görülebilir. Astrologlar komşularıyla anlaşamayan burçları açıkladı.

Kadin 20-12-23 13:53

Çocuk ve yatak odasına en faydalı bitki: Hava filtresi gibi çalışıyor, kirliliği emiyor!

Evdeki bitkiler sadece dekorasyon için değil, aynı zamanda sağlık açısından da oldukça önemlidir. Özellikle çocuk odalarında ve yatak odalarında bulundurulan bu bitki, adeta bir hava filtresi gibi çalışarak iç ortam hava kalitesini artırabilir. Bu bitki, çevreden zararlı maddeleri emerek ve havayı temizleyerek, odadaki hava kirliliğini azaltıyor. Çocuklar için ve uyku odalarında tercih edilen bu bitki sadece oksijen üretmekle kalmayıp aynı zamanda rahatlatıcı bir etki de yaratıyor.

Kadin 16-12-23 11:58

Uzun ve gür saçlar için bu tarihlere dikkat! Astrolojiye göre saç kesim ve bakım günleri

Yaşamımızın farklı alanlarına etki ettiğine inanılan astrolojinin saç kesimi ve bakımı üzerinde de etkili olabileceği düşünülüyor. Astrolojiye göre belirli tarihler, uzun ve gür saçlara sahip olmak isteyenler için önemli olabilir. Bazı astrologlar, belli zaman dilimlerinde saç kesimi ve bakımının daha etkili olduğunu ve saçın daha hızlı uzamasını sağladığını savunuyor. Bu tarihlerde yapılan saç bakımının ve kesiminin, saçın uzamasını ve gürleşmesini olumlu yönde etkilediği düşünülüyor.

Kadin 15-12-23 09:34

Öksürüğü ne keser? En hızlı öksürük kesici önerileri

Boğaza ve üst solunum yollarına etki eden enfeksiyonlar, tahriş edici etkenler ve mikropları vücuttan uzaklaştırmak adına havanın ciğerlerden hızla dışarı atılması öksürük olarak adlandırılmıştır. Öksürük beynin yönlendirmesiyle vücudun verdiği doğal bir tür refleks olarak da tanımlanır. Vücudun kendi kendini iyileştirebilmek ve zararlardan kendini korumak için oluşturduğu öksürük en sık görülen durumlar arasında bulunur. Peki, öksürüğü ne keser?

Haber 09-12-23 17:47

İnteraktif Vergi Dairesi nedir? İnteraktif Vergi Dairesi nasıl kullanılır?

İnternetin her alanda kullanılabilir hâle gelmesi resmî işlemlere ve devlete ait kurum ve kuruluşlara da etki etmiştir. Bugün sağlıktan tapu ya da nüfus işlemlerine kadar birçok resmî işlem internet üzerinden yapılabilmektedir. İnteraktif özellik kullanılarak resmi belgelere ulaşabilmek de mümkündür. Peki, İnteraktif Vergi Dairesi nedir? İnteraktif Vergi Dairesi nasıl kullanılır?

Haber 05-12-23 00:58

İş görüşmesine giderken tercih edebileceğiniz kombin önerileri

İşe alım sürecinde işverenin gözünde nasıl göründüğünüz, becerileriniz kadar önemli. Duruşunuz, tarzınız ve kombin seçiminiz, işvereninizin sizi nasıl algıladığına önemli ölçüde etki eder. Dolayısıyla iş görüşmesine giderken güçlü ve profesyonel bir duruş sergilemenizi sağlayacak bir kombin seçmenizde fayda var. İş hayatında başarınızın temel adımlarını atabilmeniz için doğru kombinlerle güçlü bir ilk izlenim bırakmanızı sağlayacak detaylara birlikte göz atalım.

Kadin 04-12-23 15:00

4 kent için sarı alarm! Aralarında İstanbul da var... Prof. Dr. Orhan Şen ise Çocukları okula gönderirken iyi giyindirin diyerek uyardı

Aralık ayına girildi, kış mevsimi yüzünü göstermeye başladı. Geçtiğimiz günlerde soğuk ve yağışlı hava yurdun birçok yerinde etki gösterdi ancak yeni uyarılar da gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu tahminlerini yayınladı ve Meteoroloji’den bugün İstanbul dahil 4 kent için sarı uyarı geldi. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise "Çocukları okula gönderirken iyi giyindirin" diyerek uyardı.

Haber 03-12-23 10:32

Düşük nasıl olur, belirtileri nelerdir? Düşük nasıl gerçekleşir?

Hamilelik birçok kadının hayatında büyük bir değişim ve heyecan dönemidir. Ancak ne yazık ki bazen beklenmeyen zorluklarla karşılaşabiliriz. Hamilelikte düşük birçok anne adayının korkulu rüyası olabilir ve duygusal olarak zorlayıcı bir süreçtir. Düşük, gebelik sürecinde yaşanan bir kayıptır ve bu durum ebeveyn adayları üzerinde derin bir etki bırakabilir. Ancak, bu zorlu süreçte bile umudu korumak ve destek aramak önemlidir. Peki, düşük neden olur?

Haber 28-11-23 15:41