Cezaevi Inceleme Ve Izleme Komisyonu Haberleri

IBAN'a para gönderirken dikkat! Herkes o detayı atlıyordu: Borçlu çıkabilirsiniz

Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri IBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, uzmanlar vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.

Finans 2024-04-22 15:25:16

Hastanede iğrenç olay! Kadınlar tuvaletinden gizli kamera çıktı, zanlının kimliği şoke etti

Balıkesir'de devlet hastanesinin kadınlar tuvaletinden 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği çıktı. Yapılan inceleme sonrası gizli kamerayı tuvalete koyup kayıt yapan kişi bedensel engelli Tarık Özkan (40) çıktı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden ve 3-4 yıldır benzer görüntüler çektiğini söyleyen Tarık Özkan'ın, daha önce de toplu taşıma araçları ile kamuya açık alanlarda kadınların görüntülerini çektiği ve suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Haber 2024-04-21 13:47:05

CHP'den yerel seçimde parti aleyhine çalışan üyeler için inceleme! Tespit edilenler partiden ihraç edilecek

CHP, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazı ile 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını bildirdi. Örgütlere gönderilen genelgede, başka aday ve parti lehine çalışanların, bu çalışmaları belgelendirildiği takdirde tüzük gereği ihraç edilecekleri vurgulandı.

Haber 2024-04-19 19:13:41
CHP

Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu

Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde meydana gelen toprak kaymasının araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi için kurulan Meclis Araştırması Komisyonu kuruldu.

Yurthaber 2024-04-19 08:29:12

Koku kaybı ve kabızlığa dikkat! O hastalığın habercisi olabilir

Nöroloji Uzmanı Dr. Güven Arslan, Parkinson hastalığının detaylı inceleme ile teşhisinin erken konulabileceğini belirterek, “Hastalığın en erken bulguları arasında koku kaybı ve kabızlığın olduğu biliniyor. El titremesi de yine erken bulguların başında geliyor” dedi.

Haber 13-04-24 07:30

Dilan Polat'ın ardından MASAK onu da incelemeye almıştı! Şulemsi'ye para cezası kesildi

Lüks yaşantıları ve gösterişli hayatları ile dikkat çeken sosyal medya fenomenleri Dilan Polat'ın tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin hemen ardından MASAK tarafından inceleme altına alındı. MASAK'ın radarına giren o isimlerden biri de Şulemsi olarak tanınan Şule Kayatürk oldu. Şulemsi'ye güzellik salonlarına sağlık kuruluşu izlenimi verdiği gerekçesiyle para cezası kesildi.

Magazin 06-04-24 12:44

Bozcaada’ya bayramda o araçların geçişleri yasaklandı

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesine, İl Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda Ramazan Bayramı süresince kamyon, tır, iş makinesi, 33 kişi ve üzeri kapasitede otobüsler ile 19 ila 32 kişilik midibüslerin geçişi yasaklandı.

Yurthaber 05-04-24 11:50

Görüntüler savaş alanından değil Afyonkarahisar’dan

Afyonkarahisar merkeze bağlı Gebeceler Beldesi’nde seçim öncesi yaklaşık 15 kişinin tabanca ve uzun namlulu silahlarla havayı adeta taradıkları görüntüler savaş alanlarını aratmazken jandarma tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yurthaber 03-04-24 10:13

MASAK inceleme başlatmıştı! Fenomenlere ait 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu! 'Verilen mesaj çok büyüktü'

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat'ın mal varlıklarına el konulmasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmesiyle birlikte diğer sosyal medya fenomenleri hakkında da soruşturma başlatıldı. MASAK tarafından yapılan incelemeler sonucu fenomenlere ait tam tamına 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu.

Magazin 30-03-24 15:44

Survivor All Star'da elenen isim kamera görüntüleri ile belirledi! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Aleyna, Aysu, Berna ve Merve adada kalmak için düelloda bireysel performanslarını sergilediler. Nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Merve ve Berna kazanırken, Aysu ve Aleyna karşılaşmasında kazananı kamera görüntüleri belirledi. İnceleme sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 29-03-24 07:27

Eğlence mekanları için emsal karar! Erkek diye izin vermediler, 80 bin lira ceza kesildi: 'Ön yargı' detayı

İzmir'de 8 kişilik bir erkek grubu bekarlığa veda partisi düzenlemek için bir eğlence mekanından rezervasyon yapmak istedi. Ancak grup erkeklerden oluştuğu için ve içki içtikten sonra çevredekileri rahatsız edebileceklerinden dolayı bu talep kabul edilmedi. Rezervasyonu yapmak isteyenler bu durumu Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK)'e taşıdı. İnceleme sonucunda 80 bin lira ceza kesildi. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 12:43

4 katlı yeni bina yan yatmaya başladı! Hızla ekipler sevk edildi... Tedirginlik yaratan görüntü

Mersin'in Erdemli ilçesinde yeni yapılan 4 katlı bina yan yatmaya başladı. Binanın etrafına şerit çekilerek güvenlik önlemi alınırken yaşanan olay tedirginlik yarattı. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Erdemli ilçesinde hafif yan yatan 4 katlı boş binayla ilgili inceleme başlattı. Diğer yandan bina, belediye ekipleri tarafından mühürlendi. Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Rüştü Çınar, kontrolsüz bir şekilde çalışmanın sonucu binanın yan yattığını söyledi.

Haber 25-03-24 16:33

Sigara, nargile… Yönetmelik değişiyor: Darphane de işin içine girecek, zorunlu oluyor

Sigara içenleri de üretenleri de yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakanlığı yönetmelikte düzenlemeye gidiyor. Buna göre tütün mamulünün perakende satış fiyatı, paket üzerinde siyah zemin üzerine beyaz renkte “… TL” şeklinde yazılacak. Ayrıca sigara paketleme makinesine verilen izin, ürün izleme sistemi kurulumu için Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’ne bildirilecek.

Finans 16-03-24 08:42

Dilan Polat ve Engin Polat'tan ortak mektup! Saçlarımı sıfıra vurdum deyip içini döktü

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ortak mektubu sosyal medyada gündem oldu. Cezaevi koşullarının iyi olduğunu söyleyen çiftten Dilan Polat Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na mektup yazdığını söylerken Engin Polat ise yalnız başına koğuşta kaldığını ifade etti.

Magazin 10-03-24 10:28

IP TV ve kaçak yayın kullananlar dikkat! Kendinizi bir anda savcı karşısında bulabilirsiniz

Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.

Finans 09-03-24 15:19

Anne ve iki çocuğu 6. kattan düştü! Gören kahroldu, acı haber geldi

Mardin'de yaşayan 33 yaşındaki Semire Aktürk, henüz bilinmeyen bir nedenle iki küçük çocuğuyla birlikte 6. kattan düştü. Korkunç olayı gören vatandaşlar hemen sağlık ekibine haber verdi. Hastaneye kaldırılan anne ve çocuklardan 5 yaşındaki Havvas Roni Aktürk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğunu araştıran polis ekipleri inceleme başlattı.

Haber 06-03-24 13:39

EFT masrafı ödememek için buldukları yöntem hayret ettirdi! Hazine ve Maliye Bakanlığı inceleme başlattı: Kira ve Diğer seçeneği incelemeye alındı

Kira gelirlerini incelemeye alan Maliye, vergi denetimleri sırasında bazı normal para transferlerinin EFT masrafı ödememek için "kira" seçeneğiyle gönderildiğini tespit etti. Bu şekilde ödeme tahsil edenler şimdi ev sahibi olmadığını veya kira geliri bulunmadığını ispatla uğraşıyor.

Finans 04-03-24 15:30

Cezaevinde cinsel ilişki skandalı! 30 mahkum ve gardiyan arasındaki ilişki yumağı çözüldü... Hamileliği gerçekleri ortaya çıkarttı

ABD'nin Kentucky eyaletindeki bir hapishanede yaşanan yasak aşk skandalı hızla büyüdü. Hapishanede mahkum ve gardiyanların arasındaki karmaşık hale gelen ilişki ağı bir gardiyanın hamile kalması üzerine ortaya çıktı. 30 mahkum ve gardiyanın cinsel ilişki yaşadığı, mesajlaştıkları ve uyuşturucu kaçakçılığında ortaklaşa hareket ettiklerinin belirtilmesinden sonra cezaevi hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 01-03-24 10:09

MSB'den F-16 açıklaması: Kabul mektubu Bakanlığımıza ulaştı

MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, yeni F-16’lar ve modernizasyonuyla ilgili, "ABD tarafından gönderilen ‘Taslak Teklif ve Kabul Mektupları’ Bakanlığımıza ulaşmıştır. İlgili birimlerimiz gerekli inceleme ve değerlendirmelere başlamıştır.” denildi.

Haber 29-02-24 12:06

Dün gece sevk edildi! Cezaevinde yüzlerce avukatla görüşme yapmasıyla gündeme gelmişti... Adnan Oktar'ın cezaevi değişti

Silahlı suç örgütü yöneticisi olan ve cezaevinde bulunan Adnan Oktar'ın, cezaevinde yüzlerce genç avukatla görüşme yaparak örgüte eleman kazandırması konusu büyük gündem yaratmıştı. Yaşanan son gelişmeye göre Adnan Oktar'ın cezaevi değişti.

Haber 28-02-24 17:03

Ankara'da dolandırıcılıktan kesinleşmiş hapis cezası olan firari yakalandı

Ankara'nın Sincan ilçesinde dolandırıcılıktan 10 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve 4 yıldır cezaevi firarisi olarak aranan hükümlü yakalandı.

Yurthaber 27-02-24 15:25

Konya Tarım Fuarı kapılarını 20. kez açıyor

Konya'da bu yıl 20'ncisi düzenlenecek tarım fuarında yerli ve yabancı katılımcılar, sektördeki yenilikleri yerinde inceleme fırsatı buluyor.

Yurthaber 26-02-24 10:45

13 gündür aranan adamı bir avcının köpeği buldu! Ayakkabı, kan ve beyin... Tüyler ürperten olayın detayları

Antalya'da kokoreç satışı yapan İsmail Oran, Aksu Belediyesi'nde çalışan Tuncay Okudan ile ortak oldu. İki gün sonra ortaklar arasında çıkan anlaşmazlık sonucu Oran, Okudan'ı kafasından vurarak öldürdü. 13 gündür cesedine ulaşılmaya çalışılan Okudan'ın cesedine ait ayakkabı, kan ve beyin dokuları Aksu Çayı kenarında bulundu. Tüyler ürperten olayın detayları yapılan inceleme sonrası ortaya çıkartıldı.

Haber 24-02-24 16:29

Meslektaşları onlara ‘Süper ikili’ diye sesleniyor! Gece gündüz demeden olaylara koşuyorlar: Gurur duyuyoruz

Amasya Suluova'da yaşanan adli vakalarda olay yeri inceleme görevini kadın polisler Hatice Erer ve Güllü Şahin üstleniyor. Olay yerindeki delilleri en ince detayına kadar titizlikle inceleyen 2 kadın polise meslektaşları ‘Süper ikili’ diye sesleniyor. Gece, gündüz olaylara koşan 'delil avcısı' ikili, Türk Polis Teşkilatı’nda görev yapmaktan gurur duyduklarını vurguluyor.

Haber 18-02-24 10:25

İliç'teki altın madenindeki toprak kaymasının büyüklüğünü uydu görüntüleri gözler önüne serdi! '20 milyon 160 bin metreküplük kütle...'

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni faciasıyla ilgili İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü tarafından hazırlanan ön rapor ortaya çıktı. Toprak kaymasıyla ilgili hazırlanan ön inceleme raporunda, yaklaşık 112 metrelik yığın yüksekliğine sahip alanda 20 milyon 160 bin metreküplük bir kütlenin kaydığının değerlendirildiği belirtildi. Faciadan önceki ve sonraki uydu görüntüleri ise yaşanan toprak kaymasının büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Haber 17-02-24 23:06

Adalet Bakanı Tunç'tan 387 hakim ve savcıyla ilgili açıklama: İnceleme başlattık

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mesleklerine geri dönen 387 hakim ve savcıyla alakalı olarak inceleme başlatıldığını açıkladı.

Haber 17-02-24 12:38

Yayın İhale Komisyonu, ihale tekliflerini noter huzurunda açmak için toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı üyelerinden oluşan Yayın İhale Komisyonu, bugün TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yayın ihalesi tekliflerini noter huzurunda açmak üzere toplandı.

Spor 14-02-24 23:34

CHP heyeti toprak kaymasının yaşandığı Erzincan'daki maden ocağı bölgesinde inceleme yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yavuzyılmaz ve Gamze Taşcıer ile milletvekillerinden oluşan heyet, toprak kaymasının meydana geldiği Erzincan'ın İliç ilçesine bağlı Çöpler köyündeki maden ocağı bölgesinde incelemelerde bulundu.

Yurthaber 14-02-24 14:49

14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler - En güzel ve en romantik Sevgililer Günü filmleri için öneriler

Sevgilisiyle birlikte battaniyenin altına girip koca bir kase dolusu patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde film izleme fikri birçok kişi için en güzel sevgililer günü planıdır. Sevgililer Günü başlı başına romantizm doluyken bir de buna duygu dolu bir aşk filmi eklemek 14 Şubat’ın dolu dolu geçmesini sağlayacaktır. Peki, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler nelerdir?

Trend 14-02-24 10:03

Bekçilerden cezaevi firarisine sokakta copla dayak! Görüntüler ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta yakalanan cezaevi firarisi Muzaffer Akdaş (47), 2 mahalle bekçisi tarafından copla tekme tokat dövüldü. O anların görüntüleri de ortaya çıktı. Akdaş'ın bekçilere 'vurma' diyerek seslendiği anlar görüntülerde yer aldı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Akdaş emniyetteki ifadesinde, "Bekçilerden biri bana yönelik ‘Ben bekçilerin en azılısıyım’ dedi. Gaz sıktılar ve ters kelepçe taktılar. ‘Sen bizden nasıl kaçarsın’ deyip küfrederek copla vurdular" dedi.

Haber 11-02-24 15:33

Rüzgar santralleri ile ilgili yeni düzenleme

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının, Rüzgar Gücü İzleme ve Tahmin Merkezine Bağlantı Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 11-02-24 14:06

Survivor karıştı! Hilmi Cem sosyal medyanın gündeminde... Şimdi Survivor izleme vakti

Survivor'da Nagihan, Aleyna ve Nefise arasından yaşanan gerilim fiziksel temasa kadar gitti. Acun Ilıcalı ilk kez sinirlerine hakim olamadı. Sosyal medya ise o görüntülerden sonra "Hilmi Cem dönsün" yorumlarıyla eski yarışmacıyı TT yaptı.

Magazin 07-02-24 08:03

Tartışma konusu olmuştu! RTÜK, Güldür Güldür Show hakkında inceleme başlattı! Kanaldan açıklama geldi

Güldür Güldür Show'daki bir skeçte yer alan gazilerle ilgili ifadeler sosyal medyada tepki çekti. Tepkilerin büyümesiyle birlikte RTÜK programla ilgili inceleme başlattığını duyurdu. Güldür Güldür Show ve kanaldan olay hakkında açıklama geldi.

Magazin 03-02-24 11:06

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE! Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Beşiktaş ve Trabzonspor, bu hafta Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Futbol severler ise Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı izleme ekranını internette araştırıyor. Peki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, nasıl izlenir? İşte detaylar...

Spor 01-02-24 16:54

Aydın’da 7 ayrı suçtan aranan şüpheli, kovalamaca sonunda yakalandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde 7 ayrı suçtan aranan ve hakkında 22 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, kısa süren kovalamaca sonunda kıskıvrak yakalandı.

Yurthaber 01-02-24 15:46

Bilecik’te 31 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi gizli bölmede yakalandı

Bilecik’te cezaevinden firar eden ve 31 yıl hapis cezası bulunan şahıs, ikametgâhının çatı kısmındaki gizli bölmede yakalandı.

Yurthaber 31-01-24 11:50

Kargo bölümünden sesler geldi! İstanbul-Riyad uçağı acil iniş yaptı

Sabiha Gökçen-Riyad seferini yapan TC-690 sefer sayılı Airbus A321 tipi uçak, kargo bölümünden gelen sesler üzerine Antalya Havalimanı'na acil iniş yaptı. Havalimanı pisti çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri konuşlandırıldı. Saat 23.45’te uçağın Havalimanına inişinden sonra kargo bölümünde inceleme başlatıldı.

Haber 28-01-24 00:39

Çanakkale'de ailesinin yaşadığı evi yakan cezaevi firarisi 9 saat sonra teslim oldu

Çanakkale'de 6 gün önce cezaevinden firar eden ve dün annesi ile kız kardeşinin yaşadığı evi yaktıktan sonra kaçan kişi, 9 saat sonra polise teslim oldu.

Yurthaber 24-01-24 12:47

Hayvan zehirlenmelerine ilişkin inceleme başlatıldı

Karabük’te tilki, tavuk ve 4 köpeğin zehirlenerek telef edilmesine ilişkin jandarma ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri inceleme başlatıldı.

Yurthaber 22-01-24 10:59

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı bırakıldı!

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un artık A takımdan ayrı olarak idman yapacağını ve iki oyuncu için disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatıldığını açıkladı.

Spor 19-01-24 11:07

Gıda Komitesi toplandı: Gündem fiyat artışları

Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi toplantısı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. ,Piyasa mekanizmalarının sağlıklı işlemesine mani olan, haksız kazanç sağlamaya yönelik girişimlere hiçbir şekilde müsamaha gösterilmeyeceği de toplantıda vurgulananlar arasında yer aldı.

Finans 17-01-24 17:40

Kocaeli'de fabrikada kimyasal sızıntı! Gökyüzünü turuncu duman kapladı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde makine ve ekipman üretimi yapılan bir fabrikada kimyasal sızıntı meydana geldi. Sızıntı sebebiyle gökyüzünü turuncu duman kapladı. Ekiplerin müdahalesiyle sızıntı kontrol altına alındı. Ekipler fabrika ve çevresinde incelemelerde bulundu. Öte yandan, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Haber 14-01-24 13:41

Kocaeli Cezaevi çocuk koğuşunda iğrenç olay! İdrar içirdiler, tecavüz ettiler, birbirleriyle cinsel ilişkiye zorladılar...

Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda cinsel istismardan tutuklu S.T. (19) ile M.D. (18), iddiaya göre aynı koğuşta kaldıkları A.S. (18), E.G. (17), K.T.Ö. (19) ve Y.Ö.’nün (19) cinsel istismarına uğradı. Darbedilen, işkence gören, idrar içmeye ve birbirleriyle cinsel ilişkiye girmeye zorlanan S.T. ile M.D.’nin ifadeleri üzerine başlatılan soruşturma sonrası sanıklara ceza yağdı. Cezaevindeki işkence görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 14-01-24 11:15

SEC, merakla beklenen bitcoin ETF kararını açıkladı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) başvurularını onayladı.ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler kararla ilgili "Bugün belirli spot Bitcoin ETF hisselerinin listelenmesini ve alım satımını onaylamış olsak da Bitcoin'i onaylamadık veya uygun bulmuyoruz" dedi.

Finans 11-01-24 07:08

Diyarbakır'da cezaevi aracı şarampole devrildi! Yaralılar var... Bakan Tunç'tan açıklama

Diyarbakır'da cezaevi aracının devrilmesi sonucu 4 jandarma personeli ve 3 hükümlü yaralandı. Yaralıların olduğu kazaya ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi.

Haber 10-01-24 13:41

ETF öncesi 'hack' krizi: Bitcoin fiyatlarında düşüş

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, SEC'in X hesabının ele geçirildiğini, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları'na (ETF) henüz onay verilmediğini açıkladı. Onay haberinin yayınlanmasının ardından Bitcoin fiyatlarında düşüş yaşandı.

Finans 10-01-24 08:05

Kazı çalışmasında ortaya çıktı, merak uyandırdı! İnsan kalbine benziyor: Uzmanlardan görüş aldık

Bayburt’ta su kanalı çalışması sırasında ortaya çıkan kalp şeklindeki taş merak uyandırdı. Taşın gök taşı olabileceği düşünülüyor. Arazisinde su arama çalışmaları sırasında kepçeyle kazı yaptığı esnada taşı fark eden Mustafa Yazıcıoğlu, "Doğal mı yoksa yapay mı olduğunu anlamak için inceleme fırsatı bulduk ve uzmanlardan görüş aldık. Mıknatıs testi sonucunda, taşın damar kısımlarında mıknatısın tuttuğunu gözlemledik." dedi.

Haber 07-01-24 09:30

Türk semenderi ‘sarı benekli’ Adıyaman'da ortaya çıktı! Nesli tükenme tehlikesi altında

Türk semenderi olarak da bilinen ‘sarı benekli’ semender Adıyaman'da ortaya çıktı. Nesli tehlike altında olan ‘sarı benekli’ semender Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi” dahilinde koruma altında olan türler arasında.

Trend 07-01-24 08:25

İş adamına silahlı saldırı! Seyir halindeyken kurşun yağdırdılar

Kocaeli’de iş adamı Arda A.'nın otomobiline, seyir halindeki başka araçlardan defalarca ateş açıldı. Otomobilin kapı ve camlarına 10 kurşun isabet ettiği görüldü. Arda A. saldırıyı şans eseri yara almadan atlatırken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. İşte detaylar...

Haber 04-01-24 12:30