Cezayir Mucahitler Bakanligi Haberleri

Zinedine Zidane'a reddetmesi zor teklif! Yıllık 15 milyon euro önerdiler

Bir süredir takım çalıştırmayan Zidane'a sürpriz bir teklif geldi. Djamel Belmadi ile yollarını kısa süre önce ayıran Cezayir Milli Takımı, Zidane'a astronomik bir teklif yaptı.

Spor 2024-01-26 23:05:38

Cezayir'de futbol camiasını yasa boğan trafik kazası! Takım otobüsü devrildi bir futbolcu ve antrenör, yaşamını yitirdi... Ligler ertelendi!

Cezayir 1. Futbol Ligi ekiplerinden MC El Bayadh'ta kafile otobüsü kaza yaptı. Kaza sonucu bir futbolcu ve bir antrenör vefat ederken, ülkede bu hafta oynanacak maçların ertelendiği duyuruldu.

Spor 2023-12-22 08:15:48

SON DAKİAKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken Türk Lirası yorum! 'Süreç sona gelmiştir'

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir dönüşü uçakta gazetecilerin ekonomiye dair sorularını da yanıtladı. "Bizim uyguladığımız dezenflasyon programı çok büyük ihtimalle Lira’da reel olarak bir değerlemeye sebep olabilir. Yani Türk Lirası’nın reel olarak değer kaybettiği süreç sona gelmiştir" diyen Erdoğan dezenflasyona dikkat çekti.

Finans 2023-11-22 13:08:45

SON DAKİKA | Seçime 4.5 ay kaldı... İstanbul, Ankara, İzmir adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayir dönüşü 'İddialıyız' diyerek tarih verdi

Son dakika haberi: Türkiye bir kez daha seçim atmosferine girdi! Mart 2024 seçimlerinde rekabetin yoğun geçeceği değerlendirilen İzmir, Ankara, İstanbul gibi büyükşehirlerde adayların kim olacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler için iddialı konuştu. AK Parti'nin aday takvimiyle ilgili tarih veren Erdoğan büyükşehirlere vurgu yaparken partisinin 81 ilde yürüttüğü çalışmayı da açıkladı.

Haber 2023-11-22 13:00:12

Bakan Bayraktar duyurdu: Cezayir ile LNG ithalat anlaşması üç yıl daha uzatıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Cezayir ile yapılan anlaşmayı duyurdu. Bakan Bayraktar, "Cezayir ile LNG ithalat anlaşmasının süresini üç yıl daha uzattık. Yıllık 4,4 milyar metreküp LNG alacağız." dedi.

Finans 21-11-23 20:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayir'de! İmzalar atıldı... İki ülke arasında kritik anlaşmalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Daha sonra Cezayir Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na geçen Erdoğan, mevkidaşı Abdülmecid Tebbun tarafından karşılandı. Yapılan görüşmelerin ardından iki ülke arasında pek çok ticari anlaşmaya imza atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "13 imza attık. Türkiye ve Cezayir için hayırlı olsun. ilişkilerimizde ilave adımlar konusunda çabalarımızı sürdüreceğiz."

Haber 21-11-23 17:16

Gümüş'ün yıldızı Güngör Bayrak'ın hayat hikayesi şaşırttı! 3 aylıkken evlatlık verilmiş, yıllarca Paris'te yaşamış

Gümüş dizisinde hayat verdiği Şeref karakteriyle hafızalara kazınan Güngör Bayrak unutulmaz isimler arasında yer alıyor. En son Annemizi Saklarken ve Yeşilçam projelerinde rol alan Bayrak’ın kanser hastalığına yakalandığı özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Hayat hikayesi gündem olan ünlü ismin 3 aylıkken evlatlık verildiğini ve Cezayir asıllı Havari Berichi ile evlendikten sonra 'leydi' ünvanını aldığını duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 20-11-23 10:23

Mısır-Cezayir maçında görülmemiş olay! Hocasını görmezden gelince, yakasına yapıştı izleyenler şaşkına döndü

Mısır ile Cezayir arasında oynanan hazırlık maçında ilginç anlar yaşandı. Cezayir Milli Takımı Teknik Direktörü Djamel Belmadi ile futbolculardan Said Benrahma arasındaki gerginlik kameralara yansıdı.

Spor 17-10-23 09:15

Filistin, 2026 Dünya Kupası ve 2027 Asya Kupası Elemeleri maçlarını Cezayir’de oynayacak

Cezayir Futbol Federasyonu, Filistin Milli Futbol Takımı’nın 2026 Dünya Kupası Elemeleri ile 2027 Asya Kupası Elemeleri’ndeki tüm maçlarına ev sahipliği yapacaklarını duyurdu.

Spor 16-10-23 11:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ve Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tebbun ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail ile Filistin çatışması Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Görüşmelerde, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar çerçevesinde son gelişmeler ele alındı.

Haber 11-10-23 21:25

Korkunç olay: Cezayirli kadın evinde ölü bulundu! Yanında 10 aylık bebeğiyle...

Samsun’da Cezayir uyruklu kadın evinde ölü bulundu. Eşinin, evine gittiğinde yanında 10 aylık bebeğiyle hareketsiz halde yatarken bulduğu kadının beyin kanaması geçirerek öldüğü tahmin ediliyor. 30 yaşındaki kadının kesin ölüm sebebi otopsi sonrası belli olacağı aktarıldı.

Haber 08-10-23 16:07

ABD'de yoğun diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Stoltenberg, Tebbun ve Duda ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki yoğun diplomasi trafiğine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ve Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile bir araya geldi.

Haber 19-09-23 08:14

Hakan Fidan'dan önemli açıklama: İşbirliklerimiz giderek artmakta

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cezayir Dışişleri Bakanı Ahmed Attaf ile görüşmesinin ortak basın toplantısı düzenleyip önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin Afrika'da büyükelçilik sayısının 46'ya ulaştığını aktaran Fidan, "Türkiye'nin sömürü gibi bir amacı olmadığı görülüyor. İşbirliklerimiz giderek artmakta. Bu yönde çalışmalara devam edeceğiz." dedi. Cezayir Dışişleri Bakanı Attaf ise, "Türkiye ile ilişkilerimiz büyük bir atılım içerisinde." ifadelerini kullandı.

Haber 07-09-23 14:19

Akdeniz'de inanılmaz olay! Cezayir sahil güvenliği jet skiyle yanlışlıkla sınırı geçen turistleri böyle öldürdü!

Cezayir sahil güvenliği, Fas'tan Cezayir sularına yanlışlıkla giren 4 turiste ateş açtı. Açılan ateşte 2 turistin hayatını kaybettiği belirtilirken, turistlerden biri olan Mohamed Kissi, "Kaybolduk, kendimizi Cezayir'de bulana kadar yola devam ettik. Cezayir'e ait siyah bir bot bize doğru geldi ve üzerimize ateş açtılar. Ben vurulmadım ama kardeşimi ve arkadaşımı öldürdüler" dedi. İşte dehşet anları!

Haber 01-09-23 15:24

Otelde şüpheli ölüm kamerada! Kan donduran iddia: Öldürülme korkusuyla kendini pencereden attı

İstanbul Fatih'te, Cezayir uyruklu Fouza Lounici, alacak verecek meselesini görüşmek için Tunuslu iş adamı Mohammed B.'nin kaldığı otele gitti. İkili arasında çıkan tartışma sonrası Lounici, otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Otel odasında darp edilen kadının, öldürülme korkusuyla kendini pencereden aşağıya attığı iddia edildi. Tunuslu şüpheli ise kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı. Kadının otel penceresinden düştüğü anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 18-08-23 12:59

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızı Oktay Kaynarca isyan etti! Dayanamayınca adab-ı muaşeret dersi verdi

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinde hayat verdiği Cezayir rolüyle büyük beğeni toplayan Oktay Kaynarca başarılı oyunculuk performansı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu son paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Gelen telefonlardan artık bıkan ünlü isim Instagram sayfasında Adab-ı muaşeret dersi verdi.

Magazin 17-08-23 09:49

Bir ülkeden daha Barbie kararı! Cezayir’de de yasaklandı

Dünyada ses getiren Barbie filmi Cezayir’de yasaklandı. Cezayir, Barbie filmini yasaklama gerekçesi olarak “eşcinselliği teşvik ettiğini” ve “dini ve kültürel inançlarına uymadığı” ifade etti. Ülkede gösterime girmesinden 3 hafta sonra kaldırılan filmin vizyonda olduğu günlerde biletlerinin tükendiğine dikkat çekildi.

Haber 15-08-23 22:14

Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya, Cezayir ve İran büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

Haber 27-07-23 20:55

Akdeniz'de yangın kabusu! Türkiye dahil 7 ülke cayır cayır yanıyor... Onlarca kişi öldü, binlerce kişi tahliye edilmek zorunda kaldı...

Akdeniz'e kıyısı olan hemen her ülke neredeyse cayır cayır yanıyor. Türkiye, İspanya, İtalya, Yunanistan, Portekiz, Cezayir ve hatta Tunus'ta da yangın nedeniyle şimdiye kadar 40 kişi hayatını kaybederken binlerce insan ise yaşadıkları yerlerden tahliye ediliyor.

Haber 26-07-23 14:55

THY uçuşunda intihar vakası! Yolcu uçağı Cezayir'e acil iniş yaptı

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Marakeş uçağı, intihar vakası dolayısıyla Cezayir'e zorunlu iniş yaptı. Olayla ilgili Cezayir makamları inceleme başlatırken, THY ekiplerinin de olayla ilgili ifade verdiği öğrenildi. İşte haberin detayları...

Haber 25-07-23 20:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de

Bazı büyükelçilerin atanmasına ilişkin karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Paraguay, Fransa, Mısır, İspanya, Cezayir büyükelçileri değişti.

Haber 22-07-23 07:22

Tatile gittiğinde evini kiraya vermişti! Geri döndüğünde karşılaştığı manzaraya inanamadı... “Güçlü bir çamaşırı suyu kokusu ve sinekler...”

Altı aylık Cezayir seyahati sırasında ismi açıklanmayan bir kadın Fransa’daki evini bir çifte kiraya verdi. Kira süresi dolunca evine geri dönen kadın mutfağında yeni örülmüş bir duvar keşfetti. Duvarın etrafından güçlü bir çamaşır suyu kokusu geldiğini fark eden kadın durumu polise haber verdi. Polis duvarı yıktığında ise arkasından cenin pozisyonunda yatan bir erkek cesedi çıktı.

Trend 12-07-23 13:55

Yeni Cezayir Büyükelçisi Mücahit Küçükyılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mücahit Küçükyılmaz'ın hayatı ve biyografisi

Mücahit Küçükyılmaz son dakika haberinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dışişleri Bakanlığı’na Hakan Fidan’ın gelmesi ile birlikte Büyükelçiliklere yeni atamalar gerçekleştirildi. Peki, yeni Cezayir Büyükelçisi Mücahit Küçükyılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Mücahit Küçükyılmaz'ın hayatı ve biyografisi...

Haber 16-06-23 14:59

Tamer Karadağlı'dan Merve Dizdar'a olay sözler! “Cezayir için de aynı şeyleri düşünüyor mu?”

Kuru Otlar Üstüne filmindeki performansı ile Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Merve Dizdar'ın konuşmasına tepki gösterenler arasında ünlü isim Tamer Karadağlı da yer aldı. Karadağlı, Dizdar’ı önce tebrik etti sonra ise eleştirilerini dile getirdi.

Magazin 29-05-23 22:16

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cezayir'i Oktay Kaynarca'nın annesinin hayat hikayesi yürekleri dağladı! Meğer amcasıyla...

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisindeki Cezayir rolüyle hayranlarını ekrana kilitleyen Oktay Kaynarca, şu sıralar özel hayatıyla da konuşuluyor. Hayat hikayesini sır gibi saklayan oyuncunun yaşadıkları kısa süre önce ortaya çıktı. Özellikle anne Nursel Kaynarca'nın acı hikayesi yürek burktu.

Magazin 12-04-23 13:00

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 21.bölüm fragmanı İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir ölüyor mu? İşte son bölüm konusu...

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde gerilimin dozu gittikçe yükseliyor. Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan'ın başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde Leyla'ya güzel bir sürpriz yapmak için harekete geçen Cezayir'in düşmanları tarafından vurulması olay oldu. Cezayir'in akıbetini merak eden ATV izleyicileri "Ben Bu Cihana Sığmazam 21. bölüm fragmanı izle" ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir ölüyor mu?

Magazin 02-03-23 14:22

Ben Bu Cihana Sığmazam'da flaş ayrılık iddiası! Oktay Kaynarca'nın vurulduğu sahne ortaya çıktı

Ben Bu Cihana Sığmazam, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından uzun zamandır yayınlanmıyordu. Heyecanla beklenen 20. yeni bölümde nefes kesen olaylar ekrana gelecek. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Cezayir karakterinin vurulduğu sahne ortaya çıktı. Kaynarca’nın diziden ayrılacağı iddiaları da gündeme geldi.

Magazin 28-02-23 09:26

Bu kadarına da pes artık! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cezayir'i Oktay Kaynarca'nın adına sahte TikTok açıp....

Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, ülkemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından ilk günden bu yana seferber oldu. Bir dolandırıcı Oktay Kaynarca'nın adı ile sahte TikTok açıp bağış toplamaya çalıştı...

Magazin 22-02-23 09:01

Adıyaman'da arama kurtarma çalışmalarına katılan Cezayir ekibi ülkesine döndü

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da, arama kurtarma çalışmalarına katılan 86 kişilik Cezayir arama kurtarma ekibi ülkesine döndü.

Yurthaber 14-02-23 14:51

Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası dünya ülkelerinden Türkiye'ye destek devam ediyor. Son olarak Kırgızistan, Cezayir, Gine Bissau, Senegal, Sri Lanka, Sudan ve Irak liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayıp deprem nedeniyle "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Haber 12-02-23 20:27

''Ha gayret benim yalnız memleketim'' Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cezayir'i Oktay Kaynarca isyan etti!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cezayir karakterine hayat veren aynı zamanda da dizinin yapımcılığını üstlenen Oktay Kaynarca, deprem felaketiyle ilgili yaşananlara sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti. Ünlü oyuncu sosyal medya profilini siyah fon ile kararttı ve üzüntüsünü takipçileri ile paylaştı.

Magazin 09-02-23 09:56

Ben Bu Cihana Sığmazam bugün var mı, yok mu? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman? İşte 7 Şubat 2023 ATV yayın akışı

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayınlanıp yayınlanmayacağı tüm Türkiye'yi sarsan ve 10 ilde hissedilen Kahramanmaraş depremi sonrası merak konusu oldu. ATV depremin ardından yayın akışında değişikliğe gitti. Cezayir karakterini canlandıran ve aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstlenen Oktay Kaynarca'nın fanları internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bugün var mı, yok mu? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman? İşte 7 Şubat 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 07-02-23 13:32

O sahneden çok özel fotoğraf! Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam'a veda mı ediyor?

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşanacak. Dizinin yeni bölümünde Cezayir karakterine hayat veren Oktay Kaynarca vuruluyor. Herkesin merakla beklediği o sahne ise çekildi ve setten fotoğraf geldi.

Magazin 06-02-23 09:04

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cezayir'i Oktay Kaynarca diziden ayrılacak mı? Dudak uçuklatan yeni teklifi geri çevirmedi

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cezayir karakterine hayat veren aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstlenen Oktay Kaynarca hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin 7 Şubat'ta yayınlanacak olan 20. bölümde bir şok yaşanacak ve Cezayir ezeli düşmanı Tatavlalı tarafından vurulacak. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cezayir'i ölecek mi? Oktay Kaynarca projeden ayrılıyor mu? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Magazin 02-02-23 12:09

Veli Erdem Karakülah kimdir, nereli ve kaç yaşında? Veli Erdem Karakülah Şarkılar Bizi Söyler'de!

Veli Erdem Karakülah, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında Sibel Can, Hüsnü şenlendirici ve Hakan Altun'un konuğu olacak. Seslendirdiği ve sahnede söylediği Kr Yolla, Su Sızıyor, Cezayir, Seven Çekip Gitmezki, Ahdım Var Benim, Cennet gibi şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Peki, Veli Erdem Karakülah kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Veli Erdem Karakülah'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 28-01-23 16:15

Mbappe Dünya Kupası'na damga vurdu!

Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası’nda Fransa, Polonya’yı 3-1 yendi ve çeyrek final bileti aldı. Fransa’nın 2 golünü Cezayir asıllı Fransız yıldız Kylian Mbappe atarken, aynı zamanda Dünya Kupası’nda şu ana kadar oynadığı 4 karşılaşmada 5 kez rakip fileleri havalandırmış oldu.

Spor 04-12-22 23:09

Daha önce hiç Türkiye'de kaydı yoktu! Sahilde adeta nöbet tutuyorlar... 'Gören haber versin adı tarihe geçecek'

Kuş gözlemcileri, göç sırasında Cebelitarık Boğazı'ndan fırtına nedeniyle sürüklenip Akdeniz'e girerek İtalya, Malta, Cezayir ve Yunanistan kıyılarında görülen ve Türkiye'ye de geldiği düşünülen, penguene benzerliğiyle dikkat çeken 'Ustura Gagalı' isimli kuş türünün Türkiye'deki ilk kaydını gerçekleştirmek için Akdeniz sahillerinde adeta nöbet tutuyor. Emin Yoğurtçuoğlu, ''Bu konu önemli, eğer birisi bunu görürse, Türkiye kuş listesine yeni bir kuş eklemiş olacak ve adı da tarihe geçecek'' dedi.

Haber 03-12-22 17:04

Ülkelerden İstanbul'daki patlamayla ilgili taziye mesajları geldi

Azerbaycan, Pakistan, Ukrayna, ABD, Hollanda, İngiltere, Almanya, İtalya, Avusturya, Çekya, Fransa, Yunanistan, İsveç, Cezayir, Kuveyt, Katar, Filistin, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Lübnan, İsrail, Irak, Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, İslam İşbirliği Teşkilatı, Körfez İşbirliği Konseyi, Hamas, Filistin Alimler Birliği, NATO, Avrupa Konseyi ve Türkiye'deki yabancı ülke temsilcilikleri, 6 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2'si ağır 81 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin taziye mesajı yayımladı.

Haber 13-11-22 19:55

Cezayir ile Tunus arasında ortak iş birliği protokolü imzalandı

Cezayir ile Tunus arasında iş ve mesleki ilişkiler alanında ortak iş birliği yürütme programı için protokol imzalandı.

Haber 07-11-22 23:36

Türk Hava Yolları duyurdu! Üç ülke daha koronavirüs kısıtlamasını kaldırdı

Koronavirüs önlemleri kapsamında Cezayir, Etiyopya ve Somali, ülkeye girişlerde uyguladıkları aşı kartı ya da negatif sonuçlu PCR testi ibraz etme zorunluluğunu kaldırdı. 

Haber 03-11-22 16:07

Milli Savunma Bakanı Akar, Cezayir Bağımsızlık Günü resepsiyonuna katıldı

Bakan Akar, beraberinde Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile Cezayir Bağımsızlık Günü resepsiyonuna katıldı.

Haber 02-11-22 07:29

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde EDHO ve Çukur'un usta oyuncusu Hüseyin Soysalan da katıldı! Cezayir Kurt'un yeni düşmanı belli oldu

ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerine gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi kadrosuna başarılı oyuncuları katmaya devam ediyor. Oktay Kaynarca'nın Cezayir Kurt karakteriyle başrolünde oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam'a Erkan Can'ın ardından bir başka usta oyuncu daha katıldı. Daha önce Çukur ve EDHO'da da rol alan Hüseyin Soysalan da diziye dahil oldu.

Magazin 27-10-22 23:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İşte görüşmede ele alınan konular ve son dakika haberinin detayları...

Haber 19-10-22 19:07

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 2. BÖLÜM İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde neler oldu?

Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölümüyle ekrana geliyor. Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Cezayir Türk karakterinin öyküsü anlatıldığı dizide usta oyuncu Ebru Özkan Saban, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı ve Işıl Yücesoy gibi oyuncularla başrolü paylaşıyor. Dizinin yayın günü olması sebebiyle birçok kişi "Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm izle" konu başlığını internette araştırmaya başladı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde neler oldu?

Magazin 27-09-22 12:49

Yönetim şokta! Eski yıldız FIFA'ya şikayet etti

Son dakika... Uzun yıllar Galatasaray formasını terletmesinin ardından yolların ayrıldığı Cezayir asıllı Fransız oyuncu Sofiane Feghouli'den flaş bir hamle geldi. İddiaya göre, 2017-2022 arasında Sarı-Kırmızılı formayı giyen 32 yaşındaki Feghouli, Galatasaray'dan 3 aylık maaşını almadığını ileri sürerek FIFA'ya başvurdu. İşte detaylar...

Spor 26-09-22 08:08

Mersin'de Ekonomik Birlik Görüşmeleri paneli düzenlendi

Cezayir'in Ankara Büyükelçisi Sofiane Mimouni: - "Cezayir ile Türkiye arasında oldukça önemli ve stratejik bir iş birliğine sahibiz"

Yurthaber 24-09-22 14:53

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ballı çak çak tatlısı nasıl yapılır? Özbekistan'ın meşhur tatlısı ballı çak çak tarifi!

ATV'nin yeni dizisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül Salı akşamı yayın hayatına başlayacak. Dizide Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Cezayir Türk'ün en sevdiği tatlı olan ballı çak çak tatlısı tarifi merak konusu oldu. Özbekistan'da meşhur olan ballı çak çak tatlısını ilk kez duyanlar arama motorlarında sorguluyor. Peki, ballı çak çak tatlısı nasıl yapılır? İşte Ballı çak çak tatlısı tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 24-09-22 13:47

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 1. BÖLÜM İZLE! Oktay Kaynarca'nın oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam ilk bölümde neler oldu?

Ben Bu Cihana Sığmazam geçtiğimiz gün ATV izleyicisi ile buluştu. Dizide Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Cezayir Türk karakterinin öyküsü anlatılıyor. Dizide Oktay Kaynarca'ya Ebru Özkan Saban, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı ve Işıl Yücesoy gibi oyuncular eşlik ediyor. Birçok kişi internette 'Ben Bu Cihana Sığmazam 1. bölüm izle' konu başlığını internette sorguluyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam ilk bölümde neler oldu?

Magazin 21-09-22 09:44

Semerkand nerede? Ben Bu Cihana Sığmazam nerede çekiliyor? Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler?

Ekranların yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ilk bölümüyle seyirci karşısında yerini aldı. Zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusu ile beklenti oluşturan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekim mekanları merak konusu oldu. Dizide, Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Cezayir Türk'ün hikayesi işleniyor. Peki Semerkand nerede? Ben Bu Cihana Sığmazam nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Magazin 20-09-22 21:53