Championship Haberleri

Ozan Tufan'dan müthiş gol! Hull City uçuşa geçti

Milli futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'ün formasını giydiği Hull City, İngiltere Championship mücadelesinde Queens Park Rangers'ı 3-0 mağlup etti.

Spor 2024-04-13 20:08:00

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, lig lideri Leicester City ile 2-2 berabere kaldı! Son 4 haftadır kazanamayan Hull City'de acil kodlu uyarı verildi...

İngiltere Championship ekiplerinden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City her geçen gün play-off potasından uzaklaşıyor. Son 4 maçından galibiyet çıkaramayan İngiliz temsilcisinde keyifler bozuldu.

Spor 2024-03-09 20:21:46

Abdülkadir Ömür Hull City'e transfer oldu! Trabzonspor duyurdu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Trabzonspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür'ü transfer etti. Trabzonspor transferin detaylarını ise KAP açıklamasında duyurdu.

Spor 2024-02-01 18:45:06

Şampiyon olacak takımı resmen küme düşürdü! Wayne Rooney ile yollar ayrıldı

İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham City, teknik direktör Wayne Rooney ile yollarını ayırdı.

Spor 2024-01-03 07:29:22

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçeli bir isme daha kanca! Hull City'nin sahibi bu kez Sarı-Lacivertliler'in İngiliz oyuncusu Ryan Kent'i istiyor

Championship ekiplerinden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin yetkilileri, transfer için İstanbul'a geliyor. İngiliz ekibinin hedefinde iste Fenerbahçe Ryan Kent'in bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 02-01-24 20:37

Ahmet Çakar canlı yayında Acun Ilıcalı'ya Avrupa'da karşılaşsalar Galatasaray'ı mı tutarsın, Hull City'yi mi? diye sordu, Ilıcalı'nın yanıtı tepki çekti!

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı katıldığı bir televizyon programında verdiği yanıt ile gündem oldu. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın Hull City Avrupa'da Galatasaray ile karşılaşsa kimi desteklersin sorusuna yanıt veren Ilıcalı, bu yanıtla tepki çekti. İşte detaylar...

Spor 19-12-23 11:29

Acun Ilıcalı, yıllık kazancını canlı yayında açıklayınca Candaş Tolga Işık hayretler içinde kaldı!

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, önemli açıklamalarda bulundu. Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına konuk olan Ilıcalı; Hull City'nin yıllık kazandığı parayı açıklayınca Candaş Tolga Işık büyük şaşkınlık yaşadı.

Spor 11-10-23 08:06

Son dakika: Acun Ilıcalı'dan Okan Buruk itirafı! 'A Milli Takım'ın başına geçmesi için uğraştım!'

Son dakika haberleri: İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, önemli açıklamalarda bulundu. Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına konuk olan Ilıcalı; Fenerbahçe, Galatasaray, Hull City, Emre Belözoğlu ve Arda Turan hakkında konuştu. Ünlü isim, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için ise "Okan Buruk, bence milli takıma gitmeliydi. Okan Buruk zamanında A Milli Takım'a gelsin diye elimden geleni yaptım." dedi. İşte detaylar...

Spor 10-10-23 21:12

Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı! '3 sene önce iki teklif birden geldi ama...'

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'nin başında görev yapan teknik direktör Erol Bulut, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Şu ana kadar çıktığı 11 lig maçında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Bulut, 17 puan toplayan takımıyla 8. sırada yer buldu. Play-off'u hedefleyen Cardiff City'nin teknik patronu, Fenerbahçe ile ilgili önemli itiraflarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 10-10-23 16:37

Hull City'nin yıldız Ozan Tufan'dan resital! Kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı, İngiltere onu konuşuyor

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan, Sheffield Wednesday karşısında oynanan mücadelede hat-trick yapmayı başarırken, İngiltere'de gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 12-08-23 19:44

Tarihi transfer açıklandı! Haji Wright, rekor kırarak Antalyaspor'dan İngiltere'ye gitti...

FTA Antalyaspor’un ABD’li golcü oyuncusu Haji Wright, İngiltere Championship takımlarından Coventry City FC Kulübü’ne 9 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Wright, bu transferle kulüp tarihinin en çok bonservis bedeli kazandıran oyuncusu olarak tarihe geçti.

Spor 04-08-23 21:37

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması! ''Bizim onayımızla gitti, küçük bir miktar para alacağız''

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi ve başkanı olan Acun Ilıcalı, kulübün içinde bulunduğu durum ve transfer politikasıyla ilgili yeni açıklamalar yaptı.

Spor 28-07-23 10:29

Son dakika: Beşiktaş, İstanbul'a getirmişti! Resmi imza atılmadan önce transferde sorun çıktı... Anlaşma iptal!

Son dakika haberleri: Süper Lig'in yeni sezonunda mutlak şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah - beyazlıların Championship ekibi Southampton'dan kadrosuna katmak için İstanbul'a getirdiği Lyanco'da hala resmi imzalar atılmadı. Sağlık kontrolleri incelenen Brezilyalı savunmacının transferinde problem çıkması sonrası transfer iptal oldu.

Spor 21-07-23 14:13

RusselL Westbrook futbola yöneldi! Köklü İngiliz kulübünün hissedarı olacak...

NBA takımlarından Los Angeles Clipper formasını terleten All-Star basketbolcu Russell Westbrook, Championship ekibi Leeds United Futbol Takımı'nın hissedarları arasına girecek.

Spor 15-07-23 09:39

GALATASARAY KİSVARDA MAÇI CANLI İZLE! Galatasaray Kisvarda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Kisvarda maçı canlı olarak yayınlanacak. Bilindiği üzere sarı-kırmızılılar ekip, sezonun ilk hazırlık karşılaşmasında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile kozlarını paylaşmış ve maçtan 4-3 yenilgi ile ayrılmıştı. Şimdi gözler yeni hazırlık maçına çevrildi. Galatasaray Kisvarda maçı canlı izleme ekranı 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Galatasaray Kisvarda hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 10-07-23 13:57

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi maçı öncesi büyük şok!

Galatasaray Kulübü, Kocaeli'de İngiltere Championship ekibi Hull City ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan Lucas Torreira'nın sol diz iç yan bağında 2. derece zorlanma ve kemik ödemi tespit edildiğini açıkladı. Torreira'nın Şampiyonlar Ligi maçında oynayamayacağı öğrenildi.

Spor 07-07-23 10:49

Erol Bulut'un çalıştırdığı Cardiff City, Dimitrios Goutas’ı kadrosuna kattı!

DG Sivasspor’da sözleşmesi sona eren Yunan futbolcu Dimitrios Goutas, teknik direktörlüğünü Erol Bulut’un yaptığı İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City’e transfer oldu.

Spor 05-07-23 15:00

Acun Ilıcalı, Manchester City'den transfer yaptı! Resmen açıklandı...

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, bonservisi Manchester City’de bulunan 20 yaşındaki futbolcu Liam Delap’in 1 sezonluk kiralandığını açıkladı.

Spor 02-07-23 13:35

Acun Ilıcalı'dan tarihi anlaşma! İtalyan devi ile sözleşme imzalandı...

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, dev bir anlaşmayla gündeme geldi. İngiliz ekibi, İtalya Ligi Serie A devi Roma ile iş birliği sözleşmesi imzaladı. Anlaşmanın öne çıkan maddesi ise 'oyuncu alış / satış önceliği' olarak öne çıktı. İşte detaylar...

Spor 21-06-23 19:32

Resmi açıklama geldi! Erol Bulut İngiltere Championship ekibi Cardiff City'nin yeni hocası oldu

Süper Lig'de bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran ve son olarak Gaziantep FK'yı çalıştıran 48 yaşındaki teknik adam Erol Bulut'un yeni adresi resmen belli oldu. İşte detaylar...

Spor 03-06-23 16:50

Acun Ilıcalı'dan tarihi anlaşma! Roma ile el sıkıştılar! İşte protokolün detayları...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, Roma ile büyük bir anlaşma yapmak üzere. UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamaya hazırlanan Roma ile anlaşma sağladığı ifade edilen Hull City'nin bu hamlesi İngiltere'de ses getirdi.

Spor 24-05-23 07:44

Hull City ayrılığı resmen açıkladı! 'Pelkas takımına geri dönüyor'

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, sezonun sona ermesinin ardından bazı isimlerle yollarını ayırma kararı aldı. İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, sezon başında Fenerbahçe'den kiralanan Dimitris Pelkas'ın kulübüne geri döndüğü aktarıldı. İşte detaylar...

Spor 20-05-23 15:42

Acun Ilıcalı başarısını şu sözlerle duyurdu: ''Birçok kişi imkansız görüyordu''

İngiltere'nin Championship ekibi Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı büyük başarısını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Ünlü iş insanı ''Birçok kişi imkansız görüyordu'' sözleriyle nasıl büyük bir başarı elde ettiklerini anlattı.

Magazin 01-04-23 16:20

Son dakika: Acun Ilıcalı hızını alamadı! Hull City'den sonra bir kulübün daha sahibi oluyor...

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezonun ortasında İngiltere Championship takımlarından Hull City'i satın alan ve bu hareketiyle hem Türkiye hem de dünya basınında dikkat çeken Acun Ilıcalı'dan flaş bir hamle daha geliyor. Hull City'i satın aldıktan sonra Türkiye'den yaptığı transferlerle ön plana çıkan Ilıcalı'nın bir kulübe daha talip olduğu ve çalışmalarına başladığı iddia edildi. İşte Acun Ilıcalı'nın istediği takıma dair detaylar...

Spor 30-03-23 23:34

Acun Ilıcalı'dan çılgın plan! Adı Beşiktaş ve Adana Demirspor ile anılan dünya yıldızına imza yolda...

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, Türkiye'den yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Gelecek sezon Premier Lig'e çıkma mücadelesi vermeyi hedefleyen Hull City'nin patronu, dünyaca ünlü bir yıldızı kadroya katarak hedefini en başından belirlemek için kolları sıvadı. Ilıcalı'nın hedefinde bir dönem Beşiktaş ve Adana Demirspor'un gündemine gelen Hulk'un olduğu iddia edildi.

Spor 13-03-23 09:54

Watford'da Slaven Bilic dönemi sona erdi!

İngiltere Championship ekiplerinden Watford, Hırvat teknik direktör Slaven Bilic'in görevine son verildiğini ve yerine Chris Wilder'ın getirildiğini duyurdu.

Spor 07-03-23 21:56

İrlanda'yı karıştıran haber! Acun Ilıcalı sonrası taraftar ayaklandı, kulüpten açıklama geldi: İhtiyacımız var!

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın satın almayı planladığı yeni futbol takımının İrlanda Premier Lig'inde mücadele eden Dundalk FC olduğu iddia edilmişti. Çıkan haberler sonrası Dundalk taraftarı ayaklanırken, konuyla alakalı kulüpten bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 24-02-23 23:19

Bu kez 14 şampiyonluğu bulunan takımı gözüne kestirdi! Acun Ilıcalı İrlanda ekibi Dundalk'ı satın alıyor

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, ikinci bir kulüp daha satın alma fikrini geçtiğimiz günlerde verdiği röportajıyla açıklamıştı. Ilıcalı'nın hangi kulübü satın alacağı konusu merak edilirken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 22-02-23 19:11

İngiltere'de gündem Okay Yokuşlu! Oyunuyla büyüledi, maç sonu yapılan anket herkesi şoke etti

İngiltere Championship ekiplerinden West Brom'da forma giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu, ligde son oynanan mücadelede adeta yıldızlaştı. Karşılaşmada rakibini 2-0 mağlup eden West Brom'da Okay Yokuşlu attığı gollerle takımına 3 puanı getirirken, bitiş düdüğünün çalmasının ardından milli futbolcu kahraman ilan edildi. İşte detaylar...

Spor 31-12-22 07:43

Acun Ilıcalı'dan beklenmedik hamle! Kendisi açıkladı, bir kulüp daha satın alıyor

Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, bir futbol kulübü daha alacağını açıkladı. Ilıcalı, "Fikrim genç yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olabilecek başka bir takım almak" dedi. İşte detaylar...

Spor 09-12-22 08:00

Medipol Başakşehir maçı için Türkiye'ye gelmişti! Acun Ilıcalı'dan Arda Güler sözleri...

İngiltere Championship ekiplerinden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya’da hazırlıklarını sürdürürken, Başakşehir ile yaptığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Takımının kaldığı otelde gazetecilerle buluşan Ilıcalı bu buluşma öncesinde açıklamalarda bulunurken, takıma dair değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe'ye de değinen Ilıcalı, genç yıldız Arda Güler hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Spor 30-11-22 22:47

Fatih Terim referans olmuştu, Acun lıcalı transfer etmişti! Hull City'de Ozan Tufan krizi

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen milli futbolcu Ozan Tufan'ın takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. 27 yaşındaki başarılı futbolcu için ayrılık iddiaları gündeme gelirken, yeni teknik direktör Liam Rosenior, milli futbolcu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-11-22 22:34

İngiltere'de Acun Ilıcalı tepkisi! Resmi açıklama geldi, taraftar ayaklandı... İşte Hull City'nin yeni teknik direktörü

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de alınan kötü sonuçların ardından Şota Arveladze'nin görevine son verilirken, takımın eski oyuncularından Andy Dawson geçici antrenör olarak takımı çalıştırıyordu. Teknik direktör arayışlarında son yaklaşan Ilıcalı ve ekibi yeni hoca ile el sıkışırken, bu isim taraftarların tepkisini çekti. İşte detaylar...

Spor 03-11-22 15:18

Acun Ilıcalı'ya o sözleri sonrası İngiltere'de büyük tepki! 'Bunu nasıl söyler?'

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın almasının ardından takımın başına Shota Arveladze'yi getiren Acun Ilıcalı, alınan kötü sonuçlar sonrası tecrübeli çalıştırıcı ile yollarını ayırmış ve yeni teknik direktör arayışlarına başlamıştı. Henüz yeni bir isim ile anlaşamayan Ilıcalı ve ekibi arayışlarını sürdürürken, Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama tepkilere neden oldu. İşte detaylar...

Spor 22-10-22 10:49

Son dakika: Sinan Engin 'Gönlünde bir takım var' demişti! Sergen Yalçın adım adım Hull City'e gidiyor! Acun Ilıcalı, Shota'nın yerine getiriyor...

Son dakika haberleri: İngiltere Championship ekibi Hull City'de peş peşe gelen kötü sonuçların ardından Shota Arveladze ile yollar ayrılmış ve kulüp sahibi Acun Ilıcalı, yeni hoca arayışlarının başladığını açıklamıştı. İngiliz takımı için gündeme Fatih Terim, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın isimleri gelmişti. Spor yorumcusu Sinan Engin'in 'Gönlünde bir takım var' dediği Sergen Yalçın'ın adı, Hul City ile ciddi şekilde anılmaya başladı.

Spor 05-10-22 14:27

İngilizler duyurdu, ters köşe yaptı! İşte Fatih Terim'in yeni adresi

Son dakika... Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'de alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrıldığı duyurulmuştu. Championship ekibinin yeni çalıştırıcısının kim olacağı merak konusu olurken, İngiltere'den flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 01-10-22 10:44

Galatasaray'ın yeni transferi Milot Rashica kimdir? Milot Rashica nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray'ın yeni transferi Milot Rashica, sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Sarı Kırmızılı kulübün İngiltere Championship ekibi Norwich'ten kiraladığı yıldız futbolcu İstanbul'da. Peki, Galatasaray'ın yeni transferi Milot Rashica kimdir? Milot Rashica nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte yıldız futbolcunun kariyerine ilişkin merak edilenler...

Spor 08-09-22 12:45

Son dakika: Galatasaray transfere doymuyor! Milot Rashica için resmi açıklama...

Son dakika haberleri: Galatasaray, transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala bombaları bir bir patlatmaya devam ediyor! PSG'den Mauro Icardi ve Rapid Wien'den Yusuf Demir'i kadrosuna katan sarı - kırmızılılarda sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Galatasaray, İngiltere Championship takımlarından Norwich'te forma giyen Milot Rashica'nın transferini bitirdi ve resmi açıklamayı yaptı. 26 yaşındaki Kosovalı futbolcunun İstanbul'a geliş tarihi de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Spor 07-09-22 23:07

Böyle sevinç görülmedi! Rakibini yenince bluzunu kaldırdı, göğüslerini seyirciye gösterdi

Çıplak el boksu olarak bilinen ve pek çok ülkede yasak olan BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship) maçı sosyal medyanın gündemine oturdu. Tayland’ın başkentinde düzenlenen maçta Tai Emery ve Rung-Aroon Khunchai karşı karşıya geldi. Rakibini nakavt etmeyi başaran Tai Emery’in sevinci sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 05-09-22 16:18

Türkiye'ye damga vurmuştu! Acun Ilıcalı aldı...

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, son olarak Hatayspor’da forma giyen Malili futbolcu Adama Traore ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 01-09-22 16:41

Galatasaray'dan ayrılan Halil Dervişoğlu'nun yeni adresi şaşırttı! Formayı sırtına geçirdi...

İngiltere Championship ekiplerinden Burnley, milli futbolcu Halil Dervişoğlu’nu 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı.

Spor 01-09-22 16:34

Ozan Tufan'dan Fenerbahçe'ye gönderme! Burada çok mutluyum

Son dakika... İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'ye transfer olan milli oyuncu Ozan Tufan, kulüp sitesine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tufan yaptığı açıklamada Türkiye ile İngiltere'yi karşılaştırırken, "Burada çok mutluyum" ifadelerini kullandı. İşte Ozan Tufan'ın o açıklamaları...

Spor 18-08-22 17:13

SON DAKİKA: Ozan Tufan Hull City formasıyla durdurulamıyor! Burnley maçını da boş geçmedi...

Son dakika spor haberi... İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen milli yıldızımız Ozan Tufan attığı gollerle parlamaya devam ediyor. 27 yaşındaki başarılı futbolcu Burnley karşısında çıktıkları son karşılaşmada attığı şık golle isminden söz ettirmeyi başarırken, Hull City formasıyla çıktığı 5 karşılaşmada 3 gol kaydetmiş oldu. İşte detaylar...

Spor 16-08-22 23:02

Konyaspor Uche Ikpeazu'yu kadrosuna kattı! İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de transfer harekatı sürüyor. Son olarak Konyaspor, 27 yaşındaki forvet Uche Ikpeazu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 27 yaşındaki oyuncu son olarak İngiltere Championship takımlarından Middlesbrough forması giydi. İşte detaylar...

Spor 13-08-22 15:56

Son dakika: Acun Ilıcalı bir Türk'ü daha kadrosuna katıyor! Galatasaray'dan ayrılan Halil Dervişoğlu, Hull City'e imza atıyor...

Son dakika haberleri: İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, transferlerine devam ediyor. Daha önce kadrosuna Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh, Doğukan Sinik, Jean Michael Seri ve Benjamin Tetteh'i katan Hull City, Galatasaray'da iki sezondur kiralık olarak forma giyen forvet oyuncusu Halil Dervişoğlu ile de anlaşmaya vardı. Transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Spor 29-07-22 18:27

Son dakika: Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Okay Yokuşlu West Bromwich Albion'a imza attı!

Son dakika haberleri: İspanya La Liga takımlarından Celta Vigo ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesinin ardından bonservisini eline alan milli futbolcu Okay Yokuşlu, daha önce 2020-21 sezonunda kiralık olarak forma giydiği İngiltere Championship ekibi West Bromwich Albion ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yokuşlu'nun adı daha önce Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılıyordu.

Spor 18-07-22 14:40

Acun Ilıcalı transfere doymuyor! Doğukan Sinik transferini düğünde bitirdi

Antalyaspor, milli yıldızı Doğukan Sinik’in transferi için Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz günlerde Antalyaspor eski başkanı Ali Şafak Öztürk’ün düğününe katılan Ilıcalı, Doğukan Sinik ile anlaşmaya vardı.

Spor 06-07-22 12:37

Son dakika: Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı resmen duyurdu! Fenerbahçe'ye tam 7,5 milyon euro...

Son dakika haberleri: İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan'ı transfer etmişti. Geçtiğimiz yıl İngiliz ekibini satın alan ve takımın başına Shota Arveladze'yi oturtan Ilıcalı, iki oyuncunun transferi için Fenerbahçe'ye ödediği bonservis bedeli ile anlaşma şartlarını resmen açıkladı.

Spor 04-07-22 16:56

Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Fenerbahçe Hull City maçı bu hafta oldukça heyecan dolu bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Süper Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarına tam gaz devam eden Fenerbahçe, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile bu hafta hazırlık maçı oynayacak. Kritik karşılaşmanın canlı yayın bilgileri merak edilmeye başladı. Peki, Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 04-07-22 10:25