Charity Store Haberleri

Süper Lig kulübü icralık oldu, satılıyor! Hem de açık arttırmayla... İşte belirlenen bedel

FIFA’dan aldığı transfer yasağıyla gündeme gelen Kayserispor'un 35 milyon liraya icradan satışa çıkarılacağı öğrenildi. Ayrıca Kayserispor Store ismi ile Kayserispor Futbol Okulları isimleri de satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Spor 2024-01-16 18:40:51

İtirafı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! Kocamı aldatırken yakaladım ve bu evliliğimizi kurtardı

TikTok'ta evliliğine dair bir paylaşımda bulunarak dikkatleri üzerine çeken 45 yaşındaki Charity Craig isimli kadın itirafıyla gündeme geldi. Genç kadın 40 yaşındaki kocası Matt'in kendisini aldattığını ve ihaneti yakaladıktan sonra evliliklerinin her zamankinden daha iyi bir noktaya ulaştığını söyleyince kullanıcılardan karışık tepkiler aldı.

Trend 2024-01-12 11:52:43

Epic Games giriş: Epic Games Store’a nasıl giriş yapılır?

Epic Games Store dijital oyun uygulaması, günümüzde internet üzerinden oyun oynamayı seven birçok kişi tarafından tercih edilen bir uygulamadır. Piyasada birçok farklı özelliği ve avantajı ile dikkat çeken çok sayıda oyun platformu bulunur. Epic Games ise zengin oyun çeşitliliği ve bazı oyunların ücretsiz olmasıyla öne çıkan bir oyun platformudur. Bu platformda oyun oynayabilmek için öncelikli olarak üye olunup giriş yapılması gerekir. Peki, Epic Games Store’a nasıl giriş yapılır?

Haber 2024-01-10 19:15:21

Epic Games Store nedir? Epic Games Store hesabı nasıl açılır?

Günümüzde pek çok kişi internet üzerinden farklı oyunlar indirmekte ve oynamaktadır. İnternet ortamında farklı özellikleriyle öne çıkan çok sayıda dijital oyun platformu bulunmaktadır. Epic Games Store da bu dijital oyun platformları arasında yer almaktadır. Bir oyun mağazası olarak da bilinen bu platform üzerinden kolayca oyunlar indirilebilmektedir. Oyun severler bu platform sayesinde çok sayıda oyuna erişim sağlayabilir. Peki, Epic Games Store nedir ve Epic Games Store hesabı nasıl açılır?

Haber 2024-01-10 19:13:14

iOS 17.2 beta'da dikkat çeken ipucu! Apple, sideloading'e izin vermeye mi hazırlanıyor?

Apple kullanıcılarının bir uygulama yüklemek istediğinde gittikleri adres Apple'ın uygulama marketi App Store oluyor. Ancak 9to5Mac'e göre iOS 17.2, Apple'ın kullanıcıların App Store dışından uygulama yüklemesine izin verme yolunda ilerlediğinin ipuçlarını veriyor.

Haber 12-11-23 10:57

Elon Musk, Apple CEO'su Tim Cook ile görüşecek! Konu ise...

Sosyal medyadan sürpriz bir paylaşım yapan Elon Musk, Apple CEO'su Tim Cook ile görüşeceğini söyledi. Konu ise görüşüne göre, X bünyesindeki abonelik sistemi üzerinden para kazanan içerik oluşturucuların App Store kesintilerinin ayarlanması.

Haber 03-08-23 10:36

Bu uygulama gündeme oturdu... Twitter rakibi Threads ile tamamen alakasız, ancak ismi aynı!

Meta'nın Threads uygulaması, Threads isimli bir başka uygulamanın popülerliğini önemli ölçüde artırmış gibi görünüyor. Instagram ile tamamen alakasız bir Slack alternatifi olan ancak yine de Threads adını taşıyan uygulama halihazırda bu nedenle gündeme oturmuş durumda. Uygulamanın indirilme sayısında artış görüldüğü kaydediliyor. Öyle ki Slack alternatifi olan Threads'in web sitesine ve App Store sayfasına Instagram ile ilişkili olmadıklarına dair mesajlar yapıştırmak zorunda kaldığı söyleniyor.

Haber 17-07-23 15:28

NATO Genel Sekreteri'nden İsveç'in üyeliği hakkında açıklama: Türk yetkililerle iletişim halindeyim

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Norveç Başbakanı Jonas Gahr Store ile basın toplantısı düzenledi. Toplantıda İsveç'in NATO'ya üyeliğini değerlendiren Stoltenberg, "Türk makamlarıyla yakın temastayım. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birçok kez bu konuyu konuştum" dedi.

Haber 30-05-23 20:42

Trumore nedir? TOGG ön başvuru için Trumore Android ve İOS'a nasıl yüklenir? TOGG'da 60 bin TL detayı!

TOGG ön sipariş için Trumore uygulamasının Apple Store ya da Google Play üzerinden indirilmesi gerekiyor. Ön başvuru yapmak isteyenler, bugün (16 Mart 2023) TOGG'un resmi web sitesinden de işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobil siparişlerinin bugün alınmaya başlanacağını açıkladı. Peki, TOGG ön sipariş için Trumore uygulaması nereden indirilir? Trumore nedir, nasıl yüklenir?

Finans 17-03-23 00:50

Resmen başladı: Togg'da ön sipariş için flaş hamle! App Store, Google Play ve AppGallery'de yayımlandı...

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) Trumore uygulamasını App Store, Google Play ve AppGallery'de yayına aldı. Yapılan açıklamada ise Trumore uygulamasını indirip çekilişe katılanların Togg için ön sipariş verme hakkı kazanacağı bildirildi.

Finans 21-01-23 11:59

Elon Musk ile Apple arasında savaş başladı! O tahminin çok da uzak olmadığı ortaya çıktı... Twitter, App Store’dan kaldırılacak mı?

44 milyar dolara Twitter'ı satın alan Elon Musk ile iPhone üreticisi teknoloji devi Apple arasında gerginlik çıktı. Her şey Elon Musk'ın Apple'ın Twitter'ı App Store'dan kaldırmakla tehdit ettiğini iddia etmesiyle başlarken, bu gerginlik birçok otoriteye göre çoktan bir savaşa dönüştü bile. Apple’ın App Store ücretlerini eleştiren Musk, teknoloji devini adeta bombaladı. Elon Musk-Apple savaşının başlamasıyla haftalardır dile getirilen o tahminin ise çok da uzak olmadığı ortaya çıktı.

Haber 30-11-22 10:21

Kimse bunu beklemiyordu... Apple'ın kilit isimlerinden Phil Schiller hesabını kapattı! Twitter iPhone'lardan kaldırılacak mı?

Apple'ın kilit üyesinden sürpriz bir hamle geldi. App Store ve Apple Etkinliklerini yönetmekten sorumlu Apple üyesi olan Phil Schiller Twitter hesabını kapattı. Phil Schiller'ın Twitter hesabını kapatmasının nedeni henüz öğrenilemezken, bu konuyla ilgili bir teori hakkında konuşulmaya başlandı. Eğer bu senaryo gerçek olursa Elon Musk'ın 44 milyar dolara satın aldığı Twitter App Store'dan, dolayısıyla iPhone'lardan kaldırılabilir.

Haber 21-11-22 15:30

iPhone 14 etkinliği öncesi Apple Store kapandı: Hemen döneceğiz

iPhone 14 geliyor. Apple Store Türkiye online mağazası, bu akşam düzenlenecek 'Far Out' sloganlı Apple etkinliği öncesi beklenen duyuruyu sitesine ekledi. iPhone 14 etkinliğine saatler kala Apple Store mağazasına geleneksel ''Hemen döneceğiz.'' notu düşüldü.

Haber 07-09-22 16:19

Google Play hesap silme nasıl yapılır? Google Play hesap silme (kalıcı hesap kapatma) adımları

Google Play Store, Android işletim sistemine sahip telefonlara uygulama yüklemeyi sağlayan bir dijital mağazadır. Ancak IOS işletim sistemine sahip bir telefon kullanmaya başlayacaksanız veya Google Play Store programını daha fazla kullanmak istemiyorsanız oldukça kolay bir şekilde cihazınızdan silebilirsiniz. İşte Google Play hesap silme işlemi hakkında merak edilenler...

Haber 10-07-22 13:50

Apple hizmetlerinde saatler süren kesinti yaşandı

Apple'ın App Store dahil birçok hizmetinde pazartesi günü kesintiler yaşandı. Müşteriler bu servislere saatler boyunca ulaşamazken Apple, geç saatte yaptığı açıklamada sorunun çözüldüğünü duyurdu.

Haber 29-04-22 18:44

Dyson dördüncü demo store mağazasını Ankara'da açtı

Dyson CEO’su Roland Krueger: -"Dyson Demo Store’lar, ziyaretçilere hem sanal hem de fiziksel dünya aracılığıyla en son Dyson teknolojisini keşfetme fırsatları sunuyor"

Yurthaber 23-04-22 10:23

Ruslar çözümü Google Play Store alternatifi NashStore'da buldu!

Ukrayna'ya yönelik saldırıları, Rusya'nın bazı yaptırımlara maruz kalmasına neden olurken, Rus teknoloji geliştiricileri de Android uygulama mağazası Google Play Store'un alternatifini oluşturmak için harekete geçti. NashStore adını taşıyan Play Store'un alternatifi mağaza yakında kullanıma sunulacak.

Haber 30-03-22 17:58

Apple hizmetlerinde saatler süren kesinti yaşandı

Apple'ın App Store dahil birçok hizmetinde pazartesi günü kesintiler yaşandı. Müşteriler bu servislere saatler boyunca ulaşamazken Apple, geç saatte yaptığı açıklamada sorunun çözüldüğünü duyurdu.

Haber 22-03-22 08:23

Kullanıcılara kötü haber! Instagram, iki uygulamanın fişini çekti

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, IGTV sonrası kararını verdi. Son dönemde yeni özelliklerini duyurmasıyla gündeme gelen Instagram, bu kez Boomerang ve Hyperlapse uygulamalarını App Store ve Google Play'den kaldırdı.

Haber 08-03-22 14:54

Ukrayna'dan Apple CEO'su Tim Cook'a çağrı: Rus kullanıcıları App Store'dan engelleyin

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi konuşulmaya devam ederken, Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, Apple CEO'su Tim Cook'a açık çağrıda bulundu. Fedorov, Twitter hesabından Apple CEO'su Cook'u App Store başta olmak üzere Rus kullanıcılarına ürün ve hizmet sağlamayı durdurmaya çağırdı.

Haber 27-02-22 13:03

Trump sosyal medyaya geri dönüyor! Truth Social uygulaması App Store'da

Donald Trump ve yandaşlarına ait bir şirket tarafından hazırlanan sosyal medya uygulaması Truth Social, App Store üzerinden indirilmeye başlandı. Uygulama ifade özgürlüğünün ve 'gerçeklerin' savunusu olarak lanse ediliyor.

Haber 21-02-22 14:49

Pentagon'dan Rusya açıklaması: Ukrayna sınırındaki askeri yığınaklar arttırıldı

ABD Savunma Bakanlığı'ndan (Pentagon) yapılan açıklamada, Rusya'nın Ukrayna sınırına yakın bölgelere ve Belarus'a yaptığı askeri yığınağını son 24 saatte daha da arttırdığını belirtildi. Beyaz Saray'ın açıklamasında ABD birliklerinin teyakkuza geçirildiği de vurgulandı. ABD Başkanı Joe Biden ve Norveç Başbakanı Jonas Gahr Store arasında Beyaz Saray'da yapılan görüşmede ise Rusya'nın Ukrayna sınırındaki 'istikrarı bozucu askeri yığınağı' hakkında işbirliği ele alındı.

Haber 28-01-22 02:12

Apple Epic Games davası hala sürüyor

En son mahkeme, Apple’a App Store kurallarında bazı değişiklikler yapması için son tarih vermişti. Ancak şimdi bu durum değişmiş görünüyor.

Haber 11-12-21 10:55

Apple'dan Türkiye için bir zam kararı daha!

Apple Store'daki fiyatlarını geçtiğimiz günlerde güncelleyen ve iPhone fiyatlarını yükselten Apple, şimdi de Türkiye'deki App Store fiyatlarına zam yaptı. Apple, geliştiricilere Türkiye'deki uygulama ve uygulama içi satın alma fiyatlarını artırdığını bildirdi.

Haber 09-12-21 11:23

Apple App Store ödülleri kullanıcılarla buluştu

Apple App Store ödülleri 2021 yılı için sahiplerini buldu. Şirket tarafından verilen ödüllere bakılırsa bu yıl ilginç bazı uygulamalar ön plana çıkıyor.

Haber 04-12-21 10:20

Apple, 2021'in en iyilerini açıkladı

iPhone ile tanınan teknoloji devi Apple, en iyi uygulamaları ve oyunları belirleyerek 2021 App Store Ödülleri'nin kazananlarını açıkladı. Bu yılın kazananları arasında birbirinde farklı uygulamalar ve oyunlar var.

Haber 02-12-21 16:00

Apple, 2021’in en iyi uygulamalarını seçti: Türkiye'de 'Hayat Eve Sığar' uygulaması yılın en iyisi seçildi

Apple, uygulama mağazaları için yılın en iyi uygulamalarını sıraladığı listeleri açıkladı. Şirket, bu yıl App Store Ödülleri ile farklı kategorilerde en iyi 15 uygulamayı da seçti.

Haber 02-12-21 15:09

Google ve Apple'a ceza

Kişisel verileri koruma kanunu kapsamında verilen cezalar önemli ölçüde can sıkabiliyor. İtalya hükümeti tarafından ağır bir fatura ile karşı karşıya kalan bu Google ve Apple kişisel verilere saygılı olmamakla suçlanıyor. Google, Play Store hizmetleri tekel oluşturduğu için ceza aldı.

Haber 29-11-21 10:49

Google, Güney Kore yasasına uymaya başlayacak

Google, Güney Kore’deki Play Store uygulamalarında alternatif ödeme sistemlerinin kullanılmasına izin verileceğini duyurdu.

Haber 06-11-21 11:37

Dyson, Türkiye'de üçüncü demo store niteliğindeki mağazasını İzmir'de açtı

Yeni Dyson Demo Store, 242 metrekarelik alanıyla kullanıcılarına teknoloji deneyimi sunuyor

Yurthaber 01-11-21 12:21

Apple'dan Cumhuriyet Bayramı'na özel liste: Türk yapımı uygulamalara yer verdi

Teknoloji devi Apple, uygulama mağazası App Store üzerinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel yeni bir uygulama listesi yayınladı. Apple'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı uygulama listesinde Türk geliştiricilerin yayınladığı yapımlar yer aldı.

Haber 29-10-21 15:13

Apple, Fortnite oyunun geliştiricisi Epic Games ile hukuk mücadelesini kaybetti: App Store dışı ödeme önerisine izin vermek zorunda

Apple, popüler Fortnite oyununun geliştiricisi Epic Games ile hukuk mücadelesini kaybetti. ABD’nin California eyaletinde bir mahkeme Apple’ın, uygulama geliştiricilerinin kullanıcılara App Store dışından daha ucuza ödeme yapma imkanından bahsetmesine izin vermesi gerektiğine hükmetti.

Haber 22-10-21 06:17

Apple, Türkiye'deki üçüncü mağazasını resmen duyurdu! Apple'ın yeni mağazası nereye açılıyor?

ABD merkezli teknoloji devi Apple, Türkiye'deki üçüncü Apple Store'u resmen duyurdu. Diğer iki mağaza gibi İstanbul'da olacak olan üçüncü Apple Store, Bağdat Caddesi'ne açılacak.

Haber 11-10-21 11:09

Apple, Fortnite oyunun geliştiricisi Epic Games ile hukuk mücadelesini kaybetti: App Store dışı ödeme önerisine izin vermek zorunda

Apple, popüler Fortnite oyununun geliştiricisi Epic Games ile hukuk mücadelesini kaybetti. ABD’nin California eyaletinde bir mahkeme Apple’ın, uygulama geliştiricilerinin kullanıcılara App Store dışından daha ucuza ödeme yapma imkanından bahsetmesine izin vermesi gerektiğine hükmetti.

Haber 02-10-21 18:18

Android cihazlar bu virüs ile korunmasız kalıyor

Android cihazlar bu virüs karşısında büyük zorluklar yaşıyor. Ortaya çıkan son detaylara göre Google Play Store içerisinde yer alan bir uygulama kullanıcıları kötü etkiliyor. GriftHorse isimli bu virüs bulaştığı yaklaşık olarak 200 civarında uygulama ile büyük tehdit oluşturuyor.

Haber 02-10-21 10:57

Apple, App Store için yeni bir kural getiriyor

Artık Apple App Store üzerinden uygulamalara puan vermenize izin verecek. Uygulama içi kurallarında bazı değişiklikler getiren şirket bazı kuralları esnetiyor gibi görünüyor.

Haber 02-10-21 10:53

Apple artık üçüncü taraf ödeme sistemlerine izin verecek

Mahkeme, Apple’ın App Store’daki diğer ödeme seçeneklerini engelleyen kurallarının rekabete aykırı olduğuna karar verdi. Ancak bu durum App Store uygulamasının gelirlerini etkileyecek.

Haber 13-09-21 10:38

Apple, Fortnite oyunun geliştiricisi Epic Games ile hukuk mücadelesini kaybetti: App Store dışı ödeme önerisine izin vermek zorunda

Apple, popüler Fortnite oyununun geliştiricisi Epic Games ile hukuk mücadelesini kaybetti. ABD’nin California eyaletinde bir mahkeme Apple’ın, uygulama geliştiricilerinin kullanıcılara App Store dışından daha ucuza ödeme yapma imkanından bahsetmesine izin vermesi gerektiğine hükmetti.

Haber 11-09-21 10:12

Google Play Store yeni bir güncelleme alıyor

Şirket kullanıcı deneyimini geliştirmek ve daha spesifik sonuçlar sunabilmek için konuma göre puanlama sistemi getiriyor.

Haber 26-08-21 09:35

Amazon, Fakespot uygulamasını rafa kaldırmayı başardı

Amazon Fakespot uygulamanın başarısını test etti ve yüzde 80 oranında hatalı karar verdiği ortaya çıkardı. Uygulama böylece App Store platformundan tamamen kaldırıldı.

Haber 20-07-21 10:59

Bitcoin madencilik cihazı üreten Bitmain, yeni mağazasını Türkiye'de açtı

Kripto para madencileri için cihaz üreten Bitmain’in Türkiye ve MENA bölgesindeki tek resmi distribütörü Phoeniz Store, ilk mağazasını İstanbul’da açtı. Şirketin CEO’su Phil Harvey, mağazayla öncelikli hedeflerin Türk yatırımcısına sektöre yönelik eğitimler vermek olduğunu söyledi. Mağazada eğitimlerin yanı sıra madencilik cihazları ve soğuk cüzdanlar gibi kripto para madencilik ekipmanlarının tanıtımı ve satışı yapılacak.

Finans 13-07-21 17:00

Google, yine davalarla uğraşıyor

Bu seferde şirketin başı ABD’deki belaya girdi. 36 ABD eyaleti, Google Play Store uygulama dağıtımı ve ödemelerde tekelci faaliyetlerde bulunduğu için Google’a dava açtı.

Haber 10-07-21 08:57

Twitter Blue: Sosyal medya devinin yeni ve ücretli abonelik hizmeti

Twitter, Apple App Store ve Google Play gibi uygulama platformlarında bir ücretli abonelik hizmeti başlattı. Bu, sosyal medya devinin yakında pilot uygulamaya geçeceğinin işareti olarak görülüyor.

Haber 09-07-21 18:05

ABD'den Google'a Google Play Store davası!

ABD'de 37 eyalet ve bölge başsavcısı Alphabet'in sahip olduğu Google'ın rakiplerini satın alarak ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlardaki uygulama mağazası Play Store'da kısıtlayıcı sözleşmeler kullanarak yasa dışı bir tekel oluşturduğu iddiasıyla şirket aleyhine dava açtı.

Haber 08-07-21 15:02

App Store uygulamaları ne kadar güvenli?

App Store da yer alan uygulamalar yeterince güvenilir olarak biliniyor. Apple işte bu konu ile ilgili bir rapor yayınladı.

Haber 26-06-21 09:46

DS STORE Bodrum’da açıldı

DS Automobiles Türkiye Marka Direktörü Berk Mumcu: - "DS STORE Bodrum’u haziran ayından itibaren tüm fonksiyonları ile hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz" - "Yakın bir zamanda aileye katılacak DS 9 ile birlikte müşterilerimize farklı seçenekler sunacak olmaktan dolayı ise ayrıca heyecanlıyız"

Yurthaber 19-06-21 10:00

Twitter Blue: Sosyal medya devinin yeni ve ücretli abonelik hizmeti

Twitter, Apple App Store ve Google Play gibi uygulama platformlarında bir ücretli abonelik hizmeti başlattı. Bu, sosyal medya devinin yakında pilot uygulamaya geçeceğinin işareti olarak görülüyor.

Haber 18-06-21 14:31

Yeni Google Play Store virüsleri çok daha tehlikeli

Henüz yeni yeni ortaya çıkan WhatsApp virüs yazılımı yeni yöntemlerle kullanıcıların başına bela olmaya devam ediyor. İşte kullanılan yeni virüsler.

Haber 01-06-21 10:08

Twitter Blue: Sosyal medya devinin yeni ve ücretli abonelik hizmeti

Twitter, Apple App Store ve Google Play gibi uygulama platformlarında bir ücretli abonelik hizmeti başlattı. Bu, sosyal medya devinin yakında pilot uygulamaya geçeceğinin işareti olarak görülüyor.

Haber 28-05-21 11:56