Chek Up Haberleri

Sosyal medya stand-up gösterisine döndü: İşte gülmekten kırıp geçiren seçim paylaşımları!

Türkiye dün yeniden sandık başındaydı. Yaklaşık 61 milyon seçmenin oy kullandığı seçimlerden çıkan sürprizler gündeme bomba gibi düştü. AK Parti'nin birçok şehri CHP'ye kaptırması sosyal medyanın gündemine oturdu. Konu hakkında yorumda bulunan sosyal medya kullanıcılarının bazılarının tweetleri okuyanları adeta kırdı geçirdi. İşte milyonlarca görüntülenmeye ulaşan o esprili tweetler!

Haber 2024-04-01 16:14:55

Kylie Jenner davet tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Şeffaf ayakkabıları hiç beğenilmedi

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni markası için bir davet veren Kylie Jenner geceye tarzıyla damga vurdu. Ünlü yıldızın şeffaf ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-03-26 13:17:10

Ünlü komedyen Özgür Turhan bir anda sahneden düştü! Sağlık ekipleri müdahale etti

Tek kişilik stand up gösterileriyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü komedyen Özgür Turhan geçtiğimiz günlerde sahnede korkunç bir kaza yaşadı. Gösteri sırasında sahneden düşen ünlü komedyen herkesi korkuttu.

Magazin 2024-02-29 17:55:49

Kahkaha dolu gecelere davetlisiniz! En yeni oyunlar ve sevilen stand-up gösterileri burada

Tiyatro sahnelerinin büyülü atmosferinde, kahkahalarla dolu unutulmaz akşamlar yaşamaya ne dersiniz? İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Eskişehir ve daha pek çok ildeki güncel tiyatro ve stand-up gösterimlerini bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Gülme garantili, renkli ve eğlenceli gösterimler için şimdiden yerinizi ayırtın, heyecan dolu bir kültür sanat deneyiminin tadını çıkarın! İşte detaylar...

Magazin 2024-02-21 17:13:06

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Cem Yılmaz'a gönderme: Gösterime 50 bin TL verenlerin...

Son dönemlerin en sevilen komedyenlerinden Yasemin Sakallıoğlu, Cem Yılmaz'ın yeni stand-up gösterisi CMXXIV'in yüksek bilet fiyatları hakkında yaptığı yorumla gündem oldu. Sakallıoğlu,"50 bin liraya evlere temizliğe giderim" dedi.

Magazin 10-02-24 14:03

Her şey mücevherlerini göstermek içindi! Bella Thorne ceketinin içine hiçbir şey giymeyip şekilden şekle girdi

"Shake It Up" dizisiyle şöhrete kavuşan 24 yaşındaki Bella Thorne sosyal medyanın en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alıyor. Thorne bu sefer mücevher markası için mavi bir ceket giyip içine hiçbir şey giymeden poz verdi. Pozları çok konuşuldu.

Magazin 29-01-24 15:30

Kylie Jenner davet tarzıyla gündem oldu! Kalçasına kadar inen dekoltesindeki detay dikkat çekti

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner şimdi de davet tarzıyla olay oldu. Moda Haftası'n'da düzenlenen defilelere katılan Jenner siyah derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkat çekti.

Magazin 25-01-24 15:34

File elbise giyip sütyensiz hallerini paylaştı! Hiç giymeseydin dedirtti

"Shake It Up" dizisiyle şöhreti yakalayan 24 yaşındaki Bella Thorne sosyal medyanın en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alıyor. Ünlü isim file elbise giyip sütyensiz poz verdiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 10-01-24 08:41

Tesla Cybertruck mahsur kaldı, yardımına en büyük rakibi koştu! O şirketin Türkiye hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu

Tesla'nın ilk pick-up modeli Cybertruck, tanıtımının üzerinden geçen 4 yılın ardından satışa sunulmuştu. ABD'nin Kaliforniya eyaletinde karda mahsur kalan bir Tesla Cybertruck'ın görüntüsü ise sosyal medyada gündem oldu. Şimdiden çok konuşulan görüntüler arasına giren anlarda, mahsur kalan Cybertruck'ı en büyük rakibi kurtardı. O şirket ise bu olayı bakın sosyal medya üzerinden nasıl değerlendirdi.

Haber 20-12-23 09:31

Bella Thorne aksesuarları için soyundu! Pozları sosyal medyayı salladı

"Shake It Up" dizisiyle şöhrete kavuşan 24 yaşındaki Bella Thorne sosyal medyanın en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alıyor. Thorne bu sefer mücevher markası için üstsüz poz verdi.

Magazin 14-12-23 09:59

'Geçen sene milf oldum' diyen komedyenin sözleri sosyal medyada gündem yarattı! 2000'li çocuk beni evine çağırdı

BKM Mutfak'ta sahneye stand-up gösterisi sunan Gözde Karakaya isimli komedyenin 'Geçen sene Milf oldum' diyerek paylaştığı bir anısı sosyal medyada gündem yarattı. Komedi gösterisinden bir kesiti sosyal medya hesabından “Z kuşağı bana yazıyor” diyerek paylaşan Karakaya sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 06-12-23 14:22

Kurşun geçirmiyor, drag yarışında rakip tanımıyor... Ama o bir kamyonet! Karşınızda Tesla'nın 'yeni oyuncağı' Cybertruck

Tesla uzun zamandır beklenen elektrikli pick-up modeli Cybertruck'ı bir etkinlik ile ilk müşteri grubuna teslim etti. Düzenlenen teslimat etkinliğinde Tesla Cybertruck'ın fiyatı da başta olmak üzere merak edilen bazı teknik detaylar da açıklandı.

Haber 01-12-23 10:24

Kendall Jenner açıldıkça açıldı! Koltukta iç çamaşırlı pozu olay oldu

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen ve Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan model Kendall Jenner, lüks moda markası için kamera karşısına geçti. Jenner iç çamaşırlı ve sütyensiz halleriyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-11-23 15:29

Tesla'dan Cybertruck için dikkat çeken yasak! Teslim alan ilk 1 yıl satamayacak

Tesla, uzun süredir beklenen elektrikli pick-up modeli Cybertruck'ın satış koşullarını 30 Kasım'da teslimatlarına başlamadan önce açıkladı. Buna göre Cybertruck sahiplerinin ilk yıl boyunca araçlarını satmaları yasaklandı. Yani müşteriler, ilk yıl boyunca araçlarını satamayacak.

Haber 13-11-23 15:54

Yapımı 100 gün sürdü: Karşınızda ahşaptan Cybertruck! Elon Musk'a hediye etmek istiyor

Bir YouTube kanalı, Tesla'nın uzun bir süre beklenen elektrikli pick-up modeli Cybertruck'ın ahşaptan bir örneğini yaptı. Ahşaptan yapılmış Cybertruck, ayrıntılı bir dış ve iç mekanıyla dikkat çekerken, modelin etkileyici olduğuna dair yorumlar yapıldı. İddiaya göre ahşap Cybertruck süreci 100 gün sürdü.

Haber 06-11-23 13:15

Kylie Jenner yaptırdığı göğüslerini tutarak defileye geldi! İddialı seçim

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner, 19 yaşında göğüslerini de yaptırdığını itiraf etmişti. Cesur tarzıyla dikkat çeken Jenner katıldığı defileye göğüslerini tutarak geldi.

Magazin 29-09-23 08:29

İzleyicileri kahkahaya boğan videoyu İmamoğlu da paylaştı! Stand-up sanatçısının taklidine iki kelimelik not düştü

2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak gösterilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim dönemine damgasını vuran bazı cümlelerine göndermeler yapan komedyenin videosunu İmamoğlu paylaştı. İmamoğlu'nun paylaşımına düştüğü iki kelimelik not da dikkat çekti.

Haber 13-09-23 11:51

Bu sefer sütyensiz değil ama... Kendall Jenner külotlu çorap üzerine giydiğiyle gündem oldu

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen ve Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan model Kendall Jenner sütyensiz halleriyle sık sık eleştiri alıyordu. Dergi çekimi için poz veren Jenner bu sefer sütyensiz değildi ama tarzıyla yine gündem olmaktan kurtulamadı.

Magazin 20-08-23 09:58

Uraz Kaygılaroğlu kadın kılığında sahneye çıktı sosyal medya yıkıldı! Gecenin en iyi kadın komedyeni ödülü

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, paylaşımlarıyla sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Bir süredir BKM'de stand up gösterisi yapan Kaygılaroğlu son olarak kadın kıyafetiyle sahneye çıktı, olanlar oldu.

Magazin 06-08-23 01:05

Kylie Jenner göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Jenner şimdi de göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti.

Magazin 27-07-23 11:07

Emre Kurttepeli joined Kworks Demoday 3 event as Panel Speaker.

The KWORKS Demo Day 3 event took place the week we passed. This important day in which investors, mentors, entrepreneurship and the ecosystem of innovation came up with important names attended as Emre Kurttepeli keynote speaker.

Finans 06-07-23 12:46

Kurttepeli, Made the Opening Speech of the Demo Day

The startup acceleration program: Boost The Future, carried out in cooperation with Endeavor Turkey and Akbank, gave its fourth term graduates. The program took place on Wednesday, February 23, open to the public and online. The Demo Day was concluded with the investor presentations of the startups. The program continued under the name Start-Up Campus for three years: this year, it was renewed with enhanced content and mentor network, and renamed Boost the Future.

Finans 06-07-23 10:36

Emre Kurttepeli talked about The Magic of Scale-Up Entrepreneurs

Endeavor Scale-Up Summit 2022 was held at Kolektifhouse Maslak on Monday, October 31st with the support of ISTKA, Dentons, BASEAK, Commencis and AloTech!

Finans 06-07-23 10:18

Mark Zuckerberg'ten Elon Musk'ın kafes maçı teklifine sürpriz yanıt: Konum gönder

Teknoloji dünyasının ünlü milyarderi Elon Musk, "I’m up for a cage match if he is lol" şeklinde bir tweet atarak Meta CEO'su Mark Zuckerberg ile bir kafes dövüşüne hazır olduğunu ifade etmişti. Musk'ın kafes maçı teklifinin sadece bir şaka olduğu düşünülse yine de sosyal medyada gündem olmayı başardı. Meta CEO'su Zuckerberg'ten ise Elon Musk'a sürpriz bir yanıt geldi.

Haber 22-06-23 11:21

Emre Kurttepeli, Scale-Up girişimlerinin sihrini anlattı

Endeavor Scale-Up Summit 2022, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), Dentons, BASEAK, Commencis ve AloTech desteğiyle 31 Ekim Pazartesi günü Kolektifhouse Maslak’ta gerçekleşti.

Finans 15-06-23 09:47

Fiyatı 799 TL'ye düştü! Çok satan Levi's sweatshirt kısa süreliğine indirimde

Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken Levi's Zip Up Hoodie, indirimde! Çok satanlarda birinci sırada yer alan bu stil sahibi hoodie ile sportif tarzınızı yansıtmak ve serin yaz akşamlarında sıcacık kalmak isterseniz acele etmelisiniz. İşte detaylar!

Haber 14-06-23 09:40

Bella Thorne banyodan paylaştı! Havluyla sadece ön tarafını kapattı

"Shake It Up" dizisiyle şöhrete kavuşan Bella Thorne iddialı pozlarına yenisini ekledi. Thorne bir ayna selfiesi yaparak havluyla sadece ön kısmını kapamayı tercih etti. Oyuncu ve şarkıcının bu pozları yine hayranlarını şaşırtmadı ve eleştiri aldı.

Magazin 23-05-23 15:50

Ünlü şarkıcı Ayhan Aşan eşi Ayla Aşan'la ortaya çıktı! Hastalığa yakalandığını duyurdu! Beklemediğim bir şeydi

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Ayhan Aşan eşi Ayla Aşan'la ortaya çıktı. Ayhan Aşan, tiroit ameliyatı olduğunu ve Kurban Bayramı’ndan itibaren sahnelere döneceğini açıkladı. Aşan, "Check-up yaptırınca ortaya çıktı. 2-3 santimlik bir kitle vardı, acilen ameliyat olup aldırdım. Şu an çok iyiyim" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-05-23 15:10

Ali Babacan bu detayı ilk kez anlattı! Cüneyt Özdemir o mutfakta yaşananları sordu: Montaj, kurgu var mı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ali Babacan’ın dün gece yayınladıkları ‘mutfak’ videosu kısa sürede siyaset dünyasının en çok konuşulan konuları arasına girdi. Ali Babacan mutfakta çekilen o videonun detaylarını ise Cüneyt Özdemir’e anlattı. Babacan’ın çok konuşan o mutfakla ilgili yaptığı açıklamada ‘gerçek mutfak gerçek masa yani bir set-up falan değil’ demesi ise dikkat çekti. İşte çok konuşulan mutfak videosunun perde arkası…

Haber 03-05-23 15:43

İstanbul’daki taksi sorununu böyle ti’ye aldı! Rus turistin sözleri gündem yarattı... “Bana ‘trafik trafik’ diyor”

İstanbul’da yaşanan taksi sorunu Rusya’daki bir stand-up gösterisinin konusu oldu. İstanbul’u ziyaret eden bir Rus adam bir yere gitmek için taksi bulma konusunda zorlandığını ifade ederek esprili bir dille bu durumu anlattı. Gösterinin İstanbul taksi sorununa değinen bölümü sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 11-04-23 09:20

Kylie Jenner'ın Christmas tarzı! Göğüslerini ön plana çıkardı

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner ailesiyle birlikte Christmas kutladı. Küçük kızıyla bir örnek giyinen ünlü yıldız göğüslerini ön plana çıkardı.

Magazin 27-12-22 10:10

Eser Yenenler yeni imajını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Eşi Berfu Yenenler ile 'Çift Terapisi' adında bir stand up gösterisi gerçekleştiren Eser Yenenler yeni imajıyla dikkat çekti. Eser Yenenler'in son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 15-12-22 15:21

Emre Kurttepeli, Scale-Up girişimlerinin sihrini anlattı

Endeavor Scale-Up Summit 2022, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), Dentons, BASEAK, Commencis ve AloTech desteğiyle 31 Ekim Pazartesi günü Kolektifhouse Maslak’ta gerçekleşti!

Finans 19-11-22 13:36

Khloe Kardashian kardeşlerini gölgede bıraktı! Sütyen giymedi, göğsünün yarısını açtı

"Keeping Up with the Kardashians" isimli reality şov programıyla tanınan Khloe Kardashian, tüm iddialı kardeşlerini geride bırakacak bir kıyafet tercih etti. Göğüslerini yaptırmak istediğini açıklayan ünlü isim katıldığı gecede sütyen giymedi ve göğsünün bir kısmını da açıkta bıraktı.

Magazin 08-11-22 11:47

Şaşkına çeviren olay: Okyanusta 'yüzen' bir Tesla bulundu! Böylesine gelişmiş bir araç için trajik bir son

Elon Musk'ın elektrikli araç şirketi Tesla, birden fazla model ile pazarda yer alıyor. Yakında su geçirmezliğiyle kısa süreliğine de olsa bir tekne görevi görebilecek olan Cybertruck isimli elektrikli pick-up da üretime geçecek. Ancak görünüşe bakılırsa Kaliforniya sahillerine gelen bir Tesla Model 3, Cybertruck'a özendi. Araç okyanusta 'yüzerken' bulundu. Sahibine, arabasını okyanustan çıkarması tavsiye edilirken, yaşanan olay "böylesine gelişmiş bir araç için trajik bir son" olarak yorumlandı.

Haber 07-11-22 09:45

Model kardeşiyle yatağa uzandı! Kourtney Kardashian göğüslerini örtüyle kapattı

"Keeping Up with the Kardashians" isimli reality şov programıyla tanınan Kourtney Kardashian, ünlü model kardeşi Kendall Jenner ile yatağa girdi. İç çamaşırlarıyla yatağa uzanan ünlü yıldız ve göğüslerini ise örtüyle kapattı.

Magazin 04-11-22 16:13

Adı bile korkutuyor! Dev Gezegen katili, Don't Look Up filmini hatırlattı: Endişelendiren Dünya detayı...

Gezegenimiz Dünya'yı tehdit eden birçok tehlike var. Bu tehditlerden belki de en bilineni asteroidler. Hollywood yapımı birçok filme konu olan asteroidler konusunda korkutan bir keşif yapıldı. Gökbilimciler, "gezegen katili" olarak adlandırdıkları '2022 AP7' isimli devasa bir asteroit keşfetti. '2022 AP7'nin 2014'ten beri keşfedilen tehlikeli olabilecek en büyük cisim olduğu belirtilirken, Dünya yörüngesi detayı birçok kişinin endişelenmesine neden oldu. Akıllara ise Don't Look Up filmi geldi.

Haber 02-11-22 16:44

Ne diyon Meral'e? esprisi çok konuşulmuştu! Jet yanıt gelmişti... Baturay Özdemir ve Meral Akşener'in sürpriz buluşması

Son dönemin yükselen komedyenlerinden Baturay Özdemir, Yerli ve Kirli isimli stand up gösterisiyle büyük beğeni kazandı. Özellikle Özdemir'in gösterisindeki Meral Akşener detayı sosyal medyada çokça paylaşılmış ve gündem olmuştu. İYİ Parti lideri Akşener de bu espriye, sosyal medyadan paylaştığı bir videoyla cevap vermişti. Son olarak Akşener, Özdemir'in gösterisini izlemeye gitti. Akşener, ikilinin bir araya geldiği anları Twitter hesabından "Yolun bahtın açık olsun." notuyla paylaştı.

Magazin 26-10-22 23:30

Kourtney Kardashian tarzıyla şoke etti! Arkasını dönüp gösterdi

"Keeping Up with the Kardashians" isimli reality şov programıyla tanınan Kourtney Kardashian, davulcu eşi Travis Barker' ile yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son dönemde bedeniyle barıştığını sık sık ifade eden Kardashian ilginç tarzıyla şaşırttı. TV yıldızı, tangasını göstermekten ise çekinmedi.

Magazin 16-10-22 10:30

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Yarının Ekonomisi için Girişimcilik konusu ele alındı

Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert: - "Bence 2023, bankacılık sistemi açısından hem çok değişime açık bir döneme giriyor hem de gerçekten dünyada çok duyduğumuz kavramlar bir anda hayatımıza girecek. O nedenle çok büyük bir değişimin kenarındayız" - Multinet Up Üst Yöneticisi Ali Emre Sever: - "Şu an sahadaki pos parkımızın yüzde 76'sı cep telefonu. Bu inanılmaz bir şey. Uçtan uca dijitalleşmenin inanılmaz özelliklerinden birisi"

Yurthaber 08-10-22 13:28

Beymen'den Volume Up With Beymen etkinlikleri

Etkinlikler, 2022-23 Sonbahar-Kış Kampanyası kapsamında 8-9 ve 15-16 Ekim'de Beymen Zorlu Center'da gerçekleştirilecek

Yurthaber 06-10-22 11:55

'Elon' oğlu çıldırdı! Yeni gözdesi Cybertruck'ta GTA hilesi gibi özelliğin olacağını açıkladı

Tesla CEO'su Elon Musk'tan Cybertruck hamlesi geldi. Musk, Twitter hesabından elektrikli pick-up Tesla Cybertruck'ın su geçirmezliğiyle kısa süreliğine de olsa bir tekne görevi görebileceğini kaydetti. Bu durum, GTA hile kodlarından biri olan ve suda gitme imkanı veren SEAWAYS'ı hatırlattı.

Haber 30-09-22 10:10

STREAM It Up! projesi ile öğrencilere yapay zeka eğitimi verilecek

STREAM It Up! projesi ile öğrencilere yapay zeka eğitimi verilecek

Yurthaber 02-09-22 12:46

Multinet Up ve DeFacto’dan çevresel sürdürülebilirlik için iş birliği

Plastik atık üretimini ve karbon salınımını azaltarak sürdürülebilirliğe katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, 10 bine yakın DeFacto çalışanı Multinet Up’ın doğa dostu sanal kart uygulamasına geçiş yaptı

Yurthaber 24-08-22 10:24

Beymen'den 2022-23 Sonbahar/Kış Kampanyası Volume Up

Beymen Group Pazarlama ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Elif Göktaş: - "Yeni sezonda tüm modaseverleri hayatı bir sahne, yaşadığımız her anı ise bir performans olarak görmeye davet ediyoruz"

Yurthaber 23-08-22 15:07

Instagram ve Facebook'un sahibi Meta, Datça'da açtı! Türkiye'de ilk...

Meta Kafe, Türkiye’de ilk kez Datça’da açıldı. Sosyal medya şirketi Meta’nın, Datça Belediyesi ile iş birliği yaparak hayata geçirdiği Meta Kafe isimli pop-up kafesi hizmet vermeye başladı. Proje, Birleşik Krallık’tan sonra ilk kez Türkiye’de gerçekleştirildi. Proje kapsamında Datça Limanı’nda kurulan Meta Kafe, 18-25 Ağustos tarihleri arasında ziyarete açık olacak. Amaç ise yaşça büyük sosyal medya kullanıcılarının dijital medya okuryazarlığı konusunda bilinçlendirilmesini sağlamak.

Haber 19-08-22 17:33

Multinet Up müşteri hizmetleri çalışmalarına Stevie Awards'tan ödül

Müşteri memnuniyet oranını yüzde 87 artıran ve müşterilerinin işlem süresini yüzde 21 azaltan Multinet Up, müşteri işlemlerinin yüzde 35’ini tamamen dijital temsilcileri aracılığıyla gerçekleştiriyor

Yurthaber 16-08-22 14:46

Rihanna yeni iç çamaşırı koleksiyonunu tanıttı! Eski formuna kavuştu

Kısa süre önce anne olan Rihanna markası için kamera karşısına geçti. Rihanna, iç çamaşırı markası Savage X Fenty'nin yeni koleksiyonu 'Dolled Up' için iddialı pozlar verdi. Rihanna'nın her bedene uygun model yaratması büyük beğeni topluyor.

Magazin 15-08-22 11:20

Minik bikini trendinden geri kalmadı! Havuzun içinden tamamen makyajsız paylaştı

27 yaşındaki BBC'nin Glow Up sunucusu Maya Jama, İspanya’nın İbiza kıyılarında tatilinden yaptığı paylaşımla hayranlarında tam not aldı. Mor bikinisiyle havuza girdiği anları kaydeden Jama, makyaj yapmayı tercih etmeden tamamen doğal halini gösterdi. Jama’nın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 29-07-22 10:13