Chengdu Sanat Grubu Haberleri

Muğla BİLSEM Türkiye’de en çok bilimsel proje hazırlayan 2’nci okul

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), bilimsel çalışmalar kapsamında Türkiye genelinde en çok proje hazırlayan ikinci okul oldu.

Yurthaber 2024-04-25 11:50:33

Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, şarkıcı ve iş insanı Faik Öztürk'ten üzen haber geldi. Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-25 09:37:17

Panathianikos AEK'ya 3-0 mağlup oldu! Samet Akaydın hatasıyla maça damga vurdu... Fatih Terim'i şampiyonluktan etmiş olabilir

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Grubu 7. hafta karşılaşmasında Panathinaikos deplasmanda AEK ile karşı karşıya geldi. Mücaedel AEK'nın 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, mücadelenin ilk yarısında Samet Akaydın beklenmedik bir hataya imza atarak maça adeta damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-24 22:29:29

Kan grubu öğrenme: Kan grubu nasıl öğrenilir? E-Devlet'ten, e-Nabız'dan kan grubu öğrenme

Canlıların kanındaki antikorlara bakılarak sahip oldukları kanın özelliğin belirtebilmek için yapılan sınıflandırmalar sonucunda kan grupları oluşmuştur. İnsanlar için sınıflandırılan kan grupları A, AB, B ve O türlerinden ibarettir. Pozitif ya da negatif RH değerleri olur. Kişilerin kan gruplarını bilmeleri önemlidir.

Haber 2024-04-23 00:44:12

Diğer Haber Etiketleri

Muğla Safiye Soyman yaşında Faik Öztürk ligi maçın süper li süper ligi Yunanistan Fatih Terim son dakika AEK Panathinaikos samet akaydın kan grubu kan grubu nasıl öğrenilir e nabız kan grubu öğrenme kan grubu sorgulama pozitif kan grubu negatif kan grubu e nabız kan grubu e nabız kan grubu öğrenme kan grubunu öğrenme kan grubumu nasıl öğrenirim e devlet kan grubu ele magazin izel çelik ercan sosyal medya ünlü şarkıcı yıldızhan İzzet Yıldızhan Hakkari heyelan Yüksekova çomü eğitim japonca kreş BİLSEM Bitlis Afyonkarahisar müze IKSV tasfiye aktivist etkinlik sanatçı şirket haberleri Bülent Ersoy Dünya Bankası sigara 200 tl 50 tl banknot yeni tedavül Merkez Bankası imza Diyarbakır kedi öğrenciler türker inanoğlu mart Enflasyon dem Van Belediye başkanı Seçim 2024 halka arz şirket talep Tarih İzmir bekarlığa veda Ceza içki para cezası tihek İntihar Karabük Üniversitesi öğrenci İstanbul Bilgi Üniversitesi Oyuncu ünlü oyuncu Bahar Öztan gönül gönül yazar yaş Gönül Yazar ilik kirpi da, fenerbahçe olympiakos s lig yapılan açıklama UEFA konferans ligi Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Aşık Veysel sempozyum af erden uefa a lisansı Mehmet Topal Düzce evcen özçivit Fahriye Evcen Burak Özçivit fotoğrafı Manga Ferman Akgül togg tüyap ak Bakan bıraktı maçı spor gazeteler real madrid osasuna Arda Güler Carlo Ancelotti marca nesrin sipahi operasyon çete Kadıköy dövme antalya rus turist İspanya Kayseri vefat kafe silahlı saldırı

İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! Ayrılık nedeni bakın neymiş

90'ların sevilen müzik gruplarından İzel, Çelik, Ercan 31 yıl aradan sonra 2022 senesinde yeniden bir araya gelerek söyledikleri şarkılarla fırtınalar estirmişlerdi. İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı. Sebebini de İzel açıkladı.

Magazin 20-04-24 15:23

İzzet Yıldızhan’ın 23 yıllık eşi ilk kez ortaya çıktı! O fotoğraf gündem oldu

Sanat camiasında ailesine olan düşkünlüğüyle bilinen İzzet Yıldızhan'ın 23 yıldır evli olduğu eşi ilk kez ortaya çıktı. Bugüne kadar eşiyle kamera karşısına geçmeyen ünlü şarkıcı, eşi Ajda Yıldızhan ile bir davete katıldı. Yıldızhan'ın eşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 20-04-24 07:26

Hakkari'de dağcılar heyelan sonrası tehlike oluşturan kayaları düşürüyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen heyelanların ardından kara yoluna düşme tehlikesi bulunan kayalar, 4 kişilik dağcı grubu tarafından düşürülüyor.

Yurthaber 19-04-24 15:04

Çanakkale'de kreş ve anaokulu öğrencileri Japonca öğreniyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) bünyesindeki kreş ve anaokuluna giden 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik "Erken Yaşta Japonca Öğretimi Projesi" uygulanıyor.

Yurthaber 19-04-24 11:04

BİLSEM'lerde bireysel değerlendirme uygulamaları 27 Mayıs'ta başlayacak

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) bireysel değerlendirme uygulamaları, her yetenek alanı için ayrı ayrı gerçekleştirilecek şekilde planlanarak 27 Mayıs'ta başlayacak.

Yurthaber 19-04-24 10:53

Bitlisli öğrencilerin 8 projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi

Türkiye Bilimsel Araştırmalar Merkezi (TÜBİTAK), Bitlis’teki Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri tarafından hazırlanan 8 projeyi kabul etti.

Yurthaber 19-04-24 09:36

23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali başladı

Genel Sanat Yönetmenliğini Hüseyin Başkadem'in yaptığı "23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali" başladı.

Yurthaber 18-04-24 08:39

43. İstanbul Film Festivali yarın başlıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl 43. kez düzenlenen "İstanbul Film Festivali", 17-28 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak.

Yurthaber 17-04-24 08:14

Otomobilden kuyuma... 3 ayda tasfiyelik satışlardan 913 milyon TL gelir elde edildi

E-ihale yöntemiyle 2024 yılının ilk 3 ayında gerçekleştirilen toplam 3 bin 807 ihaleden 3 bin 332’sinde satış gerçekleşti. İhaleler kapsamında 1081 araç satışından yaklaşık 478 milyon lira, 2 bin 251 eşya grubu satışından 435 milyon lira olmak üzere toplam 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildi.

Finans 16-04-24 09:51

5. Uluslararası Amazon ve Titanlar Sanat Buluşması, İzmir'de başladı

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği (UASB) tarafından 15 Nisan Dünya Sanat Günü kapsamında bu yıl 5'incisi düzenlenen Uluslararası Amazon ve Titanlar Sanat Buluşması, İzmir'de başladı.

Yurthaber 15-04-24 15:55

BSH Ev Aletleri Grubu 2023'te 14,8 milyar avro ciro elde etti

BSH Ev Aletleri Grubu, 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, geçen yılı beklentiler doğrultusunda tamamlayarak dünya çapında 14,8 milyar avro ciro ile kapattı.

Finans 15-04-24 14:33

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy'un sahne kostümü gündem oldu! Bayram şekeriyim

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Türk müziğinin Divası Bülent Ersoy, bu sefer sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Tarzıyla ilgili konuşan Ersoy, "Bayram şekeriyim, e daha ne olsun" dedi.

Magazin 14-04-24 13:05

Dünya Bankası ile Türkiye masaya oturmuştu! Anlaşmanın detayları netleşti

Dünya Bankası Grubu (WBG) İcra Direktörleri Kurulu, Türkiye için hazırlanan ve üç kilit kalkınma stratejisi (üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik) üzerinde odaklanacak yeni Ülke İşbirliği Çerçevesini (CPF) onayladı. Buna göre 2024-2028 mali yıllarını kapsayan işbirliği çerçevesi üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik başlıklı üç kilit kalkınma stratejisine odaklanacak.

Finans 11-04-24 13:34

Sigara zammı geri çekildi! Rakipleri düşük zam yapınca sigaraya indirim geldi… Bir kez daha değişti

En pahalı sigara son zamlar sonrası 72 lirayı görmüştü. Ancak sigara fiyatları için yeni bir gelişme yaşandı. Rakipleri daha az zam yapınca JTI grubu, sigara fiyatlarında yaptığı zamdan indirime gitme kararı aldı. Sigara fiyatları dünden itibaren 1 lira daha ucuz oldu.

Finans 06-04-24 11:21

Merkez Bankası duyurdu! Yeni 200 TL ve 50 TL banknotlar tedavüle verildi! Olaylı şekilde istifa etmişti, 50 TL'de imzası yer alacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, E9 Emisyon Grubu VIII. tertip 200 TL ve VII. tertip 50 TL banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini bildirdi. Merkez Bankası'nın açıklamasında istifa eden Hafize Gaye Erkan'ın detayı da dikkat çekti.

Finans 05-04-24 07:12

Diyarbakır'da çocukların sokakta yaralı bulduğu kedi BİLSEM'in Einsteinı oldu

Diyarbakır'da Bilim ve Sanat Merkezinde (BİLSEM) eğitim gören öğrencilere, sokakta yaralı buldukları ve tedavisinin ardından sahiplenerek "Einstein" adını verdikleri kedi, motivasyon kattı.

Yurthaber 04-04-24 11:26

Türker İnanoğlu'nun ölümü sanat dünyasını yasa boğmuştu... Ünlü isimler duygularını paylaştı

Türk sinemasının en önemli isimlerinden yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu'nun yaşamını yitirmesi sanat camiasını yasa boğdu. Yolu bir şekilde İnanoğlu'yla kesişen ünlü isimler ölüm haberini alır almaz sosyal medyadan duygularını paylaştı.

Magazin 03-04-24 10:44

Son dakika: ENAG mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Son dakika haberi... Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) mart ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. ENAG'a göre mart ayı enflasyonu ne kadar oldu?

Finans 03-04-24 09:24

Van'da seçim gerginliği devam ediyor! Ateş yakıp yolları kapattılar: Olaylar diğer illere de sıçradı

DEM Parti’nin, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alındığının açıklanmasının ardından bir grup, parti binası önünde bir araya geldi. Sloganlar atıp yürüyüşe geçen grubu polis, basınçlı su sıkıp, gaz bombaları kullanarak dağıttı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak, İzmir'de 89 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 02-04-24 23:23

Seçim sonuçları sonrası ünlüler paylaştı! Bizden sonraki nesillerin...

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim ise oy kullanmak için bulunduğu ikametgaha göre atandıkları okulda oy kullandılar. Bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçildi. Ünlü isimler de seçim sonrası sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

Magazin 01-04-24 09:26

Diyarbakır’da Ramazan’a renk katan söyleşi ve konser etkinliği yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi çerçevesinde Yazar, Şair ve Aktivist Kahraman Tazeoğlu ve Grup Yürüyüş’ü Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Yurthaber 28-03-24 15:43

Muğla’da bu bahar ağaçlar kitap açtı

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) tarafından üçüncüsü düzenlenen “Ağaçlar Kitap Açtı” etkinliği bu yıl, Muğla Valiliği himayelerinde Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Kitap Bir İnsan” projesi çerçevesinde Muğla Valilik bahçesinde gerçekleştirildi.

Yurthaber 27-03-24 14:46

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

IC grubu ilk halka arzını IC Enterra Yenilenebilir Enerji ile yapıyor. Halka arz büyüklüğünün 3,7 milyar TL olacağı öngörüldüğü belirtildi. Şirketin talep toplayacağı tarihler de duyuruldu.

Finans 27-03-24 14:43

Eğlence mekanları için emsal karar! Erkek diye izin vermediler, 80 bin lira ceza kesildi: 'Ön yargı' detayı

İzmir'de 8 kişilik bir erkek grubu bekarlığa veda partisi düzenlemek için bir eğlence mekanından rezervasyon yapmak istedi. Ancak grup erkeklerden oluştuğu için ve içki içtikten sonra çevredekileri rahatsız edebileceklerinden dolayı bu talep kabul edilmedi. Rezervasyonu yapmak isteyenler bu durumu Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK)'e taşıdı. İnceleme sonucunda 80 bin lira ceza kesildi. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 12:43

Erkek müşterilerin bekarlığa veda partisini kabul etmeyen eğlence mekanına para cezası

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), kalabalık erkek grubu oldukları gerekçesiyle rezervasyon talebini reddeden eğlence mekanına, cinsiyet temelinde ayrımcılık yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle idari para cezası verdi.

Yurthaber 26-03-24 12:18

Afrikalı öğrenci iddialarından sonra Karabük şimdi de intiharla sarsıldı: Üniversite öğrencisi KYK yurdunda canına kıydı

Geçtiğimiz günlerde Afrikalı öğrencileriyle çok konuşulan Karabük Üniversitesi şimdi de intiharla gündeme geldi. 24 yaşındaki sanat tarihi öğrencisi Berkay Yıldırım'dan kahreden haber sahur saatlerinde geldi. Yurt binasından atlayarak yaşamına son veren Yıldırım'ın sosyal medya hesabında yaptığı son değişiklik ise intiharını önceden haber verdiğini ortaya koydu.

Haber 26-03-24 11:02

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Yapay Zeka Fabrikası ile işbirliği yaptı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Teknolojide Girişimcilik ve İnovasyon Yüksek Lisans Programı ile İş Bankası Grubu iştiraki Trakya Yatırım Holding'e bağlı Yeni Nesil Girişimcilik bünyesindeki Yapay Zeka Fabrikası (YZF) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Yurthaber 25-03-24 12:33

Vefat haberi sanat dünyasını yasa boğmuştu! Duygusal veda geldi

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli, oyuncu Bahar Öztan 61 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Oğlu Yiğit'in duyurduğu acı haber sanat dünyasını yasa boğmuştu. Kemal Sunal'la başrol oynayan ünlü oyuncuya duygusal bir veda da Gül Sunal'dan geldi.

Magazin 23-03-24 12:04

'Taş Bebek' Gönül Yazar sevenlerini korkuttu! Hastaneye kaldırıldı

Türk Sanat Müziği'nin 'Taş Bebek' lakaplı sanatçısı Gönül Yazar'ın bacağına pıhtı atması sebebi ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yazar'ın yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Magazin 23-03-24 11:43

Kirpilerin doğaya bıraktığı dikenler afetzede kadınların elinde sanat eserine dönüşüyor!

Depremin vurduğu Hatay’da yaşayan el sanatları eğitmeni Çiğdem Fakı’nın eğitim verdiği 33 afetzede kadın, kirpi okunu kullanarak rölyef tablolarını ortaya çıkarıyor.

Kadin 23-03-24 10:50

UEFA'nın Fenerbahçe kararı Olympiakos'u çok kızdırdı! Savaş halinde değiliz

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos'tan UEFA'nın kararına tepki geldi. Yunan ekibinin taraftar grubu, Fenerbahçe ile oynayacakları Konferans Ligi maçında deplasman yasağının olmaması gerektiğini belirten bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Spor 22-03-24 19:22

Aşık Veysel vefatının 51. yılında uluslararası sempozyumda anıldı

Vefatının üzerinden 51 yıl geçen halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'nu anlatmak amacıyla düzenlenen "1. Uluslararası Bilim, Sanat ve Toplumda Aşıklık Geleneği Aşık Veysel" konulu uluslararası sempozyum Ankara'da başladı.

Yurthaber 21-03-24 15:44

Mehmet Topal, Down Sendromlular için verdiği iftarda sanat ve spor dünyasını buluşturdu

Sezer AFŞAR - Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA) - Sanat ve futbol camiası Down Sendromlularla iftarda bir araya geldi. Aktif futbol hayatı döneminde Down sendromlulara sıkça destek veren Mehmet Topal, pandemi döneminde ara verdiği buluşmalara bu kez teknik adam olarak devam ediyor. Mehmet Topal ile eşi Selda Topal, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, Down Sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenleyip sanat ve spor camiasının önde gelen isimlerini iftarda bir araya getirdi.

Spor 21-03-24 11:11

Düzce Üniversitesi 18 yaşında

Katma değerli bilimsel çalışmalarıyla bölgenin bilim, kültür ve sanat üssü haline Düzce Üniversitesi, düzenlediği görkemli programla 18. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Yurthaber 21-03-24 10:34

Yatırımlarını gayrimenkule yatırıyorlar! Fahriye Evcen lüks evinin manzarasını paylaştı!

2017 yılında evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Sosyal medyayı sık sık kullanan ikiliden Fahriye Evcen lüks evinin manzarasını paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 20-03-24 08:59

TOGG'daki fotoğrafından sonra 'Linç kampanyası başlattılar' demişti! MaNga grubunun solisti Ferman Akgül davasında karar çıktı

'Manga' grubunun solisti Ferman Akgül, yerli otomobil TOGG'un direksiyonundaki fotoğrafından sonra sosyal medyada olumsuz eleştirilerin yapılmasıyla birlikte hakkında 'linç kampanyası' başlatıldığını söyleyerek şarkıcı Aylin Aslım ile Redd grubu üyeleri Güneş Duru ve Doğan Duru'ya dava açmıştı. Ferman Akgül davasında karar çıktı.

Magazin 19-03-24 15:42

Konya Makine Teknolojileri Fuarları 8-11 Mayıs'ta düzenlenecek

Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından bu yıl 17. kez düzenlenecek Konya Makine Teknolojileri Fuarları 8-11 Mayıs'ta Konya Ticaret Odası-Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yurthaber 18-03-24 11:00

Arda Güler İspanya'yı sallamaya devam ediyor! Olağanüstü şuta övgü yağmuru: Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi... Ancelotti'ye çağrı yapıldı!

Dün akşam Real Madrid ile Osasuna arasında oynanan müsabakanın 85. dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut İspanyol basınına bomba gibi düştü. Direkten dönen top sonrası AS, Arda Güler'in 'seçilmiş biri' olduğunu yazarken, Marca ise Carlo Ancelotti'ye çağrı yaptı.

Spor 17-03-24 11:52

Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi hayatını kaybetti!

Türk Sanat Müziği sanatçısı Nesrin Ersipahi'den acı haber geldi. Nesrin Ersipahi'nin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Magazin 16-03-24 13:54

Yılanlar Grubu çetesi operasyonunda 13 tutuklama

Kayseri'de 'Yılanlar Grubu' adı altında yasa dışı bir yapılanma içerisine giren ve silahlı eylem gerçekleştirdiği iddiası ile gözaltına alınan 23 kişiden 13'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 16-03-24 01:18

Kadıköy trafiğinde moonwalk dansı yaptılar!

Kadıköy Caddebostan'da 'İstanbul'un Yıldızları Grubu' İstanbul'un trafik sıkıntısını belirtmek ve trafikte sürücülerin sıkılmaması için Michael Jackson'ın "moonwalk" dansıyla farkındalık oluşturdu.

Haber 15-03-24 22:09

Tişört zannettiler ama değil! Tüm vücudunu kaplayan dövmeleri için 300 saatini harcadı... Yetmedi Avustralya'dan İngiltere'ye uçarak 60 bin sterlin harcadı

41 yaşındaki Michael Lewis dövme tutkusunu bambaşka bir noktaya taşıyarak görenleri şaşkına çevirdi. Kaplnlar, kartal ve Yunan mitolojisine ait figürlerin yer aldığı dövmeleriyle tüm vücudunu kaplatan Lewis'in sanat eseri olarak tanımladığı dövmeleri için 6 yıl içinde 300 saatten fazla zaman harcadı.

Trend 15-03-24 14:16

Türkiye, İspanya'yı tarihte ilk kez geçti! Rus turistlerin tahtı sallanıyor: O ülkeden akın akın Türkiye'ye geliyorlar

İklimi, doğa güzelliği ve eşsiz deniziyle turistlerin her sene gözbebeği olan ülkemizde bu sene Almanya'daki erken rezervasyonlarda bir ilk yaşandı. Türkiye ilk kez İspanya'yı geride bıraktı. Antalya'yı toplamda 4 milyon Alman turistin ziyaret etmesi beklenirken yıllardır en kalabalık yabancı turist grubu olan Rusların tahtı sallanmaya başladı.

Finans 15-03-24 13:46

Yılanlar Grubu çetesi üyeleri adliyeye sevk edildi

Kayseri’de ’Yılanlar Grubu’ adı altında yasa dışı bir yapılanma içerisine giren ve silahlı eylem gerçekleştiren çete üyeleri adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 15-03-24 10:59

Raspberries'in solisti Eric Carmen yaşamını yitirdi!

ABD'li müzik grubu 'Raspberries'in solisti Eric Carmen, 74 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi eşi Amy Carmen, şarkıcının internet sitesinden duyurdu.

Magazin 12-03-24 14:22