Chp Ankara Milletvekili Bulent Kusoglu Haberleri

CHP'ye 'sürpriz' transfer! İYİ Parti'den istifa etmişti... Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Meclis’te yaptığı grup toplantısında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini CHP lideri Özgür Özel kürsüde taktı.

Haber 2024-04-24 13:10:17

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-22 19:02:01

O çıkışı gündem olmuştu: Erdal Beşikçioğlu'nun 'borç' çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından AK Parti ve MHP birçok belediyeyi CHP'ye kaptırmıştı. CHP de devralınan belediyelerin mali tablolarını kamuoyuyla paylaşmıştı. Ankara Etimesgut'ta seçimi kazanan ünlü isim Erdal Beşikçioğlu, göreve geldikten sonra sürpriz bir çıkış yaparak borçsuz bir belediye devraldıklarını duyurmuştu. Beşikçioğlu'nun bu çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi.

Haber 2024-04-21 10:04:20

SON DAKİKA | CHP'nin yeni grup başkanvekili belli oldu

Son dakika haberi: CHP'nin yeni grup başkanvekili Ankara Milletvekili Murat Emir oldu.

Haber 2024-04-18 13:10:03

AK Partili vekil Şebnem Bursalı'nın Monaco'da 'ıstakoz' paylaşımı olay oldu! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Türkiye’den ucuz muydu bari?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı'nın paylaşımıyla ilgili olarak "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Haber 13-04-24 18:14

Sosyal medya Babacan'ın tutmayan öngörüsünü konuşuyor! CHP sözleri gündem oldu: Olmaz dediği her şey oldu

31 Mart seçimlerinin sona ermesinin ardından geçmişte yapılan birçok öngörü gündem oldu. Bunlardan en çok konuşulanı ise DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın CHP için söylediği sözler oldu. 2023 seçimlerinde CHP listelerinden seçime giren ve milletvekili çıkarmayı başarabilen DEVA Partisi lideri Babacan o dönemki eleştirilere, "CHP'nin tek başına kazanması mümkün mü?' diyerek karşılık vermişti.

Haber 02-04-24 09:59

Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu seçim zaferini 'Erik Dalı' ile kutladı! O anlar gündem oldu

Behzat Ç. dizisindeki 'Behzat Amir' karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde CHP'nin adayı olarak katıldığı seçimleri açık farkla kazandı. Beşikçioğlu seçim zaferini ise Etimesgut'ta otobüsün üzerinde 'Erik Dalı' oynayarak kutladı. CHP Milletvekili Deniz Demir'in paylaştığı görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 01-04-24 18:54

CHP Meclis'te koltuk kaybetti! 4 aday için 15 gün süre verildi: Tercih yapmayan kaybetmiş sayılacak

Yerel seçimler TBMM'deki milletvekili sayısını da etkiledi. 26 vekil belediye başkanı olmak için yarıştı. İçlerinden sadece 4 CHP'li zafere ulaştı. Diğer partilerden bu başarıyı gösterebilen olmadı. Seçimi kazanan 4 CHP'li vekil 15 gün içinde tercihlerini yapmazsa yeni görevlerini reddetmiş olacak. 4 CHP'linin belediye başkanlığına başlamasıyla birlikte de CHP'nin 129 olan vekil sayısı 125'e düşecek.

Haber 01-04-24 11:20

'MÜLK ALLAH'INDIR' demişti... Mal varlığıyla hafızalara kazınan Turgut Altınok, Ankara'da Mansur Yavaş'tan tarihi fark yedi!

Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçları gündem oldu. CHP adayı Mansur Yavaş, yarışı açık ara farkla kazandı. Mal varlığıyla gündem olan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok da sandıkların tamamı açılmamasına rağmen yenilgiyi kabul etti. Altınok tek cümlelik bir açıklama yaptı.

Haber 31-03-24 23:26

25 ilçeli Ankara haritasında 2019'a göre büyük değişiklik! 2024 haritası kırmızıya boyandı

31 Mart seçimlerine ilçelerdeki büyük değişiklikler damga vurdu. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasıyla beraber birçok ilden peş peşe sonuçlar geldi. CHP'nin Türkiye haritasındaki değişikliği Ankara ilçelerine de yansımıştı. 2019 seçimde 19 ilçede AK Parti zaferi göğüslerken 2024 seçimlerine ise CHP damga vurdu. İşte ilçe ilçe son durum...

Finans 31-03-24 21:40

CANLI Aydın seçim sonuçları! Aydın'daki seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Mustafa Savaş mı, CHP adayı Özlem Çerçioğlu mu?

Siyasi partilerin adaylarını belirlemesi sonrası yaşanan uzun bir propaganda sürecinin sonunda seçmenler 31 Mart günü oylarını kullanmak üzere sandık başına gitti. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken, yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle seçim yarışının yaşandığı İstanbul, Ankara, Aydın, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak konusu. Peki, Aydın'daki seçimi kim kazandı?

Finans 31-03-24 20:15

CANLI | Artvin seçim sonuçları! Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Türkiye yerel seçimler için sandık başında, seçmenleri gözü kulağı ise gelecek seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bu illerden biri de Artvin... Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Finans 31-03-24 14:52

Seçime saatler kala 50 CHP'li istifa edip AK Parti'ye katıldı!

31 Mart yerel seçimleri öncesi hareketlilik devam ediyor. Ankara Mamak'ta ise sürpriz bir gelişme yaşandı. 50 CHP üyesi istifa ederek AK Parti'ye katıldı. Rozetleri dün takılan yeni üyeler için AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, 'Gücümüze güç kattılar' ifadelerini kullandı.

Haber 30-03-24 09:13

Ardahan canlı seçim sonuçları! Ardahan yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti’nin adayı Yunus Baydar mı, CHP adayı Faruk Demir mi kazanacak?

Yerel Seçim geldi çattı. Milyonlarca vatandaş 31 Mart günü seçim sonuçlarını merakla bekliyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyükşehirlerin yanı sıra bazı illerin de seçim sonuçları heyecanla bekleniyor. Merak edilen illerden biri de Ardahan oldu. Ardahan'da yeniden CHP adayı Faruk Demir mi kazanacak yoksa AK Parti adayı Yunus Baydar mı?

Haber 29-03-24 20:43

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Yerel seçim geldi çattı, Türkiye'nin gözü kulağı seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden biri de Nevşehir! Nevşehir'de mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, 2019-2021 yılları arasında Nevşehir belediye başkanlığı yapan İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Haber 29-03-24 18:20

Canlı Çankırı seçim sonuçları! Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi, MHP adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı dorukta, Türkiye nefesini tutmuş durumda! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale, Çankırı gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çankırı'daki vatandaşlar tarafından da merak konusu. Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi yoksa mevcut belediye başkanı ve MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Haber 29-03-24 15:22

Canlı Çanakkale seçim sonuçları! Çanakkale'deki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı AK Parti adayı Jülide İskenderoğlu mu, CHP adayı Muharrem Erkek mi, İYİ Parti adayı Alaaddin Burak Kunt mu kazanacak?

Yerel seçimler geldi çattı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çanakkale'deki vatandaşlar tarafından da merak ediliyor. Çanakkale seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı AK Parti adayı Jülide İskenderoğlu mu, CHP adayı Muharrem Erkek mi, İYİ Parti adayı Alaaddin Burak Kunt mu kazanacak?

Haber 29-03-24 13:49

Canlı Bursa seçim sonuçları! Bursa'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Alinur Aktaş mı CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı başladı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bu iller arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler var. Bursa'daki vatandaşlar da sandıktan çıkacak sonuca kilitlenmiş durumda. Bursa seçim sonuçlarında mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Alinur Aktaş mı yoksa CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Haber 29-03-24 13:06

Canlı Burdur seçim sonuçları! Burdur'daki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı adayı Mehmet Şimşek mi CHP adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Gündemde yerel seçim var! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden arasında Burdur da bulunuyor. Burdur'daki vatandaşlar Burdur seçim sonuçlarını merak ediyor. Burdur'da seçimi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Mehmet Şimşek mi yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Haber 29-03-24 12:47

Canlı Bolu seçim sonuçları! Bolu'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Muhammed Emin Demirkol mu CHP adayı Tanju Özcan mı kazanacak?

Sandık günü geldi çattı! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merakla beklenirken, bazı illerin de seçim sonuçları merak konusu. Bolu da bu illerden biri. Bolu'daki seçim yarışında AK Parti adayı Muhammed Emin Demirkol mu yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkanı Adayı Tanju Özcan mı ipi göğüsleyecek?

Haber 29-03-24 12:15

Hakan Fidan'ın sözleri tartışma konusu oldu! Tepki gecikmedi: Hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir

Yerel seçimler siyaset gündemini belirlemeye devam ediyor. Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum'a destek sözleri tartışmalara neden oldu. CHP İstanbul Milletvekili ve eski Dışişleri sözcüsü Namık Tan Bakan Fidan için, "Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir. Yazık…" ifadelerini kullandı.

Haber 25-03-24 13:26

CHP Hatay Milletvekili Güzelmansur, trafik kazasında yaralandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Haber 23-03-24 21:43

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'kolay kolay söz vermem' diyerek açıkladı: Romanları milletvekili olarak görevlendireceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programın kapsamında Romanlarla buluştu. Özel, "Kolay kolay söz vermem. Romanlara söz verdim, bu sözümü somutlaştırarak söylüyorum. Romanları milletvekili olarak görevlendireceğiz. Belediye meclislerinde Roman arkadaşlarımıza önemli yerler vereceğiz. İzmir'de belediye başkanlarımızdan birinin Roman olması çok büyük bir zenginliğe işaret eder. Yeni bir döneme başlıyoruz" dedi.

Haber 22-03-24 19:18

CHP'li vekil Engin Altay'dan ilginç çıkış! Benim çırağımdı diyerek Özgür Özel'i kürsüye çağırdı

CHP Milletvekili Engin Altay, Sinop mitinginde şaşırtan bir çıkışta bulundu. Altay, Sinop mitingi öncesi yaptığı konuşmada partisinin Genel Başkanı Özgür Özel'i "Benim çırağımdı" diyerek kürsüye çağırdı.

Haber 21-03-24 19:23

CHP Trabzon Milletvekili'nin sözlerine tepki gösteren Ak Parti'nin adayı salonu terk etti

Trabzonspor'un yaptığı basın toplantısında CHP Trabzon Milletvekili Si̇bel Sui̇çmez ile Ak Parti Trabzon BB Başkan Adayı Ahmet Metin Genç sürpriz bir tartışma yaşadı.

Spor 21-03-24 09:38

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı

CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı. Beşikçioğlu "Tüm mal varlığım, devlet memuriyetim (Devlet Tiyatroları), Tatbikat Sahnesi ile uzun yıllar emek verdiğim sinema ve dizi filmlerden sağladığım birikimle edinilmiştir." ifadelerini kullandı.

Haber 19-03-24 23:32

Duyunca 'seçimi kazandık' dedim diyerek açıkladı! CHP lideri Özel'den iddialı açıklama: İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Hatay, Balıkesir...

Yerel seçimler için artık son viraja girilirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Balıkesir ve Hatay'daki seçim yarışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul il başkanlığı binasının satışına ilişkin para sayma görüntülerinin yayımlanmasını 'kumpas' olarak nitelendiren Özel, "Duyunca inanamadım. En yakın arkadaşlarıma 'Seçimi kazandık anlaşılan' dedim." yorumunda bulundu. Özel, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili iddialı ifadeler kullandı.

Haber 17-03-24 08:21

'800 bin liraya hangi arabalar alınır?' Mustafa Sarıgül'ün paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 'Abi üstüne 500 daha koy...'

Sık sık paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, yine yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımında "800 bin liraya hangi arabalar alınır?" diye soru soran Sarıgül'e sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Finans 16-03-24 16:10

Para sayma görüntüleri gündem oldu! Soruşturma derinleşiyor: O isimler de ifadeye çağırıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleri gündem oldu. Görüntülere ilişkin başlatılan soruşturmada, CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer "tanık" sıfatıyla, videoda görülen İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ise "şüpheli" sıfatıyla savcılığa çağırıldı.

Haber 15-03-24 16:59

Doğu Ekspresi'nde fiyatlar uçtu: 25 bin liralık tur fiyatı için Bakanlığa çağrı! 'Elimizde etkili bir çözüm var, gitmemek...'

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Doğu Ekspresi bilet fiyatlarındaki yüksekliği eleştirerek Ulaştırma Bakanlığına çağrıda bulundu. Sarıkamıştaki tren istasyonunda köylülerle birlikte açıklama yapan Alp, gidiş-geliş bilet fiyatlarının 25 bin liraya çıktığını belirterek fiyatların bölge halkının da alabileceği bir seviyeye çekilmesini istedi. Sosyal medyada ise 'O paraya Avrupa'ya giderim, Bu hayalim de mi hayal oldu' diyerek duruma tepki gösterdi.

Finans 13-03-24 09:11

'Rekor oyla geliyor' diyerek açıkladı! Ankara ve İstanbul için iddialı sözler: Yüzde 60'ı zorlar deniyor, yarış bitti!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den İstanbul, Ankara ve İzmir'deki yerel seçim sonuçları için iddialı açıklamalar geldi. Ankara'da yarışın şimdiden bittiğini söyleyen CHP lideri Özel, "Mansur Yavaş rekor oyla geliyor. Yüzde 60'ı zorlar deniyor" diye konuştu. Özel, İstanbul'da 7 puan önde olduklarını iddia etti.

Haber 11-03-24 08:45

Cumhur ittifakı adayından CHP adayına tepki çeken sözler! 'Kızım az kendine gel ya, önüne gelene sarılıyorsun'

Ordu’nun Çamaş ilçesinde Cumhur İttifakı'nın belediye başkanı adayı olarak gösterilen MHP'li Mahmut Ayparçası’nın, CHP’nin belediye başkanı adayı Leyla Çıtır’a yönelik sözleri tepki çekti. Çıtır için "Kızım az kendine gel ya. Önüne gelene sarılıyorsun" diyen Ayparçası’na CHP milletvekili Mustafa Adıgüzel’den sert tepki geldi. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 12:38

Canlı yayında kendini tutamayıp Aman hocam, tepki çekersiniz diye araya girdi! Hurşit Güneş: CHP dışındaki muhalefet partileri garnitür zaten

Canlı yayında Türkiye siyaseti hakkındaki 'garnitür' yorumu duyanları şaşkına çevirdi. CHP 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, Şirin Payzın'ın 'CHP' çıkışını çok konuşulacak bir şekilde savundu. Güneş'in sözlerini duyan stüdyo konukları da şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 05-03-24 08:48

Sunucu araya girmekte zorlandı! Mete Yarar ve Ali Rıza Öztürk canlı yayında kavga etti: 'Ben senin oğlun değilim'

Güvenlik uzmanı Mete Yarar ile eski CHP Milletvekili Ali Rıza Öztürk arasında canlı yayında tartışma yaşandı. Giderek büyüyen tartışmada, iki taraf birbirlerine ses tonlarını yükseltince sunucu araya girmekte zorlandı. Yarar ve Öztürk, sunucunun sakin olmaları yönündeki çağrıya cevap vermeyince reklama gidildi.

Haber 04-03-24 00:17

Resul Tosun'un Yeniden Refah Partisi iddiası gündem oldu! İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde kendi adaylarıyla yerel seçime katılan Yeniden Refah Partisi ile ilgili AK Partili eski milletvekili ve yazar Resul Tosun'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Tosun, Yeniden Refah Partisi'nin seçimden önce adaylarını çekebileceğini öne sürdü. İddiaların ardından ise Yeniden Refah'ın İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi.

Haber 03-03-24 19:31

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

İYİ Parti'ye Ankara Mamak'ta CHP şoku! İtiraz edildi, Hüseyin Bayındır'ın belediye başkan adaylığı düştü

Yerel seçimlere bir ay kala Ankara'da sürpriz bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Mamak Belediye Başkan adayı Hüseyin Bayındır'ın adaylığı, CHP'nin itirazı sonrası İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. Bayındır, kısa süre önce CHP'den İYİ Parti'ye geçmişti.

Haber 29-02-24 11:24

AK Partili Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıktı! Açıklama geldi: Hakkından feragat etti!

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasından arsa çıktı. Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıkması bir anda gündem yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada "Herhangi bir sözleşme imzalanmamış, hakkından feragat ettiğini belirtmesi üzerine hak sahipliği iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-02-24 15:42

Çizmeyi aşan Şevki Yılmaz için CHP lideri Özgür Özel'den 'foseptik çukuru' çıkışı: Atatürk'e hakarete tepkisi dikkat çekti

Atatürk'e hakaret eden eski Refah Partisi milletvekili Şevki Yılmaz'a tepki yağmaya devam ediyor. Skandal ifadeleriyle eleştiri oklarını üzerine çeken Yılmaz'a son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den sert sözler geldi. Özel, tepkisinde "foseptik kamyonu" çıkışıyla dikkat çekti.

Haber 20-02-24 16:07

İstanbul'da kıran kırana yarışta yeni hesap! Adaylık için ismi geçiyordu 'Arkadan hançerleyen olmayız' mesajıyla duyurdu: Yavaş ve İmamoğlu lehine...

Yerel seçimlerde kıran kırana bir yarış beklenen İstanbul için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Aday çıkartıp çıkartmayacağı merak edilen Demokrat Parti'nin (DP) kararı belli oldu. Adaylık için ismi geçen Milletvekili Cemal Enginyurt "Arkadan hançerleyen olmadık olmayız" diyerek İstanbul ve Ankara için aldıkları kararı paylaştı. Mansur Yavaş'tan Gültekin Uysal'a gelen teşekkür mesajı da dikkat çekti.

Haber 15-02-24 14:20

CHP lideri Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte halka seslendi: Size bir müjdem var'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Ankara Etimesgut'ta vatandaşlara seslendi. "Size bir müjdem var" diyen Özel "Size biraz önce Erdal Başkan'dan bahsettim. Çok iyi bir oyuncu diye. Filmlerde çok güzel kendisini ifade ediyor, hepimizi memnun ediyor diye. Yarın akşamı bekleyin, kendisini oynayan, olduğu gibi görünen muhteşem bir televizyon starı ile karşılaşacaksınız" ifadelerini kullandı.

Haber 14-02-24 20:01

Gürsel Tekin'in CHP'den istifası sonrası o iddia gündem olmuştu! Tartışmalara son noktayı koydu

31 Mart seçimlerine gidilirken CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, aldığı karar sonucunda CHP'den istifa ettiğini duyurdu. 'Parti içi hemşericilik' vurgusu dikkat çeken Tekin'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday olacağı iddia edilmişti. Tekin yaptığı açıklamada söz konusu iddiaya noktayı koydu.

Haber 13-02-24 23:21

Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül bölgeden paylaştı! Sesi titreyen Sarıgül: 'Bu toprak benim canlarımı versin'

Erzincan'da bir maden ocağında meydana gelen toprak kaymasında 9 işçiden haber alınamıyor. Kurtarma çalışmaları başlarken, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül bölgeden video paylaştı. Sesi titreyen Sarıgül, "Bu toprak benim canlarımı versin" dedi.

Haber 13-02-24 19:46

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, partisinden istifa etti:

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kuruluş ilkelerinden uzaklaştığı gerekçesiyle partisinden istifa etti.

Yurthaber 13-02-24 10:35

Canlı yayında çok sert tepki! Tanju Özcan ve Selim Temurci arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği: İlk seçimde CHP’yi sattılar!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci'nin arasında yaşanan polemik canlı yayına damga vurdu. CHP listesinden seçilen ve partilerine dönen 39 milletvekiliyle ilgili konuşan Temurci, "Kılıçdaroğlu bizlerle görüşürken siz zaten buna karşıydınız" dedi. Bunun üzerine Özcan, "Bugün sayın Kılıçdaroğlu’nun yanlış yaptığının en somut delili sayın Milletvekilimizin sözleri. Daha ilk seçimde CHP'yi sattınız" dedi.

Haber 11-02-24 08:47

Dokunulmazlığı kalkan Kemal Kılıçdaroğlu için hapis talebi! Bilal Erdoğan şikayetçi olmuştu, taraflar uzlaşmadı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle hakaret suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dosyanın uzlaştırmacıya tevdi edildiği bildirilen iddianamede, tarafların uzlaşmadığı kaydedildi. Son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu'nun milletvekili olmadığı için dokunulmazlığı kalkmıştı.

Haber 09-02-24 11:28

'Kademeli emeklilik'te yeni gelişme! Düzenleme çağrısı Meclis kürsüsüne taşındı: Mağduriyetleri giderilsin

Kademeli emeklilik son dakika gelişmeleri milyonlarca kişinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesini kıl payı kaçıranlar için 'Kademeli Emeklilik' düzenlemesi getirilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Aydın Milletvekili Karakoz, "Vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilsin" dedi.

Finans 09-02-24 08:22

Lütfü Savaş'ın adaylığı geri mi çekilecek? Hatay'daki protestolar sonrası CHP'li Ağbaba'dan gündem yaratacak açıklama: Anketlerde önde çıkmıştı ama...

6 Şubat'taki depremlerin yıl dönümündeki anma töreninde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yönelik protestolar gündem yarattı. 31 Mart'ta yeniden aday gösterilen Savaş'la ilgili CHP'den dikkat çeken bir çıkış geldi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, katıldığı canlı yayında '"Anketlerde önde çıkmıştı ama parti bir karar verecektir" diye konuştu. Ağbaba'nın açıklamaları "Lütfü Savaş'ın adaylığı geri mi çekilecek?" sorusunu akıllara getirdi.

Haber 06-02-24 11:10

MHP'nin seçim beyannamesi belli oldu: 9 ilke, 3 ana başlık

MHP'nin yerel seçim beyannamesi açıklandı. Beyannameyi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz açıkladı. Durmaz'ın açıklamasına göre beyanname 3 ana başlıkta toplandı.

Haber 05-02-24 16:12
MHP