Chp Genel Başkanı Haberleri

CHP YENİ GENEL BAŞKANI BELLİ OLDU MU? Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kurultayı'nı kim kazandı?

CHP'de yeni genel başkan seçiliyor. 38. Olağan Kurultay'da Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin yeni genel başkanı olabilmek için yarıştı. Ankara Arena Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayan kurultayda söz isteyen delegelere 5'er dakikalık süre verildi. Kurultay'a damga vuran isim ise Abdullah Şahin oldu. Peki, CHP yeni genel başkanı belli oldu mu? Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kurultayı'nı kim kazandı, yeni genel başkan kim oldu?

Haber 05-11-2023 09:14

'Cuma günü bir aday daha çıkacak CHP'de' Fatih Altaylı'dan genel başkanlık için çok konuşulacak kulis! İsim vermedi ama o özelliklerini tek tek sıraladı

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin ardından CHP'de 'değişim' çağrıları yükselmiş, siyaset gündemi CHP'de yaşanan hareketliliğe dikkat kesilmişti. Kurultay süreci en çok konuşulan konulardan olurken genel başkan adaylığına ilişkin tartışmalar da sürüyor. Son olarak gazeteci Fatih Altaylı, cuma günü CHP'de bir aday daha çıkacağını söyledi. İsim vermeyen Altaylı, bu kişiyle ilgili dikkat çeken bilgiler de vererek "Aynı aileden başkalarının da genel başkanlık yaptığı bir isim" dedi.

Haber 14-09-2023 10:28

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da konuştu:

"Bu ülkeye adaleti getireceğim, devletin dili adaletse kesinlikle devletin dili adalet oluncaya kadar her türlü mücadeleyi sizin için yapacağım" - "Allah nasip eder sizlerin oyuyla iktidara geldiğimizde 1 hafta içerisinde çiftçinin, esnafın bankalardan, esnaf kefalet kooperatifinden veya kredi kooperatifinden çektikleri kredilerin faizlerini sıfırlayacağız"

Yurthaber 19-09-2022 15:09

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TEKNOFEST KARADENİZ'i ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TEKNOFEST KARADENİZ'i ziyaret etti

Yurthaber 31-08-2022 18:00

Chp Genel Başkanı

Chp Genel Başkanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Chp Genel Başkanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Vezirköprü'de vatandaşlara hitap etti:

"Esnafa ve çiftçiye sözüm var, iktidar olduğumuzda ilk bir hafta içinde çiftçinin, esnafın bankalardan aldıkları kredilerin faizlerini sileceğim"

Yurthaber 31-08-2022 14:40

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Erzurum'da partisinin milletvekilleriyle toplantısında konuştu: (1)

"Tarihin bize yüklediği bir sorumluluk var. Bu ülkenin kuruluşunda harcımız var. Bu ülkenin kuruluşunda şehitlerin kanları var, atalarımız, gazilerimiz, babalarımız var. Biz, 'Meclis tatile girdi oturalım Türkiye'nin sorunlarını seyredelim' böyle bir düşüncemiz yok" - "Erzurum, madem o kadar önemli, tarihsel açıdan bu kadar derinlikte olan bir kent acaba neden CHP'ye sempati göstermediler. Neden bir tek milletvekili bile uzun süredir CHP'den çıkarmadılar. Önemli bir soru. Bu işin sorumlusu, bu işin kabahati Erzurumlularda değil, Cumhuriyet Halk Partililerde, iğneyi önce kendimize batıracağız"

Yurthaber 02-08-2022 15:25