Chp Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzacebi Haberleri

Özgür Özel'den Hatay çağrısı: Saat verip duyurdu, bugünü işaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da mazbatayı AK Partili Mehmet Öntürk'e verme kararına ilişkin YSK'ya başvuru yapmıştı. CHP'den Hatay'da alınan karara ilişkin yeni bir hamle daha geldi. Özel, sosyal medya hesabından bu karara karşı yarın YSK'nın önünde olacağını açıkladı. Özgür Özel, "Hatay'ın iradesine sahip çıkmak isteyen herkesi barışçıl ve anayasal hak arayışı için YSK önüne çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-06 22:47:25

CHP'den Hatay açıklaması! Saat verip alınan kararı duyurdular

Hatay'da Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Mehmet Öntürk'ün yarın mazbatasını alacağı öğrenilirken, Hatay'da bulunan CHP genel başkan yardımcıları Gökçe Gökçen ile Murat Bakan'ın Ankara'ya giderek Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) itirazda bulunacağı öğrenildi. CHP sosyal medya hesabından saat verip alınan kararı açıkladı. Yapılan açıklamada, "İtirazlar devam ederken işi oldu bittiye getirerek AK Parti adayına mazbata verme girişimi hukuksuzdur ve bizim nezdimizde hükümsüzdür." dedi.

Haber 2024-04-06 00:05:20

Hafızalara kazınan fotoğraftaki dedesiymiş! Atatürk'e derdini anlatan adamın torunu CHP'den belediye başkanı oldu... O detayı Özgür Özel anlattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ünlü fotoğrafındaki derdini dinlediği vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, CHP'den Tokat Turhal ilçesine belediye başkanı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında o detayı anlatırken, "Ural da vatandaşın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için Turhal'ın belediye başkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-04 15:37:55

CANLI HATAY SEÇİM SONUÇLARI! Hatay'da seçimi kim kazandı? Lütfü Savaş mı, Mehmet Öntürk mü? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

31 Mart yerel seçimlerinde en çok tartışılan yer ise hem depremde yaşadığı büyük travmalar hem de aday belirleme süreciyle Hatay oldu. Hatay'da seçimi kim önde götürdü? Tartışma konusu olan Lütfü Savaş mı, AK Parti'nin adayı Mehmet Öntürk mü? Sandıkların büyük çoğunluğu açılırken gelen verilere göre seçimin kazananı AK Parti'nin adayı oldu. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'şaibe' iddiasında bulunarak "Çok sayıda vekilimizi görevlendirdik" dedi.

Finans 2024-03-31 20:41:24

Çeşme İçme Suyu Projesi'nde son aşamaya gelindi

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Çeşme'nin içme suyu problemini çözecek projenin son aşamasına gelindiğini bildirdi.

Yurthaber 04-03-24 11:14

DSİ Genel Müdürü Balta, Sakarya'ya yapılan yatırımları değerlendirdi:

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Sakarya'da son 21 yılda 9 hidroelektrik santralin (HES) işletmeye alınarak yıllık 336,93 milyon kilovatsaat enerji üretimi sağlandığını, bu tesisler sayesinde milli ekonomiye enerji alanında yıllık 738 milyon lira katkı sunduklarını bildirdi.

Yurthaber 25-01-24 12:09

DSİ, son 21 yılda Bilecik’e 3,7 milyar TL’lik yatırım yaptı

DSİ Genel Müdürlüğü (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, son 21 yılda Bilecik’e 3,7 milyar TL’lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Yurthaber 24-01-24 12:38

Pazarlar Sofular Göletinde su tutulmaya başlandı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Kütahya’nın Pazarlar ilçesi Sofular Göletinin tamamlanarak su tutulmaya başlandığı müjdesini verdi.

Yurthaber 08-01-24 12:06

Başkan Büyükkılıç, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programına katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı’na katıldı.

Yurthaber 26-12-23 10:16

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Utanmadan bölücü örgütün uzantılarının yanında konumlanıyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu. Teröre karşı ortak bildiriyi imzalamayan CHP'yi eleştiren Erdoğan "Siyasi partiler ortaklaşıyor ama 'Atatürk'ün partisiyiz' diyen CHP gidiyor utanmadan, sıkılmadan bölücü örgütün uzantılarının yanında konumlanıyor. CHP'nin terör örgütüne müzahir yapıyla kurduğu seçim ittifakı, menfaat birlikteliğinin ötesine geçerek ideolojik kaynaşmaya dönüştü" ifadelerini kullandı.

Haber 25-12-23 21:59

TBMM'de gergin anlar! AK Partili Mehmet Ali Çelebi'nin o sözleri tansiyonu yükseltti, Sırrı Sakık küfretti

TBMM Genel Kurulu'nda gergin anlar yaşandı. Bütçe maratonu devam ederken AK Partili Mehmet Ali Çelebi'nin Selahattin Demirtaş üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yüklenmesi tansiyonu yükseltti. Bu sırada CHP ve DEM sıralardan Çelebi'ye yanıt gelirken DEM milletvekili Sırrı Sakık, Çelebi'ye küfretti.

Haber 14-12-23 08:37

Yeniden Refah Partisi'nden ezber bozan çıkış: AK Parti ile CHP arasında ne fark var? LGBT, Avrupa Birliği, borç faizi...

Yerel seçimler yaklaştıkça her siyasi partiden gündemi değiştiren çıkışlar geliyor. Son örnek ise Yeniden Refah Partili Mehmet Altınöz'e ait. Seçimlere Cumhur İttifakı'nı destekleyerek giren YRP'nin Genel Başkan Yardımcısı Altınöz, iktidar partisiyle ana muhalefet partisini birbirlerine benzetmekten öte "hiçbir farkları olmadığını" savunarak ezber bozdu.

Haber 11-12-23 11:59

Önder Sav'dan canlı yayında dikkat çeken Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu sözleri! Gereğini yapmalı...

Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav, katıldığı bir televizyonda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sav, CHP'deki değişim çağrılarına ilişkin olarak, "Sayın Kılıçdaroğlu 3 yıldan fazla görev yapamayacağı için, yapılması gereken Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi, Parti Meclisi'nin genel başkan yardımcılarından birini seçerek 45 gün içinde genel kurula gitmesi gerekir." ifadelerini kullandı.

Haber 28-07-23 22:48

Siirt heyeti yaşanan su sorunu için Ankara’da bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül ve ilçe belediye başkanları, su sorunu ve üst yapı projeleri konularında çözüm odaklı bir toplantı için Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya geldi.

Yurthaber 28-07-23 11:13

Canlı yayında ‘kayyum’ diyaloğu gündem yarattı! CHP'li Erkek ısrarla o ifadeyi kullanmadı

CHP’li isimle gazetecinin canlı yayında yaşadığı ‘kayyum’ diyaloğu gündem yarattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, kayyum uygulamasını anlatırken, "Adını siz koyun" diyerek kayyum ifadesini kullanmaktan kaçındı. Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un netleştirmek adına ısrarla sorduğu ‘kayyum’ sorusu ise dikkat çekti.

Haber 27-05-23 09:53

DSİ Genel Müdürlüğü'ne atama! Erdoğan imzaladı: Mehmet Akif Balta yeni genel müdür oldu

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nde yeni atamalar gerçekleştirildi. Resmi Gazete'den duyurulan karara göre daha önce DSİ Genel Müdür Yardımcısı olan Mehmet Akif Balta genel müdür görevine getirildi.

Finans 13-05-23 08:23

Hamza Dağ canlı yayında Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili o soruları yanıtladı! İmamoğlu'nu arayan oldu mu? Saldırıyı kınıyor musunuz?'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili canlı yayında açıklamalar yaptı. Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, Dağ'a Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingi sırasında yaşanan taşlı saldırıyı da sordu. Saldırıyı reddettiklerini ve kabul etmediklerini dile getiren Dağ, "Ama buradan bir mağduriyet çıkarmanın da anlamı yok" ifadesini kullandı. Hamza Dağ, kendi taraflarından İmamoğlu'na 'geçmiş olsun' telefonu açan biri olmadığını da belirterek "Şahsi hukuk olması gerekir" dedi.

Haber 08-05-23 19:45

Yatağan Girme Ovasında sulama sistemi inşaatının yüzde 65'i tamamlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Muğla'daki Yatağan Girme Ovasında yapımı süren modern sulama sistemi inşaatının yüzde 65'inin tamamlandığını bildirdi.

Yurthaber 03-05-23 07:48

CHP'li Özgür Özel'den 'dark web' sözleri: Pazarlıklar yürütüldüğü ihbarını aldık

CHP Grup Başkanvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un konuğu oldu. Kılıçdaroğlu'nun yaptığı paylaşımın ardından gündeme gelen 'dark web' iddialarıyla ilgili konuşan Özel, "Bir takım hazırlıklar var. Bir takım derin ve kirli internet üzerinde sahte ses kayıtları üretilmesi. Bir takım dark web insanlarıyla pazarlıklar yürütüldüğü ihbarını aldık." diyerek Süleyman Soylu'nun vereceği cevabı merak ettiğini kaydetti.

Haber 02-05-23 20:36

'Yok efendim ya yok böyle bir şey' diyerek o eleştirilere yanıt verdi! Kılıçdaroğlu 'Kısır tartışmaların dışındayız' dedi ve ekledi: Gözlerimizle de görüyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremlerden etkilenen Kahramanmaraş'ın ilçelerini ziyaret etti. Buralarda açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin eleştirilerine de yanıt verdi. "Kısır tartışmaların tamamen dışındayız" diyen Kılıçdaroğlu, "Şunlar ne, bunlar hizmet değil mi Allah aşkına? Hizmettir bu. Yani 'mış gibi yapmak' falan filan bunları bıraksınlar. Yok efendim ya yok böyle bir şey." şeklinde konuştu.

Haber 11-03-23 15:34

14 Mayıs sonrası için dikkat çeken CHP senaryosu! Ekrem İmamoğlu için çok konuşulacak genel başkanlık iddiası

Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere doğru hızla yaklaşırken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı sonrası CHP'de liderlik konusu yeniden açıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs'ta seçimi kazanması halinde genel başkanlığından istifa edeceği ve CHP'nin kongreye gideceği iddia edildi. Gazeteci Mehmet Tezkan, söz konusu kongrede ise Ekrem İmamoğlu'nun genel başkan seçilerek CHP'nin yeni lideri olacağını yazdı.

Haber 09-03-23 07:46

Manavgat'taki Çardak Barajı bu yıl tamamlanacak

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, bu yıl tamamlanacak Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Çardak Barajı'nın, 10 bin 630 dekar tarım arazisinin sulama maliyetini düşüreceğini, verim ve kazancı artıracağını bildirdi.

Yurthaber 18-01-23 10:22

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Zincir marketlere 'fiyat' uyarısı, Ronaldo transferinde resmi açıklama, Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile 4 zincir marketin genel müdürlerinin görüşmesi, gazeteci Uğur Yanıkel'in hayatını kaybettiği anların görüntüleri, CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'İstanbul'da seçim' çağrısı, Cristiano Ronaldo transferi için Al Nassr'dan resmi açıklama, kanalizasyonda bulunan altın serveti...

Haber 26-12-22 16:46

Alevi STK temsilcileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni adım açıklamalarını değerlendirdi:

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir: - "Cumhurbaşkanı Erdoğan, samimi adımlar attı. Ancak, CHP ve HDP çatısı altında hareket eden Alevi kurumları bu adımlara sürekli muhalefet etti. Oysa Cumhurbaşkanının her muharrem ve ramazan aylarındaki iyi niyet göstergeleri bizim için önemli" - Hüseyin Gazi Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Mehmet Ali Ayyıldız: - "2018 yılına kadar Alevilerle ilgili çalışmalar yeterli değildi. Ancak, son 4 yılda yapılan çalışmaları olumlu görüyorum"

Yurthaber 06-10-22 14:58

Erken tanı baş ve boyun kanserlerinden kurtulma imkanı sağlıyor

Avrupa Baş ve Boyun Kanserleri Cemiyeti Genel Sekreteri Prof. Dr. Şefik Hoşal: - "Erken evrede başvuru olduğunda baş ve boyun kanseri tedavisindeki başarımız yüzde 80-90 ama ileri evrede gelen hastaların maalesef 5 yıl içinde yüzde 66'sını kaybediyoruz" - Gırtlak kanserini yenen Mehmet Daldal: - "Tedavim çok zorlu geçti, bir yıl sonra küçük çocuklar gibi zorlayarak tekrar konuşmayı öğrendim"

Yurthaber 20-09-22 14:13

HDP tartışmasının ardından 6'lı masada yeni polemik! 'CHP ile ittifak içinde değiliz

6'lı masada 'HDP'ye bakanlık verilebilir' tartışması devam ederken yeni bir polemik ortaya çıktı. Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili katıldığı canlı yayın programında açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, partisinin şu an için CHP ile ittifak içerisinde olmadığını söyledi.

Haber 09-09-22 11:26

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İngiltere'nin yeni başbakanı Truss, Kılıçdaroğlu'ndan HDP açıklaması, TÜİK'ten enflasyon verileri...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verileri, İngiltere'de Liz Truss'ın başbakanlık koltuğuna seçilmesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'HDP'ye bakanlık verileceği' yönündeki iddialara yanıt, Beşiktaşlı futbolculara saldırıda yeni gelişmeler, Mehmet Ali Erbil'den 'Erşan Kuneri' eleştirisi, Silivri Cezaevi'nde ad değişikliği...

Haber 05-09-22 17:23

Ardahan Belediye Başkanı Demir'in engellilerle ilgili sözlerine tepki

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Genel Sekreteri Ayhan Metin: - "Belediye Başkanı açıkça suç işlemiştir. Konfederasyon olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" - Türkiye Körler Federasyonu Başkanı Mehmet Emin Demirci: - "İnsanlar ağızlarından çıkan laflara dikkat etmeli, özellikle yönetici pozisyonundaki insanların daha çok dikkat etmesi gerekiyor. Hadlerini aşmamaları lazım"

Yurthaber 17-07-22 19:34

Mehmet Özhaseki'nin sözleri gündem olmuştu! O konuşmanın detaylarını anlattı Mustafa Ceceli'yi aradım...

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Mustafa Ceceli ile ilgili anlattığı anısı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Özhaseki’nin sözleriyle ilgili çok sayıda yorum gelirken Özhaseki, toplantı öncesinde Mustafa Ceceli ile arasında geçen konuşmanın detaylarını anlattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da tepki gösteren Özhaseki, "Kılıçdaroğlu televizyonlara çıkıp, suçunu itiraf ederse hakkımı helal ederim.” ifadelerini kullandı.

Haber 08-07-22 17:54

Türkiye, Konya'da öldürülen doktor Ekrem Karakaya'ya ağlıyor! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan paylaşım geldi: İktidara geldiğimizde...

Korkunç olay Konya Şehir Hastanesi'nde yaşandı. Bir başka hastanede güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Hacı Mehmet Akçay, kardiyoloji uzman doktoru Ekrem Karakaya'yı silahla vurarak öldürüp intihar etti. Türkiye'nin konuştuğu cinayete ilişkin bir paylaşım da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, bireysel silahlanma ile ilgili kritik mesajlar verdi.

Haber 06-07-22 22:43

İslam İşbirliği Teşkilatının turizm kenti seçtiği Şanlıurfa atak bekliyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat: - "Şanlıurfa durmadan koşmaya gayret ediyor, Şanlıurfa şahlanıyor" - Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Genel Sekreteri Müslüm Çoban: - "2023 yılında Şanlıurfa'ya olan talebin artmasını ve yapılacak rezervasyonun şimdiden başlayacağını umut ediyoruz"

Yurthaber 29-06-22 11:45

Trabzon'da, Türkiye Ekonomisi Sorunlar ve Çözümler konferansı düzenlendi

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi: - "Ekonomi politikasının amacı halkın mutluluğunu, refahını artırmaktır"

Yurthaber 17-06-22 18:08

KONDA'nın kurucusu Tarhan Erdem hayatını kaybetti

Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem 89 yaşında yaşamını yitirdi.

Haber 08-06-22 20:04

MHP'li İsmet Büyükataman'dan sert sözler! 'Kılıçdaroğlu'na tavsiyemiz...'

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için sert ifadeler kullandı. Büyükataman yaptığı açıklamada "Atatürk'ün bağımsızlık ideallerine ihanet eden, sinsi ayak oyunlarıyla CHP'yi terör örgütlerinin yandaşı, dış güçlerin maşası haline getiren, yüzsüzlük konusunda çığır açan Kılıçdaroğlu'na tavsiyemiz haddini bilmesi, ahlaksız yalanlarının arkasına saklanmaktan vazgeçmesidir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-22 11:48

Kılıçdaroğlu '5'li çete' diye suçlamıştı! Mehmet Cengiz'den çarpıcı açıklamalar: 'Arkadaşlarım deli dedi bana'

Mehmet Cengiz, aldığı ihaleler ve yürüttüğü projelerle siyasetin de gündemine gelen Cengiz Holding Yönetim Kurulu'nun başkanı. Cengiz Holding, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun '5'li çete' diye suçladığı holdinglerden biri. Ünlü İş insanı Mehmet Cengiz, hakkındaki iddiaları ve eleştirileri yanıtlarken projeleriyle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber 05-05-22 10:30

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu mermiyle tehdit etmişti! Davada karar çıktı

Mehmet Emin Göç adlı 25 yaşındaki kişi, Twitter hesabından mermi dolu bir kavanoz fotoğrafı paylaşmış, paylaşımına düştüğü notlar ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tehdit içerdiği öne sürülen mesajlar vermişti. Hapis cezası istemiyle yargılanan Mehmet Emin Göç için davada karar belli oldu.

Haber 21-04-22 15:16

CHP il başkanlığında yaşanan iğrenç olayda yeni gelişme! Karar verildi

Muğla CHP İl Başkanlığı'nda sekreteri taciz eden ve o dönemde parti delegesi olan 60 yaşındaki Mehmet A. hakkında karar verildi. Mahkeme, Mehmet A.'ya 1 yıl 8 ay hapis cezası verirken hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Haber 08-03-22 20:38

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Bursa'da konuştu:

"Bağımsızlık mücadelesinin verilmesinde tek yürek olarak milli bir şuurla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün etrafında kenetlenen büyük Türk milleti, bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin CHP eliyle tahrip edilmek istendiğine tanık olmaktadır"

Yurthaber 05-03-22 13:41
CHP

Bülent Turan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki! Demokrasinin yolu Çanakkale ruhundan geçer

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Bu ülkede demokrasi olacaksa bunun yolu Diyarbakır'dan geçer." açıklamasına tepki gösterdi. Turan, "'Demokrasinin yolu Diyarbakır'dan geçer.' Hayır, Demokrasinin yolu Çanakkale ruhundan geçer, Mehmet Akif'in memleketinden geçer. Demokrasinin yolu tüm Türkiye'de eşit vatandaşlıkla, eşit yurttaşlıkla beraber omuz omuza olarak geçer" dedi.

Haber 29-01-22 15:18

Son dakika… ‘Zikir çeken rütbeliler’ iddiasına İçişleri Bakanlığı’ndan yalanlama geldi

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Jandarma Genel Komutanlığı ile ilgili iddiaları sonrasında İçişleri Bakanlığı’ndan açıklama geldi. CHP’li vekilin Jandarma Genel Komutanlığı’nda ‘zikir çeken rütbeliler’ iddiasına İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ‘Tamamı yalan ve iftiradan ibaret’ şeklinde karşılık verdi.

Haber 23-01-22 15:06

Selin Sayek Böke: Buhrandan çıkışın tek yolu erken seçim

Ekonomik krizden "iktidarı" sorumlu tutan CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, bu buhrandan çıkış için tek yolun "derhal ve erken seçim" olduğunu söyledi.

Haber 14-12-21 23:02

Van'da yaylada 15 bin hayvanın su ihtiyacını karşılayacak çalışma tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel: - "Bölgede hayvancılığı daha da arttırmamız lazım. Çünkü bölgede hayvancılık ciddi geçim kaynağı. Biz de bu geçim kaynağına ciddi anlamda katkı sunmak istiyoruz"

Yurthaber 12-11-21 12:05

CHP Genel Sekreteri Böke, Kocaeli'de sanat akademisi açılışına katıldı

CHP Genel Sekreteri Böke, Kocaeli'de sanat akademisi açılışına katıldı

Yurthaber 21-10-21 21:07

CHP Genel Sekreteri Böke, İzmir'de basın toplantısı düzenledi:

"Neredeyse 190 köye bizzat her birimiz gideceğiz, çiftçimizle, halkımızla, üreticilerimizle bir araya geleceğiz"

Yurthaber 08-10-21 13:08

CHP'li Özel, İçişleri Bakanı'na bu sözlerle yüklendi: Mızrak yine çuvala sığmıyor Süleyman Bey

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel "AK Parti yönetimi sırasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesince, TÜGVA'ya usulsüz kiralama yapıldığını" iddia ederek, "Adalar Kaymakamı, Soylu'nun has adamı, AK Parti'nin gözdesi, Mardin Büyükşehir Belediyesinin Genel Sekreteri, adam dövdürüyor mahkeme kararına rağmen ve 'suç işleri bakanı' da ona polisleri veriyor. Mahkeme kararına rağmen hukuksuzluk yapanlara İçişleri Bakanlığı soruşturma açacak mı? Mızrak yine çuvala sığmıyor Süleyman Bey." dedi.

Haber 07-10-21 16:41

Dehşete düşüren olay! Sefere geç kaldın dedi, minibüsçü ilçe başkanına sopayla saldırdı

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde minibüsçülük yapan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mehmet Akif Çetin (54), sefere geç kaldığı iddiasıyla, taşımacılık yaptığı şirketin kooperatif başkanı Hacı Ali K. tarafından sopayla darbedildi. Mehmet Akif Çetin hastanede tedaviye alınırken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla saldırıyı kınadı.

Haber 20-09-21 12:19

Mehmet Şimşek cumhurbaşkanı adayı mı olacak? CHP lideri Kılıçdaroğlu ilk kez konuştu

Eski AK Partili bakan Mehmet Şimşek'in CHP'den cumhurbaşkanı adayı olarak gösterileceği iddiası Ankara kulislerini hareketlendirdi. Günlerdir konuşulan iddialarla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi.

Haber 10-08-21 12:28

MESS ve KoçDigital yerli nesnelerin interneti platformu MEXT 360'ı sanayinin hizmetine sundu

MESS Genel Sekreteri Fatih Ay: - "Teknolojinin yaygınlaştırılmasında, yüksek yatırım maliyeti, uygulama ve entegrasyon zorlukları gibi birçok önyargının engel teşkil ettiğini görüyoruz. Amacımız bu önyargıları ve engelleri MEXT 360 ile birlikte aşmak" - KoçDigital Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Akarca: - "Türkiye’de sanayi üretiminin küresel ölçekte rekabetçiliğini güçlendirmek ve sanayi üretiminin dijitalleşerek büyümesi adına hayata geçirdiğimiz MEXT 360 ile geleceğin örnek IoT başarı öykülerine bu çatı altında imza atmaya hazırlanıyoruz"

Yurthaber 13-07-21 12:22

TRT 1’in yeni yayın dönemindeki yapımları belli oldu! TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyicilere müjdeyi verdi

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT 1’in yeni yayın döneminde ekrana getireceği yapımlarla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımla izleyiciye müjdeyi verdi. Eren yaptığı paylaşımda, “Yeni sezonda birbirinden kaliteli yapımlar yine TRT ekranlarında olacak. Barbaros’tan Sultan Alparslan’a, Mevlana’dan Hacı Bayram-ı Veli’ye, Trablusgarp Savaşı’ndan Mehmet Akif Ersoy’un hayatına özenle hazırlanmış güçlü yapımlar TRT 1’de yayınlanacak” ifadelerini kullandı.

Trend 09-07-21 16:18