Chp Istanbul Milletvekili Fatma Nur Serter Haberleri

CHP'ye 'sürpriz' transfer! İYİ Parti'den istifa etmişti... Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Meclis’te yaptığı grup toplantısında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini CHP lideri Özgür Özel kürsüde taktı.

Haber 2024-04-24 13:10:17

AK Partili vekil Şebnem Bursalı'nın Monaco'da 'ıstakoz' paylaşımı olay oldu! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Türkiye’den ucuz muydu bari?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı'nın paylaşımıyla ilgili olarak "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Haber 2024-04-13 18:14:46

Hakan Fidan'ın sözleri tartışma konusu oldu! Tepki gecikmedi: Hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir

Yerel seçimler siyaset gündemini belirlemeye devam ediyor. Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum'a destek sözleri tartışmalara neden oldu. CHP İstanbul Milletvekili ve eski Dışişleri sözcüsü Namık Tan Bakan Fidan için, "Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir. Yazık…" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-25 13:26:03

Para sayma görüntüleri gündem oldu! Soruşturma derinleşiyor: O isimler de ifadeye çağırıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleri gündem oldu. Görüntülere ilişkin başlatılan soruşturmada, CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer "tanık" sıfatıyla, videoda görülen İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ise "şüpheli" sıfatıyla savcılığa çağırıldı.

Haber 2024-03-15 16:59:21

Gürsel Tekin'in CHP'den istifası sonrası o iddia gündem olmuştu! Tartışmalara son noktayı koydu

31 Mart seçimlerine gidilirken CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, aldığı karar sonucunda CHP'den istifa ettiğini duyurdu. 'Parti içi hemşericilik' vurgusu dikkat çeken Tekin'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday olacağı iddia edilmişti. Tekin yaptığı açıklamada söz konusu iddiaya noktayı koydu.

Haber 13-02-24 23:21

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, partisinden istifa etti:

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kuruluş ilkelerinden uzaklaştığı gerekçesiyle partisinden istifa etti.

Yurthaber 13-02-24 10:35

Canlı yayında çok sert tepki! Tanju Özcan ve Selim Temurci arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği: İlk seçimde CHP’yi sattılar!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci'nin arasında yaşanan polemik canlı yayına damga vurdu. CHP listesinden seçilen ve partilerine dönen 39 milletvekiliyle ilgili konuşan Temurci, "Kılıçdaroğlu bizlerle görüşürken siz zaten buna karşıydınız" dedi. Bunun üzerine Özcan, "Bugün sayın Kılıçdaroğlu’nun yanlış yaptığının en somut delili sayın Milletvekilimizin sözleri. Daha ilk seçimde CHP'yi sattınız" dedi.

Haber 11-02-24 08:47

Cenazeye Kılıçdaroğlu da katıldı... CHP'li Engin Altay'ın acı günü: Sinop'un en eski partilisi Kazım Altay hayatını kaybetti

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın babası Kazım Altay 95 yaşında yaşamını yitirdi. Altay için Erfelek'te cenaze namazı kılındı. Cenazeye eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Haber 14-01-24 15:29

Aydın Ayaydın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu! Eski CHP'li Aydın Ayaydın kimdir? Aslen nerelidir? Kızıyla ilgili o ayrıntı da dikkat çekti

AK Parti'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Ayaydın'ın Muğla'dan aday olduğunu duyurdu. Ayaydın'ın eski CHP İstanbul milletvekili adayı olduğu biliniyor. Adayın belli olmasından sonra Aydın Ayaydın kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır soruları sorulmaya başlandı. İşte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın hakkında tüm merak edilenler!

Haber 07-01-24 15:16

'Tüm belediye başkanlarına bu yönde talimat verecek' CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı iddia! İstanbul, Ankara, İzmir... Hepsi dahil

Milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra siyaset gündeminde tartışmalar devam ediyor. Muhalefet cephesinden her geçen gün yeni ve dikkat çeken bir açıklama gelirken gözler şimdi de 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Muhalefetin, özellikle de CHP'nin yerel seçimde nasıl bir strateji izleyeceği merak edilirken gazeteci Barış Yarkadaş, canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Haber 25-08-23 10:01

Dokunulmazlık dosyaları Meclis'te! Aralarında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in dosyası da bulunuyor

TBMM'de 28. dönemin ilk milletvekili dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı. Dokunulmazlık dosyaları arasında, aralarında adı CHP Genel Başkanlığı için adı geçen Özgür Özel'in yanı sıra Yeşil Sol Parti Grup Başkanvekilleri Hakkı Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş ile Demokrat Parti (DP) İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un dosyaları da bulunuyor.

Haber 08-08-23 10:21

Gizli Zoom toplantısındaki 'uzay' fonu espri konusu olmuştu! CHP'li Engin Altay gündem olan arka planıyla ilgili konuştu: 'Genel başkanımız gayet iyi bilir'

CHP'de Genel Merkez'den gizli yapılıp sosyal medyaya bir kesitinin kaydı sızan Zoom toplantısı Türkiye'nin gündemine damgasını vurdu. Toplantıyla ilgili en dikkat çeken ayrıntılardan biri de katılımcılardan CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın kullandığı 'uzaylı' arka fonu olmuştu. CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel'in de "Engin abi yine uzaydasın" diyerek espri yaptığı o arka planla ilgili Engin Altay'dan açıklama geldi.

Haber 21-07-23 09:42

Kılıçdaroğlu'nun gündem olan sözlerine TİP milletvekili Sera Kadıgil'den yanıt: 'Aman öyle yapmayalım, aman böyle yapmayalım' diye diye...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde zamlarla ilgili yaptığı açıklamasında, kendisinin değil asıl vatandaşın sesinin çıkması gerektiğini belirttiği konuşması gündem oldu. TİP İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Sera Kadıgil, Kılıçdaroğlu'nun gündem olan sözlerine yanıt verdi. Sözlerine "Vatandaşların tamamı sessiz kalıyor falan değil" diyerek başlayan Kadıgil, "Kılıçdaroğlu'nun bu değerlendirmesine katılmamın mümkün değil" ifadelerini kullandı ve seçim sürecini işaret etti.

Haber 13-07-23 10:15

İstanbul ve İzmir CHP'ye, Ankara İYİ Parti'ye! Yerel seçimler için çok konuşulacak açıklama: 2019'daki gibi olmaz

Yerel seçimlerde Millet İttifakı'nın ortak adaylar çıkarıp çıkarmayacağı merak konusu olurken, İYİ Parti cephesinden çok konuşulacak bir açıklama geldi. CHP yönetimine yüklenen İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, "Bu kez ittifak yapılacaksa 2019'daki gibi olmaz." dedi. Beker, olası bir ittifak senaryosunda "Ankara'yı İYİ Parti almalı" diye konuştu.

Haber 11-07-23 12:19

Hulki Cevizoğlu'ndan muhalefete tepki, Erdoğan'a övgü! 'Eylemsel Atatürkçü' olarak tanımladı: 'Ait olduğum yerdeyim'

AK Parti'ye katılan ve İstanbul Milletvekili olarak Meclis'e giren Hulki Cevizoğlu, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. "Ben Atatürk dedikçe CHP diyorum zannetti CHP'liler. Ben hiç CHP demedim" diyen Cevizoğlu, muhalefeti eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan övgü dolu sözlerle bahseden Cevizoğlu, Erdoğan için "Eylemsel olarak Atatürkçü" tanımlamasında bulundu.

Haber 01-07-23 07:58

DEVA teklifi reddetti, SP ve Gelecek ortak grup kuruyor! İlk defa parti ismi verildi

Seçime CHP listelerinden girip milletvekili çıkaran DEVA Partisi, Gelecek ve Saadet Partisi'nin ortak grup kurma çalışmaları vardı. Çatı parti kurma teklifini DEVA Partisi, parti kimliğine zarar vereceği ve vatandaş tarafından doğal karşılanmayacağı gerekçesiyle reddetti. Bu gelişme sonrasında Saadet ve Gelecek'in bayramdan sonra Meclis'te grup kurmaya hazırlandığı belirtildi. SP İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya "Saadet çatısının daha doğru karar olacağı yönünde beklentimiz var " dedi.

Haber 27-06-23 08:18

Sarıgül'den İmamoğlu için dikkat çeken sözler! İstanbul için adaylık teklifi gelirse kabul eder misiniz? diye sorulunca...

CHP ile birleşme kararını alan TDP Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 'değişim' çağrıları ve yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için dikkat çeken ifadeler kullanan Sarıgül, "Ekrem İmamoğlu İBB Başkan adaylığını kabul etmeyerek rest çekerse ve adaylık teklifi size gelirse kabul eder misiniz?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 23-06-23 22:20

Yeni bir parti kuracakları iddia ediliyordu! Canlı yayında duyurdu: 'DEVA, Saadet ve Gelecek partileri anlaşamadı'

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra CHP listelerinden milletvekili çıkaran Saadet, DEVA ve Gelecek partileri, Meclis'te ortak grup kurma için çalışmalara başlamıştı. 3 partinin çatı bir parti kuracağı ve genel başkanın ise 3 genel başkanı yansıtacak biri olacağı konuşuluyordu. DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, ortak grup kurma görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığını açıkladı.

Haber 23-06-23 14:33

CHP'li Engin Altay'dan dikkat çeken sözler! 'Kılıçdaroğlu'na da söyledim, çekilmeyi bilmek lazım'

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Bu seçime 'başarı' diyenin aklından şüphe ederim" dedi. Grup başkanvekili neden olmadığına dair soruya Altay, "Çekilmeyi bilmek lazım. Çekilmek lazım. Örgütü rahatlatmak lazım" yanıtını verdi.

Haber 08-06-23 08:47

Kılıçdaroğlu'ndan yeni atama! CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan, Genel Başkan Başdanışmanı oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığına CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan'ı görevlendirdi.

Haber 06-06-23 16:21

Gürsel Tekin yeni görevini sosyal medyadan açıkladı: Kars'a görevlendirildim, İstanbul'da çalışacağım

Partilerin 28 Mayıs mesaisi devam ediyor. Cumhurbaşkanı seçmek için bir kez daha sandığa gidecek olan seçmeni ikna etme çalışmalarında yeni yol haritası belirleyen ittifaklar yeniden sahaya inmeye başladı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin seçim için Kars'a görevlendirildiğini ancak İstanbul'da çalışacağını duyurdu. Tekin'in dakikalar sonra yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 17-05-23 18:41

CHP listelerinden İstanbul'da aday gösterilmişti! Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt milletvekili seçildi mi?

2023 seçim sonuçlarının büyük oranda belli olmasıyla beraber CHP'den İstanbul 1. bölge 9. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un milletvekili seçilip seçilmediği merak edilmeye başlandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Cemal Enginyurt 28. dönemde milletvekili seçildi ve Meclis'e girdi.

Haber 15-05-23 08:08

İSTANBUL 3. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023 İSİM LİSTESİ: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti İstanbul Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste

İstanbul 3. Bölge Milletvekili adaylarının kimler olduğu ve sıralı tam listesi hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri tüm ilçeler ve tüm iller için 17:00 itibarıyla sona erecek. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından 2023 Genel Seçim Sonuçları Mynet.com'da yer alacak. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste...

Haber 14-05-23 16:38

İSTANBUL 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023 İSİM LİSTESİ: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste

İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Seçmenler bugün saat 17.00'ye dek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanacaklar. Birçok kişi konuya ilişkin internette araştırma yapıyor. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte İstanbul 2. bölge milletvekili adayları isim listesi...

Haber 14-05-23 16:28

İSTANBUL 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023 İSİM LİSTESİ: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylarının kimler olduğu ve sıralı tam listesi hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri tüm ilçeler ve tüm iller için 17:00 itibarıyla sona erecek. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından 2023 Genel Seçim Sonuçları Mynet.com'da yer alacak. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste...

Haber 14-05-23 16:27

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İSİM LİSTESİ 2023: 1. 2. 3. bölge CHP İstanbul Milletvekili adayları kimler?

CHP İstanbul milletvekili adayları isim listesi konusunda yapılan araştırmalar 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilmeye başlanan seçimler nedeniyle hız kazandı. 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak olan seçmenler, konuya ilişkin detayları öğrenmek için yayımlanan bilgileri inceliyor. Peki, 1. 2. 3. Bölge CHP İstanbul milletvekili aday kimler? İşte CHP İstanbul Milletvekili adayları isim listesi...

Haber 14-05-23 12:10

İSTANBUL 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili adayları kimler? İsim listesi!

İstanbul 2. Bölge Milletvekili adaylarının kimler olduğu merak ediliyor. Türkiye 81 ilde bugün (14 Mayıs 2023 Pazar) sandık başına gidecek. Seçmenler 5 yıl süreyle görev yapacak olan 13. Cumhurbaşkanını ve 28. Dönem parlamentosunu seçmek için oy kullanacaklar. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, 28. Dönem Milletvekili adayları kimler? İstanbul kaç milletvekili çıkarıyor? Merak edilenler haberimizde...

Haber 14-05-23 12:08

İSTANBUL 3. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili adayları kimler? İsim listesi!

İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları listesi hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye bugün sandık başına gidiyor. Vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanacaklar. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, 28. Dönem Milletvekili adayları kimler, isim listesi yayınlandı mı? İstanbul kaç milletvekili çıkarıyor?

Haber 14-05-23 12:07

İSTANBUL 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İSİM LİSTESİ 2023: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti İstanbul 28. Dönem Milletvekili adayları kimler?

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylarının kimler olduğu merak ediliyor. Türkiye 81 ilde 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandık başına gidecek. Seçmenler 5 yıl süreyle görev yapacak olan 13. Cumhurbaşkanını ve 28. Dönem parlamentosunu seçmek için oy kullanacaklar. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, 28. Dönem Milletvekili adayları kimler, isim listesi yayınlandı mı? İstanbul kaç milletvekili çıkarıyor? İşte detaylar...

Haber 14-05-23 09:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taklidiyle tanınan Muhammed Nur Nahya’dan Murat Kurum’a gülümseten çıkış! “Gomis senden daha iyiydi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini ve mimiklerini başarılı bir şekilde taklit etmesiyle tanınan ve fenomen haline gelen Muhammed Nur Nahya ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum arasında gülümseten bir diyalog gerçekleşti. Nahya’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesiyle “Gomis senden daha iyiydi” sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Haber 04-05-23 16:02

Çok sert sözlerle İYİ Parti'den istifa etmişti! Yavuz Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken 'Bayraktar' paylaşımı: Ayaklarına taş değmesin

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi ve o süreçte yaşananlara yönelik çok sert ifadeler kullanarak İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. TEKNOFEST 2023’ü ziyaret eden Ağıralioğlu, paylaştığı mesajında "Ayaklarına taş değmesin. Var olsunlar." ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-23 07:18

CHP'den milletvekili adayı olamamıştı! Fatma Yavuz kararını sosyal medyadan duyurdu: 'CHP tabanı benim gibi...'

Diyanet'teki görevinden ihraç edilen ve söylemleriyle dikkatleri üzerine çeken Fatma Yavuz, CHP'den milletvekili adayı olamayınca yaptığı açıklamayla gündem olmuştu. Yeni bir açıklama yapan Yavuz, CHP'den ayrıldığını ifade etti. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yavuz, "CHP tabanı beni/benim gibi bir profili istemiyor" dedi.

Haber 11-04-23 09:55

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: Mustafa Sarıgül, Sadullah Ergin... 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İstanbul, Ankara, İzmir...

CHP milletvekili adayları dün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edilen resmi evrağın ardından belli oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanı olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde çıkarılan adaylar internette incelenmeye başlandı. Mustafa Sarıgül ve Sadullah Ergin detayı dikkat çekerken listede DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Partili isimler de yer alıyor. Peki, 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İşte il il CHP milletvekili adayları...

Haber 10-04-23 09:51

CHP İstanbul İl Binası önünde hareketli anlar! Romanlar seçimlerin seyrini değiştirecek hamle diyerek tepki gösterdi

CHP'nin milletvekili adayı listesi dün en çok konuşulanlardan biri oldu. Bir grup Roman ise listeye olan tepkilerini göstermek üzere CHP İstanbul İl Binası önünde protesto gerçekleştirdi. Sloganların ardı sıra atıldığı hareketli anlarda İstanbul Roman Platformu sözcüsü İlker Kalay açıklama yaparken İstanbul seçimleri hatırlatılarak "seçimlerin seyrini değiştirecek hamle" olarak sundukları öneriyi açıkladı.

Haber 10-04-23 08:26

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İSİM LİSTESİ 2023! 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler oldu? İstanbul, Ankara, İzmir...

CHP 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi aday listesi geçtiğimiz gün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sunuldu. 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek 2023 Türkiye genel seçimleri ile Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin 28. döneminin 600 yeni üyesi belirlenecek. Peki, 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler oldu? İşte, CHP milletvekili adayları isim listesi...

Haber 10-04-23 08:04

Ordu'dan aday gösterilmesi bekleniyordu ama... Cemal Enginyurt duyurdu: 9 Nisan doğum günüm! 9. sıradan adayım

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, 14 Mayıs seçimleri için CHP'nin aday listesinde yer aldı. Ordu'da aday gösterilmesi beklenen Enginyurt'un İstanbul listesinde yer alması dikkat çekti. Sosyal medya hesabından adaylığını duyuran Enginyurt, "9 Nisan doğum günüm. 9 Nisan CHP Milletvekili sırası açıklandı. 9. sırada İstanbul 1. Bölgeden, DP adına Milletvekili adayı olarak açıklandım. Sana söz yine baharlar gelecek." ifadelerine yer verdi.

Haber 09-04-23 14:43

'Taban tabana zıt bir arkadaşım...' Ağıralioğlu'nun 'Oy vermem' çıkışına, İYİ Partili Özlale bu sözlerle yanıt verdi!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklaması gündem yarattı. Konuyla ilgili peş peşe açıklamalar gelirken, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale söz konusu açıklamaların partisini üzdüğünü belirtti. Ağıralioğlu ile taban tabana zıt görüşlerde olduğunu belirten Özlale, "Kemal Bey'i bu ülkenin cumhurbaşkanı yapacağız. Bütün gücümüz, motivasyonumuz bu" diye konuştu.

Haber 28-03-23 10:36

Kılıçdaroğlu'na oy verecek mi? İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu canlı yayında açıkladı

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla siyaset gündemine oturan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir televizyon yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Ağıralioğlu, "CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verecek misiniz?" sorusuna ise "Kırgın, kızgın, üzgün oy verileceği duyulsun istiyorum. Görülsün ki, İYİ Parti kırıldı." ifadelerini kullandı.

Haber 24-03-23 18:34

İYİ Parti'den 'Kılıçdaroğlu' kararı! Toplantıda dikkat çeken detay, iki isim katılmadı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı seçilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için İYİ Parti bugün grup kararı aldı. İYİ Partili Tatlıoğlu, "İYİ Parti bu sürecin gereğini yapacaktır" dedi. Toplantıya, Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın ile İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu katılmadı.

Haber 21-03-23 13:19

'En az 3 aylık maaş...' CHP'den EYT için dikkat çeken sözler! 'Duyumlar aldık' diyerek açıkladı 'Ancak 5 senede...'

Gündemin en önemli konularından bir tanesi olan EYT ile ilgili gelişmeler dikkatle takip ediliyor. Son olarak CHP'li bir isimden EYT düzenlemesine ilişkin dikkat çeken bir çıkış geldi. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, yüz binlerce kişinin emekli edilebileceği bir altyapının olmadığını ileri sürerek, "4,7 milyon insanı, bu altyapıyla ancak 5 senede emekli yapabilirler." dedi. Diğer yandan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da EYT’lilerin en az 3 aylık maaşının yok edildiğini öne sürdü.

Haber 18-01-23 16:27

Tartışma yaratan 'asgari ücret' sözleri! Geçen sene 41 kilo alınabiliyordu dedi ve ekledi: Çok artış yok ama düşmemiş

TBMM'deki bütçe görüşmeleri gergin geçti. AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, görüşmelere ilişkin grubu adına TBMM Genel Kurulunda konuşma gerçekleştirdi. Canikli, asgari ücretin 1 sene önceki alım gücüyle bugünü karşılaştırarak, "Geçen yıl asgari ücretli 41 kilo dana kuşbaşı alabiliyordu, şimdi 42 kilo. Çok artış yok ama düşmemiş." ifadelerini kullandı. Canikli'nin sözlerine CHP sıralarından tepkiler geldi.

Haber 06-12-22 00:41

CHP'li Tanal kadınlara regl izni için teklif sunmuştu! Ankara Barosu'ndan dikkat çeken karar: Ayda 1 gün...

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, dün TBMM'ye kadınların regl izni kullanması için hazırladığı yasa teklifini sunmuştu. Kadınların regl izninin temel insan hakkı olarak görülmesi gerektiği vurgulanan teklifte ayda bir gün izinli sayılmaları istenmişti. Konuyla ilgili dikkat çeken bir gelişme bugün Ankara'da yaşandı. Ankara Barosu, regl izniyle ilgili yeni bir karar aldı.

Haber 17-11-22 16:14

CHP'li Mahmut Tanal'dan 'kadınlara regl izni' için TBMM'ye kanun teklifi: Temel bir insan hakkı olarak görülmeli

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal kadınların regl izni kullanması için hazırladığı kanun teklifini TBMM'ye sundu. Teklifte kadın memur ve kadın işçilerin, regl başlangıç tarihinden itibaren ayda bir iş günü izinli sayılması istendi.

Haber 16-11-22 19:19

SON DAKİKA | İYİ Parti'den gündem yaratacak çıkış! Adaylık için canlı yayında isim verdi: Açık ara önde

Son dakika: Türkiye adım adım seçime yaklaşırken özellikle Millet İttifakı'nın kimi aday olarak göstereceği merak konusu oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının konuşulduğu bugünlerde İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu yapılan anketlerde öne çıkan ismi açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 13-11-22 13:44

CHP'li vekil sosyal medyadan uyardı! 'Tüm vatandaşlar e-devlet'ten kontrol etsin'

Türkiye'de evde oturanların bilgisi dışında o evde yaşıyormuş gibi gösterilen yabancılar gündem olmuş. Sosyal medyadan birçok kişi 'Evimde yabancı var' diyerek e-devlet belgelerini paylaşmıştı. Olayla ilgili yaşanan yeni gelişmede CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat 'Tüm vatandaşlarımızın kontrol etmesini istiyorum’ diyerek yaptığı paylaşımda vatandaşların yazlığı ve ikinci evinde kim kayıtlı diye sordu.

Haber 25-10-22 08:13

Gürsel Tekin'in kendisinden 26 yaş küçük eşi güzelliğiyle Instagram'ı salladı! O da ünlü çıktı

Geçtiğimiz şubat ayında CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile nikah masasına oturan ünlü sunucu Mehtap Özkan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Mehtap Özkan'ın Instagram paylaşımları, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.

Magazin 12-10-22 11:44

HDP sorusuna verdiği yanıt herkesi şaşırttı! Bakanlık sözleri tartışma yaratmıştı, CHP'li Gürsel Tekin'in AK Partili vatandaşa yanıtı dikkat çekti

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in iktidar olmaları durumunda "HDP'ye de bakanlık verilebileceği" yönündeki söylemi gündemdeki yerini uzun süre korumuştu. Tartışmalar devam ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Bu konuda yetkisi yok" açıklaması nedeniyle kırgın olduğunu dile getiren Tekin, konuyla ilgili son açıklamasıyla dikkat çekti. Tekin, vatandaşın HDP sorusuna daha önceki sözlerine açıklık getirerek yanıt verdi.

Haber 12-10-22 10:04

Gürsel Tekin'in sözleri gündem olmuştu! Günler sonra açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu'na kırgınım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in 'HDP'ye bakanlık verilebilir' çıkışıyla ilgili 'Yetkisi yok' açıklaması yapmıştı. Tekin katıldığı bir programda 'Yetkisi yok' sözleri nedeniyle Kılıçdaroğlu'na kırgın olduğunu açıkladı.

Haber 06-10-22 07:05

HDP'ye bakanlık verilebilir sözleri tartışma yaratmıştı! Gürsel Tekin canlı yayında konuştu: Tek bir tanesi doğruysa şu Taksim Meydanı'nda kendimi asarım

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan "HDP'ye bakanlık verilebilir" polemiğinin merkezindeki Tekin, tartışmaların hedefi olan sözleriyle ilgili de açıklamalar yaptı. Tekin'in "Ben eleştiriye açık bir insanım. Benimle ilgili onlarca manşetler yapıldı. Tek bir tanesi doğruysa şu Taksim Meydanı'nda kendimi asarım." şeklindeki sözleri dikkat çekti.

Haber 20-09-22 21:23