Chp Karabuk Milletvekili Huseyin Avni Aksoy Haberleri

İsimler, kontenjanlar tartışma yaratmıştı... Aday listesinin açıklanması sonrası net konuştu: CHP seçimi kazanmayı kafasına koymuş

Seçimlere neredeyse bir ay gibi bir süre kalırken, partilerin milletvekili adayları belli oldu. Partilerin aday listelerinde büyük değişimler olduğu gözlemlenirken, özellikle CHP listeleri gündem oldu. Millet İttifakı'ndaki 4 partinin CHP listelerinde yer alması tartışma yaratırken, çok konuşulacak bir değerlendirme geldi. CHP'nin doğru bir hesaplama yaptığını belirten gazeteci Faruk Aksoy "CHP bu seçimi her şekilde, her türlü almayı kafasına koymuş" diye konuştu.

Haber 2023-04-10 07:55:28

Milletvekili Çelebi'den çok konuşulacak 'Cumhur İttifakı' çıkışı! Önce CHP'den, sonra Memleket Partisi'nden istifa etmişti

Yalova Milletvekili Özcan Özel ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ile CHP'den istifa ettikten sonra katıldığı Memleket Partisi'nden de istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi hakkında son dönemlerde Cumhur İttifakı'na katılacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. İddiaların gündem olmasının ardından Çelebi'den Cumhur İttifakı sinyali verdiği net ve dikkat çeken bir açıklama geldi. 15 Temmuz'u anımsatan Çelebi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleri de dikkat çekti.

Haber 2022-08-07 12:37:05

Son dakika! Muharrem İnce CHP'den istifa etti

Son dakika haberine göre Muharrem İnce, yaptığı açıklamada "CHP artık bir tabeladan ibaret, yollarımı ayırıyorum" ifadelerini kullandı. İnce, e-devlet üzerinden CHP'den istifa etti. İnce, "Partinin adını kurmadan, İYİ Parti'den sonra gruptaki en çok milletvekili olan siyasi parti biz olacağız, bu başlangıç." dedi. Öte yandan CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel’in de 'Memleket Hareketi'ne katıldığı öğrenildi.

Haber 2021-02-08 13:51:23

Muharrem İnce: Kısa süre içerisinde istifa edeceğim

CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, "Biz birkaç milletvekillik bir parti kurma derdinde değiliz. Önümüzde ki süreçte yüzde 50 artı biri alacak bir siyasi yapı oluşturacağız. Bende çok kısa süre içerisinde istifa edeceğim" dedi. İnce ayrıca, CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in kuracağı partiye katılacağını söyledi.

Haber 2021-01-31 16:08:37

CHP'den istifa eden üç milletvekili: İnce'nin kuracağı partiye geçmeleri bekleniyor

CHP'de parti yönetimi ve politikalarına ilişkin eleştirilerini eleştiren ve Memleket Hareketi başlatan Muharrem İnce'nin kuracağı partiye geçeceği iddia edilen Yalova Milletvekili Özcan Özel, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, parti yönetimini "kurucu değerlerden uzaklaşmakla" suçlayarak istifa etti.

Haber 29-01-21 20:00

Hüseyin Avni Aksoy kimdir? Hüseyin Avni Aksoy kaç yaşında ve nerelidir? Hüseyin Avni Aksoy neden istifa etti?

Son dakika haberine göre Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, CHP’deki görevinden istifa etti. İstifanın ardından Hüseyin Avni Aksoy kamuoyunun en merak ettiği isim halini aldı. Peki 27. dönem CHP Karabük milletvekili olan Hüseyin Avni Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? İşte istifa eden Hüseyin Avni Aksoy’un hayatına dair merak edilen detaylar...

Haber 29-01-21 17:50

Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel CHP'den istifa etti

Son dakika haberine göre 3 milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy, Özcan Özel, CHP'den istifa ettiklerini açıkladı.

Haber 29-01-21 17:21

Muharrem İnce'den dikkat çeken açıklama! 'Sadece 3 mü?'

CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi ve Hüseyin Avni Aksoy'un, parti politikalarını eleştiren mektubuna ilişkin, "Olur böyle şeyler. Rahmetli Ecevit de rahmetli İnönü'ye mektup yazmıştır. Bunda bir şey yok. Belki gelecekte belge anlamına geçsin diye mektup yazmışlardır" dedi. İnce, 3 milletvekilinin yeni kuracağı partisine geçeceğine ilişkin soruya ise "Sadece 3 mü?" yanıtını verdi.

Haber 22-01-21 17:45

CHP'de 'mektup' yankıları sürüyor: Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li vekiller Mehmet Ali Çelebi ve Hüseyin Avni Aksoy imzasıyla yayınlanan mektuba ilişkin, "Cumhuriyet Halk Partisi'nde genel başkana mektup yazılmaz. Genel başkandan randevu alınır, gelinir, konuşulur" dedi. Konuşmasında Muharrem İnce'nin kuracağı yeni partiye de değinen Kılıçdaroğlu, "Parti kurmak serbesttir. İsteyen arkadaşlar parti kurarlar" diye konuştu. Öte yandan adı geçen vekillerin, İnce'nin partisine katılacağı iddia edilmişti.

Haber 20-01-21 13:47

Keltepe Kayak Merkezi 4 mevsim hizmet verecek

Karabük’ün 2 bin metre ile en yüksek noktası olan Keltepe mevkisinde kurulan Keltepe Kayak Merkezi yapılacak yatırımlarla 4 mevsim hizmet verecek.Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı ve il protokolü, Keltepe Kayak Merkezi ve Eğriova Göleti arasında yapımı devam eden yolda incelemelerde bulundu.Vali Gürel ve milletvekilleri, Karabük Keltepe Kayak Merkezi alt ve üst günü birlik tesislerin vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilebilmesi için ihtiyaç olan mescit, tuvalet, bilet satış gişesi ve tesislere giriş çıkışların kontrol altına alınabilmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığından ayrılan 396 bin 484 bin 73 TL’lik ödenek ile yapılması planlanan projeler hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’den bilgi aldı.Gürel ve beraberindekiler, geçen yıl 11,5 kilometre sıcak asfaltı tamamlanan kayak merkezi yolunun geri kalan kısmını sıcak asfalt yapmak için İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan bilgi aldı.Bölgede alternatif turizm potansiyelini ortaya çıkarmak ve doğa turizminde yeni bir destinasyon oluşturmak adına, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü, Karabük Orman İşletme Müdürlüğü ile Yenice Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından Karabük Keltepe Kayak Merkezinden Eğriova Göleti arasındaki mesafeyi yaklaşık olarak 3 kilometre azaltan ve 7 kilometrelik Sorgun Yaylası-Eğriova Göleti orman yolunda devam eden genişletme ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Gürel ve Karabük milletvekilleri, yapılan çalışmalar hakkında Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı’dan bilgi aldı.Keltepe Kayak Merkezinin sadece kış aylarında kayak turizmi ile değil yaz aylarında da doğa turizmi çeşitliliği arttırmak, vatandaşların ve il dışından gelen misafirlerin konaklamalarına imkan sağlayarak turizm destinasyonlarını artırmak amacıyla yapılması planlanan bungalov evler ve kamp alanında incelemelerde bulunan Vali Gürel ve milletvekilleri, bölgede yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.Vali Fuat Gürel, Karabük milletvekilleri ve protokol üyeleri, Keltepe Kayak Merkezi ile Eğriova Göletini entegre edecek olan projeler ve bölgede yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak Keltepe bölgesinde gerçekleştirdikleri inceleme gezisini tamamladı.

Yurthaber 25-08-20 13:33

Bölge seyahat acenteleri iç turizmi hareketlendirmek için düzenlenen Kuşadası’ndaki gala yemeğinde buluştu

TÜRSAB’ın iç turizm hareketlendirmek için başlattığı girişimler kapsamında Kuşadası’na çıkartma yapan bölge seyahat acenteleri, iki günlük inceleme ve ziyaretlerin ardından gala yemeğinde bir araya geldi.Kuşadası Belediyesi’nin gerçekleştirilen gala yemeğine Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, CHP Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Aydın il Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı Tacettin Özden ve TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Eda Yurtcan ile Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren 250 seyahat acentesinin temsilcileri ve turizm sektörü temsilcileri katıldı.Gala yemeğinde konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, korona virüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında turizm geldiğine dikkati çekerek, “ Kuşadası, turizm bölgeleri ve turizm sektörü çok zor günlerden geçiyor.

Yurthaber 03-07-20 09:29

Safranbolu Belediyesi yeni hizmet araçlarını tanıttı

Safranbolu Belediyesi tarafından hizmet alımı kapsamında kazandırılan ve çalışmaya başlayan 5 adet damperli kamyon, bir adet elektrikli çöp taksi, bir adet mini kazıyıcı yükleyici, 2 adet vakumlu yol süpürme aracı, bir adet kontrol aracı, bir adet vakumlu süpürge (elle çekilir tip) araç, Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda yapılan bir törenle kamuoyuna tanıtıldı.Törene, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.CHP Karabük Milletvekili Aksoy, belediyenin çalışmaları çerçevesinde araç parkını genişleterek temizlik işlerinde kullanılmak üzere yeni araçlar kazandırıldığını söyledi.Sosyal demokrat belediyeciliğinin en önemli işlerinden birisinin de hizmet kalitesini arttırmak olduğunu ifade eden Aksoy, "Belediyemiz 42 yıl sonra bir bayan başkan görüyor.

Yurthaber 22-01-20 17:43

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı

 DENİZLİ'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve yönetimi Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret edip, basın mensuplarının gününü kutladı.  Denizli'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haber 10-01-20 19:07
Yurthaber 07-01-20 13:34

Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Olağan Kongresi

Karabük merkeze bağlı 28 mahalle muhtarının üye olduğu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Kongresi yapıldı.Mevcut Başkan Mehmet Özen’in hazırladığı tek liste ile gidilen Merkez Mahalle Muhtarları Derneğinin Olağan Kongresine Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede güven tazeleyen Mehmet Özen’i ve ekibini tebrik eden Vali Gürel, "Muhtarlık müessesesi demokrasimizin ilk temel taşlarını oluşturmaktadır.

Yurthaber 30-12-19 14:46

CHP Karabük Milletvekili Aksoy görevdeki 1 yılını değerlendirdi

CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy düzenlediği basın toplantısında bir yıllık çalışmaları değerlendirdi.Safranbolu ilçesinde bir konakta düzenlediği basın toplantısında konuşan Aksoy, Filyos Projesi’nin liman, endüstri bölgesi, serbest bölge ve etrafındaki alanlarla dört aşamalı olduğunu söyledi.

Yurthaber 27-07-19 16:10

Safranbolu’da iftar programları devam ediyor

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen ve hayırsever vatandaşların desteği ile düzenlenen iftar programları aralıksız devam ediyor.Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ev sahipliği yaptığı iftar programına CHP Karabük Milletvekili Dr.Hüseyin Avni Aksoy, Safranbolu Belediyesi Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, belediye personeli ve basın mensupları katıldı.İftar programı sonrası konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Ramazan ayının birlik beraberlik ve paylaşımın en üst düzeyde yaşandığı günler olduğunu ifade ederek, "Her akşam ayrı bir mahallede oruçlarımızı açıyor vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz.

Yurthaber 27-05-19 10:20

MÜSİAD’dan iftar yemeği

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.By Fatih’de düzenlenen iftar programına, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, CHP Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, AK Parti İl Başkanı Av.

Yurthaber 26-05-19 00:20

TBMM araştırma komisyonuna üye seçimi Kararı Resmi Gazete’de

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM), down sendromu, otizm ve diğer gelişim bozukluklarına yönelik kurulan araştırma komisyonuna üye seçimi kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.TBMM’de down sendromlu ve otistik bireyler için kurulan araştırma komisyonuna üye seçimine dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.Resmi Gazete’de yayımlanan TBMM Kararında, down sendromu, otizm ve diğer gelişim bozukluklarının yaygınlığının tespiti ile ilgili bireylerin ve ailelerinin sorunlarının çözümü için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna üye seçimi yer aldı.Karara göre, Meclis Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik seçilirken, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu başkanvekili, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu komisyon sözcüsü, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis ise katip üye seçildi.Komisyonun diğer üyeleri ise HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri oldu.

Haber 16-05-19 06:22

Alkışla Derneği ve Ova köyleri muhtarları milletvekilleriyle bir araya geldi

Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Akkışla köyü ve Ova köylerinin muhtarları Akkışla Uluyayla Dernek Başkanı Durmuş Eren’in organizasyonu mileltvekilleri, belediye başkanları ve İl Genel Meclis üyeleri ile bir araya geldi.Akkışla Uluyayla Derneği’nin öncülüğünde Safranbolu Çevrikköprü’de, köy muhtarları ve dernek yöneticileri, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, CHP Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Genel Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.Birlik ve beraberliğin sergilendiği yemekte konuşan Uluyayla Akkışla Dernek Başkanı Durmuş Eren, kendileri her ne kadar İstanbul’da yaşasalarda, doğup büyüdükleri toprakları unutmadıklarını söyleyerek, “ Bayramda seyranda hep köylerimize geliyoruz.

Yurthaber 20-04-19 19:10

Yenice’nin değerleri Yenice’de buluştu

Yenice Şoförler Odası Başkanı Sedat Çakıl, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Abaoğlu, Karabük Yeniceliler Derneği Başkanı Murat Çorbacı, Zonguldak Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, Kdz.Ereğli Yeniceliler Derneği Başkanı Şener Mısırlı ve Türkiye Tekder Genel Başkan Vekili Murat Çatalçam’ın birlikte organize ettiği “Yenice Değerleri Buluşuyor” kahvaltısı Yenice orman işletme müdürlüğü salonunda yapıldı.Kahvaltıya, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, CHP Karabük Milletvekili Dr.Hüseyin Avni Aksoy, Yenice Kaymakamı Muhammed Evlice, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, siyasiler, yurt içi ve dışı Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ve Yenice’de yaşayan sanayici ve iş adamları, akademisyenler, üst düzey bürokratlar, üst düzey siyasetçiler, doktorlar, hakimler, savcılar, avukatlar, sanatçılar, sporcular ve basın mensupları katıldı.Kahvaltı programında konuşan Kaymakam Muhammed Evlice kısa süre önce Yenice’de göreve yeni başladığını belirterek katılımcıları selamladı.Yenice STK ve dernek başkanları adına konuşan Türkiye Tekder Genel Başkan Vekili Murat Çatalçam, uzun süredir böyle bir organizasyon yapmak istediklerini belirtti.Çatalçam , “ Uzun süredir yapılmasını arzu ettiğimiz bu programımız sayesinde Yenice dışında, ülkemizin farklı yerlerinde hatta dünyanın çeşitli yerlerinde; akademisyen, işadamı, bürokrat, doktor, hukukçu, sporcu, sanatçı, siyasetçi , ilçemiz kanaat önderleri ve özel sektörde yönetici olarak görev yapan başarılı hemşehrlerimizi davet ettik.

Yurthaber 03-11-18 17:35

Karabük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Karabük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kent Meydanı Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı.Çelenk sunma törenine Vali Kemal Çeber, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Sefa Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.Karabük Valiliği ve Karabük Belediye Başkanlığı çelenklerinin Vali Kemal Çeber ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman tarafından Atatürk Anıtına sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunurken tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte sona erdi.

Yurthaber 28-10-18 21:00

İlköğretim Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

Karabük’te 2018-2018 eğitim öğretim yılı açılışı ve ilköğretim haftası kutlamaları için kent meydanında tören düzenlendi.İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, diğer protokol üyeleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Yurthaber 17-09-18 14:05

Chp, Karabük Tarihinde İlk Defa Vekil Çıkardı

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni...

Yurthaber 02-07-18 12:52

CHP: ‘İntikam Alınıyor’

İçişleri Bakanlığı, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Beşiktaş Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil’i görevden aldı. Amerika’nın Sesi’ne konuşan CHP İstanbul milletvekili Barış Yarkadaş, CHP’li belediyelere yapılan operasyonun intikam amaçlı olduğunu söyledi.

Haber 04-01-18 19:27

Başkan Aksoy’dan Baydar’a Cevap

Eğitim Bir-Sen Aydın Şube Başkanı Tevfik Aksoy yaptığı basın açıklaması ile CHP Aydın Milletvekili Metin...

Yurthaber 16-09-17 21:39

Muammer Aksoy, Memleketi İbradı'da Anıldı

Bülent ÜLKER/İBRADI İbradı ilçe merkezinde dün düzenlenen törene CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, İbradı Belediye Başkanı CHP'li Serkan Küçükkuru, Muratpaşa

Yurthaber 01-02-15 11:36

CHP’li Tanal: Fuat Avni benim

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Hatay E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yaptıkları incelemenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haber 18-12-14 16:36

Chp’li Tanal: fuat Avni Benim

CHP İstanbul Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Mahmut Tanal, "Fuat Avni kimdir?" diye...

Yurthaber 18-12-14 16:33

Sakarya Valisi Coş, Işid Yapılanması İddialarına İlişkin Açıklama Yaptı

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, CHP milletvekili Atilla Kart’ın IŞİD’in Sakarya’da örgütlendiği iddiasıyla ilgili açıklamalarda...

Yurthaber 12-09-14 15:27

Ak Parti'li Soner Aksoy: türkiye'de Her Şey Değişti Ama, Chp İle Mhp Hiç Değişmedi

AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, CHP ile MHP'nin yerinde saydığını bildirdi.Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada,...

Yurthaber 14-02-14 13:39

Chp'li Özgümüş'den Soru Önergesi

CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Vali Hüseyin Avni Coş’un kendisini protesto eden vatandaşa yönelik sözleriyle...

Yurthaber 12-11-13 11:09

Chp Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu'ndan, Stadın Konut Alanına Çevrilmesine Tepki

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Yavuz Selim Stadı'nın Avni Aker ile birlikte konut alanına çevrilmesi...

Yurthaber 10-11-13 12:47

Kesimoğlu: muammer Aksoy Atatürkçü Ve Ulusalcı Olduğu İçin Katledildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu 31 Ocak 1990 yılında evinin önünde...

Yurthaber 31-01-13 12:42

Chp Kırklareli Milletvekili Dibek” Prof. Dr. Muammer Aksoy Özlemle Anıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Prof. Dr. Muammer Aksoy’un 23....

Yurthaber 31-01-13 11:24

AK Parti Denizli İl Başkanı Örki: İlhan Cihaner, Katıldığı Faaliyetlerde Mümkünse Denizli Adını Kullanmasın

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner'in kent adına hiçbir şey yapmadığını iddia ederek, Cihaner'in

Yurthaber 23-01-13 14:30

Ak Parti Milletvekili Soner Aksoy:

AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, MEB'in kıyafet değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu.Değişikliğin sadece CHP ve...

Yurthaber 18-12-12 14:32

Demirçalı’dan Vali Coş’a ziyaret

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ali Demirçalı, Vali Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

Yurthaber 26-09-12 17:30

CHP Milletvekili Demirçalı'dan Vali Coş'a Ziyaret

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Vali Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

Yurthaber 26-09-12 17:10

Demirçalı, Vali Coş İle Kaçak Yapılaşmayı Görüştü

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ali Demirçalı, Vali Hüseyin Avni Coş’u...

Yurthaber 26-09-12 14:29

CHP''den, AKP'ye 'derin devlet' yanıtı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, AKP Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan’a yanıt verdi ve "Bizim Türkiye'de bildiğimiz tek derin devlet, AKP'nin derin devletidir" dedi.

Haber 10-01-11 11:12

AK Partili Vekil'den şok iddia

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ’derin devlet operasyonu’ sonucu CHP Genel Başkanı olduğunu iddia etti.

Haber 09-01-11 15:21

Yine o vali yine kriz!

Aydın’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Vali Hüseyin Avni Coş ile CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay arasındaki tartışma unutulmadan, yenisi patlak verdi.

Haber 07-09-10 13:40

Vali-vekil tartışmasında yeni iddialar

CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay ve Vali Hüseyin Avni Coş arasında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sırasında yaşanan tartışma, bazı televizyon kanallarının canlı yayın programlarıyla devam etti.

Haber 30-08-10 19:50

Aydın'daki kutlamalara 'padişah' gerginliği

Aydın'da törenlerin yapıldığı Atatürk Meydanı'nda, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ile CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay arasında tartışma yaşandı.

Haber 30-08-10 14:10