Christophe Boulierac Haberleri

Paris Saint Germain, Galtier ile yollarını ayırdı!

Fransa Ligue 1'in güçlü ekiplerinden Paris Saint Germain, teknik direktör Christophe Galtier ile yollar resmen ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 2023-07-05 12:33:38

Dünyaca ünlü teknik direktör Galtier, gözaltına alındu! Irkçılık ve ayrımcılık...

Fransa Ligue 1'de geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Paris Saint-Germain'in teknik direktörü Christophe Galtier'in başı dertte. Tecrübeli çalıştırıcı, "ırk veya dini aidiyete dayalı ayrımcılık" yaptığı şüphesiyle açılan soruşturma sonucu sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Spor 2023-07-01 12:29:56

Messi'nin PSG kariyeri bitti! PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier'den resmi açıklama geldi! ''Yarın son kez sahaya çıkacak''

PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, Messi'nin takımdan ayrıldığını duyurdu. Galtier, "Futbol tarihinin en iyi oyuncusuna teknik direktörlük yapma ayrıcalığına sahip oldum. Yarın Messi'nin Parc des Princes'teki son maçı olacak." dedi.

Spor 2023-06-01 14:38:16

Burak Yılmaz'dan Cuma namazına giden pislikler diyen eski hocası Galtier'e destek mesajı!

Fransa'da oynadığı dönemde Galtier ile birlikte çalışan Burak Yılmaz son günlerde Christophe Galtier'e yöneltilen suçlamalar için bir açıklamada bulunurken, tecrübeli futbolcu yaşananların 'saçmalık' olduğunu belirterek eski hocasını savundu. İşte detaylar...

Spor 2023-04-13 12:23:06

Rakibinin hamlesiyle attan düşen jokey ölümden döndü! Aldığı ceza daha da skandal...

Christophe Soumillon, Saint-Cloud'da meslektaşı Rossa Ryan'a yaptığı hareketten sonra 60 gün at binmeme cezası aldı. Yarışın son düzlüğüne doğru ilerlenirken rakibine omuz atarak yere düşüren Christophe Soumillo az kalsın sonu ölümle bitecek bir olay yapacaktı. Şans eseri atın altında kalmayarak kurtulan Rossa Ryan acil olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Rossa Ryan, kendisine yapılan hareketin cezasının 60 gün olduğunu duyunca büyük bir şok daha yaşadı.

Spor 05-10-22 16:54

Galtier açıkladı, G.Saray taraftarı yıkıldı! Icardi...

Son dakika spor haberi... Galatasaray'ın en çok ses getiren transferlerinin başında gelen Mauricio Icardi transferinin yankıları sürerken, Fransız ekibi Paris Saint Germain cephesinden bu transfere dair konuşan teknik direktör Christophe Galtier, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Icardi'nin kulüp bulmasının önemli olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, Icardi'nin sezon sonu takıma döneceğini ifade etti.

Spor 10-09-22 08:03

Mbappe 'fikrim yok' dedi, Galtier dalga geçti! Tepkiler çığ gibi Uyanın beyler

Fransız futbol kulübü Paris St-Germain (PSG), ülke içinde bir maç için yapmaları gereken kısa bir yolculukta özel jet kullandıkları için eleştirildi. Bu yolculuk tercihi bir basın toplantısında teknik direktör Christophe Galtier ve takımın yıldızı Kylian Mbappe’ye de soruldu. Mbappe bu soru karşısında kahkaha attı, Galtier ise kara yelkenlisi kullanma seçeneğini incelediklerini söyledi.

Spor 07-09-22 08:06

PSG JUVENTUS MAÇI CANLI İZLE! PSG Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

PSG ile Juventus, Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesinde karşılaşacak. Teknik direktör Christophe Galtier'ın öğrencilerinin Avrupa kupalarında yenemediği takımlar arasında en çok kozlarını paylaştığı rakibi bilindiği üzere Juventus. Karşılaşma Parc des Princes (Prensler Parkı) Stadyumu'nda oynanacak. Futbolseverler, "PSG Juventus maçı canlı izle" konu başlığını arama motorlarında araştırıyor. Peki, PSG Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 06-09-22 14:56

Fransa Bisiklet Turu

Turun 19. etabını, Jumbo-Visma takımından Fransız Christophe Laporte kazandı - Danimarkalı Vingegaard genel klasman liderliğini sürdürdü

Yurthaber 22-07-22 18:40

Son dakika: Bildiğiniz tüm transferleri unutun! PSG'den dünya tarihine geçecek hamle...

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonda Fransa Ligue 1 şampiyonluğuna uzansa da UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e elenen Paris Saint-Germain'de teknik direktör Mauricio Pochettino ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, hoca adayları da günden güne artmaya devam ediyordu. Dev kulübün son olarak Christophe Galtier ile ilgilendiğinin ortaya çıkmasının ardından dünya tarihinde bir ilk gerçek olabilir.

Spor 20-06-22 19:42

Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'i şampiyon yapan Christophe Galtier, PSG'ye gidiyor

Paris Saint Germain'in teknik direktörlük için Christophe Galtier'le görüşmelere başladığı belirtildi. Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ile Fransa'da şampiyonluk yaşayan Galtier'in yeni adresi PSG oluyor. İşte detaylar...

Spor 17-06-22 21:01

Christophe Galtier, Burak Yılmaz'ı istiyor

Fransa Ligue 1'de Lille'le şampiyonluk yaşayan teknik direktör Christophe Galtier, sezonun bitmesiyle birlikte takımdan ayrılmış ve Nice'in başına geçmişti. Deneyimli teknik adam, yaşanan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan eski öğrencisi Burak Yılmaz'ı yeniden kadrosunda görmek istiyor.

Spor 02-08-21 20:37

Fransa ekibi Nice, teknik direktörlüğe Christophe Galtier'yi getirdi

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Nice, teknik direktörlük görevine Christophe Galtier'nin getirildiğini açıkladı.

Spor 28-06-21 23:13

Lille için Fatih Terim iddiası

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Fatih Terim'in ismi Lille ile anılıyor. Fransa basını Lille'in Christophe Galtier'in yerine Terim'i teknik direktörleri arasında düşündüğünü yazdı.

Spor 01-06-21 09:24

Christophe Galtier, Lille'den ayrıldığını duyurdu!

Lille teknik direktörü Christophe Galtier, takımdan ayrıldığını açıkladı.

Spor 25-05-21 19:56

Lille'in teknik direktörü Christophe Galtier, Nice'in başına geçiyor

Fransa Ligue 1'de milli yıldızlarımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille'de Christophe Galtier'nin yeni sezonda Nice'in başına geçeceği belirtildi.

Spor 23-05-21 19:11

Christophe Galtier: Burak Yılmaz sahanın ve haftanın lideri

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin (Ligue 1) lideri Lille'in teknik direktörü Christophe Galtier, Nice maçında gol atan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın sahanın ve haftanın lideri olduğunu söyledi.

Spor 02-05-21 07:56

Christophe Galtier: Zeki Çelik'in korona testi pozitif

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, milli futbolcu Zeki Çelik'in koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Spor 02-04-21 15:47

Yusuf Yazıcı'nın koronavirüs testi pozitif çıktı

Lille teknik direktörü Christophe Galtier, milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Spor 05-01-21 15:48

Yusuf Yazıcı: 3 gol attım ama yine yedek kalacağım

Lille'in teknik direktörü Christophe Galtier, Yusuf Yazıcı ile arasında geçen konuşmayı anlattı.

Spor 07-11-20 17:07

Burak Yılmaz damga vurdu! Galtier: Memnun olmalılar

Lille teknik direktörü Christophe Galtier, Burak Yılmaz'ın oyundan çıkarken gösterdiği tepki hakkında konuştu.

Spor 26-10-20 16:52

Burak Yılmaz ateş püskürdü! Christophe Galtier'e ağır küfürler

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, Lille'in Nice'e konuk olduğu maçın 79. dakikasında oyundan alınmasının ardından çılgına döndü. Yedek kulübesine agresif bir şekilde gelen Burak'ın hocası Christophe Galtier'e ağır küfürler ettiği duyuldu.

Spor 25-10-20 21:54

Lille'den Yusuf Yazıcı'ya videolu tebrik

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda dün akşam Lille'in deplasmanda Sparta Prag'ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada hat-trick yapan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'yı kulübü yayınladığı videoyla tebrik etti. Fransız ekibinin teknik patronu Christophe Galtier de 23 yaşındaki oyuncuya övgü yağdırdı.

Spor 23-10-20 13:56

Christophe Galtier: Burak Yılmaz ile ilgileniyoruz

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in teknik direktörü Christophe Galtier bugün düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş'ın 35 yaşındaki golcüsü Burak Yılmaz'ı istediklerini resmen açıkladı. Galtier, ''Burak yaşına rağmen düzenli oynamaya ve goller atmaya devam ediyor. Çok önemli bir kişilik. Çok profesyonel ve Jose Fonte gibi bir profili var. Transfer gerçekleşecek mi göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

Spor 23-07-20 14:50

'Boğma tekniği kullanılmayacak' kararı polisi sokağa döktü

Fransa'da başkent Paris ve birçok kentte ırkçılık ve polis şiddeti karşıtı gösteriler sürerken, Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner’in polislerin şüphelilere uygulunan 'boğma tekniğinin' kullanılmayacağı açıklaması, polislerin tepkisini çekti.

Haber 12-06-20 14:11

Fransa'da sarı yeleklilerin gösterileri şiddete dönüştü

İçişleri Bakanı Christophe Castaner: - "Bu şiddet demokraside asla bir ifade biçimi olmayacaktır"

Haber 18-01-20 21:07

Fransa 100 bin güvenlik gücüyle yılbaşına hazır

Fransa’da yılbaşı gecesi için güvenlik önlemleri amacıyla 100 bin güvenlik gücü göreve hazırlandı.Son dönemlerde birçok terör saldırısının yaşandığı Fransa’da 31 Aralık yılbaşı gecesi için yapılacak ülke çapındaki kutlamalarda, olası tehlikelere karşın önlemler alındı.İçişleri Bakanı Christophe Castaner yaptığı açıklamada 31 Aralık gecesinde 100 bin güvenlik gücünün sahalarda görevde olacağını belirtti.

Haber 30-12-19 15:46

Galatasaray maçı öncesinde PSG'de flaş gelişme

Fransız futbol efsanesi Christophe Dugarry, Paris Saint-Germain'in Thomas Tuchel ile yollarını ayıracağını söyledi.

Spor 10-12-19 22:28

Türkiye'nin yurt dışına kaptırdığı akademisyen yerli motor için döndü

İTÜ Uçak Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra 1976'dan beri akademik araştırmalarını Fransa'da yürüten Prof. Dr. İskender Gökalp, TÜBİTAK'ın lider araştırmacılar burs programı kapsamında enerji üretimi ve yerli motor çalışmalarına "yanma" alanında destek verecek - Prof. Dr. Gökalp ile çalışan ve ODTÜ'ye gelecek İtalya Ulusal Araştırma Merkezi araştırmacılarından Dr. Christophe Allouis temiz yanma, Hintli araştırmacı Dr. Jayamaran Kandasamy de hidrojen teknolojileri üzerine yoğunlaşacak - Prof. Dr. İskender Gökalp: - "Enerji ve bilhassa yerli motor konularında tüm güçleri birleştirmek gerekiyor. Biz de Türkiye'nin bu konudaki çalışmalarına destek vermek istiyoruz. Yanma konusu, savunma sanayi, havacılık ve uzay, motor sanayi, çeşitli gaz, sıvı ve katı yakıtlar ile en temiz şekilde enerji üretilmesi için çok önemli" - "Üç bilim insanı olarak 10 doktora öğrencisi ile işe başlayacağız. Tüm bu kaynaklarla yanma teknolojileri üzerine Türkiye'de olmayan altyapı laboratuvarları kurulacak"

Yurthaber 04-12-19 11:04

Adèle Haenel, yönetmen Christophe Ruggia’nın kendisini taciz ettiğini açıkladı

Fransız oyuncu Adèle Haenel, 12 yaşındayken Les diables filminde birlikte çalıştığı yönetmen Christophe Ruggia’nın üç yıl boyunca kendisini taciz ettiğini açıkladı.

Trend 05-11-19 10:29

Kız Çocuklarının Değersizleştirilmesinin Önlenmesi

Uluslararası Çocuk Merkezi Küresel Program Koordinatörü Dr. Ayşegül Esin: - "Hiçbir müdahalede bulunulmadığında her 105 erkek çocuğuna karşılık 100 kız çocuğun doğması gerekiyor. Her türlü zararlı uygulamanın başında bu (erkek çocuk seçimi) geliyor çünkü ya doğumdan önce kürtajla kız çocuğu yok ediliyor ya da doğarsa boğularak öldürülüyor. Konu politik olarak da çok hassas bir konu olduğu için pek çok ülke bunu inkar ediyordu. Kabul etmek önlem almanın ilk yolu" - UNFPA Doğu Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktörü Alanna Armitage: - "Birçok ülkede, erkek çocuk seçimi olduğunu ve kızlara kıyasla erkek çocuk doğumunun artışını görüyoruz. Bunun sebeplerinden biri de ailelerin kız çocuğa hamile kalındığında hamileliği bitirmeyi tercih etmesi. Erkek çocuk seçimini azaltmayı hedefliyoruz. Özellikle de ailelerin, hangi cinsiyette olursa olsun çocuklarıyla birlikte mutlu yaşamasını istiyoruz" - Paris Üniversitesi Nüfus ve Kalkınma Merkezi'nden Prof. Dr. Christophe Guilmoto: - "Erkek çocuk doğum oranının en yüksek olduğu Hindistan, Çin, Güney Kafkaslar'da son 10-15 yıldır oran yavaş yavaş azalıyor. Kadınların toplumdaki yerinin değişmesi, iş gücüne katılması, eğitim alması, aynı zamanda aile içinde daha fazla söz sahibi olması ve aynı zamanda da ülkelerin uyguladığı politikalar; Hindistan, Çin, Arnavutluk gibi ülkelerde kadın haklarının savunulması, doğumdan önce cinsiyet seçiminin yasaklanması ve aynı zamanda kız çocuğuna sahip olan annelerin desteklenmesi gibi nedenler bu oranın düşmesine yardımcı oluyor"

Haber 08-10-19 15:42

AB Komisyonu'ndan nesnel, adil, vizyoner Türkiye politikası bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AB Göç, İçişleri ve Vatandaşlık Komiseri Dimitris Avramopoulos, Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer, Fransız İçişleri Bakanı Christophe Castaner'i temsil eden Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Charles Fries'i kabul etti - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: - "Yeni AB Komisyonu'nun daha nesnel, adil ve vizyoner bir Türkiye politikası oluşturmasını bekliyoruz. Düzensiz göçmen yükünü, Türkiye'nin tek başına üstlenmesini istemek doğru ve hakkaniyetli bir yaklaşım değildir. Başta AB ve AB üyesi ülkelerin bu konuda gerekli sorumluluğu almasını, elini taşın altına koymasını bekliyoruz" - "Güvenli bölgede, gerekli altyapıyı, geçici ve kalıcı barınma yerlerini, hastaneleri, okulları inşa etmemiz lazım. Projelerimiz hazır, ancak hayata geçirilmesi için başta AB olmak üzere bölgedeki tüm aktörlerin desteğine ihtiyaç var"

Haber 04-10-19 14:21

Fransa İçişleri Bakanı Castaner, saldırı yerini ziyaret etti

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, 4 polisin hayatını kaybettiği saldırının gerçekleştiği Paris Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.Fransa’nın başkenti Paris’teki Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen ve 4 polisin ölümüyle sonuçlanan saldırı sonrası Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, olay yerini ziyaret etti.

Haber 03-10-19 19:01

Adalet Bakanı Gül: İnsan Eylem Planı güncelleme çalışmalarını başlattık

Adalet Bakanı Abdalhamit Gül, "İnsan Eylem Planı güncelleme çalışmalarını başlattık" dedi.Ankara’da bir otelde düzenlenen "Ceza Adalet Sisteminin Güçlendirilmesi ve Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi İhlallerinin Önlenmesi İçin Yargı Mensuplarının Kapasitesinin Artırılması Ortak Projesi" açılış konferansına, Adalet Bakanı Abdalhamit Gül’ün yanısıra Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü Yakup Moğol, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Muhittin Özdemir, Avrupa Konseyi İnsan Hakları Direktörü Christophe Poirel, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger ve yargı mensupları katıldı.

Haber 03-10-19 13:18

Fransa İçişleri Bakanı Castaner: “Polise barbar diyen Melenchon özür dilesin”

Fransa’nın aşırı solcu Boyun Eğmeyen Fransa Partisi (La France İnsoumise) lideri Jean Luc Melenchon’un Salı günü emeklilik reformu eyleminde şiddet gösteren polis memurlarını “barbar” olarak nitelendirmesine İçişleri Bakanı Christophe Castaner tepki gösterdi.

Haber 25-09-19 13:02

Zirvesi'nde 13 bin 200 polis ve jandarma görev yapacak

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, ülkenin güneyindeki Biarritz kentinde 24-26 Ağustos'ta düzenlenecek G7 Zirvesi sırasında 13 bin 200 polis ve jandarmanın görev yapacağını açıkladı

Haber 20-08-19 20:51

Christophe Galtier: Yusuf Yazıcı'nın ilk maçı etkileyiciydi

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, 2-1 kazandıkları Nantes maçının ardından Yusuf Yazıcı'nın ilk maç performansını değerlendirdi.

Spor 11-08-19 19:42

Yargıtayın Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi konferansı

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı: - "AB'nin bir yandan yargı alanında gelişmeyi teşvik ederken, bir yandan eleştirilerini sürdürürken, diğer yandan da bu sektöre ayrılan fonlarda kesintiye gitmesini üzüntüyle karşılıyoruz" - "Yeni yargı reformu stratejisinin kabul edilmiş olmasıyla AB tarafının bu kararını tekrar gözden geçirmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum" - AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger: - "Açık ve içten bir diyalog kurmamız ve enerji, ulaşım, göç, ticaret gibi ortak konularla başa çıkılması, yargının bağımsızlığı ve bağımsızlık kalitesinin geliştirilmesi konusunda iş birliğimiz önemli" - Avrupa Konseyi İnsan Hakları Müdürü Christophe Poirel: - "Yargı reformu strateji belgesinin hakimlerin savcıların performansının artırılması konusunda yaklaşımlarını memnuniyetle karşılıyoruz"

Haber 20-06-19 13:14

Wikileaks editöründen ABD'ye basın özgürlüğüne saldırı suçlaması

Wikileaks Baş Editörü Kristinn Hrafnsson: - "(Assange davası) Bu, şu ana kadar görece iyi durumda olan dünyanın bize ait kısmındaki basın özgürlüğünün geleceğiyle ilgilidir. Basın özgürlüğüne karşı bir saldırıdır" - "Suçlamalar Birinci Dünya Savaşı zamanından kalma Espiyonaj Yasası'na dayanıyor. Bu, Assange davasıyla gazeteciliğe karşı başlatıldığını gördüğümüz saldırıda bir dönüm noktası" - Assange'ın avukatı Christophe Marchand: - "Westminster mahkemesi Assange’a adil yargılanma hakkını tanımadı. Bu aslında yargı sisteminin Assange’dan aldığı bir intikam"

Haber 11-06-19 21:16

DHA DIŞ - Fransa İçişleri Bakanı: Patlamaya dair bir şüpheli yakalandı

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, Lyon kentinde meydana gelen ve biri çocuk, 13 kişinin yaralandığı patlamaya dair bir şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 27-05-19 11:53

Fransa İçişleri Bakanı: Patlamaya dair bir şüpheli yakalandı

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, Lyon kentinde meydana gelen ve biri çocuk, 13 kişinin yaralandığı patlamaya dair bir şüphelinin gözaltana alındığını duyurdu.

Haber 27-05-19 11:52

İçişleri Bakanı ünlü rapçiyi şikayet etti!

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, Fransız Rapçi Nick Conrad'ın "Doux Pays" (Tatlı Ülke) adlı şarkısında Fransa'ya karşı nefret ve şiddet dolu ifadeler yer aldığı gerekçesiyle savcılığa şikayette bulundu.

Trend 21-05-19 12:23

Fransa İçişleri Bakanı Castaner, Rapçi Conrad’ı nefret çağrısı nedeniyle şikayet etti

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, Fransız Rapçi Nick Conrad’ın “Doux Pays” (Tatlı Ülke) adlı şarkısında Fransa’ya karşı nefret ve şiddet dolu ifadeler yer aldığı gerekçesiyle savcılığa şikayette bulundu.Fransız Rapçi Nick Conrad’ın “Tatlı Ülke” şarkısının nakaratında yer alan “Fransa’yı yakarım, benim çocukluğumun geçtiği tatlı ülkeyi” sözleri ve şarkı klibinde beyaz bir kadını boğmaya çalıştığı görüntüler ülkede tartışmalara yol açtı.

Haber 20-05-19 21:18

Fransa'da gazetecilere yönelik şiddet

Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü Genel Sekreteri Christophe Deloire: - "(Emmanuel) Macron polis şiddetinin cezalandırılması için somut adımlar atacak"

Haber 03-05-19 20:02

Fransa'da 1 Mayıs gösterilerinde şiddet olayları endişesi

İçişleri Bakanı Christophe Castaner, başkent Paris'te yarın düzenlenecek 1 Mayıs gösterilerinde şiddet olaylarının çıkmasından kaygı duyduğunu açıkladı

Haber 30-04-19 19:47

Fransa'da polis şiddetine 220 adli soruşturma

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, Ulusal Polis Soruşturma Biriminin, polisin sarı yeleklilerin gösterilerinde şiddet uyguladığı şüphesiyle başlatılan adli soruşturma sayısının 220'ye yükseldiğini açıkladı

Haber 26-04-19 12:08

UNICEF: Sri Lanka terör saldırılarında 45 çocuk öldü

UNICEF sözcüsü Christophe Boulierac gazetecilere yaptığı açıklamada, Sri Lanka’daki terör saldırılarında 45 çocuğun öldüğünü bildirdi.UNICEF Sözcüsü Christophe Boulierac, İsviçre’nin Cenevre kentinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Sri Lanka’da gerçekleştirilen intihar saldırılarında öldürülen 321’den fazla kişi arasında en az 45 çocuğun bulunduğunu bildirdi.

Haber 23-04-19 14:48

Fransa İçişleri Bakanı, Sarı Yelekliler’in yarınki gösterilerine karşı uyardı

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, Sarı Yelekliler’in yarınki gösterilerinde şiddetin artabileceği konusunda uyarıda bulundu.Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, Notre Dame Katedrali’nde meydana gelen yangın sonrasında bölgede yapılacak gösterilerin yasaklamasının ardından yarın gerçekleşecek Sarı Yelekliler protestosunda şiddetin artabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Haber 19-04-19 17:31

Notre Dame Katedrali ve yangına müdahale eden itfaiyeciler için tören

İçişleri Bakanı Christophe Castaner: - "İtfaiye erleri Notre Dame'ı kurtarmak için hayatlarını tehlikeye attı. Onlar, tüm dünyaya örnek oldu" - Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo: - "Bir sonraki Bakanlar Kurulu'na itfaiye erlerinin Paris Belediyesinin onur vatandaşlığını almasını teklif edeceğim"

Haber 18-04-19 20:40