Christopher Wray Haberleri

2024 Oscar adayları açıklandı! 96. Oscar Ödülleri'nde Oppenheimer rüzgarı esti... İşte 2024 Oscar adayları...

Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. 2024 Oscar adayları listesine ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek zirveye oturdu. Emma Stone'un başrolünde yer aldığı fantastik film "Poor Things" 11, Martin Scorsese'in draması "Killers of the Flower Moon" 10 adaylıkla Oppenheimer’ı takip etti. Yazın gişe rekorları kıran filmi "Barbie" 8 dalda aday gösterildi.

Trend 2024-01-24 16:19:03

Horlama sesinden rahatsız olduğu komşusunu bıçaklayarak öldürdü! Burun ameliyatı masraflarını karşılamayı bile teklif etmişti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletine yakın olan Hatboro bölgesinde iki komşu arasında aylardır horlama kavgası devam ediyordu. 55 yaşındaki Christopher James Casey, horlama sesine daha fazla dayanamadığı komşusu 62 yaşındaki Robert Wallace'ı bıçaklayarak öldürdü. 55 yaşındaki adam mahkemede kendisini kavga ettiklerini söyleyerek savundu.

Trend 2024-01-20 15:09:06

Sergen Yalçın'a Messi'nin takım arkadaşından yeşil ışık! Devre arasında transfer ediliyor

Antalyaspor yönetimi, ABD Futbol Ligi (MLS) takımlarından Inter Miami'de forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin takım arkadaşı İsveçli stoper Christopher McVey'i kadrosuna katmak istiyor. 26 yaşındaki 1.92'lik stoperin kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesi de Kırmızı-beyazlı yönetimin transfer görüşmelerinde elini güçlendiriyor.

Spor 2024-01-05 16:19:15

Polisin her yerde aradığı şüpheliyi buldular! Anüsünde silah bulundu... Polisleri bile şaşkına çevirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletindeki eski bir mahkum, polisler onu bulduğunda anal boşluğuna silah sakladığının tespit edilmesinden sonra herkesi şaşkına çevirdi. Gizli taşıma eylemini bambaşka bir boyuta taşıyan 32 yaşındaki Christopher Boyd arandığı için tutuklandı.

Trend 2023-11-29 09:02:18

YouTube, ciddiyetini artırıyor: Reklam engelleyicileri engelleme konusunda dikkat çeken gelişme!

YouTube'un reklam engelleyicileri (ad blocker) engelleme konusunda ciddiyetini artırdığına yönelik bir haber dikkat çekti. YouTube iletişim müdürü Christopher Lawton'un yaptığı söylenen bir açıklamada, platformun, kullanıcıları reklamlara izin vermeye veya YouTube Premium'u denemeye teşvik etmek için global bir çaba başlattığını söylediği belirtildi.

Haber 01-11-23 17:08

Kıyafeti iç çamaşırına benzetilince okuldan gönderildi! Okula geri dönmeyince babası sosyal medyadan isyan etti

Kanada'da yaşayan Christopher Wilson isimli bir baba 17 yaşındaki kızının okula giderken yaptığı kıyafet seçimi nedeniyle yaşadıkları zor günleri anlattı. Wilson kızının kıyafetinin erkek öğretmenleri rahatsız etmesi üzerine eve geri gönderildiğini ve kızı Karis'in yaşadığı travmadan sonra okula geri dönmediğini söyleyerek duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.

Trend 26-10-23 10:27

Hindistan’da Oppenheimer tepkisi! Sevişme sahnesindeki detay kızdırdı

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan filmi "Oppenheimer", 21 Temmuz’da Barbie filmiyle birlikte vizyona girmişti. Tüm dünyanın yakından takip ettiği filmin bir sahnesi Hindistan’da tepkilere neden oldu. Filmde bir sevişme sahnesinde ülkede kutsal kabul edilen Hindu metni Bhagavad Gita'nın görünmesi tepki çekti.

Trend 26-07-23 15:22

Oppenheimer filminin başrolü Cillian Murphy bir deri bir kemik kaldı! Bakın sadece ne yemiş

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan filmi "Oppenheimer" oyuncularından Cillian Murphy filmdeki rolü için bir deri bir kemik kaldı. Başarılı oyuncu rol için bakın sadece ne yemiş...

Magazin 20-07-23 08:45

Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer” daha vizyona girmeden heyecanlandırdı! “İçinde bulunduğum en iyi film”

II. Dünya Savaşı döneminde atom bombasının mucitlerinden olan J. Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi dünya prömiyerinin ardındna övgü dolu yorumlar topladı. 21 Temmuz’da vizyona girmesi beklenen filme bir övgü de oyuncu Robert Downey Jr.’dan geldi. Usta oyuncu “Şimdiye kadar oynadığım en iyi film” yorumunu yaptı.

Trend 15-07-23 15:46

Oppenheimer galasından apar topar ayrıldılar! Yönetmen ne diyeceğini bilemedi

Christopher Nolan imzalı "Oppenheimer" filmi yılın merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor. Dün akşam Londra prömiyerine katılan ünlü oyuncular galaya özenerek gelse de galadan hızlıca ayrıldı. İşte sebebi...

Magazin 14-07-23 13:57

Mutlu ilişkinin sırrını paylaştılar! Yıllardır aynı yatakta uyumuyorlar “Eşim ve ben uykuda boşandık”

Mara ve Christopher Doemland çifti TikTok’tan yaptıkları paylaşımda mutlu ilişkilerinin sırrını paylaşarak kullanıcıları şaşırtmayı başardı. 5 çocuk annesi 30 yaşındaki Mara, eşiyle mutlu evliliklerinin sırrının uykuda boşanmak olduğunu söyledi. İkili uzun bir süredir ayrı yataklarda uyumayı tercih ettiklerini itiraf edince sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi.

Trend 14-07-23 13:16

Bu düğün bambaşka! İki adam nikah töreniyle eşlerini ve çocuklarını değiştirdi... Yeni hayatlarına böyle adım attılar

Nijerya’da gerçekleşen bir düğün töreni kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. Komşu olarak yaşayan Kelvin ve Christopher isimli iki adam gerçekleştirdikleri nikah töreniyle eşleri ve çocuklarını değiştirdi. Nikahta iki adam arasında imzalanan bir sözleşme dikkatleri çekti.

Trend 06-06-23 09:19

Sinema dünyası büyük bir merakla bekliyor! Christopher Nolan’ın yeni filmi Oppenheimer’in ilk fragmanı geldi

Sinema dünyasının usta yönetmenleri arasında kabul edilen Christopher Nolan imzasını taşıyan Oppenheimer filminin ilk fragmanı paylaşıldı. Atom bombasının icadını konu alan film sinemaseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. 21 Temmuz’da Birleşik Krallık’ta vizyona girecek filmin fragmanı bile heyecanlandırmaya yetti.

Trend 09-05-23 14:52

Dünya bu adamı konuşuyor! Dünya genelinde 772 web kamerasını hackledi... Onlarca kadının müstehcen anlarını kaydetti

Üç çocuk babası 60 yaşındaki Christopher Taylor, 39 ülkede 772 kişiyi kandırarak özel hayatlarını gözetleyebilmek için web kameralarına erişmesini sağlamak üzere bir dolandırıcılık bağlantısı kullandı. Hacklediği web kameralarını kullanarak özellikle kadınların özel görüntülerini kaydeden Taylor, yakayı ele verdikten sonra 14 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 19-04-23 14:44

Antakya NATO Çadır Kenti törenle açıldı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve NATO Avrupa Müttefik Yüksek (SACEUR) Komutanı Orgeneral Christopher G. Cavoli ile ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin konaklamalarının yanı sıra eğitim görmeleri için okul ve derslik olarak hazırlanan Antakya NATO Çadır Kenti'nin açılışını gerçekleştirdi.

Yurthaber 13-04-23 08:44

Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takası! Gönüllü olarak savaşa katılan iki İngiliz askerinin cansız bedeni iade edildi: 179 asker serbest kaldı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken iki ülke arasında esir takasının yapıldığı açıkladı. Taraflardan yapılan açıklamalara göre 116 Ukrayna ve 63 Rus askerinin esir takasıyla serbest bırakıldığı belirtildi. Aynı zamanda iki yabancı gönüllü olan Christopher Matthew Perry ve Andrew Tobias Matthew ile Ukrayna kuvvetlerine katılmak için gönüllü olan Ukraynalı Evgen Kulyk’in de cansız bedenlerinin esir takası kapsamında alındığını aktardı.

Trend 04-02-23 15:49

Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filminden ilk fragman yayınlandı! Merakla bekleniyordu

Atom bombasının mucidi Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hikayesini konu alacak Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk fragman yayınlandı. Nolan'ın İkinci Dünya Savaşı temalı filmi Oppenheimer 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek. Filmin fragmanı bile Nolan hayranlarını heyecanladırmayı başardı.

Trend 20-12-22 15:49

Yıllar süren işkence! Kusmuğunu yedirmekten kanayana kadar bulaşık süngeriyle yıkamaya kadar...

İngiltere'nin Durham ilçesinde bulunan Darlington'dan 47 yaşındaki Lorna Dennington ve 53 yaşındaki kocası Christopher Dennington çocuk istismarı ile suçlanıp tutuklandı. Çiftin cezaları gereğinden fazla hafif olduğu gerekçesiyle Temyiz Mahkemesi'ne havale edildi. Lorna Dennington'ın cezası 4 yıl 10 aya çıkarılırken, eşi de 6 yıl hapisle yargılanıyor.

Trend 21-11-22 09:38

Geleceğe Dönüş’ün efsane isimleri Michael J Fox ve Christopher Lloyd yıllar sonra bir araya geldi! Hayranlarını duygulandıran anlar

Efsane bilimkurgu film serisi Geleceğe Dönüş’ün yıldızları Christopher Lloyd ve Michael J. Fox, 37 yıl sonra ilk kez Comic Con Festivali’nde bir araya geldi. Geleceğe Dönüş (Back To The Future) filminin unutulmaz iki efsane karakteri Marty McFly ile Doktor Emmett Brown'un buluşması hayranlarını duygulandırdı. Salonu dolduranlar ünlü oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı. Fox, ilerleyen Parkinson hastalığının etkilerine rağmen neşesiyle dikkat çekti.

Magazin 10-10-22 20:00

Verdiği ev ödevi şoke etti: ''Küvette okuma yaparken çekilmiş bir pozunu gönder!''

Florida, Jacksonville'deki Victory Christian Academy'deki öğrencilere verilen ev ödevi, duyanları şoke etti. Misty ve Christopher Dunham isimli öğrenci velileri tarafından ortaya çıkarılan olayda, bir öğretmenin öğrencilerinden ev ödevi olarak küvette okuma yaparken çekilmiş bir fotoğraflarını göndermesini istediği iddia edildi.

Trend 29-09-22 12:43

Gerçeği yıllar sonra öğrendi! Birlikte uyuduğu adamın kim olduğuna inanamadı

35 yaşındaki Stella Paris, 2012'de Malta'da bir striptiz kulübünde İngiliz Christopher Guest More ile tanıştı. Başlangıçta servetiyle genç kadının ilgisini çekse de, zamanla aralarındaki şey bir ilişkiye dönüştü. Ancak zaman sonra Paris, erkek arkadaşının garip tavırlarını ve şiddet eğilimini fark ettiği birkaç olay üzerine ayrılmayı seçti. Sonrasında öğrendiği şey ise genç kadını şoke etti.

Trend 22-09-22 18:34

Birleşik Krallık'ın en genç futbolcusu oldu

İngiltere'de 13 yaşındaki Christopher Atherton, Kuzey İrlanda ekibi Glenavon forması ile çıktığı maçta Birleşik Krallık tarihinin en genç futbolcusu olarak rekor kırdı.

Spor 14-09-22 19:43

100 ışık yılı uzaklıktaki 'okyanus gezegeni' keşfedildi! Akıllara herkesi etkileyen o sahne geldi

Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) TESS uzay teleskobu, 'okyanus gezegen' keşfetti. Dünya'dan 100 ışık yılı uzakta olduğu tespit edilen okyanus gezegenin kalın bir su tabakasıyla kaplı olabileceği belirtildi. 'TOI-1452 b' olarak isimlendirilen gezegenin, Draco takımyıldızında bulunan bir ikili sistemdeki iki küçük yıldızdan birinin yörüngesinde döndüğü açıklandı. Keşif, Christopher Nolan tarafından yönetilen Interstellar (Yıldızlararası) filmindeki etkileyici sahneyi akıllara getirdi.

Haber 26-08-22 18:35

Filmi gişede başarılı olan Tom Cruise müzikal projesiyle dönüyor! Yeni projesi heyecanlandırdı

Top Gun: Maverick filminin küresel gişedeki başarısının sonrasında yapımın başrol oyuncu Tom Cruise yeni projesinin hazırlıklarına başladı. Başarılı aktör, yazar Christopher McQuarrie ile müzikal film projesi üzerinde çalışmaya başladı.

Trend 10-08-22 17:27

NATO Müttefik Kara Komutanlığında devir teslim töreni yapıldı

NATO Avrupa Müttefik Yüksek Komutanı Orgeneral Christopher G. Cavoli: - "Şu anda misyonumuz, Rusya'nın illegal ve sebepsiz, Ukrayna'yı işgali karşısında daha da önemli hale geliyor" - NATO Müttefik Kara Komutanı Orgeneral Williams: - "Putin'in Ukrayna'ya karşı savaşı aynı zamanda NATO ittifakının süregelen önemini, ihtiyacını ve değerini de vurgulamaktadır"

Yurthaber 04-08-22 16:29

Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filminden ilk fragman yayınlandı! İşte vizyon tarihi

Atom bombasının mucidi Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hikayesini konu alacak Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk fragman yayınlandı. Nolan'ın İkinci Dünya Savaşı temalı filmi Oppenheimer 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek.

Magazin 28-07-22 20:24

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'ın resmi afişi yayınlandı! İşte vizyon tarihi

Interstellar, Inception, The Dark Knight, Başlangıç ve Tenet gibi büyük yankı uyandıran filmlere imza atan ünlü yönetmen, yapımcı ve senarist Christopher Nolan'ın yeni projesi Oppenheimer'ın ilk resmi afişi yayınlandı. Nolan hayranlarının büyük merakla beklediği filmin vizyon tarihi de belli oldu.

Magazin 21-07-22 20:33

Christian Bale, yeniden Batman rolünü oynamayabilmesi için şartını sundu! “Nolan yönetirse Batman’i tekrar oynarım”

Christian Bale, Christopher Nolan'ın yönetmesi şartıyla Batman rolüne geri dönmeye hazır olduğunu söyledi. Daha öncesinde üç kez Batman serileri için birlikte çalışan ikiliden Bale’in açıklamaları hayranlarını sevindirmeyi başardı. Bale ve Nolan’ın henüz kesinleşen bir Batman projesi bulunmamasına rağmen ikilinin hayranları açıklamayı müjde olarak değerlendirdi.

Trend 29-06-22 17:34

Korkunç görüntüler! Sevgilisine iç çamaşırıyla saldırıp tecavüz etmeye çalıştı, o anlar saniye saniye kaydedildi

İngiltere’de yaşanan bir olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Evin içinde bulunan ve sahiplerinin köpekleri kontrol etmek için kullandığı kameralar bir aile içi şiddet olayına tanık oldu. Kare kare kameralara yansıyan görüntülerde Christopher Forrest’in sevgilisini iç çamaşırıyla boğmaya çalıştığı ve sevgilisini taciz ettiği görüldü.

Trend 24-06-22 09:45

Apple'ın gizli otomobil projesinde yaprak dökümü! Sadece 7 ay kalabildi

Apple'ın gizli otomobil projesinde önemli bir ayrılık yaşandı. Eskiden Tesla'da Autopilot yazılım mühendisi olarak çalışan Christopher “CJ” Moore projeden ayrıldı. Moore, Luminar'a katılmak için Apple'dan ayrıldığını duyurdu.

Haber 26-05-22 10:28

İlk izlenme rekorları kırmıştı! Dune 2’den detaylar: Christopher Walken kadroya dahil oldu

Denis Villeneuve imzası taşıyan bilim kurgu filmi Dune: Çöl Gezegeni vizyona girdiği andan itiaber tüm dünyada gişe rekorlarını alt üst etmeyi başarmıştı. İzlenme rekorları kıran serinin devam filminin geleceği açıklanırken İmparator Shaddam IV karakterine hayat verecek isim Christopher Walken olarak açıklandı.

Trend 13-05-22 17:35

Türk filmi gibi! Savunmasız kadınları ağına düşürüyordu

Birleşik Krallık bölgesinden Christopher Cox, o zamanlar Surrey'deki evinde genç veya evsiz kadın ev arkadaşları aradığını söyleyen ilanlar yayınladı. İngiltere ve Galler'de "kiralık seks" suçlarından hüküm giyen ilk kişi olan bir 53 yaşındaki ev sahibi 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 11-05-22 16:44

Genç kızlara iğrenç kiralık ev teklifi! Ücretsiz kalmak için...

İngiltere'de, 53 yaşındaki bir bir ev sahibinin genç kızlara yaptığı "ücretsiz ev" teklifi mide bulandırdı. Evsiz kalmış ya da evden kaçmak isteyen genç kızları tuzağına düşürmek isteyen Christopher Cox isimli sapığın, düzenli cinsel ilişki karşılığında ücretsiz ev kiralama teklifi yaptığı öğrenildi.

Haber 11-05-22 08:53

Usta yönetmen ve oyuncular bir arada! Christopher Nolan'ın ‘Oppenheimer’ filminin ilk görseli paylaşıldı

Sinema dünyasının yakından takip edilen yönetmenlerinden biri olan Christopher Nolan'ın ‘Oppenheimer’ filmine dair çalışmalar hız kazandı. Atom bombasının mucidi olarak anılan bilim insanı J. Robert Oppenheimer’a odaklanacağı Oppenheimer isimli yeni filminin ilk görseli paylaşıldı.

Trend 23-02-22 12:05

'İdrar tiryakisi' uslanmıyor: Gittiği her yeri terörize ediyor! Şimdi de...

Ehliyeti yok araba kullanıyor, kendine 'Aşı polisi' diyor, şehir şehir gezerek sağlık görevlilerini tehdit ediyor. ABD’de aşı karşıtı Christopher Key isimli adam, uzun namlulu silahlarla verdiği pozlarla adeta kan donduruyor. Sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi olan Key, takipçilerine Covid'in kendilerine bulaşmasını önlemek için idrarlarını içmelerini tavsiye ediyor.

Haber 16-02-22 07:23

Yarının Sınırında nerede ve ne zaman çekildi? Yarının Sınırında oyuncuları ve konusu nedir?

Başrolünde dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise'nin yer aldığı Yarının Sınırında filmi görsel efektleri ve etkileyici konusu ile izleyici tarafından oldukça beğenilen yapımlar arasında yer alıyor. Bilimkurgu-aksiyon türündeki Yarının Sınırında filminin yönetmenliği Doug Liman'a, senaristliği ise Christopher McQuarrie ve Jez Butterworth'a ait. İşte Yarının Sınırında filmi hakkında merak edilenler...

Trend 02-02-22 18:25

Usta isimler bir arada! Christopher Nolan'ın ‘Oppenheimer’ filminin kadrosuna yeni isimler katıldı

Ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni filmi Oppenheimer’a yönelik çalışmalar devam ediyor. ‘Oppenheimer’ filminde Robert Downey Jr., Matt Damon, Cillian Murphy, Emily Blunt'ın yer alacağı açıklanmıştı. Filmin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi.

Trend 10-12-21 17:15

Apple'dan yılın transferi!

Apple, 2019’dan beri Tesla’nın Otopilot yazılımının direktörü olan ve 2014’ten beri şirkette olan Christopher “CJ” Moore’u işe aldığını bildirdi.

Haber 08-11-21 11:28

Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer” filminin oyuncu kadrosuna dâhil oldular

Robert Downey Jr. ve Matt Damon, Christopher Nolan’ın atom bombasının mucidi olarak anılan bilim insanı J. Robert Oppenheimer’a odaklanacağı Oppenheimer isimli yeni filminin oyuncu kadrosuna dâhil oldu. Filmin 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 03-11-21 16:49

Christopher Nolan’ın ‘Oppenheimer’ filminin başrol oyuncusu belli oldu! Başrolünü Cillian Murphy üstlenecek

Tenet, Batman Kara Şövalye ve Prestij gibi filmlerle adını sinema sektörüne altın harflerle yazdırmayı başaran Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer büyük bir merakla bekleniyor. Henüz yapım aşamasındaki filmin başrol oyuncusu kesinleşti. Son açıklanan bilgilere göre filmin başrolünde Peaky Blinder dizisinin yıldızı Cillian Murphy yer alacak.

Trend 13-10-21 16:35

Doctor Who oyuncusu Christopher Eccleston'dan depresyon itirafı

Doctor Who dizisiyle tanınan İngiliz oyuncu Christopher Eccleston, bir dönem şiddetli depresyon nedeniyle hastaneye yattığını itiraf ederek, "Neredeyse her şeyimi kaybetmiştim" dedi.

Magazin 04-10-21 15:34

Türk oyuncu Esin Varan Sex and the City'nin yönetmeni John David'in yeni dizisinde!

House of Cards, Sex and the City, Homeland gibi dizilerin yönetmeni John David Coles'ın yönettiği Law and Order adlı dizide uzun yıllar Amerika'da oyunculuk yapan Türk oyuncu Esin Varan rol aldı. Ünlü oyuncu Christopher Meloni ve Dylan McDermott ile kamera karşısına geçen Varan, Amerikalı doktor Atul Sharma’yı canlandırdı. Varan, diziyi ve bir oyuncu olarak Amerika'da yaşadıklarını anlattı.

Magazin 06-09-21 11:38

Christopher Robin filmi konusu nedir? Christopher Robin filmi oyuncuları kimler?

Ünlü çizgi film Winnie-the-Pooh'da yer alan Chistopher Robin karakterinden yola çıkılarak yazılıp çekilmiş olan Christopher Robin filmi bu akşam televizyon ekranlarında olacak. 2018 yapımı Amerikan fantastik komedi-drama filmi olan Christopher Robin'in konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Christopher Robin filmi konusu nedir? Christopher Robin filmi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 07-08-21 18:54

İsrail-Filistin: Gazze, Google haritalarında neden bulanık görünüyor?

Gazze'nin yüksek çözünürlüklü uydu fotoğrafları bulunabiliyor. Peki bu fotoğraflar neden kamuya açık harita uygulamalarına konulmuyor? BBC Reality Check'ten Christopher Giles ve Jack Goodman'ın haberi.

Haber 20-07-21 12:30

İsrail-Filistin: Gazze, Google haritalarında neden bulanık görünüyor?

Gazze'nin yüksek çözünürlüklü uydu fotoğrafları bulunabiliyor. Peki bu fotoğraflar neden kamuya açık harita uygulamalarına konulmuyor? BBC Reality Check'ten Christopher Giles ve Jack Goodman'ın haberi.

Haber 28-06-21 17:31

İsrail-Filistin: Gazze, Google haritalarında neden bulanık görünüyor?

Gazze'nin yüksek çözünürlüklü uydu fotoğrafları bulunabiliyor. Peki bu fotoğraflar neden kamuya açık harita uygulamalarına konulmuyor? BBC Reality Check'ten Christopher Giles ve Jack Goodman'ın haberi.

Haber 07-06-21 16:55

Seks, Mars, evren ve gelecek 500 yıl

Amerikalı genetikçi Christopher E.

Haber 23-05-21 13:04

İsrail-Filistin: Gazze, Google haritalarında neden bulanık görünüyor?

Gazze'nin yüksek çözünürlüklü uydu fotoğrafları bulunabiliyor. Peki bu fotoğraflar neden kamuya açık harita uygulamalarına konulmuyor? BBC Reality Check'ten Christopher Giles ve Jack Goodman'ın haberi.

Haber 17-05-21 12:35

Trump Yönetimi Yetkilileri 6 Ocak Baskınına İlişkin İfade Verdi

Eski ABD Savunma Bakan Vekili Christopher Miller ve eski ABD Adalet Bakan Vekili Jeffrey Rosen, Kongre baskınıyla ilgili düzenlenen oturumlara katılan en üst düzey Trump yönetim yetkilileri oldu

Haber 12-05-21 21:29