Cia Raportor Haberleri

Orta Doğu'da İran-İsrail gerilimi! ABD ile Türkiye arasına kritik görüşme: CIA Başkanı'ndan dikkat çeken istek

MİT Başkanı İbrahim Kalın, CIA Başkanı William Burns ile Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Burns, Kalın'dan İran-İsrail geriliminde arabulucu olmasını istedi.

Haber 2024-04-14 19:06:07

CIA ve DEA için o ülkede darbe iddiası!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ve ABD Uyuşturucu ile Mücadele Dairesinin (DEA) ülkede "karışıklık ve darbe" çıkarmaya çalıştığını iddia etti. Maduro tarafından geçen sene planlanan "dört komplonun" engellendiği ve demokrasinin en güçlü şekilde korunacağı vurgulandı.

Haber 2024-01-19 10:00:03

The New York Times'tan çarpıcı iddia! CIA yeni görev gücü kurdu, hedeflerinde...

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken ABD merkezli The New York Times gazetesi çarpıcı bir iddia ortaya attı. Gazete, CIA tarafından Hamas’ın Gazze’deki üst düzey isimlerinin yerinin tespit edilmesi amacıyla yeni bir görev gücü kurulduğunu, toplanan bilgilerin İsrail’e iletildiğini iddia etti.

Haber 2024-01-13 18:24:34

Bardağı taşıracak hamle: Çin'de casus krizi! Bakanlık yetkilisi gözaltında...

ABD ile Çin arasındaki Tayvan gerilimi son sürat devam ederken dünya gündemine bomba gibi düşen bir gelişme daha yaşandı. Çin'de bir bakanlık yetkilisinin CIA tarafından işe alındığı iddia edildi ve "ABD için casusluk yaptığı" şüphesiyle gözaltına alındı.

Haber 2023-08-21 16:45:46

Dünyanın gündemine oturan sabotajda 'Ukrayna' detayı! CIA raporu basına sızdı

Belçika'nın CIA'den Kuzey Akım sabotajında "Ukrayna izi" bilgisi aldığı iddia edildi. Belçika basınında yer alan iddialara ilişkin Belçika Savunma Bakanı Ludivine Dedonder'in sözcüsü, yorumda bulunmayacaklarını belirtti.

Haber 10-06-23 18:08

CIA Başkanı'ndan Dedeağaç'a esrarengiz ziyaret! Yunanistan şokta, haberi Türk medyasından öğrendiler

CIA, Yunanistan'da yeni ve çok gizli bir operasyon peşinde. CIA Başkanı, Dedeağaç'a gitti. Ziyaret o kadar gizliydi ki Yunanistan'ın bile haberi yoktu, Türk medyasından öğrendiler. Henüz resmi bir açıklama yok ancak ABD bir yandan Yunan adalarını silahlandırıyor, bir yandan da Ukrayna'ya gönderdiği silahları Dedeağaç'tan naklediyor.

Haber 09-06-23 08:56

ABD'den çarpıcı iddia! Ukrayna Kuzey Akım'a saldırı planlıyor...

Washington Post gazetesindeki habere göre ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı'ndan (CIA) bir yıl önce Ukrayna'nın Kuzey Akım boru hattına saldırı planladığı iddia edildi.

Haber 06-06-23 21:38

CIA'den Ruslara YouTube üzerinden casusluk çağrısı

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Rusya’da askerlere, istihbaratçılara, Rus yönetimi ve ekonomisi ile ilgili bilgi sahibi olanlara teşkilatla temas kurmaları ve casusluk yapmaları çağrısı yaptı.​​​​​​​

Haber 17-05-23 12:00

İletişim Başkanı Altun'dan CIA-SVR görüşmesine ilişkin açıklama!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT ev sahipliğindeki CIA-SVR görüşmesini değerlendirdi. Altun, yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın küresel barışa sunduğu önemli katkılara bir yenisini eklemiştir" ifadelerini kullandı.

Haber 14-11-22 21:59

Rus basını duyurdu: Rusya ve ABD heyetlerinden Ankara'da kritik görüşme! Beyaz Saray'dan da açıklama geldi

Rus gazetesi Kommersant, Rus ve Amerikan heyetlerinin Ankara'da görüşme gerçekleştirdiğini duyurdu. Görüşmede İstihbarat Teşkilatı Başkanı Sergei Naryshkin'ın da yer aldığı belirtildi. Beyaz Saray da ilerleyen saatlerde görüşmeyi doğrularken CIA Direktörü Burns'ün de katıldığı görüşmede "nükleer silah" detayı dikkat çekti.

Haber 14-11-22 12:51

İran’dan ABD’li 10 kişi ve 4 kuruluşa yaptırım

İran, aralarında ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı’nın (CIA) da bulunduğu ABD’li 4 kuruluş ve 10 kişiyi yaptırım listesine ekledi. İran, ABD’ye uygulanacak yeni yaptırımları duyurdu.

Haber 01-11-22 11:54

Dünyanın en gizli müzesi! Sır gibi saklanıyordu: Gazeteciler görüntüledi

Dünyanın en gizli tutulan müzesi CIA Müzesi'nde neler yer aldığı merak edilirken bir grup gazeteciye ziyaret için özel izin verildi. Gazeteciler müzede yer alan eserlerle yakın tarihe ışık tuttu.

Haber 27-09-22 10:01

Açıklamaları dünya çapında ses getirmişti! Eski CIA ajanı Edward Snowden Rus vatandaşı oldu

ABD tarafından vatana ihanetle suçlanan ve Rusya'dan vatandaşlık talebinde bulunan CIA ve eski Ulusal Güvenlik Dairesi (NSA) çalışanı Edward Snowden'a Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından Rus vatandaşlığı verildi. Snowden, ABD hükümetince istihbarat bilgilerini sızdırmakla suçlanıyordu. İşte haberin detayları...

Haber 26-09-22 19:23

Putin çok kızacak: Yakınları arkasından iş çevirdi! CIA ile pazarlık masası...

Yaklaşık 6 aydır devam eden Rusya-Ukrayna savaşında taraflar pes etmeden çatışmayı sürdürürken işgali başlatan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i en yakınları adeta arkasından bıçakladı. Savaş nedeniyle Batı dünyasının uyguladığı ağır yaptırımlara ve ülkedeki ekonomik gidişata direnemeyen yakınları, iddiaya göre Putin'in arkasından pazarlık masası kurdu.

Haber 15-08-22 10:23

İşkence fotoğrafları kan dondurmuştu! Sosyal medya fenomeni İrem Ay'a akılalmaz tehditler: 'MİT değil, CIA bile elimden alamaz'

5 yıl önce evlendiği eşi Berkay Saner'in (29) şiddetine maruz kaldığını ileri sürerek paylaştığı fotoğraflar ile sosyal medyayı ayağa kaldıran fenomen İrem Ay (28), boşanma davasının ardından uzaklaştırma kararı aldığı Saner ve ailesinden tüyler ürperten tehditler alıyor. Saner'in ailesinin Ay'a Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve ABD'nin istihbarat teşkilatı CIA'i de karıştırarak verdiği gözdağı mahkemeye taşındı.

Haber 01-08-22 10:06

Putin'in sağlık durumu ile ilgili CIA'den açıklama geldi! İddialar tüm dünyada gündem olmuştu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ölümcül kansere yakalanmış olabileceği ile ilgili iddialar tüm dünyada gündem olmuştu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı’ndan (CIA) Putin’in sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. CIA Direktörü William Burns, Putin’in sağlık sorunları yaşadığı hatta kanser hastası olabileceği iddialarına karşılık, “Putin’in sağlık durumunun kötü olduğuna dair kanıt yok” ifadelerini kullandı.

Haber 21-07-22 16:12

Telefondan akıllı televizyona kadar her yere erişim sağlamışlar... CIA tarihindeki en büyük bilgi sızdırma olayında karar!

CIA tarihindeki en büyük bilgi sızdırma olayında yargılanan eski ajan suçlu bulundu. Eski ajanın WikiLeaks'e sızdırdığı belgelerde, CIA'nın Apple ve Android yazılımların yanı sıra Smart özellikli televizyonlara nasıl sızdığı da yer alıyor. İşte haberin detayları...

Haber 14-07-22 20:55
CIA

Dünyanın konuştuğu ülkenin lideri hakkında akılalmaz 'suikast' iddiası! Kafasına çekiç vurularak öldürülecek'

Dünya 24 Şubat'ta verdiği talimattan beri gündemden düşmeyen ülke liderini, Vladimir Putin'i konuşuyor. Ukrayna işgalini başlattığından beri sık sık gerek özel yaşamıyla, gerek sağlık sorunlarıyla gerekse siyasi etkinlikleriyle gündeme gelen Rus lidere ilişkin son ortaya atılan iddia ise akıllara durgunluk verecek türden. Eski bir CIA şefi, Putin'in 'kafasına ansızın bir çekiç inebileceğini' ileri sürdü. Suikast için ortaya attığı olası isimler ise şaşkına çevirdi.

Haber 28-06-22 09:30

Şu gri saçlarımın çoğunu... Putin'i kızdıracak sözler: Tüm hesapları yanlış çıktı

Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili olarak ABD’den dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i kızdıracak sözler, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns’ten gelirken Burns, Putin ile görüşmesinde Rus liderin Ukrayna’nın yönünü değiştirmek için bu ülkeyi işgal etmenin tam zamanı olduğunu düşündüğünü fakat Putin’in tüm hesaplarının yanlış çıktığını belirtti. Burns, "Şu gri saçlarımın çoğunu Vladimir Putin'in Rusya'sıyla uğraşmakla ağarttım" dedi.

Haber 15-04-22 00:19

ABD’den Ukrayna’ya Üst Düzey Ziyaret Hazırlığı

Biden, Kiev'e üst düzey bir yetkiliyi gönderip göndermeme konusunda yakında karar vereceklerini söylerken, CIA Başkanı, geçen sonbaharda Putin’in planladığı işgalle ilgili ayrıntılı istihbarat toplamaya başladıklarını söyledi

Haber 14-04-22 20:59

Osman Kavala hakkında son dakika gelişmesi! Mahkeme kararını verdi

15 Temmuz darbe girişimi ve Gezi Parkı olaylarına ilişkin davada tutuklu sanık Osman Kavala ile firariler eski CIA danışmanı Henri Barkey ve Can Dündar'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın yargılandığı davada, esas hakkındaki mütalaaya ilişkin beyanlar alınırken savcı, Osman Kavala’nın tutukluluk halinin devam etmesini talep etti. Mahkeme de Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber 21-03-22 12:57

Savaşın seyri değişiyor mu? Önce Rusya şimdi ABD: Kimyasal silah tehdidi...

Rusya-Ukrayna savaşında 3. haftaya girilirken yaşanan dehşetin boyutu her geçen gün artıyor. Söylemlerin de çatışmaların da büyüdüğü savaşta önce Rusya'dan sonra da ABD'den korkutan açıklamalar geldi. İki ülke de birbirini kimyasal ve biyolojik silah kullanma ihtimaliyle suçlarken ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns, "Bu silahları kendi vatandaşlarına karşı kullandılar, Suriye'de kullanılmasını en azından teşvik ettiler; dolayısıyla bu durumu ciddiye alıyoruz." dedi.

Haber 10-03-22 22:13

SON DAKİKA | Rusya duyurdu! Sivillerin tahliyesi için geçici ateşkes

Son dakika haberi: Rusya-Ukrayna savaşının 14. gününe girilirken, sıcak bölgeden yeni haberler gelmeye devam ediyor. CIA Direktörü, "Ukrayna'da gelecek birkaç hafta çok kötü geçecek" açıklamasını yaptı. Rusya, Ukrayna'da başkent Kiev dahil 5 kentinden sivillerin tahliyesi için sabah Moskova saati ile 10.00’dan itibaren tekrar geçici ateşkes ilan ettiğini açıkladı. İşte Rusya-Ukrayna savaşında son durum...

Haber 08-03-22 23:25

Bruce Willis’in başrolünü üstelendiği “Fortress: Sniper's Eye” filminden ilk fragman geldi

2021 tarihli “Fortress” filminin devamı niteliğindeki Bruce Willis’in başrolünü üstelendiği “Fortress: Sniper's Eye” filminden ilk fragman geldi. Eski CIA ajanı baba ve oğlunun devam eden maceraları sinema seyircisini bir kez daha selamlamaya hazırlanıyor.

Trend 05-03-22 17:26

Son dakika: Beyaz Saray'a geldiler! İşgal saatler içinde başlayacak

Son dakika haberi: Rusya-Ukrayna krizi devam ederken ABD'de hareketli dakikalar yaşanıyor. ABD Genel Kurmay Başkanı Mark Milley ve CIA Direktörü William Burns'ün Beyaz Saray geldiği bildirildi. Öte yandan Amerikan medyası, Rus işgalinin saatler içinde başlayabileceğini iddia etti.

Haber 21-02-22 19:37

‘‘Havana Sendromunun Dış Kaynağına Dair Kanıt Yok’’

Merkezi İstihbarat Örgütü (CIA), dünya genelinde Amerikalı diplomatların ve istihbarat yetkililerinin yıllardır yaşadığı anormal sağlık olaylarının çoğuna Rusya veya diğer yabancı aktörlerin neden olma olasılığının düşük olduğu sonucuna vardı

Haber 20-01-22 20:39

Tansiyonu artıracak iddia! CIA, Ukrayna askerlerini Rusya'ya karşı eğitiyor

Rusya-Ukrayna sınırında gerilimi artıracak bir iddia ortaya atıldı. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatının (CIA), Rusya'nın muhtemel saldırısına karşı direniş harekatı başlatmak üzere Ukrayna ordusu ve istihbaratından bir gruba gizli eğitim verdiği iddia edildi.

Haber 15-01-22 08:18

Enver Altaylı'nın CIA ajanlarına gönderdiği e-postalar gerekçeli kararda! Dikkat çeken ifadeler

Eski istihbaratçı Enver Altaylı'ya, 'casusluk' ve 'terör örgütü üyeliği' suçlarından verilen hapis cezasının gerekçeli kararında, sanığın ABD'li istihbaratçılara yazdığı elektronik postalar yer aldı. İngilizce yazılan e-postalarda, devletin gizli kalması gereken bilgilerini muhataplarına aktardığı belirtilen Altaylı'nın, "Biricik dostlarımı mevcut durumun ihtiva ettiği büyük tehlikeler konusunda uyarmayı borç bilirim" ifadesi dikkat çekti.

Haber 29-11-21 11:28

CIA Direktörü Burns'den Moskova'ya Beklenmedik Ziyaret

CIA Direktörü Burns’ün, Başkan Biden’ın talebi üzerine Moskova’ya gittiği ve Rusya Güvenlik Konseyi Başkanı ve Rus istihbaratının eski liderlerinden Nikolay Patruşev ile görüştüğü belirtildi

Haber 02-11-21 22:12

Gelecekten geldiğini iddia eden zaman yolcusunun sözleri şaşırttı! Kanıtlamak için fotoğraf gösterdi

TikTok’ta yaptığı bir paylaşım sayesinde sosyal medyanın gözü kulağı Alexander Smith isimli adama çevrildi. Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden Alexander Smith, CIA görevi kapsamında 2118 yılına gönderildiğini öne sürdü. Alexander Smith’in iddiaları bununla da sınırlı kalmadı. Bir anda fenomene dönüşen isim zaman yolculuğunu kanıtlamak için takipçilerine bir fotoğraf gösterdi.

Trend 12-10-21 15:04

Son Dakika: Mahkemeden Osman Kavala kararı

Yeniden görülen Gezi Parkı eylemleri ile ilgili aralarında Osman Kavala, Can Dündar ile CIA eski danışmanı Henry Barkey'in de bulunduğu 17 sanıklı dava ile Çarşı taraftar grubundan 35 sanığın bulunduğu davaların birleştirilmesi sonrasındaki duruşmada, sanık Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi. Çarşı grubundan bir sanık, "Kemal Sunal'ın davacı filmi gibi oldu. Daha kaç defa gelmemiz gerekiyor" dedi.

Haber 08-10-21 17:14

EKOTÜRK Stüdyo VOA 7 Ekim

Amerika’da ilk kez bir aşı 5-11 yaş arası çocuklarda kullanılması için acil kullanım onayına başvurdu. Çocuklara aşı, yetişkinlere verilen onayla aynı hızda olacak mı? Biden Chicago’da özel sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Gündeminde aşılama kampanyası vardı. ABD Merkezi İstihbarat Dairesi (CIA) sadece Çin’e yönelik istihbarat çalışmaları yapacak Çin Misyon Merkezi kurulacağını açıkladı. Dünya Bankası’ndan Türkiye’nin büyüme oranına olumlu not. BM Gıda ve Tarım Örgütü, tüm dünyada...

Haber 08-10-21 00:13

CIA'den Yeni Çin Misyon Merkezi

ABD Merkezi İstihbarat Dairesi (CIA), Çin'de hükümetin ABD'ye karşı ”giderek daha hasmane” hale gelmesi karşısında bazı değişikliklere gitme kararı aldı. CIA Başkanı William Burns, daire bünyesinde yeni bir Çin Misyon Merkezi kurulacağını açıkladı

Haber 07-10-21 21:58

Bir not, CIA ile ilgili gerçeği ortaya çıkardı! Onlarca isim var

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatının (CIA), başta Rusya, Çin, İran ve Pakistan olmak üzere yurt dışındaki onlarca muhbirinin son yıllarda yakalandığı, öldürüldüğü veya ikili çalıştırıldığı ortaya çıktı.

Haber 06-10-21 00:49

Yıllar sonra ortaya çıktı! ABD'nin 2017'de Assange'ı kaçırmayı planladığı iddia edildi

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatının (CIA), 2017'de Londra'da Ekvador Büyükelçiliğinee sığınan WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ı kaçırma veya suikast düzenleme planlarını Beyaz Saray'a sunduğu öne sürüldü.

Haber 28-09-21 08:56

ABD öldürdüğünü kabul etmişti! Ordu ve istihbarat birbirini suçladı

ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Kenneth McKenzie, aynı aileden 7'si çocuk 10 sivilin hayatını kaybettiği Afganistan'ın başkenti Kabil'deki saldırıyı alınan acil istihbarat üzerine gerçekleştirdiklerini iddia ederken, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ise saldırıdan hemen önce saldırı alanında sivillerin bulunduğu konusunda orduyu uyardıklarını ileri sürdü.

Haber 19-09-21 02:50

ABD Medyası: CIA Başkanı Taleban Lideriyle Görüştü

Washington Post, Reuters ve CNN televizyonu CIA Başkanı William Burns’ın Taleban liderlerinden Molla Abdül Gani Baradar ile görüşmek üzere Afganistan’a gittiğini bildirdi

Haber 24-08-21 19:02

Washington Post'tan çok konuşulacak iddia: CIA, Kabil'de Taliban ile gizlice görüştü

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns'ün, dün Afganistan'ın başkenti Kabil'de Taliban'ın önde gelen liderlerinden Molla Abdulgani Birader ile gizli bir görüşme yaptığı bildirildi.

Haber 24-08-21 14:29

CIA Başkanı Burns İsrail’de

Üç günlük ziyareti sırasında Burns’ün, Başbakan Naftali Bennett, İsrail istihbarat örgütünün (MOSSAD) başkanı David Barnea ve diğer üst düzey yetkililerle biraraya gelmesi bekleniyor

Haber 10-08-21 22:50

Havana sendromu: CIA Başkanı Burns, 100 CIA çalışanında rahatsızlık görüldüğünü söyledi

ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA) Başkanı William Burns, 100 CIA çalışanının, Havana sendromu olarak anılan rahatsızlığı yaşadığını söyledi. William Burns, olayda Rusya'nın sorumlu olabileceğini ancak kesin yargıya varmadan soruşturmanın ilerlemesini beklemek gerektiğini söyledi.

Haber 23-07-21 07:06

CIA merkezine girmeye çalışan şüpheli etkisiz hale getirildi

ABD’nin Virginia eyaletinde Merkezi İstihbarat Teşkilatı’nın (CIA) genel merkezine aracı ile girmek isteyen bir şüpheli, güvenlik güçleri tarafından engellendi.

Haber 04-05-21 11:15

CIA: Rusya'nın Ukrayna sınırına yaptığı yığınak, bir askeri müdahaleye zemin olacak boyuta ulaştı

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns, Rusya'nın Ukrayna sınırına yaptığı yığınağın sınırlı bir askeri müdahaleye zemin olacak boyuta ulaştığını belirtti.

Haber 14-04-21 22:56

Senato CIA direktörlüğüne Burns'ün getirilmesini onayladı

ABD Senatosu CIA direktörlüğüne deneyimli diplomat William Burns’ün sağlık bakanlığına da Xavier Becerra’nın getirilmesini onayladı.

Haber 19-03-21 09:30

Senato’dan Burns’ün CIA Başkanlığına İtirazsız Onay

ABD Senatosu, eski Rusya büyükelçisi ve dışişleri bakan vekili Wiliam Burns’ün Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA) adaylığını oybirliğiyle onayladı

Haber 19-03-21 01:47

CIA raporu sızdı: İnfazın korkunç detayları!

2018 yılının Ekim ayında Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na giden ve orada öldürülen muhalif Cemal Kaşıkçı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Hazırlanan dava dosyasında Kaşıkçı'yı öldüren "ölüm timini" taşıyan uçakların Veliaht Prens Selman'a ait olduğu belirtildi.

Haber 25-02-21 11:09

CIA Başkan Adayı Burns Senato Önünde

Biden'ın adayı William Burns, Senato İstihbarat Komisyonu onay oturumunda senatörlerin sorularını yanıtlıyor

Haber 24-02-21 21:01

CIA, elindeki tüm UFO belgelerini kamuya açtığını açıkladı

Amerikan Merkezi Haberalma Örgütü'nün (CIA) UFO'larla ilgili kamuya açık milyonlarca belgesi indirilebilir bir formatta erişime açıldı. CIA, teşkilatın elindeki tüm belgeleri kamuya açtığını açıkladı. Ancak The Black Vault bunu doğrulamanın bir yolu olmadığını vurguluyor.

Haber 22-02-21 04:23

CIA'in yayınladığı Sevgililer Günü mesajı tepki çekti

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı'nın (CIA) Sevgililer Günü mesajı, çok sayıda sosyal medya kullanıcısının tepkisine yol açtı.

Haber 15-02-21 15:42

Rusya gizli silahlarla CIA casuslarını mı hedef alıyor?

Eski bir CIA ajanı Marc Polymeropoulos, Moskova seyahatinden sonra rahatsızlandığını söylüyor. Emekli olmak zorunda kalan Polymeropoulos, hikâyesinin Küba'da hastalanan Amerikan yetkililerininkiyle benzediğini söylüyor. Polymeropoulos'a göre, Rusya planlı olarak CIA ajanlarını hedef alıyor. Peki, bu iddialar ne kadar gerçek? Rusya ne diyor? BBC güvenlik muhabiri Gordon Corera'nın haberi.

Haber 03-02-21 05:07