Cift Kamera Haberleri

Öldürüp yol kenarına atılmıştı, failleri yakalandı

Düzce’de 27 Aralık 2023 tarihinde öldürülüp yol kenarına atılan Resul Kaplan’ın cinayet zanlıları polis ekiplerinin 5 bin saatlik kamera incelemesinin ardından yakalandı.

Yurthaber 2024-04-19 14:22:16

Sapık babadan engelli kızına 4 yıl boyunca cinsel istismar! Gizli kamera görüntüleri ele verdi

Ankara'da Satılmış B., fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Satılmış B.'nin 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 2024-04-18 14:30:22

Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi'nde 'böcek' taraması yaptırdığını açıkladı: Her yerde kamera, böcek var

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 50,73 oy alarak CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal'ın son açıklamaları gündem oldu. Belediye binasında böcek taraması yaptırdığını söyleyen Köksal, "Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına koymuşlar. İçeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-17 19:14:06

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-11 08:39:55

Türk doktoru gizli kameraya aldılar! Avrupa'da 9 bin, Türkiye'de 5 bin sterlin: Odada çamaşırını indirip kalçasını elledi

Son yıllarda dövizde yaşanan büyük hareketlilik Türkiye'deki sağlık turizmini de yakından etkiledi. Tatil için gelen birçok turist kendilerine gelen uygun fiyattan dolayı burada estetik ameliyatlarını da olabiliyorlar. Türkiye'nin adından sıkça söz ettirdiği alan bu kez başka bir yönüyle gündem oldu. İngiltere'de gizli kameraya alınan Türk doktor izleyenleri hayrete düşürdü. Gizli kamera görüntüleri yayınlanan Türk doktor Avrupa'nın gündemine oturdu.

Haber 08-04-24 09:41

Sosyal medya fenomeni anne 3 yaşındaki kızına şiddet uygulayan dadısıyla yüzleşti! O anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi

Endonezyalı sosyal medya fenomeni Aghnia Punjabi, 3 yaşındaki kızının vücudunda darbelere bağlı olarak oluşan morlukları görünce çocuğunun dadısından şüphelendi. Eve habersiz bir şekilde kamera yerleştiren fenomen isim dadının kızına şiddet uyguladığına tanık oldu. Dadıyla yüzleştiği anları cep telefonuyla kaydeden fenomen o anları sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend 04-04-24 14:20

'Masquerade' gece kulübündeki facia böyle gelmiş! İşte 29 kişinin can verdiği yangının çıkış anı...

Türkiye’nin konuştuğu gece kulübü yangını ile ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü 'Masquerade' isimli gece kulübünde yangının başladığı ana ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 04-04-24 08:14

Müjde Ar'ın yüzündeki değişim dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı

Canan Ergüder, 'İstanbul Ansiklopedisi' dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Müjde Ar ile çekilen bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Müjde Ar'ın yüzündeki değişiklik dikkat çekti. Usta oyuncuya sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 29-03-24 17:46

İş adamını otomobiline bindiği sırada gasp ettiler

İstanbul’dan geldikleri Bolu’da otomobiline bindiği sırada iş adamını gasp eden 4 şüpheli, polis ekiplerinin 46 farklı noktadan 360 saatlik güvenlik kamera kaydı izlemesiyle yakalandı.

Yurthaber 29-03-24 13:55

Survivor All Star'da elenen isim kamera görüntüleri ile belirledi! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Aleyna, Aysu, Berna ve Merve adada kalmak için düelloda bireysel performanslarını sergilediler. Nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Merve ve Berna kazanırken, Aysu ve Aleyna karşılaşmasında kazananı kamera görüntüleri belirledi. İnceleme sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 29-03-24 07:27

Fenerbahçe'de PFDK'ye sevk edilecek oyuncular belli oluyor! Liste çok kabarık...

PFDK sevkleri geçtiğimiz gün açıklanmış fakat Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin herhangi bir oyuncuya işlem yapılmamıştı. Kamera kayıtlarının incelenmesinin devam ettiği öğrenilirken, Fenerbahçe'de PFDK'ye kimlerin sevk edileceği yavaş yavaş netleşti.

Spor 28-03-24 21:13

Adları aşk dedikodusuna karışmıştı! Yüsra Geyik ile Ozan Güven birliktelik yaşadı mı? İtiraf yıllar sonra geldi

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar hayat verdiği 'Zeliş' karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik, şimdilerde Taş Kağıt Makas dizisisi için beraber kamera karşısına geçtiği Ozan Güven hakkında itiraflarda bulundu. Snob Magazin'in haberine göre, genç oyuncu yıllar önce Ozan Güven'le çekilen fotoğrafı ve aşk iddialarına dair ilk kez konuştu.

Magazin 27-03-24 15:26

Yapay zeka modellemeleri için bedenini çaldıklarını söyledi! Vücudum artık benden daha popüler

Instagram'da yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunan Ines Trocchia isimli bir fenomen yıllarını kamera önünde geçirdiğini söyledi. Yaptığı paylaşımların yapay zeka aracılığıyla yeniden canlandırıldığını ifade eden Trocchia, "İnsanlar yapay zeka modelleri yapmak için bedenimi çalıyor, artık benden daha popülerler" ifadelerini kullandı.

Trend 27-03-24 10:59

Beden pozitifliğini savunan sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kadınlara seslendi! İstediğinizi giyin

Sosyal medyadan beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çeken Ariella Nyssa vücut hatlarını belli eden beyaz dar elbisesiyle kamera karşısına geçerek kadınlara 'istediğinizi giyin' mesajını verdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede ilgi çekti.

Trend 26-03-24 14:46

Poşet içinde havluya sarılı halde bulunmuştu! Yeni doğan çocuğunu sokağa atan anneye istenen ceza belli oldu

Diyarbakır'da Şubat ayında yaşanan olay akıllara durgunluk vererek vicdanları yaralmıştı. Yeni doğmuş bir bebek metruk binaya atılmış çevredekilerin dikkati sayesinde bulunmuştu. Poşet içinde bulunan talihsiz bebeğin annesi kamera kayıtları incelenerek bulundu ve gözaltına alınarak tutuklandı. İşte o vicdansız anne için istenen ceza belli oldu.

Haber 25-03-24 13:01

Cinsel saldırı olayının şüphelisi 270 saatlik kamera kaydının izlenmesi sonucu bulundu

Kayseri’de polis ekipleri cinsel saldırı olayına karışan şüpheliyi 270 saatlik kamera izlemesi sonucu tespit etti. Gözaltına alınan şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yurthaber 25-03-24 08:14

Sokak ortasında katledildi, katil eski sevgilisi çıktı! Yakalanmamak için günlerce...

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen’in katili eski sevgilisi çıktı. Kalacak yeri olmadığı öğrenilen katilin, yakalanacağı korkusuyla toplu taşımaya binemediği, otele de gidemediği için cinayetin ardından günlerce sokaklarda yürüdüğü, yürüyerek gittiği Sultanbeyli’de de yakalandığı bildirildi. Güvenlik kamera görüntülerine yansımamak için marketten yiyecek bile almayan katilin, havanın soğuk olduğu günlerde de "üşümemek" için yürüdüğü ortaya çıktı.

Haber 22-03-24 15:59

Kreşte dehşet! 2,5 yaşındaki çocuğun kafası yarıldı, gerçek kamerada ortaya çıktı

Kırıkkale’de özel bir kreşte 2,5 yaşındaki çocuğun kafası masaya çarparak yarıldı. Kreş görevlileri, çocuğun kendisinin kafasını masaya vurduğunu iddia etti. Kafasına dikiş atılan çocuğun anne ve babası, kamera görüntüsünü izleyince şoke oldu. Kamera görüntülerinde çocuğun, eğitmen kadın tarafından kolundan tutularak savrulduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 22-03-24 13:30

Otel odaları ve kiralık evlerdeki gizli kameralara dikkat çekti! Kendi püf noktalarını paylaştı... İç güdülerinize güvenin

Bir güvenlik uzmanı, tatil evinizde veya otel odanızda gizli kameraları nasıl bulacağınızı ve gizliliğinizi korumak için bunların bağlantısını kesmenin yollarını açıkladı. Son dönemde gizli kamera bulunan kiralık ev sayılarının arttığına dikkat çeken güvenlik uzmanı, "İç güdülerinize güvenin ve yüksekte duran alışılmadık nesnelere özellikle dikkat edin" dedi.

Trend 21-03-24 15:45

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber dergi için poz verdi! 'Annesinin kızı'

90’lı yılların en iyi modellerinden biri olan Cindy Crawford’ın kızı ABD’li model Kaia Gerber, podyumların en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Cindy Crawford bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Kaia Gerber cesur pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 21-03-24 10:15

Çocuğa cinsel saldırıda bulunan şahıs 150 saatlik kamera izlenmesiyle bulundu

Kayseri’de çocuğa cinsel saldırıda bulunan şahıs; polis ekiplerinin 150 saatlik kamera izlenmesiyle bulundu. Mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklandı.

Haber 17-03-24 18:21

Belediye Başkanı makam aracında bir değişiklik fark etti! Kamera kayıtlarını izleyince... Akılalmaz 'izleme' iddiası

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanının makam aracına izinsiz binen 5 genç aracın motor kaputunu açıp ardından fotoğrafını çekerek olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda gençlerin olayı başkanı takip etmek için cihaz yerleştirmek amacı ile yaptıkları iddia edildi.

Haber 16-03-24 12:30

Dürbün, teleskop ve kameralar için kullanabileceğiniz en iyi ve etkili güneş filtresi modelleri

Hem fotoğrafçılık hem de gökyüzü gözlemleri için kullandığınız kamera ya da teleskopların en önemli ekipmanlarından biri, şüphesiz ki güneş filtresi. Bu ürünler, özellikle kullanım sırasında güneş ışınlarına maruz kalınan alanlarda sorunsuz bir deneyim yaşamak açısından önemli. Siz de dürbün, teleskop veya dijital kameranız için iyi bir güneş filtresi arayışındaysanız birbirinden başarılı modellere yer verdiğimiz listemize mutlaka göz atın.

Haber 14-03-24 17:10

Kameralarınızın lenslerini korumanızı sağlayacak en iyi lens koruyucu çeşitleri

Çözünürlüğü arttıkça fotoğraf makinelerinin ve kameraların yerini alan akıllı telefonların fiyatları da aynı ölçüde artış gösteriyor. Hâl böyle olunca akıllı telefonları uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabilmek için kamera koruyucu aksesuarlardan yardım almak gerekiyor. Akıllı telefonunuzun en pahalı parçalarından olan kamera lenslerini korumak için en iyi lens koruyucu çeşitlerini sizin için inceledik. Bu ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 14-03-24 17:08

TikTok canlı yayınında ölümden döndü! İnşaat işçisinin başına gelen kaza saniye saniye kamerasına yansıdı

TikTok Türkiye'de ve dünyada milyonlarca kullanıcısı sayesinde her geçen gün popüler olmaya devam ediyor. Özellikle TikTok'ta canlı yayın açan kullanıcılar kamera karşısındayken başlarına birbirinden ilginç olaylar gelebiliyor. İnşaatta çalıştığı sırada TikTok canlı yayın açan bir kişinin cep telefonuna ölümle burun buruna geldiği anlar yansıdı.

Trend 13-03-24 08:16

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Efaltun filminin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı "Eflatun" filminin vizyona girmesi için geri sayım başladı. Görme engelli bir kadın ve onun sesine aşık olan bir erkeğin hikayesinin anlatıldığı filmin 22 Mart'ta seyircisiyle buluşması beklenirken kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.

Trend 12-03-24 15:35

4 yıldır taciz, tecavüz tehditleri, saplantılı telefonlar... Üniversiteli Hazal'ın iddiaları sosyal medyayı sallamıştı! Polis arabasından paylaşım geldi

Sosyal medya 21 yaşındaki Adana'da üniversite öğrencisi Hazal Özçimenoğlu'nun 'saplantılı aşık' iddiasıyla adeta yıkılıyor. Genç kızın "4 yıldır beni ölüm ve tecavüzle tehdit ediyor" dediği Halil İbrahim Ç.'den akılalmaz bir 'gözaltı' fotoğrafı geldi. O genç ayrıca Çimenoğlu'nun iddialarına karşılık kamera kaydı paylaşarak kendini savundu.

Haber 12-03-24 11:01

Bakan Yerlikaya duyurdu: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bütün jandarma ve polis devriyelerimizde ASELSAN’ın yaptığı yüz tanıma kamera sistemi olacak. Artık gecenin 2’sinde veya gündüz. Nerede olursa olsun. Polis veya jandarma sizi durdurdu. Sakın ha sakın ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz’ demeyin" dedi. Yerlikaya ayrıca, "Kaç terörist kaldığını ben hiç vermiyorum ama şunu söyleyeyim, artık son evreleri olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 21:11

Kutu açılış videosuyla 'Tablet Reis' olarak hafızalara kazınmıştı! Yıllar sonra gelen 'kurgu' itirafı gündem oldu

2013 yılında internetten satın aldığı tabletin kamera karşısında kutusunu açarak o anları video çeken Onurcan Güzel 'Tablet Reis' olarak viral olmuştu. Kutunun içinden salatalık çıktığını gösteren Güzel'in "Bileydim böyle olacağını" sözleri yıllarda hafızalardaki yerini almıştı. Küçük yaşta fenomene dönüşen Güzel katıldığı bir YouTube programında o anların kurgu olduğunu itiraf etti.

Trend 09-03-24 13:17

Halatla çekilen 6 katlı binanın yıkıldığı anlar kamerada

Hatay’ın Antakya ilçesinde halatla çekilerek yıkılan 6 katlı binanın domino taşı gibi devrildiği anlar kamera yansıdı.

Haber 07-03-24 09:02

Hailey Baldwin'in fiziği gündemde! Birdenbire kilo mu aldı?

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla çok konuşulan Hailey Bieber fiziğiyle oldukça beğenilen bir isim. Ünlü bir marka için kamera karşısına geçen ünlü ismin fotoğraftaki kilosu dikkat çekti. Takipçilerinden konuyla ilgili yorum yağarken bazı takipçileri beden algısı yüzünden linç yediği için Hailey'i bilerek shopla kilolu gösterildiği iddia edildi.

Magazin 06-03-24 10:49

Arda Turan eşi Aslıhan Doğan'ı yere göğe sığdıramadı! Çok zor günlerden geçtik ama...

Seçil Erzan tarafından dolandırılan ve telefon mesajları ortaya çıkan Arda Turan eşiyle bir ödül gecesinde ortaya çıktı. Gecede kamera karşısına geçen Arda Turan eşi Aslıhan Doğan'ı yere göğe sığdıramadı!

Magazin 06-03-24 08:14

Gurbetçi Şaban filminin Bahar'ı Müge Akyamaç yıllara meydan okuyor! Son hali görenleri şaşırttı

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Gurbetçi Şaban tekrarlarıyla yine izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor. Kemal Sunal'la kamera karşısına geçen Müge Akyamaç'ın yıllar sonraki hali şaşırttı.

Magazin 05-03-24 17:09

Kocasını uyutup yatak odasında dans ettiği anları paylaştı! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor... Bu kadarı da fazla

TikTok'ta 'shawsera' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yatak odasından yaptığı dans performansıyla sosyal medyada gündem yarattı. Kocasını uyuttuktan sonra kamera karşısına geçerek dans eden genç kadının paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 05-03-24 13:40

Kendra Lust, yıllara meydan okuyan fiziğiyle görenleri kendisine hayran bıraktı! Deri kombini tam not almayı başardı

Yetişkin film yıldızı Kendra Lust emekliye ayrılmasını bekleyenlerin aksine genç kızlara meydan okuyan fiziğini sergileyerek herkesi kendisini hayran bıraktı. 45 yaşındaki fenomen isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımında deri ceket ve deri etek kombiyle kamera karşısına geçti.

Trend 05-03-24 13:20

Yunus Emre ve Aleyna gizlice kahve içmeye çalıştı! Yakalanınca çalışanlara söylediği söz olay...

Survivor All Star tarihinde belki de en çok ceza alan isim Yunus Emre, tam cezaları bitmişken yine ceza aldı. Sebebi ise kamera arkasında çalışan ekibin "Yunus Emre seni nasıl durduracağız?" sorusuna verdiği yanıttı. Aleyna ve Yunus Emre birlikte gizlice kahve içerken yakalanınca olanlar oldu.

Magazin 03-03-24 11:49

'Erkeklerin köpeklerden beklentisi' diyerek gözyaşları içinde paylaştı! Bir tane kız düşüremedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek popüler olmayı başardı. Görüntülerde 4 bin TL verdiği köpeğini kucağına alarak kamera karşısına geçen bir adam ağlayarak 'Bir tane kız düşüremedi' dedi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 01-03-24 10:34

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kamera karşısına geçerek dans etti! Vücut hatlarını korkmadan sergiledi

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde 730 bini aşkın takipçisi bulunan Ariella Nyssa bikini takımıyla kamera karşısına geçerek doğal vücut hatlarını gösterdi. Fenomen isim hayranlarından çekinmeden göbeğini de selülitlerini de gösterince hayranlarından tam not aldı.

Trend 28-02-24 12:03

CHP'nin yeni reklamı gündem oldu! Adaylığı tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yer verilmedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı yeni reklam filmi yayınlandı. CHP lideri Özgür Özel'in büyükşehir belediye başkanları ve adaylarıyla kamera karşısına geçtiği reklam filminde Hatay'da protestoyla karşılaşan ve adaylığı tartışma konusu olan Lütfü Savaş'ın yer almaması dikkat çekti. Özel, Lütfü Savaş için "Hatay'da yapılan anketlerde daha iyi bir alternatif görürsem değiştiririz" açıklamasını yapmıştı.

Haber 15-02-24 23:07

Büyük beden model Olivia Messina Sevgililer Günü iç çamaşırını giyerken 'büyük, cesur ve güzel' olduğunu söylüyor

Büyük beden model Olivia Messina, Instagram'da 300.000'den fazla takipçiye sahip olduğu hesabında büyük bedenli kadınlara yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Kanada'da yaşayan beden pozitifliği savunucusu Olivia Messina Sevgililer Günü fotoğraf çekimi için poz vermek için siyah iç çamaşırlarıyla kamera karşısına geçti.

Kadin 12-02-24 06:58

Heidi Klum yarı çıplak pozuyla tavsiyede bulundu! Sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz günlerde cinsel hayatına dair yaptığı itirafla adından söz ettiren Heidi Klum yeni şarkısı için kamera karşısına geçti. Kürkün içine hiçbir şey gitmeyen ve sere serpe uzanarak poz veren eski model yine adından söz ettirdi.

Magazin 11-02-24 08:58

Dünyaca ünlü yıldız Mia Khalifa'nın olumsuz eleştiriler canına tak etti! 'Öl' yorumlarına kıyafetleri çıkartarak meydan okudu

Dünyaca ünlü yıldız Mia Khalifa eleştiri oklarının hedefi olmaya devam ederken son olarak kendisine 'Öl' yorumunu yapan takipçisine meydan okudu. Yeni saç rengini göstermek için kamera karşısına geçen Khalifa kıyafetlerini çıkartarak olumsuz yorumlara da cevap verdi.

Trend 10-02-24 13:59

Lana Rhoades'i gören tanıyamadı! Verdiği kilolarla sosyal medyanın gündemindeydi... Yeni imajı olay oldu

Bir dönemin popüler isimlerinden olan Lana Rhoades son günlerde verdiği kilolarla gündemde. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının karşısına çıkan isim bir verdiği kilolarla hayranlarını endişeleniyor. Son olarak çekim için pembe bikini üstüyle kamera karşısına geçen Rhoades'in yeni imajı beğenilmedi.

Trend 08-02-24 15:40

Son dakika | 2024, 2025, 2026 enflasyon tahmini belli oldu: Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ilk kez kamera karşısına geçti: Mevduat faizi ve KKM mesajı

Son dakika: Merkez Bankası Yeni Başkanı Fatih Karahan, ilk kez kamuoyu önüne çıktı. Karahan’ın 2024 enflasyon tahminini açıklayacağı basın toplantısında vereceği mesajlar piyasanın yakın takibinde bulunuyor. Banka 2024 yılının ilk Enflasyon Raporu sunumunda, yıl sonu enflasyon tahminini değiştirmeyerek yüzde 36 seviyesinde bıraktı. İşte haberin detayları...

Finans 08-02-24 10:31

Aracını ilana koydu, 250 bin TL ucuza satmak zorunda kalınca şüphelendi... Dolandırıcıların yöntemi kamera görüntülerinde ortaya çıktı: Radyatöre yağ karıştırmışlar!

Ankara'da otomobilini satmak isteyen bir vatandaş aracını ilana koydu. Kısa süre sonra söz konusu otomobili almak için gelen iki adam şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntemle aracı 250 bin TL daha ucuza almayı başardı. Kamera görüntülerini izleyen adam, gözlerine inanamadı. Görüntülerde aracı almaya gelen dolandırıcılardan biri satıcıyı oyalarken, diğeri ise radyatöre yağ karıştırmış. İşte herkesi şaşkına çeviren olayın detayları...

Finans 08-02-24 07:20

Çıplaklığı hep sevdim demişti! Kate Hudson yeni şarkısı için seksi yatak pozlarını paylaştı

2001 yılında dergi için kamera karşına geçtiğinde soyunmanın zor olmadığını anlatan Kate Hudson, çıplaklığı sevdiğini de itiraf etmişti. Kate Hudson yeni şarkısı Talk About Love'ın tanıtımı için yatak pozlarını paylaştı.

Magazin 07-02-24 15:02

Taksici katili Delil Aysal'dan kuyruklu yalanlar! İzmir'deki vahşette 'intihar' detayı: Kafama sıkacak yer arıyordum

Soğukta üşümemesini düşünen taksi şoförü Oğuz Erge'yi canice katleden Delil Aysal ifadesinde adeta yalan makinesine döndü. Cinayet gecesi evden intihar etmek için çıktığını söyleyen cani, kamera görüntülerindeki kan donduran bazı anlara hiç değinmedi. Erge, taksicinin telefonundan kızını aramasından maske takışına dek birçok konuda ise ilginç savunmalara imza attı.

Haber 05-02-24 07:46

Hayvan yüklü TIR'a tren böyle çarptı! Görüntüler ortaya çıktı

Muş’ta hemzemin geçitte büyükbaş hayvan yüklü tıra trenin çarpma anına ait kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 03-02-24 19:07

Genç kız taksi parasını ödemeden indi, yetmedi bir de parasını isteyen taksiciyi tekmeledi

İstanbul'da yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Taksi kullanan genç bir kız evine geldiğinde taksiden indi ancak parasını vermek istemedi. Bunun üzerine taksici kamera kaydını açarak genç kızdan parasını istedi. Duruma sinirlenen genç kız taksiciye tekme atarak saldırdı.

Haber 03-02-24 10:15