Cigdem Akdemir Haberleri

Gökhan Zan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu! Sürpriz gelişmeyi açıkladı, parti ise...

31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den Hatay milletvekili adayı olarak gösterilen eski futbolcu Gökhan Zan ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Zan, yarın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacak. Haberi duyuran gazeteci Hasan Basri Akdemir, Zan'ın hangi partiden aday olarak gösterileceğini de açıkladı.

Haber 2024-02-11 22:18:42

Baba, tartıştığı oğlunu bıçaklayarak öldürdü!

Çorum'un İskilip ilçesinde, çıkan tartışmada babası tarafından bıçaklanan 23 yaşındaki Sefacan Akdemir, hayatını kaybetti.

Haber 2023-12-23 20:37:34

Eski kocasının üzerine tiner döküp bıçaklamıştı! Kadına mahkemeden indirimli hapis cezası

Bursa'da, eski kayınpederi H.A.’yı darp ettiği gerekçesiyle ev hapsine çarptırılan, velayeti kendisinde olan 3 yaşındaki kızı P.A.A.'yı hafta sonu almaya gelen eski eşi Refik A.'yı üzerine tiner döküp bıçaklayan ve tutuklu yargılanan Ülkü Akdemir 'haksız tahrik' indirimiyle 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 2023-12-13 19:05:30

'Allah hakimlerimizi, savcılarımızı başımızdan eksik etmesin' dedi, 2 kez müebbet yedi

Eskişehir'de, İsmail Akdemir (50) ile oğulları Beytocan Akdemir (20) ve Baran Akdemir (22), evlerini bastıkları akrabaları Volkan Şener (28) ile Polat Gezgin'i (21) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Tutuklu sanıklardan Baran Akdemir, son savunmasında beraat talep ederken, "Allah hakimlerimizi, savcılarımızı başımızdan eksik etmesin" dedi. Mahkeme heyeti, sanıkları 2'şer kez müebbet ve 9'ar yıl hapis cezasına çarptırdı. İşte detaylar...

Haber 2023-10-03 17:59:04

Ev hapsindeyken bıçaklayıp üzerine tiner attı! Korkunç olayda yeni gelişme! Küçük kız pencereden bahçedeki arkadaşlarını izliyordu...

Bursa’da, eski kayınpederi H.A.’yı (74) darbettiği iddiasıyla ev hapsine çarptırılan Ülkü Akdemir (39), velayeti kendisinde olan 3 yaşındaki kızı P.A.A.'yı hafta sonu almaya gelen ayrı yaşadığı eşi R.A.'yı (50) üzerine tiner döküp 2 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Ev hapsindeyken gözaltına alınıp tutuklanan Ülkü Akdemir'e, 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi ile dava açıldı.

Haber 12-09-23 11:24

Estetik faciası! Badem göz ameliyatı genç kadının hayatını kararttı! 3 defa ameliyata ikna etti…

İzmir'de yaşayan bir çocuk annesi genç kadın, güzelleşmek uğruna gittiği özel bir klinikte hayatının şokunu yaşadı. Son dönemde en çok yapılan estetik türü olan "badem göz" ameliyatına giren 31 yaşındaki Gonca Akdemir, yüzünde yaralar olunca doktor mini yüz germe yapalım dedi. Yüzü daha kötü hale geldi. Yüz germe ameliyatının da dikişleri açılınca 3. kez ameliyata alınan genç kadının yüzünün eski halinden eser kalmadı.

Haber 26-08-23 07:45

Yer: Kütahya... Nadir görülebilecek olayı kayıt altına aldım

Kütahya'da yavruların da bulunduğu domuz sürüsü Porsuk Barajı'nda yüzerken görüntülendi. Gölette yüzen domuzları, baraj gölünde kuş gözlemi yapan doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı Alperen Akdemir görüntüledi. Akdemir, "Nadir görülebilecek olayı kayıt altına aldım" ifadelerini kullandı.

Haber 08-07-23 17:57

Tunceli'de PKK'lı teröristlerce şehit edilen öğretmen Nevzat Akdemir anıldı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, 30 yıl önce PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Nevzat Akdemir için anma töreni düzenlendi.

Yurthaber 21-06-23 14:12

Tarihe Karamaraş olarak geçti! Dedelerimizin dedelerinin görmediğini gördük diyerek anlattı: Depremden sonra akıllara o felaket geldi!

Şubat ayı Türkiye tarihine unutulmayacak acılarla dolu bir ay olarak geçerken Kahramanmaraş merkezli depremler bundan yaklaşık bin yıl önce yine Kahramanmaraş'ta yaşanan benzer bir felaketi akıllara getirdi. Tarihe "Karamaraş" olarak geçen depremlerde de binlerce kişi yaşamını yitirmişti. "Biz dedelerimizin dedelerinin görmediğini gördük" diyen Muhtar İsmail Akdemir, 1114 yılındaki depremin ardından yaşananları da anlattı.

Haber 27-02-23 10:38

Hata varsa namussuzum dedi, 10 saniye sonra Metin Akdemir'in kendisi de şaşırdı! Gülümseten anlar olay oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dikkat çeken anlar yaşandı. Belediyenin faaliyetlerini eleştirmek için kürsüye gelen AK Partili Meclis Üyesi Metin Akdemir, "Rakamlarda hata varsa namussuzum" dedi. Sözünü bitirir bitirmez salondakiler tablodaki rakamlarda yanlışlık olduğunu fark etti. Rakamları yanlış topladığı ortaya çıkan Akdemir de kendisine güldü.

Haber 22-11-22 08:46

Evinin dört bir yanı bunlarla dolu! Tam 350 milyon yıllık: Gelin bir sonuca bağlayın

Diyarbakır'da yaşayan Naci Akdemir, bilime olan merakıyla kırsalda bulduğu 350-500 milyon yıllık fosilleri toplayarak evini adeta açık hava müzesine çevirdi. Aantropoloji mezunu Akdemir, bilim insanlarına seslenerek bu fosillerin incelenip bilimsel olarak sonuca bağlanmasını istedi. Akdemir, ''Kaybolmaması için bulduğumu topladım. Aslında bunları bulunduğu yerde bırakmak gerekir. Fakat şu anda bir yapılaşma var, ilçe büyüyor. Kimisi duvarda, kimisi moloz olarak kullanıyor'' dedi.

Haber 01-10-22 13:57

Garanti BBVA'dan işitme engelli müşteriler için engelsiz bankacılık deneyimi

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu: - "İşitme engelli müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerimizi geliştiriyor, canlı destek asistanlarıyla hızlıca ve kolayca iletişime geçme imkanı sağlıyoruz"

Yurthaber 19-08-22 13:38

Garanti BBVA ve TURMEPA iş birliğinde gerçekleşen Mavi Nefes Projesi Adrasan'da

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu: - "Deniz ekosisteminin iyileşmesine katkı sağlamak ve gelecek kuşaklara daha temiz denizler bırakmaya destek olmak istiyoruz. Dünyamıza ve geleceğimize iyi bakmak için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 09-08-22 10:47

Evlatlarına kavuşan aileler sevincini HDP il binası önünde oturma eylemi yapan ailelerle paylaştı

Kızına kavuşan anne Sevgil Akdemir: - "Rabb'im bugünü tüm annelere yaşatsın. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Devletime teşekkür ediyorum"

Yurthaber 02-07-22 15:19

Diyarbakır annelerinin eylemi sayesinde 2 aile daha evladına kavuştu

HDP il binası önünde oturma eylemi yapan anne Sevgil Akdemir ve Fahime Tutmuş güvenlik güçlerine teslim olan çocuklarına kavuşmanın sevincini yaşadı

Yurthaber 02-07-22 13:17

Çok Güzel Hareketler Bunlar'la ünlenen Zeynep Koçak'ı şimdi gören tanıyamıyor!

Kadrosunda Ayşegül Akdemir, Şahin Irmak, Ersin Korkut ve Eser Yenenler gibi isimlerin yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ünlenen Zeynep Koçak, yıllar içindeki değişimiyle şaşkına çevirdi.

Magazin 15-01-22 13:17

Çok Güzel Hareketler Bunlar'la ünlenen Ayşegül Akdemir son haliyle şaşırttı!

2008-2010 yılları arasında yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ünlenen başarılı oyuncu Ayşegül Akdemir, yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekti.

Magazin 12-01-22 11:56

Garanti BBVA Mobil ile QR işlemleri artık tüm POS, ATM ve para transferlerinde

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu: - "QR işlemleri günlük hayatta hepimizin başına gelen cüzdan unutma, kartı bulamama gibi durumlarda müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyor"

Yurthaber 03-12-21 14:47

Marmaris yangınında hayatını kaybeden Hasdemir ve Akdemir için hatıra ormanı oluşturuldu

Marmaris yangınında hayatını kaybeden Hasdemir ve Akdemir için hatıra ormanı oluşturuldu

Yurthaber 11-11-21 17:43

Diyarbakır'da iş yeri ve konut kiralarında fahiş artış kiracıları mağdur ediyor

Gayrimenkul yatırım danışmanı Enes Akdemir: - "Geçen yıl 1000 liraya kiralanan ev bu yıl 2 bin liraya kadar kiraya veriliyor. Yüzde 100 artış görüyoruz. İş yerlerinde de kiraların arttığını görüyoruz. Herkesi vicdanlı olmaya davet ediyorum" - İş yeri kiracısı Şiyar Karaduman: - "Mülk sahibi kiraya yüzde 100 zam yaparak, 20 bin liraya çıkarmak istiyor. Kabul etmememiz halinde bizi iş yerinden çıkarmakla tehdit ediyor"

Yurthaber 24-09-21 11:14

46 yıl önce satın aldı, gözü gibi bakıyor! İlkimdi, sonum olsun

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan Nurettin Akdemir (66), 1975 yılında sıfır kilometre aldığı "Murat 124" otomobilini yaklaşık yarım asırdır kullanıyor. Askerden izne geldiği sırada, araç alıp alamayacağına ilişkin arkadaşlarıyla iddiaya giren Akdemir, bunun üzerine ertesi gün bir Murat 124 satın aldı. Gözü gibi baktığı 'Hacı Murat'a 45 bin lira teklif verildiğini belirten Akdemir, aracını satmayacağını ilk aracının son aracı olacağını belirtti.

Finans 01-09-21 09:43

Marmaris'te yangında hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in ailesini alevlerin söndürülmesi rahatlattı

Orman yangınlarının kontrol altına alındığı haberiyle oğlunun mezarı başında dua eden Ali Akdemir: -"Bu ateş beni, Marmaris’te yaktı. Allah'ın izniyle bu yangın söndü, kontrol altına alındı. Şahin'im bu vatan için canını verdi. Onun için gururlu ve onurluyum" - "Oğlum yangınların söndürülmüş olduğunu görseydi, herkesten daha çok sevinirdi" - "Küçük oğlumla Köyceğiz'deki yangında bir böcek yanmasın, ağaç yanmasın diye 10 günden beri aynı mücadeleyi verdik. Oğlum gibi şehit olmayı tercih ederim"

Yurthaber 13-08-21 11:19

Aleyna Tilki konser gelirini, Şahin Akdemir adına hatıra ormanı kurmak için bağışladı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki önceki akşam İstanbul'da konser verdi. Tilki, konserin tüm gelirinin, Marmaris'te yangına müdahale eden ekiplere su taşırken hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir adına hatıra orman kurmak için bağışladığını açıkladı.

Magazin 02-08-21 01:22

Aleyna Tilki itfaiye görevlilerine yardım ederken hayatını kaybeden Şahin Akdemir için hatıra ormanı yaptıracak

Şarkıcı Aleyna Tilki, bugün vereceği konserin geliriyle Marmaris'te çıkan yangınlarda ekiplere yardım ederken hayatını kaybeden Şahin Akdemir adına hatıra ormanı yaptıracağını açıkladı.

Magazin 31-07-21 09:20

Marmaris'te yangın söndürme ekiplerine su taşırken hayatını kaybeden kahraman gencin ailesi gururlu

Orman ekiplerine destek için gözünü kırpmadan daldığı alevlerin arasında can veren gencin babası Ali Akdemir: "Merttir, öyle hiç yılmazdı. 'Ölüme kadar giderim baba, ormanlar, hayvanlar yanıyor, insanlar rezil oluyor. 'Ben vatanım için varım' demişti" - "(Oğlu Şahin Akdemir) 'Hakkari'de terörle mücadele ettim, burada yangına gereken müdahaleyi yaparım' demişti" - "Hakkari Yüksekova'da askerlik yaparken mayın patlamasından dolayı hafif yaralanmıştı. 2018'de trafik kazası da geçirdi, onlara direndi ama dün şehit oldu" - Gözü yaşlı anne Saniye Akdemir: "Ne söylesem 'tamam anne' der hemen yapardı. Bana çok düşkündü"

Yurthaber 30-07-21 17:41

Şahin Akdemir: Marmaris'te itfaiyecilere içme suyu taşıyan Akdemir motosikleti devrilince alevler arasında kaldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında Şahin Akdemir isimli kişi, motosikletiyle kaza yapmasıyla birlikte alevler arasında kalarak hayatını kaybetti.

Haber 30-07-21 15:50

Şahin Akdemir kimdir? Şahin Akdemir neden öldü? Son paylaşımı yürek burktu

Marmaris’te çıkan orman yangınına müdahale etmek isteyen Şahin Akdemir, hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerine yardım etmek isteyen 25 yaşındaki Akdemir, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. Marmaris’te yaşanan orman yangınına sessiz kalamayan ve itfaiye ekiplerine yangını söndürmek için müdahale ederken, hayatını kaybeden Akdemir, tüm Marmaris’i yasa boğdu. Peki, Şahin Akdemir kimdir?

Haber 30-07-21 11:08

Marmaris'teki orman yangınından acı haber! Yangın söndürme ekiplerine su taşırken hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına destek veren, Şahin Akdemir dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. Akdemir’in hayatını kaybetmeden önce yangında çektiği son görüntüler ortaya çıktı.

Haber 29-07-21 22:07

Akdemir: Başarılı doktorlar, yüksek teknoloji ve konforlu hizmet faktörü saç ekiminde Türkiye’yi cazibe merkezi yaptı

Saç ekiminde yurt dışından ülkemize yönelik rağbetin bu operasyonların Türkiye’de daha ucuz olmasından değil, başarılı doktorlar ve yüksek teknolojiyle bütünleşmiş olarak sunular konforlu hizmetler sayesinde olduğunu bildirildi.Hair Of İstanbul CEO’su Mehmet Fatih Akdemir, Türkiye’de saç ekiminin başarılı doktorlar tarafından yüksek teknoloji ile gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, konforlu hizmet sunumunun da katkısı ile ülkemizin bu alanda dünya çapında cazibe merkezi haline geldiğini kaydetti.

Yurthaber 02-04-21 16:50

Karate Şampiyonası’ndan Türkiye derecesi ile döndüler

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde öğrenciler, Karatede Şampiyonası’ndan dereceler ile döndü.Yalova’da düzenlenen Türkiye Kulüpler arası Takım Karate Şampiyonası’nda Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü’nden 6 sporcu katıldı.Minikler ve Yıldız Kızlar Kategorileri’nde Tavşanlılı Karateci kızlar her iki kategoride de Türkiye ikincisi olarak büyük başarı elde ettiler.Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü, öğretmenleri Mustafa Oğulcan Alımcı antrenörlüğünde, İrem Sargın, Nimet Berra Karakuzu, Elizan Sağlam, Elif Naz Akdemir, Beril Nil Yüksek ve Asiye Irmak Atılgan ile Kütahya ilini temsil ettiler.Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Oğulcan Alımcı, " Sporcularımızla salgın sürecinde hem evde uzaktan hem de tedbirler kapsamında salonumuzda Haziran 2020’den bu yana antrenmanlarımızı sürdürmekteyiz.

Yurthaber 02-04-21 13:26

Tunceli’de cinsel istismar iddiasına bir tutuklama

Tunceli’nin Pertek ilçesinde zihinsel engelli kadına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 74 yaşındaki şahıs tutuklandı.Olay, Pertek ilçesine bağlı Akdemir köyünde meydana geldi.

Haber 26-03-21 20:10

Bismil’de şehit Akdemir anısına yaptırılan kütüphane hizmete açıldı

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediye tarafından Alibey İlk-Ortaokulunda şehit jandarma uzman çavuş İbrahim Akdemir anısına yapılan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.Yaklaşık 5 yıl önce terör örgütü PKK tarafından şehit edilen jandarma uzman çavuş İbrahim Akdemir anısına Bismil Belediyesi tarafından yapılan okul kütüphanesi açılışına Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Sert, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven, kurum müdürleri, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.Vatan, millet ve bayrak uğrunda, şehit düşmüş kahramanların hatırasını yaşatmanın önemli olduğuna dikkat çeke Kaymakam Türkmen, "Biz değerlerine bağlı bir milletiz.

Yurthaber 21-03-21 11:41

Garanti BBVA'dan müşterilere başka bankalardaki hesaplarını tek ekrandan görüntüleme imkanı

Hizmetten Garanti BBVA ile çalışan esnaf, KOBİ ve ticari müşteriler faydalanacak - Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu: - "Finansal durumlarını anlık olarak tek ekranda takip edebilen müşterilerimizin bankacılık işlemlerini yönetmesi de kolaylaşıyor. Bu proje aynı zamanda bankacılığın geleceği olarak nitelendirdiğimiz açık bankacılık uygulamaları adına atılmış önemli bir adım"

Yurthaber 17-03-21 12:50

Garanti BBVA'dan müşterilere başka bankalardaki hesaplarını tek ekrandan görüntüleme imkanı

Hizmetten Garanti BBVA ile çalışan esnaf, KOBİ ve ticari müşteriler faydalanacak - Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu: - "Finansal durumlarını anlık olarak tek ekranda takip edebilen müşterilerimizin bankacılık işlemlerini yönetmesi de kolaylaşıyor. Bu proje aynı zamanda bankacılığın geleceği olarak nitelendirdiğimiz açık bankacılık uygulamaları adına atılmış önemli bir adım"

Yurthaber 17-03-21 12:50

Bingöl'de jandarmadan 74 yaşındaki Meryem nineye 8 Mart sürprizi

Ellerindeki karanfillere evine gelen kadın astsubayları gören Meryem Akdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan jandarma personeline dua etti - Akdemir: - "Hayatımda ilk kez Kadınlar Günü'm kutlandı, çok sağ olsunlar"

Yurthaber 08-03-21 11:17

Akşehir’de pandemi denetimi

Konya’nın Akşehir ilçesinde korona virüs tedbirleri ve pandemi ile mücadele kapsamında denetim yapıldı.İlçe Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gök ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin de katıldığı denetim Perşembe Pazarı ve farklı noktalarda gerçekleştirildi.Yapılan denetimlerde maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesini isteyen Kaymakam Kurnaz, vatandaşlardan bu konularda daha duyarlı olmalarını istedi.

Yurthaber 04-03-21 16:56

Şampiyon judocu babasının izinde gidiyor

Yunusemre Belediyespor Judo Sporcusu Dilara Akdemir başarılı bir sporcu olmak için babasının yolunda azimle ilerliyor.Manisa’yı turnuvalarda başarı ile temsil eden, kulübe şampiyonluklar ve madalyalar kazandıran Yunusemre Belediyespor Judo Takımı sporcularından Dilara Akdemir’in antrenörlüğünü babası Orhan Akdemir yapıyor.

Yurthaber 02-03-21 16:41

Heykel Kafası Mimarlık CEO’su Akdemir: “Modern mimarinin sonuna geliyoruz”

Özellikle son yıllarda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın restorasyon ve rekonstrüksiyon işlerine ağırlık vermesiyle, tarihi eserlerin günümüze kazandırılmasına önem verdiğine dikkat çeken Heykel Kafası Mimarlık CEO’su Abdulkadir Akdemir, bu çalışmaların gün geçtikçe daha da artacağına dikkat çekti.

Yurthaber 24-02-21 10:29

Akşehir Emniyet’inde terfi heyecanı

Konya’nın Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yaklaşık 4 yıldır Büro Amirlikleri görevini yürüten Kıdemli Başpolisler Metin Aksoy ve Nihat Harmankaya Komiser Yardımcılığı rütbesine terfi etti.Polis Akademisi Başkanlığınca yapılan Rütbe Terfi Sınavlarında başarılı olarak Komiser Yardımcılığı rütbesine terfi eden; Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amiri ve Asayiş Büro Amirliği görevlerini yürüten Kıdemli Başpolis Metin Aksoy ile Terörle Mücadele Büro Amirliği ve Silah Ruhsat Büro Amirliği görevlerini yürüten Kıdemli Başpolis Nihat Harmankaya’ya rütbelerini İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir taktı.İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan törene; Birim Amirleri ve her iki Komiser Yardımcısının mesai arkadaşları katıldı.

Yurthaber 20-02-21 10:30

Garanti BBVA bankacılıkta yeni normale hazır

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu: - “Ülkemizde henüz bir banka müşterisi olmamış milyonlara, uzaktan müşteri olma uygulamasıyla çok büyük bir kolaylık sağlamanın ötesinde, onlara artık çok daha kapsamlı finansal danışmanlık yapabileceğiz"

Yurthaber 18-02-21 12:15

Yeni doğan kuzular, beyaza bürünen dağ köylerindeki besicilerin yüzünü güldürüyor

Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi aştığı Tunceli'nin yüksek kesimlerinde yaşayan besiciler, hayvanlarının bakım ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için zorlu mesai yapıyor - Besici Özgür Karataş: - "Yazları Tunceli'nin yaylalarına çıkıyoruz, kışın ise hayvanlarımıza Pertek ilçesi Akdemir köyünde bakıyoruz. Kış aylarının oldukça zor tarafları var. Kar çok yağdığı için koyunlar bazen suya gitmekte zorlanıyor" - Kadın besicilerden Güler Oguz: - "Çok zor bir meslek. Bir kadın olarak üstesinden gelmeye çalışıyorum. Ama kuzular dünyaya gelmeye başlayınca tüm zorluklar unutuluyor. Hayvancılığın en güzel yanı kuzuların dünyaya gelmeye başlamasıdır"

Yurthaber 03-02-21 11:18

Peşaver Katliamı Keçiören’de anıldı

Keçiören Belediyesi, Pakistan’ın Peşaver kentinde 16 Aralık 2014`te Taliban tarafından düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitiren çoğu çocuk 148 Pakistan vatandaşı için anma programı düzenledi.Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, saldırıyı kınayarak yaşamını yitiren Pakistanlı vatandaşlara başsağlığı diledi.2014`te Peşaver’de meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitiren Pakistanlılar için Keçiören Belediyesi tarafından oluşturulan hatıra ormanında gerçekleştirilen anma programına, Pakistan Ankara Büyükelçisi Muhammed Syrus Sajjad Qazi ve eşi, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Metin Akdemir, Keçiören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Buket Paker, büyükelçilik çalışanları ve Türkiye’de yaşayan Pakistanlı vatandaşlar katıldı.

Yurthaber 21-12-20 14:55

KKK darbe girişimi davasına devam edildi

Eski albay Adnan Akdemir esasa ilişkin savunma yaptı

Yurthaber 27-11-20 19:22

Kovid-19 sürecinde Muğla'ya gelen yazlıkçılar dönmedi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün: - "Bodrum, Fethiye, Marmaris, Milas, Ula Akyaka gibi tatil beldelerinde evleri olan vatandaşlarımız, kendilerini daha huzurlu, güvenli hissettikleri yazlık evlerinde kalma, ikamet sürelerini uzatma yolunu seçti" - Fethiye'de kalan yazlıkçılardan Süleyman Akdemir: - "Eşimle burada daha rahatız. İstanbul'daki gibi değil, insanlardan daha uzağız. En azından temiz havamız var. Apartmanlarda hapis değiliz. Mesafemizi koruyup, maskemizi takıyoruz ve gerekli tedbirlerimizi alıyoruz" - Bodrum'da kalan yazlıkçılardan Gökhan Köksalan: - "Havası, insanları bizi mutlu ediyor. Salgın nedeniyle İstanbul'a gitmiyoruz"

Yurthaber 21-11-20 11:04

Tip 1 diyabetli çocukların ailelerinden şeker ölçüm sensörünün geri ödeme listesine alınması talebi

Tip 1 Diyabet ve Teknolojileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Çayır: - "Sayın Cumhurbaşkanımızdan, şeker ölçüm sensörlerimizin devlet ödeme kapsamına alınmasını istirham ediyoruz. Ailelerimizin sırtından bu külfeti almasını istirham ediyoruz. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız" - Derneğin genel sekreteri Yeşim Yalçın: - "Bir anne olarak devletimizden, devlet büyüklerimizden destek bekliyorum" - Tip 1 diyabet hastası İrem Akdemir: - "Bu teknolojinin herkese ulaşmasını istiyorum. Bu cihazla üç günde bir iğne değişimi olduğu için daha az iğne batırılıyor ve daha az acı oluyor"

Yurthaber 14-11-20 11:02

Keçiören Belediyesi'nden, Türkmenistan Büyükelçiliği'ne ziyaret

Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabiha Akdemir: - "Ziyaretimizde, Türkiye ile Türkmenistan arasında kardeş şehir ilişkilerinin canlandırılması başta olmak üzere yeni platformlarda bir araya gelmenin faydalı olacağı konusunda fikir birliğine varılmıştır"

Yurthaber 23-10-20 13:25

Keçiören Belediyesinden Türkmenistan ile iş birliği adımı

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Sabiha Akdemir ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Buket Paker, Türkmenistan’ın Ankara Büyükelçisi Ishankuli Amanlyev’e nezaket ziyaretinde bulundu.Dost ve kardeş ülke Türkmenistan’a Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un selamlarının iletilmesiyle başlayan görüşmede karşılıklı dostluk ve işbirliği mesajları paylaşıldı.

Yurthaber 23-10-20 13:07

Didim’de İlçe Umumi Hıfzısıhha Meclisi toplandı

Didim’de İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi 20 Ekim 2020 tarihinde saat: 10.00’da Didim Kaymakamlığında toplandı.Didim Kaymakam Vekili Soner Zeybek’in Başkanlık ettiği meclis toplantısına Didim Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci, İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, İlçe Yazı İşleri Müdürü Murat Coşkuncay ve Didim Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu katıldı.Toplantıda, ilçedeki Kovid-19 tedbirleri, denetim faaliyetleri, HES Kodu uygulamaları, alınacak yeni tedbirler ve salgınla mücadelede yapılması gerekenler ilgili görüşmeler gerçekleştirildi.

Yurthaber 20-10-20 12:16

Baştürk Cam Altın Kayısı Ödülleri sahiplerini buldu

Törende, AA Kültür Sanat Haberleri Editörü Bünyamin Yılmaz ile Hayati İnanç, Muhammed Cangören, Cem Uçan, Şevket Çapkınoğlu, Selçuk Kılıç, Talha Bora Öge, Ahmet Uçar, Özgür Akdemir, Gözde Gürkan ve Hande Kaptan, ödül alan isimler arasında yer aldı

Yurthaber 19-09-20 12:55