Çığlık Haberleri

Evde yaptığı genital ağdanın sonuçlarını çığlık atarak paylaştı! Sakın bunu yapmayın

Ağda yapmak kadınlar için oldukça acı verici olabiliyor. Ülkemizde istenmeyen tüylerden kurtulmak için en çok kullanılan yöntem olan ağda, yurt dışında son dönemlerde daha popüler hale geldi. Birçok kadın ağda yaparken yaşadığı problemleri TikTok hesaplarından paylaşmaya başladı. Bir kadın genital bölgesine yaptığı ağda sırasında yaşadıklarını çığlık atarak paylaştı.

Kadin 10-04-2023 11:21

Çığlıklar mahalleyi ayağa kaldırdı, gerçek sonradan ortaya çıktı

İstanbul Fatih'te, geçtiğimiz pazar gecesi bir grup Afrikalının çığlıkları mahalleyi inletti. Olayın aslını bilmeyen vatandaşlar tedirgin olurken, çığlıkların altından kupa çıktı. Senegal'in, Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyon olmasına sevinen bir grup Afrikalı, mahallede kısa süreli paniğe neden oldu.

Haber 08-02-2022 11:56

Efsane korku serisi Çığlık filminin altıncı halkası geliyor! Hazırlıklar başladı

Korku sineması denildiğinde pek çok kişinin aklına gelen Çığlık filmi ilk olarak 1996 yılında sinema seyircisiyle buluşmuştu. İlerleyen yıllarda seri devam eden filmleriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren serinin beşinci filminin sonrasında yaratıcı ekibi yeni yapım için hazırlıklara başladığını açıkladı.

Trend 05-02-2022 12:26

Kült korku serisinin devam filmi geliyor! Çığlık 5 filminin fragmanı yayınlandı

Merakla beklenen kült korku serisi Çığlık (Scream) devam filmi ile seyircisini selamlamaya hazırlanıyor. 2022 yılında vizyona girmesi beklenen Çığlık 5 (Scream 5) filminin fragmanı yayınlandı.

Trend 12-10-2021 17:32

Çığlık

Çığlık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çığlık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ormanlık alandan gelen kadın çığlıkları ekipleri harekete geçirdi

Adıyaman Karadağ Ormanlık alan içerisinden kadın çığlık seslerinin geldiği ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi.

Haber 29-08-2021 14:52

Yardım çığlıklarına çevredekiler yetişti! Kurtarma anı kamerada

Zonguldak’ta bir vatandaş yüzmek için girdiği denizde dev dalgalar arasında kaldı. "İmdat, yardım edin" çığlıkları atan talihsiz adamın imdadına çevredekiler yetişti. O anlar ise kameraya yansıdı.

Haber 07-08-2021 20:26

Neden eğlenirken çığlık atarız?

Lunapark trenlerinden gelen çığlıklar bizi hem korkutur hem de heyecanlandırır. Peki çığlık atmak binlerce yıl önce atalarımızın hayatta kalmasına nasıl yardımcı oldu?

Haber 28-05-2021 05:03