Ciglik Atan Mumya Haberleri

İstifa mı geliyor? Fenerbahçeli taraftarlar İsmail Kartal'ın takımdan ayrılmasını istiyor!

Avrupa'da havlu atan Fenerbahçe'nin Sivasspor maçından da beraberlikle ayrılmasının ardından taraftarlar takıma yüklendi. Art arda alınan başarısız sonuçların faturasını İsmail Kartal'a yıkan sarı-lacivertliler, tecrübeli çalıştırıcının sezon sonunda istifa etmesini istiyor.

Spor 2024-04-23 09:27:46

Fenerbahçe'ye gol atan eski Trabzonsporlu futbolcudan flaş yorum! ''Bize her yer Trabzon! Bunun adı intikam''

Sivasspor'da Fenerbahçe'ye gol atan Koita'dan maç sonunda ilginç açıklamalar geldi. Sarı-lacivertlilere gol attıktan sonra yaptığı sevinç hakkında konuşan Koita, Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı.

Spor 2024-04-23 08:56:23

Antalyaspor'a Sergen Yalçın'dan şok karar! Adım adım Beşiktaş'a geri dönüyor...

Sezon başında Antalyaspor'a imza atan Sergen Yalçın konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Beşiktaş'ın ilgilendiği konuşulan tecrübeli çalıştırıcın Antalyaspor'un sözleşme uzatma teklifini reddettiği öğrenildi.

Spor 2024-04-23 08:42:21

Dev balığı yakalayınca sevinçten deliye döndüler! Kocaman, bu canavar

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde göle olta atan ve 1 metrelik turna balığı yakalayan balıkçılar, sevinçten ne yapacaklarını şaşırdı. Yakaladıkları balığı savaş gemilerindeki torpidoya benzeten balıkçılar, sevinç anlarını saniye saniye kayda aldı.

Trend 2024-04-22 19:10:03

Dakikalarca drift atmıştı, cezası çok ağır oldu!

Bursa'da gece yarısı aracıyla dakikalarca drift atan sürücüye 38 bin 672 lira ceza kesildi ve ehliyetine 2 ay süre ile el konuldu.

Haber 22-04-24 12:02

Sosyal medya fenomeni Francia James, kalabalık caddede fotoğraf çekimi yapınca gündem oldu! Bir gören bir daha baktı

Francia James, sosyal medyadan sıklıkla yaptığı cesur paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine sahip. Sosyal medyadan birbirinden ilginç paylaşımlara imza atan James bu kez hayranlarını sokakta şaşırttı. Kalabalık bir sokağın ortasında çekim yapan fenomen ismi görenler bir daha baktı.

Trend 17-04-24 11:45

Bakırköy'de takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı

Bakırköy'de, otomobilin takla atması sonucu yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 17-04-24 08:13

Siyasete yeni soluk katan iddiaya kapıyı açık bıraktı! Yeniden Refah ile birleşiyorlar mı? Bayram ziyaretinde bir araya gelmişlerdi

Yerel seçimlerle birlikte gündeme gelen bomba bir iddia, son açıklamayla birlikte yeniden konuşulmaya başladı. Seçimde önemli bir çıkışa imza atan Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisi'nin birleşeceği öne sürüldü. İki parti arasındaki bayram ziyareti dikkat çekerken Saadet Partili isim iddiaya kapıyı açık bıraktı.

Haber 12-04-24 12:17

Suudi Arabistan'da skandalın böylesi! Mağlubiyetin ardından futbolcusunu kırbaçladı!

Al Ittihad'dan Hamdallah, Süper Kupa finali bitiminde kırbaçla saldırıya uğradı. Yaşanan mağlubiyetin ardından sinirlerin gerildiği maçta fatura takımının tek golünü atan Hamdallah'a kesildi. Kesildi ama böylesi de yeşil sahalarda daha önce görülmedi...

Spor 11-04-24 23:35

Rihanna'dan iddialı pozlar! Göğüs estetiği itirafı

Dergi için iddialı pozlara imza atan Rihanna samimi açıklamalarıyla da dikkat çekti. Eski göğüslerini geri istediğini söyleyen 2 çocuk annesi karın gerdirme ameliyatını ise sıcak bakmadığını itiraf etti.

Magazin 10-04-24 09:07

Nuri Alço apar topar hastaneye kaldırıldı! Nuri Alço'nun eşi açıkladı: Beynine pıhtı atması sonucu...

Kadir İnanır'dan sonra Nuri Alço'dan gelen haber de herkesi üzdü. Yeşilçam'ın efsanesi Nuri Alço apar topar hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı atan Nuri Alço'nun eşi sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Nuri Alço'ya ne oldu, sağlığı nasıl? İşte merak edilen detaylar...

Magazin 07-04-24 08:13

Erbakan'dan seçimi kazanan YRP'li başkanlara ilk talimat! Belediyelerin girişlerine hadis asıldı

31 Mart'taki yerel seçimlerde büyük bir çıkışa imza atan ve yüzde 6,19 oyla CHP ile AK Parti'nin ardından üçüncü parti olan Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) kazandığı belediyelerle ilgili Genel Başkan Fatih Erbakan'dan ilk talimat geldi. Erbakan'ın kazanılan belediyelerin girişlerine, Hz. Muhammed’in “Rüşvet alan da veren de mel’undur” hadisinin asılmasını istediği belirtilirken, Çumra ve Dulkadiroğlu belediyelerinden gelen fotoğraf kareleri gündem oldu.

Haber 06-04-24 12:01

Görenler duruma anlam veremedi! Tanımadığı bir kişiye metroda yumruk attı... O anları sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü tartışmaya neden oldu. Metroda hiç tanımadığı bir kadına yumruk atan bir kişi o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaştı. Metroda bulunan diğer yolcular duruma anlam veremezken görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 06-04-24 07:50

Bir anda kendini sahneye atıp dans etti! Neslihan Atagül'ün performansı sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdi de dansı ile gündem oldu. Kendini bir anda sahneye atan ünlü ismin ilginç performansına yorum yağdı.

Magazin 06-04-24 07:32

Evcil hayvanına takan da var, valizinin içine atan da... Airtag nedir, ne işe yarar?

Airtagler sayesinde artık kaybolan eşyalar sorun olmaktan çıkıyor. "Airtag nedir?", "airtag ne işe yarar?, "airtag nasıl çalışır?" gibi soruların yanıtlarını merak ediyorsanız sizin için bu içeriğimizde hepsinin yanıtı var. Üstelik iki teknoloji devi Apple ve Samsung'un airtag modellerini, aksesuarlarını da sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 05-04-24 06:14

Van'da YSK'nin kararı sonrası güvenlik güçlerine taş atanlara polis müdahale etti

Van'da Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), kesin olmayan sonuçlara göre Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden (DEM Parti) Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkındaki kararının ardından, yasağa rağmen şehir merkezinde toplanan ve güvenlik güçlerine taş atan gruba polis müdahale etti.

Yurthaber 04-04-24 07:29

İki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Adıyaman’da, otomobille çarpıştıktan sonra takla atan aracın içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 02-04-24 15:57

Adana'da kaldırıma çarpan motosikletteki 2 kişi öldü

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde kaldırıma çarparak takla atan motosikletteki 2 kişi yaşamını yitirdi.

Yurthaber 02-04-24 07:57

Yangında mahsur kalan babası için attığı çığlıklar yürek dağladı

İzmir'in Bornova ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında, 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi dumandan etkilendi. Yangında alevler arasında kalan babası için çığlık atan kadının feryatları yürek dağladı.

Haber 01-04-24 09:43

Havalimanında izdiham yaşandı! Can Yaman'ın karşılaması sosyal medyada gündem oldu

Türkiye'yi terk ederek İtalya'ya yerleşen Can Yaman hem yaşamını hem de kariyerini yurt dışında devam ettiriyor. Ülkemize her geldiğinde ayrı bir olaya imza atan ünlü oyuncu son olarak gazetecilerle tartışmıştı. Can Yaman şimdi de Brezilya'ya gitti. Yaman hayranları tarafından havalimanında yoğun ilgiyle karşılandı.

Magazin 30-03-24 12:56

Fenerbahçe Beko kazandı, Nigel Hayes-Davis rekor kırdı

Nigel Hayes Davis, 50 sayıya ulaşarak Shane Larkin'in 49 sayılık rekorunu kırdı ve Euroleague'de bir maçta en çok sayı atan oyuncu oldu.

Spor 29-03-24 23:01

6-1'lik Avusturya mağlubiyeti sonrası spor yazarlarından millilere çok sert sözler! Atan da yok tutan da yok

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını yaptığı özel maçlarla sürdüren A Milli Takım, son oynadığı Avusturya mücadelesinden 6-1'lik mağlubiyetle ayrılırken bu durum herkesi çok üzmüştü. Spor yazarları oynanan mücadeleyi değerlendirirken Ay-yıldızlılar için sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 08:46

Çiftçiler Brüksel'i savaş alanına çevirdi! Polise gübre sıkıp sis bombaları attılar

Belçika'da çiftçiler, Avrupa Birliği’nin (AB) tarım politikalarına karşı bir kez daha traktörleriyle Avrupa Birliği'nin de başketi olan Brüksel'e gelerek AB binalarının bulunduğu caddeleri trafiğe kapattı. Sis bombaları atan çiftçilerin polise hayvan gübresi sıkıp yumurta fırlatmasıyla ortalık savaş alanına döndü.

Haber 26-03-24 19:15

Poşet içinde havluya sarılı halde bulunmuştu! Yeni doğan çocuğunu sokağa atan anneye istenen ceza belli oldu

Diyarbakır'da Şubat ayında yaşanan olay akıllara durgunluk vererek vicdanları yaralmıştı. Yeni doğmuş bir bebek metruk binaya atılmış çevredekilerin dikkati sayesinde bulunmuştu. Poşet içinde bulunan talihsiz bebeğin annesi kamera kayıtları incelenerek bulundu ve gözaltına alınarak tutuklandı. İşte o vicdansız anne için istenen ceza belli oldu.

Haber 25-03-24 13:01

Aracın motoru yerinden fırladı! Kocaeli'de feci kaza, gişelere çarpıp takla attı

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde gişelere çarptıktan sonra takla atan ve motoru yerinden fırlayan otomobilin sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 24-03-24 23:05

Gönül Yazar'ın ayağına pıhtı attı! Vasiyet açıklaması geldi: Kızım çok mirasa kondu

"Taş Bebek" lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Gönül Yazar'ın hastaneye kaldırıldı. Ayağına pıhtı atan Yazar yalnız başına olduğu evinden hastaneye götürüldü. Gönül Yazar hastalık haberlerinden sonra evini nereye bağışladığını açıkladı.

Magazin 24-03-24 07:47

Şişli trafiğinde korna kavgası! Polisin yanında araca yumruk attı! O anlar kask kamerasına yansıdı

Şişli’de bir otomobil sürücüsü, trafikte kendisine korna çalan sürücüye tepki gösterdi. Trafik polisinin yanında diğer araca yumruk atan kişi güçlükle durdurulabildi. Yaşanan olay, yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.

Haber 22-03-24 00:19

Karaman’da ortaokul öğrencileri Gazze için tek yürek oldu

Karaman’da İsrail’in saldırısı altındaki Gazze için duyarlı bir davranışa imza atan ortaokul öğrencileri öğretmenleriyle birlikte okulda yardım kampanyası düzenleyip, kumbaralarında biriktirdikleri paraları Gazze’ye ulaştırılması için Kızılay’a teslim etti.

Yurthaber 21-03-24 12:36

İzmir’de 5 kişinin öldüğü ‘makas’ faciasında 22,5 yıla kadar hapis istemi

İzmir’in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracıyla makas atan Yusuf İslam Koçak’ın (19) neden olduğu, 4’ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin iddianame hazırlandı.

Yurthaber 19-03-24 14:51

İsmail Kartal'a yabancı madde atan, Livakovic'e yumruk atanlar da aralarında! Olaylı Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası gözaltına alındılar

Trabzonsporlu taraftarlar, maç sonrası sahaya girerek sevinen Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu durum hakkında açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya sabah saatlerinde maçtaki olaylarla ilgili toplam 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Gözaltına alınanlar arasında İsmail Kartal'a yabancı madde atan, Livakovic'e yumruk atan ve sahaya giren diğer bazı taraftarlar da var.

Spor 18-03-24 10:49

Kerem Demirbay'ın Kasımpaşa maçında şık gol atan Mertens sorusuna verdiği yanıt olay oldu!

Galatasaray zorlu Kasımpaşa engelini 4-3 ile geçerken Sarı-Kırmızılılar'ın ilk golü Dries Mertens'in şık vuruşuyla gelmişti. Karşılaşmanın ardından konuşan Kerem Demirbay bu gole dair gelen soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 17-03-24 19:01

Emre Belözoğlu ve Çağdaş Atan'dan maç sonunda isyan! ''Sözlerimi dikkatli seçmek istiyorum ama...''

Trendyol Süper Lig'de RAMS Başakşehir'i 2-1 yenerek galibiyet hasretine son verdi. Karşılaşması sonrası iki takımın hocaları Emre Belözoğlu ve Çağdaş Atan, saha zeminine isyan etti.

Spor 16-03-24 18:57

Arda Güler, İspanya'da manşetleri süsledi!

Real Madrid formasıyla geçen hafta ilk golünü atan Arda Güler, İspanya'da gündem oldu. Geleceğin en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen genç ismin fotoğrafı manşetleri süsledi.

Spor 15-03-24 10:02

Rus güzel Arda'nın golünü saatler önce bilmiş! Paylaşımıyla şaşkınlık yarattı: İlk golü olacak!

Real Madrid formasıyla geçtiğimiz günlerde oynanan 4-0'lık Celta Vigo maçında ilk golünü atan Arda Güler adından söz ettirirken Rus güzel Svetlana Alekseeva'nın karşılaşmadan saatler önce genç yıldızın gol atacağına dair bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 14-03-24 17:44

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer rol arkadaşıymış...

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce aynı dizide rol alan abla kardeş aynı sahneleri paylaşmış. Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kimmiş...

Magazin 13-03-24 23:14

Düğününe bile katılmamıştı... Murat Cemcir Ahmet Kural'ı engelledi mi? Şaşırtan sözler

Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler, Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi gibi yapımlara birlikte imzasını atan, kariyerlerini birlikte yürüten Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in aralarının açık olduğu bir süredir gündemdeydi. Ahmet Kural'ın düğününe bile katılmayan Murat Cemcir'den çarpıcı açıklamalar geldi.

Magazin 13-03-24 12:44

İspanya'da gündem Arda Güler! ''Pek çok kişi anlam veremiyor''

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 28. haftasında dün Celta Vigo'yu 4-0 yendikleri maçta Real Madrid formasıyla ilk golünü atan Arda Güler, "İnanılmazdı." yorumunda bulundu.

Spor 11-03-24 14:22

Çirkin yorumlar yıldırmadı! Florence Pugh Oscar partisinde dikkat çekti

Vanity Fair Oscar partisinde Florence Pugh yine adından söz ettirdi. Son dönemde iddialı seçimlere imza atan güzel isim kırmızı halıda boy gösterdi. Oyuncu kendisine yapılan çirkin yorumlara yanıt vermişti.

Magazin 11-03-24 12:08

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i öve öve bitiremedi!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Celta Vigo'ya karşı alınan 4-0'lık galibiyette takımın son golünü atan Arda Güler'in büyük bir yetenek olduğunu ve Real Madrid'de çok büyük bir geleceğin onu beklediğini söyledi.

Spor 11-03-24 08:41

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı! Rakip kaleciyi çalımlayarak muazzam bir şekilde bitirdi...

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo karşısında attı. Maçın 90. dakikasında oyuna giren Arda Güler, uzatmalar oynanırken muazzam bir gol atarak skoru 4-0'a getirdi. Ancelotti'nin mücadelenin son anlarında şans verdiği milli oyuncu bu şansı muazzam bir şekilde kullanarak Real Madrid taraftarlarını sevince boğdu. Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga tarihinde gol atan ilk 2005 ve sonrası doğumlu oyuncu oldu.

Spor 10-03-24 22:30

Wanda Nara, Torreira'nın 'ilk gol dansı'nı paylaştı! Futbolcunun dansı gündem oldu

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Galatasaray-Çaykur Rizespor maçında ilk golünü atan Lucas Torreira, yaptığı gol dansıyla gündem oldu. Ünlü futbolcunun dansını ise Wanda Nara sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 09-03-24 16:59

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için sürpriz iddia!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kadrosu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde hakkında sürpriz bir iddia ortaya atan Dilmen, iki oyuncunun 50 milyon euro edeceğini söyledi.

Spor 08-03-24 16:30

Sosyal medyada gündem yaratan sözler! Kendi isteğiyle çocuk sahibi olmadığını söyledi... Hayattaki tek derdim alışveriş yapmak

TikTok'ta 'iamstephanienoble' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Stephanie Noble isimli bir kadın çocuk sahibi olmak istememesinin nedenlerini anlatınca bir anda sosyal medyada gündem oldu. Sürekli olarak ağlayan ve çığlık atan bir çocukla uğraşmak istemediğini dile getiren Noble, "Anne olmak çok güzel. Ancak her kadının bunu yapması gerekmiyor" dedi.

Trend 07-03-24 08:28

Mehmet Ali Erbil sevgilisiyle eğlencede! Kendinden geçip havaya paraları saçtı

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'la magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü komedyen Nişantaşı'nda bir mekanda sevgilisi Gülseren Ceylan ve arkadaşlarıyla eğlendi. Göbek atan Erbil, bir ara havaya para attı. Daha sonra bir arkadaşı Erbil'in alnına para yapıştırdı.

Magazin 06-03-24 14:23

Alperen Şengün NBA'da parladı! Rekorlar peş peşe geldi: 45 sayılık tarihi performansla Mehmet Okur'u geride bıraktı

Milli basketbolcu Alperen Şengün, Houston Rockets'ın San Antonio Spurs'ü 114-101 yendiği karşılaşmada tarihi bir performansa imza attı. Şengün maçı 45 sayı, 16 ribaunt, 3 asist, 5 top çalma ve 1 blokluk performansla tamamladı. Şengün attığı 45 sayı ile NBA'de en çok sayı atan Türk basketbolcu ünvanını eline geçirdi. Önceki Rekor 43 sayı ile Mehmet Okur'a aitti.

Spor 06-03-24 08:18

Nevşehir’de feci kaza: 3 ölü, 6 yaralı

Nevşehir’de takla atan otomobilden kopan parçalar iki aracın çarpışmasına yol açtı.

Yurthaber 04-03-24 08:37

Alanya'da feci kaza! Takla atan otomobil karşı şeritteki araçlara çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde takla atan otomobil karşı şeride geçerek iki araca çarptı. Kazada otomobilde bulunan Oğuzhan Y. (22) ve Buse K. (19) hayatını kaybetti, diğer araçlarda bulunan 3 kişi ise yaralandı.

Haber 03-03-24 22:34

Galatasaray'dan bir dev satış daha geliyor! Sacha Boey'un ardından yeni rekor...

Galatasaray ara transfer döneminde Sacha Boey'u Bayern Münih'e 30 milyon euro karşılığında göndermişti. Tarihi rekor anlaşmasına imza atan sarı-kırmızılılardan sürpriz bir hamle daha gelebilir.

Spor 02-03-24 17:36

'Kızıma nasıl çıplak fotoğraf atarsın' Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşırtmadı: Yine onlarca mağdur var

Her gün çıkan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Sahte kadın profiliyle erkeklere çıplak fotoğraf atan dolandırıcılar erkeklerden çıplak fotoğraflar istedi. Sonra da başka bir numaradan ulaşıp, 'Sen benim kız kardeşime, kızıma nasıl böyle atarsın' diyerek tehdit etti. En son kendini avukat olarak tanıtan dolandırıcılar bunun karşılığında para istedi. Gerçek avukat isimleri kullanan dolandırıcılar olaydan habersiz başka avukatları da zor durumda bıraktı.

Haber 02-03-24 09:35