Cihangir Haberleri

Sen kurban olasın o bayrağa İstanbul'da Türk bayrağını indirme tartışması! O şahıs ifadesinde bakın ne demiş

Cihangir’de bir şahıs girdiği sokakta direkte gördüğü Türk bayrağını indirdi. Bir süre sonra tekrar bayrağı göndere çekti. Bu sırada olayı seyreden İran vatandaşı bir mahalle sakini, şahsın bayrağı indirmeye çalıştığını düşünerek tepki gösterdi. Şahıs, gözaltına alındı. Ambulans şoförü olduğu öğrenilen şahsın, ifadesinde, bayrağın katlanmasından rahatsız olduğu için düzeltmek amacıyla bayrağı indirdiğini ve tekrar geri çektiğini söylediği ortaya çıktı.

Haber 14-01-2024 12:59

Cihangir'de kapkaççılar genç kıza kabusu yaşattı! Korku dolu anlar kamerada

Cihangir’de yolda yürüyen dövme sanatçısı Hilal Serra T.'yi araçla takip eden iki şahıs çantasını kapkaç yaptı. Çantasını bırakmak istemeyen genç kız önce yere savruldu ardından da çantanın askısıyla aracın peşinden koştu. Kapkaç anı kameralara yansırken, polis tarafından 34 ayrı güvenlik kamerası izlenerek yakalanan iki şahıs tutuklandı. Şahısların arkadaşına araç kiralatıp kapkaç yapmaya gittikleri belirlendi. İşte detaylar...

Haber 23-11-2023 09:59

Cihangir'de kan donduran vahşet! Kardeşinin boğazını kesip, kendini pencereden attı

Cihangir’de yaşayan Can C. (64), evine gelen kız kardeşi Rebia Gül Arı'yı (59) çıkan tartışmada meyve bıçağıyla boğazından 20 kez bıçaklayarak öldürdü. Can C. daha sonra kendini 3. kattaki evinin penceresinden aşağıya attı. Ağır yaralanan Can C. hastaneye kaldırılırken, cinayet ise polisin Can C.'nin intiharı sonrası inceleme için eve girmesiyle ortaya çıktı. Öte yandan, Can C.’nin Kanada’da ve Türkiye’de onlarca gayrimenkule sahip olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 07-09-2023 10:20

Cihangir'de Speed Dating (hızlı flört) buluşması! 4 dakikada bir erkekler yer değiştiriyordu, zabıta o kafeyi kapattı

İstanbul Cihangir'de bir kafede Speed Dating (hızlı flört) buluşması iddiası olay oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler gündem yaratırken, söz konusu kafenin bugün zabıta ekipleri tarafından kapatıldığı görüldü.

Haber 25-07-2023 15:05

Cihangir

Cihangir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cihangir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Metruk binanın üstünde korkutan otopark! 'Burası çökse ne olacak?'

Beyoğlu Cihangir Caddesi'ndeki metruk binanın üst katı otopark oldu. Mahalleli, üzerine birden fazla otomobil park edilen terk edilmiş binanın çökmesinden korkuyor. Mahallede yaşayan Zafer Çelikol, "2-3 gün önce Karaköy'de bir bina çöktü. Burası da çökse ne olacak? Belediye yetkilileri gelip ‘Buraya park edemezsiniz’ diyemez mi?" dedi. Otoparkı işlettiği iddia edilen kişi ise, "O bina dolgu, 3 senedir araç park ediyoruz. Otopark ve oto yıkama alanı. Tehlikeli görünüyor ama değil" diye konuştu.

Haber 23-04-2023 11:15

Beyoğlu'nda izinsiz gösteri düzenleyen gruptan bazı kişiler gözaltına alındı

Beyoğlu'nda izinsiz gösteri düzenleyen ve polis barikatına saldıran gruptan bazı kişiler gözaltına alındı.

Yurthaber 09-03-2023 08:22

Son dakika: Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Ezgi Yavuz ile evlendi! Sosyal medya bunu konuşuyor

Son dakika haberine göre, ünlü futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Ezgi Yavuz ile dünya evine girdi. Erman Toroğlu'nun evliliği konusu sosyal medyada günün en çok konuşulan olayı oldu.

Magazin 01-01-2022 21:02

Erman Toroğlu çapkınlık turunda! Yakalanınca elini bıraktı

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu (72), önceki akşam Cihangir sokaklarında kendisinden yaşça küçük bir kadın arkadaşıyla el ele yürürken görüntülendi.

Magazin 08-09-2021 11:24

Şevval Sam: Bu dünyaya çalışmaya gelmişim

Dün akşam Cihangir'de objektiflere takılan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, bir film çekimi için Antalya'ya gittiğini söyledi. Yoğun bir çalışma programının olduğunu belirten Sam, "Ben bu dünyaya çalışmaya gelmişim" ifadelerini kullandı.

Magazin 26-06-2021 15:49

Zor durumdayım demişti... Oryantal Didem Kınalı aracını satışa çıkardı

Oryantal Didem Kınalı, ekonomik zorluklarla mücadele ediyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını nedeniyle işsiz kaldığını ve dans okulunu kapattığını söyleyen Oryantal Didem, borçlarını kapatmak için lüks cipini 485 bin TL'ye satışa çıkardı.

Magazin 01-06-2021 07:24

İstanbul’un göbeğinde pes dedirten görüntüler! Boğaz manzaralı otelde basıldılar

İstanbul Cihangir’de koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak yasağa rağmen kafeterya olarak faaliyet gösteren bir otelin teras katına Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Maske bile takmayan kişilerin nargile ve sigara kullandığı anlar kameralara yansırken, işletme sahibine ve içeridekilere idari para cezası uygulandı.

Haber 26-05-2021 09:53

Sakatlanan Onur Ünlü ameliyat olmuş

Yaklaşık altı ay önce halı saha maçında sakatlanan ve kasını yırtan yönetmen Onur Ünlü, Cihangir'de görüntülendi

Magazin 21-05-2021 11:26

Cihangir'de kadını taciz eden şüphelinin 41 yıla kadar hapsi istendi

Cihangir Sanatkarlar Parkı'nda yabancı uyruklu kadını taciz ederek bıçakla korkutmaya çalıştığı iddiasıyla tutuklanan Berzan E.Ç. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Berzan E.Ç. hakkında üç suçtan toplam 41 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Haber 19-05-2021 16:27

Cihangir'deki taciz şüphelisi tutuklandı

Cihangir'deki taciz şüphelisi tutuklanma talebiyle çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza hakimliğince "Cinsel saldırı", "Silahla tehdit" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı.

Haber 12-04-2021 18:29

Genç kadına güpegündüz dehşeti yaşatmıştı! 'Cihangir Sapığı'nın ifadesi ortaya çıktı!

Cihangir'de bir kadına tacizde bulunurken güvenlik kamerasına yansıyan Berzan E.Ç'nin(19), polisteki sorgusunda 7 yıl önce cinsel istismara uğradığını söylediği öğrenildi.

Haber 12-04-2021 12:42

Cihangir'de motosikletli kuryenin ölümden döndüğü anlar kamerada

Cihangir’de sipariş götüren motosikletli kuryeye, sokak arasında süratli bir şekilde giden kapalı kasa minibüs çarptı. Olay anı kameralara yansırken, frene bile basmadan kaçan sürücü kayıplara karıştı. Polis sürücüyü yakalamak için çalışma başlatırken olayla ilgili konuşan kurye Hüseyin Kıraslan, “Birden vurunca zaten ben neye uğradığımı şaşırdım. Biraz hızlı gitmiş olsam, beni paramparça ederdi, ölebilirdim” dedi.

Haber 12-04-2021 10:48

İstanbul'da kan donduran taciz! Görüntüler infial yarattı

Cihangir'de bir kadının uğradığı taciz ve saldırının görüntüleri sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılarak, tepki aldı. Polis, görüntülerden tespit ettiği saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

Haber 11-04-2021 17:18

Cihangir'de görüntülenen Fırat Çelik: Turistim, bana yasak yok!

Sokağa çıkma yasağının olduğu Pazar günü Cihangir'de bir kafede görüntülenen Fırat Çelik, turist sayıldığı için yasaktan muaf olduğunu söyledi.

Magazin 30-03-2021 12:28