Cihangir Ulusoy Haberleri

Özge Ulusoy isyan etti: Pişmanlık ve vicdansızlık sıfır

Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, geçtiğimiz yıllarda Ankara'da karşıdan karşıya geçerken Elif Nasır'ın çarpması sonucu hayata gözlerini yummuştu. Nasır, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Babasının mezarını ziyaret eden Ulusoy, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Magazin 2024-04-09 09:51:16

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ küstü mü? Çocuğu oldu o yüzden...

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yakın dost olduğu biliniyordu. İkilinin aralarının açıldığına yönelik iddialara Ulusoy yanıt verdi. Ulusoy, Tatlıtuğ ile aralarında küslük olmadığını belirtti.

Magazin 2024-04-07 10:45:42

5 ülkeden öğrenci ve öğretmenler Çeşme’de ağırlandı

Çeşme Ulusoy Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin erasmus programı kapsamında, 5 ülkeden İzmir Çeşme’ye gelen lise öğrencileriyle öğretmenleri kentte ağırlandı.

Yurthaber 2024-03-06 14:52:29

'Cihangir bunu konuşuyor' diyerek açıkladı! Fırat Tanış öpüşme sahnelerinden sonra İklim Tamkan'a para veriyormuş

Piyanist ve besteci İklim Tamkan eski sevgilisi Fırat Tanış'ı ‘psikolojik şiddet’, ‘tehdit’ ve ‘ısrarlı takip’ ile suçlamıştı. Söylemezsem Olmaz yayınında ortaya atılan iddia ağızları açık bıraktı. İddiaya göre ilişki sırasında Fırat Tanış öpüşme sahnelerinden aldığı parayı sevgilisine veriyormuş. İşte sebebi...

Magazin 2024-03-04 13:46:52

Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti Gaddar dizisinde işlendi! O sahne sosyal medyayı salladı

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Gaddar dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide, Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti konusu işlendi. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 24-02-24 08:02

Adını Feriha Koydum'un Hande'si Ceyda Ateş kızı Talia'yı paylaştı! Görenler aynı şeyi söyledi

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği 'Hande' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ceyda Ateş uzun zamandır Miami'de yaşıyor. Buğra Toplusoy ile mutlu bir evliliği olan ünlü ismin kızı Talia büyüdü. Ceyda Ateş kızını gören herkes aynı şeyi söyledi.

Magazin 20-02-24 13:07

FOX'un adı Now olarak değişti! Tanıtım çekimlerinde Çağatay Ulusoy krizi çıktı! Yapım şirketi araya girdi ama...

İsim hakkı süresinin sonuna geldiği için adını NOW olarak değiştiren Fox TV'nin yeni tanıtımı büyük ses getirdi. Kanalda Sümeyye Aydoğan ile başrolünü paylaştığı Gaddar dizisi olan Çağatay Ulusoy tanıtım çekimlerine katılmadı. Ulusoy krizi için yapım şirketi de araya girdi ama kimse ünlü ismi ikna edemedi. Çağatay Ulusoy çekimlerde yer almamasının sebebi bakın neymiş.

Magazin 13-02-24 10:18

Gaddar’ın Aydan’ı Sümeyye Aydoğan’ın ağlama sahnesi sosyal medyanın diline düştü! 'En kötü performans'

Şimdilerde Çağatay Ulusoy ile başrolünü paylaştığı Gaddar dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Sümeyye Aydoğan oyunculuğuyla eleştirilerin hedefi oldu. Aydoğan dizisinin son bölümündeki ağlama sahnesiyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 10-02-24 13:19

Alper Gezeravcı geldi, Tuva Cihangir Atasever gidiyor! İkinci uzay misyonu için tarih verildi

Türkiye Uzay Ajansı (TUA) Başkanı Yusuf Kıraç, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) Dünya'ya iniş yolculuğunu değerlendirdi. Gezeravcı'nın ilk tedavilerin ardından Türkiye'ye dönmesini planladıklarını anlattı. Kıraç ayrıca Türkiye'nin ikinci uzay misyonu için ise tarih verdi. Alper Gezeravcı'dan sonra Tuva Cihangir Atasever'in de uzaya gitmesi planlanıyor.

Haber 10-02-24 11:26

Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor! Bakın hangi oyuncu başrolde

Türk Halk Müziği ve arabesk sanatçısı Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor. Sanatçının hayatını canlandıracak ismin ise oyuncu Cihangir Ceyhan olduğu iddia edildi.

Magazin 05-02-24 09:09

Laz Ziya'nın kızı Meral rolündeydi... Müge Ulusoy'dan Kurtlar Vadisi itirafı

Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı olan Meral karakterine hayat veren oyuncu Müge Ulusoy adeta yıllara meydan okuyor. Takipçilerinden gelen mesajları paylaşan Ulusoy Kurtlar Vadisi yanıtıyla dikkat çekti.

Magazin 05-02-24 06:59

Son hali olay olmuştu! Çağatay Ulusoy beyaz atletiyle poz verdi

Şimdilerde Netflix'in heyecanla beklenen dizisi Kübra'da hayat verdiği 'Gökhan Şahinoğlu' karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Çağatay Ulusoy son haliyle çok konuşulmuştu. Daha önce 'saçı sakalı birbirine karıştı' denilen Ulusoy yeni dizisinin galasında adından söz ettirmişti. Ulusoy şimdi de beyaz atletli pozuyla gündem oldu.

Magazin 19-01-24 15:15

Kilo aldı, saç sakal karıştı denmişti! Çağatay Ulusoy'a Kübra galasında bir bakan bir daha baktı

Netflix dizisi "Kübra" sonunda seyircisiyle buluşuyor. Başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, sık sık aldığı kilolarla gündeme geliyordu ve "Çöktü" yorumlarına maruz kalıyordu. Yakışıklı oyuncuya galada bir bakan bir daha baktı.

Magazin 18-01-24 10:07

Heyecanla bekleniyordu! Çağatay Ulusoy'lu Gaddar'ın ilk afişi yayınlandı

Ay Yapım’ın heyecanla beklenen başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı buluşturan dizisi Gaddar'ın ilk afişi yayınlandı. Çok yakında ekranlara gelecek dizi ilk tanıtımıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 30-12-23 08:44

Şaşırtan hamle! Çağatay Ulusoy eski sevgilisini takibe aldı! Akıllara Barışıyorlar mı? sorusu geldi

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un sosyal medyadaki hamlesi şaşırttı. Ulusoy, 7 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Duygu Sarışın'ı Instagram hesabında yeniden takibe aldı. Bu gelişmenin ardından akıllara "Küllenen aşk yeniden alevleniyor mu?" sorusu geldi.

Magazin 25-12-23 21:38

Ece Sükan derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Transparan tarzı olay oldu

Son olarak başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan önceki akşam düzenlenen GQ Türkiye 2023 'Men of The Year' gecesinde tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı transparan bir elbise diyen Sükan derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 20-12-23 17:19

Kuş Uçuşu'nun güzeli Şifanur Gül sütyen ceket tarzıyla galaya damga vurdu! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Netflix'te yayınlanan Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Terzi dizisinde hayat verdiği 'Esvet' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Şifanur Gül dün akşam rol aldığı Kuş Uçuşu dizisinin galasına katıldı. Sütyen ceket kombiniyle çok beğenilen ünlü isim takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-12-23 13:07

Gaddar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak? Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'lı Gaddar'dan ilk tanıtım!

Gaddar konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Gaddar dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönen Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'ı buluşturan dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih araştırılmaya başladı. Peki, Gaddar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak?

Magazin 13-12-23 00:03

Saçı sakalı birbirine karışmıştı! Çağatay Ulusoy'un son hali sosyal medyada gündem oldu

Son dönemlerde internet dizi ve filmlerinde başarısıyla adından söz ettiren Çağatay Ulusoy ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Fox Tv'de yayınlanacak olan Gaddar dizisi için hazırlıklara devam eden Ulusoy yeni imajıyla sosyal medyayı salladı. Son olarak saçı ve sakalını uzatan ünlü ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 11-12-23 17:32

Berrak Tüzünataç yine çok cesur! İddialı pozlarını peş peşe paylaştı

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç son olarak Terzi dizisinde hayat verdiği Cemre karakteriyle adından söz ettirdi. Çağatay Ulusoy ile sevişme sahneleri uzun süre konuşulan Tüzünataç yine iddialı pozlarıyla gündem oldu. Ünlü ismin cesur pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-11-23 10:35

Terzi'nin yıldızı Suzi'si Ece Sükan Avusturya pozlarıyla olay oldu! Cesur tarzına yorum yağdı

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de hayat verdiği Suzi karakteriyle büyük beğeni toplayan Ece Sükan, Avusturya pozlarıyla sosyal medyayı salladı. 46 yaşındaki güzel oyuncunun cesur tarzına yorum yağdı.

Magazin 14-11-23 13:49

Özge Ulusoy imaj tazeledi! Son haline beğeni yağdı

Podyumların aranan isimleri arasında yer alan ünlü manken Özge Ulusoy sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa imaj değişikliğiyle adından söz ettirdi. Ulusoy son halini; 'Yeni yaşım yeni saçım' notu ile paylaştı.

Magazin 03-11-23 14:21

Ahmet Çakar'dan olay yaratan iddia! ''Galatasaray maçının hakemi görevden alınmalıdır''

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında bugün oynanacak Galatasaray-Kasımpaşa maçının Video Yardımcı Hakem’i (VAR) Alper Ulusoy oldu. Bu gelişmenin ardından Ahmet Çakar'dan olay yaratan iddialar peş peşe geldi.

Spor 03-11-23 14:01

Adını Feriha Koydum'un platonik aşığı Halil'in son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Perçin, Ceyda Ateş gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Halil karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ufuk Tan Altunkaya'nın son hali görenleri şaşırttı. Başarılı oyuncu sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 31-10-23 11:33

Terzi dizisinin 3. sezonunun yeni fragmanı paylaşıldı! Fragmanı bile nefes kesmeyi başardı

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci'nin yer aldığı Terzi dizisinin üçüncü sezon için geri sayım başladı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin üçüncü sezonu 3 Kasım'da Netflix'te seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanırken üçüncü sezonun yeni fragmanı paylaşıldı. Fragman sosyal medyadan beğeni topladı.

Trend 28-10-23 15:41

Çağatay Ulusoy'un Gaddar'daki partneri belli oldu! Dönence'nin yıldızı kadroda

Son dönemlerde internet dizi ve filmlerinde başarısıyla adından söz ettiren Çağatay Ulusoy ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Fox Tv'de yayınlanacak olan Gaddar dizisi için hazırlara devam eden Ulusoy'un partneri sonunda belli oldu. Dönence'nin yıldızı Gaddar dizisinin kadrosuna katıldı.

Magazin 28-10-23 14:15

Çağatay Ulusoy’lu Gaddar dizisine bomba transfer! Maviye Sürgün'ün yıldızı kadroda

Son dönemde Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde hayat verdiği Peyami Dokumacı karakteriyle adından söz ettiren Çağatay Ulusoy, şimdilerde Fox Tv için çekilecek olan Gaddar dizisi için hazırlık yapıyor. Ulusoy'un heyecanla beklenen dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Son olarak Maviye Sürgün dizisinde izleyicisinin karşısına çıkan usta oyuncu kadroya katıldı.

Magazin 27-10-23 17:17

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in yeni mesleği şaşırttı! Bakın ne yapıyor

En son Camdaki Kız dizisinde Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan gibi isimlerle başrolü paylaşan Burcu Biricik bir süredir ekranlardan uzak. Güzelliği ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Biricik’in yeni mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 18-10-23 10:53

Babası trafik kazasında hayatını kaybetmişti! Özge Ulusoy çıkan karara isyan etti! 'Yalan beyanlar... '

Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, 4 Aralık'ta Ankara'da karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu hayata gözlerini yumdu. Ünlü manken ise 'Kaza değil, cinayet' diyerek hukuk mücadesine başladı. Davanın, 13 Ekim Cuma günü yapılan ikinci duruşmasında araç sürücüsü 'taksirle adam öldürmekten' 4 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Ulusoy ise cezayı yetersiz buldu.

Magazin 16-10-23 15:32

Çağatay Ulusoy bölüm başı ücretiyle rekor kırdı! Kıvanç Tatlıtuğ'u solda bıraktı

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy Gaddar dizisinde alacağı bölüm başı ücretiyle rekor kırdı. Son dönemlerde internet dizi ve filmlerinde başarısıyla adından söz ettiren Çağatay Ulusoy ekranlara dönüyor. Yakında FOX TV'de başlayacak Gaddar dizisinde yer alan Ulusoy'un dizide bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklattı.

Magazin 10-10-23 08:36

Saçı sakalı birbirine karışmıştı! Çağatay Ulusoy'un yeni imajı yine olay oldu

Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde hayat verdiği Peyami Dokumacı karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Çağatay Ulusoy, şimdilerde Fox için çekilecek olan Gaddar dizisi için hazırlık yapıyor. Son haliyle sık sık gündem olan ünlü ismin saçı sakalı birbirine karışmış görüntüsü çok konuşulmuştu. Yakışıklı oyuncunun yeni imajı yine sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-10-23 11:35

Terzi üçüncü sezon ne zaman? Netflix Terzi dizisi 3. sezon yayın tarihi belli mi? Terzi dizisinin üçüncü sezon fragmanı nefes kesti

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci'nin yer aldığı Terzi dizisi ilk iki sezonuyla hayranlarının beğenisini kazanmışken üçüncü sezonu için de geri sayım başladı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin üçüncü sezonu 3 Kasım'da Netflix'te seyircisinin karşısına çıkacak.

Trend 04-10-23 15:52

Türkiye güzelleri Pınar Altuğ, Demet Şener ve Özge Ulusoy bir araya geldi! Değişimleri gündem oldu

Türkiye eski güzelleri Pınar Altuğ, Demet Şener ve Özge Ulusoy bir davette bir araya geldi. Birlikte poz veren üçlü sosyal medya hesaplarında paylaşım yaptı. Üçlünün paylaşımının ardından Miss Turkey'deki halleri gündeme geldi.

Magazin 03-10-23 21:54

Zehra Güneş'ten Çağatay Ulusoy itirafı! Ergenlik dönemlerinden itibaren...

Hem voleyboldaki başarısı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren 24 yaşındaki yıldız voleybolcu Zehra Güneş son olarak, katıldığı bir programda geçmişte hayranlık duyduğu ismi açıkladı.

Magazin 03-10-23 15:17

Türkiye'nin ilk uzay yolcularının bavulları hazır

Türkiye'nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ile Tuva Cihangir Atasever, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında uzaya gitmek için bavullarını hazırlarken yanlarına almayı planladıkları en önemli simgelerden biri, isimlerinin açıklandığı gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendilerine verilen Türk bayrağı olacak.

Yurthaber 29-09-23 11:11

Çağatay Ulusoy'un saç sakal birbirine karıştı! İmajını görenler tanıyamadı

"Biz Bir Aileyiz" filminin çekimleri yaz aylarına ertelenen Çağatay Ulusoy yine imajıyla gündeme geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışan Ulusoy'un saç sakal birbirine karışmış hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-09-23 07:18

Terzi'nin yıldızı Çağatay Ulusoy yeni filmi iptal oldu! Sebebi bakın neymiş

Son olarak Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde hayat verdiği Peyami Dokumacı karakteriyle karşımıza çıkan Çağatay Ulusoy dizideki performansıyla çok konuşulmuştu. Şimdilerde Fox için çekilecek olan Gaddar dizisine hazırlanan Ulusoy’un yeni filminin iptal olduğu öğrenildi. Sebebi ise...

Magazin 25-09-23 17:17

Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Togg’u deneyimledi

Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever, Uzay Kaşifleri Derneği’nin (Association of Space Explorers-ASE) düzenlediği Planetary Congress’e katılmak üzere geldiği Bursa’da Togg’u deneyimledi.

Yurthaber 25-09-23 15:25

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolde olduğu Kızıl Goncalar dizisine Duygu Sarışın da dahil oldu

Özgü Namal'ın ekrana dönmesini sağlayan ve Özcan Deniz'in de başrolde olduğu "Kızıl Goncalar" dizisine Çağatay Ulusoy ile aşkıyla sık sık gündeme gelen Duygu Sarışın da dahil oldu.

Magazin 24-09-23 10:40

MasterChef sütlü badem çorbası tarifi! Osmanlı saray mutfağından sütlü badem çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Sütlü badem çorbasının nasıl yapıldığı merak edildi. 1539 yılında Bayezid ve Cihangir için düzenlenen sünnet düğünü ziyafetinde misafirlere ikram edilen sütlü badem çorbası halen günümüzde yapılmaktadır. Eşsiz çorba tariflerinden biri olan sütlü badem çorbası, kendine has tadıyla farklı menü hazırlamak isteyenlerin tercih ettiği tariflerden biri. Peki, sütlü badem çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 21-09-23 21:02

Camdaki Kız'ın Sedat'ının sevgilisi güzelliğiyle büyüledi! İkinci yıla özel poz

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle yıl dönümlerini kutladı. Bir süredir Merve Dinçkol’la beraber olan Şerifoğlu’nun sevgilisi güzelliğiyle beğeni topladı.

Magazin 19-09-23 11:23

Oğuzhan Uğur, Çağatay Ulusoy ile paylaşım yaptı! Son haline Yanındaki kim? yorumları yağdı

'Gaddar' dizisiyle televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yine son haliyle gündemde. Oğuzhan Uğur yakışıklı oyuncuyla paylaşım yaptı ama paylaşıma hiç beklemediği yanıtlar aldı.

Magazin 05-09-23 11:16

Özge Ulusoy'un yüzüğü göründü! Tektaşının fiyatı ağızları açık bıraktı

Sosyal medya paylaşımları, özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy uzun süredir Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşıyor. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Özge Ulusoy'un parmağındaki tektaş yüzüğü dikkat çekti. 1 milyon TL'lik yüzük sonunda göründü.

Magazin 31-08-23 14:26

Camdaki Kız'ın Laz Kızı’nın son halini görenler tanıyamadı! Yeni imajı olay oldu

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Laz Kızı karakterine hayat veren Alya, güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Estetiksiz hali bir dönem gündem olan Alya’nın yeni imajını görenler çok şaşırdı.

Magazin 31-08-23 08:59

Çağatay Ulusoy ekrana bomba bir diziyle dönüyor! İşte yeni dizisinin konusu

Son olarak 2017 yılında İçerde dizisiyle ekranda olan Çağatay Ulusoy, o dönemden beri yalnızca dijital işlerde yer alıyordu. Uzun süredir televizyondan uzak duran Ulusoy, iddialara göre yeni bir diziyle anlaştı ve FOX ekranlarına dönecek.

Magazin 22-08-23 09:48

Ece Sükan beyaz bikinisiyle taşların üzerine uzandı! Pozları olay oldu

Oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Ece Sükan arkadaşlarıyla tatile çıktı. Yıllara meydan okuyan güzelliğini sergileyen pozlar veren Sükan beyaz bikinisiyle taşlara sere serpe uzandı.

Magazin 21-08-23 15:22

Azer Bülbül filmi için adı anılıyordu! Ünlü oyuncudan imalı paylaşım geldi! Bağım var diyor

Türk arabesk, fantezi müziğinin usta isimlerinden Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor. Filmde Azer Bülbül'ü canlandırması için Cihangir Ceyhan ve Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürüldüğü iddia edilmişti. Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan'dan imalı bir paylaşım geldi.

Magazin 13-08-23 21:15

Azer Bülbül’ü kim canlandıracak? Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan'a teklif gitti

Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan sosyal medyanın gündeminde. Türk halk müziği, arabesk fantezi sanatçısı Azer Bülbül'ün hayatının film olması sürecinde iki ünlü oyuncuya teklif gittiği iddia edildi.

Magazin 13-08-23 13:29

Recep İvedik ve Arka Sokaklar’da figürandı...Terzi'nin yıldızı Çağatay Ulusoy bakın nasıl ünlü olmuş!

Şimdilerde Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde Peyami Dokumacı karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çekiyor. Rol aldığı yapımlar sayesinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çağatay Ulusoy'u daha önce Recep İvedik ve Arka Sokaklar’da figüran olarak izlediğimizi duyanlar şoke oldu. Çağatay Ulusoy bakın nasıl ünlü olmuş...

Magazin 08-08-23 08:47