Çil Haberleri

Demet Evgar Bahar dizisinin setinden o sırrı paylaştı! 'Her derde deva olduğu gibi...' Gösterdikten sonra bir ısırık aldı

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Bahar ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü oyuncu Demet Evgar, hem dizideki sahneleri hem de oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. İzleyiciler Bahar dizisini merakla takip ederken Evgar, sosyal medya hesabından çekim hazırlıkları sırasında bir paylaşım yaptı. Evgar, bu paylaşımda 'çillerinin sırrını' açıkladı.

Kadin 14-03-2024 10:39

Çillerinden kurtulmak için öyle bir şey yaptı ki... Cildi streç film gibi soyulmaya başladı

Çil görünümü özellikle son yıllarda trend olmasıyla birlikte birçok kişinin beğenisini topluyor. Makyajla çil görünümü yapanlar olsa da doğal çile sahip olan kişiler çillerinden kurtulmanın yollarını arıyor. TikTok'ta doğal çillerinden kurtulmak için yaptığı yöntemle izleyenleri şaşırttı.

Kadin 09-06-2023 09:45

Yüzüne yaptırdığı çil dövmesi TikTok'ta olay oldu! Uyuzu varmış gibi görünüyor

Yapılan ilgi çekici dövmeler sosyal medyada oldukça etkileşim alıyor. Dövme sanatçıları yaptıkları dövmeleri paylaşarak sosyal medya takipçilerinin yorumlamasını istiyor. TikTok'ta müşterisinin yüzüne çil yaptığı anları gösteren bir sanatçı oldukça kötü yorumlara maruz kaldı.

Kadin 23-04-2023 17:19

Çil

Çil Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.