Cinayet Ve Rehin Alma Haberleri

Faili meçhul cinayet 10 yıl sonra çözüldü! Katil en yakınları çıktı

Çanakkale'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Jandarma, Coşar'ın eşi, çocukları, kardeşi ve yeğeninin de aralarında bulunduğu 9 kişiyi gözaltına aldı. Aşırı derecede alkol alıp eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığını, ailenin kazancını eğlence mekanlarında harcadığını ileri sürdükleri Coşar'ı iş yerinde öldürüp cesedini halıya sararak attıkları belirlenen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 2024-04-22 16:34:02

Eşini ve 2 çocuğunu rehin aldı! Saatlerce direndikten sonra kaçmaya çalıştı: Film gibi operasyonla yakalandı

İzmir'de ailesini rehin alan ve sabıkası kabarık olan Yılmaz Dai'nin polisten kaçma girişimine ait görüntüler ortaya çıktı. Film gibi operasyonda polisin apartman boşluğunda yakaladığı şüpheliyi kıskıvrak yakaladığı anlar yer aldı.

Haber 2024-04-22 15:35:17

Firari hükümlü eşini ve çocuklarını rehin aldı! Özel harekat desteğiyle operasyon yapıldı

İzmir'in Konak ilçesinde, hakkında kesinleşmiş 14 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Yılmaz D.’nin (43) evine gelip iki çocuğuyla birlikte eşini bıçakla rehin aldığı bilgisi üzerine özel harekat polisinin desteği ile operasyon yapıldı. Teslim olmamak için yaklaşık 3 saat direnen firari hükümlü, bir anlık dalgınlığından yararlanan polisin müdahalesiyle yakalandı.

Haber 2024-04-21 23:44:46

Kan donduran vahşet! Almanya'dan gelen torun, anneannesini döverek öldürdü

Konya'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Dün torunu Talha Çorum (31) tarafından dövülen ve komaya giren Sahure Dudu Bahçeci (80), bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 3 ay önce Almanya’dan anneannesinin yanına gelen ve şizofreni tanısı konulduğu öne sürülen Talha Çorum, adliyeye sevk edildi. İşte vahşetin detayları...

Haber 2024-04-19 12:50:42

4 kişilik aileyi önce rehin aldı ardından yakmak istedi! Yürek yakan feryat: Yanıyoruz ya...

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Ekiplerin müdahalesiyle büyük bir faciadan dönüldü. Bir kişi eline matkap ve balyoz alarak komşusunun kapısına dayandı. Açamayınca kapıyı ateşe verdi. 4 kişilik aile içerde mahsur kaldı. O anları kaydedilirken, "Yanıyoruz ya böyle bir şey yok" dedikleri duyuldu.

Haber 19-04-24 08:08

Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

Bolu’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Aile içi kavgada çılgına dönen damat eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Çifte cinayet zanlısı damat olayın ardından gözaltına alındı.

Haber 19-04-24 07:44

Taksici cinayeti araç kamerasında! Öldürüp araçtan atmıştı, film gibi operasyonla yakalanmış... O anlar kamerada

İstanbul'daki taksici cinayeti dehşete düşürdü. Sarıyer'de aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürülen ve cansız bedeni yol kenarına atılan taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı yakalandı. İran uyruklu Y.B.G.'nin gasp ettiği taksiyle trafikte ilerlerken sivil polisler tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Film gibi operasyon ise saniye saniye kameraya yansıdı. Öte yandan cinayet anının da araç içi kamerasınca kaydedildiği belirlendi.

Haber 18-04-24 16:04

Görüntüler gündem olmuştu! Akıbetleri belli oldu: 3 polis görevden uzaklaştırıldı

İzmit'te çorbacıda çıkan iş yeri çalışanları ve müşteri kavgası büyüdü. Ekipler olay yerine gelerek müdahale etti. Polislerin zor kullanarak gözaltına alma görüntüleri sonrası Kocaeli Valiliği'nden açıklama geldi. Sınırı aştıkları belirtilen 3 polis görevden uzaklaştırıldı.

Haber 16-04-24 15:20

Arkadaşını bıçaklayıp kendini ihbar etti! 'Birini öldürdüm, gelin'

Samsun'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Hakan İ. (50), birlikte içki içtiği arkadaşı Salih Kaplanoğlu'nu (45) dövüp, yüzünden ve boğazından bıçaklayarak öldürdü. Hakan İ. daha sonra "Birini öldürdüm, gelin" diyerek kendisini ihbar etti.

Haber 16-04-24 13:15

Kan donduran cinayet! Döverek ve çarşafla boğarak öldürdüler

Afyonkarahisar’da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. 4 genç tarafından darp edilip yüzükleri ve parası gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Katil zanlıları T.K. (27), M.D. (26), Y.A. (26) ve C.Y. (42) yakalandı.

Haber 15-04-24 12:59

'Karım sana emanet' dedi... Birlikte olduklarını öğrenince öldürdü! Dehşete düşüren cinayette çarpıcı iddia

İzmir’in Ödemiş ilçesinde kan donduran bir cinayet meydana geldi. 45 yaşındaki adam, evine giderken motosikletten açılan yaylım ateşi sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet etmesiyle, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cinayetle ilgili ortaya çıkan bir detay ise dehşete düşürdü. Olayı gerçekleştiren şüphelinin, kısa süre önce cezaevinde olduğu ve karısını emanet ettiği arkadaşı ile eşinin ilişkisi olduğu iddiasıyla cinayeti işlediği öğrenildi.

Haber 10-04-24 14:45

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde değişiklik! Evleneceklere, ev alacaklara 'kredi' gibi uygulama: Şartlar belli oldu, yüzde 50'sini alabilecekler

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES), evlilik, konut alımı ve doğal afet durumlarında sistemde biriken tutarın yüzde 50'sini alma imkanı sağlayan kısmen ödeme uygulamasında başvuru şartları belli oldu. Buna göre 5 yıl sistemde olma durumuna bakılacak. Ödenecek miktarın yüzde 30’u devlet katkısı hesabından düşülecek.

Finans 08-04-24 10:58
BES

Anne-oğul evde, baba da araçta yanarak ölmüş halde bulunmuştu! Cinayet şüphelisinin görüntüleri ortaya çıktı... Annenin alyansını satmış

Mersin'in Erdemli ilçesi İlemin Mahallesi'nde Nurgül Kaya (40) ve oğlu Emrullah Kaya'nın (11) evlerinde, eş Neşet Kaya'nın (42) ise 5 kilometre uzaklıktaki otomobilde yanarak ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aynı mahallede yaşayan şüpheli H.E. (35) gözaltına alındı. 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiği ortaya çıkmasının ardından H.E. adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin öldürülenlerden anne Nurgül’ün alyansını bir kuyumcuya satarkenki görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 06-04-24 15:29

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Haber 06-04-24 00:59

Mersin'de kan donduran vahşet! Hastanede annesinin boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurdu

Mersin'den tüyleri diken diken eden bir cinayet haberi geldi. Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından vahşice katledildi. M.Ç. (32), yanında refakatçi olarak kaldığı annesi Selma Çiftçi'nin bıçakla boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurarak vahşice öldürdü. İşte kan donduran olayın tüm detayları...

Haber 04-04-24 09:55

Hastanede vahşi cinayet: Oğlu annesini öldürdü

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından bıçakla boğaz ve ayakları kesilip silahla vurularak vahşice öldürüldü.

Yurthaber 04-04-24 09:29

İzmir’deki bagaj cinayetinin zanlısı tutuklandı

İzmir’in Bornova ilçesinde emanet ettiği parasını geri alamadığı için kuyumcuyu öldüren ve cesedini otomobilin bagajında gezdiren cinayet zanlısı, 13 günlük kaçışının ardından kadın kimliği ile yakalandı.

Yurthaber 03-04-24 07:36

Hakkari'de 15 yıldır aranan cinayet hükümlüsü yakalandı

Hakkari'de "kasten öldürme" suçundan hakkında kesinleşmiş müebbet hapis cezası bulunan ve 15 yıldır aranan hükümlü yakalandı.

Yurthaber 02-04-24 08:44

Aranan şahıs ailesini rehin aldı, özel harekat polisi kurtardı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde ’kasten yaralama’ suçundan aranan şahıs, polise teslim olmamak için eşi, çocuğu ve kayınvalidesini evde rehin aldı.

Yurthaber 02-04-24 08:19

SON DAKİKA | Görüntüler geldi... Hollanda'da bir kafede rehine krizi! Bölgedeki evler tahliye edildi

Son dakika haberi: Hollanda'da rehine krizi yaşanıyor! Ülkenin doğusunda bulunan Ede’de bir kafede çok sayıda kişinin rehin alındığı bildirildi. Polisin, bölgedeki evleri tahliye ettiği açıklandı. Hollanda Polisi olayın 'şimdilik' terörizm olduğuna dair bir belirti olmadığını ifade etti. Son olarak Hollanda polisi yaptığı açıklamayla tüm rehinelerin serbest bırakıldığını ve 1 kişinin de gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 30-03-24 12:49

Lima sendromu nedir, nedenleri nelerdir? Lima sendromu belirtileri ve tedavisi

Lima Sendromu, kaçırılan kişi ile kaçıran kişi arasında gelişen duygusal bağı ifade eden bir durumdur. Bu sendromda rehin alan ya da kaçıran kişi bir süre sonra kaçırılan ya da rehin alınan kişiye karşı bir bağ geliştirir. Kaçıran kişi kendisini kaçırılan kişinin yerine koyar, derin bir empati ve bağlılık geliştirir. Bu süreç içerisinde de 2 kişi arasında bir bağ kurulur. Peki, adını yaşanmış bir olaydan alan Lima sendromu nedir, belirtileri nelerdir?

Haber 26-03-24 18:32

Kırklareli'nde yargılanan 2 cinayet sanığından biri suçunu itiraf etti

Kırklareli'nde cinayet zanlısı baba ve oğlunun yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Yurthaber 25-03-24 14:25

MEB’den son dakika karne kararı! Öğrenci karnelerinde değişikliğe gidildi! İşte detaylar…

MEB öğrenci karneleri için önemli bir adım attı. Karneler için değişiklik kararı alındı. Karnelerde artık sadece ders notları olmayacak. MEB ortaokul öğrencilerinin ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılımlarını, karnelerinde ‘bilimsel’, ‘kültürel’, ‘sanatsal’, ‘sportif’ etkinlikler ve ‘toplum hizmeti’ olarak 5 ana başlıkta değerlendirmeye alacak. Sosyal etkinlikler, karnelerde ‘katılım’, ‘ürün ortaya koyma’, ‘performans gösterme’ ve ‘derece alma’ olmak üzere 4 ana düzeyde işlenecek.

Egitim 21-03-24 13:54

'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı bakın nerede çıktı

Adana'da, kaldığı apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın (34) cinayet şüphelisi arkadaşları Şükrü Çiçek (31) ve Hıdır Üzel'in (27), "Arkadaşımız öldürülmüş" diyerek polisi aradığı ortaya çıktı. Ayan'ın öldürüldüğü tabanca, şüphelilerin otomobilinde ele geçirilince gözaltına alınan Çiçek ile Üzel, "Kanlar içinde olduğunu görünce panikleyip, polisi aradık" savunması yaptı. Olay anında odada oldukları güvenlik kamerasından belirlenen şüpheliler, tutuklandı.

Haber 19-03-24 17:59

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 19-03-24 06:22

Sokak ortasında acımasızca katledildi, vahşetin detayları ortaya çıktı! Takip edip eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendi...

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Gülhan Esen (25), işe giderken başından vurularak öldürüldü. Henüz 7 aylık evli olan Gülhan Esen'in cinayet şüphelisi, eski erkek arkadaşı M.T. çıktı. Şüphelinin, yaklaşık 1 hafta önce işe başlayan Esen'i takip ederek eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendiği, olay günü ise evinin önünde Esen'in çıkmasını beklediği, sonra da olayı gerçekleştirdiği belirtildi. M.T.'nin, Esen'in 7 ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği, genç kadını takıntı haline getirdiği öğrenildi.

Haber 17-03-24 17:59

Antalya'da kan donduran cinayet! Aynı apartmanda oturduğu husumetlisini kurşun yağmuruna tuttu

Antalya'nın Alanya ilçesinde akılalmaz bir cinayet yaşandı. N.B. (49), aynı apartmanda oturduğu ve husumet yaşadığı 4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'u (61) aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürüp, kaçtı. N.B.'nin ruhsatsız silah bulundurma ve cinayetten kaydı olduğu öğrenildi.

Haber 17-03-24 13:52

Kan donduran görüntüler! Anne ve kızına kurşun yağdırdı, mahkeme cezasını kesti

İzmir'de Davut Yiğitsoy (39), dini nikahla birlikte yaşadığı Seher Genç'i (31) tabancayla yaralayıp, annesi Aysel Genç'i (62) öldürdü. Cinayet anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığı 8 Mart'ta cinayetle ilgili karar duruşması görüldü. Tutuklu sanık Yiğitsoy, ağırlaştırılmış müebbet ve 19 yıl hapse çarptırıldı. Mahkeme heyeti, Yiğitsoy'un cezasında indirim uygulamadı.

Haber 11-03-24 15:59

Plazadaki kariyerini bırakan genç kadın besi çiftliğinin başına geçti

Manisalı kadın girişimci Süreyya Çalışır, yurt içinde ve yurt dışındaki kurumsal firmalarda satın alma konusunda geliştirdiği kariyerini bırakarak babasının kapanmak üzere olan besi çiftliğinin başına geçti ve hayvancılık yapmaya başladı.

Yurthaber 08-03-24 12:06

Mersin'de polis dehşeti! Sokak ortasında başından vurarak katletti

Mersin’in Tarsus ilçesinde kan donduran bir cinayet ve intihar olayı yaşandı. Polis memuru Mustafa Yıldır (41), 1 yıl önce boşandığı eski eşi Mervegül Bayer'i (31) sokak ortasında tabancayla başından vurarak öldürdü. Yıldır, daha sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 09:59

Sakarya'da korku dolu anlar! Çatıya çıkıp çevreye ateş açtı

Sakarya'da iki katlı binanın çatısına çıkarak tabancayla rastgele çevreye ateş eden T.T. (49), polis ekiplerinin 4 saat süren çalışmasının ardından ikna edildi. Gözaltına alınan ve eski polis olduğu öğrenilen şüphelinin daha önce de caddede pompalı tüfekle çevreye ateş açtığı, başka bir olayda ise bir kadını rehin aldığı öğrenildi.

Haber 05-03-24 20:54

Ekrem İmamoğlu'ndan 'engelleniyoruz' çıkışı! Kaymakam polise talimat verdiği için...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Alibeyköy Lojistik Merkezi'nin açılış törenin de konuştu. Fatih'teki Emniyet Otogarı'nın taşınma süreciyle ilgili bilgiler verdi. İmamoğlu "Deprem dairemiz Emniyet Otogarına karot almaya giriyor. 'Bu binalar sakıncalıdır, dayanıklı değildir' diye ve emniyet desteği istiyor. Fakat kaymakamdan polislere 'Tarafsız kal' talimatı verildiği için ekiplerimizin karot alma çabası kaymakamın talimatıyla engelleniyor" diye konuştu.

Haber 04-03-24 19:16

İstanbul'a yeni metro! Son bir adım kaldı: Bakırköy ve Kirazlı hattı açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, "Projemizi çok kısa zaman içinde hizmete açarak, İstanbul'a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız." ifadesini kullandı.

Finans 04-03-24 14:18

İstanbul'a bir metro hattı daha geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, "Projemizi çok kısa zaman içinde hizmete açarak, İstanbul'a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız." ifadesini kullandı.

Yurthaber 04-03-24 12:04

Eşini öldürüp 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı! Mesajları ortaya çıktı: Cinayeti sevgilisine anlatmış

Çanakkale'de Gencay Korur (42), boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (38) av tüfeğiyle öldürüp, sosyal medya hesabından 'gülen yüz' ifadesi ve 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yaparak, aldatıldığı için cinayeti işlediğini yazdı. Korur'un cinayet sonrası mesajları ortaya çıktı. Korur'un telefonunda 'Aşkım' diye kayıtlı kişiye, cinayeti anlattığı belirlendi. İşte olayın detayları...

Haber 29-02-24 18:16

Cinayet hükümlüsü zehirli iğneyle idam edildi: İnfazdan hemen önce bir şey istedi...

ABD'de 23 yıl önce kuzeni ve onun arkadaşını öldüren kişi iğneyle idam edildi. İsmi Ivan Cantu olan hükümlünün idam sehpasında infazdan hemen önce bir istekte bulundu.

Haber 29-02-24 16:33

Adıyaman'da tartıştığı eşini, bacanağını ve bacanağının oğlunu öldüren şüpheli yakalandı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde tartıştığı eşini, bacanağını ve bacanağının oğlunu öldüren cinayet şüphelisi saklandığı mağarada yakalandı.

Yurthaber 28-02-24 14:26

Kan donduran cinayet! Önce silahla rehin aldı, sonra kurşun yağdırdı

Çekmeköy'de Hakan Araz, eşi Emine Ülkü Araz'ı evde silahla rehin aldı. Emine Ülkü Araz, polis ihbar hattına mesaj atarak yardım istedi. Araz, ikna çalışmaları sırasında kocası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Polis, katil zanlısı Araz'ı dairenin balkonunda yakalayarak etkisiz hale getirdi. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 15:30

Kartelin en gaddar infazcısı yakalandı! Kan donduran yöntemler: Kurbanların kalplerini söküp...

Meksika'da bulunan uyuşturucu kartelleri insanlık dışı cinayet ve işkence yöntemleriyle tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Son olarak ABD'de yakalanan 'La Chely' lakaplı Michelle Angelica Pineda'nın yaptıkları ise duyanların adeta kanını dondurdu. Pineda'nın evinde yapılan aramada 2 insan kalbi, 1 pala ve 13 bıçak bulundu. Tüyler ürpertici olayın ardındaki sır perdesi böylelikle aralanmaya başladı...

Trend 25-02-24 10:23

Yanağından makas alan kişiye, av tüfeğiyle mermi yağdırdı! 'Çok ağırıma gitti'

Ankara'nın Altındağ ilçesinde işitme ve konuşma engelli İlkay K. (29), yanağından makas alan Oğuzhan D.'yi (30) tüfeği ile vurarak yaraladı. Gözaltına alınıp tutuklanan İlkay K. hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlkay K. ifadesinde "Oğuzhan D. yanıma yaklaştı ve yanağımdan makas alarak sıktı. Makas alma hareketi çok ağrıma gitti. Koşarak eve gidip, av tüfeğini alarak yanlarına tekrar gittim. Oğuzhan D.'ye birkaç kez ateş ettim" dedi.

Haber 23-02-24 12:15

Baba ve oğlunun yargılandığı cinayet davası ertelendi

Eskişehir’de küfürleşme nedeniyle çıkan kavgaya 24 yaşındaki Suat Akarsu’yu bıçaklayarak öldüren Emir Efe A. ile babasının yargılandığı dava ertelendi.

Yurthaber 22-02-24 10:56

Ankara’da babasının silahla rehin aldığı 7 yaşındaki çocuk 12 saat sonunda kurtarıldı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde, iddiaya göre psikolojik sorunları ve madde bağımlılığı olan babanın silahla rehin aldığı 7 yaşındaki oğlu, ekiplerin yaptığı operasyonla 12 saatin sonunda kurtarıldı.

Yurthaber 22-02-24 08:44

Yer Ankara… 7 yaşındaki çocuğu polis kurtardı! Babası bacağından ve omzundan vuruldu…

Ankara'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Babasının silahla rehin aldığı 7 yaşındaki çocuk 12 saat sonunda özel harekat polislerinin operasyonu ile kurtarıldı. Operasyon sırasında polise ateş açan baba omzundan ve bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Haber 22-02-24 07:54

Kan donduran cinayet kamerada! Üvey annesini sokak ortasında başından vurarak katletti

Gaziosmanpaşa'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Uyuşturucu madde kullandığı için babası ve üvey annesi tarafından evde istenmediği iddia edilen Özkan Y. (24), üvey annesini sokak ortasında silahla başından vurarak öldürdü. Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 20-02-24 17:45

Araç içinde kanlı infaz! Enselerinden vurulmuş halde bulundular

Beylikdüzü’nde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Enes Hallaç (27) ve Eren Özyurt (34), araç içerisinde iddiaya göre enselerinden vurularak öldürüldü. Hallaç ve Özyurt'un uyuşturucu ticareti ve adam yaralama suçlarından kayıtları olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 20-02-24 15:25

İstanbul Havalimanında yaşandığı iddia edilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İstanbul Havalimanı'nda yaşandığı iddia edilen ve sosyal medyada “Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2.5 saat rehin kaldı" şeklinde yapılan paylaşımların ardından Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan soruşturma başlatıldı.

Haber 19-02-24 18:07

Youtube'un eski CEO'sunun 19 yaşındaki oğlu Marco Troper ölü bulundu: Aşırı doz iddiaları!

Google'da 25 yıl boyunca çalışan ve uzun yıllar YouTube'un CEO'luk görevini üstlenen Susan Wojcicki'nin oğlu 19 yaşındaki Marco Troper, yurt odasında ölü bulundu. Troper'ın ölüm nedeni henüz bilinmezken herhangi bir cinayet belirtisine rastlanmadığı ifade edildi. Troper'ın UC Berkeley'de birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Trend 19-02-24 09:48

Valilikten İstanbul Havalimanı açıklaması! 'Video art niyetli olarak çekildi'

İstanbul Valiliği, sosyal medyada, "Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2 buçuk saat rehin kaldı" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, yolcu ve yakınları tarafından 'Refakatli Tekerli Sandalye' hizmeti talep edilmediği belirtilirken, "İstanbul Havalimanı'nda gerekli talep, uçak ekibi tarafından yapılmıştır. Uçuş ekibinin yaptığı talep doğrultusunda vatandaşımıza uçaktan inişinden, Havalimanı çıkış noktasına kadar talep edilen hizmet verilmiştir" denildi.

Haber 18-02-24 19:58

Diyarbakır Gazi Yaşargil’de sağlıklı yaş alma merkezi kuruldu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Sağlıklı Yaş Alma Mekezi (YAŞAM) kuruldu.

Yurthaber 12-02-24 14:40