Cinsel Organ Haberleri

Çocuğun cinsel organını ısırarak koparmıştı! Mahkemede şoke eden sözler: 'Sünnet oldunuz mu?'

Ankara'da görme engelli Evren Demirci (43), sokakta oynayan 4 çocuğu yardım etmeleri bahanesiyle evinin bodrumuna indirip cinsel istismar girişiminde bulunup birinin cinsel organını ısırarak kopardı. 111 yıla kadar hapisle yargılanan Demirci hakim karşısına çıktı. Demirci’nin cinsel organını kopardığı H.H.A. (9), “Adam bizi, bodruma bir yere götürdü. Işıkları açtırdı ve 'Sünnet oldunuz mu' dedi. Sonra 'Sen içeride dur, onlar çıksın' dedi bana. Arkadaşlarım dışarı çıktı. Bana zarar verdi" dedi.

Haber 19-03-2024 15:59

Eski sevgililerinin sayısı hoşuna gitmedi! Erkek arkadaşının cinsel organına makas sapladı

Filipinler'in başkenti Manila'da evsiz olduğu tespit edilen bir çift alkol aldıkları sırada eski hayatlarına dair konuşmalar yaptı. Sevgilisinin eski kız arkadaşlarını soran kadın adamın verdiği sayı üzerine sinirlendi. Sinirlenen genç kadın sevgilisinin penisine makas saplayarak onu yaraladı.

Trend 28-02-2024 10:27

Doktorları bile şaşkına çeviren vaka! Cinsel organında patlama yaşadı... 'Daha önce dafalarca yaptım' diyerek kendisini savundu

Avustralya'da cinsel organında dayanılmaz bir acı hissederek acil servise başvurmak zorunda kalan ismi açıklanmayan bir hasta gündem oldu. Doktorların raporuna göre hasta penisine bir dizi düğme pil yerleştirdikten sonra cinsel organında pillerin patlaması nedeniyle zor durumda kaldı. Hasta kendisini daha öncesinde defalarca benzer işlemi yaptığını söyleyerek savundu.

Trend 17-02-2024 08:43

Eşinin kendisini aldattığını düşündü! Kavga ettiği kocasının cinsel organını kesen hemşire ilk yardımı da kendisi yaptı

Marleni Rimarachin Colunche isimli bir kadın evine sarhoş bir şekilde döndükten sonra eşi Ivan Cespedes Sanchez ile hararetli bir tartışmaya girdi. Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen genç kadın kocasının uykuya daldığı sırada cinsel organını kesti. Hemşire olan Colunche kocasına ilk yardımı kendisi yaptı. Ardından ise ambulans çağırarak hastaneye götürdü.

Trend 15-02-2024 13:19

Penisine metal halka sıkışan adamın imdadına itfaiye koştu! O anları sosyal medyadan paylaşınca çok konuşuldu

İsmi açıklanmayan Taylandlı bir adam cinsel organına metal bir halkanın sıkışması üzerine hastanelik oldu. Cinsel organından halkanın çıkartılması için itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği Taylandlı adam o anları sosyal medyadan paylaşınca kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 14-02-2024 10:28

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Cinsiyet değiştiren sevgilisinin eski cinsel organını buzdolabında sakladı... Ayrılınca geri vermedi

Brianna Kingsley, eski sevgilisinden buzdolabında sakladığı ameliyatla alınmış testislerini iade etmesini talep etti. Ancak eski sevgili cinsel organını geri göndermeyeceğini söyleyince ikili arasında mahkeme salonlarına taşınan bir tartışma başladı. Kingsley eski sevgilisine 6.500 dolar (yaklaşık 199 bin 360 TL) tazminatla dava açtı.

Trend 10-02-2024 08:50

İki penisle dünyaya gelen adamın cinsellik itirafları çok konuşuldu! Son derece nadir görülüyor: Kadınlar bana bağımlı

Los Angeles'ta iki penisle doğan bir kamyon şoförü, alışılmadık cinsel hayatı hakkınd akonuştu. İsmi yalnızca Tank olarak açıklanan adamın itirafları kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Birçok sevgilisinin iki cinsel organa sahip olması nedeniyle heyecanlandığını söyleyen Tank, "Kadınlar bana bağımlı" dedi.

Trend 09-02-2024 11:06

Cinsel istismar girişiminde bulunduğu çocuğun cinsel organını ısırarak koparmıştı! İstenen ceza belli oldu

Ankara’da Evren Demirci (43), evinin bodrumuna indirip cinsel istismar girişiminde bulunduğu 8 yaşındaki H.A.'nın cinsel organını ısırarak kopardı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Demirci, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Demirci hakkında 111 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 01-02-2024 11:35

Ortalamanın iki katından daha büyük! Dünyanın en büyük penislerinden birine sahibim dedi... Artılarını ve eksilerini anlattı

Matt Barr dünyadaki en büyük penislerden birine sahip olduğunu iddia ederk dünya basınında geniş bir yankı uyandırmayı başardı. 40 yaşındaki Barr, yeni kitabı "Uzun Bir Hikaye: Dünyanın En Büyük Penislerinden Biriyle Yaşam" kitabını çıkarttı. Kitabında büyük bir cinsel organla yaşamanın avantajlı ve dezavantajlı yönlerini samimi bir şekilde anlatınca yeniden gündeme geldi.

Trend 30-01-2024 11:49

52 yaşındaki sapık 9 yaşındaki çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı!

Korkunç istismarın adresi Ankara... Sincan'da sokakta oyun oynayan 4 çocuktan yardım isteyen Evren Demirci çocukları bodruma götürüp sünnet olup olmadıklarını sordu. 4 çocuktan 3'ü üst kata kaçmayı başardı ancak talihsiz Human kaçamadı. Sapık komşu, Human'ın cinsel organını ısırarak kopardı. 46 gün hastaneden tedavi gören çocuğun uzvu ise yerine eklenemedi. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 29-01-2024 10:45

Kendi cinsel organını kesen adam kan kaybından hayatını kaybetti! Yanında not bulundu... Buna artık ihtiyacım yok

63 yaşındaki hüküm giymiş seks suçlusu Reginald Alan Roach'ın hareketsiz bedeni Bangor'daki bir tarlanın yakınlarında cinsel organı kesilmiş halde bulundu. Hastaneye kaldırıldıktan sonra kan kaybından hayatını kaybettiği ifade edilen Roach'ın yanındaki notta "Artık buna ihtiyacım yok" ifadelerinin bulunduğu ifade etti.

Trend 26-01-2024 09:44

15 yaşındaki yeğeni ve kocasının ilişkisi olduğunu zannetti! Penisini keserek intikam aldı... Karımı affettim

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde 34 yaşındaki Daiane dos Santos Farias ve ismi açıklanmayan eşi arasında kıskançlık yüzünden başlayan tartışma kanlı bitti. 15 yaşındaki yeğeniyle kocasının ilişkisi olduğunu düşünen kadın eşinin cinsel organını keserek cezalandırdı. Ülkeyi şoke eden olayın sonrasında ismi açıklanmayan adam karısını affettiğini ve evliliklerinin devam ettiğini söyledi.

Trend 08-01-2024 08:15

Kadın göğsü, erkek cinsel organı derken alay konusu olan Mücahid Cihad Han gündemde! Geniş kalça güzel ahlaka işaret eder

Kadınlara ve erkeklere göğüsleri, cinsel organları, kıllı olup olmamaları gibi bedensel özellikleri üzerinden karakter özellikleri tanımlayan Mücahid Cihad Han son günlerde yine sosyal medyanın gündeminde. Kendini 'metafizik uzmanı' diye tanıtıp yanlış kaynak atfetmesiyle alay konusu oldu. Erkeğin cinsel organı, kadının göğsüyle ilgili sözlerine kimse anlam veremedi.

Trend 27-12-2023 10:30

Kendisini cinsel organından vuran sevgilisini affetti! Onu hâlâ çok seviyorum diyerek savununca olay oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde yaşayan Charlie Glenn kendisini cinsel organından vuran kız arkadaşı için af diledi. Kız arkadaşını hâlâ sevdiğini dile getiren Gleen, ona karşı hiçbir kırgınlığının olmadığını ifade etti.

Trend 12-12-2023 09:07

27 yaşındaki Floridalı adam aralarında 76 yaşındaki kadının da bulunduğu iki kişiye cinsel organını göstermekle suçlandı! Fermuarım sıkıştı savunması yeterli olmadı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde haşere kontrol ve çim bakımı çalışanı, kendisini iki farklı olayda iki farklı kadına teşhir ettiği iddiasıyla tutuklandı. Adamın cinsel organını gösterdiği belirtilirken kendisini fermuarının sıkıştığını söyleyerek savunduğu ifade edildi.

Trend 29-11-2023 08:10

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon çıplak fotoğrafını paylaştı! Övgü dolu yorumlar topladı

Dünyanın en büyük cinsel organına sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon kısa sürede sosyal medyanın dikkatini çekerken pek çok televizyon programına da konuk oldu. Penisinin erekte olduğunda 34 santimetre olduğunu öne süren 53 yaşındaki ABD'li adam, 20'li yaşlarının sonlarına ait çıplak bir fotoğraf paylaştı. Falcon'un paylaşımına sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 15-11-2023 10:37

Ayrıldığı eski sevgilisinin cinsel organını kesmesi için kiralık katil tuttu! 53 binlik plan suya düşünce yakayı ele verdi

Avustralya'da yaşayan Karen Kaur Warburton isimli eski bir hemşire ayrıldığı sevgilisi Don McKay'in bir daha asla yürümemesini veya konuşmamasını sağlamak için kiralık katil tuttu. Kiralık katile 1500 sterlin (yaklaşık 53 bin TL) ödeme yapan Warburton, kiralık katilden eski sevgilisinin cinsel organını kesmesini istedi. Olayın ortaya çıkmasıyla Warburton yakalanarak tutuklandı.

Trend 10-11-2023 09:34

Hayali bir ses ona yapmasını söyledi! Cinsel organına çivi çaktı... Günler sonra hastaneye gidince gerçek ortaya çıktı

Tunus'taki La Rabta Hastanesi'ndeki doktorlar bir sesin ona yapması gereken hareketleri söyleyen adamın cinsel organına iki adet çivi çaktığını söyleyerek hastaneye geldiğini dile getirdi. Doktorların hemen müdahale ettiği adama şizofreni teşhisi konuldu. İsmi açıklanmayan hastanın tedavi altına alındığı belirtildi.

Trend 31-10-2023 09:15

Kız arkadaşının ayrılmasını hazmedemedi! Artık buna ihtiyacım yok diyerek mutfak bıçağıyla cinsel organını kesti

Rusya'da yaşayan 37 yaşındaki bir adam sevgilisinin kendisinden ayrılmasından sonra sinir krizi geçirdi. Ayrılık konuşmasının ardından mutfağa koşarak bir ekmek bıçağı alan adam cinsel organını kesti. Eski sevgilisi ismi açıklanmayan adamın cinsel organını bıçakla kestiği anlarda "Artık buna ihtiyacım yok" diye bağırdığını söyledi.

Trend 27-09-2023 07:41

Markette iğrenç olay! Kasiyere cinsel organını gösterip... İfadesi ortaya çıktı

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki markette iğrenç bir olay meydana geldi. Girdiği markette kadın kasiyere, cinsel organını gösterdiği öne sürülen T.D., polis tarafından yakalandı. Yaşananlar kameraya yansırken, içkili olduğunu ve olayı hatırlamadığını söyleyen T.D., adli kontrolle serbest bırakıldı. Şahsın ifadesi de ortaya çıktı.

Haber 20-09-2023 13:32

Cinsel organını büyütme isteği sonunu getirdi! Feci bir şekilde can verdi

Cinsel organını büyütmek istedi, feci bir şekilde can verdi! Şoke eden olay İngiliz medyası tarafından manşetlere taşındı. Gündeme oturan o habere göre, adı açıklanmayan kurban 32 yaşındaydı... 46 yaşındaki 'sahte estetik cerrah' Torben K.'nın hastaya silikon madde enjekte ettiği ancak maddenin kan dolaşımına karışarak hastanın ölümüne neden olduğu yazıldı. İşte detaylar...

Trend 03-09-2023 15:13

Yer: Şanlıurfa! Kemerine tabanca takarken cinsel organından yaralandı

Şanlıurfa'da ruhsatsız tabancasını ön kemerine takmaya çalışan Mustafa M.nin silahı ateş aldı. Kanlar içinde kalan ve cinsel organından yaralandığını belirlenen adam hastaneye kaldırıldı.

Haber 18-08-2023 21:32

Cinsel organına taktığı çelik halkayı çıkartamayınca hastanelik oldu! İki saatlik operasyonla kurtuldu

Aslen İsveçli olan ismi açıklanmayan 52 yaşındaki adam Tayland’ta cinsel deneyimini arttırmak için cinsel organına çelik bir halka takmaya karar verdi. Ancak işler hesapladığı gibi gitmeyince adama çelik halkayı cinsel organından çıkartmayı başaramadı. Hastanede iki saatlik cerrahi operasyonla çelik halka sıkıştığı yerden çıkartıldı.

Trend 25-07-2023 14:30

Bilimsel araştırma cevapladı: Penis boyutu sıcaklıktan etkilenebilir! Yazın başka kışın başka...

İngiltere’de yapılan bilimsel bir araştırmada erkeklerin cinsel organlarının boyutu ile sıcaklık değişimleri arasında doğrudan bir bağlantı olduğu ortaya çıktı. Uzmanlara göre, penis boyutu hava sıcaklıklarının değişimine bağlı olarak yaz ve kış aralarında farklı uzunluklara sahip olabilir.

Trend 20-07-2023 10:50

Aldatma tartışmasında tansiyon yükseldi! Kocasının cinsel organını çekerek koparttı

Fransa’nın Toulouse şehrindeki Portet-sur-Garonne bölgesinden gelen yerel raporlara göre, 45 yaşındaki adam "penis derisi kısmen yırtılmış" olarak hastaneye geldi. Raporda karı ve koca arasındaki tartışmanın sonrasında sinirlenen eşin çıplak elleriyle çekerek kocasının cinsel organının bir kısmını koparttığı ifade edildi.

Trend 14-07-2023 08:04

Şehir efsanesi değilmiş! Penis ve burun boyutları arasında bağlantı olduğu bilimsel olarak kanıtlandı

Translational Andrology and Urology'de yayınlanan yeni bir çalışma, daha uzun burunlu erkeklerin gerçekten daha büyük penislere sahip olduğunu gösterdi. Yapılan çalışma halk arasında şehir efsanesi haline gelen penis ve burun uzunlukları arasındaki bağlantıyı bilimsel olarak kanıtladı.

Trend 08-07-2023 15:04

Sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmeyi reddetti! Tehdit edilince erkek arkadaşının cinsel organını kesti

Endonezya’nın Sibolga şehrinde iki sevgili arasında cinsel ilişki konusunda anlaşmazlık yaşadı. Sevgilisinin cinsel ilişki teklifini reddeden kadın erkek arkadaşı tarafından tehdit edildi. Tehditler sonucunda öfkelenen kadın sevgilisinin cinsel organını kesti. Penisi kesilen sevgili hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Trend 06-07-2023 08:54

Bu yöntem kimsenin aklına gelmez! Cinsel organını büyütmek için karınca yuvasına soktu... Bir anda işler karıştı

Tayland’da ismi açıklanmayan bir adam cinsel organını büyütmek için kimsenin aklına gelmeyecek bir yönteme başvurdu. Cinsel organının büyümesini isteyen adam penisini bir karınca yuvasının içine soktu. Ancak karıncaların cinsel organını ısırması üzerine adam adında kararından pişman oldu.

Trend 05-07-2023 10:53

Kabus dolu anlar! Çim biçme makinesiyle yanlışlıkla cinsel organını kesen bahçıvan kan kaybından hayatını kaybetti... Cansız bedeni ormanda bulundu

Tayland’daki bir ormanlık alanda 39 yaşındaki Praditsin Chuypad isimli bir bahçıvanın cansız bedenine ulaşıldı. Bahçıvanın çim biçme makinesiyle cinsel organını kestikten sonra kan kaybından hayatını kaybettiği açıklandı. Olay ülkede geniş yankı uyandırdı.

Trend 01-07-2023 08:15

1 milyon dolara cinsel organını sigorta ettirdi! “Penisim o kadar büyük ki yaralanmalara neden oluyor”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Keiran Lee isimli bir adam cinsel organının büyüklüğünü itiraf ettikten sonra manşetlerdeki yerini aldı. 400’den fazla yetişkin filminde rol aldığını ifade eden Lee, cinsel organı nedeniyle bazı yaralanmalara neden olduğunu itiraf ederek herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 15-06-2023 10:17

Cinsel organına taktığı halka yüzünden hastanelik oldu! Uzmanlar penis büyütme eylemleri konusunda uyardı...

Tayland’ın Chiang Mai eyaletinde cinsel organını büyütmek isteyen bir adamın başvurduğu yöntem şaşkınlık yarattı. Cinsel organını büyütmek için çelik bir halka yerleştiren 29 yaşındaki adam hastanelik oldu. Cerrahi operasyonla çelik halka çıkartıldı ancak uzmanlar erkek hastaları bu tarz eylemler konusunda uyardı.

Trend 09-06-2023 13:50

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin itirafıyla şaşkına çevirdi! Cinsel organ açıklaması sosyal medyayı salladı

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin yaptığı birbirinden cesur paylaşımlara ilginç bir cinsel ilişki itirafı da ekledi. Fenomen isim Jaack Maate’nin sorularını yanıtladığı ‘Happy Hour’ podcastinde ideal bir cinsel organın boyutunu açıkladı. Goodwin’in itirafı kısa sürede sosyal medya kullanıcıları arasında gündem yarattı.

Trend 01-06-2023 13:58

Uzman isim erkekleri tuvaletlerini yanlış yaptıkları konusunda uyardı! “İdrar yapmanın doğru yolu oturmak”

Ürolog Dr. Gerald Collins, dünya genelindeki pek çok erkeğin tuvalet kullanımı konusunda hata yaptığını söyledi. Özellikle erkeklerin idrarını yanlış bir şekilde yaptığını dile getiren Dr. Collins, hijyen ve sağlık açısından daha iyi olan yolu anlattı.

Trend 31-05-2023 15:43

Yine Bali yine skandal görüntüler! Cinsel organını açıkta bırakarak motosiklete binen turist yakalandı

Endonezya’nın dünya genelindeki en turistik bölgelerinden biri olarak kabul edilen Bali’de Danimarkalı bir turistin hareketi gündem oldu. Bir motosikletin arkasında oturan Danimarkalı kadın cinsel organını göstererek oturdu. Cep telefonuyla kaydedilen anlar sosyal medyada ifşa edilirken göçmenlik dairesi yetkilileri tarafından Danimarkalı turist gözaltına alındı.

Trend 31-05-2023 14:07

İlişki sırasında ‘çıt’ sesini duydu! Sonrası tam bir kabus... Cinsel organı üç farklı yerinden kırıldı

İsmi açıklanmayan bir adam cinsel birliktelik yaşadığı sırada penisinin üç farklı yerinden kırılmasıyla hastanelik oldu. Cinsel organında meydana gelen kırıklarla birlikte büyük bir acı hisseden adam hastanede tedavi altına alındı.

Trend 27-05-2023 14:11

24 saat boyunca aralıksız cinsel ilişkiye girince hastanelik oldu! Cinsel organının kesilmesi gerekebilir

50 yaşındaki ismi açıklanmayan Alman bir adam 24 saat boyunca aralıksız cinsel ilişkiye girince hastanelik oldu. Uyuşturucu maddenin etkisi altında olduğu tahmin edilen Alman adamın hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Trend 23-05-2023 09:30

Cinsel organının boyutunu açıklayınca dikkatleri üzerine çekmişti! “41 cm olmasını zorlayacağım”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşan 33 yaşındaki Marc Rocke isimli bir adam cinsel organının büyüklüğü nedeniyle dikkat çektiğini söyleyerke dışarı çıkma konusunda zorluk yaşadığını dile getirmişti. Kıyafetleriyle kapatmasına rağmen insanların meraklı gözlerine maruz kaldığını dile getirerek gündem olan Rocke 35 cm uzunluğundaki penisini yeniden bir prosedürle daha büyük hale getirmek istediğini söyledi.

Trend 13-05-2023 14:06

Eski yetişkin film yıldızı Elsa Jean itirafıyla gündem yarattı! İdeal penis boyunu açıklayınca gündem yarattı

Eski yetişkin film yıldızı Elsa Jean yaptığı samimi bir itirafla gündeme gelmeyi başardı. Yetişkin film sektöründen emekli olduğunu açıkladıktan sonra sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Jean, cinselliğin toplumsal bir tabu olarak algılanmasını reddederek ideal penis boyunu açıkladı.

Trend 04-05-2023 09:36

Cinsel organının bir kısmını kesti! Kutunun içine koyup alışveriş merkezinde satmaya çalıştı

Güney Afrika’da yaşanan bir olay herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. 32 yaşındaki bir adam ismi açıklanmayan 68 yaşındaki bir başka adamın cinsel organından bir parça kesti. Cinsel organdan kestiği parçayı bir kutuya koyan 32 yaşındaki adam bir alışveriş merkezinde bunu satmaya çalıştı. Polislerin tutukladığı adam yasa dışı olarak insan dokusu bulundurmakla suçlanarak mahkemeye çıktı.

Trend 26-04-2023 13:51

Kan donduran vahşet! Uykusunda abisinin boğazını ve cinsel organını kesti

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Emre T. (29), abisi Murat Can T. (32) uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek katletti. Kan donduran vahşet sonrası sokakta elinde bıçakla gezerken yakalanan Emre T., "Ağabeyimi öldürdüm" diyerek cinayeti itiraf etti. İşte olayın detayları...

Haber 23-04-2023 13:57

Sosyal medya fenomeni Lou Feraherstone cinsellik itirafıyla herkesi şaşkına çevirdi! “Bir penis fotoğrafı görünce tüm hayatım değişti”

Sosyal medyada kadınların cinsellik konusunda daha açık konuşması gerektiğini savunarak dikkatleri üzerine çeken 52 yaşındaki fenomen Lou Featherstone yaşlanmaya resmen meydan okuyor. Cinsellik konusunda cesur bir yaklaşımı olduğunu ifade eden Featherstone yaptığı itirafla yeniden gündem yarattı.

Trend 10-04-2023 10:11

Jinekologun itirafı sosyal medyayı resmen salladı! Hastasının vajinasında bulduğu en şoke edici şeyi açıkladı

Honduras’ta görev yapan bir kadın doğum uzmanı TikTok’tan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. TikTok’ta hastalarının cinsel organından çıkan birbirinden ilginç nesneleri ifade eden doktor kendisini en çok şaşırtan durumu söylemeyi de ihmal etmedi. Fenomen doktor Marco Calix’in paylaşımı milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 07-04-2023 10:28

İngiltere’nin en küçük penisine sahip adamından itiraf! Cinsel organına şiir bile yazdı... “Karım bunu sorun etmiyor”

'Small Penis Bible' (Küçük Penis İncili) adlı kitabıyla İngiltere’nin en küçük cinsel organına sahip adamı olarak kısa sürede ünlenmeyi başaran Ant Smith manşetlerdeki yerini almıştı. Cinsel organının boyutuyla mutlu olduğunu dile getiren adam yaptığı açıklamalarla bir kez daha gündeme geldi. Smith, karısının durumu sorun etmediğini dile getirdi.

Trend 05-04-2023 09:57

‘Bu nasıl meslek’ dedirtti! Binlerce cinsel organı değerlendirdikten sonra mükemmel penis uzunluğunu açıkladı

Sosyal medya fenomeni Alexis Texas, OnlyFans üzerinden abonelerinin kendisine gönderdiği cinsel organ fotoğraflarını değerlendirerek bir servet kazanmayı başardı. Instagram hesabında 3.8 milyon takipçisi bulunan fenomen isim binlerce değerlendirmenin sonrasında mükemmel penis uzunluğunu açıkladı.

Trend 01-04-2023 14:07

'Üçlü cinsel ilişki' cinayetinde kan donduran detaylar! Cinsel organını kesti, şarap içerek kutladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Elvan Küçükaltun (49), sevgilisi Nadja Angela Grosser (41) ile birlikte üçlü cinsel ilişki yaşadıkları Kadir Demir'i (39) 54 bıçak darbesiyle öldürdü. Küçükaltun'un ömür boyu, Grosser'in ise 15 yıla kadar hapsi istendi. Şikayetçi avukatı ise maktulün cinsel organının kesildiğine ve, şarap içilerek kutlama yapıldığına dikkat çekti. İddianamede ise Kadir Demir'in cep telefonunda daha önce yaşadıkları üçlü cinsel ilişkiye dair video kaydı bulunduğu belirtildi.

Haber 30-03-2023 11:59

Cinsel organında salatalık sıkıştı! Bahanesi ‘pes’ dedirtti... “Çok fazla yediğim için içimde büyüdü”

İsmi açıklanmayan bir adam anüsünde sıkışan salatalık şikayetiyle acil servise başvurdu. Şiddetli ağrı ve tuvaletini yapamama şikayetiyle hastaneye başvuran adam salatalığın içine nasıl girdiğine dair bir fikri olmadığını söyleyerek doktorları şaşkına çevirdi.

Trend 30-03-2023 10:12

Sarhoşken yaptığını hatırlayamadı! Anüsünde cam bardak günlerce kaldı... Sonunda hastanelik oldu

Nepal’de yaşayan 47 yaşındaki ismi açıklanmayan bir adam sarhoşken anüsüne cam bardak soktu. Yaptığından habersiz olan adam günlerce cam bardakla birlikte yaşadı. Tuvalete çıkamayan e kalçasında büyük bir acı hisseden adam sonunda çareyi doktora gitmekte buldu. Anüsünde cam bardak olduğunu öğrenen adam büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 28-03-2023 15:09

Böyle ev sahibi-kiracı kavgası ne görüldü ne de duyuldu! Elektrik faturası yüzünden tartıştılar... Cinsel organını sıkarak öldürdü

Nijerya’nın Sango-Ota şehrinde bir ev sahibi ve kiracısı arasındaki tartışma ölümle sonuçlandı. Ev sahibi Monday Oladele ve kiracısı Ifeoma Ossai elektrik faturası yüzünden tartıştı. İkilinin sözlü tartışması bir anda fizikselleşti. Kiracı Ossai ev sahibinin cinsel organının eliyle sıkmaya başladı. Yaşadığı şokla birlikte büyük bir acı hisseden ev sahibi Oladele olay yerinde hayatını kaybetti.

Trend 28-03-2023 07:55

Akılalmaz olay! Cinsel ilişki görüntülerini ifşa etmekle tehdit eden sevgilisinin cinsel organını kesti

Endonezya’nın Sibolga eyaletindeki bir otel odasında gerçekleşen olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. 28 yaşındaki A.S.T isimli bir kadın cinsel ilişki görüntülerini ifşa etmekle tehdit eden sevgilisine saldırarak cinsel organını kesti. Olay ardından genç kadının tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trend 09-03-2023 13:18