Cinsel Taciz Haberleri

Uykusunda ağabeyinin boğazını ve cinsel organını kesmişti! Kan donduran vahşette cinsel taciz detayı: 'İnsan kardeşine bunu yapar mı?'

Kocaeli'de ağabeyi Murat Can Torun'u (32) uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek katleden Emre Torun (30) hakim karşısına çıktı. Duruşmada ağabeyinin kendisine 9 yaşındayken cinsel tacizde bulunduğunu iddia eden Torun, savunma yapmayacağını belirtti. Olay günü yaşananları da anlatan Torun, "İndirim almak için mücadele etmeyeceğim. İnsan kardeşini taciz eder mi? Hep sustum" dedi. İşte detaylar...

Haber 16-02-2024 15:40

Ortaokulda skandal! 11 yaşındaki öğrencisini sınıfa kilitleyerek cinsel tacizde bulundu... Yasak aşkı mesajları ifşa etti

Rusya'nın Leningrad şehrinin Toksovo bölgesinde öğretmen olarak görev yapan 25 yaşındaki Anna Plaksyuk isimli bir kadın 11 yaşındaki bir öğrenciye saldırmakla suçlandı. 11 yaşındaki öğrencisini sınıfa kilitleyerek cinsel tacizde bulunduğu ifade edilen kadın 20 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Trend 06-02-2024 08:49

Yaşları 13 ila 14 arasında değişen üç öğrencisine cinsel tacizini itiraf etti! Kocası boşanma davası açtı

24 yaşındaki Cassidy Kraus isimli bir öğretmen yaşları 13 ila 14 arasında değişen üç öğrencisiyle yasak aşk yaşadığı gerekçesiyle tutuklanmıştı. Devam eden soruşturma kapsamında Kraus üç erkek öğrencisinin özel bölgelerine dokunduğunu itiraf etti. Öğretmenlik mesleğinden men edilen Kraus 30 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya.

Trend 03-02-2024 10:19

Emekli ilkokul öğretmeni hakkında şoke eden suçlama! 50'den fazla öğrenci cinsel taciz suçlamasında bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Long Island bölgesinde yaşayan emekli bir ilkokul öğretmeni hakkında eski öğrencilerinden cinsel taciz suçlaması geldi. 76 yaşındaki emekli öğretmen Thomas Bernagozzi'nin yıllar içinde kendisini taciz ettiğini iddia ettiği 56 öğrencisini hakkında suç duyurusunda bulundu. Bernagozzi hakkındaki suçlamaları kabul etmezken soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Trend 01-02-2024 09:01

Futbolda yaşanan cinsel taciz skandalına bir yenisi daha eklendi! ''Bileklerimi sıktı, istediklerini yapmamı söyledi''

Sunderland forması giyen Jack Diamond'ın futbol kariyeri sona ermek üzere... 2023 yılında kiralandığı Lincoln City'de adı tecavüz ve cinsel saldırı iddialarına karışan Jack Diamond ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Spor 03-01-2024 11:58

Hollywood yıldızı Vin Diesel'e soğuk duş: Hızlı ve Öfkeli 5 çekilirken iğrenç taciz iddiaları! Elbisemi kaldırıp iç çamaşırımı indirmeye çalıştı

Dünyaca ünlü 56 yaşındaki aktör Vin Diesel cinsel taciz davasıyla şok yaşadı. Ünlü Hollywood yıldızının 2010 yılında Hızlı ve Öfkeli 5'in çekimleri sırasında eski asistanının zorla göğüslerini ellediği iddia ediliyor. Vin Diesel hakkındaki iğrenç iddialar bununla sınırlı da değil.

Magazin 22-12-2023 10:13

Kızlarının telefonunu inceleyen aile fotoğrafları gördü... Sapık öğretmenin savunması şoke etti! 15 yaşından büyük sanmış, 'ödüllendireceğim' demiş

İğrenç olay Bursa'da meydana geldi. Özel bir okulda yabancı dil öğretmeni olarak görev yapan 38 yaşındaki S.Y.'nin., sınavdan 100 puan aldığı için ödüllendireceğini söylediği kız öğrencisi Ö.K.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Aile, kızlarının cep telefonuna bakmasıyla cinsel içerikli fotoğrafları görürken, öğretmenin otomobilinin camlarını kırıp lastiklerini patlattı. 22 yıl istemiyle açılan davada tutuklu öğretmen S.Y., "Öğrencimin 15 yaşından büyük olduğunu düşünmüştüm" dedi.

Haber 13-12-2023 12:24

Kartal'da bir kadına cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen şüpheli yakalandı

Kartal'da, bisikletli kadına cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen sürücü yakalandı.

Yurthaber 15-11-2023 07:41

Üç kardeş, babalarından tecavüz etmeyi öğrendikten sonra çocuk akrabalarına cinsel istismarda bulundu! Toplam 115 cinsel istismar...

Yaşları 41, 40 ve 39 olan üç erkek kardeş, o sırada hepsi çocuk olan dört aile üyesine toplam 115 cinsel istismar suçundan suçlu bulunarak hapse atıldı. İsmi açıklanmayan kardeşler kendilerini tecavüzü babalarından öğrendiğini söyleyerek savundu.

Trend 09-11-2023 09:21

'Doğaüstü yeteneklerim var' yalanıyla genç kızlara cinsel taciz! 'Tanrı tarafından görevlendirildim'

Osmaniye'de doğaüstü yetenekleri olduğunu söyleyen A.S. (58), psikolojik sorunları olan genç kızlara tedavi bahanesi ile cinsel tacizde bulundu. Tanrı tarafından görevlendirildiğini iddia eden A.S., evine yapılan baskınla gözaltına alınarak tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 31-10-2023 11:59

Benzin istasyonundaki taciz anları güvenlik kamerasına takıldı! Kadın çalışanın arkasından yaklaşarak kalçasına dokundu

Tayland'ta bir benzin istasyonunda çalışan kadın personel bir erkek müşterinin kendisine taciz ettiği anların güvenlik kamerası görüntülerini ifşa ederek sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 30 yaşındaki Malliaka isimli kadın çalışan olayın ardından polise şikayette bulunduğunu ifade etti.

Trend 26-09-2023 09:50

Yer: Hong Kong! İğrenç olay: Twitch yayıncısına canlı yayında cinsel saldırı...

Sosyal medya platformu Twitch'te bir yayıncı, canlı yayın esnasında bir kişinin cinsel saldırısına maruz kaldı. O sırada yayında olan kadın, skandal anları saniye saniye kaydetti.

Haber 11-09-2023 17:51

10 yaşındaki erkek çocuğuna müstehcen mesajlar göndererek cinsel tacizde bulundu! “Niyetim kötü değildi” diyerek kendisini savundu

Tayland’ta ismi açıklanmayan 33 yaşındaki bir adam sosyal medyadan yaptığı 10 yaşındaki bir erkek çocukla konuşmaya başladı. Facebook üzerinden ilerleyen konuşmayı gören çocuğun annesi adamın oğluna müstehcen içerikli mesajlar gönderdiğini fark edince durumu polise ihbar etti. 33 yaşındaki adam ise kendisini “Niyetim kötü değildi” diyerek savundu.

Trend 08-09-2023 09:49

Otelde ailesiyle tatil yapan 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulundu! Ailesi durumu öğrenince...

Güney Kıbrıs’ın Bafra kentinde bulunan bir otelde ailesiyle birlikte tatil yapan 10 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kız çocuğu 48 yaşındaki İngiliz bir turist tarafından taciz edildi. Kızın ailesinin durumu fark ederek polise haber vermesi üzerine 48 yaşındaki adam tutuklandı.

Trend 24-08-2023 08:59

Oyunculuk ajansında cinsel taciz! ‘Düzgün oyna yoksa öperim’

İstanbul’da bir oyunculuk ajansında yaşanan taciz olayı akıllara durgun verdi. Oyunculuk eğitimi veren bir kuruma başvuran 19 yaşındaki G.S., şirketin ortağı olan ve aynı zamanda şirkette yapımcı-yönetmen olarak eğitim veren 57 yaşındaki M.Y'nin cinsel istismarına maruz kaldı. Olayın detayları ise şoke etti. Suçlamaları reddeden M.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 29-07-2023 09:20

Aynı okulda 11 kız öğrenciye cinsel istismar! İğrenç iddia sonrası ortaokul öğretmeni tutuklandı

Aynı ortaokuldaki 11 kız öğrencinin şikayette bulunması üzerine ekipler harekete geçti. Çocukların ifadelerinin alınmasının ardından okulda öğretmenlik yapan M. E. G. (30) tutuklandı.

Haber 09-06-2023 14:25

Bakkaldaki taciz anlarını güvenlik kamerası kaydetti! Müşteri dükkan sahibini böyle rahatsız etti

Tayland’ın Mahasarakarm şehrinin Isaan bölgesindeki bir bakkalın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere tepki çekti. Alışveriş yapmak için bakkala gelen bir adamın satıcının göğüslerine dokunarak taciz ettiği anlar gündem yarattı. Dükkan sahibi kadın durumu güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte polise bildirerek müşteriden şikayetçi oldu.

Trend 08-06-2023 15:31

Akılalmaz olay! Erkek kılığına girerek 19 yaşındaki kızı taciz etti... Annesinin dikkati gerçeği ortaya çıkarttı

21 yaşındaki Georgia Bilham isimli bir kadın erkek kılığına girerek 19 yaşındaki kıza 17 kez cinsel tacizde bulunma suçundan tutuklandı. 19 yaşındaki ismi açıklanmayan kurbanın annesini dikkati sayesinde Bilham’ın aslında bir kadın olduğu ve erkek kılığına girerek genç kızları kandırdığı ortaya çıktı. İlişkilerini dair cinsellik detayları mahkemede tek tek ifşa edildi.

Trend 06-06-2023 13:23

Bartın'da çiğ köftecide iğrenç olay! 'Söylememem için 100 TL verdi'

Bartın'da 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki E.K., bir çiğ köfteci dükkanında cinsel istismara uğradı. Olayın ortaya çıkması üzerine S.T. gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkemede tutuksuz sanık S.T. suçlamaları reddederken yaşadıklarını anlatan E.K., "Bana olayı kimseye söyleme diyerek 100 TL verdi. Şahıstan şikayetçiyim" dedi.

Haber 30-05-2023 13:27

Savcıdan katibe cinsel taciz! Mahkemede kendini böyle savundu: 'Kendisi geldi, 1-2 saat çalıştık...'

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli savcı Ş.B., yanında geçici olarak görevlendirilen kadın katibe cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Suçlamayı reddeden savcı Ş.B. "Kendisi geldi, 1-2 saat mesai bitimine kadar çalıştık. Adliye gibi kalabalık ortamda kendisini arabaya bindirip zorla götüreceğim, böyle saçmalık olamaz. Olaydan haberdar olsam kamera kaydı isterdim. O gün nereye gittiğini hatırlamam mümkün değil." dedi. İşte olayın ayrıntıları...

Haber 22-05-2023 13:15

İzmir'de genç kızı taciz suçlamasıyla yargılanan sanığa 6 yıl hapis cezası

İzmir'de 17 yaşındaki kızı taciz ettiği suçlamasıyla hakkında dava açılan sanık, 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 17-05-2023 13:38

Ortaokulda skandal! Okul bahçesinde mastürbasyon yaparken yakalanan öğretmenin dolabından “En seksi 10 öğrenci” listesi çıktı...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Indiana eyaletindeki Hancock bölgesindeki bir okulda görev yapan 63 yaşındaki tarih öğretmeni Ronald Paul Harris okulun bahçesinde mastürbasyon yaparken yakalandı. Oak Glen Ortaokulu’nda görev yapan öğretmene ilişkin soruşturma başlatıldığında ise 14 yaşındaki bir öğrencisini taciz ettiği ortaya çıktı.

Trend 06-05-2023 08:39

Savcıdan katibe cinsel taciz! Mahkemede her şeyi anlattı: 'Kahve verirken kendine çekip...'

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde görevli savcı Ş.B. hakkında bir katibi taciz ettiği iddiasıyla dava açıldı. Bugün görülen duruşmaya katılmayan savcı hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı. Taciz iddiasında bulunan katip, mahkemede yaşananları tek tek anlattı. Savcının kendisine "Adliye dışında bana 'savcım' deme, ismimle hitap et'" dediğini aktaran katip, "Kahveyi verirken oturduğum sandalyeyi kendine çekerek kolumu sıvazladı. Ben de 'Hayır' deyip pencerenin oraya geçtim" dedi. İşte detaylar...

Haber 24-04-2023 15:30

Tacizciye sokak ortasında meydan dayağı! Genç kızın çığlıklarını duyan koştu

Bolu'da iğrenç bir taciz olayı yaşandı. İddiaya göre İ.T. (37), evinin kapısına kadar takip ettiği 17 yaşındaki bir kıza cinsel tacizde bulundu. Genç kızın çığlıklarını duyan yakınları, olay yerine gelerek İ.T.'yi sokak ortasında tekme tokat dövdü. Yaralanan İ.T. tedavisinin ardından gözaltına alınırken, genç kız kendisinden şikayetçi oldu. İşte olayın detayları...

Haber 10-04-2023 15:16

Bartın'daki iğrenç olayda yeni gelişme! Cezasında indirim yapıldı, 10 ayda serbest kaldı: 'Seni ve anneni öldüreceğiz'

Bartın'da restoran sorumlusu İsa Temür, bulaşıkçı olarak çalışan M.K.'nın kızına restoranın mutfağında cinsel tacizde bulundu. Olay sonrası tutuklanan ve aldığı hapis cezası 6 yıl 3 ay düşürülen Temür, 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldı. 14 yaşındaki kızın annesi, Temür'ün kendilerine tehditte bulunduğunu belirterek kızının “Seni ve anneni öldüreceğiz" dediğini aktardı.

Haber 06-04-2023 10:40

İstanbul'da hastanede iğrenç olay! Ünlü doktordan taciz, yangın merdivenine çağırıp...

Ünlü estetik doktoru A. Ç., iddiaya göre aynı hastanede görevli hemşire D. T.'ye cinsel saldırıda bulundu. Genç kızı yangın merdivenine çağırarak burada öpmeye çalışan ve 'Yarın yer ayarlayacağım oraya geleceksin. Birlikte olacağız, kimse olmayacak' diyen doktor, genç hemşireyi ertesi gün de odasında taciz etti. Olayla ilgili görülen davanın duruşmasında doktor 2 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.

Haber 27-03-2023 07:45

Kantin çalışanı, 14 yaşındaki öğrenciyi taciz etti! Müstehcen videolarını ve çırılçıplak fotoğraflarını gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Connecticut eyaletinin New Fairfield bölgesindeki bir okulun kantinden görev yapan 31 yaşındaki Andie Paige Rosafort isimli bir kadın 6 ay boyunca 14 yaşındaki bir öğrenciyi taciz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Sosyal medya uygulamaları üzerinden ismi açıklanmayan 14 yaşındaki öğrenciye müstehcen video ve ve fotoğraflarını gönderen kadın aralarında ilişki olduğunu dile getirerek kendisini savundu.

Trend 07-03-2023 11:19

Okul müdüründen 11 kız öğrenciye cinsel istismar! Kendini böyle savundu: 'Kendi evlatlarım gibi gördüm'

Eskişehir'de 11 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan okul müdürü Mustafa K., ‘çocuğa karşı cinsel taciz ve cinsel istismar’ suçlarından iyi hal indirimli 24 yıl 2 ay 16 gün hapse mahkum edildi. Mahkemedeki son savunmasında suçlamaları kabul etmeyen Mustafa K., “Okuldaki tüm öğrencilerimi kendi evlatlarım gibi gördüm. Hiçbir mağdura karşı iddia edilen eylemleri işlemedim” dedi. İşte olayın detayları...

Haber 27-01-2023 09:51

Brezilyalı futbolcu Dani Alves, cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alındı! Çıkan bu haberin ardından takipçi sayısı eriyor...

Brezilyalı futbolcu Dani Alves, cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alındı. Instagram hesabında 40 milyon takipçisi bulunan Dani Alves'in çıkan bu haberin ardından takipçi sayısı 38.4 milyona düştü.

Spor 20-01-2023 13:59

Önce komiser şimdi de okul müdürü… Akılalmaz sapıklık! 100’den fazla kadının görüntüsünü arşivleyip hepsine isim vermiş…

Türkiye birkaç gün arayla akılalmaz iki sapıklık haberi ile karşılaştı. İstanbul’da halka açık yerlerde kadınların gizlice etek altı görüntülerini çeken ilk olayda yakalanan şahıs komiser çıkmıştı. İkinci olayda yakalanan şahıs ise okul müdürü çıktı. Okul müdürü olan ve hakkında iğrenç iddialar bulunan H.K.’nın 100’den fazla kadına ait fotoğraf ve videoyu arşivlediği belirlendi.

Haber 10-01-2023 07:35

Yazı işleri müdüründen liseli stajyere cinsel taciz! Kendini böyle savundu: 'Üşüyüp, üşümediğini anlamak için...'

Antalya'da, yerel gazetede stajyer olan lise öğrencisi S.N.B. (17), yazı işleri müdürü Y.K.'nin (45) kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Gözaltına alınıp tutuklanan Y.K. ifadesinde, "Gerçekten üşüyüp, üşümediğini anlamak için ellerini tuttum. Bunun dışında temasım olmadı. Yanaklarını okşayıp, makas almadım" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 06-01-2023 15:05

Müge Anlı'daki Sinan Sardoğan'dan öğrenildi! Müge Anlı Sinan gerontofili midir?

Son günlerde gündem olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki Tokat Almus köyünün cinsel sapığı olan Sinan Sardoğan'ı sıklıkla konuşuluyor. Yaşlı kadınlara cinsel tacizde bulunan Sinan Sardoğan'ın gerontofili midir sorusu aratılıyor. Vatandaşlar gerontofilinin ne olduğunu ve kimleri etkilediğini merak ediyor. İşte gerontofili hakkında her şey...

Haber 03-01-2023 11:30

Eskişehir'de cinsel taciz şüphelisi tutuklandı

Eskişehir'de çocuklara cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen zanlı tutuklandı.

Yurthaber 27-12-2022 14:15

Antrenörden futbolcusuna iğrenç taciz! 'Seni seviyorum' diye başladı, cinsel içerikli mesajlara kadar gitti

Antalya Manavgat'taki bir futbol okulunda antrenör olarak görev yapan S.A.'nın 14 yaşındaki sporcusuna attığı taciz mesajları ortaya çıktı. "Seni seviyorum. Mesajlarıma cevap ver. Yoksa evine geleceğim" şeklinde mesajlarla sporcusunu tehdit eden antrenör, 'cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 18-12-2022 12:06

3 çocuk annesi kadın kayınbiraderini öldürdü! Olayın altından cinsel taciz çıktı, her satırı mide bulandırdı

Konya'da meydana gelen olayda Murat Can Eskici bıçaklanarak öldürüldü. Eskici'nin cinsel taciz iddiası nedeniyle 3 çocuk annesi Ayşe T. öldürüldüğü belirlendi. Tutuklanan kadın ifadesinde kayınbiraderinin bir süredir taciz ettiğini ve olay günü de cinsel saldırıda bulunup, 3 çocuğuna zarar vermekle tehdit ettiğini söylediği öğrenildi.

Haber 13-12-2022 14:02

İETT otobüsünde genç kadına bakarak mastürbasyon yaparken yakalanmıştı! Cezası belli oldu

İstanbul'da 26 Ekim 2020 tarihinde İstinye Dereiçi-Kabataş arasında sefer yapan İETT otobüsünde, genç kadına bakarak mastürbasyon yapan M.R.Ö'nün cezası belli oldu.

Haber 12-12-2022 15:50

Kızının yatağına girip, cinsel saldırıda bulundu! Tekirdağ'da mide bulandıran olay

Mide bulandıran iğrenç olay bu kez Tekirdağ'da meydana geldi. Şarköy ilçesinde, hurdacılık yapan 41 yaşındaki S.K., iddiaya göre gece alkol aldıktan sonra 23 yaşındaki kızı G.K.'nin yatağına girip cinsel saldırıda bulundu. Kızının şikayetçi olduğu S.K., 'Nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklandı.

Haber 12-12-2022 12:12

Genç kızları cinsel organının fotoğraflarını göndererek taciz ediyordu! Eşi penisinden teşhis edince cezadan kurtulamadı

2017 yılının Şubat ayında tanıştığı James Kump’a ilk görüşte aşık olan Hayley Dunn hayatını onunla birleştirdi. Mutlu bir evlilikleri olduğunu ifşa eden Dunn, kocasının genç kızlara cinsel organının fotoğraflarını ve cinsel içerikli mesajlar göndererek taciz ettiğini öğrendiğinde şoke oldu. Eşinin penisini dava dosyasındaki fotoğraflardan teşhis eden Dunn, kocasının ceza almasına yardımcı oldu.

Trend 10-12-2022 15:15

Sahte hoca skandalı! İçine cin girmiş diyerek cinsel ilişkiye girdi, 20 bin lira da paralarını aldı…

Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşanan sahte ‘hoca’ skandalı akıllara durgunluk verdi. 57 yaşındaki Murat Y. psikolojik sorunları bulunan 19 yaşındaki kızı ve ailesini içine cin girmiş diyerek kandırdı. Genç kıza kendisiyle ilişkiye girmesi halinde cinlerin çıkacağını, aksi halde delireceğini söyleyerek defalarca ilişkiye girdi. Aileden de dua okuma karşılığında 20 bin TL para aldı. Genç kızın yaşadıklarına dayanamayarak şikayet etmesi üzerine iğrenç olay ortaya çıktı.

Haber 05-12-2022 10:08

Kayınvalideye damadından cinsel taciz! 'Issız bir yere götürüp zorla öpmeye başladı sonra da...'

Bolu'da damadının kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla mahkemede konuşan kayınvalide "Beni ıssız bire yere götürdü. Zorla beni öpmeye başladı sonra da arabanın dışına çıkardı. Burada da tacizlerini sürdürdü" dedi. Damat ise "Bana 2 adet renkli hap verdi. Bir süre sonra sersemlemeye başladım. Ne yaptığımı bilmiyordum, yakınlaşmamız olmuş olabilir" diye konuştu.

Haber 02-12-2022 11:40

Sakarya'da minibüste iğrenç olay! Gözyaşları içinde anlattı: Kızım bağırmış, çağırmış ama...

Sakarya'da 21 yaşındaki genç kız, bindiği minibüsteki şoförün cinsel taciz teşebbüsüne ve fiziksel şiddetine maruz kaldı. Cezaevinden yeni çıkan şahsın suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Acılı anne kızının yaşadığı iğrenç olayı gözyaşlarıyla anlatarak "Bu olayın olduğu yer insanların geçtiği yer. Benim kızımın elinde termosu vardı ağır bir şey onu camlara vurmuş, bağırmış ve çağırmış ama hiçbir insan tepki vermemiş" dedi.

Haber 01-12-2022 07:24

Metrobüsteki iğrenç hareket cezasız kalmadı! Tacizci sapığa linç girişimi kamerada

İstanbul'da bir metrobüs seferi sırasında A. S.'nin (52) iğrenç bir harekete imza atarak biri yabancı uyruklu olmak üzere iki kadına cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü. A. S.'nin bu hareketi ise cezasız kalmadı. Yolcular A. S.'yi araçta dövdü. A. S. durakta kapı açılırken kaçmaya çalışsa da başaramayıp tekrar yakalandı. Metrobüs durağına sevk edilen emniyet ekipleri A. S.'yi gözaltına aldı.

Haber 12-11-2022 11:00

Papa’dan sonra en yüksek rütbeye sahip! Kardinalden cinsel taciz itirafı: '14 yaşındaki kız çocuğuna...'

Fransa’daki Katolik Kilisesi’nin Papa’dan sonraki en yüksek mevkiye sahip Kardinallerden biri olan Jean-Pierre Ricard, 35 yıl önce 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz uyguladığını itiraf etti. Ricard, "Otuz beş yıl önce, bir kilise rahibiyken, 14 yaşında bir genç kıza karşı ayıplanacak davranışlarda bulundum" ifadelerini kullandı. Bununla birlikte Fransa Katolik Kilisesi, dün açıklama yaparak Kardinal dahil 11 din görevlisinin cinsel taciz ile ilgili suçlandığını belirtti.

Haber 08-11-2022 13:00

Ambulans şoförü taşıdığı hastayla cinsel ilişkiye girip hamile bıraktı!

ABD'nin Florida eyaletinde bir ambulans şoförü akıl sağlığı yerinde olmayan bir hastayla cinsel ilişkiye girdikten sonra tutuklandı. 35 yaşındaki Kyle Rasmussen, taşımakta olduğu 18 yaşındaki hasta ile iki kez cinsel ilişkiye girdiği iddialarına, olayın genç kadının rızasıyla gerçekleştiğini söyleyerek karşılık verdi.

Trend 05-11-2022 12:30

Sahnede rol arkadaşı tarafından tacize uğramıştı! Bekir Aksoy'un eşi Nazife Aksoy'un taciz davası sonuçlandı: Kapı kapı gezip hakkımı aradım, susmadım

Ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un tiyatrocu eşi Nazife Aksoy, 3,5 yıl önce Şehir Tiyatroları'nda provadayken, rol arkadaşı tarafından tacize uğradı. Aksoy, kurum içinde şikayetçi oldu ancak oyuncu tiyatroda çalışmaya devam etti. "Kapı kapı gezip hakkımı aradım, susmadım" diyen Nazife Aksoy, 2 yıllık hukuk mücadelesinde istediği sonucu aldı. Aynı tarihte tiyatroda oyuncu olan Uğur Arda Aydın'ın cinsel taciz suçundan aldığı 2,5 yıllık hapis cezası onandı. Aksoy karar sonrasında mutluluğunu dile getirdi.

Magazin 18-10-2022 23:39

Bu kadarı pes dedirtti! Beden eğitimi öğretmeni 17 yaşındaki öğrencisiyle arabanın içinde 8 kez cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde bir okulda beden öğretmeni olarak çalışan 31 yaşındaki Ashley Rison, ismi açıklanmayan 17 yaşındaki bir öğrencisiyle aralarında yakınlaşma olduğunu dile getirdi. Öğrencisiyle arabanın içinde 8 kez cinsel birliktelik yaşadığını itiraf eden öğretmen 16 Kasım’da hakim karşısına çıkartılacak.

Trend 15-10-2022 07:31

Kız öğrenciler dışarı çıkamaz hale gelmişti! Kız yurdu sapığı hakkında mide bulandıran bir detay daha

İzmir'de bir kız yurdunun önüne her gece gelip mastürbasyon yaparak mide bulandıran S. A. hakkında yeni bir gelişme yaşandı. S. A.'nın yurdun önündeki kaldırımda sergilediği uygunsuz hareketler saniye saniye görüntülenirken olay sosyal medyada infial yaratmıştı. Öğrencileri dışarı çıkmaktan korkar hale getiren sapık ekiplerin çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. S. A.'nın cinsel taciz suçundan suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Haber 08-10-2022 13:52

Denizli'de cinsel taciz iddiasıyla 1 kişi tutuklandı

Denizli'de cinsel taciz iddiasıyla 1 kişi tutuklandı

Yurthaber 20-09-2022 21:04

İngiltere'den İstanbul'a geldi, dehşeti yaşadı! Hemşire kapıyı kilitleyip taciz etti

İngiltere'den Türkiye'ye estetik olmak için gelen Karolin P. isimli genç kadın, gittiği hastanede görevli bir hemşirenin cinsel tacizine uğradı. Anestezinin etkisinde olan kadının üzerine kapıyı kilitleyerek tacizini sürdüren hemşire görevinden istifa etti. Hastane yönetimi söz konusu olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Haber 20-09-2022 07:54