Çıplak Adam Haberleri

Antalya'nın Tarzan'ı kan ter içinde bıraktı! Çıplak adam duvardan duvara atladı, kaçamayacağını anlayınca bakın ne yaptı

Antalya'da A. K. (40) adlı adam çıplak halde oradan oraya koşturup duvardan duvara atlayarak polis, sağlık ve itfaiye ekiplerini peşine taktı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen A. K., çıktığı yerde mahsur kalınca yardım istedi ama yardıma gelen ekipleri hayli uğraştırdı. Bir süreliğine ikna olan adam tekrar kaçmaya başladı, vatandaşlar meraklı gözlerle o koşuşturmacayı izledi.

Haber 27-08-2023 16:30

Görenler anlam vermedi! 300 metrelik vadide tamamen çıplak bir şekilde mahsur kalan adam kurtarıldı

Brezilya’da bir doğa parkurundaki derin bir vaidye düşen tamamen çıplak bir adam kurtarma çalışmalarının sonucunda mahsur kaldığı yerden kurtarıldı. Ülkenin hava kuvvetleri tarafından yürütülen kurtarma çalışmalarında adamın çıplak olmasının nedeninin tam bir sır olarak kaldığı ifade edildi.

Trend 12-09-2022 11:41

“Çıplak marangoz” olarak ünlenmişti! Polis karakoluna şeffaf tangasıyla gidince ortalık karıştı

Sosyal medyada çıplak marangoz lakabıyla tanınan doğa bilimci Robert Jenner, nudizmin en büyük savunucularından biri. Günlük hayatında tamamen çıplak dolaştığı için pek çok kez hakkında dava açılan Jenner, son olarak bir polis karakoluna cinsel organını açığa çıkartan şeffaf bir tanga iç çamaşırıyla gidince ortalık bir anda karıştı.

Trend 07-09-2022 09:37

Huzurevinde yaşayan bir kadın, 106. doğum gününde çıplak garson istedi! O anlar sosyal medyada gündem oldu

İngiltere’de yaşayan Norah Shaw isimli bir kadın 106. doğum gününde kaldığı huzurevinden kendisine yakışıklı bir garsonun hizmet etmesini istemişti. Yaşlı kadının doğum günü isteğini yerine getiren 67 yaşındaki Gill Shaw, annesinin özel günü için çıplak bir garson tuttu. Garsonun kendisine servis yaptığı anlardaki Norah Shaw’in mutluluğu sosyal medyada popüler oldu.

Trend 10-08-2022 15:36

Çıplak Adam

Çıplak Adam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çıplak Adam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.