Ciplak Kor Fare Haberleri

'Esrarengiz fare' olarak da biliniyor... Ağrı Dağı eteklerinde böyle görüntülendi

Ağrı Dağı Milli Parkı içindeki Karasu Sulak Alanı’nda yaşayan su maymunları hem havadan hem kardan görüntülendi.

Haber 2024-04-22 17:24:09

İç çamaşırı çekmecesinde yenidoğan 8 yavru hayvan çıktı! Oraya nasıl girdiklerine dair hiçbir fikrim yok

Avustralyalı bir kadın iç çamaşırı çekmecesini açtığında karşısında yenidoğan 8 yavru hayvanı görünce ne yapacağını bilemedi. Hayvanların oraya nasıl geldiğine dair hiçbir fikri olmadığını belirten Vicki, "Fare ya da sıçan olduğunu düşünüyorum. Onları görünce gerçekten çok korktum" dedi.

Trend 2024-04-06 11:42:06

İstanbulspor 'dağ fare doğurdu' diyerek paylaştı! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istifaya davet etti!

İstanbulspor, 4-0 mağlup olduğu Çaykur Rizespor maçının ardından sosyal medyadan bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifaya davet edildi.

Spor 2024-04-02 20:20:49

Akvaryumdaki yılanların canlı yem ile beslendiği iddiası asılsız çıktı

Trabzon’da geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan ve son günlerde başta boğa, anakonda ve piton yılanları olmak üzere canlı yem ile beslendikleri iddiaları ile gündeme gelen Trabzon Akvaryum’da yılanların dondurulmuş fare ve tavşanlarla beslendiği ortaya çıktı.

Yurthaber 2024-02-28 12:29:25

Seçil Erzan’ın arama geçmişi şoke etti! 'Nasıl intihar edilir? Suçlu iade etmeyen ülkeler...'

"Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandırıcılık davasında yeni bilirkişi raporu çıktı. Raporda Seçil Erzan'ın 15 Mart ve 7 Nisan 2023 tarihleri arasındaki internet arama geçmişine de yer verildi. Erzan'ın, "Hangi ilaç öldürür?", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "İntihar çeşitleri", "Fare zehri insanı kaç saatte öldürür?", "Nasıl intihar edilir?", "Kendini asma", Bilekleri kesmek" ifadeleriyle aramalar yaptığı tespit edildi. İşte o rapordaki tüm çarpıcı detaylar...

Haber 26-02-24 15:16

Sivas’ta ilk, kilosu 150 liradan satışa sunuluyor

Sivas’ta yaşayan veteriner hekim Hüseyin Kor arkadaşının sosyal medyadan gösterdiği etlik tavşan çiftliği fikrini gerçeğe dönüştürdü.

Yurthaber 02-02-24 12:13

Fare zehri, kelepçeler, birbirini ısıran insanlar... Esra Erol ne diyeceğini bilemedi! 'Küçük dilimizi yuttuk'

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ilgi çekiyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programda birkaç gündür Cemile teyze ve gelini Zeynep Nazan konuşuluyor. Gelini ile birlikte kocasını fare zehriyle öldürmek istediğini itiraf eden Cemile teyzenin anlattıkları karşısında Esra Erol ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-01-24 15:34

Akşener-Erdoğan görüşmesinden sonra İYİ Parti'nin talebi karşılık buldu! Milletimizin beklentisi bu

Türkiye'nin yüreğine kor düşüren şehit haberleri Türkiye Büyük Millet Meclisinin de bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bu kapsamda önemli görüşmeler gerçekleştirmişti. Son olarak İYİ Parti'den gelen adım karşılık buldu, bunun üzerine Mecliste grubu bulunan tüm partilere yazı gönderildi.

Haber 14-01-24 08:30

Seçil Erzan paraları gömdü mü? Avukatı intihar detayını ilk kez açıkladı: Cezaevinde çok ağlıyor

Günlerdir Türkiye'nin gündeminden düşmeyen banka müdürü Seçil Erzan’ın avukatından dikkat çeken yeni açıklamalar geldi. Erzan'ın beş kuruş parası olmadığını savunan avukat Nadide Karaaslan, "Gömmüşse büyük hayal kırıklığı yaşayacağım" dedi. Erzan'ın fare zehiri içtiğini ancak sonrasında kustuğunu açıklayan Karaaslan, "Cezaevinde çok kötü, çok ağlıyor" dedi.

Magazin 11-12-23 07:46

Reyonda dolaşan fare şoke etti! Ünlü market zincirinde mide bulandıran görüntü!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki ünlü market zincirine giren bir vatandaş gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Reyonda dolaşan fareyi gören vatandaş, o anları cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

Haber 28-11-23 09:17

Dayanılmaz bir koku yayılıyor! Avustralya sahillerinde ve yollarında milyonlarca ölü fareyle mücadele ediyor... Kontrolden çıktı

Avustralya'nın Queensland eyaletinin Karumba bölgesi sahillerini ve yollarını adeta esir altına alan ölü farelerle mücadele etmek zorunda. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde sayıları milyonlara ulaşan fare ölülerinin fotoğraf ve videoları paylaşıldı. Yerel halk durumu bir salgın olarak nitelendirirken çevreye yayılan kötü kokudan şikayetçi olduklarını dile getirdi.

Trend 23-11-23 09:23

60 şişe yasadışı alkolü bitirdi! Sarhoş olan fare polis tarafından yakalanarak kafese kapatıldı... Tüm delilleri yok etti

Hindistan'ın Chhindwara bölgesindeki bir karakolda delil olarak toplanan yasadışı 60 alkol şişesi fare tarafından tüketildi. Susamış kemirgen, etrafı boş şişelerle çevrili bir kafesin etrafında zıplarken kameralara yakalandı. Fare polisler tarafından yakalanarak tutuklanırken tüm delilleri yok ettiği söylendi.

Trend 09-11-23 08:42

Kars'ta aç kalan kızıl tilkinin fare avı görüntülendi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, doğada aç kalan bir kızıl tilkinin fare avlaması kameralara yansıdı.

Yurthaber 08-11-23 14:19

Görüntüler İstanbul'dan! İnsanlar yemek yerken içeri girip fare dolu kutuyu fırlattı 'Müslümanların etlerini değil, alın bu fareleri yiyin'

İstanbul'da bir şahsın Mc Donald's şubesine giderek bir kutu dolusu fare bıraktığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu görüntülerde şahsın, "Sizler müslümanların etlerini değil, alın bu fareleri yiyin." dediği duyuldu. Görüntülere sosyal medyada çok sayıda yorum geldi.

Haber 06-11-23 11:05

Sevgilisini öldürüp 21 yıl hapis cezası almıştı... Yargıtay kararı bozdu! İşte tekrar yargılanan o katile verilen ceza

Bolu'da, tartışma sırasında kendisine küfrettiğini iddia ettiği sevgilisi Dilek Diner'i (38) boğarak öldürdükten sonra cep telefonu ile 150 TL'sini alan Tevfik Kor’a (34) verilen 'iyi hal’ ve ‘haksız tahrik’ indirimiyle 21 yıl 3 ay hapis cezası kararını, Yargıtay usulden bozdu. Yeniden hakim karşısına çıkan Tevfik Kor', 'kasten öldürme', 'kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık' ve ‘yağma’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı.

Haber 26-10-23 11:38

Cesedini 20 yıl boyunca kimse fark etmedi! Evini fareler basınca gerçek ortaya çıktı... Cansız bedeninden geriye sadece dişleri ve kemikleri kalmıştı

İrlanda'nın Mallow bölgesinde yaşayan Tim O'Sullivan isimli adamın 20 yıl önce hayatını kaybettiği tespit edildi. 20 yıl boyunca cansız bedeni fark edilmeyen adam evde artan fare sorununun komşular tarafından şikayet edilmesine üzerine bulundu. Cansız bedenden geriye kalan dişlerin yerel bir klinikte eşleştirilmesi üzerine O'Sullivan'ın kimliğine ulaşıldı.

Trend 26-10-23 08:56

Kedinin fare ile gülümseten oyunu! O anları görür görmez kayda aldı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kaydedilen görüntülerde kedinin fare ile oyunu gülümseten anlara neden oldu.

Haber 25-10-23 11:32

Kediye yem olmak istemeyen fare, ölü taklidi yaparak kurtuldu! İlginç anlar büyük ilgi gördü

Elazığ'da kediyle farenin kovalamacası cep telefonu kamerasına yansıdı. Fare, kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu.

Haber 11-10-23 11:17

Zehirli yemek hazırlayıp sevgilisini öldürmüştü! Denizli'deki vahşeti itiraf eden Afgan mahkemede şoke etti: 'Cesedi sürüklerken...'

Denizli'de Afganistan uyruklu Nadia Noori'nin (30) cansız bedeni yol kenarında elleri ve ayakları kelepçeyle bağlı, battaniyeye sarılı halde bulunmuştu. Noori'yi öldürmek için yemeğine yine Afganistan uyruklu sevgilisinin fare zehri kattığı ortaya çıkınca dehşetin boyutu katlandı. Daha önceki ifadesinde sevgilisini zehirli pilavla öldürdüğünü itiraf edip "Cesedi sürüklerken, merdivenden indirdiğim için sesler çıkıyordu" diyen Sabour Sakhizadeh (21), bugünkü duruşmada cinayeti inkar etti.

Haber 04-10-23 14:59

Acil polikliniğinde fare paniği! Görüp çığlık attı

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Acil Polikliniği’ndeki fare panik oluşturdu. Bir hasta fareyi görüp çığlık attı.

Haber 26-09-23 12:36

Fare zehri verdiği sevgilisini boğarak öldürmüştü! Savunması 'pes' dedirtti

Denizli’de Sabour Sakhizadeh (21), birlikte yaşadığı sevgilisi Nadia Nori’nin (30) ellerini koli bandıyla, ayaklarını da plastik kelepçeyle bağlayıp fare zehri verdikten sonra boğarak öldürdü. Sakhizadeh daha sonra arkadaşı N.K. (16) ile birlikte sevgilisinin cesedini battaniyeye sarıp, el arabasıyla araziye attı. Emniyetteki ifadesinde her şeyi itiraf eden Sakhizadeh, mahkemede ilk ifadesini kabul etmeyerek, kadının intihar ettiğini iddia etti. İşte detaylar...

Haber 14-09-23 09:55

Sipariş ettiği çorbanın içinden ölü fare çıktı! Uzun bir süre ne olduğunu anlayamadı... “Mantar olduğunu zannettim”

İsmi açıklanmayan bir Çin restoranından çorba sipariş eden Sam Hayward isimli bir adam eve gelen yemeğinin içinden fare çıkınca şoke oldu. Paket servisindeki çorbayı açtığında gördüğü şeyi ilk olarak mantara benzettiğini dile getiren Hayward, “Gerçekten çok kötü bir şekilde midem bulandı. Mantar olduğunu zannettim ama ölü bir fareydi” dedi.

Trend 07-09-23 10:16

Roma'da fare istilası, sayı 7 milyonu aştı! Sosyal medyada gündem oldu

İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Kolezyum etrafında fare istilası var. Kentteki fare sayısı 7 milyonu aşarken fare istilası haberleri sosyal medyadan ulusal basına da yayılırken kamu yayıncısı Rai, başkentte 'Romalıdan çok fare olduğunu' yazdı.

Haber 27-08-23 18:14

Farenin ısırdığı kadın hastanelik oldu! Korku dolu anlar kamerada

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Cennet Sarı (75), kaldırımda oturduğu sırada fare tarafından ısırıldı. Yaşlı kadın hastanelik olurken, farenin kadını ısırdığı anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 24-08-23 09:50

Ne köpek ne de kedi... Sahaya giren hayvan, Fenerbahçeli oyuncuların yanına gitti!

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Samsunspor'u 2-0 mağlup etti. Maçtaki en enteresan an ise, mücadele oynanırken sahaya giren fare oldu.

Spor 22-08-23 10:59

Maltepe’de vatandaşların fare sitemine belediyeden tepki çeken açıklama

Maltepe’de sokak hayvanları için bırakılan etlerin, fareler tarafından yendiği anlar kameralara yansıdı.

Yurthaber 02-08-23 15:29

Tezgahtaki fareyi görünce şoke oldu! İstanbul'daki börekçide mide bulandıran anlar

İstanbul'daki bir börekçi dükkanının önünden geçen şahıs börek tepsisinde gördüğü manzara karşısında şok yaşadı: Fare tepsilerin içinde gezinip börek kırıntılarını yiyordu! Şahsın "Ayy fare" diyerek kaydettiği o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 02-08-23 09:59

Sirkeci’deki börekçide mide bulandıran görüntü: Fare tepsilerin içinde gezdi

Fatih Sirkeci’deki bir börekçide, farenin tepsilerin içerisindeki yiyecek kırıntılarını yediği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Dükkanda ayrıca hijyen kurallarının hiçe sayıldığı görüldü.

Yurthaber 01-08-23 15:07

Shakira klip çekimi için yere uzandı, fare kafasına doğru gelince...

Son dönemde şarkılarıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen şarkıcı Shakira sosyal medyayı sallayan bir paylaşım yaptı. Şarkıcı son şarkısı Copa Vacia'nın kamera arkası görüntülerinde fareyle göz göze geldiği anları paylaşınca olay oldu.

Magazin 27-07-23 14:18

Ağrı Dağı'nda yaşayan su maymununun temizlenme anları... Halk arasında esrarengiz fare olarak adlandırılıyor

Iğdır'da kıyıya çıkan su maymununun temizlenme anları kayıt altına alındı. Halk arasında "esrarengiz fare" olarak adlandırılan su maymunları, bölgenin ilgi çeken yaban hayvanları arasında yer alıyor.

Haber 25-06-23 08:20

Dünya devi Amazon'un gıda deposu 'fare istilası' altında! Burada hasta olmaktan korkuyoruz...

Fransa'nın Orleans şehrindeki Amazon'un gıda deposunun uzun bir süredir 'fare istilası' altında olduğuna dair görüntüler yayımlandı. Görüntülerde gıda kolilerinin içlerinde farelerin gezdiği görülürken, çoğu yerde de ölü fare yavrularının bulunduğu fark edildi.

Haber 19-06-23 16:23

Yer: Hatay! Oy verilirken ortaya çıkan fare herkesi alarma geçirdi! Korkup sıraların üzerine çıktılar

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için bugün sandık başında gitti. Hatay'da bir okulda oy kullanma sırasında ortaya çıkan fare, seçmenleri ve görevlileri alarma geçirdi. Kimi fareden korkup sıraların üzerine çıkarken kimi de fareyi etkisiz hale getirmek için harekete geçti. Fare nedeniyle bir süre oy kullanma işlemine ara verildi.

Haber 28-05-23 16:55

Mide bulandıran görüntüler! Fare görülen fırın mühürlendi, tüm ürünler imha edildi

Mersin'in Yenişehir ilçesinde mide bulandıran bir olay meydana geldi. Camında fare görülen bir fırın mühürlendi, tüm ürünler de imha edildi.

Haber 06-05-23 16:50

Trende uykuya dalan adamın üzerinde gezinen dev fareyi görenler iğrenerek izledi! Hiçbir tepki vermeden üzerinden attı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletindeki bir metroda yolculuk yaptığı sırada uyuyakalan bir adama ait görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Yolculuk sırasında oturduğu yerde uykuya dalan adamın üzerinde gezinen fare şaşkına çevirdi. İsmi açıklanmayan adamın fareyi gördüğü andaki tepkisi ise TikTok’ta popüler oldu.

Trend 29-03-23 13:19

Sevgilisini bıçaklayıp başına taşla vurarak öldürmüştü! İstenen ceza belli oldu

Eskişehir'de Onur Kaya (22), sevgilisi Tuğçe Can'ı (25) 13 kez bıçaklayıp başına taşla vurarak öldürdü. Kaya daha sonra, insülin iğnesi ile kendisine fare zehri enjekte ederek intihara kalkıştı. Ekmek bıçağı ile bileklerini kestiği sırada ise polis ekiplerince yakalandı. Kaya hakkında hazırlanan iddianamede, 'Tasarlayarak, canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. İşte olayın detayları...

Haber 06-03-23 14:50

İnternetten sipariş ettiği ekmek poşetinin içinden canlı fare çıktı! Gördüklerine inanamadı

Hindistan’da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Nitin Arora isimli bir Twitter kullanıcı yaptığı paylaşımda görüntülerde internetten aldığı ekmeğin içinden canlı fare çıktığı iddia etti. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Trend 22-02-23 15:01

Oyuncu Gözde Kaya isyan etti! Sözleri kan dondurdu: Kedi ve köpeklerin ölmesi için...

Ramo dizisinde Nadia, Senden Daha Güzel dizisinde Gülden rolüyle ekranlara gelen Gözde Kaya, sosyal medya üzerinden kan donduran açıklama yaptı. Olayın gerçekleştiği bölgelerin adresini veren oyuncu Kaya, "Ölmesi için fare zehri konmuş" diye yazdı. İşte detaylar...

Magazin 20-02-23 10:19

1. cemre düştü mü, cemre düşme sıralaması nedir? Cemre suya düşünce ne olur?

Cemre düşmesi merak edilen konular arasında yerini aldı. Halk tarafından havaların ısınmasına işaret ettiği düşünülen cemre, yılda 3 defa olmak üzere havaya, toprağa ve suya düşüyor. "Ateş", "kor", "köz" gibi anlamları olan ve halk arasında birer hafta arayla düştüğü kabul edilen cemrenin, soğuk kış günlerinin ardından havayı, suyu ve toprağı ısıttığına inanılıyor. Peki 1. cemre düştü mü, cemre düşme sıralaması nedir? Cemre suya düşünce ne olur? İşte ayrıntılar...

Haber 19-02-23 19:22

Korku dolu anlar! Sağlık Bakanı Koca'nın yanında kor patladı

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanları ile ateş başında sohbet ederken, ısınmak için yakılan tenekedeki kor bir anda patladı. Sosyal medyada yer alan görüntülerde yaşanan panik anları anbean kaydedildi. Öte yandan Bakan Koca ve yanında bulunanların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber 16-02-23 01:31

Fare 1 milyon TL'ye mal oldu! Sosyal medyada paylaşılan görüntüler olay yaratmıştı

Tekirdağ'daki bir simit fırınında çekilen ve ürünlerin üzerinde farenin gezindiğinin görüldüğü video sosyal medyada paylaşılmasının ardından olay olmuştu. Büyük tepki çeken görüntülerin ardından hızla harekete geçilmişti. Mühürlenen işletmede yeni bir gelişme yaşandı. İşletme baştan sona yenilenirken farenin işletmeye maliyetinin 1 milyon TL olduğu belirtildi.

Haber 16-01-23 15:40

Cinayetten sonra çikolata isteyip baygınlık geçirmiş! Tuğçe Can'ı katleden katil zanlısı hakkında 'fare zehri' iddiası... Yardıma gelen sağlık çalışanlarından yakındı!

Bir buçuk aylık sevgilisi 25 yaşındaki Tuğçe Can'ı ondan fazla bıçak darbesiyle katletti, vahşi cinayetin ardından büfede yaşadığı nöbet kameralara da yansıdı. Büfede kan şekerinin düştüğünü söyleyen katil zanlısı O. K., çikolata istedikten sonra bir anda fenalaşıp baygınlık geçirdi. Kendisinden kimlik isteyen personeline "Kimliğimi istediğiniz için sizi polise şikâyet edeceğim" deyip olay yerinden uzaklaşan O. K. hakkındaki fare zehriyle intihar etmeye çalıştığı iddiası dikkat çekti.

Haber 15-01-23 16:16

Görenler gözlerine inanamadı! Restoranda kızarmış tavuk tezgahından fare çıktı... Müşterilerin önünde o da yedi

Malezya’nın Pandan Indah bölgesindeki bir restoranda kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi topladı. Müşterilerin gözünün önünde bir tavuk tezgahına giren fare, kızarmış tavuğu yemeğe başladı. Müşteriler tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından Sağlık Bakanlığı olaya ilişkin araştırma başlattıklarını ifade etti.

Trend 13-01-23 13:49

Son dakika | Fare zehri, şırınga, şizofreni ilaçları... Kartal'da 2 kadın ölü bulundu! Sır perdesi aralanıyor: Beni aldattı, öldürüp intihar ettim

Son dakika haberi: İstanbul'un Kartal ilçesinde üniversite öğrencisi 2 kadın evde ölü bulundu. İddiaya göre Dilara G. (23), arkadaşı Cansu D. (30) ile eski erkek arkadaşı M.P.'nin evine gitti. İki kadın evde ölü bulunurken M. P.'nin bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. M. P. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. M. P.'nin cinayetin ardından polisi arayarak "Kız arkadaşımı öldürdüm, intihar ettim" şeklinde ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

Haber 09-01-23 12:20

'Fare poğaçalar hariç...' Simit fırınından ilginç savunma! Tepki çeken görüntülerden sonra harekete geçildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki iş yerinde kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşılınca hem mide bulandırmış hem de tepki çekmişti. Görüntülerde vitrindeki yiyeceklerin üstünde fare gezdiği yer almıştı. Yiyeceklerin üzerinde fare görülen iş yeri için harekete geçildi. İş yerine 46 bin 159 lira idari para cezası verildi ve iş yeri mühürlendi. Öte yandan iş yeri yetkilisinin yaptığı açıklama dikkat çekti. Yetkili "Fare, imha ettiğimiz poğaçalar hariç hiçbir gıda ürünüyle temas etmedi" dedi.

Haber 05-01-23 16:27

Tekirdağ'da vitrinindeki yiyeceklerin üzerinde fare gezen iş yerine para cezası verildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde vitrinindeki yiyeceklerin üzerinde fare görülen iş yerine 1295 lira ceza ile eksiklerinin giderilmesi için 15 gün süre verildi.

Yurthaber 05-01-23 11:20

Mide bulandıran görüntü! Simit fırınında ürünlerin üzerinde gezen fare kamerada

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde simit fırınındaki ürünlerin üzerinde gezinerek beslenmeye çalışan fare, anbean vatandaş kameralarına yansıdı.

Haber 05-01-23 11:18

AK Partili Hamza Dağ'dan CHP'nin vizyon belgesine tepki: Dağ fare doğurdu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP'nin İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması'ndan tanıttığı vizyon belgesine tepki göstererek, "Dağ fare doğurdu" dedi.

Haber 03-12-22 23:14

Cips paketinden çıkan fare hastanelik etmişti! Mahkemeden şok karar... 'Ölü ve kurumuştu'

Yozgat’ta üniversite öğrencileri doğum günü kutlamak için cips almış, iddiaya göre, cips paketini açtıklarında ölmüş fare ile karşılaşmışlardı. Bu olay tazeliğini korurken, 1 yıl önce yine bilinen bir markaya ait cips paketinden fare çıktığı öne sürülmüştü. Mide bulantısı ve halsizlik şikayeti ile hastaneye başvuran Osman Caner Çolak, bu süreç içinde şirketten şikayetçi oldu ancak mahkeme takipsizlik kararı verdi. Çolak, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine şikayette bulunacağını söyledi.

Haber 30-11-22 09:24

Cipsten çıkan fare ölüsü midelerini kaldırmıştı! Kız yurdundaki iğrenç olaydan sonra firmadan 'yabancı cisim' açıklaması

Yozgat'taki bir kız yurdunda doğum günü kutlamak isteyen öğrencilerin hevesleri kursaklarında kalmıştı. Nedeniyse marketten aldıkları, firmaya ait özel markalı cipsi tabağa döktüklerinde gördükleri fare ölüsüydü. Mide bulandıran olay sosyal medyada da kısa sürede gündem olmayı başarırken firmadan olayla ilgili yine çok konuşulacak bir açıklama geldi. Açıklamada fare ölüsü için "yabancı cisim" ifadesi kullanılırken olayın "imkansız" olduğu öne sürüldü.

Haber 29-11-22 11:21