Cirilciplak Soyundu Haberleri

Trump savaş çığırtkanlığına soyundu! Rusya'yı teşvik ederim sözleri dünyada gündem oldu

ABD'nin 2017-2021 yılları arasında 45. başkanı olarak görev yapan Donald Trump, az ödeme yapan NATO ülkerine karşı Rusya'yı teşvik edeceğini ve yardım etmeyeceğini söyledi. Dünya gündemine bomba gibi düşen bu haber sonrası Beyaz Saray'dan ilk açıklama geldi.

Haber 2024-02-11 16:00:07

Hırsızlık yaptığı söylenen müşteri sinir krizi geçirdi! Hırsız olmadığını kanıtlamak için süpermarkette soyundu

Kadın, güvenlik personelinin onu hırsızlıkla suçlamasının ardından süpermarkette sinir krizi geçirdi. Hırsız olmadığını kanıtlamak isteyen kadın bir anda kıyafetlerini çıkartmaya başladı. Ardından ise koşarak süpermarketten kaçtı.

Trend 2024-02-09 10:22:31

Öğretmenliği bırakıp OnlyFans fenomenliğe soyundu! Her paylaşımı başka bir olay oldu... Sosyal medya onu konuşuyor

Öğretmenlik işinden ayrıldıktan sonra OnlyFans'ta kendisine ait bir profil oluşturan Courtney Tillia paylaşımları sayesinde kısa sürede fenomene dönüştü. Tillia müstehcen paylaşımları sayesinde gelirinin bir anda altı haneli rakamlara ulaştığını dile getirince tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 2024-01-12 14:26:16

Akılalmaz görüntüler! Aracını direğe çarpınca soluğu çırılçıplak halde akvaryumda aldı

ABD'de garip tavırlarıyla dikkat çeken bir kişi önce çırılçıplak soyundu ardından ise bir akvaryuma atladı. 42 yaşında olduğu öğrenilen kişi gözaltına alındı.

Trend 2024-01-07 17:11:17

Bella Thorne aksesuarları için soyundu! Pozları sosyal medyayı salladı

"Shake It Up" dizisiyle şöhrete kavuşan 24 yaşındaki Bella Thorne sosyal medyanın en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alıyor. Thorne bu sefer mücevher markası için üstsüz poz verdi.

Magazin 14-12-23 09:59

Emily Ratajkowski bu sefer Black Friday için soyundu! Olay pozlar

Defalarca kez aldatıldığı ortaya çıkınca Sebastian Bear-McClar'dan boşanan Emily Ratajkowski son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Güzel model bu sefer de Black Friday reklamı için soyundu.

Magazin 26-11-23 09:28

Oğlunun yönettiği erotik filmde oynamıştı! Bu sefer de soyundu

Oyuncu ve model Elizabeth Hurley yine adından söz ettirmeyi başardı. Daha önce oğlunun erotik filminde rol almasıyla dikkat çeken oyuncu bu sefer de çırılçıplak soyundu.

Magazin 20-11-23 15:11

Iskra Lawrence bu sefer reklam için soyundu! İç çamaşırlı pozlarıyla olay oldu

Iskra Lawrence, sıfır beden çılgınlığının yaşandığı moda dünyasında kendini kabul ettirmiş bir isim. Kendiyle barışık olduğunu her daim gösteren kıvrımlı model son olarak iç çamaşırlarıyla poz vererek dikkat çekti.

Magazin 20-11-23 14:26

Yer: Denizli! Balkonda soyundu, yolun ortasına yattı: 'Müge Anlı buraya gelecek'

Denizli'de 2 gündür trafikte araçların önüne yatan ve çıktığı balkonda soyunup eşya fırlatan kadın yine ortaya çıktı. Hastaneden kaçıp kavşağın göbeğine boylu boyunca uzanan kadın, “Ben bu evde yaşıyordum. Müge Anlı’yı çağırın, Müge Anlı buraya gelecek” diye bağırdı. Üçüncü kez gözaltına alınan kadının hastaneden kaçmaması için önlem alınacağı belirtildi.

Haber 14-10-23 09:42

Adana'daki parkta şaşırtan görüntü! Bir anda soyundu, iç çamaşırlarıyla banyo yaptı

Adana'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen kimliği bilinmeyen kadın, çocukların da olduğu parkta soyundu. İç çamaşırlarıyla çeşmede banyo yapan kadın çevredekileri şaşkına çevirdi.

Haber 20-09-23 23:37

Brezilyalı model Cris Galera ve kendisinden yaşça küçük sevgilisi televizyon programı için soyundu! “Ormanda çıplak yaşadık”

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Cris Galera kendisinden 8 yaş küçük sevgilisi Miqueias Rocha ile Brezilya’da yayınlanan bir televizyon programı için ilginç bir deneyime imza attı. İkili izole bir ormanlık alanda uzun bir süre çıplak bir şekilde birlikte yaşadı. Çekimlerin sonuna geldiklerini söyleyen Galera, “Benim için inanılmaz bir deneyimdi. Ormanda çıplak yaşadık” dedi.

Trend 04-08-23 09:50

Lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat şarkıcılığa soyundu! Klip çekimi tarzı olay oldu

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat her yaptığıyla olay oluyor. Lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen ünlü isim bu defa şarkı çıkarmaya hazırlamıyor. Hatta şarkısı için klip çekimi yapan Polat'ın klip tarzı sosyal medyayı salladı. Dilan Polat klip çekimi için kafasına Euro taktı.

Magazin 19-07-23 12:54

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel yeni mesleğini açıkladı! Oyunculuk ve şarkıcılıkla yetinmedi şimdi de...

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel sahne tarzı, iddialı seçimleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığıyla olay olan ünlü isim bu defa yeni mesleğiyle çok şaşırttı. Görgüzel, oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra şimdi de magazin yorumculuğuna soyundu.

Magazin 06-07-23 17:04

Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki'nin klibi tepki çekti! Sorun benim klibim değil...

Popçu Aleyna Tilki'nin annesinden sonra kardeşi Ayça Tilki de şarkıcılığa soyundu. 17 yaşındaki genç kızın "Gönlüme göre ver" şarkısı ve klibi tepki çekti. Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki ise sosyal medyadan tepkilere isyan etti. Genç isme anne Havva Öztel destek oldu.

Magazin 03-07-23 14:13

İstanbul'da hayrete düşüren olay! Kadın önce soyundu sonra da cadde ortasına tuvaletini yaptı

İstanbul'da 'tantanacı kadınlar', meydana gelen kazayı izleyen bir adamın para dolu çantasını çaldı. Durumu fark eden adam, bir süre sonra kadınları yakaladı. Kadınlardan biri parasını geri isteyen adamı caydırmak için önce soyundu, ardından ise caddenin ortasına tuvaletini yaptı. Adam çantasını geri alırken kadınlar kayıplara karıştı. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 01-07-23 11:52

Vücudunda boş yer yok! Dövme fenomeni Kels, mürekkeplerini göstermek için çırılçıplak soyundu... Duştan olay paylaşım

Dövme fenomeni Kels, sosyal medyadan yaptığı son derece cesur paylaşımı sayesinde hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmayı başardı. Fenomen isim dövmelerini göstermek için duşun altında çırılçıplak kaldığı anları paylaşarak hayranlarını büyüledi. Kels’in paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 20-06-23 09:29

Didem Kınalı sitem etti! İbrahim Tatlıses hemen mesaj attı

İbo Show ile ünlenen ve oryantal denince akla gelen Didem Kınalı şarkıcılığa da soyundu. Söylemezsem Olmaz'a katılan oryantal Didem, İbrahim Tatlıses'i aradığını fakat hiçbir şekilde dönüş alamadığını ifade etti. Tatlıses ise eski dansözüne hemen yanıt verdi.

Magazin 15-06-23 15:35

Lottie Moss sıcağa dayanamadı! Metroda göğüslerinin yarısını kapatan bikinisiyle oturdu

Kate Moss'un üvey kardeşi model Lottie Moss sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Model son olarak metro yolculuğu sırasında sıcaklayarak soyundu. Lottie Moss göğüslerine küçük gelen bikinisiyle pozlarını paylaştı.

Magazin 11-06-23 11:06

Nesrin Cavadzade şarkıcılığa soyundu, sosyal medya yıkıldı! Sen Şahika'sın kendine gel

En son Üç Kuruş dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade şarkı çıkardı. Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Cavadzade Umut Timur ile düet yaptı. Ünlü ismin performansı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 09-06-23 12:51

Model Lottie Moss güneşlenirken bikini üstünü çıkardı! Pozu olay oldu

Bir dönem podyumda fırtınalar estiren Kate Moss'un kendisi gibi model olan üvey kardeşi Lottie Moss, yarı çıplak fotoğraflarını satışa çıkarmasıyla tanındı. Bu sayede büyük bir kitlesi olan model son olarak güneşlenirken soyundu.

Magazin 21-05-23 13:29

Demi Rose Meksika'ya gider gitmez soyundu! Şimdi başlıyor dedi

Sosyal medyada çıplak pozlarıyla adından söz ettiren fenomen Demi Rose deyim yerindeyse durmuyor. Kıvrımlarını sergileyen ve her gün bir yerde tatilde olan model Meksika'ya gider gitmez soyundu.

Magazin 09-05-23 14:29

Bronzlaşmak için çırılçıplak soyundu! Kıvrımlı model evde bronzlaşma yönteminin her adımını gösterdi

Bronz cilt çok daha pürüzsüz ve bakımlı bir görünüm sağlayabiliyor. Bu nedenle bronzlaşmak için yazı beklemek istemeyenler bronzlaştırıcı ürünler kullanıyor. Sosyal medyada beden pozitifliği savunuculuğu yapan Sophie Last, çırılçıplak soyunarak cildini nasıl bronzlaştırdığını gösterdi. Takipçileri tarafından büyük ilgi göre Sophie, çıplak vücuduna uyguladığı bronzlaştırıcının etkilerini teker teker açıkladı.

Kadin 18-04-23 16:13

Dünyaca ünlü golf fenomeni Paige Spiranac sosyal medyayı salladı! Çırılçıplak golf topu dolu küvete uzandı

Profesyonel golf sporcusu olarak kariyer hayatına başlayan Paige Spiranac, güzelliğinin dikkatleri çekmesi üzerine sosyal medya fenomenliğine soyundu. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Spiranac, son paylaşımıyla Instagram’ın sınırlarını zorladı.

Trend 14-04-23 09:27

Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik Bozkır için çırılçıplak soyundu! Ateşli sahnesi gündem oldu

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalarımıza kazınan ve şimdilerde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Yüsra Geyik BluTV’nin Bozkır dizisi için çırılçıplak soyundu. Ünlü oyuncunun ateşli sahnesi gündem oldu.

Magazin 14-04-23 08:51

Bahar Candan durmuyor! Yine soyundu vücudunun yarısını paylaştı

Onlyfans'tan bir ayda 1 milyon TL kazandığını daha önce açıklayan Bahar Candan yine soyundu. Çıplak haldeki pozunu paylaşınca yine tepki çeken Candan tepkileri de umursamamasıyla bilinen bir isim...

Magazin 12-04-23 09:42

Para için yine soyundu! Bahar Candan'ın yatak pozu tepki çekti

Fenomen Bahar Candan her hareketiyle ve her sözüyle gündem oluyor. Son olarak namaza başlayacağını duyuran Candan yataktan iç çamaşırlı pozlarını paylaştı. Onlyfans için link veren Candan'a "Ramazan ayında hiç utanmıyor musun?" yorumları geldi.

Magazin 28-03-23 15:37

Öğretmenler odasında hapishanedeki sevgilisiyle görüntülü görüşme yaparken soyundu! Cinsel ilişki görüntüleri ifşa edilince istifa etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir okulda öğretmenlik yapan 52 yaşındaki Donna Barber isimli kadın öğretmenler odasında hapishanedeki sevgilisiyle görüntülü görüşme yaptı. Görüşme sırasında bir anda soyunan ve sevgisiyle cinsel bir sohbet gerçekleştiren kadın görüntülerin ifşa edilmesinden sonra görevinden istifa etti.

Trend 25-01-23 14:32

Spiker Buket Aydın şarkıcılığa soyundu! Sesi beğenilmedi

Hem Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla hem de açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündeme gelen spiker Buket Aydın yılbaşı programında şarkı söyleyince sosyal medyanın diline düştü. "Şimdi de şarkıcı mı oluyor?" yorumları yapılan Aydın'ın sesi de beğenilmedi.

Magazin 03-01-23 13:35

Jennifer Lopez kendi markası için soyundu! Göğüslerini elleriyle kapadı

İki yıl önce kurduğu kozmetik markası için zaman zaman cesur pozlar vermekten kaçınmayan Jennifer Lopez, yeni ürünlerini üstsüz pozuyla tanıttı. Lopez'in iddialı pozları sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 30-12-22 15:29

Yetişkin içerik yıldızı Noel takvimi için çırılçıplak soyundu! Kocasının hediye ettiği seks oyuncaklarını alıp...

Öğretmenlik kariyerine son verip yetişkin içerik sektörüne atılarak şöhret kazanan ve kendisine başarılı bir kariyer inşa eden Courtney Tillia, Noel için çıplak bir takvim hazırladığını ve kocasının ona hediye ettiği "tonlarca" müstehcen hediyeyi de içeriklerini renklendirmek için kullandığını açıkladı.

Trend 25-12-22 17:26

Kocası müstehcen pozlardan rahatsızdı! Britney Spears duşa girip soyundu

Britney Spears ile 2022'nin haziran ayında evlenen Sam Asghari, eşininyarı çıplak fotoğraflar paylaşmasından rahatsız olduğunu itiraf etmişti. Dünyaca ünlü şarkıcı bu itiraftan çok etkilenmedi ve yine duşta çırılçıplak paylaşım yaptı.

Magazin 25-12-22 10:22

''Yalı Çapkını'nın Ferit'i olacak'' deniyordu! Survivor Yiğit Poyraz'ın yeni işi belli oldu

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir'in yerine geleceği konuşulan Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz, girişimciliğe soyundu. Survivor ile milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Yiğit Poyraz, spor giyim markası oluşturdu.

Magazin 20-12-22 11:21

Arjantin Fransa maçında görülmemiş olay! Tribündeki kadın taraftar sevinçten soyundu

2022 FIFA Dünya Kupası'nın sahibi 36 yıllık hasretin ardından Arjantin olurken, nefes kesen mücadelede son düdükle birlikte gelen şampiyonluk sonrası Arjantinli taraftarlar adeta çılgına döndü. Binlerce taraftarın tribünlerde izlediği karşılaşmada bir kadın taraftarın ise soyunması gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 19-12-22 12:11

Resmen sanat için soyundu! Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa çırılçıplak bedenini Picasso tablosuyla örttü

Lübnan asıllı eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa yine hayranlarının nabzını yükseltecek bir paylaşıma imza attı. Yetişkin film sektöründen kendi isteğiyle emekliye ayrıldığını açıklayan Khalifa cesur bir paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı. Fenomen isim sanata olan tutkusunu göstermek için ünlü bir Picasso tablosuyla çırılçıplak poz verdi.

Trend 14-12-22 15:03

Şarkıcı Hülya Avşar yeni şarkısı Anlatma için soyundu! Çıplak hali tepki çekti

Son olarak Masumiyet dizisi ile ekrana gelen şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, yeni şarkısı Anlatma için kamera karşısına geçti. Klibinde çırılçıplak halleri bulunan Avşar aynı zamanda eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun ikizi gibi olan Murat Altan'ı ise yolda buldu. Hülya Avşar'ın çıplak halleri de sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 12-12-22 09:01

Böyle destek görülmedi! Yüzlerce kişi bir araya gelip komşuları için soyundu.... Görünce gözlerine inanamadı

Avustralya'da yaşayan bir grup insan, aynı bölgede yaşadıkları ve sevdikleri bir dostlarına kanser teşhisi konması ve zorlu bir tedavi süreci geçirmesinin ardından, onun için bir şeyler yapmak istedi. Ancak akıllarına gelen destek yöntemi oldukça şaşırtıcıydı. Tam 145 kişilik bir gönüllü ekibiyle kamera karşısına geçip poz veren bu topluluk, görüntülerle derlenen bir takvim hazırlayarak arkadaşları için bağış topluyorlar.

Trend 08-12-22 11:48

Bunu hep yapıyor! Dövme modeli Amber Luke çırılçıplak soyundu... Yere uzanıp göğüslerini elleriyle kapattı

Sosyal medyadan dövmelerini gösterdiği paylaşımları sayesinde popüler olan Amber Luke, vücudunun %98’ini kaplayan mürekkeplerini göstermek için sık sık Instagram hesabından paylaşım yapıyor. Dövmelerinin kendisine olan güveninin arttırdığını ifade eden Luke, mürekkeplerini göstermek için çırılçıplak soyunduğu bir pozunu sosyal medyadan paylaştı.

Trend 30-11-22 09:03

Sınır tanımadı! Yoga fenomeni Sjana Elise bu kez çırılçıplak paylaştı... “Tropik bir adada mahsur kalmış deniz kızı...”

Sosyal medyada yaklaşık 1.4 milyon takipçisi bulunan ve yoga fenomeni olarak tanınan Sjana Elise, gençlik dönemlerinde ağır bir depresyonla mücadele etmişti. Sosyal medya sayesinde depreyondan kurtulduğunu dile getiren Elise, yine sosyal medyanın sınırlarını zorlayan bir paylaşım yaptı. Endonezya’daki Mentawai adalarında çekilen pozlarını paylaşan Elise çırılçıplak soyundu ve cinsel organını bir deniz kabuğuyla kapattı.

Trend 21-11-22 15:42

Seksi pozlarıyla ünlendi! Sosyal medya fenomeni Bryce Adams, gazilere bağış kampanyasında soyundu

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen OnlyFans’ta seksi fotoğraflarını satan Bryce Adams bu kez gaziler için düzenlenen yardım kampanyasında boy gösterdi. OnlyFans’ın en çok aboneye sahip isimleri arasında yer alan Adams en iyi para bildiği para kazanma yöntemini kullanarak bağış için soyundu.

Trend 12-11-22 14:07

Vücudunda boş yer yok! Dövme modeli Amber Luke çırılçıplak paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

Vücudunun büyük bir bölümü dövmelerle kaplı olan Amber Luke, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Vücudunun büyük bir bölümü kaplayan dövmeleri sayesinde kısa sürede popüler olmayı başaran Amber Luke, vücut modifikasyonlarını göstermek için çırılçıplak soyundu.

Trend 01-11-22 08:32

Coi Leray, Doja Cat'in partisi sonrası soyunup...

Doja Cat'in yeni yaş partisine katılan rapçi Coi Leray parti sonunda aracına binerken soyundu. Siyah iç çamaşırlarıyla aracın penceresine çıkan ve kıvrımlarını sergileyen ünlü rapçinin tavrı eleştirildi.

Magazin 24-10-22 12:57

İtalyan ibadet merkezinin merdivenlerinde çırılçıplak soyundu! İngiliz sosyal medya fenomeni öfkeye neden oldu

İngiliz bir sosyal medya fenomeni, müstehcen bir fotoğraf çekimi için yanlış bir mekan tercih etti. İtalya'nın Amalfi kentindeki bir katedralin önünde, sadece kırmızı bir örtüyle göğsünü ve bikini bölgesini kısmen örterek fotoğraf çekimi yapan genç kadın, onu gören ve dehşete düşen bölge sakinleri tarafından kayda alındı. Garip mekan tercihi ise büyük çoğunluk tarafından öfkeyle karşılandı.

Trend 20-10-22 09:49

Sosyal medya fenomeni Demi Sims’in paylaşımı olay oldu! Vitiligo farkındalığı yaratmak için soyundu

Essex yıldızı Demi Sims sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Instagram hesabında 578 bin takipçisi bulunan Sims, vitiligo hastalığına dikkat çekmek için cesur bir paylaşım yaptı. Tamamen çıplak bir şekilde kamera karşısına geçen fenomen isim cildinde pigment kaybına bağlı olarak açık renkli alanlar oluşturan hastalığını gururla sergiledi.

Trend 18-10-22 14:47

Takımı golü attı, tribünde soyundu! Çırılçıplak haliyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı...

Meksika liginin iki büyük takımı Pachuca ile Tigres'in karşılaştığı maçta ilginç bir olay meydana geldi. Tigres tribünlerinde gelen gol sonrası çırılçıplak soyunan kadın, sosyal medyada gündem oldu. Kısa süre içinde milyonlara erişen bu video gündeme oturdu.

Spor 16-10-22 16:30

İranlı Netflix oyuncusu Elnaaz Norouzi, Mahsa Emini protestolarına destek vermek için soyundu! Paylaştığı video gündem oldu

İranlı aktris Elnaaz Norouzi, 22 yaşındaki Mahsa Amini'nin ölümü ile başlayan protestolara soyunarak destek verdi. Netflix'te yayınlanan Sacred Games dizisinde başrol oynayan Norouzi, iki milyon takipçisine "Çıplaklığı teşvik etmiyorum, seçim özgürlüğünü teşvik ediyorum!" dedi. Norouzi'nin protesto için soyunduğu video sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 12-10-22 20:49

Dövme modeli Amber Luke paylaşımıyla şaşkınlık yarattı! Dövmelerini göstermek için çırılçıplak soyundu

Sosyal medyada dövme modeli olarak kısa sürede ünlenen Amber Luke, vücudunun %98’ini dövmelerle kaplatan bambaşka bir kişiye dönüştü. Değişimi için servet harcadığını dile getiren Luke, Instagram hesabından tamamen çıplak bir fotoğrafını paylaştı. Dövmelerinin özgüvenini yükselttiğini dile getiren Luke, takipçilerine mürekkeplerini göstermek için cesur bir paylaşıma imza atmaktan çekinmedi.

Trend 12-10-22 16:28

Mahsa Amini için çırılçıplak soyundu! Tahran doğumlu aktristen cesur destek

İranlı aktris Elnaaz Norouzi, İran'da devam eden başörtüsü karşıtı protestoya güçlü bir şekilde destek verdi. Instagram'da şu anda sosyal medyada viral olan bir video paylaşan İranlı-Alman model ve oyuncu, protestoya destek olmak için yarı çıplak soyunurken çekilmiş bir videosunu yayınladı. Videoda, aktrisin başörtüsünü ve ardından burkasını çıkardığı ve video boyunca üzerindeki tüm kıyafetleri çıkarmaya devam ettiği görülüyordu.

Trend 12-10-22 07:35

Televizyonda çırılçıplak soyundu! Sunucu şoke oldu... “Şimdiye kadarki en seksi büyükanne”

İngiltere’de E4 kanalında yayınlanan Send Nudes: Body SOS programı yine ilginç anlara sahne oldu. Programa konuk olan 36 yaşındaki Melissa isimli bir kadın torum sahibi olduktan sonra klişeleşmiş yaşlı bir büyükanne olarak görülmesini önlemek için göğüs estetiği yaptırmak istediğini dile getirdi. Melissa’nın tamamen çıplak bir şekilde kamera karşısına geçtiği anlarda sunucu kadının vücudunu görünce büyük bir şaşkınlığa uğradı.

Trend 06-10-22 13:07

Estetik pişmanlığıyla dikkat çekmişti! Yemek videosu çeken Taha Duymaz'dan şaşırtan karar

Yaptığı yemek videolarıyla tanınan fenomen Taha Duymaz kulak ve burun estetiği yaptırdığı için pişman olduğunu söylemişti. Bir hayli değişime uğrayan fenomen Taha Duymaz şarkıcılığa soyundu! Taha Duymaz şarkı çıkaracağını duyurunca pek çok yorum aldı.

Magazin 28-09-22 10:19