Cnn Haberleri

ABD'de bir ay boyunca CNN izleyen Fox takipçilerinin görüşleri değişmeye başladı

ABD'de sağcı çizgisiyle Cumhuriyetçi Parti'ye yakın yayın yapan popüler Fox News izleyicileri üzerinde yapılan akademik bir araştırmada, bu izleyicilerin bir ay boyunca daha merkez çizgide yayın yapan CNN kanalını izlediklerinde yaşanan olaylara dair görüşlerinin değişmeye başladığı tespit edildi.

Haber 13-04-2022 14:06

Putin, 'sahte haberlere hapis cezası'nı onaylamıştı! CNN ve Bloomberg Rusya'daki yayınlarını durduruyor

Rusya’nın Ukrayna’ya askeri operasyonları devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den de birbiri ardına yeni hamleler geliyor. Son olarak Putin, Ukrayna’daki savaşa ilişkin ‘sahte bilgi yayanlara’ 15 yıla kadar hapis cezası öngören düzenlemeyi onaylamıştı. Bu gelişmenin ardından CNN ve Bloomberg, Rusya’daki faaliyetlerini askıya aldıklarını duyurdu. Öte yandan BBC de, Rusya'daki gazetecilerinin çalışmalarını "geçici olarak" askıya alacağını açıklamıştı.

Haber 05-03-2022 01:47

CNN'de ilişki skandalı! Üst düzey yönetici istifa etti

ABD’li yayın kuruluşu CNN’in üst düzey yöneticisi Jeff Zucker, kurumda çalışan bir kişiyle ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından istifa etti.

Haber 02-02-2022 21:59

CNN, eski New York Valisi Andrew Cuomo'nun kardeşini kovdu

Amerikan CNN televizyonu, cinsel taciz ile suçlanan eski New York Valisi Andrew Cuomo'ya, soruşturma sürecinde uygunsuz şekilde yardım ettiği ortaya çıkan sunucu Chris Cuomo'nun işten çıkartıldığını açıkladı.

Haber 05-12-2021 08:09

Cnn

Cnn Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cnn Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Taliban yönetimindeki Afganistan'da CNN ekibine saldırı! Her şey canlı yayında yaşandı

Afganistan'ın Taliban'ın yönetimine geçmesinin ardından hızla değişen dengeler dünyanın dört bir yanından anbean takip ediliyor. Son olarak CNN International ekibinin yaşadıkları ülkede yaşanan paniği gözler önüne serdi. Taliban yönetimine bağlı silahlı kişiler, CNN ekibinin çekim yaptığını görünce önce silahlarını hazırladı, ardından saldırmak için üzerlerine doğru koşmaya başladı. Yaşananlar canlı yayınla televizyonlara taşındı.

Haber 19-08-2021 10:49