Coast Guard Haberleri

Vücut geliştirmeci anne genç oğluyla bikinili fotoğraflar paylaştığı için eleştirildi

Avustralya'nın Gold Coast kentinden 34 yaşındaki vücut geliştirmeci Sophie Guidolin, ergenlik çağındaki oğlunun önünde bikiniyle poz verdiği için kendisini utandırmaya çalışan eleştirmenlere karşılık verdi.

Kadin 2024-03-19 12:16:59

100 şirkete iş başvuru yaptı! Hepsinden reddedilince sosyal medyadan sitem etti... Üniversite zamanımı boşa harcamışım

Avustralya'nın Gold Coast bölgesinde yaşayan Shakira Coldwell isimli bir kadın 100 işe başvurduktan sonra hepsinden reddedilmesinin kendisinde yarattığı hayal kırıklığını anlattı. İş başvurularında hiçbir başarı elde edemedikten sonra genç kadın, üniversitede 'zamanını boşa harcadığını' hissettiğini söyledi.

Trend 2024-03-07 13:32:49

Kocasının 7 saat ve binlerce dolar harcadığı genelevin önüne gelerek protesto yaptı! Bunu kocanızla görüşün, bizim sorunumuz değil

İsmi açıklanmayan bir kadın kocasının genelevde 7 saat boyunca zaman geçirdiğini ve 4 bin dolar (yaklaşık 120 bin TL) harcadıktan sonra duruma isyan etti. Avustralya'nın Queensland şehrinin Gold Coast bölgesindeki genelevin önüne gelen eş durumu protesto etti. Genelevin müdürü Suzanne Pfeifer, "Bunu kocanızla görüşün, bizim sorunumuz değil" kendilerini savundu.

Trend 2024-01-17 14:59:29

Roller coaster kabusu: Yolcunun atkısı sıkışınca metrelerce yüksekte böyle kaldılar!

Avustralya'nın Gold Coast bölgesindeki bir lunaparktaki roller coasterın tekerleğine bir yolcunun atkısı sıkıştı. Sıkışma sonrası havada asılı kalan yolcular ve roller coaster için ekipler zamanla yarıştı.

Trend 2024-01-05 12:42:00

Ders sırasında oynuyordu! Oyun konsolonu elinden alan öğretmenini döverek hastanelik etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki Palm Coast bölgesinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. İsmi açıklanmayan bir lise öğrencisi ders sırasında uğraştığı oyun konsolunu elinden alan öğretmenine saldırdı. Öğretmenini yere savuran öğrenci koridorun ortasında öldüresiye dövdü. Olay okul içinde bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Trend 28-02-23 11:14

Sokak ortasında yarı çıplak kovalamaca! Hırsızların evine girmeye çalıştığını fark eden adam iç çamaşırıyla dışarı fırladı

Avustralya'nın Gold Coast kentindeki evinden sesler geldiğini fark eden adam dışarı baktığında iki hırsızın kendisini hedef aldığını gördü. Hırsızların evine girmeye çalışması üzerine duruma müdahale eden Steve Middleton isimli bir adam yarı çıplak bir şekilde sokağa fırladı. İki hırsızla kavga etmeye başlayan adamın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 27-12-22 08:01

İnsanlara sarılarak servet kazanıyor! Cinsellikle bir ilgisi olmadığını iddia ediyor... ''99 farklı pozisyon var''

Avustralya'nın Gold Coast bölgesinde yaşayan 43 yaşındaki Missy Robinson, hızla büyüyen işinden bir servte kazanıyor. İnsanlara sarılarak geçimini sağlayan Robinson, "kucaklaşma" seanslarından servet kazandığını açıkladı. Birçok kişi durumu çok iyi niyetli bir açıdan değerlendirmese de, Robinson bunun cinsel bir tarafı olmadığı konusunda ısrar ediyor.

Trend 08-12-22 16:55

Başkasının bahçesine girdi! Pantolonunu çıkartıp soyunurken ev sahibi yakaladı

Avustralya'nın Gold Coast bölgesinde Holly Cheesman, Palm Beach'teki lüks bir sahil evinin önünde fotoğraf çekmek için soyundu. O anların, evin güvenlik kamerasına yakalanan görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Trend 19-07-22 10:55

Guard ne demek? Guard kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Guard kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Guard kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 00:11

LUNA COİN SON DURUM! Luna coin neden düşüyor? Luna coin nedir? Luna coin kaç TL oldu?

Luna coin gündemde yer alıyor. En büyük sabit coinlerden birisi olan Luna Coin de kripto para piyasasındaki sorundan etkilendi. TerraUSD (UST) sabaha karşı 3.30 civarında Bitcoin 30.000 doların altını gördü. TerraLabs Kurucu ortaklarından Do Kwon Luna Foundation Guard sabit coinin değerini 1 dolara yükseltebilmek için 750 milyon dolar değerinde Bitcoin satışı gerçekleştirdi, ancak beklenen olmadı ve bir yükseliş yaşanmadı. Peki, Luna coin nedir, neden düşüyor? İşte detaylar!

Finans 13-05-22 09:14

Yarı çıplak şekilde sahaya daldı, güvenlik uçarak durdurdu!

Avustralya Profesyonel Ragbi Ligi'nde Gold Coast Titans'ın Paramatta Eels ile karşı karşıya geldiği maça bir taraftarın yarı çıplak şekilde sahaya girmesi damga vurdu. Javon Johanson isimli fenomen sahaya girmesinin ardından, "Sütyenimi de çıkaracaktım" dedi.

Spor 12-04-22 11:46

Marial Shayok Fenerbahçe Beko'da! Marial Shayok kimdir?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Kanadalı guard-forvet Marial Shayok ile 1+1 yıllığına anlaştı.

Spor 21-06-21 12:24

ABD’de yolcu treni çöp kamyonu ile çarpıştı

ABD’nin California eyaletinde yer alan Oakland kentinde, içinde 111 yolcunun bulunduğu ABD’li tren firması Amtrak’a ait Coast Starlight 11 tipi bir yolcu treni, raylar üzerinde duran bir çöp kamyonuna çarptı.ABD’nin California eyaletinde yürekleri ağızlara getiren bir tren kazası yaşandı.

Haber 19-03-21 23:15

Reen Destinations halk oylamasında birincilik ödülü Bitez’in oldu

Sürdürülebilir Turizm Destinasyonlarının ödüllendirildiği, ITB Berlin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Green Destinations Story Awards 2021 yarışmasında Halkın Seçimi (People’s Choice Awards) kategorisinde Bitez, 100 aday arasından birinci oldu.Bodrum Belediyesi Sürdürülebilirlik Birimi tarafından Bitez destinasyonunda gerçekleştirilen Kaliteli Kıyı (Quality Coast) sertifikasyon programı dahilinde Bitez, “Deniz Dibi Temizliği Kampanyası” başarı hikayesiyle Top 100 ödülüne hak kazanmıştı.

Yurthaber 15-03-21 13:07

Sahile vuran canlı kafa karıştırdı! 'Takma dişlerimi geri istiyorum'

Avustralya Sunshine Coast şehrinde sahiline vuran bir balık, görüntüsü ve ne tür bir balık olduğuyla dikkat çekti. Facebook'ta paylaşılan fotoğraf karesi kullanıcılar arasında ilginç benzetmelere neden oldu.

Haber 11-03-21 12:29

Zehirli keşif! Yılanın saklandığı yer şaşkına çevirdi

Avustralya'nın Sunshine Coast şehrinde astım cihazı içine gizlenen yılan şoke etti. Sosyal medyada paylaşılan ve viral olan yılanın bu konumu için, ''sanırım yılanların giremeyeceği yer yok, her şeyin içinden çıkabilirler'' denildi.

Haber 09-03-21 14:06

Green destınatıons bilgilendirme toplantıları devam ediyor

Green Destinations kapsamında Uluslararası Quality Coast-Sürdürülebilir Kıyı Turizmi Ödül Programına Bitez olarak başvuran Bodrum Belediyesi, bölge esnaflarını bilgilendirmeye devam ediyor.Bodrum Belediyesi’nde, Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Ödülü ve sertifika veren kurum olan Green Destinations’ın standartları ve kriterleri ile ilgili çalışmalar devam ediyor.Türkiye’de ilk kez Bodrum Belediyesi tarafından kurulan “Sürdürülebilirlik Birimi” tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılmak için Bitez Ambrosia Otel’de düzenlenen toplantıya Bitez Mahalle Muhtarı Seda Özgüçlü, Bodrum Belediye meclis üyeleri, Green Destinations İyi Niyet Elçisi Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz, Green Destinations İyi Niyet Elçisi Belediye Meclis Üyesi Emre Köroğlu ve Green Destinations programı sınırları içerisinde kalan esnaf katıldı.Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili Engin Doğan’ın Green Destinations kriterleri ve yapılan çalışmalar hakkında hazırlanan sunumu anlatmasıyla başlayan toplantı, meclis üyeleri Mustafa Çortoğlu ve Emre Köroğlu ile Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz’ın Green Destinations hakkında görüş ve önerilerini belirten konuşmalarıyla devam etti.Yaklaşık 1 saat süren toplantı soru cevap kısmıyla sona erdi.

Yurthaber 04-03-21 13:41

Bağları kopan İzmit Belediyesporlu Erat ameliyat olacak

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden İzmit Belediyespor’un Beşiktaş maçında çapraz bağları kopan oyuncusu Kübra Erat ameliyat edilecek.Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden İzmit Belediyespor’un başarılı guard oyuncusu Kübra Erat, Beşiktaş maçında rakibiyle girdiği mücadele sırasında sağ diz çapraz bağlarını kopartması sonucu sezonu kapattı.

Yurthaber 04-02-21 09:27

Ekip toplanıyor! Charlize Theron’lu The Old Guard 2 geliyor

Netflix’in en çok izlenen aksiyon filmlerinden biri olan The Old Guard, dört haftada 78 milyon hane tarafından izlenerek büyük bir başarı elde etti. Netflix, Charlize Theron’un başrolünü üstlendiği filmin ikincisi için onay verdi.

Trend 29-01-21 08:18

TOFAŞ'ta Sean Kilpatrick ile yollar ayrıldı

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ’ta Amerikalı şutör guard Sean Kilpatrick ile yollar ayrıldı.

Spor 10-12-20 14:08

Turgutlu Belediyespor’un son transferi Gamze Sena Dülegöz oldu

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle ligin en iddialı takımlarından biri haline gelen Turgutlu Belediyespor, yıldız guard Gamze Sena Dülegöz’ü renklerine bağlayan sözleşmeyi imzaladı.Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz’ın makamında gerçekleşen imza töreninde başarılı basketbolcu kendisini Turgutlu Belediyesporlu yapan imzayı attı.Geçtiğimiz yıl kurulan ve bölgesel ligde mücadele eden Turgutlu Belediyespor, Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, basketbola Galatasaray altyapısında başlayan, 6 yıl Galatasaray’da kaldıktan sonra 2014 yılında TKBL Takımlarından İstanbulgücüne transfer olan, 4 yıl bu takımda kalan ve son olarak Emlak Konut formasıyla TKBL’de mücadele eden yıldız guard Gamze Sena Dülegöz ile birlikte sezonun son transferini de gerçekleştirmiş oldu.Kadın Basketbol Takımının bu sezonda gerçekleştirdiği transferlerle bir üst lige çıkma şansının çok yüksek olduğunu belirten Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, “Yeni sezon öncesinde yaptığımız transferlerle çok güçlü bir kadro kurduk, son transferimiz olarak yıldız guard oyuncumuz Gamze Sena Dülegöz’ü renklerimize katarak takımımızı daha da güçlendirdik.

Yurthaber 05-10-20 16:50

Yıldız guard Turgutlu Belediyespor’da

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı transferlerine devam ediyor.

Yurthaber 27-08-20 12:52

Başkan Tarhan, ’Akıllı Atık Yöneten Kentler Toplantısı’na katıldı

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Birleşmiş Milletler Habitat-Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri kapsamında ’Akıllı Atık Yöneten Kentler İmza Töreni’ne telekonferans yöntemi ile katıldı.Aralarında Etopya’dan Addis Ababa, Bahir Dar, Avusturya’dan Viyana, Ghana’dan Cape Coast, Almanya’dan Bonn, Endonezya’dan Jambi, Srilanka’dan Ratnapura, Lübnan’dan Beit Mery, Shimlan, Rmeish, Ainab, Byblos, GhaIboun, NepaI’dan Sunkoshi, Bangladeş’ten Kushtia, Myanmer’den Yangon, Japonya’dan Osaka, Hindistan’dan Indor, Peru’dan Lima ve Arjantin’den Buenos Aires kentlerinin belediye başkanlarının yer aldığı telekonferans toplantısında, katılımcılar kentlerinin katı atık yönetimi hakkında bilgiler verdi.Türkiye’den sadece Mezitli Belediyesi’nin katıldığı ve katı atıkların tekrar ekonomiye ve ekolojiye kazandırılması ile ilgili taahhütlerin verildiği toplantıyı, Birleşmiş Milletler Habitat ve Birleşmiş Milletler Müsteşar Yardımcısı Maimunah Mohd Sharif Maimunah Mohd Sharif yönetti.’Birlikte Akıllı Atık Yöneten Kentler’ videosunun da izlendiği toplantıda söz alan Başkan Tarhan, Covid-19 sürecinde, her şehrin belediye başkanlarının ve tüm karar vericilerin vatandaşları korumaya ve şehirlerimizde güvenli yaşam koşulları için onlara rehberlik etmeye çalıştıklarını söyledi.

Yurthaber 27-08-20 12:27

Pınar Karşıyaka, Alp Karahan ile yollarını ayırdı

Pınar Karşıyaka, 22 yaşındaki skorer guard Alp Karahan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

Spor 19-08-20 15:48

Ceren Kancaoğlu Turgutlu Belediyespor’da

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı guard ve point guard pozisyonlarında oynayabilen Ceren Kancaoğlu’nu transfer etti.Geçtiğimiz yıl ilk kez bölgesel ligde mücadele eden ve bu yıl iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımı 2.

Yurthaber 07-08-20 16:48

Ceren Kancaoğlu Turgutlu Belediyespor’da

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı guard ve point guard pozisyonlarında oynayabilen Ceren Kancaoğlu’nu transfer etti.Geçtiğimiz yıl ilk kez bölgesel ligde mücadele eden ve bu yıl iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımı 2.

Yurthaber 07-08-20 16:48

Charlize Theron: Bir erkeğe ihtiyacım yok

Son olarak The Old Guard filmiyle hayranlarının karşısına çıkan yıldız oyuncu Charlize Theron, kızının kendisine bir ilişki bulması konusunda ısrarcı olduğunu açıkladı. Theron, konuyla ilgili "Şu anda hayatımdan gayet memnunum. Bir erkeğe ihtiyacım yok. Bu nedenle ona kendi kendimle çıktığımı söyledim" ifadelerini kullandı.

Magazin 02-08-20 17:28

Baskonia Vitoria-Gasteiz, Khadeen Carrington'ı transfer etti

İspanya'nın Baskonia Vitoria-Gasteiz Basketbol Takımı, Khadeen Carrington'ı renklerine bağladı. İspanyol temsilcisinden yapılan açıklamada, oyun kurucu ve şutör guard mevkilerinde oynayabilen 24 yaşındaki basketbolcuyla iki yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Spor 19-07-20 14:41

Alex Hamilton Galatasaray Doğa Sigorta'da

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Birleşik Amerikalı guard Alex Hamilton ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 17-07-20 19:08

Brose Bamberg, Dominic Lockhart'ı transfer etti

Almanya'nın Brose Bamberg Basketbol Takımı, şutör guard Dominic Lockhart'ı kadrosuna kattı.

Spor 14-07-20 13:57

Gökhan Aydın, Manisa BBSK’da

Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Balıkesir Büyükşehir Belediyespor forması giyen 1995 doğumlu skorer guard Gökhan Aydın’ı transfer etti.Türkiye Basketbol Ligi 2020-2021 sezonu öncesinde kadrosunu şekillendiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, önemli bir ismi daha kadrosuna dahil etti.

Yurthaber 13-07-20 14:43

Fatma Şahin'den Charlize Theron'a baklava daveti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "The Old Guard" filminde baklava yeme sahnesi bulunan Hollywood yıldızı Charlize Theron'u, Gaziantep'e davet etti: - "Antep baklavasının tadı bir dilimle belli olmaz diye düşündük ve kendisine baklava gönderip buraya davet etme kararı aldık"

Yurthaber 13-07-20 13:19

Umut Geçen, yeniden Manisa BBSK’da

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, 1997 doğumlu guard Umut Geçen ile 2020-2021 sezonu için anlaştı.

Yurthaber 12-07-20 13:52

Umut Geçen, yeniden Manisa BBSK’da

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, 1997 doğumlu guard Umut Geçen ile 2020-2021 sezonu için anlaştı.

Yurthaber 12-07-20 13:52

Nefllix’in yeni filmi The Old Guard’ın yıldızı Charlize Theron kimdir? Charlize Theron kaç yaşında? Charlize Theron hayatı

Hollywood’un başarılı isimlerinden biri olan Charlize Theron, Netlix’in son bombası The Old Guard (Eski Muhafız) filminde rol alıyor. The Old Guard (Eski Muhafız) filmindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Charlize Theron çarpıcı hayat hikayesiyle magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Çocukluğunda yaşadığı travmatik aile hikayesi ve evlat edindiği çocuklarıyla bir anda gündemi belirleyen ünlü oyuncuyu merak edenler araştırmalarını arttırdı.

Magazin 11-07-20 13:25

Tony Taylor, 2 yıl daha Pınar Karşıyaka’da

Pınar Karşıyaka, ABD’li guard Tony Taylor ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

Spor 05-07-20 11:52

Bodrum, Green Destınatıon haritasında

Green Destination kapsamında Uluslararası Quality Coast-Sürdürülebilir Kıyı Turizmi Ödül Programına başvuran Bodrum Belediyesi, Turkiye’de ilk kez “Sürdürülebilirlik Birimi” kuran belediye oldu.Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde kurulan birimin teknik ve idare personeline, Bodrum Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz’ın da katılımıyla "Sürdürülebilir ve Sorumlu Turizm için Uluslararası Standart-Kriterler" konulu iki günlük eğitim verildi.Sahiller, kıyılar, varış yerleri ve oteller için Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Ödülü ve Sertifikası veren Green Destination’ın uluslar arası haritasına giren Bodrum için önemli bir adım daha atıldı.

Yurthaber 18-02-20 17:13

Wizards of the Coast ilk defa bilimkurgu oyunu yapacak

Magic: The Gathering ve Dungeons & Dragons oyunları ile tanınan yetenekli yapımcı Wizards of the Coast bir bilimkurgu oyunu yapıyor olabilir mi?

Haber 03-02-20 09:36

Manisa'da potaya guard takviyesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde 15 maçlık ilk yarı maratonunu 9 galibiyetle Play-Off hattında dördüncü sırada tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 1881 Düzce Belediyespor'un genç oyun kurucusu Eray Aydoğan'ı kadrosuna kattı.

Spor 19-01-20 12:30

Rion Brown, TOFAŞ'ta

TOFAŞ Basketbol Takımı, son olarak Euroleague ekibi Panathinaikos'ta forma giyen Amerikalı guard Rion Brown’u kadrosuna kattı.

Spor 10-01-20 20:13

Rion Brown, TOFAŞ'ta

 TOFAŞ Basketbol Takımı, son olarak Euroleague ekibi Panathinaikos'ta forma giyen Amerikalı guard Rion Brown’u kadrosuna kattı.

Spor 10-01-20 18:36

Manisa'nın şehzadesi Umipig

Türkiye Basketbol Ligi'nde bu sezon antrenör Ceyhun Cabadak yönetimindeki mütevazı kadrosuyla müthiş bir çıkış yaparak 14 maçta 9 galibiyetle 3'üncü sırada yer alan ve zirve yarışı veren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da guard Isiah Umipig, hem performansı hem de sempatik tavırlarıyla fark yaratıyor.

Spor 06-01-20 14:08

Sharon Stone, adının geçtiği rap şarkısı için dava açtı

Temel İçgüdü filmiyle adını dünyaya duyuran Sharon Stone, Chanel West Coast adlı rap’çiye, Sharon Stoned şarkısında adını ve imajını kullanarak çıkar sağlamakla suçlayarak dava açtı.

Trend 07-11-19 08:22

Tarsus Belediyesepor, guard transferini yaptı

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde (KBBL) 2019-2020 sezonuna galibiyetle başlayan Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, yaptığı guard transferi ile gücüne güç kattı.2019-2020 sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanan ve ligin ilk maçında karşılaştığı Çerkezköy Belediyespor takımını yenerek taraftarlarını mutlu eden turkuaz beyazlılar Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın verdiği destekle Bosna Basket Spor Kulübü ile yolları ayrılan Canan Karsavran’ı transfer etti.

Yurthaber 06-11-19 16:53

Artık sivrisinekler korkulu rüyanız olmayacak!

Yaz, çok eğlenceli açık hava etkinlikleri, kamp gezileri ve arka bahçede ailenizle takılmak anlamına gelir. Ancak bu eğlencenize limon sıkacak bir şey vardır. O da 'Sivrisinekler.' Artık bu soruna da bir çözüm bulundu. Bug Guard ile sivrisinekler eğlencenizi yarıda kesemeyecek.

Trend 11-07-19 14:13

Pınar Karşıyaka Brandon Triche’ı transfer etti

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, ABD’li guard Brandon Triche’ı renklerine bağladı.Başantrenörlük görevine Ufuk Sarıca’yı getiren Pınar Karşıyaka transferde ilk bombayı patlattı.

Haber 02-07-19 14:07

Para-taekwondoculardan 5’i 1 yerde!

Türkiye Para-Taekwondo Milli Takımı, Okyanuysa Para-Taekwondo Şampiyonası’nda 3’ü altın 5 madalya kazandı.2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’na puan veren ve Avustralya’nın Gold Coast kentinde düzenlenen Okyanusya Para-Taekwondo Şampiyonası’na 5 sporcuyla katılan Türkiye, 5 madalya kazanmayı başardı.

Haber 28-06-19 10:38

Merakla bekleniyordu! The Old Guard filmine bakın hangi oyuncu dahil oldu

The Old Guard filmi oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. Aksiyon ve fantastik türlerin birleştirileceği yapımın başrolünde Charlize Theron'un yer alması planlanıyordu. Filme farklı bir boyut kazandıracağı düşünülen bir ismin daha yer almasının istendiği oyuncu kadrosuna bakın son olarak hangi isim eklendi!

Trend 30-05-19 15:09