Cocuk Camdan Dustu Haberleri

Otomobilin altında kalan 10 yaşındaki çocuğun yardımına koşmak için camdan atladı! O anlar kamerada

Bursa'da facianın eşiğinden dönüldü. Yolun karşısına geçtiği sırada otomobilin altında kalan 10 yaşındaki çocuk yaralandı. Kaza olduktan hemen sonra ise bir vatandaşın çocuğun yardımına koşmak için camdan atladığı anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 2024-03-13 19:57:53

Tatlıcıdaki hırsızlık anı kamerada: 4 bin TL ve SMA bağış kumbarasını çaldılar

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 2 hırsız, camdan girdikleri tatlıcı dükkakındaki 4 bin TL nakit parayı ve SMA hastası çocuğun bağış kumbarasını çaldı.

Yurthaber 2024-03-12 07:39:20

Biri camdan çıktı diğeri de sunrooftan! Akan trafikte aracın dışına çıkıp öpüştüler... Görüntüler sosyal medyaa gündem oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında tartışmalara neden oldu. İstanbul'da Sefaköy E-5 Karayolu’nda kaydedilen görüntülerde bir çift seyir halindeki aracın dışına çıkarak öpüşmeye başladı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2024-02-27 07:54:14

Kuyumcuyu soymaya çalıştılar yakalanınca 'evleneceğiz, paramız yok' dediler! Dükkan sahibi inanamadı: Kız öyle atletik ki...

İstanbul'da sabah saatlerinde yaşanan kuyumcu soygunu girişimi esnafın birbirine yardım etmesiyle engellendi. Sevgili oldukları anlaşılan hırsızlar, "Evlenmek için para bulamadık. Bu yüzden soymaya çalıştık." dedi. O sırada dükkanda olmayan kuyumcunun sahibi ise görüntüleri izledikten sonra, "Kız öyle atletik bir yapıya sahipmiş ki, altınları almak için camdan tezgahın üstüne atlıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-02-02 14:52:43

Camdan atlamak istedi, son anda kurtardılar! Korku dolu anlar kamerada

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir apartmanın 2’nci katından atlamak isteyen kadını, içeridekiler son anda yakaladı. Camdan sarkan kadın, bu sırada yoldan geçerken durdurulan vincin sepetine binen kişinin yardımıyla içeriye alındı. Korku dolu o anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İşte detaylar...

Haber 30-01-24 17:59

Korkunç kaza! Dağdan kopan kaya parçası kamyonetin ön camından girdi: 1 ölü

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Dağdan düşen kaya parçasının camdan içeri girdiği kamyonetteki Ali Ekber Soylu (64), yaralandı. Bacakları ezilen Soylu, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 11:59

Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil'in özel hayat açıklamasının ailede kriz çıkardığını açıkladı! Ali Sadi, 'Öyle bir şey olursa camdan aşağıya atarım' demiş

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı açıklamalar yapmış, "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum" demişti. Yasmin Erbil'in bu açıklamalarının üstüne ünlü şovmen 'tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim' demişti. Yasmin Erbil babasının özel hayat açıklamasının ailede kriz çıkardığını söyledi.

Magazin 26-01-24 10:38

Türkiye’nin ilk nekropol müzesinde camdan yollarda tarihi yolculuk

Antalya’da bir zamanlar "otobüs terminali ve pazar yeri" olarak kullanılan alanda yapılan kazıların ardından projelendirilen Doğu Garajı’ndaki Nekropol Müzesi ziyaretçilerini cam yollar üzerinde tarihi yolculuğa çıkarıyor.

Yurthaber 24-01-24 13:27

Yer: İstanbul! Trafikte iki sürücü arasında 'erkek' tartışması yaşandı... Türkiye'nin en iyi erkeğisiniz

Mecidiyeköy'de akan trafikte yol verme tartışması ilginç anlara sahne oldu. Dövmekle tehdit edildiğini iddia eden bir sürücü cep telefonu kamerasıyla tartışmayı kaydetmeye başladı. Camdan devam eden tartışmada sürücüler "Erkek misin sen?" tartışması yaşadı.

Trend 17-01-24 13:51

Sinir krizi geçiren eşinden korkan kadın camdan atladı

Aksaray’da psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören eşinin sinir krizi geçirmesinden korkan kadın evden çıkamayınca 1. katın balkonundan aşağıya atladı.

Yurthaber 18-12-23 07:40

Eski sevgili vahşeti: Görgü tanığının ifadesi kan dondurdu! 'Öl lan' diyerek kafasına sıkmış

Kayseri'de Gökhan Çatbaş (21), eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) iş çıkışı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Çatbaş hakkında, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen görgü tanığı S.T., silah sesini duyunca camdan dışarı baktığını belirterek, “Elinde av tüfeği vardı. Sırtına doğru tepeden ateş ediyordu. Geriye doğru 2-3 adım attı. Yerden bir şey aldı. Tekrar yaklaşıp 'öl lan' diyerek küfür ve hakaret ederek kafasına doğru ateş etti” dedi.

Haber 08-12-23 15:59

İki sevgilinin tartışması bölgede bomba paniği yarattı! Bomba imha uzmanları devreye girdi

Bursa’da Uludağ Üniversitesi’nin yakınlarında iki sevgili arasında çıkan tartışma sonrası camdan atılan valiz, öğrencilere korku dolu anlar yaşattı. Valiz, kontrollü bir şekilde patlatılırken, içerisinden hediyelik eşya çıktı.

Haber 05-12-23 10:04

Düşe kalka restoranın çelik kasasını soydu! Sevgilisiyle tatile çıktı... Otel odasında paralarla basıldı

Bursa’da bir restoranın çelik kasasını çapa ile patlatan ve sevgilisi ile tatile kaçan hırsız Bursa Polisi’nin nefes kesen takibiyle gözaltına alındı. Camdan atlayarak içeri giren şüpheli, yanında getirdiği çapayla kasayı açmak için dakikalarca uğraştı. Düşe kalka kasayı açmayı başaran şüpheli aldığı paralarla kayıplara karışırken, o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Bu esnada kız arkadaşının da dans ettiği görüntüler güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber 01-12-23 12:05

İstanbul'da korkutan anlar! Beykoz'da toprak kayması: 2 bina boşaltıldı, bina sakinleri isyan etti

İstanbul'un şiddetli yağışla sınavı devam ediyor. Gün boyu devam eden yağmur Beykoz'da bazı vatandaşları evinden etti. Akşam saatlerinde Kosova sokak'ta toprak kayması meydana geldi. Bir bina ve bir gecekondu tedbir amaçlı boşaltıldı. Bir kişi camdan çıkarılarak kurtarıldı. Öte yandan Sultanahmet'te bir binada yağışlar nedeniyle çökme meydana geldi. Ekipler olay yerine sevk edildi.

Haber 29-11-23 22:15

Bursa'da bir kadın tarafından ikinci kattan itildiği iddia edilen kişi tedavi altına alındı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde iddiaya göre erkek arkadaşını camdan iterek atan kadın gözaltına alındı.

Yurthaber 27-11-23 10:18

Amasya'da çıkan yangında 3 katlı ev kullanılamaz hale geldi

Amasya'nın Taşova ilçesinde 3 katlı bir evde çıkan yangında camdan atlayan 3 kişi ile dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 23-11-23 13:36

Evde iki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti! Camdan atlayan iki kişiden biri öldü, diğeri ise klima sayesinde kurtuldu

İstanbul Küçükçekmece'de bir apartman dairesinde, yabancı uyruklu iki grup arasında kavga çıktı. Yaşanan arbede sırasında 2 kişi. 3. kattaki evin camından atladı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, camdan atlayan diğer şahıs 2. kattaki klimanın üzerine düştü. Evde bulunan diğer kişilerin kaçma anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 21-11-23 22:19

Bebeğini poşete koyup camdan atmıştı! Esenyurt'taki anne vahşetinde kan donduran ifadeler: Camdan bıraktığımda öleceğini biliyordum

İstanbul Esenyurt'ta kan donduran bir anne vahşetinde yeni gelişme yaşandı. Yeni doğan bebeğini poşet içerisinde camdan sokağa atan anne ile anneanne tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bebeğini öldüren anne S.Ö.'nün ifadesinde, "Bebeği camdan bıraktığımda öleceğini biliyordum. Ancak kasten öldürmedim” dediği öğrenildi.

Haber 10-11-23 22:09

Kan donduran anne vahşeti: Yeni doğan bebeğini poşete koyup camdan sokağa attı! 'Size ne, benim çocuğum değil mi?'

Esenyurt’ta kan donduran bir anne vahşeti yaşandı. Yeni doğum yapan bir kadın, bebeğini market poşetine koyarak camdan sokağa attı. Polisler tarafından gözaltına alınmak istenen kadın, “Size ne, benim çocuğum değil mi?” diye tepki gösterdi. Bebeği poşet içinde sokakta bulan İnan Ulutekin, “İki tane çocuğumu okula götürecektim. Tam o esna da bir ses geldi. Hayvan olduğunu düşündüm. Poşeti yırtıp baktım bir tane bebek. Sağ yaşıyordu. Hiçbir şey üzerinde yoktu" dedi. İşte vahşetin detayları...

Haber 09-11-23 12:02

Korkunç anlar! Cam tabanlı köprü paramparça oldu... 9 metrelik yükseklikten düşerek hayatını kaybetti

Endonezya’da camdan yapılan Geong Köprüsü’nün parçalanması sonucu dört turist metrelerce yüksekten Limpakuwus Çam Ormanı'na düştü. İçlerinden bir turistin öldüğü açıklandı.

Trend 28-10-23 08:04

Koltuk, masa, sandalye... Beşiktaş'ta hareketli anlar! Sinir krizi geçirip evdeki eşyaları camdan aşağı attı

Beşiktaş'ta siniz krizi geçiren bir kişi evin camlarını kırarak eşyaları sokağa attı. Uzun süre polisin eve girmesine izin vermeyen kişi, daha sonra polisin kapıyı açmasıyla ambulansa götürüldü. Evden atılan eşyalar ise 3 otomobilde hasar oluşmasına sebep oldu.

Haber 27-10-23 11:53

Ataşehir'de korkutan yangın! Vatandaşlar seferber oldu...

İstanbul Ataşehir'de iki katlı bir binada sobadan çıktığı bilinen yangına itfaiye ekipleri kısa sürede intikal etti. Söndürme çalışmaları esnasında çevredeki vatandaşlar da seferber oldu. İtfaiyenin hortumla sıktığı suyun camdan içeri girmediğini görenler, taşlarla camı kırarak itfaiyeye yardımcı oldu.

Haber 10-10-23 00:44

Kocası camdan dışarı bakmasına bile izin vermiyordu! O kadın hakkında 'zina' kararı: İnternette kendini bekar olarak tanıtıp farklı erkeklerin evine girip çıkmak...

Kendini sanal alemde bekar olarak tanıtan kadın hakkında eşiyle boşanma davasında dikkat çekici bir karar geldi. Davacı-karşı davalı kadın vekili erkek hakkında; yatağını ayırdığı, hem ilgisiz hem kıskanç olduğu, camdan dışarı bakmasına dahi izin vermediği gibi birçok iddia ortaya atarak boşanma talep etti. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, "Kendini internette bekar olarak tanıtıp, farklı erkeklerin evine girip çıkmak ve bu erkeklerle cinsel içerikli fotoğraflar paylaşmak zinaya delalet eder" dedi.

Haber 06-10-23 10:20

Maltepe'de petshopta yangın: Çok sayıda muhabbet kuşu öldü!

Maltepe'de petshopta yangın çıktı. Çıkan yangında çok sayıda muhabbet kuşu dumandan etkilenerek öldü. İş yerinde bulunan 'Lily' adlı köpek ise yangın sırasında kırılan camdan çıkarak kurtulmayı başardı.

Haber 05-10-23 00:46

Kazadan hemen önce kolunu camdan dışarı sarkıtıyordu... Feci olay! Araçların arasında sıkışıp parçalandı

Adıyaman’da TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralanırken, kaza öncesi kolunu camdan dışarı sarkıtan yolcunun kolu araçlar arasında kalarak parçalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kazayla alakalı soruşturma devam ediyor.

Haber 25-08-23 16:34

Çocuklarının gözü önünde 5 yerinden bıçakladı: Suç makinesi çıktı! Saklandığı yerde polisleri görünce...

İzmir’in Konak ilçesinde, 2 çocuğunun gözleri önünde, kendisinden ayrılmak istediği ileri sürülen karısını 5 yerinden bıçaklayan ve saklandığı otelde polislere yakalanmamak için camdan kaçmaya çalışan şahıs, ekiplerce yakalandı. Çok sayıda suçtan da kaydı olduğu öğrenilen zanlı, tutuklandı. Hayati tehlikesi bulunan kadının ise hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

Haber 23-08-23 17:03

Arkadaşına el sallamak için otobüsün camından sarktı! Kafasını beton direğe çarparak hayatını kaybetti

13 yaşındaki Fernanda Pacheco Ferraz, Brezilya'da okuldan eve otobüsle döndüğü sırada feci bir kaza yaşadı. Otobüsten inen arkadaşına el sallamak için yarı beline kadar camdan çıkan genç kız karşısındaki beton direği fark etmedi. Direğe başını vuran 13 yaşındaki Fernanda Pacheco Ferraz hayatını kaybetti.

Trend 23-08-23 09:08

Camdan sarktı, yan araçtaki sürücüye yumruk attı! İstanbul'da korku dolu anlar

TEM Otoyolu Esenyurt istikametinde yaşanan yol tartışması şoke etti. Trafiği birbirine katan tartışmada bir aracın camından sarkan kişi diğer sürücüye saldırarak yumruk atmaya çalıştı. O anlar ise başka bir araç tarafından kayda alındı.

Haber 15-08-23 16:45

Annesi ve anneannesini öldürüp cesetlerini parçalamıştı! İfadesi kan dondurdu: 'Onların şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi'

Zonguldak'ta Rabia Çataklı (31), annesi Şeyda Çataklı (56) ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı (77) bıçakla öldürdükten sonra cesetlerini parçalara ayırıp bazı uzuvlarını camdan dışarı attı. Cinayet sonrası ezan okuyan ve tekbir getiren Çataklı, kan gölüne dönen evde çıplak halde yakalandı. Çataklı ifadesinde, "Kendim ölecekmişim gibi hissettim. Mehdi olduğumu hissettim. Onların şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi. Ben de öldürdüm. Annemi ve anneannemi çok severdim” dedi. İşte detaylar...

Haber 14-08-23 15:59

Fotoğrafı komşuları çekti... Yürek yakan iddia! Ekipler harekete geçti

Büyükçekmece’de yüzde 90 zihinsel engelli 22 yaşındaki oğlunun elini kelepçelediği ve kötü davrandığı iddia edilen kadın gözaltına alındı. 22 yaşındaki E.Ö.'nün eli kelepçeli şekilde camdan fotoğrafının komşuları tarafından çekildiği öğrenildi.

Haber 12-08-23 15:45

İstanbul’da bu kadar da olmaz dedirten yolculuk kamerada

İstanbul İstinye’de aracın kasasına oturan bir kişi ayaklarını sarkıtarak tehlikeli yolculuk yaparken aynı aracın ön koltuğunda oturan çocuğunda camdan sarktığı görüldü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 10-08-23 15:44

Dehşet anları! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ortasında camdan sarkıp...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir otomobil sürücü ile servis minibüsü şoförü arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Otomobilin sağ koltuğunda oturan kişi camdan sarkarak servis minibüsünün şoförüne vurmaya çalıştı. Köprüde yaşanan dehşet anları saniye saniye kaydedildi.

Haber 04-08-23 09:46

Sultangazi’de yengesiyle kavga eden genç kız abisinden kaçmak için camdan atladı

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde abisi ve yengesi ile yaşayan genç kız yengesiyle henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Yurthaber 19-07-23 11:52

Mahalle sakini sabah uyanıp camdan baktığında bu manzarayla karşılaştı! Görenler büyük şaşkınlık yaşadı: Sahibini tanımıyoruz

Samsun’un Canik ilçesindeki bir sokakta 'Beni affet karım ben bir tek sana kurban olurum seni çok seviyorum’ yazılı afişi görenler şaşkına döndü. Mahalleli, otomobilin sahibini tanımadıklarını söyledi. Mahalle halkından Faruk Çeliktaş, pazar sabahına sürprizle uyandığını dile getirirken, mahalle sakini Hasan Akçay ise sabah uyanıp camdan baktığında bu manzarayla karşılaştığını söyledi. Öte yandan mahalleli, gece saatlerinde bir çiftin araç önünde tartışırken görüldüğünü belirtti.

Haber 18-06-23 15:01

'Bir ilk! Hiçbir üniversitede yok' diyerek açıkladı! 'İş garantili bir bölüm'

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Meslek Yüksekokulu (MYO) Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım Programı Öğr. Gör. Volkan Yörük bölümlerinin iş garantisine ve yapmakta oldukları susuz tarım serasına dair açıklamalarda bulundu. Öğrenciyi eğitmek amacıyla topraksız tarım seralarında 380 metrekare camdan ve topraksız bir sera yaptıklarını belirten Yörük, bunun bütün üniversitelerde bir ilk olacağını aktardı.

Haber 12-06-23 16:52

Yasak aşk yaşadığı sevgilisinin kocası evi basınca kaçacak yer aradı! Çareyi camdan dışarı çıkmakta buldu

Nijerya’da kaydedilen görüntülerde ismi açıklanmayan bir adam yasak aşk yaşadığı sevgilisinin kocasının evi basması üzerine adeta Süperman’e dönüştü. Evli sevgilisinin kocasının kendilerini basması üzerine ismi açıklanmayan adam çareyi camdan kaçmakta buldu.

Trend 07-06-23 13:57

İstanbul'da korkunç olay! Genç kız, kavgayı izlerken camdan düştü

İstanbul'da sokak arasında kavga eden grubu izlemek isteyen 16 yaşındaki Irmak Bayar, kavgayı seyrettiği esnada ayağı kayarak camdan düştü. Olayı gören civardaki vatandaşlar durumu polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. Ekipler, genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber 23-05-23 07:58

Küçükçekmece’de genç kız sokaktaki kavgayı izlerken camdan düştü

Küçükçekmece’de sokak arasında kavga eden grubu izlemek isteyen 16 yaşındaki Irmak B., kavgayı seyrettiği esnada ayağı kayarak camdan düştü.

Yurthaber 23-05-23 07:56

Kapının önünde duran arabayı eritti! Akılalmaz olay... Ortaya çıkan görüntü herkesi şoke etti

Tokat’ta akılalmaz bir yangın olayı meydana geldi. Bir evde kat kaloriferi kaynaklı olduğu düşünülen yangın çıkarken alevleri gören iki kişi camdan aşağı atladı. Yaralanan olmayan olayda ev kullanılamaz hale gelirken yangında ortaya çıkan yüksek ısı, park halindeki aracın plastik parçalarında erimelere neden oldu.

Haber 11-05-23 12:38

Geceliğine 23 bin 500 TL veriyorlar! Nedeni camdan bakıldığında anlaşılıyor... Yoğun talep var '24 saatliğine...'

İstanbul'daki ev kiraları herkesin gündeminde. Ancak öyle evler var ki bir gecelik konaklama için 23 bin 500 TL ödeniyor. Belirli semtlerde bulunan ve eşsiz bir İstanbul manzarası sunan o evler, tadilata sokularak günübirlik şekilde kiraya veriliyor. Özellikle Arap ve Rus turistler tarafından ilgi gören evlerin ortalama gecelik konaklama fiyatlarının 5 bin TL'den başladığı belirtiliyor. Evlerin içindeyse yok yok. Ancak en önemli özellikleri camlarından bakıldığında karşılaşılan manzaraları.

Finans 05-05-23 12:18

Tepki çeken görüntüler! Öğretmenler ve öğrencilerin krema yalama yarışması gündem yarattı... Veliler ayaklandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletindeki bir ortaokulda öğretmen ve öğrenciler arasında düzenlenen bir yarışma tepkilere neden oldu. Sosyal medyadan ifşa edilen görüntülerde öğretmen ve öğrencilerin birbirlerinin yüzlerine sürdükleri kremayı aralarında bulunan bir camdan yalayarak yarıştıkları anlara yer verildi. Görüntüler tepkilere neden olurken olayın sonrasında okula yönelik olarak soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Trend 21-04-23 15:03

​Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı! Nursema'nın intikamı alınıyor

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi ​Kızılcık Şerbeti dün akşam 20. bölümüyle ekrana geldi. Nursema dün akşamki bölümde kendisini gerdek gecesi camdan aşağı atan eşini, herkesin içinde ifşaladı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bölümün ardından bomba fragman geldi. Fragmana Ömer'in İbrahim'inden intikam aldığı sahne damga vurdu...

Magazin 25-03-23 11:53

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç fragmanı o sözlerle paylaştı! Gündem oldu

Gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinde zorla evlendirilen Nursema gerdek gecesinde camdan itilmişti. Gündem olan sahnelerden sonra Kızılcık Şerbeti fragmanı merakla bekleniyordu. Kızılcık Şerbeti Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç fragmanı o sözlerle paylaşınca gündem oldu.

Magazin 21-03-23 11:31

Kızılcık Şerbeti Nursema öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nursema bitkisel hayata mı giriyor? Akıbeti merak konusu oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisine Nursema'nın camdan atlaması damga vurdu. Ceren Karakoç'un canlandırdığı karakterin akıbeti merak konusu oldu. Ailesinin zoruyla tanımadığı bir adamla evlendirilen genç kız ekrana gelen son bölümde İbrahim tarafından camdan aşağı itildi. Peki, Kızılcık Şerbeti Nursema öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nursema bitkisel hayata mı giriyor?

Magazin 11-03-23 10:19

Zorla imam nikahı kıyılmıştı! Kızılcık Şerbeti'nde Nursema camdan atıldı, sosyal medya yıkıldı!

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümüyle sosyal medyayı adeta yıktı geçti. Geçtiğimiz bölümlerde Nursema karakterine zorla imam nikahı kıyıldığı sahneler günlerce konuşulmuştu. Bu akşam yeni bölümü yayınlanan dizide hazin bir son yaşandı. Nursema, balkondan aşağı itildi.

Magazin 08-03-23 10:27

Sevgilisinin kocasına yakalanınca yarı çıplak pencereden atladı! Böyle kaçış filmlerde bile görülmedi

Sosyal medyada kısa sürede gündem yaratan bir görüntüde ihaneti yakalayan bir eş ve sevgilinin yüzleşmesine yer verildi. Sevgilinin kocasının evi basması üzerine ne yapacağını bilemeyen adamın yarı çıplak bir şekilde camdan atladığı anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 08-03-23 07:35

Kediler camdan düşmesinler diye alüminyumdan sineklik üretti

Eskişehir’deki bir camcının kendi ürettiği alüminyum kedi sineklikleri hayvan severlerin dikkatini çekiyor.

Yurthaber 01-03-23 11:31

Dükkandan 2 gün boyunca çıkmayınca... Kahreden gerçek böyle ortaya çıktı

Antalya'da kahreden bir olay meydana geldi. 5 aydır bir apartmanın girişindeki dükkanda yalnız yaşayan ve her gün dışarı çıktığı bilinen 72 yaşındaki Naci Yanık'ın arkadaşları 2 gün boyunca dükkandan çıkmadığını fark etti. Bunun üzerine camdan bakan arkadaşları Yanık'ın hareketsiz halde koltuğun üzerinde olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, camı kırıp içeri girdiklerinde Yanık'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Haber 23-01-23 16:57

Pistten çıkan uçaktaki yolcuların ifadeleri ortaya çıktı! 'Uçak patlayacak, atın aşağıya kendinizi'

Trabzon Havalimanı'nda 5 yıl önce yolcu uçağının iniş sırasında kontrolden çıkıp denize 25 metre kala yamaca saplandığı kazaya ilişkin soruşturmada yolcuların ifadeleri ortaya çıktı. Yolculardan F.D. "Camdan dışarı bakıyordum, uçak aniden denize doğru manevra yaptı. O esnada uçağın altından çıkan kıvılcımları gördüm. Korku ile 'Uçak patlayacak, eyvah nereye gidiyoruz' diyerek bağırmaya başladım. kabin görevlilerinin 'Uçak patlayacak, atın aşağıya kendinizi' şeklinde bağrışmalarını duydum" dedi.

Haber 22-01-23 10:05