Cocuk Isciligi Ile Mucadele Sempozyumu Haberleri

Acil tıp uzmanları 9. Avrasya Acil Tıp Kongresinde buluştu

Türkiye Acil Tıp Derneğince Antalya'da düzenlenen "9. Avrasya Acil Tıp Kongresi, TATKON 100. Yıl Ulusal Kongresi" ile "2. Acil ve Kritik Hastada Ultrasonografi Sempozyumu" başladı.

Yurthaber 2023-11-10 09:54:54

Kuşadası Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılına özel sergiyi sanatseverlerle buluşturacak

Kuşadası, Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak düzenlenen Neopolis Heykel Sempozyumu ile sanatseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in öncülüğünde gerçekleşen bu etkinlik, sanat ve özgürlük temasını bir araya getiriyor.

Yurthaber 2023-10-23 08:13:57

AA'dan Dijitalleşme Sürecinde Basında Telif Haklarının Korunması Sempozyumu

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman: - "Komisyon olarak Dezenformasyon Yasası'nın kabulünün ardından ilk iş, dijital telifle ilgili tarafları dinlemek ve bu konu ile ilgili karar alma sürecinde kendi üzerimize düşen rolü yerine getirmek istiyoruz" - "Roman yazdığınızda bunun telif hakkı söz konusu iken internet ortamında üretilen içeriklerle ilgili aynı hassasiyeti göremiyoruz. Bu hem o içeriği üreten insanlar için bir problem oluşturmakta hem de o kurumların maddi manevi zarara uğramasına yol açmaktadır. Yeni dönemde ilk işimiz dijital telif konusu ile ilgili çalışma"

Yurthaber 2022-10-14 15:01:06

AA'dan Dijitalleşme Sürecinde Basında Telif Haklarının Korunması Sempozyumu

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç: - "Dijital platformlarda telif haklarının düzenlenmesini zorlaştıran tüm faktörlere rağmen Türkiye'de bu sorunları esaslıca ele alan ve gerek eser sahiplerinin gerekse de bağlantılı hak sahiplerinin haklarını gözeten normların ortaya konulması gerekiyor" - "Avrupa Birliği Dijital Tek Pazar Direktifi ile aynı doğrultuda ulusal mevzuatımızı güncellemek adına Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi olarak Telif Hakları Genel Müdürlüğümüz ile birlikte gerekli çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yürütüyoruz"

Yurthaber 2022-10-14 14:55:34

2. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu başladı

Sempozyumda Mevlevi, Selçuklu ve Osmanlı mutfağı ile dünya mutfakları üzerine sunum yapılacak

Yurthaber 23-09-22 16:16

Dünya Cam Yılı, CAMGERAN 2022 Uluslararası Cam Sempozyumu ile kutlanacak

Dünya Cam Yılı, "CAMGERAN 2022 Uluslararası Cam Sempozyumu" ile kutlanacak

Yurthaber 14-09-22 15:25

Van'da Katliam, Yıkım, İşgal: Tehcire Giden Yol sempozyumu

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: - "Ermenistan ile başlatılan normalleşme sürecini de bölge için önemli ve tarihi bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Özellikle diasporadaki radikal kesimlerin sürece zarar vermesine, ilişkileri zehirlemesine ve Ermenistan'ı esir almasına müsaade edilmemelidir"

Yurthaber 26-05-22 12:09
Van

Edirne Araştırmaları Sempozyumu

Edirne Yeni Sarayı Kazısı Başkanı Doç. Dr. Gülay Apa Kurtişoğlu: -"(Cihannüma Kasrı) İçinde has, yediler ve hırka-i saadet odaları ile devletin yönetimine ilişkin taht-ı hümayunu barındırmasından dolayı çok önemli bir yapıdır"

Yurthaber 12-05-22 16:19

Mora Katliamı ve Anadolu'da Yunan Mezalimi Sempozyumu İzmir'de başladı

Dışişleri Bakan Yardımcısı Kıran: - "Yunan siyasetinin ve diplomasisinin adeta Türk düşmanlığı ile esir alındığını görüyoruz. Yunanistan her zaman 'Ben Avrupa medeniyetini kuran bir milletim' diyor. Avrupa medeniyetini kuran bir ülke 200 yıl önce böyle canice, vahşice, barbarca bir katliama nasıl vesile olabildi" - Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Çetin: - "Uzun yıllar Yunanlılarla beraber yaşadık. Ayrıcalıklı bir konumları vardı. Yapılanları hala anlamlandıramadık. Bu kin, nefret nasıl ortaya çıktı, izaha muhtaç bir konu. Son günlerde kuruluşlarının 200. yılını kutlama bahanesiyle önceki ortaklarını yanına alarak, yine ülkemize karşı ağır ithamlarda bulundular"

Yurthaber 15-11-21 16:37

Diyarbakır'da Uluslararası Silvan ve Sultan 1. Kılıçarslan Sempozyumu düzenlenecek

Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oktay Bozan: - "Sempozyumun ardından Silvan ile ilgili bir veri ortaya çıkacak. Bu veriler kitap haline getirilecek"

Yurthaber 13-10-21 15:35

BEÜ’de ‘Uluslararası İslam, Modernite ve Gençlik Sempozyumu’ gerçekleştirildi

Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Uluslararası İslam, Modernite ve Gençlik Sempozyumu’ alanında başarılı bilim insanlarının katılımlarıyla 02-03 Nisan 2021 tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirildi.Sezai Karakoç Kültür Merkezinde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kura’n Tilavetinin okunmasının ardından açılış konuşmaları ile başlayan sempozyuma BEÜ Rektörü Prof.

Yurthaber 05-04-21 17:06

Erzincan’da “Her Gün Su Günü Olsun sempozyumu düzenledi

Erzincan’da Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulunca “Her Gün Su Günü Olsun" isimli sempozyumu düzenledi.Tüm bireylerin suyun verimli ve bilinçli tüketimi konusunda farkındalıklarını artırmak amacıyla pandemi kurallarına gerekli özen gösterilerek düzenlenen programa Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı İkram Çamur, Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hüseyin Erol ve Hasan Güneş ile Erzincan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Bahattin Kalkan katıldı.Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı İkram Çamur sempozyumda yaptığı konuşmada; “Böyle değerli bir projenin içinde olduğumuz için çok mutluyum, gelecek nesillere daha temiz ve daha yaşanabilir bir çevre bırakmak için Erzincan Belediyesi olarak bu konudaki desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Yurthaber 30-03-21 10:55

DPÜ’de İstiklal Marşı’nın anısına Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100.

Yurthaber 17-03-21 11:10

Tarsus Belediyesi’nin online ’2. İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu’

Tarsus Belediyesi öncülüğünde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile yapılan 2.

Yurthaber 26-12-20 10:03

Tarsus Belediyesinden Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu

Tarsus Belediyesi, Covid-19 ile mücadelede yerel yönetimlerin konumunun ele alınacağı Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu düzenleyecek.

Yurthaber 22-12-20 16:11

DPÜ’de “Olağanüstü Durumlarda Manevi Danışmanlık” konulu sempozyum

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) “Olağanüstü Durumlarda Manevi Danışmanlık” sempozyumu düzenlendi.Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Diyanet İşleri Başkanlığının ortaklığında gerçekleştirilen ve Güzel Sanatlar Fakültesinde açılışı yapılan sempozyumun ilk günü düzenlenen törene Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden, Rektör Prof.

Yurthaber 21-12-20 12:24

Yılın yazarı sempozyumuna çevrim içi ilgi

Nilüfer Belediyesi, ’Yılın Yazarı Fakir Baykurt’ etkinlikleri ’Bozkırın Rengini Değiştiren Yazar Fakir Baykurt Sempozyumu’ ile sona erdi.

Yurthaber 13-12-20 11:59

SAÜ’de 6’ncı Uluslararası Öğrenci Sempozyumu başladı

Sakarya Üniversitesi ve UDEF (Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu) iş birliğinde 6’ncı Uluslararası Öğrenci Sempozyumu düzenlendi.Korona virüs tedbirleri dolayısıyla çevrimiçi olarak SAÜ’de düzenlenen sempozyum, açılış konuşmaları ile başladı.

Yurthaber 06-12-20 18:40

OMÜ’de Birinci Lisansüstü Hemşirelik Araştırmaları Sempozyumu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ile Toplumu Güçlendirme Derneği iş birliğiyle 26-29 Kasım 2020 tarihleri arasında OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezi alt yapısı kullanılarak I.

Yurthaber 30-11-20 17:24

Beykoz’da bulunan yaklaşık 500 milyon yıllık fosiller heyecan uyandırdı

Coğrafya, beşeri coğrafya, jeoloji, sosyoloji, tarım ve toplumsal hafıza konuları üzerinden Beykoz’un binlerce yıllık köklü tarihine, stratejik konumuna, sosyo-ekonomik ve manevi hayatına odaklanan Beykoz 2020 Sempozyumu kapanış oturumu ile sonlandırıldı.

Yurthaber 30-11-20 09:19

SAMÜ’den “Usulden Yönteme: M. Fuad Köprülü’nün Edebiyat Tarihçiliği” Sempozyumu

Samsun Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Samsun Üniversitesi Düşünce ve Sanat Araştırma Merkezi (DÜSAM) 4 Aralık Cuma günü “Usulden Yönteme: M.

Yurthaber 29-11-20 12:52

Uluslararası Karadeniz Zirvesi Kitap Lansmanı gerçekleşti

Tüm Bürokrat, İş İnsanları ve Yöneticiler Federasyonu (TÜMBİFED) ile Balkan ve Karadeniz Araştırma Merkezi (BALKAR) iş birliğinde gerçekleşen “Uluslararası Karadeniz Zirvesi : Bölgesel Uluslararası İş Birliği Sahası Olarak Karadeniz" konulu sempozyumu kitabının basın lansmanı yapıldı.İstanbul’da Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi’nde gerçekleşen kitap lansmanına, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Araştırmacı Yazar Dr.

Yurthaber 19-11-20 14:12

Pandeminin yıldızı Anadolu Propolisi oldu

Kovandan sofraya Arıcılık ve Arı Ürünleri Sempozyumu yüksek katılım ile gerçekleştirildi.

Yurthaber 19-11-20 12:41

Ceza Hukukunda Alternatif Çözüm Yolları Sempozyumu

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: - "Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun. Yargı konjonktüre, birilerinin dediğine bakmaz. Yargı dosyaya, vicdanına, hukuka, Anayasa'ya bakar. Bizim beklentimiz budur" - "Hiç kimsenin tavsiyesine, talimatına bakarak değil, dosyaya bakarak, vicdanınıza göre karar verin. Bu konuda hakim ve savcıların yanında güçlü şekilde durmaya devam edeceğiz" - "İster yerli ister yabancı yatırımcı olsun, uzun vadeli yatırımlar, öngörülebilir, sonuçları kestirilebilir bir hukuk pratiği ile yakından ilgilidir. Anayasa Mahkemesi bir karar verip, 'Mahkeme buna uyar mı uymaz mı' gibi bir öngörülebilirliğin olmadığı yerde, yatırımda hukuk öngörülebilirliğinden bahsetmek mümkün değil" - Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca: - "Seri muhakeme usulünün kapsamını genişletmeli, yargının yükünü hafifletmeliyiz"

Yurthaber 12-11-20 11:44

Edirne Kırmızısı e-Sempozyumu düzenlenecek

Trakya Üniversitesi’nin sahip çıktığı Edirne Kırmızısı, ilki düzenlenecek uluslararası sempozyumda farklı disiplinlerden bilim insanları tarafından değerlendirilecek.Edirne’nin kültürel değerlerini ortaya çıkarmak ve gelecek kuşaklara aktarmak gibi bir misyon üstlenen Trakya Üniversitesi, kent ile bütünleşen bir değeri daha gün yüzüne çıkarıyor.Uluslararası literatürde “Rouge d’Andrinople” ismiyle anılan Edirne Kırmızısı, Trakya Üniversitesi tarafından düzenlenecek uluslararası bir sempozyumla yeniden kent hafızasına taşınıyor.

Yurthaber 15-10-20 13:27

KBÜ’de I. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu

Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü, Karabük Üniversitesi (KBÜ) ve Polonya’nın Krakow Teknoloji Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen "1.

Yurthaber 15-10-20 11:55

Uluslararası Kuşadası Neopolis Heykel Sempozyumu başladı

Bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Kuşadası Neopolis Heykel Sempozyumu basın toplantısı ile başladı.

Yurthaber 05-10-20 15:56

Uluslararası Kuşadası Neopolis Heykel Sempozyumu başladı

Bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Kuşadası Neopolis Heykel Sempozyumu basın toplantısı ile başladı.

Yurthaber 05-10-20 15:56

Kuşadası 1. Neopolis Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu 5 Ekim’de başlayacak

Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı ile Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı iş birliğinde 5-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 1.

Yurthaber 02-10-20 15:56

Gram altın ne kadar? 4 Eylül 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının ilk haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 4 Eylül 2020 Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 04-09-20 06:45

Gram altın ne kadar? 3 Eylül 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının ilk haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 3 Eylül 2020 Perşembe anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 03-09-20 06:37

Gram altın ne kadar? 2 Eylül 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının ilk haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 2 Eylül 2020 Çarşamba anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 02-09-20 07:01

Gram altın ne kadar? 1 Eylül 2020 Salı Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 1 Eylül 2020 Salı anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 01-09-20 07:04

Gram altın ne kadar? 31 Ağustos 2020 Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 31 Ağustos 2020 Pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 31-08-20 06:29

Edward Moya: Altın tekrar rekor kırabilir! Uzmanlardan altın tahminleri! Altın fiyatları artar mı?

Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından dev banka analistleri altın fiyatları ne olacak görüşlerini bildirdi. Yatırımcıların dikkatinden kaçmayan altın fiyatlarındaki yükseliş hangi seyirde devam edecek? Altın fiyatları Eylül ayına nasıl girecek? İşte uzman analistlerden altın görüşleri..

Finans 28-08-20 11:08

ALKÜ’den 2021 Alanya Yılı” için ilk adım

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, 2021 yılının "Alanya Yılı" olabilmesi için hazırlıklara başlayan ALKÜ, ilk olarak "Alaiye ve Alaaddin Keykubat Sempozyumu" ile çalışmalara başladı.Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Selçuklu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Alanya’nın Alaaddin Keykubat tarafından fethinin 800.

Yurthaber 05-05-20 16:00

Eskişehir Anadolu Bacıları Derneği Tiyatro Topluluğu, ‘Zafere Götüren Analar’ adlı tiyatro oyunu sahneledi

Eskişehir Anadolu Bacıları Derneği Tiyatro Topluluğu; ‘Zafere Götüren Analar’ adlı tiyatro oyununu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi’nde sahneledi.Yönetmen Hafize Erdoğan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘’8’nci Ulusal Her Yönüyle Eczacılık Sempozyumu programı dahilinde; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi sahnesinde, Eskişehir Anadolu Bacıları Derneği Tiyatro Topluluğu olarak, Zafere Götüren Analar adlı tiyatro oyunumuzu başarı ile sahneledik ve şehitlerimizi anma programı yaptık.

Yurthaber 10-03-20 10:01

Sağlıkta Yapay zeka uluslararası sempozyumu

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü iş birliğinde Türkiye Bilişim Derneği desteği ile düzenlenen “Sağlıkta Yapay Zeka Uluslararası Sempozyumu” Ege Üniversitesinde gerçekleştirildi.EÜ Tıp Fakültesi 20 Mayıs Amfisinde yapılan etkinliğin açılışına Ege Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 11-02-20 10:33

Bakan Selçuk: Sınav baskısı azaltılacak (4)

BAKAN SELÇUK'TAN ZİYARETLER Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen 'Eğitimde Yeni Akımlar' temalı Geleneksel Eğitim Sempozyumu için Antalya'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Antalya Valiliği, AK Parti İl Başkanlığı ile geçirdiği trafik kazası nedeniyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın'ı ziyaret etti.

Haber 29-01-20 17:54

Bakan Selçuk: Sınav baskısı azaltılacak (4)

BAKAN SELÇUK'TAN ZİYARETLER Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen 'Eğitimde Yeni Akımlar' temalı Geleneksel Eğitim Sempozyumu için Antalya'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Antalya Valiliği, AK Parti İl Başkanlığı ile geçirdiği trafik kazası nedeniyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın'ı ziyaret etti.

Haber 29-01-20 17:51

Güneydoğu Kronik Böbrek Yetmezliği Sempozyumu

Güneydoğu Kronik Böbrek Yetmezliği Sempozyumu, SANKO Üniversitesi, Diyaliz Hekimleri Derneği ve Türk Kalp-Damar Cerrahisi Derneği iş birliği ile düzenlendi.SANKO Üniversitesi Hastanesi Anadolu Salonu’nda gerçekleşen sempozyumun açılışında bir konuşma yapan SANKO Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 20-01-20 10:52

Kars’ta “Yerel Yönetimler, Demokrasi ve Kentleşme Politikaları” Sempozyumu

Kars’ta “Yerel Yönetimler, Demokrasi ve Kentleşme Politikaları” Sempozyumu düzenlendi.Kars Kent Konseyi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin (TMMOB) ortaklaşa düzenlediği Kars Kent Sempozyumunda, “Yerel Yönetimler, Demokrasi ve Kentleşme Politikaları” çok yönlü olarak dile getirildi.Kars Belediyesi ve Kafkasya Sosyal ve Kültürel Araştırma Merkezi Derneği’nin destekleri ile belediyeye ait İsmail Aytemiz Parkındaki Kadın Mor Cafe’de düzenlenen sempozyumda, katılımcılar tarafından sunumlar yapıldı.TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen ve Kars Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Onur Uludaşdemir’in açılış konuşması yaptığı sempozyuma katılan panelistler, gün boyu “yerel yönetim, kent politikaları, kent tarihi, mimari doku, kentsel planlama, kentleşme, hukuk, ekonomi, tarım ve kırsal kalkınma, nasıl bir yerel yönetim ve forum gibi konularda sunumlar yaptı.Oturum başkanlığını TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Oruçkaptan’ın yaptığı ilk oturumda, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.

Yurthaber 12-01-20 10:09

Öğrenci sempozyumunda kadın ve gebe sağlığı konuşuldu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi (FRUAM) tarafından “Kadın ve Gebe Sağlığı” temasıyla Öğrenci Sempozyumu gerçekleştirildi.HKÜ Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü bina dersliğinde gerçekleşen sempozyumda kadın sağlığına yönelik konuşma yapan Doç.Dr.

Yurthaber 02-01-20 14:37

Trakya Üniversiteler Birliği Enerji Sempozyumu’nda Trakya Üniversitesi’nden beş sunum

Trakya Üniversitesi’nin dönem başkanlığını üstlendiği Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından düzenlenen “Enerji Sempozyumu” Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliğinde Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.Birliğe üye beş üniversiteden toplam 15 akademisyenin katılımı ile gerçekleştirilen sempozyuma ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof.

Yurthaber 02-01-20 11:12

Atakum’da ‘diyabet’ sempozyumu

Atakum Belediyesi ve Büyük Anadolu Hastaneleri iş birliğinde Tip 2 Diyabet (Şeker) Sempozyumu gerçekleştirildi.Atakum Belediyesi ile Büyük Anadolu Hastaneleri iş birliğinde Laparoskopik, Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Dr.

Yurthaber 30-12-19 10:57

Bezmialem Vakıf Üniversitesi SAYADER ile Aşı Sempozyumu düzenledi

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Rümeyza Kazancıoğlu: - "Bezmialem Vakıf Üniversitesi Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü'nde GMP laboratuvarı kurulacak"

Finans 28-12-19 10:54

Aşı Sempozyumu 28 Aralık'ta yapılacak

Bezmialem Vakıf Üniversitesi ile Sağlık ve Yaşam Derneğinin (SAYADER) iş birliğiyle düzenlenen "Aşı Sempozyumu", 28 Aralık'ta uzmanları bir araya getirecek.

Trend 26-12-19 14:22

Ege’de “I. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu”

Ege Üniversitesinde (EÜ), Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü, Ziraat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen “I.

Yurthaber 20-12-19 11:21

Ardahan’da Uluslararası İlişkiler Sempozyumu

Ardahan Üniversitesi ve Diplomasi Araştırmalar Derneği (DARD) işbirliğinde; Ardahan Ticaret Sanayi Odası, Çıldır Belediye Başkanlığı ile Vural İletişim Ltd.

Yurthaber 20-12-19 10:10