Cocuk Tacizleri Haberleri

Eski sevgilisinin evinin önünde öldürülmüştü! Taciz ve tehdit detayı dikkat çekti

Sultangazi’de eski sevgilisi Zehra E.’nin evinin önünde ölü bulunan Murathan Yılmaz cinayetinde sevgilisinin ailesinin yargılanmasına başlandı. Duruşmada sanık baba maktulün çok uzun süredir kızını rahatsız ettiğini söylerken sanık abi ise maktulün, kız kardeşinden ayrıldıktan sonra taciz mesajları attığını, sipariş uygulamasından tehdit notlarıyla siparişler yolladığını söyledi. Tanık olarak dinlenen Zehra E. ise, "Maktulün tacizleri yüzünden hemşireliği bırakmak zorunda kalmıştım" dedi.

Haber 2023-06-15 10:01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MSÜ Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu: (2)

"Ülkemizin yaklaşık 40 yılına mal olan terör saldırılarında sadece milletimizin değerlerine ve varlığına düşman teröristlerle değil, onları üzerimize salanlarla da mücadele ettik. Ege'de her fırsatta tacizleri ve terbiyesizlikleriyle huzursuzluk çıkartanların sadece maşa olduğunu, asıl mücadeleyi onların gerisindekilerle verdiğini biliyoruz" - "Dün, ülkemize ve milletimize karşı husumetini, ipini elinde tuttuğu kuklaları vasıtasıyla sergileyenler vardı, bugün de aynı yöntemi izleyenler var"

Yurthaber 2022-08-31 19:59:05

Dakota Johnson: Anneannemin kariyeri Alfred Hitchcock'un tacizleri yüzünden bitti

Dakota Johnson, anneannesi olan Amerikalı oyuncu ve eski model Tippi Hedren'in, korku filmlerinin ünlü yönetmeni Alfred Hitchcock tarafından tacize uğradığı ve onun yüzünden kariyerinin bittiği iddiasını gündeme getirdi.

Magazin 2021-11-14 14:26:35

Emniyetten, şiddete uğrayan kadınların başvurularının kabul edilmediği iddialarına ilişkin açıklama:

"Karakola başvuran kadınların geri çevrildiği iddiasını doğrulayan herhangi bir somut olay bilgisine ulaşılamamıştır" - "(HDP'li Pervin Buldan'ın grup toplantısındaki konuşması) Terör örgütünün sözde lider kadrosunun Kandil'de kız çocukları ve kadınlara yönelik istismar ve tacizleri kamuoyuna yansımışken, bunları grup toplantılarında gündeme getiremeyenlerin, Türk Polis Teşkilatını kirli bir iftiraya alet etmesi manidardır" - "Türk Polis Teşkilatı olarak, aile içi ve kadına yönelik şiddetin son bulması için attığımız adımlar ve hassasiyetimiz en üst seviyededir"

Yurthaber 2021-04-13 15:29:05

Marmarisliler güneşli havanın tadını çıkardı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile ve parklara koştu.Marmaris’te 3 gün boyunca etkili olan sağanak yağışlar ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşlar güzel havayı fırsat bilip, çoluk cocuk sahile ve parklara indi.

Yurthaber 16-12-20 14:58

Kadınlar adaleti neden sosyal medyada arıyor?

Türkiye'de kadınlar günlerdir sosyal medyada yaşadığı tacizleri paylaşarak sesini duyurmaya çalışıyor.

Haber 14-12-20 20:34

Alman futbolunda kadına karşı cinsel şiddet

Cinsiyetçi söylemler, tacizler ve hatta tecavüz… Almanya’da kadın futbol taraftarlarının oluşturduğu ağ, maçlarda kadınların yaşadıkları tacizleri bildiriyor.

Haber 26-07-20 10:36

Emily Applegate, NFL takımlarından Washington'da uğradıkları tacizi anlattı

NFL'de mücadele eden ve geçen hafta ismindeki ırkçı ifadeyi kaldırma kararı alan Washington takımının 15 eski kadın çalışanı, kulüpte çalıştıkları dönemde yaşadıkları cinsel tacizleri Washington Post'a anlattı.

Spor 17-07-20 17:23

Didem Soydan ifşa etti! 'Seninle seks yapmadan ölmek istemiyorum'

Model Didem Soydan kendisine sosyal medyadan gelen çirkin yorumları ve tacizleri sık sık ifşa ediyor. Soydan son olarak 'seninle seks yapmadan ölmek istemiyorum' diyen takipçisini ifşa etti.

Magazin 22-01-20 12:03

Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu: (1)

"(Libya'ya asker gönderilmesi) Biz davet edildiğimiz yere gideriz ama davet edilmediğimiz yere gitmeyiz. Şu anda da böyle bir davet olduğuna göre icabet ederiz" - "(Libya ile mutabakat) Amacımız Akdeniz'de kimsenin hakkını, hukukunu gasbetmek değil, tam tersine hakkımızın gasbedilmesine engel olmaktır" - "Güvenlik ve askeri iş birliği muhtırasına dayalı olarak inşallah Meclis açılır açılmaz ilk iş asker gönderme tezkeresini Meclisimize sunacağız" - "(İdlib) Rejimin saldırıları ve tacizleri, özellikle bölgede kalıcı bir ateşkesi mümkün kılmıyor. Bu saldırılardan kaçan 100 bine yakın kişi sınırımıza doğru harekete geçti" - "Barış Pınarı Harekatı ile Rasulayn ve Telabyad arasındaki hattı da güvenli hale getirdik. Böylece Suriye içinde terörden arındırdığımız toplam alanı 8 bin 200 kilometrekareye çıkardık"

Haber 26-12-19 12:54

CHP Kongresine kadınlar damga vurdu

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü Olağan Kongresi, Şili’den çıkıp Türkiye dahil birçok ülkeye yayılan, kadınlara yönelik şiddet ve tacizleri protesto etmek amaçlı bir eylem olan Las Tesis’i Kuşadası’na taşıdı.CHP’li kadınlar kongrenin açılışında hep bir ağızdan Las Tesis protestosuyla özdeşleşmiş “Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganını atarak son 17 yıl içerisinde erkek cinayeti sonucu yaşamlarını yitiren kadınların isimlerinin yer aldığı dövizleri havaya kaldırarak eylemlerini güçlendirdi.“Kadın” vurgusuyla gerçekleşen CHP Kuşadası İlçe Kongresinde 4 kişilik Divan kadınlardan oluştu.

Yurthaber 23-12-19 09:41

Babri Camisi'nin yıkımının baş tanığı, davalarda yaşadığı tacizleri anlattı

Foto muhabiri Praveen Jain: - "Telefondan dahi taciz edildim. Bir defasında bir hakimin önünde bile açık seçik bir şekilde beni taciz ettiler" - "(Babri Camisi'nin yıkıldığı gün) Hindu gönüllüleri gazetecileri dövdü ve muhabirlerin kameralarını parçaladı"

Haber 08-12-19 12:20

MSB: PKK/YPG’li teröristler son 24 saatte havan, bombalı araç ve drone’larla toplam 19 taciz/saldırı gerçekleştirdi

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekat bölgesine PKK/YPG’li teröristler tarafından son 24 saatte saldırılar gerçekleştirdiğini açıkladı.Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG’li teröristlerce son 24 saatte havan, bombalı araç ve toplan 19 taciz/saldırı gerçekleştirdiğini bildirirken TSK tarafından Barış Koridorunun tesisine yönelik mutabakatlara tam uyulduğunun altı çizildi.Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“TSK tarafından Barış Koridoru tesisine yönelik mevcut mutabakatlara tam olarak uyulurken, PKK/YPG’li teröristlerin Barış Pınarı Harekât bölgesine yönelik tacizleri devam ediyor.

Haber 11-11-19 14:21

MSB:TSK tarafından Barış Koridoru tesisine yönelik mevcut mutabakatlara tam olarak uyulurken, PKK/YPG’li teröristlerin Barış Pınarı Harekât bölgesine yönelik tacizleri devam ediyor. Teröristler son 24 saatte havan, bombalı araç ve drone’larla toplam 19 t

MSB:"TSK tarafından Barış Koridoru tesisine yönelik mevcut mutabakatlara tam olarak uyulurken, PKK/YPG’li teröristlerin Barış Pınarı Harekât bölgesine yönelik tacizleri devam ediyor.

Haber 11-11-19 13:53

MSB: Teröristler son 24 saatte havan ve roket atışlarıyla toplam 16 taciz/saldırı gerçekleştirdi

Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG’li teröristler tarafından Barış Pınarı Harekatı bölgesine son 24 saatte havan ve roketlerle 16 taciz ve saldırı gerçekleştirildiğini açıkladı.Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, TSK tarafından barış koridorunun tesisine yönelik mutabakata tam uyulduğu belirtilerek, "TSK tarafından barış koridoru tesisine yönelik mevcutmutabakatlara tam olarak uyulurken, PKK/YPG’li teröristlerin Barış Pınarı Harekât bölgesine yönelik tacizleri sürüyor.

Haber 10-11-19 12:44

MSB:TSK tarafından Barış Koridoru tesisine yönelik mevcut mutabakatlara tam olarak uyulurken, PKK/YPG’li teröristlerin Barış Pınarı Harekât bölgesine yönelik tacizleri sürüyor. Teröristler son 24 saatte havan, roket ve keskin nişancı atışıyla toplam 8 ta

MSB:"TSK tarafından Barış Koridoru tesisine yönelik mevcut mutabakatlara tam olarak uyulurken, PKK/YPG’li teröristlerin Barış Pınarı Harekât bölgesine yönelik tacizleri sürüyor.

Haber 09-11-19 11:50

MSB duyurdu! 24 saatte 8 taciz-saldırı gerçekleşti

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada "TSK tarafından Barış Koridoru tesisine yönelik mevcut mutabakatlara tam olarak uyulurken, PKK/YPG’li teröristlerin Barış Pınarı Harekât bölgesine yönelik tacizleri sürüyor." ifadelerine yer verdi.

Haber 09-11-19 11:50

PKK/YPG'li teröristlerin tacizleri sürüyor

Milli Savunma Bakanlığı: - "PKK/YPG'li teröristler, Barış Pınarı Harekat bölgesine çoğunluğu havan ve tanksavar roketi olmak üzere son 24 saatte 11 taciz/saldırı gerçekleştirdi" - "TSK tarafından Güvenli Bölge tesisine yönelik varılan mutabakata tam olarak uyulurken, PKK/YPG'li teröristlerin ise Barış Pınarı Harekat bölgesine yönelik tacizleri sürüyor"

Yurthaber 06-11-19 11:53

MSB: TSK tarafından güvenli bölge tesisine yönelik varılan mutabakata tam olarak uyulurken, PKK/YPG’li teröristlerin ise Barış Pınarı Harekât bölgesine yönelik tacizleri sürüyor. Teröristler çoğunluğu havan ve tanksavar roketi olmak üzere son 24 saatte 1

MSB: "TSK tarafından güvenli bölge tesisine yönelik varılan mutabakata tam olarak uyulurken, PKK/YPG’li teröristlerin ise Barış Pınarı Harekât bölgesine yönelik tacizleri sürüyor.

Haber 06-11-19 11:47

MSB'den son dakika açıklaması! Teröristlerin tacizleri devam ediyor

Milli Savunma Bakanlığı'nca, PKK/YPG’li teröristlerin 120 saat içerisinde bölgeden çıkışı hiçbir şekilde engellenmezken, PKK/YPG’li teröristlerce yapılan ihlal/taciz sayısının 36 olduğu bildirildi.

Haber 21-10-19 13:05

MSB: “ABD’nin gözlem noktasına herhangi bir atış söz konusu değildir”

Milli Savunma Bakanlığı, meşru müdafaa kapsamında karşılık verilerek atışların yapıldığı terör mevzilerinin ABD’nin gözlem noktasına 1 km uzaklıkta olduğunu ve ABD’nin gözlem noktasına ise herhangi bir atışın ise söz konusu olmadığını bildirdi.Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “ABD gözlem noktasının yaklaşık 1000 metre güney batısındaki tepelerden Suruç’un güneyindeki sınır karakollarımıza Doçka ve havan tacizleri yapılmıştır.

Haber 11-10-19 23:50

FLAŞ

DHA - MSB: ABD gözlem noktasının yaklaşık 1000 metre güney batısındaki tepelerden Suruç’un güneyindeki sınır karakollarımıza Doçka ve havan tacizleri yapılmıştır.

Haber 11-10-19 23:37

Avrupa şampiyonu Alaçatı’da belli olacak

Alaçatı, IFCA Slalom Cocuk-Genc-Master Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.Vestel’in ana sponsorluğunda Çağla Kubat Windsurf Academy tarafından 1-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan organizasyonun lansmanı İzmir Alaçatı’da bir otelde gerçekleştirildi.

Yurthaber 02-09-19 16:20

Dini baskı ve kısıtlamalar dünya genelinde yükselişte

Merkezi ABD'nin Washington kentinde bulunan Pew Araştırma Merkezi, 2007-2017 yıllarında dünya genelinde din ve inanç özgürlüğü üzerindeki baskıları ele alan rapor yayımladı - Din üzerinde kısıtlamaların "yüksek" ve "çok yüksek" olduğu ülke sayısı 2017'de 40 iken, bu sayı 2017'de 52'ye çıktı - Toplumsal gruplar arasındaki din kaynaklı ihtilaflar ve çatışmaların yaşandığı ülke sayısı 2007'de 91 iken, bu sayı 2017'de 57'ye düştü - Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde devletlerin dini gruplara yönelik baskı ve tacizleri de 10 yılda ortalama yüzde 72 arttı - Avrupa ülkelerinde devletlerin dini etkinlikler üzerindeki kısıtlamaları ortalama 2 katına çıktı, dini gruplara yönelik taciz ve baskılar ise ortalama yüzde 70 arttı

Haber 17-07-19 17:20

Filipinler'de cinsel tacizleri cezalandıran yasa yürürlüğe girdi

Yeni yasayla, kamusal alanda sözlü ve fiziki tacize para ya da hapis cezası verilecek

Haber 15-07-19 22:11

Kadın dizisine Bahar ve Arif'in kavuşma sahnesi damga vurdu! Kadın 58. son bölüm izle

Kadın dizisi 58. son bölümüyle ekrana geldi. Kadın'ın son bölümünde Nezir'in serbest bıraktığı Bahar ve Sarp evlerine gitti. Ancak Sarp evde Şirin'in sözlü tacizleri nedeniyle zor günler yaşadı. Cezaevinden çıkan Arif ise soluğu Bahar'ın yanında aldı. Bahar ve Arif zor günlerin ardından duygusal bir kavuşma yaşadı. Sarp ve Arif ise aynı anda okuldan Bahar'ın çocuklarını almaya gitti. Okul önünde karşılaşan ikili arasında gergin anlar yaşandı. İşte Kadın dizisi 58. son bölümde yaşananlar.

Magazin 17-04-19 02:02

Hafif ticari araç takla attı: 1 çocuk öldü, 2'si çocuk 6 yaralı

AĞRI'nın Eleşkirt ilçesinde hafif ticari aracın refüjde takla atması sonucu 1 çocuk hayatını kaybetti, 2'si cocuk 6 kişi yaralandı.

Haber 04-04-19 21:28

Hafif ticari araç takla attı: 1 çocuk öldü, 2'si çocuk 6 yaralı

AĞRI'nın Eleşkirt ilçesinde hafif ticari aracın refüjde takla atması sonucu 1 çocuk hayatını kaybetti, 2'si cocuk 6 kişi yaralandı.

Haber 04-04-19 19:06

Papa tacizleri itiraf etti

Çok sayıda rahibenin tacize uğradığını açıklamasının ardından Papa Francis, rahiplerin çok sayıda rahibeyi seks kölesi olarak kullandığını itiraf etti.Papa Francis, Katolik kilisesi rahiplerinin ve piskoposların rahibelere cinsel tacizlerinin halen süregelen bir problem olduğunu kabul ederek, bunun önüne geçmek için daha çok tedbir alınması gerektiğini söyledi.

Haber 06-02-19 14:11

'Din adamlarının tacizleri 'seks köleliğine' varabiliyor'

Katolik Kilisesi lideri Papa Francesco, Katolik din adamlarının rahibelere cinsel tacizde bulunduğu iddialarını ilk kez kamu önünde kabul etti. Papa Francesco bunun gerçek bir sorun olduğunu söyledi.

Trend 06-02-19 14:01

Google’ın kurucuları şirket içindeki tacizleri gizlemekten yargılanıyor

Google’ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin hakkında, şirket içindeki cinsel tacizlerin üstünü örttükleri iddiasıyla dava açıldı.Google’ın çatı şirketi Alphabet’in yönetim kurulu hakkında, şirket içindeki cinsel tacizleri gizledikleri iddiasıyla dava açıldı.

Haber 30-01-19 09:11

Junioshow'da cocuk mankenler podyuma çıktı

, BURSA'da 0-12 yaş arası bebe-çocuk hazır giyimi İlkbahar-Yaz kreasyonlarından oluşan Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı ‘Junioshow’’da çocuk mankenler, sahneye çıktı.

Haber 10-01-19 19:22

Junioshow'da cocuk mankenler podyuma çıktı

, BURSA'da 0-12 yaş arası bebe-çocuk hazır giyimi İlkbahar-Yaz kreasyonlarından oluşan Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı ‘Junioshow’’da çocuk mankenler, sahneye çıktı.

Haber 10-01-19 19:00

Konya'da sözde şeyhin mağdur ettiği genç her şeyi anlattı: Onu tahrik ettiğimi söyler...

Konya'da bir dini grubun sözde lideriyken yaşı küçük müritlerine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen S.I., Konya 1. Ağır Ceza mahkemesinde ikinci kez hakim karşısına çıktı. S.I.'dan şikayetçi olan 19 yaşındaki T.M. dini sohbetlerde yaşadığı korkunç gerçekleri anlattı. T.M., 'Bana cinsel tacizde bulunduğu dönemlerde sözlü tacizleri de olurdu. Beni gördüğünde çıldırdığını onu tahrik ettiğimi söyler benimle birlikte uyumak istediğini anlatırdı' dedi.

Haber 19-11-18 12:54

Nagehan Alçı medyadaki tacizleri yazdı: Erkekler bu işe karışmasın!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugün kaleme aldığı 'Talat Bulut dosyası bir kadın savcıya verilmeli' başlıklı yazısında gündem yaratacak ifadeler kullandı. Medya sektöründeki tacizleri yazan Alçı, 'Kadın mücadelesinin yakın dönem tarihini bilen bir yazar olarak söylüyorum : Erkeklerin bu işe kesinlikle karışmaması lazım' dedi.

Haber 17-08-18 09:26

Tacizi gizleyen Başpiskopos Wilson cezasını evde çekecek

Avustralya'da çocuklara cinsel tacizleri gizlemekten suçlu bulunan Başpiskopos Philip Wilson'u yargılayan mahkeme 12 aylık cezasını evinde çekmesine hükmetti

Haber 14-08-18 05:18

Çocuklara küçük yaşlarda mahremiyet sınırlarını öğretmeli

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan: - "Cinsel suç ve taciz konusunda risk grupları kimlerdir diye baktığımızda ilk grup maalesef yüzde 70-80 oranında çocuğun tanıdığı kişiler, yakın akrabaları. Bu kişiler sağlıklı kişiler değil. Bu kişilerin erotik-pornografik yatkınlıkları çok fazla olan kişiler olduğunu görüyoruz. Bu kişilerin mahremiyete özen göstermediğini görüyoruz" - "Çocuğun yakın çevresinde böyle risk grubunda kişiler varsa çocuğun aynı ortamda kalması engellenmelidir. 'Bu senin ağabeyindir, kuzenindir' tarzındaki bir yaklaşımdan sakınarak daha dikkatli olmaları gerekir. Bir diğer husus ise çocuklara küçük yaşlarda mahremiyet sınırlarını öğretmektir" - "Özellikle gelişmiş toplumlarda, Batı toplumlarında cinsel suçlar çok arttı. Cinsel şiddet arttı. Çocuk tacizleri çok arttı. Çocuğa izinsiz dokunduğunuzda sevmek, dokunmak, onunla oynamanın bir suç olduğuyla ilgili yasa çıkaran ülkeler var. Hemen tutuklanabiliyor kişi. Çocuklar özgürlüğün kurbanı oldu. Türkiye de bunu yapmak zorunda"

Haber 03-07-18 18:06

Yemen'de BAE kontrolündeki hapishanelerdeki işkence iddiaları

Aden'in güneyindeki Beir Ahmed hapishanesindeki tutuklu, maruz kaldıkları işkence ve tacizleri plastik tabaklara çizdi - Hapishaneden gizlice çıkarılan çizimlerde, çıplak ve gözleri bağlı olarak yerlerde sürüklenen, zincirlerle duvara asılarak vücuduna elektrik verilen tutuklular tasvir ediliyor

Haber 21-06-18 11:36

Filistin Devlet Başkanı Abbas Ürdün'de

Ürdün Kralı 2. Abdullah, bölgede istikrar ve güvenliğin sağlanması için tek yolun adil ve kapsamlı bir çözüm olduğunu belirtti - Kral Abdullah: " İsrail'in Kudüs'teki kutsallara yönelik tek taraflı uygulamaları ve tekrarlayan tacizleri kabul edilemez"

Haber 12-03-18 18:55

CHP'den 'Cocuk İstismarına Hayır' eylemi

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı tarafından, çocuklara yönelik cinsel istismar olaylarına dikkat çekmek ve toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla, Rumeli Hisarı Sahili'nde düzenlenen eylemde "Sesimi duy" yazılı siyah renkli binlerce balon gökyüzüne bırakıldı.

Haber 23-02-18 14:39

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Mağdur Çocukların Yanında

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, çocuk tacizleri mağdurlarına sosyal ve psikolojik destek sağlıyor.İnegöl Sosyal...

Yurthaber 23-02-18 13:38

CHP'den 'Cocuk İstismarına Hayır' eylemi

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı tarafından, çocuklara yönelik cinsel istismar olaylarına dikkat çekmek ve toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla, Rumeli Hisarı Sahili'nde düzenlenen eylemde "Sesimi duy" yazılı siyah renkli binlerce balon gökyüzüne bırakıldı.  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun önderliğinde, belediye başkanları ve milletvekillerinin katılımıyla düzenlenen eyleme il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile partililerden oluşan kalabalık bir grup destek verdi.  "Çocuk istismarına dur de!" yazılı büyük bir pankart açan CHP'li grup, sık sık "Susma haykır istismara hayır" sloganları attı.

Haber 23-02-18 13:36

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü mağdur çocukların yanında

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, çocuk tacizleri mağdurlarına sosyal ve psikolojik destek sağlıyor.İnegöl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ilçede 33 çocuğun yaralarını sardı.

Haber 23-02-18 12:47

DHA ANKARA-   Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çocuk tacizleri asla bağışlanabilir, görmezden gelinebilir konular değil (2) 

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haber 20-02-18 14:35

AK Parti milletvekilinin kardeşi tacizden gözaltına alındı

AK Partili bir milletvekilinin kardeşi olan Konya Göç İdaresi Müdürü Ahmet B., idareye ikamet izin için başvuran bir Mısırlı göçmen kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan müdür, karakoldaki ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mısırlı kadın 'Tacizleri yüzünden Konya'yı terk etmiştim' dedi. Tacizle suçlanan müdür ise kadının evine 'yardım amaçlı olarak gittiğini' belirterek suçlamaları reddetti. Konya Valiliği idari soruşturma başlattı.

Haber 12-02-18 12:39

İki İngiliz kadın milletvekili yıllar sonra, uğradıkları tacizleri anlattı

ABD'de ünlü film yapımcısı Harvey Weinstein'in 30 yıl boyunca onlarca kadını taciz etmekle suçlanmasının ardından, geçmişte cinsel saldırıya uğradığını açıklayarak sessizliğini bozan kadınlara iki İngiliz milletvekili de katıldı.

Haber 23-10-17 16:59

2 Cocuk Annesi Kadınlar Günü'nde Canına Kıydı

Bülent TATLI / SUŞEHRİ Olay saat 11.00 sıralarında Suşehri İlçesi Cumhuriyet Mahallesi, Şehit Polis Adem Başar Caddesi üzerindeki Özdemir Apartmanın üst

Yurthaber 08-03-17 15:40

Yunan Askerlerinin Kardak’ta Tacizleri Sürüyor

Ege Denizi’nde Türk ve Yunan sahil güvenlik güçlerinin bekleyişlerini sürdürdüğü Kardak kayalıklarında Yunan botunun yaptığı...

Yurthaber 02-02-17 14:53