Çocuklar Duymasın Haberleri

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ kraliçe olduğu geceden paylaştı! Beğeni yağdı

Ekranların uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa kraliçe olduğu geceden paylaştı. Pınar Altuğ'un o karesine beğeni yağdı.

Magazin 04-04-2024 17:41

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! Dayak, dayak, çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 28-03-2024 10:08

Bir döneme damgasını vurmuştu! Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i aslında bakın kim olacakmış! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Çocuklar Duymasın dizisi tam 9 sezon boyunca ekranda yer aldı ve 464 bölüm sürdü. Uzun soluklu yapımlardan biri olan dizideki karakterler de çok sevildi. Çocuklar Duymasın'da Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ bu rolle hafızalara kazındı. Ancak rol hakkındaki bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 02-02-2024 07:04

'Çaylar' repliğiyle hafızalara kazındı! Çocuklar Duymasın'ı Çaycı Hüseyin'i yeni imajı sosyal medyada gündem oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran başrollerinde Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı ve Zeyno Günenç'in yer aldığı efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Alpaslan Özmol şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. Ünlü ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 16-01-2024 15:50

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Seksenler'in Funda'sı Gülin İyigün ekranlara geri dönüyor

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Seksenler dizisinde hayat verdiği Funda karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Gülin İyigün uzun zamandır ortalarda yoktu. Yeni filmiyle izleyicisinin karşısına çıkan İyigün yeni dizisini de açıkladı.

Magazin 16-01-2024 14:35

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü, kocaman oldu! Duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalarımıza kazınan yakışıklı oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı. Başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çeken Karadağlı şimdi de kızı Zeyno ile gündem oldu. Ünlü oyuncunun kızı duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 29-12-2023 13:02

Çocuklar Duymasın’ın Emine’siydi! Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz, Melek Şahin’in son hali şaşırttı

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Gönenç ve Özgür Ozan'ın başrollerini paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da Emine karakterini canlandıran Melek Şahin sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun değişimi, "Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz" gibi yorumları beraberinde getirdi.

Magazin 05-12-2023 11:02

Onlar, Çocuklar Duymasın'ın Dominant Teyze'si Gönül'ü aratmıyor! İşte aşkta baskın olan burçlar...

Astrologlar ilişkilerde sorun yaratan baskın burçlar belli oldu. Hükmedici özellikleriyle ön plana çıkan kişiler hayatlarındaki insana her istediğini yaptırıyor. Bu da zamanla aşkın çekilmez bir hal almasına yol açıyor. İşte ilişkilerde baskın davranan 4 burç...

Kadin 15-11-2023 14:50

Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu'nun cenaze töreni programı belli oldu! Seda Fettahoğlu'nun cenazesi ne zaman?

Geçtiğimiz çarşamba günü Beyoğlu'ndaki bir parkta ölü bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu'nun cenaze töreni programı belli oldu. 'Çocuklar Duymasın' ve 'Sihirli Annem' gibi dizilerde rol alan tiyatro sanatçısı Seda Fettahoğlu Giresun'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Magazin 29-09-2023 12:09

Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu hakkında kahreden detay! Doğum gününde intihar etti iddiası! Çantasından çıkanlar…

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Sultan karakteriyle hafızalara kazınan Seda Fettahoğlu’dan dün acı haber geldi. Parkta ölü bulunan Fettahoğlu’nun ölüm nedeni henüz açıklanmazken ünlü isimle ilgili kahreden bir detay gündem oldu. 26 Eylül doğumlu oyuncunun 44. yaş gününü kutladıktan sonra intihar ederek hayatına son verdiği iddia edildi.

Magazin 28-09-2023 13:52

Çocuklar Duymasın'ın Amerikalı Mary'si Demet Tuncer'in son hali şoke etti! Gören tanımadı

Bir dönemin en çok izlenen dizisi Çocuklar Duymasın'da 'Amerikalı Mary' rolünü oyunu Demet Tuncer canlandırıyordu. Dizide Haluk ve Selami'nin Amerikalı patronu Mary'ye hayat veren Demet Tuncer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 27-09-2023 18:03

Çocuklar Duymasın'ın Sultan'ı Seda Fettahoğlu'nun parkta ölü bulunması eski partneri Pınar Altuğ'u yıktı! 'Hiç oldu mu?'

Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem gibi dizilerde aldığı rollerle tanınan İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu'ndan acı haber geldi. Fettahoğlu Beyoğlu'daki bir parkta ölü bulundu. Pınar Altuğ eski partneri Seda Tosunoğlu'nun vefatının ardından "Ah be canım hiç oldu mu?" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Magazin 27-09-2023 17:19

Seda Fettahoğlu öldü mü, neden öldü? Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem'in yıldızı Seda Fettahoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı?

Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem dizilerinde oynayan ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu'dan acı haber geldi. Oyuncunun İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulunduğu aktarıldı. Peki, Seda Fettahoğlu neden öldü? Çocuklar Duymasın'ın Sultan'ı Seda Fettahoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı?

Magazin 27-09-2023 15:25

Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu! Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem'deki rolleriyle tanınmıştı

Son olarak Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Sultan karakteriyle hafızalarımıza kazınan başarılı oyuncu Seda Fettahoğlu'ndan acı haber geldi. Ünlü oyuncunun İstanbul'daki bir parkta ölü bulunduğu öğrenildi. Fettahoğlu'nun cansız bedenini bulan üniversite öğrencisinin ifadesi ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan Fettahoğlu'nun sosyal medya hesabından 24 Eylül'de yaptığı son paylaşım dikkat çekti.

Magazin 27-09-2023 15:24

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü! Güzelliğiyle mest etti

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı. Başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla çok konuşulan Karadağlı bu defa kızıyla gündem oldu. Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno'yu görenler hayran kaldı.

Magazin 26-09-2023 08:42

Çocuklar Duymasın'ın dominant Gönül'ü solda sıfır kalır! İşte ilişkilerde en baskın burçlar...

Aşk birçok kişi için vazgeçilmez olsa da karmaşıktır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Bazı kişiler baskın karakterleri nedeniyle birliktelik süresince hayatı zindan edebilir. Astrologlar ise o burçların dominant oldukları konusunda hemfikirler. Onlar, Çocuklar Duymasın'ın dominant Gönül'ü gibi baskın karakterleriyle partnerlerini manipüle ediyorlar. İşte, ilişkilerde baskın olan burçlar...

Kadin 25-09-2023 13:42

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Çocuklar Duymasın'ın Selçuk Bey'i yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği herkesi şaşırttı

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Selçuk Bey karakteriyle hafızalarımıza kazınan Mehmet Auf dizinin ardından oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu. Ekranlardan uzak bir hayat yaşamayı tercih eden ünlü ismin yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Magazin 05-09-2023 13:22

Yeşilçam'ın güzeller güzeli Fatma Karanfil bakın kim çıktı! Meğer herkes tanıyormuş! Her yaşı ayrı güzel

Yeşilçam yıldızları zaman zaman gündem olmaya devam ediyor. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan isimler arasında Fatma Karanfil de bulunuyor. Yeşilçam'ın sayılı güzelleri arasında yer alan usta oyuncu adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 24-08-2023 21:07

Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Biyografisi ve oynadığı yapımlar

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Çocuklar Duymasın dizinde canlandırdığı Haluk karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, 11 Ağustos 2023 Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı sonrası merak konusu oldu. Peki, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı kimdir? Tamer Karadağlı nereli ve kaç yaşında? İşte, Tamer Karadağlı'nın biyografisi, oyunculuk kariyeri ve rol aldığı yapımlar...

Magazin 11-08-2023 09:06

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan'ı Nejat Birecik'in son hali olay oldu

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Psikolog Sinan karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nejat Birecik oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu. Gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Birecik'in son hali ve yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Magazin 29-07-2023 17:37

Çocuklar Duymasın'ın feminist Duygu'su Ayşecan Tatari'nin eşi de tanıdık çıktı! Meğer Sefirin Kızı'nın yıldızıymış

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Duygu karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ayşecan Tatari sık sık değişimiyle gündem oluyor. 2017 yılında evlenen güzel oyuncu şimdilerde bir çocuk annesi. Kızının sevimli hallerini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin eşi de tanıdık çıktı. Ayşecan Tatari'nin eşi meğer Sefirin Kızı dizisinin yıldızıymış...

Magazin 28-07-2023 17:13

Çocuklar Duymasın Yasemin'in son halini gören şaştı kaldı! Bakın hangi efsane dizileri o yazmış

Çocuklar Duymasın dizisinde Yasemin karakterine hayat veren Meriç Acemi’nin son hali gündem oldu. 2000'li yılların başında ekranlara gelmeye başlayan ve yayınlandığı dönem herkes tarafından ilgiyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinde sekreter Yasemin’i canlandıran Meriç Acemi’nin esas mesleğini duyanlar ise kulaklarına inanamadı.

Magazin 24-07-2023 15:33

Çocuklar Duymasın'ın Merve'si bakın kimin kızı çıktı! Meğer kamera arkasında...

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Merve karakteriyle büyük beğeni toplayan Öykü Güven sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Şimdilerde kocaman bir genç kız olan Öykü Güven güzelliğiyle dikkat çekiyor. Değişimiyle çok konuşulan Güven'in babası da çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin 21-07-2023 16:48

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i 'Öldü' haberlerine artık dayanamadı! Avukatıyla paylaşım yaptı

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteriyle hafızalarımıza kazınan Alpaslan Özmol hakkında çıkan 'Öldü' haberlerinden artık bıktı usandı. Ünlü oyuncu son olarak avukatıyla birlikte sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Magazin 17-07-2023 13:01

Çocuklar Duymasın'ın Gönül'ü Beton Oruçun'un doğum gününü kutladı! Annesini kaybeden oyuncuyu yalnız bırakmadı

Bir dönemin efsane dizilerinden Çocuklar Duymasın'da 'Gönül' karakterine Zeyno Günenç ve oğlu 'Beton Orçun' karakterine Alp Eren Khamis hayat veriyordu. Şimdilerde genç bir delikanlı olan Alp Eren Khamis'in 20. yaş doğum gününü dizideki annesi Zeyno Günenç kutladı. Annesini kaybeden Alp Eren Khamis'i yalnız bırakmadı. Yıllar sonra bir araya gelen ikilinin değişimi de dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 15-07-2023 11:52

Çocuklar Duymasın’ın Emine’si Melek Şahin isyan etti! ''Çok kırgınım, üzgünüm, isyanlardayım...''

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Emine karakteriyle hafızalarımıza kazınan Melek Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı son paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Şahin’in işsizliğe isyanı, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü oyuncu duygularını ''Çok kırgınım, üzgünüm, isyanlardayım'' ifadeleriyle açıkladı.

Magazin 11-07-2023 08:49

Arda Güler'in babası Ümit Güler, yıldız oyuncunun Real Madrid'e transfer olduğunu 'Çocuklar Duymasın' videosuyla duyurdu!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün yaptığı basın toplantısında Arda Güler'in takımdan ayrılacağını duyurmuştu. Yeni adresinin neresi olacağı resmi olarak açıklanmayan genç oyuncunun babasından bu konuyla ilgili flaş bir paylaşım geldi. WhatsApp üstünden bir video paylaşan Arda Güler'in babası, yıldız oyuncunun yeni adresini resmen duyurmuş oldu.

Spor 06-07-2023 07:58

Çocuklar Duymasın'ın Beton Orçun'u Alp Eren Khamis son haliyle gündem oldu! ''Gerçekten beton gibi''

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Orçun' karakteriyle hafızaları kazınan Alp Eren Khamis son haliyle gündem oldu. Çocuk yıldızın yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı. Ünlü ismin dizide annesi Gönül'e hayat veren Zeyno Günenç ile paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 23-06-2023 16:10

Tamer Karadağlı 10 bin TL'lik kirasını 55 bin'e çıkarmak isteyen ev sahibiyle mahkemelik olmuştu! Karar çıktı

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle kira bedeli yüzünden mahkemelik olmuştu. 10 bin TL olan kirasını 18 bine çıkaran ama ev sahibini mutlu edemeyen oyuncuya ev sahibi dava açmıştı. Tamer Karadağlı'nın kira davasında karar çıktı.

Magazin 03-06-2023 17:27

Çocuklar Duymasın'ın Merve'si büyüdü koca kız oldu! Son haliyle büyüledi

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Merve karakteriyle tanınan Öykü Güven sempatik tavırları ve çok bilmiş halleriyle dikkat çekmeyi başardı. Şimdilerde 20 yaşında olan Öykü Güven büyüdü ve çok güzel bir genç kız oldu. Ünlü ismin son haline beğeni yağdı.

Magazin 20-05-2023 09:31

Çocuklar Duymasın’da Çaycı Hüseyin’in Emine’siydi! Melek Şahin'in son hali şaşırttı

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da Çaycı Hüseyin'in eşi Emine karakterine hayat veren Melek Şahin'in son halini görenler şoke oluyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü ismin değişimi gündem oldu. Melek Şahin Instagram pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 21-04-2023 11:35

Pınar Altuğ süper minisiyle poz verdi! Etek giymeyi unuttu sandım

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Çocuklar Duymasın oyuncusu Pınar Altuğ yıllara meydan okuyan fiziğiyle poz verdi. Altuğ'un ceket-mini etek kombinini gören bazı takipçileri "Altında etek yok sandım" yorumlarında bulundu.

Magazin 12-04-2023 06:58

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari'nin annesi de çok ünlüymüş! Meğer Kızılcık Şerbeti'nin yıldızıymış...

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Duygu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Ayşecan Tatari sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Değişimi ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncunun annesi de çok ünlü çıktı.

Magazin 07-04-2023 17:09

Pınar Altuğ Tam 29 sene önce bu gece diyerek paylaştı! 19'luk Pınar'a beğeni yağdı

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteri ile milyonların beğenisini kazanan Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Instagram'ı aktif kullanan ünlü ismin ''Tam 29 sene önce bu gece'' diyerek paylaştığı fotoğraflarına beğeni yağdı.

Magazin 05-04-2023 17:09

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku! Kirasını eksik ödeyince...

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle mahkemelik oldu. Ünlü aktörün evden tahliyesi için dava açıldı.

Magazin 01-04-2023 11:11

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan kahreden paylaşım! ''Kelimeler gerçekten kifayetsiz''

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Ünlü isimler afet bölgelerine giderek depremzede çocuklarla biraraya geliyor ve yardımlarını götürüyorlar. Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı da soluğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde aldı. Ünlü isim son durumu buradan duygusal sözlerle paylaştı.

Magazin 01-03-2023 12:32

Pınar Altuğ yıllar önce oynadığı Çocuklar Duymasın'dan bir sahneyi paylaştı! Depreme dair dikkat çeken sözler gündem oldu

Tamer Karadağlı ile uzun yıllar başrolde oynadığı Çocuklar Duymasın dizisinden bir sahneyi paylaşan Pınar Altuğ paylaşımıyla gündem oldu. Altuğ'un o sahnelerde depreme dair söylediği sözler dikkat çekti.

Magazin 19-02-2023 11:11

Çocuklar Duymasın'ın çok bilmiş Merve'sini bir de şimdi görün! Son haline yorum yağdı

Efsane dizi Çocuklar Duymasın'da Tuna'nın kızı Merve'ye hayat veren çocuk yıldız Öykü Güven, şimdilerde 19 yaşında... Öykü Güven, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 26-12-2022 10:48

Çocuklar Duymasın'ın Selçuk Bey'i Mehmet Auf yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği şaşırttı

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem'in patronu Selçuk Bey'e hayat veren ünlü oyuncu Mehmet Auf, dizi bittikten sonra sırra kadem basmıştı. Oyunculuğu bırakan Auf'un yeni mesleği bakın neymiş...

Magazin 19-12-2022 15:32

Çaycı Hüseyin'in acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Oynadığı 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Çaycı Hüseyin' karakterine can veren ve şimdilerde 'Kuruluş Osman' dizisinde rol alan oyuncu Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti. Acı haberi 'Kuruluş Osman' dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ verdi. İşte haberin detayları...

Magazin 18-12-2022 23:37

Çocuklar Duymasın'ın Amerikalı Mary'si Demet Tuncer'in son haline bakın! Görenler tanımakta zorlandı

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosunda Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Vatan Şaşmaz ve Meriç Acemi gibi isimler yer alıyordu. Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Selami'nin Amerikalı patronu Mary'ye hayat veren Demet Tuncer, son görüntüsüyle şaşırttı.

Magazin 07-12-2022 14:54

Çocuklar Duymasın'ın dominant teyzesi Zeyno Günenç son haliyle ağızları açık bıraktı!

İlk bölümü 2002 yılında ekrana gelen Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Gönül karakteriyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Zeyno Günenç yıllara meydan okuyor. 55 yaşındaki Zeyno Günenç'in son halini görenler ''Zaman senin için durmuş'' demeden edemedi.

Magazin 05-12-2022 15:31

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Kuruluş Osman'a katıldı! Sosyal medyadaki goygoycuların diline düştü: Ölmemiş miydin ağabey sen?

Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin rolüyle tanınan Alpaslan Özmol, Kuruluş Osman'ın kadrosuna dahil oldu. Alpaslan Özmol en son hakkında çıkan ölüm haberlerine isyan etmesiyle gündem olmuştu. Oyuncunun Kuruluş Osman'a katıldığını duyan kişiler, sosyal medyada Alpaslan Özmol'a "Sen ölmemiş miydin?" yorumlarında bulundu.

Magazin 18-11-2022 07:22

Çocuklar Duymasın paylaşımı yapan Pınar Altuğ gelen yoruma yanıtıyla dikkat çekti

Takipçilerine verdiği atarlı yanıtlarla dikkat çeken Pınar Altuğ, sosyal medyadan Çocuklar Duymasın'dan bir karesini paylaştı. Nostaljik paylaşımı beğeni alan Altuğ bir takipçisinin 'Artık sıktı' yorumuna bakın ne tepki verdi.

Magazin 27-10-2022 15:49

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çiftinin kızları Zeyno büyüdü! Duru güzelliği dillere destan

2002 yılında dünyaevine giren Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çifti, evlendikten 4 yıl sonra kızları Zeyno'yu kucaklarına almışlardı. Şimdilerde 16 yaşında olan Zeyno Karadağlı, duru güzelliğiyle beğeni topladı.

Magazin 20-10-2022 09:18

Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Melek Şahin'i görenler tanıyamıyor

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrolünde oynadığı Çocuklar Duymasın dizisinin Emine'si Melek Şahin'i görenler tanıyamıyor. Emine rolüyle hafızalara kazınan Şahin'in sosyal medya paylaşımları "Bu nasıl değişim" dedirtiyor.

Magazin 29-07-2022 16:45

Çocuklar Duymasın’ın Sekreter Yasemin’i Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı dizileri duyunca çok şaşıracaksınız!

2000'li yılların başında ekranlara gelen ve yayınlandığı dönem herkes tarafından ilgiyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin Sekreter Yasemin'i, bilinmeyen yönüyle herkesi şaşırtıyor. Yasemin karakterini canlandıran Meriç Acemi'nin oyunculuk kariyeri dışında aslında birçok dizinin senaryosunu da yazdığı ortaya çıktı. Acemi'nin yazdığı diziler arasında reyting rekoru kıran pek çok yapımın bulunması da dikkat çekiyor.

Magazin 28-07-2022 21:22