Coi Sun Sil Haberleri

Sürücüler dikkat... Trafik sigortasında yeni dönem! Zam hesabı sil baştan! Üst sınır artık...

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren değişiklik... Trafik sigortalarında yeni dönem mayıs ayında başlıyor. Zam hesabı değişti. Zamda üst sınırı maliyet endeksine göre belirlenecek.

Finans 2024-04-23 07:20:11

Zorunlu trafik sigortası sil baştan! Uygulama mayısta başlıyor! Zam gözüktü, en düşük trafik sigortası...

Zorunlu trafik sigortası tarifelerinde yeni dönem mayıs ayında başlıyor. Hesaplamalarda yeni bir evreye geçildi. Sürücüler için zam gözüktü. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin yayınladığı son verilere göre; otomobiller için en düşük trafik sigortası 4 bin 28 liraya çıktı. Mayıs hesaplamaları için işte bilmeniz gereken detaylar...

Finans 2024-04-14 09:04:27

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal gelişmesi!

Beşiktaş'ta kadro değişiyor. Sakatlığını atlatan Al-Musrati, 4 Nisan'da oynanacak RAMS Başakşehir maçında 11'de yer alacak. Bunun yanında Aboubakar ve Ghezzal'ı lig sonuna kadar ilk 11'de oynatmayı düşünen Fernando Santos, kadro planlamasını sil baştan yaptı.

Spor 2024-03-30 17:43:53

En düşük emekli maaşı alanları ilgilendiriyor! Emekli taban aylığa yaş şartı kriteri: Tepki toplayan farka 'yeni formül'

Emekli taban maaşı konusunda adım atılıyor. Bu kapsamda iş kanununda yapılacak yeni düzenlemeye emekli maaşları da dahil edilecek. Yeni düzenlemede fazla prim ödeyen daha fazla maaş alabilecek. Ayrıca emeklilik hakkı ve yaşı gibi olguların da sil baştan tanımlanabileceği ifade ediliyor.

Finans 2024-03-19 08:18:08

Teletabiler'in (Teletubbies) 'Güneş bebeği' anne oldu! Bebeğinin adını bakın ne koydu? Gönderme yapmayı ihmal etmedi

Dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Teletabiler'in (Teletubbies), çizgi filmdeli karakterin yanında Güneş bebeğiyle de tanınıyordu. 1997 ile 2001 yılları arasında yayınlanan çizgi filmin Teletabiler'in 'Güneş bebeği' (Teletubbies Sun Baby) olarak Jess Smith üstlendi. Şimdilerde 28 yaşında olan Smith anne oldu.

Trend 09-03-24 13:54

Zorunlu trafik sigortası fiyatları Mayıs’ta sil baştan! ‘Ciddi bir artış olabilir’ diyerek uyardılar: Hem indirimi kaçıracaklar hem de yüzde 200 fazla ödeyecekler

Zorunlu trafik sigortası için adımlar peş peşe atıldı. Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor! Trafik sigortası primlerinde Mayıs ayına kadar her ay yüzde 5 artış kararı alınmıştı. Ancak Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında değişiklik geliyor. Konuya ilişkin detayları anlatan TÜKONFED Başkanı Turusan Bağcı, “Mayıs ayında da trafik sigortasında ciddi bir artış olabilir” dedi. İyi sürücü indirim kapacak, kötü sürücü yüzde 200 fazla ödeyecek…

Finans 09-03-24 11:09

İmamoğlu'nun İstanbul hesapları sil baştan! Demirtaş'ın adaylık çıkışı dengeleri değiştirdi: Elbette istemiyoruz

DEM Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi arasındaki iş birliği görüşmeleri sonuç vermedi. Bu sırada Başak Demirtaş'ın adı DEM Parti'nin olası İBB adayı olarak önce kulisleri hareketlendirdi, ardından bizzat kendi yaptığı açıklama gündeme damgasını vurdu. Demirtaş adaylaşırsa rakibi olacak olan İmamoğlu yorum yapmaktan kaçınırken CHP'den konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Buna göre CHP, Demirtaş'ın adaylığının İstanbul'da dengeleri değiştireceğini düşünüyor.

Haber 24-01-24 09:46

Tapuda yeni dönem! 2024'te sil baştan değişti, gayrimenkul alım-satımlarında artık...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek. Veriler daha sonra değer haritaları oluşturulmasında da kullanılabilecek.

Finans 23-01-24 16:15

Erzincanspor teknik direktöründen skandal sözler! Önce öfkelendi sonra sil bunu dedi, ama canlı yayında olduğunu unuttu

24 Erzincanspor'un hocası Bülent Akan, İnegölspor karşısında kaybedilen 2-0'lık mücadele sonrası kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Canlı yayında olduğunu unutan Akan, Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e attığı yumruğu örnek gösterdi ve "Bu hakemler bunu hak ediyor" ifadelerini kullanırken kameramana dönerek "Sil bunları" dedi. İşte detaylar...

Spor 13-01-24 18:33

EYT'yi kıl payı kaçıranlar için yeni fırsat! Emekli olmak isteyenler dikkat: Yaş, prim, gün tablosu sil baştan

EYT'nin ardından kademeli emeklilik müjdesi geldi. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak?

Finans 10-01-24 14:15

Tapuda yeni dönem! 2024'te sil baştan değişti, hepsi artacak

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı harç masraflarının arttığını hatırlatarak 2023 yılında tapuda satışların düştüğünü söyledi. Özelmacıklı, “2023 yılında ülkemizde tüm gayrimenkul türlerinde yaklaşık 2.95 milyon gayrimenkul satış işlemi yapılarak, 60 milyar 59 milyon 215 bin 486 lira tapu harcı geliri elde edildi” dedi.

Finans 02-01-24 12:12

Euroya yeni yüz! Avrupa Merkez Bankası’ndan 25 yaşındaki euro için çalışma: Madeni paraya dokunmayacak, kağıt parada tasarım sil baştan…

Avrupa Birliği ülkelerinde kullanılan euro para birimi 25'inci yılına girdi. ECB, 22 yıldan fazla tedavülde olan euro banknotları "Avrupa kültürüne", "kuşlara" ve "nehirlere" odaklanan temalarla yeniden tasarlamayı öngörüyor. Yeniden tasarlanan banknotların tedavüle çıkmalarının birkaç yıl sürmesi beklenirken, süreçte ulusal tasarımlar içeren madeni paralara da dokunulmayacak.

Finans 01-01-24 15:55

Oscarlı Parazit filmindeki rolüyle dünyaca tanınmıştı! Güney Koreli ünlü oyuncu Lee Sun-kyun'un gizemli ölümü

Güney Koreli oyuncu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu. Ülkenin haber ajansı Yonhap'a göre aktörün intihar etmiş olabileceği ihtimal üzerinde duruluyor.

Trend 27-12-23 09:08

Oscarlı Parazit filmindeki rolüyle dünyaca tanınmıştı! Güney Koreli ünlü oyuncu Lee Sun-kyun'un gizemli ölümü

Güney Koreli oyuncu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu. Ülkenin haber ajansı Yonhap'a göre aktörün intihar etmiş olabileceği ihtimal üzerinde duruluyor.

Haber 27-12-23 09:00

5 aylık enflasyon farkı belli oluyor! Emekli ve memur zammı için beklenen veri: Hesap sil baştan

Emekli maaşı zammı için kritik veri 4 Aralık Pazartesi günü TÜİK tarafından duyurulacak. Kasım ayı enflasyon verisi ile SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisi 5 aylık kesinleşen rakamlar ortaya çıkacak. Öte yandan 2024 yılında emekli olacaklar içinse emekli maaşı hesaplamasında dikkat çeken bir veri yayımlandı. Peki 7500 TL en düşük emekli maaşı ne olacak? İşte milyonlar için emekli maaşı tabloları…

Finans 03-12-23 16:15

2000 öncesi, 2000-2008 arası, 2000 sonrası SSK ve Bağ-Kur'lular… Emeklilik sistemi değişiyor: Çok prim yüksek emekli maaşı dönemi

TBMM'ye sunulan 12. Kalkınma Planı ile emeklilik sistemi değişiyor. Bu kapsamda emekli maaşı sistemi ve emeklilik kriterleri yeniden sil baştan düzenlenecek. 2000 öncesi, 2000-2008 arası, 2000 sonrası SSK’lı ve Bağ-Kur’luların aylık bağlama oranı (ABO) yeniden belirlenecek. Çok prim ödeyen daha yüksek emekli maaşı alabilecek. Yani gün sayısı arttıkça aylık da artmış olacak. Daha sonra devreye girecek olan Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi ile vatandaşların çift maaş almaları sağlanacak.

Finans 24-10-23 13:24

1 Kasım’da uygulanmaya başlanacak! Konut satışı ve kiralarda her şey sil baştan: Detaylar ortaya çıktı

1 Kasım'dan itibaren emlak satışlarına e-Devlet üzerinden kimlik doğrulama şartı geliyor. Kurulacak olan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi ile sahte ilanların önüne geçilecek. Peki emlak sektöründe fiyat istikrarı için çok önemli olan bu adım ile neler değişecek? Emlakçılar merak edilen konuya ilişkin detayları açıkladı.

Finans 23-10-23 11:10

SİL BAŞTAN KAYNANAM KONUSU VE OYUNCULARI: Sil Baştan Kaynanam filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sil Baştan Kaynanam konusu ve oyuncuları merak edildi. Algı Eke ve Alper Saldıran'ın başrolde olduğu komedi tarzındaki filmin yönetmenliğini Raşit Çelikezer yapıyor. 2022 yılı yapımlı olan Sil Baştan Kaynanam filminin senaryosu ise Barış Başar'a ait. Peki, Sil Baştan Kaynanam filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 08-09-23 19:17

TV yayın akışı 8 Eylül 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

8 Eylül 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 8 Eylül 2023 Cuma akşamı Atla Gel Şaban, Arka Sokaklar, Sil Baştan Kaynana, MasterChef Türkiye All Star, Yalı Çapkını, Hayatımın Neşesi ve Ateş Kuşları programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 08-09-23 07:26

'Yüzde 25 sınırı aşılabilir' dedi, şartı açıkladı! Kira zammıyla ilgili dikkat çeken açıklama: Zorunlu arabuluculuk dönemi yarın başlıyor

Kira anlaşmazlığında yeni dönem yarın başlıyor. 1 Eylül itibarıyla başlayacak olan zorunlu arabuluculuk dönemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 ay içinde uzlaşma sağlanırsa mahkemeye gidilmeyeceğini, tarafların anlaştığı takdirde yüzde 25 sınırının aşılabileceğini söyledi. Süresiz nafaka tartışmalarına ilişkin de konuşan Adalet Bakanı, aile hukukunu sil baştan ele alacaklarını ifade ederek ''Boşanma, tazminat, nafaka sorunları ile ilgili arabuluculuk olabilir'' dedi.

Finans 31-08-23 12:28

Türk Telekom sil süpür nasıl yapılır, hediyeleri nelerdir? Türk Telekom sil süpür çıkmıyor, yardım!

Türk Telekom mobil, televizyon, internet, telefon gibi pek çok teknolojiyi bünyesinde barındıran bir telekominikasyon kurumu olarak tabir edilmektedir. Ayrıca çeşitli dijital servislerden akıllı telefon, tablet, modem gibi teknolojik cihazlara kadar birçok farklı servis sunmaktadır. Türk Telekom sil süpür de bir kampanya olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, her hafta düzenli olarak kullanıcılarına hediyeler veren Türk Telekom sil süpür nasıl yapılır, hediyeleri nelerdir?

Haber 28-08-23 11:18

Merkez Bankası Kur Korumalı Mevduat’tan elini çekti! Her şey sil baştan: KKM kararının etkileri ne olacak? Mevduat, kredi faizleri, borsa… Tek tek açıkladılar

Merkez Bankası Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesapları için yeni bir hamle yaparak tüm teşvik düzenlemelerini geri çekti. Vatandaşları Türk Lirası’na yönlendirmek isteyen bankanın yaptığı bu hamle ile ilk etapta yüzde 30’un altına gelen mevduat ve etkileşimli olarak kredi faizler oranlarının yukarı taşıması bekleniyor. Piyasada faizin ciddi bir alternatif olduğu döneme girildiği belirtilirken, borsaya bir miktar destek gelebileceği de kaydedildi.

Finans 21-08-23 07:35

Benzin ve motorin zammı sonrası her şey sil baştan! LPG’de yoğunluk arttı randevu dönemi başladı…

Akaryakıt ürünlerine gelen ÖTV zammıyla beraber benzin ve LPG arasındaki fiyat farkı katlandı. Araç sahipleri tasarruf yapabilmek için otogaz dönüşüm işletmelerine hücum etti. Maliyeti 10 bin lira ile 20 bin lira arasında değişen bu sistemin bağlanması ise işletmeciler tarafından randevuya bağlandı. Benzin ve motorin fiyatlarındaki zamların ardından yaşanan bu gelişme dikkat çekerken önümüzdeki günlerde talebin daha da artması bekleniyor.

Finans 19-07-23 07:41

Cildinizi güneşten en iyi şekilde koruyacak Nivea Sun 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi ile tanışın

Kendinizi serin sulara atacağınız bir yaz planlıyorsanız yazın olmazsa olmazı güneş koruyucuları es geçmemelisiniz. Cilt doğrudan güneşe maruz kaldığında yaşlanma, lekelenme ve kırışıklık gibi problemler ortaya çıkıyor. Siz de cildinize uygun bir güneş kremi arayışındaysanız çok satanlar listesinde başı çeken NIVEA Sun SPF 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi'ne bakmadan geçmemelisiniz. Hassas ciltlerin de gönül rahatlığıyla kullanabildiği güneş kremini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 04-07-23 16:10

Yaz aylarında en büyük kurtarıcılarınızdan Sebamed güneş kremi kullananlar ve yorumları

Yaz aylarında yakıcı güneşle başa çıkmanın en kolay yolu, güneş kremi kullanmak. Tabii her güneş kremi, cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yetmez. Bu yaz güneşin tadını doyasıya çıkarmak istiyorsanız en büyük kurtarıcılarınızdan biri olacak Sebamed Sun Care Güneş Koruyucu Krem incelemesiyle karşınızdayız!

Kadin 19-06-23 16:57

1 Temmuz'dan itibaren değişikliğe gidiliyor! Resmen yasaklandı: Bina yapım yönetmeliğinde kurallar sil baştan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı planlı alanlar imar yönetmeliği’nde değişiklik yaptı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak düzenlemeye göre, içerisinde konut bulunan ve zemin hariç 4 kat ve üzeri olan binalarda kapalı çıkma yapılması yasaklanacak. Mühendislere ve mimarlara da tecrübe şartı getirilirken, Mimari Estetik Komisyonlarının yapısında da değişikliğe gidildi.

Finans 12-05-23 10:35

İnce'den ses getirecek 'anket' çıkışı: Geçenlerde biri beni aradı 'yüzde 10'sun' diyor...

Seçim ayına girilmesiyle hareketlenen siyaset gündeminde siyasilerden birbirinden çarpıcı ifadeler geliyor. Kamuoyu tarafından yakından takip edilen anketleri hedef alan Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, bir anketçi tarafından arandığını söyleyerek, "Bana 'noterden senet veririm yüzde 10'sun' diyor. Bir anketini görüyorum 4 yazıyor. 3 yazan da var, 16 yazan da. Hiçbirine inanmıyorum." dedi.

Haber 02-05-23 22:26

İngiltere'yi karıştıran iddia! 'Prens William o gazeteden para aldı'

İngiltere'de Galler Prensi William'ın "mahremiyet ihlaliyle" suçlanan The Sun gazetesinden şikayetini çekmek için "yüklü bir ödeme" aldığı iddia edildi.

Haber 25-04-23 21:20

SON DAKİKA | Emekli ve memur zammı için maaş tablosu sil baştan! Sosyal refah payı ile iki seçenek masada: SGK’lı ve Bağ-Kur’lu da alacak…

Son dakika: Emekli zammı ve memur zammı için Temmuz 2023 rakamları ortaya çıkmaya başladı. SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamındakiler için 6 aylık enflasyon oranı yeni maaşları belirleyecek. Bu kapsamda Merkez Bankası kritik bir veri paylaştı. 6 aylık enflasyon tahmini netleşirken hem emekli hem çalışan tüm meslek gruplarında yeni memur maaşları hesaplandı. Emekli ve memur zammı için ek zam da masada…

Finans 21-04-23 09:16

Sevgilisinin evinde feci şekilde can vermişti! Genç kızın şüpheli ölümünde her şey sil baştan

Zonguldak'ta Ayşe Özgecan Usta'nın (28), sevgilisi Bartu Can Akkışla’ya (35) ait 8’inci kattaki evin terasından atladığı öne sürüldü. Genç kızın şüpheli ölümüyle ilgili süren dava kapsamında, sevgilisinin yaşadığı dairede keşif yapıldı, tanıkların ve olay yerine ilk gelen polislerin yeniden ifadesi alındı. Baba Kenan Usta, delillerin karartılabilmiş olacağını öne sürerek, kızının olay gününün bulunmayan ertesi gün kırık halde bulunan telefonunda deliller olabileceğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 14-04-23 15:59

CHP'de liste gündemi! 3 ilde isimler sil baştan değişti, Manisa ve Rize'de hayal kırıklığı hakim: 'Kırgınız ama...'

Seçimler için son viraja girilirken milletvekili aday listesini YSK'ya sunan CHP'de hem memnuniyet hem de hayal kırıklığı hakim. Bazı illerde gösterilen adaylar sevinçle karşılanırken; Manisa ve Rize gibi illerde ise hayal kırıklığı yaşanıyor. Listelerin açıklanmasıyla parti tabanında ve içinde tartışmalar gün yüzüne çıkarken, 3 ilde yapılan köklü değişiklikler ise dikkat çekti.

Haber 11-04-23 08:23

Futbol hayatına noktayı koyan Mesut Özil'in serveti dudak uçuklattı!

İngiliz basını Mesut Özil'in futbol kariyerini sonlandırmasına geniş yer ayırdı. İngiliz The Sun gazetesi, Mesut Özil'in milyon sterlinlik servete sahip olduğunu söyledi.

Spor 25-03-23 09:43

Hatay’da sil baştan yeniden inceleme! 6.4’lük sarsıntı sonrası harekete geçildi…

6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6’lık yıkıcı depremlerde büyük hasar alan Hatay’da son yaşanan 6.4 büyüklüğündeki depremin ardından yeni çalışma başlatılarak binaların yeniden incelenmeye başlandığı öğrenildi. Savcılarla birlikte binaların hasar durumları yeniden değerlendiriliyor.

Haber 22-02-23 08:46

SON DAKİKA | Pınar Gültekin davası sil baştan! İlk duruşma 15 Şubat'ta

Son dakika haberi: Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. İzmir Bölge Adliyesi Mahkemesi, Pınar Gültekin cinayeti davasının yeniden görülmesine karar verdi. Davanın ilk duruşması 15 Şubat'ta görülecek. İşte detaylar...

Haber 17-01-23 13:05

Ankara Yolu’nda iki köprü sil baştan yenilendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeni yol-köprü ve kavşak imalatlarının yanında mevcut köprüleri yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Yurthaber 12-01-23 15:39

Mohamed Salah'ın paylaşımına tepki kıyamet gibi! ''Sil onu Salah''

Mohamed Salah'ın Noel paylaşımı olay oldu. Yıldız oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum geldi. Öfkeli taraftarlar, Mısırlı futbolcunun Noel paylaşımını tamamen silmesi gerektiğini savunuyor.

Spor 05-01-23 20:00

Ev alıp satacak olanlar dikkat! Tarih değişti, tapuda her şey sil baştan...

Yeni yılla birlikte emlak alım satım işlemlerine yeni düzenlemeler getirilecekti. Tapudaki yeni düzenleme sayesinde gayrimenkul alım satım işlemleri artık noter üzerinden de yapılabilecekti. Milyonları ilgilendiren bu düzenlemenin tarihi değişti. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 28-12-22 11:20

The Sun gazetesi Meghan Markle ve Prens Harry’den özür diledi

Ünlü İngiliz köşe yazarı Jeremy Clarkson'ın yazdığı makale yüzünden The Sun gazetesi Prens Harry ve Meghan Markle'dan özür diledi. Çift, özrü bir halkla ilişkiler çalışması olarak nitelendirerek kabul etmedi.

Magazin 26-12-22 15:47

WhatsApp, yeni müjdesini duyurdu! O yanlışlığın telafisi olacak

WhatsApp kullanıcıları için yeni özellik sunmaya devam ediyor. WhatsApp'ın yeni özelliklerine şimdi bir yenisi daha eklendi! Kullanıcıların faydalanacağı o özelliği WhatsApp'ın Başkanı Will Cathcart duyurdu. Bu özellik ile yanlışlıkla "benden sil" özelliğini kullanarak sildiğiniz bir mesajı birkaç saniye içinde geri getirebileceksiniz.

Haber 21-12-22 10:15

Türkiye’de ilk, trafikte düzen sil baştan değişiyor! Artık zorunlu olacak: İş bulamayabilirler...

Trafikte yeni dönemin sinyalleri SEDDK’den geldi. Kurum önümüzdeki dönemde Türkiye’de bir ilk sayılacak trafik sicil belgesi zorunluluğu getirmeye hazırlanıyor. Böylece kaza yapan şoförlerin işverene bir rapor halinde sunulması mümkün olacak. Yasal düzenlemenin çıkması halinde trafikte risk oluşturan kişilerin iş bulması zorlaşacak.

Finans 15-12-22 09:41

Yönetim dondu kaldı! Her şey sil baştan... Moussa Dembele transferinde Lyon'dan beklenmedik yanıt

Bu sezon Okan Buruk ile şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Galatasaray, çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ederken ara transfer dönemi için de temaslarını sıklaştırmış durumda. Birçok oyuncunun ismi Sarı-Kırmızılılar için yazılıp çizilirken bu isimlerin başında gelen Lyon'un golcü oyuncusu Moussa Dembele için Fransız ekibinden beklenmedik bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 14-12-22 12:14

Son dakika: EYT’de hesaplar sil baştan! Yaş sınırından sonra ortaya çıktı: 3600 gün ile emeklilik… Fazladan 4-5 yıl beklemeye gerek kalmayacak

Son dakika: EYT’de 20 yıllık düğüm bugün çözülecek! Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine sonrası yapacağı açıklama bekleniyor. EYT’de yaş sınırı iddiası geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Düzenlemede sona gelinirken masadaki formüle ilişkin yeni bir gelişme daha yaşandı. EYT’de 3600 günden emekli olmak mümkün olabilir. Böylece milyonlarca kişi için 4-5 yıl fazladan beklemeye gerek olmayacağı ifade ediliyor.

Finans 12-12-22 08:28
EYT

Kate Winslet'ten 'kilo' zorbalığı açıklaması: Yalnızca o rolleri oynayacağım söylendi

Titanik, Tatil, Sil Baştan ve Okuyucu gibi başarılı yapımlarda yer alan Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet, kariyeri boyunca bedeni üzerine yapılan yorumlar ve kilo vermesi üzerine yapılan baskılar hakkında konuştu.

Magazin 07-12-22 15:00

İtirafı herkesi şaşkına çevirdi! “Eski eşim bana cinsel ilişkiye girmek için para teklif etti”

The Sun gazetesinde yer alan ‘Dear Deidre’ bölümüne okuyuculardan birbirinden ilginç itiraflar gelmeyi sürdürüyor. Cinsellik konusunda tabu olarak görülen konuların tartışıldığı köşe yazısında eski eşinin kendisine cinsel ilişki yaşamak için para teklif ettiğini dile getiren kadın durumundan rahatsızlığını belirtti. Eski sevgilisini hâlâ sevdiğini söyleyen kadın yardım istedi.

Trend 19-11-22 15:58

Yolcu uçağı pilotu türbülansın ardındaki gerçeği anlattı! Uçaktan korkan yolcular bilmek istemeyecek

Bir yolcu uçağı pilotu olan Eser Aksan türbülansta uçmanın gerçekte nasıl bir his olduğunu ve o durumda pilotların kontrolü sağlamak için yaptığı manevraları Sun Online Travel’a anlattı. Şiddetli türbülans sırasında pilotun uçağı kontrol edemediğini ifade eden Aksan’ın açıklamaları gündem yarattı.

Trend 16-11-22 17:35

İtirafı ‘pes’ dedirtti! “Eşcinsel bir ilişkim olmasına rağmen bir kadından bebek istiyorum”

The Sun gazetesinde yer alan ‘Dear Deidre’ bölümünde okuyucularından gelen soruları cevaplayan Sally Land yine ilginç bir itirafla karşı karşıya kaldı. Okuyucuların hayatındaki sorunlara çözüm bulmak adına yorumlar yapan Land’a son olarak eşcinsel bir ilişki yaşamasına rağmen kadınlarla birliktelik düşündüğünü belirten bir kişi yazdı.

Trend 09-11-22 17:43

Tapuda her şey sil baştan! Yeni uygulama 81 ilde başladı, SMS ile uyarı mesajları geliyor

Tapuda yeni dönem başladı. Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi (EKDS) artık Türkiye genelinde kullanılmaya başlandı. Yeni sistem ile tapuda sahteciliğin önüne geçilmesi hedeflendi. Peki bu sistem hayatımızda neler değiştirecek? Eski kimlikle işlem yapılabilecek mi? İşte tapuda EKDS sistemiyle ilgili haberin detayları...

Finans 08-11-22 15:55

İtirafı 'pes' dedirtti! “Sevgilimin porno bağımlılığı cinsel hayatımızı mahvetti”

The Sun gazetesinde yer alan ‘Dear Deidre’ bölümüne okuyuculardan birbirinden ilginç itiraflar gelmeyi sürdürüyor. Cinsellik konusunda tabu olarak görülen konuların tartışıldığı köşe yazısında erkek arkadaşının porno bağımlılığından şikayetçi olan bir kadın adeta isyan etti.

Trend 07-11-22 10:49

Kayseri Yöresel Ürünler Günleri kapılarını ziyaretçilerine açtı

Sun Fuarcılık tarafından düzenlenen Kayseri Yöresel Ürünler Günleri, bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı.Dünya Ticaret Merkezi’nde bugün ziyaretçilerine kapılarını açan Yöresel Ürünler Günleri, 13 Kasım’a kadar misafirlerini ağırlayacak.

Haber 29-10-22 15:23